pénztárca kímélő megoldások
 

Archívum

 

Hetek

2017. május 18, csütörtök

07:34  Irán csendes térnyerése
  Idén nyáron lesz két éve, hogy a nagyhatalmak Iránnal aláírták a "mérföldkőként" ünnepelt nukleáris keretegyezményt, ám azóta sem láttunk többet a perzsa állam atomprogramjából. Trump Amerikája gyanakodva nézi a síita birodalomépítést, ahogy a közel-keleti szunnita monarchiák és Izrael is - a nemzetközi közösség jó része azonban sokkal engedékenyebb Iránnal szemben, mint néhány évvel ezelőtt. Teherán ballisztikus rakétatesztekkel és fegyverbizniszekkel csendesen feszegeti a határokat, az iráni elnökválasztással pedig eldől, hogy hivatalosan is átvált-e az ország a keményvonalas politikára.
07:34  Szuperhősök az égből?
  Furcsa "dokumentumfilm" készült az ember és a földönkívüliek állítólagos kapcsolatfelvételéről a közelmúltban. A tényeket, összeesküvés-elméleteket és az okkultizmussal határos eszméket vegyítő alkotás olyan állításokat fogalmaz meg, amelyek szerint ha a témával kapcsolatos információk birtokában lennénk, megrendülne a jelenlegi világrend. A nullponti energiarendszerek elterjedésével képessé válnánk egy "evolúciós ugrásra", amelynek eredménye a "transzhumán", emberfeletti ember megjelenése lenne. Azonnal kifejlesztenénk a mesterséges intelligenciát, drámaian meghosszabbítanánk az emberi életkort, a humán-gép hibridek uralkodó osztálya venné át az irányítást a bolygón, beindulna az idegen civilizációkkal való intergalaktikus kereskedelem, és így tovább. A hatalmi erőegyensúly fenntartásában érdekelt csoportok azonban ezt nagyon nem akarják - néhány a film főbb állításaiból.
07:34  Interjú Cseh Gergő Bendegúzzal, az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának főigazgatójával
  A rendszerváltás mai napig legérzékenyebb pontja a titkosszolgálati múlt feltárása, ami több mint negyed évszázada húzódik. Azóta felnőtt egy nemzedék. Abban, hogy "minek bolygatni ezt a mocsarat?", illetve hogy "Miért is kéne az unokáknak a nagyapjuk bűneit megismerni?", konszenzus volt Boross Pétertől Medgyessy Péterig a rendszerváltás utáni miniszterelnökök között. Így aztán máig megválaszolatlan a kérdés: vannak-e személyes felelősök, akiknek neveit nyilvánosságra kell hozni ügynöklistán, vagy a rezsim, a politikai, történelmi helyzet mindennek az oka? Kibújhatunk-e a morális felelősség alól azzal a védekezéssel, hogy a rendszer tett minket ilyenekké, mi áldozatok vagyunk?
07:34  Trump a porcelánboltban
  Izrael attól tart, hogy szokás szerint a zsidó államnak kell megfizetnie az árat a leg-újabb amerikai elnöki békeötletért. Míg az elmúlt 25 évben az amerikai védnökség - jordániai és egyiptomi kísérettel - közvetlenül próbálta kiegyezésre bírni az izraeli-eket és a palesztinokat, Donald Trump elődeihez képest újat hoz, amikor a szaúdiakat és az öbölmenti arab országokat is be kívánja vonni "a nagy üzletbe". Egy magas rangú rijádi kormánytisztviselő már jelezte, hogy "nem ellenséget, hanem lehetőséget látnak Izraelben". A szép szavakért azonban a "települések építésének leállítását" várják, és ez még csak a kezdet lehet.

2017. május 12, péntek

16:42  Zen helyett Jézus
  Ellis Potter 15 évig élt zen buddhistaként, mielőtt keresztény hitre tért volna, és azóta az evangélium üzenetével járja a világot. Elmondása szerint a kereszténységben leginkább az ragadta meg, hogy a bibliai valóság nem egy éncentrikus világképre épül, hanem "másikcentrikus", azaz minden szinten a személyes kapcsolaton és a szereteten alapul. Ellis Potter magyarul megjelent könyve kapcsán nemrégiben a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon is járt.

2017. május 11, csütörtök

09:04  GÖD: a borzalmak és titkok háza
  Megkötözött fiatalok, berácsozott ágyak, kényszerzubbony, elzárás - múlt héten bejárta a nemzetközi sajtót az MDAC emberjogi szervezet jelentése a gödi fogyatékosok otthonában tapasztalt rettenetes állapotokról. A fenntartó Emmi azonnali vizsgálatot rendelt el, és felfüggesztette az intézmény igazgatóját. A gödi eset nem egyedi: a szociális gondozóintézetek embertelen körülményeire már számos ombudsmani jelentés is felhívta a figyelmet.
09:04  Abbász utolsó reménye: Donald Trump
  Donald Trumpnak sikerült rávennie Mahmúd Abbászt arra, hogy a béketárgyalások érdekében tegyen engedményeket - állította Ronald Lauder, a Zsidó Világkongresszus vezetője a The Jerusalem Post éves konferenciáján New Yorkban. A palesztin vezető reménykedik abban, hogy az amerikai elnök kimenti őt szorult helyzetéből. A cél érdekében hajlandó találkozni Benjamin Netanjahu izraeli elnökkel is.
09:04  A ma kemény, de a holnap még rosszabb lesz!
  A ma kemény, a holnap még rosszabb, holnapután viszont már kisüt a nap! - vallja Jack Ma, a semmiből jött milliárdos, aki szerint a technológia fejlődési iramának gyorsulása először vesztesekre és nyertesekre szakítja majd szét a társadalmat, mielőtt elhozná számunkra az aranykort. A robotizáció, a mesterséges intelligencia és az internet hármasa által satuba fogott világ a következő három évtizedben ezért sokkal több fájdalmat, mint boldogságot él majd át az öregedés, a munkanélküliség és a bizonytalanság miatt. Kína második leggazdagabb embere húsz éve még angolt tanított havi 12 dollárért, most pedig a világ legnagyobb online piacterének, az Alibabának a tulajdonosa. Kudarccal és újrakezdéssel teli élete a kulturális forradalom mélységéből ívelt föl, és tette őt a nemzetek fölötti globalizmus kiemelkedő szónokává.
09:04  A Gorka-csata
  A legnagyobb izraeli angol nyelvű napilap, a The Jerusalem Post hagyományosan május elején New Yorkban rendezi meg éves nemzetközi konferenciáját. A rendezvényen vezető izraeli és amerikai politikusok, újságírók és közéleti személyiségek szerepelnek, idén mégis a legnagyobb figyelem a magyar származású biztonsági szakértő, Sebastian Gorka, vagy ahogy itthon ismerik, Gorka Sebestyén fellépését kísérte. Donald Trump január végén nevezte ki fehér házi helyettes tanácsadójának Gorkát, akit a nemzetközi sajtó egy része azonnal lemondásra szólított fel, vélt antiszemitizmusa miatt. Ehhez képest a The Jerusalem Post konferenciáján felállva hosszan tapsoltak, amikor megérkezett. Még a rivális Haarec is azt írta, hogy a tanácsadó "szupersztár" lett. Lapzártánkkor helye biztosnak tűnik, miután lapértesülések szerint személyesen Donald Trump állt ki mellette. Miről is szól akkor a Gorka-csata?
09:04  "Áldott embernek tartom magam"
  2012-ben a magyar csapat első aranyérmét nyerte. 2016-ban Rióban ő vitte a magyar csapat zászlaját. 1948 után az első olyan sportoló volt, aki zászlóvivőként lett olimpiai bajnok. Fuchs Jenő és Kárpáti Rudolf után a harmadik kardvívónk, aki képes volt megvédeni bajnoki címét. Rió egyetlen férfi olimpiai bajnoka, a 2016. év legjobb magyar férfi sportolója. A Hetek exkluzív interjúja a kétszeres olimpiai bajnokkal, akinél a zászló és a kard is jó kezekben van.
09:04  Zátonyra futott néppártosodás
  Bármennyire igyekezett kiszélesíteni társadalmi befolyását a Nemzeti Front vezetője, nem sikerült maga mellé állítani két kulcsfontosságú szavazótábort.
09:04  Hogyan változtatta meg a kereszténység a világot? (2. rész)
  A Hetek múlt heti számában kezdtük el Alvin J. Schmidt 2004-es könyvének ismertetését. A nyugalmazott amerikai szociológiaprofesszor How Christianity Changed the World című munkájában azokat a mélyreható változásokat mutatta be, amelyek az új hitnek köszönhetően pozitívan hatottak az emberi civilizáció menetére. A most következő cikkben a nyugati életforma további vívmányainak keresztény alapjait mutatjuk be a könyv alapján.
09:04  Atomok harca
  Miközben a növekvő nukleáris fegyverkezés egy globális háború kirobbanásával fenyeget, a háttérben egy ország több száz éves szenvedéstörténete húzódik meg. A délkelet-ázsiai ország történelmét végigolvasva rádöbbenünk, hogy a környező nagyhatalmak legalább akkora kárt okoztak a koreai népnek, mint kegyetlen kommunista diktátorai.

2017. május 04, csütörtök

11:31  Oroszveszély?
  A magyar balliberális oldal egy dologban egységesnek tűnik: szerintük Putyin és az oroszok jelentik a Magyarországra leselkedő legfőbb külső veszélyt, Orbán eladta az országot nekik. A Momentum május elsején tartott tüntetésének is ez volt az egyik fő üzenete. "Mert a tankok ugyan elmentek, de az oroszok visszakúsztak a gázvezetékeken, az álhírportálokon keresztül. És ha valamit tanulhattunk a történelemből, az az, hogy tartani kell Oroszországtól" - mondta Soproni Tamás elnökségi tag. Nem most került elő ez az üzenet először, de a hétfői események világossá tették, hogy az egész baloldali ellenzéknek ez lesz a korrupciós csapásirány mellett a másik döntő támadási pontja a választásokig (az oroszveszély hangoztatásából a Jobbik eddig kimaradt).
11:31  Feszült várakozás a Föld köldökén
  A heti rendszerességgel elkövetett véres merényletek és a futószalagon gyártott Izrael-ellenes nemzetközi határozatok után ismét Izraelre figyel a világ, miután Donald Trump bejelentette: első hivatalos külföldi útja a Szentföldre vezet. Helyszíni riport Jeruzsálemből.
11:31  Vita a megélhetési minimumról
  Megélhetési minimum garantálását ígérte a munkavállalóknak és a nyugdíjasoknak május 1-jei beszédében Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje. Ez nem azonos a feltétel nélküli alapjövedelemmel.
11:31  Az igazi "First Lady"
  Meglehetősen szokatlan, hogy az amerikai vezetésben a first lady ennyire háttérbe szoruljon, s helyét a first daughter, az elnök lánya vegye át. Persze Donald Trump elnökségében mi nem szokatlan?
11:31  Az egy másodperces apokalipszis
  "Egy váratlan elektrosokk súlyos zavarokat okozna az elektromos hálózatban, akár hónapokra, vagy még tovább tartó áramkimaradásokat okozva, ennek pedig beláthatatlan következményei lehetnek" - kommentálta Paul Singer milliárdos alapkezelő a befektetők számára írt kockázati jelentésében, hogy mi korunkban a világgazdaságot fenyegető "első számú" veszélyforrás, aminek szerinte sokkal nagyobb a valószínűsége, mint korábban gondoltuk volna. Az X-kategóriájú napvihar, magas légköri atomrobbanás és a célzott "EMP-támadások" mind képesek arra, hogy egy másodperc alatt elvegyék tőlünk civilizációnk alapját: az elektromosságot.
11:31  Hogyan változtatta meg a kereszténység a világot?
  A posztkeresztény világban furcsának tűnhet ez a mondat: a legtöbb embernek fogalma sincs, hogy mi mindent köszönhet a kereszténységnek. Az olyan eszméket, mint az emberi jogok, szabadság, nők egyenlősége, a vállalkozás, a kórházak megléte vagy az egyetemi rendszer, általában magától értetődőnek veszik. Vannak, akik szerint ezek a keresztény ideológiai elnyomással szemben jöttek létre. Pedig ahogy Alvin J. Schmidt (képünkön) 2004-ben megjelent, How Christianity Changed the World (Hogyan változtatta meg a kereszténység a világot?) című könyvéből kiderül, a nyugati életforma civilizációs előnyeinek meghatározó része a kereszténységtől ered. Sorozatunk első részében azt tekintjük át, hogyan hatott a kereszténység az élet tiszteletére és védelmére, valamint a házasságok iránti megbecsülés erősítésére.
11:31  Macron, az elit álma
  "Emmanuel Macron a francia uralkodó osztály belső köréhez tartozik, amit Pierre Bourdieu filozófus az »állami nemességnek« nevezett" - írja Christakis Georgiou A Macron-jelenség című írásában. A Jacobin című folyóiratban megjelent tanulmány emlékeztet rá, hogy önmagában az elitiskolai végzettség nem magyarázat Macron "meteorkarrierrjére", hanem kellett hozzá az elmúlt harminc év "szürke eminenciásának", Jacques Attali bankár-gazdaságpolitikusnak a hathatós támogatása is. Attali már a legutóbbi francia elnökválasztás előtt az Európai Unió föderális átszervezésére tett javaslatot, most pedig Macron személyében a megfelelő politikust is megtalálta terve megvalósításához.
11:31  Nehéz örökség
  Franciaországban hagyománya van annak, hogy a szélsőjobboldalinak tartott Front Nationalt politikai karanténba zárják, ha a párt közel kerül egy esetleges választási győzelemhez. Marine Le Pen évek óta igyekszik kilépni a múlt árnyékából, egyre eredményesebben.

2017. április 27, csütörtök

09:04  "Gyűlölöm a rákot": Így győzött Darlene Zschech
  "Amikor erre a dalra készültem, legbelül éreztem, hogy van egy konkrét üzenete a számunkra. Azoknak a rákos betegeknek szól, akikre az orvosok kimondták a halálos ítéletet. Bármit is állít a lelet, ezt a dalt most nektek énekeljük. Ez Isten beszéde! Ez az Ő ígérete! Ő harcol érted! Gyűlölöm a rákot, Jézus nevében gyűlölöm!" - 2013 márciusában Darlene Zschech, a világszerte ismert keresztény előadó ezt az inspiratív felvezetőt mondta el friss húsvéti albumának, a Revealing Jesus (Ismerd meg Jézust) koncertfelvételén. Míg a dinamikus gospel dicséret több tízmillió YouTube-megtekintést és rekordszámú, 48 millió Twitter-bejegyzést generált, ugyanennek az évnek a végén, a karácsonyi készülődés közben Darlene maga is lesújtó hírrel szembesült: egy rutinvizsgálat során előrehaladott, négyes fokozatú daganatot találtak a mellében. A halálos diagnózis ellenére az ausztrál énekesnő hitt abban a névben, amit milliók előtt énekelt, és az orvosai szerint "csodával határos módon", két év hősies harc után újra talpra állt, és idén februárban immár teljesen egészségesen kiadta legújabb albumát, a Here I Am Send Me-t (Itt vagyok, küldj engem). A Hope 103.2 rádiónak, a Christianity Todaynek és a CBN-nek adott nagy interjújában részletesen elmesélte, hogyan élte meg az életbe és Jézus nevébe vetett hitét a kórházban, miközben csontsoványra lefogyott, elvesztette a haját és fizikailag önmaga árnyékává vált.
09:04  Visszavonták a "rabszolgatörvény" tervezetét
  A Munka Törvénykönyve módosításának visszavonását kezdeményezte a héten az Országgyűlés gazdasági bizottsága, így az egyéni módosító lekerült a napirendről, és - fordított sorrendiségben - jövő héten a kormány és a versenyszféra egyeztető fóruma elé kerül. Bírálók szerint a tervezet, amely mögött az autógyártó lobbi állhat, tulajdonképpen a vészes emberhiányt igyekszik a meglévő munkavállalók terhelésének fokozásával ellensúlyozni.
09:04  Tulajdonosváltás az Indexnél
  Múlt csütörtökön jelentette be az Indexen a lap jogásza, Bodolai László, hogy az Index a Bodolai által igazgatott Magyar Fejlődésért Alapítvány (MFA) tulajdonába került. Az MFA-t mindössze egy hónappal ezelőtt alapították, az Index tulajdonjogát pedig a Magyar Nemzetben és a HírTv-ben is érdekeltséggel bíró Pro-Ráta Holding Zrt. ruházta át az alapítványra. A Pro-Ráta Simicska-érdekeltség, az MFA-ban, illetve körülötte pedig megjelent Simicska unokaöccse, valamint egyik legfőbb bizalmasa. Az Index főszerkesztője a helyzetet nem túl kellemesnek nevezte, de az ATV-ben azt hangsúlyozta, hogy az Index nem Simicska Lajosé.
09:04  Időtlen jellemrajzok - Charles Dickens és az internet kora
  Mi értelme van a 21. században egy 19. században íródott regényt olvasni? Nemhogy internet, de még televízió és rádió sem létezett akkoriban. Nem voltak telefonok, az emberek gyalogosan, lóháton, vagy lovaskocsival közlekedtek. A Facebook és az Instagram, a Star Wars és a Marvel, az űrutazás és a mesterséges intelligencia korában mitől lenne releváns Charles Dickens és a viktoriánus Anglia világa?
09:04  A Kék bálna-átverés és az öngyilkos tinik
  A kamaszok körében terjedő, Kék bálna névvel fémjelzett internetes öngyilkossági hullámra, amely állítólag Európa-szerte terjed, különböző szervezetek, szakemberek, sőt a politika is rámozdult. A bulvármédia által erősen kiszínezett hír azonban, úgy tűnik, nem teljesen megalapozott, és felesleges pánikkeltésre alkalmas. "A média felelőssége eleve óriási az öngyilkosságok tálalásában, mivel erősen mintakövető magatartásról van szó" - mondja a pszichológus, aki szerint szükségtelen az internet reális veszélyeit felturbózni.
09:04  Észak-Korea útja a nagyhatalommá válásig
  Hogyan jutott el odáig az okkal lenézett phenjani rezsim, hogy katonai nagyhatalommá vált? Mi volt a fegyverkezés ideológiai háttere? És mihez kezdhet a nemzetközi közösség Kim Dzsong Un rendszerével? Két fontos évfordulót ünnepelt áprilisban Észak-Korea, mindkettőt jelentős katonai erődemonstráció kíséretében. Április 15-én Kim Ir Szen alapító-elnök születésének 105. évfordulóját, tíz nappal később pedig a Koreai Néphadsereg alapításának 85. évfordulóját ünnepelték.
09:04  Jöhet az újabb "együttélés" Franciaországban?
  Történelmi eredményt hozott a francia elnökválasztási verseny első fordulója, hiszen a hagyományos politikai váltógazdaság jelöltjei be sem kerültek a második fordulóba, ahova a centrista Emmanuel Macron és a nacionalista Marine Le Pen jutottak tovább. Ez gyakorlatilag egy politikai földrengéssel ér fel, és ahogy ilyenkor lenni szokott, az a valószínűbb, hogy kaotikus állapotok alakulnak ki.
09:04  Orbán: a migrációról szólnak a Magyarországgal kapcsolatos viták
  Migráció, CEU-ügy, civil szervezetek - ezek voltak az Európai Parlament szerdai plenáris ülésének témái - az ülésen felszólalt a magyar miniszterelnök is. Összefoglalónk.
09:04  ATP-tenisztorna Budapesten
  E sorok lejegyzésekor is szinte hihetetlennek tűnik, hogy a magyar sportkedvelők és teniszrajongók ilyen ajándékhoz juthattak: a teniszvilág egyik központi bázisává erősödtünk. A Gazprom Hungarian Open top 50-es, top 30-as és top 20-as teniszezőket utaztatott fővárosunkba. Mindenki számára lehetségessé vált, hogy élőben megtapasztalhassa, hogyan is néz ki a mai férfi tenisz.

2017. április 20, csütörtök

07:46  "Tegyük újra naggyá a családokat!"
  Budapesten rendezik május végén a Családok Világkongresszusát, amelyen több mint 80 országból érkeznek előadók és vendégek, ebből az alkalomból beszélgettünk Larry D. Jacobsszal, a szervezőbizottság elnökével. A rendezvény fő témája, hogyan lehet a sokfajta kihívás között megvédeni, sőt megerősíteni a bibliai értékrenden alapuló természetes családmodellt, amit a társadalom alapegységének tekintenek.
07:46  Évi 712 gyermekmolesztálási ügy
  Mintha kicsit megnyílt volna a zsilip: sorban derülnek ki a kiskorúakat molesztáló nevelők különböző ügyei. Legutóbb egy középkorú erkölcstanár borzolta fel a kedélyeket, aki kikezdett egy 13 éves diákkal. A Hintalovon Alapítvány szakértői szerint nem annyira az esetek száma nő, hanem több ügy kerül napvilágra, mert óriási a látencia.
07:46  Észak-Korea tovább teszteli a világot
  Mike Pence amerikai alelnök felszólította Észak-Koreát, hogy ne "tesztelje" Donald Trump eltökéltségét, miszerint az Egyesült Államok akár katonai beavatkozással is válaszolhat az utóbbi időszak provokációira. Miután Phenjan nagyszabású katonai parádé keretében emlékezett meg Kim Ir Szen születésének 105. évfordulójáról, legutóbbi rakétatesztje ismét kudarccal végződött, aminek okáról figyelemre méltó elméletek láttak napvilágot.
07:46   Keresztény fiatallal végzett a terrorista Jeruzsálemben
  Jeruzsálem Ras al-Amud negyedéből való Jamil al-Tamimi, az 57 éves arab merénylő, aki a Jaffa-kapu környéki villamoson több ízben is mellkason szúrta Hannah Bladont. Egy szolgálaton kívüli rendőr húzta meg a vészféket, és fegyverezte le Tamimit. A támadás során egy harmincas éveiben járó terhes asszony, és egy ötven év körüli férfi is megsérült.
07:46  May robbantott
  Előrehozott parlamenti választások lesznek június 8-án Nagy-Britanniában - jelentette be kedden Theresa May brit miniszterelnök. A jelenlegi parlament mandátuma 2020-ban járt volna le. Theresa May teljesen váratlanul döntött a választások kiírásáról. Az erről szóló törvényjavaslatot a kormány szerdán terjeszti az alsóház elé, amely várhatóan még aznap szavaz is róla.
07:46  Gratuláció a szultánnak
  Donald Trump amerikai elnök és Orbán Viktor magyar miniszterelnök is gratulált Recep Tayyip Erdogannak a hétvégi alkotmányos népszavazás eredményéhez. Elég szomorú.
07:46  Paks, Orbán, Gyurcsány - Népszavazási dömping a baloldalon
  Népszavazási hullámmal sodorná el a kormányt az ellenzék: Az LMP Paks ügyében, a Momentum a CEU és a kormányfőválasztás ügyében, a DK szintén CEU-ügyben, a Párbeszéd Paks kapcsán nyújtott be összesen tucatnyi kérdést a Nemzeti Választási Bizottsághoz. Az eddigi gyakorlat alapján szinte egyik kérdés "átengedésére" sincs komoly esély, az ügyek ilyen módon történő napirenden tartása mégis hozhat valamit a kezdeményezők konyhájára. Mint megtudtuk, az LMP akkor is kész aláírást gyűjteni Paks kapcsán, ha elhasalnak a kérdéseik.
07:46  Trump három üzenete
  Donald Trump áprilisban három látványos katonai manőverrel jelezte, hogy az Egyesült Államok szakítani kíván az Obama-éra "erőtlenségével". A sort a szíriai vegyifegyver-támadásra adott rakétacsapás nyitotta meg, majd Észak-Korea provokatív rakétakísérleteire válaszul Trump a térségbe küldte a flotta több egységét. Eközben Afganisztán egy távol eső tartományában ledobták az amerikai hadseregben rendszeresített legnagyobb hatóerejű nem nukleáris bombát, amit először vetettek be harctéri körülmények között.

2017. április 13, csütörtök

08:09  Istentelen szabadság
  A liberalizmus filozófia, világnézeti alapelv, illetve politikai, gazdasági és szociális gondolat is egyben. Honnan ered ez az eszme, amelynek modern formája dominálja a nyugati világ gondolkozásmódját? És mik az alapvető különbségek a klasszikus liberális értékrend és a modern liberalizmus között? Hogy választ kapjunk a kérdéseinkre, először a 17. századba kell visszautaznunk, hogy megismerkedjünk "a liberalizmus atyjával", John Locke-kal.
08:04  "Igyekszünk a Szentírás értékei alapján értelmezni a híreket"
  Többet foglalkozunk majd közéleti témákkal, nagyobb hangsúlyt kapnak a világpolitika eseményei és a társadalmi kérdések elemzése. Kevesebb könnyed téma lesz, és bár nem akarjuk sokkolni a hallgatóinkat, azt a látszatot sem szeretnénk kelteni, mintha körülöttünk minden rendben lenne. Ezt a "missziót" meghagyjuk a kereskedelmi rádióknak.

<<<Előző oldalKövetkező oldal >>>


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Egyetlen kattintással változtathatom a betű méretet.

Csongrádi Felícia
Tatabánya
 

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

Sok pénztárca kímélő ötletet kapok rendszeresen.

Szabóné Feleki Mária
Agárd
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác