pénztárca kímélő megoldások
 

Archívum

 

HarmoNet

2017. június 09, péntek

19:15  Így tanítsd a gyereket rendesen fogat mosni!
  Babakortól kezdve szájápolásra kell nevelnünk a kicsit, mert könnyedén megtagadhatja a fogmosást, ha nem vagyunk következetesek!
13:15  Megvan melyik hotel kapta a legtöbb szavazatot májusban
  A Kolping Hotel lett A HÓNAP HOTELE 2017. májusában AZ ÉV HOTELE Közönségszavazáson a Kis-Balaton és környéke régióban. Így a Kolping Hotel lesz az egyike azoknak a szállodáknak, amelyek indulhatnak AZ ÉV HOTELE címért az év végén.
07:15  Heti szexhoroszkóp 2017.június 9-től 15-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
07:15  Pénteki HarmoNet horoszkóp 2017-06-09
  Ha még nem döntöttük el, hogy hová megyünk nyaralni, akkor térjünk ma be egy utazási irodába. Beszéljük meg családtagjainkkal, hogy mi lesz az úti cél. Ha ma fizetjük be az utazást, akkor kedvezményeket kaphatunk. Ma érdemes törődnünk a derekunkon, fenekünkön, combunkon található zsírpárnákkal. Ha alakunkat szeretnénk formálni, akkor ezeket a területeket részesítsük előnyben. Végezzünk a nap folyamán többször is célirányos tornagyakorlatokat.

2017. június 08, csütörtök

15:15  Szabadon a szabadkőművességről
  Annyi ellentmondó, ostoba, összeesküvés elméletekkel terhes dolgot olvasni a témáról, hogy úgy gondoltuk, ideje tiszta vizet önteni a pohárba. Szabadkőművesség alapok.
12:15  Amikor eljön a nyár (Napozás mértékkel!)
  Amikor eljön a nyár, a vakáció, szabadság és nyaralások időszaka, igyekszik mindenki több időt tölteni a szabadban, leginkább a vizek mellett. A mértékkel alkalmazott lég és napfürdő rendkívül fontos, főleg, ha aktív pihenéssel párosul. Azonban vigyázni kell, hogy a napfürdőzést ne vigyük túlzásba,
11:15  Mit kínál a Pagony Kiadó az Ünnepi Könyvhéten?
  Az Ünnepi Könyvhét és Gyerekkönyvnapok az év egyik legfontosabb eseménye a Pagony Kiadónak. A Könyvfesztivál mellett ez az a szakmai esemény, ami lehetőséget termet a személyes találkozásra az olvasóközönséggel, ami alkalmat ad a friss könyvek bemutatására, valamint a szakmai találkozások és események megvalósítására. Idén a kicsi és nagy olvasók, a tanárok és a szakma örömére mesedélelőttök, dedikálások, játékos és kreatív foglalkozások, bátor kérdéseket felvető kerekasztalbeszélgetés, kiállításmegnyitó és sok-sok könyvbemutató is lesz Budapest több helyszínén.
07:15  Heti anya és gyermek horoszkóp 2017.június 8-tól 14-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
07:15  Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2017-06-08
  Ma örülünk a társaságnak, hívjuk össze a barátainkat. Akkor vagyunk a legboldogabbak, ha egy igényes helyre mehetünk el a számunkra kedves emberekkel együtt. Egy nívós szórakozóhely remekül megfelel a célnak. Ma mértékkel ehetünk szénhidrátot, jólesik a paradicsom és a paprika is. Gyümölcsből is fogyaszthatunk többet, és ez még akkor sem árthat meg, ha hajlamosak vagyunk a savasodásra. Lúgosításra, pedig kiváló a köles és a görögdinnye is.
06:15  Június 9. tízmilliószoros nap - készülj fel tudatosan!
  A tízmilliószoros napra tudatosan készülni azt jelenti, hogy sokkal erősebben tudod működtetni a vonzás törvényét! Egyszerű és ingyenes gyakorlatok életed jobbátételéhez.

2017. június 07, szerda

08:15  Strandtest - amit minden kamasz gyereknek meg kéne mutatnod még idén nyáron
  Kamaszt nevelni nem könnyű ma sem. A virtuális valóság, a média, a külső erők befolyása, még soha nem volt ennyire erős, mint ma. Egy átlagos gyerek néha 2-3 képernyőn fogadja az ingereket. Ugyanakkor elméje pont olyan védtelen, mint ezer éve volt. Segítened kell, hogy a valóságot el tudja vonatkoztatni a külső elvárásoktól.
07:15  Heti vagyonhoroszkóp 2017.június 7-től 13-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
07:15  Szerdai HarmoNet horoszkóp 2017-06-07
  Ma feszült hangulatban leszünk, az egyik pillanatban még jókedvünk lehet, de a másikban már a teljes lehangoltság állapotába kerülhetünk. Segíthet, ha kicsit elvonulhatunk, elmélkedni, meditálni. Egészségügyi vonatkozásaiban a has alsó részét és a nemi szerveket érinti a Hold. A mai nap lehetőséget ad arra, hogy ezekre a szerveinkre figyelünk, erősítsük, illetve tisztítsuk. A cickafarkas megelőző ülőfürdők ilyenkor segíthetnek az egyes női bajokon.

2017. június 06, kedd

23:15  Melyik a te utad?
  Mi a helyzet a megerősítésekkel és a vizualizációval? Ha folyamatosan olyasmit mondogatsz magadnak, ami távol áll a valóságtól, vajon jobbá teszi-e az életed? Ha neked ez működik, folytasd. Ha valamin változtatni akarsz, akkor neked kell változnod. Nincs más út.
16:15  Nincs idő a fájdalomra? Hazugság!
  Egy népszerű gyógyszergyár népszerű fájdalomcsillapítót dobott piacra, ezzel a szlogennel. Valóban nincs idő a fájdalomra? Mit jelez a fájdalom?
15:15  Így kell meggyőzni valakit - ókori bölcsek érvényes 3 tanácsa
  Szinte minden században és kultúrában elmerengenek az emberek azon, hogyan befolyásolják őket a többiek.
11:15  Maja horoszkóp 13 napra - Fehér varázsló hullám (június 6-18.)
  Mindannyian varázslók vagyunk, rendelkezünk a teremtés képességével. A varázsló pecsétjével előtérbe kerül az is, hogy tudatos társteremtőkké váljuk, így éljük életünket.
07:15  Keddi HarmoNet horoszkóp 2017-06-06
  Ma érdeklődő, nyitott hangulatban lehetünk. Remek lehetőséget kapunk, hogy megtervezzük a nyaralásunkat. Jó ötlet, ha betérünk egy utazási irodába, s megtekintjük a kínálatot. Akár nagyobb kedvezményt is kaphatunk. Ma felmerül a cellulitis problémája, amely combjainkon figyelhető meg. Nagyon sokszor normál testalkatú embereknél is előfordul.
07:15  Heti általános horoszkóp 2017.június 6-tól 12-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.

2017. június 05, hétfő

07:15  Heti munkahoroszkóp 2017.június 5-től 11-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
07:15  Hétfői HarmoNet horoszkóp 2017-06-05
  Ma kreatívabbak vagyunk, kedvet kaphatunk munkahelyünk szépítéséhez.
07:15  Így léphetsz ki a beragadt élethelyzeteidből!
  Itt az ideje a változásnak? Kilépnél a beragadt élethelyzeteidből? Jobb életet szeretnél? B.Nagy Magdi mai videójában egy nagyon hasznos kérdést oszt meg velünk, ami óriási segítség az önismeret útján járók számára. Ismerd meg te is ezt a varázs energiákkal bíró kérdést!

2017. június 04, vasárnap

18:15  Cinetel nyári filmajánló
  Romazuriba keveredő író, vicces családi ámokfutás és egy kőkemény akciófilm is szerepel a palettán Nyakunkon a nyár, irány kikapcsolódni, mondjuk egy légkondicionált moziterembe. A következő hónapokban is bőven lesz miből válogatniuk a filmrajongóknak, hiszen Christian Clavier újra színre lep, elszabadul egy fék nélküli autó és a világ is ismét megmentésre szorul. De lássuk is, mely filmekért lesz érdemes a melegebb hónapokban is a mozit választani.
11:15  6 bevált lépés párkapcsolati elhidegülés ellen
  Elgondolkoztál valaha azon, hogy miért szűnik meg a kapcsolat, meghittség és csodálat két ember között? Hogy miért érzel egyre kevesebb szexuális vágyat partnereddel? Hogy miért tapasztalsz egyre nagyobb távolságot közöttetek?
07:15  Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2017-06-04
  Ma a társas összejövetelek, baráti beszélgetések napja van. Csapjunk egy görbe estét, de adjuk meg a módját az öltözködésnek, készülődésnek is! Ma a lehető legelegánsabban szeretnénk felöltözni. A ma induló flörtök könnyedek, és szórakoztatóak. Ne várjunk túl nagy lelki mélységeket a kapcsolatainkban. Ha randevúra megyünk, akkor egyszerűen élvezzük az estét, ne akarjuk komolyra fordítani a szerelmet. Elégedjünk meg a közös szórakozással.
07:15  Heti wellness horoszkóp 2017.június 4-től 10-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.

2017. június 03, szombat

11:15  Dobozok és gombolyag. A férfi-női gondolkodás
  A férfi és női gondolkodás jellegzetes eltéréseket mutat. Ahogy azt Mark Gungor, az interneten népszerűvé vált amerikai pszichológus rendkívül szellemesen és szemléletesen kifejti: a férfi agya dobozokból épül fel, a női agy pedig gombolyagszerű.
10:15  Világok kapujában dalol
  Ha valaki megkérne, hogy röviden jellemezzem Guessous Majda Máriát, azt mondanám, képzelj el egy fiatal nőt, akit mosolyból és zenéből rakott össze a Teremtő. Mindenki csak Mesinek hívja, és bármi is legyen ennek az oka, én a mesére asszociálok erről, nemcsak azért, mert mesés, ahogy énekel, hanem azért is, mert nagyon szeret mesélni.
10:15  Szépségtippek júniusra asztrológusunktól
  Június révén beköszönt a nyári időszak és egyben a pihenés ideje is. Hogy hogyan időzítsük megjelenésünket kedvenc évszakunknak megfelelően, hogy a legjobb formánkat hozhassuk, most a csillagok segítségül lesznek hozzá. Megmondom, hogy mikor érdemes manikűr- pedikűr kezelésekre, fodrászhoz, kozmetikushoz menned és mikor érdemes belefogni a diétába!
07:15  Heti Style-Art-Party horoszkóp 2017.június 3-tól 9-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
07:15  Szombati HarmoNet horoszkóp 2017-06-03
  Ma szívesen dolgozunk, akár két ember helyett is. Szorgalmunk határtalan, ami elégedettséggel töltheti el a főnökünket. Sajnos könnyen megengedjük, hogy kihasználjanak, nem vagyunk tekintettel a saját igényeinkre. Ma érzékenyebb lesz a gyomrunk és emésztőrendszerünk, ezért fontos, hogy könnyű és tápláló ételeket együnk! Kerüljük a zsíros és nehéz fogásokat, s ugyanez vonatkozik a túlfűszerezett ételekre is! Jó ötlet, ha sokkal több zöldségfélét eszünk.

2017. június 02, péntek

20:15  II. Magyarországi Hennafesztivál és Indiai Szépségnap
  A keleti kultúrának mindig nagy vonzereje volt a nyugati országokban. A fűszeres ízek, az aromás illatok, a gyönyörű kelmék, a gazdagon kidolgozott ékszerek, az egzotikus táncok, a tradicionális hangszerek és dallamok, az ősi bölcsesség, az asztrológia, az Ájurvéda, és a jóga, mint egyfajta kuriózum ragadta meg a figyelmet.
10:15  Szerelmi kalkulátor június hónapra asztrolgóusunktól
  A nyár első hónapjának beköszöntével a hormonok nagyon tombolnak, hamarabb lángra lobbanunk akár egy új személy, akár meglévő társunk iránt.
07:15  Pénteki HarmoNet horoszkóp 2017-06-02
  Ma díszítsük lakásunkat virágokkal! Szedhetünk a kertünkben is egy szép csokor virágot, amely vázában néhány napig szemet gyönyörködtető lesz.
07:15  Heti szexhoroszkóp 2017.június 2-től 8-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.

2017. június 01, csütörtök

17:15  A legalkalmasabb napok a hálaadásra
  A legtöbb kultúrában a hála fontosságát elvben ismerik az emberek, mégis kevés az, aki valóban naponta hálát ad. Talán csak azért, mert még soha senki nem mondta, hogy ez milyen hatékony dolog, és mennyire meg tudja változtatni az ember életét!
16:15  Nyaralás horoszkóp
  Megérkezett a nyár, sokan már a nyaralást tervezgetik, legyen az egy hosszabb utazás vagy egy wellness hétvége. Hogy milyen utazást tervezzünk, és hol szállunk meg azt a horoszkópunk is befolyásolhatja. Érdemes lehet akkor is figyelembe venni mindezt, ha magunk vagy éppen párunk számára szeretnénk az ideális nyaralást megtervezni. Íme a legfontosabbak, melyeket ne hagyjunk ki a számításból a tervezés során:
07:15  Heti anya és gyermek horoszkóp 2017.június 1-től 7-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
07:15  Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2017-06-01
  Ma nem vágyunk a társaságra, nem szeretnénk elmenni otthonról. Ha mégis programot szervezünk, akkor legyen intellektuális jellegű. Jó ötlet egy kiállítás, vagy egy kis beszélgetés a barátokkal. Gondoljuk végig, hogy emésztőrendszerünket mennyire tesszük ki megterhelésnek. Ha emésztési problémákkal küzdünk, akkor célszerű táplálkozási szokásainkon változtatnunk. A sok ülő munka nem kedvez a belek természetes működésének.

2017. május 31, szerda

20:15  Öltözködés
  Hogyan öltözködjünk nap, mint nap életkorunknak, alkatunknak és a munkahelyünk vállalati kultúrájának megfelelően? Bizony ez egy igazán nagy kihívás minden nő számára.

<<<Előző oldalKövetkező oldal >>>


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Csak ráviszem a kurzort a címre és gyorsan átfuthatom a hírek rövid tartalmát.

Győrfi Bence
Debrecen
 

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc