pénztárca kímélő megoldások
 

Archívum

 

HarmoNet

2017. április 22, szombat

15:15  Messiás.ma - sztárelőadók a MÜPA színpadán
  Várkonyi Mátyás, a produkció megálmodója, rendezője, hangszerelője, dramaturgja és karmestere a Rock Színház egykori alapítója és igazgatója nem először nyúl klasszikus témához újító szándékkal, hiszen a Jézus Krisztus Szupersztár magyarországi ősbemutatója is ilyen volt 1986-ban. "A Messiás oratórium története minden időben megállja a helyét, de az a célom, hogy megmutassam, hogyan lehet ezt a történetet a mai korba átültetve megértetni. A darabban fontos szerepet kapnak majd korunk mindennapos használati eszközei, a mobiltelefonok, a tabletek , a laptopok és az mp3-as lejátszók is" - hangsúlyozta.
07:15  Heti Style-Art-Party horoszkóp 2017.április 22-től 28-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
07:15  Szombati HarmoNet horoszkóp 2017-04-22
  Ma vágyunk a nyugodt családi légkörre, hiszen fontosak számunkra az érzelmek. A mai nap aktualitása lehet idősebb családtagjainkkal való törődés is. Látogassuk meg őket, vagy hívjuk fel telefonon. Ma a lábunk lesz érzékenyebb, különösen akkor, ha már kialakultak az ortopédiai elváltozások. A következmény általában a bőr kérgesedése, vagyis a bőrkeményedés. Ennek a legkellemetlenebb formája a tyúkszem, amelyet semmiképpen ne ma távolítsunk el!

2017. április 21, péntek

16:15  A világot meghódító regény most Magyarországon: Amerikai Istenek
  A Hugo-, Nebula-, Bram Stoker és Locus-díjas, világszerte elsöprő sikerű regényt most a könyv megjelenésének tizedik évfordulójára kibővített változatban vehetik kezükbe a magyar olvasók. Stephen King így méltatta: "Gaiman egy igazi kincsestár… még jó, hogy itt van nekünk."
15:15  Milliók hangja - Szörényi Levente és barátai új műsora
  Szörényi Levente sokszínű zenei világa mögött kiváló példaképek állnak. Egyik legmeghatározóbb közülük a 20 éve elhunyt Willis Conover, aki mélybariton hangján a Voice of America adásán keresztül minden este izgatott zenekedvelők millióihoz szólt így: "Time for Jazz"
15:15  Mennyire vagyunk türelmesek? Asztrológiai jegyek és a türelem
  Sok probléma épp akkor oldódik meg, ha semmit nem teszünk érte. A türelem nagy erény, de nem mindenki rendelkezik ezzel. Vajon melyik jegy képes várni, belenyugvóan tűrni a sorsát és kik azok, akik türelmetlenül lázadnak ellene?
07:15  Heti szexhoroszkóp 2017.április 21-től 27-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
07:15  Pénteki HarmoNet horoszkóp 2017-04-21
  Ma este szenvedélyes hangulatban lehetünk. A mai nap a mosás, locsolás, vizes tevékenységek napja.

2017. április 20, csütörtök

21:15  A gigantikus, átverős diétabiznisz - és ami kimaradt belőle
  Dr. Oláh Andor még azt írta elő, hogy vegetáriánus, laktovegetáriánus étrendet kövessünk, ha egészségesek akarunk lenni. Ma már gasztro-faksznik választhat a lakosság nagyjából 3%-a. Akinek van választása, aki tud olvasni, és aki némileg egészségtudatos. Értük folyik a harc. De hogy látja ezt a természetgyógyász? Hartmann Ferenc újra megmondja!
20:15  A Nap a Bika jegyében áll - Mire számíthatsz?
  Az év egyik legnyugodtabb időszakának nézhetsz elébe! Az irányt váltó Szaturnusz a Bikákon kívül a Nyilasokra és az Ikrekre is hatással lesz, így nemcsak a Bikáknak, hanem a Nyilasoknak és az Ikreknek is érdemes elolvasni, hogy a következő hónapban mire számíthatnak!
07:15  Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2017-04-20
  Ma a könnyed, szabad programok napja van. Jó választás lehet egy kötetlen kirándulás, ahol megélhetjük szabadságigényünket. Az érdekes programoknak is örülünk, egy kiállítás feldobhatja hangulatunkat. Ma inkább önmagunkkal foglalkoznánk, szerelmi életünk kevésbé érdekel minket. A baráti összejövetelek, programok vonzóak számunkra.
07:15  Heti anya és gyermek horoszkóp 2017.április 20-tól 26-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.

2017. április 19, szerda

21:15  Lengyel Filmtavasz
  2016-ban a lengyel filmművészet két nagy festőművésznek állított emléket, akik ennek köszönhetően bekerültek a széles köztudatba. Andrzej Wajda régi filmtervét valósította meg, az Emlékképek című, WĹ‚adysĹ‚aw StrzemiĹ„skiről, az állhatatos képzőművészről szóló filmmel, amely a nagy lengyel rendező utolsó alkotásának bizonyult. Andrzej Wajda - aki maga is állhatatos művész volt - ezzel a filmmel a művészi örökségét alkotta meg, amelyet feltétlenül meg kell nézni, mert az alkotással véglegesen és visszavonhatatlanul véget ér a lengyel mozi egy korszaka.
20:15  Hogyan szabaduljunk meg a narancsbőrtől?
  Már most huszonfokok vannak, rövidesen nyár, strandidő. Fürdőruha...a narancsbőrödre gondolva valószínű, felhördülsz, és visszavágyod a téli hideget. De nincs veszve semmi, van még időd. Coco Chanel szavaival élve: "Nincs ronda nő csak lusta". Most valószínűleg felhördülsz, hogy ez nem igaz narancsbőr esetén, mert a genetika alapvetően meghatározza, hogy hajlamos vagy-e narancsbőrre. Ez igaz, viszont biztosan ismered azt a kutatást, amit külön nevelődő, egypetéjű ikerpároknál végeztek- a kutatási eredmények szerint 30% genetika, 70% külső hatások határoznak meg bennünket. Ennek fényében pedig nem reménytelen a helyzet, ugye?
18:15  Holnap indul a 24. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál!
  Április 20-23. közt kerül megrendezésre a 24. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál, melyen az Agavé Könyvek kiadója is részt vesz. Kínálatukból hat újdonságot szeretnénk a figyelmedbe ajánlani!
07:15  Heti vagyonhoroszkóp 2017.április 19-től 25-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
07:15  Szerdai HarmoNet horoszkóp 2017-04-19
  Ma kötelességtudóak vagyunk a munkánkban és a kapcsolatainkban is. Szívesen vállalunk át munkákat, terheket a kollégáktól, családtagoktól. Sajnos saját magunkra nem gondolunk, - jelentősen túlterhelhetjük magunkat. Alkalmas a nap a körömápolásra, kevesebb eséllyel keletkeznek sebek. Ha általában kivágjuk a körmeink alatt lévő bőrt, akkor vizsgáljuk felül ezt a szokást, mert utat nyitunk a veszélyes baktériumoknak. Könnyen lehet a vége körömágyi gyulladás!

2017. április 18, kedd

21:15  Húsvét utáni méregtelenítés, dietetikus ajánlásával
  Szinte nincs olyan ember, aki - ha a tükörbe néz - a tél végén elégedett a testével. A kevés mozgás és az evés megtette a hatását, szorít a nadrág, fakó a bőr. De szerencsére ebbe nem kell belenyugodni, egy kis változtatással hamar a régi formánkban tündökölhetünk.
19:15  Exkluzív interjú Ruediger Dahlkeval
  Vajon mit gondol a szakember a homeopátia és az orvostudomány kapcsolatáról? Mi a helyzet e téren Németországban? Orvos, pszichoterapeuta, természetgyógyász és író. A német szakember az ezotéria és az alternatív gyógyászat szakértője, de az egészséges táplálkozás, a meditáció és a böjt is a szakterületei közé tartozik. Dr. Ruediger Dahlke 2017. május 27- én és 28-án tart előadásokat Budapesten. Ennek kapcsán készítettünk interjút vele.
17:15  7 dolog, amit jó lenne elengedni, ha szingli vagy és elmúltál 30
  Szinglinek lenni életmód. Hogy ez az életmód mennyire felel meg nekünk az leginkább attól függ, hogyan éli meg az ember lánya. Sok múlik azon, hogy be tudjuk-e komfortosan rendezni a magunk számára ezt az életmódot. Ehhez mindenképpen szakítanunk kell néhány beidegződésünkkel. Lássuk ezek közül azt a legfontosabb hetet, amelyekkel mindenképpen igyekeznünk kell szakítani.
07:15  Heti általános horoszkóp 2017.április 18-tól 24-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
07:15  Keddi HarmoNet horoszkóp 2017-04-18
  Ma mogorva hangulatban lehetünk, nem vagyunk vicces kedvünkben. Semmi más nem érdekel csak a munka, amit felelősségteljesen, pontosan végzünk el. Közben könnyen elfeledkezünk a pihenésről. Ma a gyökérnövények napja van, ehetünk burgonyát, sárgarépát, retket. Ezek a zöldfélék sok hasznos anyagot tartalmaznak, - feltéve, ha a főzés során nem veszítik el vitamintartalmukat. Inkább a párolást válasszuk, ami egészségesebb ételt eredményez.

2017. április 17, hétfő

20:15  Karmikus terheid feloldása
  Két karmikus teher, ami mindenkit akadályoz, és amiből mindenkinek lehetősége van kilépni! Élet utadat járva, talán te is tapasztaltad már, hogy a változás, amire annyira vágysz, nehezen történik meg. Emiatt, érezheted azt, hogy egy helyben topogsz…, hogy nem haladsz…, és folyton falakba ütközöl… és bizony, ha ezt tapasztalod, akkor ezektől már biztosan nagyon szeretnél már megszabadulni…
18:15  A Föld Napján te is együtt énekelhetsz az Oscar-díjas Mindenki kórusával
  A Jobb Veled a Világ alapítvány közös éneklésre buzdít a Földért.
15:15  Hová lett a húsvéti locsolkodás varázsa?
  Régen, amikor még kislány voltam megigézve vártuk a húsvéti ünnepeket, a locsolókat. Szép ruhában, ha otthon voltunk, ha a nagyinál vidéken, akkor a népviseleti ruhákba való felöltözés volt szokásban.
07:15  Hétfői HarmoNet horoszkóp 2017-04-17
  Ma nincsenek ínyünkre a baráti találkozók, társasági összejövetelek. Inkább elvonulnánk, és saját magunkkal foglalkoznánk. Kedvünkre vannak a házimunkák is, alaposan, nagy türelemmel dolgozunk. Csontrendszerünk szempontjából egyáltalán nem mindegy, hogy napi szinten mennyi kalcium tartalmú élelmiszert fogyasztunk. Ha tudomásunk van arról, hogy a családban - a felmenőink között - előfordult már csontritkulás, akkor feltétlenül figyeljünk a kalcium bevitelre!
07:15  Heti munkahoroszkóp 2017.április 17-től 23-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.

2017. április 16, vasárnap

21:15  "Best of" világzene a 25. Szigeten
  A 25. Sziget alkalmából egy olyan "best of" programmal ünnepel a Világzenei Nagyszínpad, amely felvonultatja a színpad eddigi legnagyobb sikereit, de annak az elvárásnak is megfelel, hogy bemutassa a világzene legfrissebb produkcióit. A Nulladik napon beindul egy magyar hullám, majd a világzene legnagyobbjai érkeznek a múltból és a jövőből. Teljes a Sziget világzenei helyszínének programja.
20:15  Esküvői szokások a nagyvilágból
  Lássuk, hogy milyen szokások kísérik az élet egyik legszebb ünnepét, az esküvőt.
18:15  Húsvéti répatorta
  Lassan már 4 éve minden húsvétkor sütök répatortát. Idén találtam több receptet is hozzá, de eddig mindig maradtam a beváltnál, ugyanis sütésben az elvem, hogy járt utat a járatlanért el ne hagyj. Habár az enyém még soha nem lett olyan szép mint a képen a recept újságban, de pont ettől Ótentikus. :) A répa lereszelése után mindig rájövök, hogy többet kéne karra gyúrni. :) Idén marcipánrépák is díszítik a tortácskát, ezért köszönet Miklósnak és Pattinak.
07:15  Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2017-04-16
  Ma nagyon ragaszkodóak és szenvedélyesek leszünk! Fontos, hogy ne a mai napon akarjuk megoldani az összes háztartási teendőt, hiszen fáradtabbak lehetünk.
07:15  Heti wellness horoszkóp 2017.április 16-tól 22-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.

2017. április 15, szombat

16:17  Locsolkodó gyerek klip a Buborék együttestől!
  A Buborék együttes egy kedves kisfilmmel járul hozzá az ünnephez, és ha már húsvéti meglepetés… A népszerű zenekar óriási elismerést kapott a közelmúltban. Egyedüli európai zenekarként az USA-ban megrendezett Nemzetközi Dalszerző Verseny gyerek kategória döntőjébe jutottak!
07:15  Heti Style-Art-Party horoszkóp 2017.április 15-től 21-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
07:15  Szombati HarmoNet horoszkóp 2017-04-15
  Ma vidámak leszünk, - örömmel fogadjuk az élet élvezeteit. Sajnos a mértéktelenség is jellemző lehet ránk. Ha vezetünk, akkor ne igyunk alkoholt! Az evésben sem tudjuk, hogy hol a határ, itt sem árt egy kis önmérséklet. Ma kíváncsi hangulatban leszünk, szívesen fogadjuk az új szerelmi kalandokat. Még akkor is nehezen állunk ellen, ha egyébként stabil párkapcsolatban élünk.

2017. április 14, péntek

21:15  Maja horoszkóp 13 napra - Fehér szél hullám- április15.- ápr 27.
  Különlegesek a 13 napos maja ciklusok(hullámok), amelyek csak 52 évente vannak ugyanolyan konstellációban. Olvasd el, hogy mit hoz ez a hullám számodra!
20:15  Ki öli meg az álmainkat?
  Mindenkinek vannak álmai. Legalább is kisebb-nagyobb dolgokat szeretnénk elérni az életben. Van, akinek sikerül, van, akinek nem. De vajon mi, vagy ki az, ami/aki miatt az álmaink csak vágyálmok maradnak?
18:15  Elrontottad a szemöldököd?
  Mi a helyzet akkor, ha túlszedtük vagy egy sérülés miatt lett hiányos, rossz formájú a szemöldökünk? A szemöldökdivat folyton változik, néha azonban elkél egy kis segítség, hogy megtaláljuk a hozzánk illőt. Gruber Veronikával a legújabb trendről, az úgynevezett porhatású szemöldöktetoválásról beszélgettünk.
07:15  Pénteki HarmoNet horoszkóp 2017-04-14
  Ma nagyon mélyen érzünk, így központi kérdéssé válik párkapcsolatunk. Ha jól működik, akkor szép élményekkel leszünk gazdagabbak. Ha éppen nehézségeket élünk meg, akkor kétszer olyan rossznak tűnhet a helyzet. Ma vágyaink intenzívebbek, fogékonyabbak leszünk a szexre is. Ugyanakkor féltékenyebb hangulatban leszünk. Aki hajlamos a "kémkedésre" ellenállhatatlan vágyat érezhet arra, hogy kedvese mobiltelefonját, vagy zsebeit ellenőrizze.
07:15  Heti szexhoroszkóp 2017.április 14-től 20-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.

<<<Előző oldalKövetkező oldal >>>


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Egyetlen kattintással változtathatom a betű méretet.

Csongrádi Felícia
Tatabánya
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

Sok pénztárca kímélő ötletet kapok rendszeresen.

Szabóné Feleki Mária
Agárd
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

Mióta ezt használom felére csökkent a mobil számlám.

Szuhár Balázs
Siófok