pénztárca kímélő megoldások
 

Archívum

 

Hetek

2017. március 30, csütörtök

08:21  Arab csúcs ellentétekkel
  "Izrael aláássa a béke lehetŐségeit a térségben" - ezzel nyitotta meg II. Abdullah király az Arab Liga 28. csúcstalálkozóját Jordániában. A konferencia legfontosabb napirendi pontja a palesztin kérdés volt. A Liga óva intette a világot attól, hogy Jeruzsálemet Izrael fővárosaként ismerjék el vagy nagykövetségeiket a városba költöztessék.
08:21  A Vatikán lesz az európai integráció motorja?
  Március 24-én fogadta Ferenc pápa az Európai Unió állam- és kormányfőit, akik az Európai Unió alapját képező, az Európai Gazdasági Közösséget létrehozó római szerződés aláírásának 60. évfordulója alkalmából szervezett ünnepségekre érkeztek a városba. Németh Sándort, a Hit Gyülekezete vezető lelkészét még a római csúcs előtti napokban kérdezte a Hit Rádió munkatársa Európa jelenéről és jövőjéről, ám az elhangzottakat aktuálissá teszi a csúcstalálkozón elfogadott nyilatkozat, és Ferenc pápa Európa jövőjéről elmondott beszéde. (A találkozóról és a pápa beszédéről számunk 2. oldalán részletesen is írunk.)
08:21  Szélesedő front Orbán és Soros között
  Nehezen kivédhető csapdát állított a magyar kormány a Soros György által létrehozott Közép-Európa Egyetem további fennmaradása elé. A kormánypártiak által liberális fészeknek tartott egyetem akkor működhet tovább Magyarországon, ha magyar-amerikai államszerződés is állna az intézmény működése mögött. Ehhez viszont az kellene, hogy a Donald Trump vezette adminisztráció "beálljon" az egyetem mögé, miközben az Egyesült Államokban Soros az új amerikai elnök ádáz politikai ellenfelének számít.
08:21  Római Unió - Ferenc pápa lett az új európai egység mentora
  Ferenc pápa elégedett lehet az Európai Unió 27 vezetője által kiadott Római Nyilatkozattal (a brit miniszterelnök már nem vett részt a tanácskozáson). A dokumentum ugyanis szorgalmasan követi azt a nyomvonalat, amit egy nappal korábban a katolikus egyházfő nagyívű beszédében ugyanezen vezetők előtt megfogalmazott. Ferenc pápa víziója szerint "Európát építeni kell", méghozzá azon az alapon, amelyet az unió "alapító atyái" hatvan évvel ezelőtt lefektettek. Az épületet pedig kezdjék el azok építeni, akik "képesek gyorsabban futni", maguk után húzva a lassabbakat. Hogy melyek ezek az "élbolyban" lévő államok: az elemzők többsége szerint Németország, Franciaország és Olaszország aspirál arra, hogy az új Római Unió élére álljon, feltéve, hogy az első két országban az idei választások a megfelelő eredményt hozzák.
08:21  Pert nyert a Hit Gyülekezete a Horthy-szobrot állító református egyházközség ellen
  A Fővárosi Törvényszék és a Fővárosi Ítélőtábla után a Kúria is elutasította a Szabadság téri Református Egyházközségnek a Hit Gyülekezete egyház ellen indított keresetét.

2017. március 23, csütörtök

08:32  Szép új okosvilág - Kell-e félnünk a robotoktól?
  "Lehetséges, hogy néhány évtizeden belül a mesterséges intelligencia olyan módon múlja felül az ember szellemi kapacitását, amely, ha nem készülünk fel rá, kihívás elé állíthatja az emberiség azon képességét, hogy saját teremtményét irányítsa, és következésképpen akár azon képességét is, hogy saját sorsát kontrollálja, és biztosítsa a faj túlélését." Mindez nem egy tudományos-fantasztikus film prológusában, hanem az Európai Unió Jogi Bizottságának jelentésében szerepel, és hasonló megállapításokat fogalmaznak meg olyan feltalálók és tudósok is, mint Elon Musk vagy Stephen Hawking. A mesterséges intelligenciával foglalkozó szakemberek szerint ugyanakkor sokkal célravezetőbb a rohamosan fejlődő "okosvilágot" az elektromossághoz hasonlítani. Vagyis a gépek lázadásától aligha kell tartani, mélyreható társadalmi és gazdasági változásokkal azonban érdemes kalkulálni.
08:32  Meghalt az egyvilág atyja
  101 éves korában meghalt a legendás Rockefeller család feje, aki a második világháború után talán a világ legbefolyásosabb civil szereplője volt. David Rockefeller soha nem viselt közhivatalt, de egy személyben vezette a három legnagyobb hatalmúnak tartott háttérszervezetet, a Külkapcsolatok Tanácsát, a Trilaterális Bizottságot és a Bilderberg-csoport tanácsadó testületét. Tagja volt a teozófia eszméit világméretekben népszerűsítő Lucis Trustnak is, de a nevéhez fűződött Jimmy Carter, Henry Kissinger és Zbigniew Brzezinski "felfedezése" is.
08:32  Megtalálták a fenevad lövedékeit
  "Lenyűgöző bizonyítéka annak a heves ostromtűznek, amit a Titus vezette római hadsereg zúdított Jeruzsálemre, miközben betört a városba és lerombolta a Második Templomot" - nyilatkozta Dr. Rina Avner, az Izraeli Régészeti Hivatal vezetője arról a több tucat "ballista" lövedékről, amit a két méter széles masszív ókori városfal feltárása során találtak az egykori harcmezőn. Dr. Grüll Tibor történész szerint a 40-100 kilós lövedékek megtalálása igazolja Josephus Flavius drámai és részletes beszámolóját az öt hónapig tartó, tömegmészárlásba torkolló hadműveletről, amiben a teljes erővel felvonuló Római Birodalom porig rombolta Jeruzsálemet, módszeresen fölszámolva a zsidó jelenlétet a Szent Városban.
08:32  Terror London szívében
  A Scotland Yard szerda esti tájékoztatása szerint négyen meghaltak, és legalább húszan súlyosan megsérültek a London belvárosában szerda kora este elkövetett merényletben. Ez volt a legsúlyosabb terrorcselekmény Londonban a 2005. július 7-én végrehajtott, ötvenkét halálos és több mint hétszáz sebesült áldozatot követelő pokolgépes merényletek óta.
08:32  "Édesanyja hibáit nem tárja fel"
  Wildmann János katolikus teológus, az Egyházfórum című lap alapítója néhány évvel ezelőtt több egyházi szexuális visszaélést próbált feltárni, ám mint a Heteknek elmondta, mindig falakba ütközött. Interjú.
08:32  Babaholokauszt
  A "nők jogainak" fogalmába csomagolt mellédumálás valójában az élvhajhász, önző életmód politikai termékké formálása, a posztmodern Moloch. Ennek az afrikai kontinensen történő meghonosítása pedig cinikus ideológiai gyarmatosítás, de ami ennél is sokkal szörnyűbb, valójában babaholokauszt.
08:32  Diplomáciai vihar sodorta az élre a holland miniszterelnököt
  A törökökkel való csörtének köszönheti választási győzelmét Mark Rutte Hollandiában. Az előzetes felmérések alapján úgy tűnt, a miniszterelnök alulmarad a bevándorlásellenes Geert Wildersszel szemben. Az Ankarával való feszültség azonban Rutte malmára hajtotta a vizet, és végül meggyőző fölénnyel került ki a voksolásból. A populistáktól tartó európai vezetés megkönnyebbüléssel fogadta az eredményeket.
08:32  Kipakolt egy magyar hírszerzőtiszt
  Politikai nyomásra a magyar titkosszolgálatok szemet hunynak az orosz titkosszolgálatok egyre nagyobb magyarországi befolyása felett, ezért egyebek mellett a migránsokról és az Európai Unióról szóló kamuhírekkel és manipulációkkal vezethetik félre a magyar közvéleményt a Kreml ügynökei - állította minap egy terjedelmes interjúban egy magas rangú volt hírszerző tiszt. Nemzetbiztonsági és kormánypárti forrásaink szerint egy dolog kimaradt az interjúból, méghozzá az amerikaiak hasonló irányú tevékenysége. Úgy tűnik, Magyarország egy geopolitikai játszma ütközőzónájában áll.
08:32  Karesz atya megáldott, sosem felejtem
  Óriási kárt okoznak a pécsi katolikus egyházi botrányhoz hasonló esetek: a papok által elkövetett szexuális bűnök nemcsak a közvetlen áldozatokat, de teljes családokat tesznek tönkre, az ügyek és az eltussolásukra tett - többnyire sikeres - kísérletek pedig az egész kereszténység hitelét rombolják. Magyarországon még a világátlaghoz képest is alacsony szintű a felelősségvállalás kultúrája.

2017. március 16, csütörtök

09:32  Mi készül a Közel-Keleten?
  Donald Trump közel-keleti megbízottja öt órát tárgyalt Jeruzsálemben Benjamin Netanjahuval, és meghívta Washingtonba Mahmúd Abbászt, a Palesztin Hatóság elnökét. Előzőleg az izraeli miniszterelnök Moszkvában egyeztetett Vlagyimir Putyinnal. Az amerikai elnök még februárban azt ígérte, hogy "valami olyan nagyszabású tervvel" készül előállni a Közel-Kelettel kapcsolatban, amire a "legtöbben nem is gondolnának". A terv tartalmáról még keveset tudni, de az előkészületek láthatóan intenzívek. Összegyűjtöttük, mi is lehet a Trump-kezdeményezés tartalma.
09:32  Sugar Babyk és Sugar Daddyk
  A boldogság megtalálását ígéri, miközben a pénzért sok mindenre hajlandó fiatal lányok (vagy akár fiúk), illetve a "szolgáltatásaikért" őket "támogatni" képes férfiak (vagy hölgyek) közvetítését végzi az első magyar "sugardating" társközvetítő oldal. Amennyiben mindez a luxusprostitúcióra, kitartottságra, illetve a kerítésre emlékeztet bárkit, az az oldal üzemeltetőinek szándéka szerint csak a véletlen műve.
09:32  Pénz, szex, Obama - ezért mondott le Benedek pápa?
  Több mint négy év telt el azóta, hogy XVI. Benedek váratlanul bejelentette lemondását, és azóta zajlik a találgatás, mi váltotta ki valójában a katolikus egyházfő döntését. A hivatalos indoklást, miszerint megromlott egészségi állapota miatt nem tudta vállalni a hivatallal járó terheket, szerencsére az idő maga megcáfolta, mert Benedek - bár ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt - továbbra is önálló és aktív életet él. Az eddig leggyakrabban említett okok - a Vatikán pénzügyi reformjával szembeni ellenállás, a homoszexuális főpapi lobbi leleplezésétől való félelem, illetve a katolikus egyház liberális elvek szerinti modernizálásának igénye - mellé most egy újabb teória iratkozott fel. Eszerint XVI. Benedek a rá nehezedő "hatalmas külső nyomás" miatt köszönt le.
09:32  Rohamléptekkel halad előre Észak-Korea nukleáris programja
  "Banánköztársaság, iszlamofóbia, nácizmus" - ilyen szavakkal dobálózott Ankara amiatt, hogy több európai országban török kampányrendezvényeket tiltottak be. A leghevesebben Hollandia ellen keltek ki a törökök, Hága ugyanis múlt hétvégén biztonsági okokra hivatkozva visszavonta a török külügyminiszter leszállási engedélyét, majd a családügyi miniszter gépkocsikonvoját tartóztatta fel és fordította vissza a német határ felé. Ankara büntetőintézkedéseket jelentett be Hollandiával szemben, az Európai Uniót pedig a demokráciáról és az emberi jogokról oktatta ki.
09:32  Üzenet a szultánnak
  Váratlan helyről kapott fájdalmas pofont a Törökországot polgárháborúba taszító és ennek révén iszlamista önkényuralommá változtató, továbbá az egész Közel-Kelet destabilizálásában döntő szerepet játszó Erdogan török elnök. Előbb Németország akadályozta meg, hogy török kormánypárti politikusok a németországi törökök körében kampányoljanak az áprilisi népszavazás előtt, majd a hétvégén a holland hatóságok megtiltották, hogy a török külügyminiszter gépe leszálljon Rotterdamban, sőt, ugyanaznap effektíve kitoloncolták az országból a török családügyi minisztert.
09:32  Hálapénz- és abortuszmentes szülészet lesz Budapesten
  Eljárás indult egy szülészorvos ellen az SE II. sz. női klinikáján, mert 160 ezer forintot kért egy sürgősségi császárműtétért. A leginkább hálapénzes területek között emlegetik a szülész-nőgyógyász szakmát, így akár modellértékű is lehet a 2019-től a Bethesda gyermekkórházba megálmodott hálapénz-, abortusz- és császármentes szülészet.
09:32  Ankara újra fenyeget
  "Banánköztársaság, iszlamofóbia, nácizmus" - ilyen szavakkal dobálózott Ankara amiatt, hogy több európai országban török kampányrendezvényeket tiltottak be. A leghevesebben Hollandia ellen keltek ki a törökök, Hága ugyanis múlt hétvégén biztonsági okokra hivatkozva visszavonta a török külügyminiszter leszállási engedélyét, majd a családügyi miniszter gépkocsikonvoját tartóztatta fel és fordította vissza a német határ felé. Ankara büntetőintézkedéseket jelentett be Hollandiával szemben, az Európai Uniót pedig a demokráciáról és az emberi jogokról oktatta ki.
09:32  Összeállni látszik a Simicska-Vona tandem
  Egyre több jel mutatja, hogy az Orbán Viktorral látványosan összevesző Simicska Lajos és a Jobbik között szoros érdekszövetség kezd kialakulni. 2018 fő ütközete a Fidesz-Jobbik meccs lehet, aminek előszele, hogy Vona Gábor, a radikális párt elnöke a Parlamentben Orbán Viktor és családja lehetséges ügynöki érintettségét pedzegette, a miniszterelnök pedig csicskapártnak nevezte a Jobbikot.

2017. március 09, csütörtök

14:23  Homoszexuális szál került A szépség és a szörnyeteg új adaptációjába
  Március 23-án kerül a magyar mozikba A szépség és a szörnyeteg klasszikus tündérmese legújabb feldolgozása. A Disney ezúttal egy élőszereplős musicalben kelti életre a klasszikus mesét. A nyíltan homoszexuális rendező, Bill Condon azonban nem tudta megállni, hogy ne tegyen bele egy meleg mellékszálat is a filmbe. Egy másik Disney-animációban pedig épp a napokban láthattak a nézők először férfiak között elcsattanó szerelmes csókokat.
09:43  Új magyar filmhullám
  Két évadon belül két Oscar és egy Arany Medve. Sok nagy ország is elégedett lenne e kulturális teljesítménnyel, bár a filmet - ahogy a könyvet vagy a verset sem - nem szokás kilowattban mérni. Az érmek meg a kupák is inkább a sportvilágban hasznos mérőeszközök. Mégis a nagy nemzetközi művészeti szemléken elnyert elismerések ráirányítják a figyelmet egy-egy nemzetre és filmjeire.
09:43  A felnőtt-gyerek "szerelem" és következményei
  A tanár-diák közti szexuális viszony mindig is bűncselekménynek, hatalmi visszaélésnek számított. A valóságban nagy a látencia, a környezet többnyire félrenéz, a gyerekek pedig egy életen át küzdenek a következményekkel. A szakemberek szerint a mindent elárasztó testiség is közrejátszik abban, ha egy tizenéves fiatal kisugárzására ma kevésbé korrekten reagál a felnőtt környezet. Az iskola pedig sajnos csak előképe annak, ami a munkahelyeken is folyik főnök és beosztott relációban.
09:43  Feszültség a bíborosi karban
  Egyre többen vélik úgy a Ferenc pápát négy évvel ezelőtt megválasztó bíborosok és a katolikus egyház más, konzervatív beállítottságú vezetői közül, hogy az egyházfőnek távoznia kellene. Ellenérzésük okai a pápa "forradalmi" reformjai, a szexuális visszaélésekkel történő szembenézésben vallott kudarcok, illetve a más vallások iránti túlzott nyitottsága. Eközben lemondott a papi pedofíliához kapcsolódó ügyeket vizsgáló vatikáni bizottság egyik vezéralakja, Marie Collins.
09:43  Homoszexuális csók került A szépség és a szörnyeteg új adaptációjába
  Március 23-án kerül a magyar mozikba A szépség és a szörnyeteg klasszikus tündérmese legújabb feldolgozása. A Disney ezúttal egy élőszereplős musicalben kelti életre a klasszikus mesét. A nyíltan homoszexuális rendező, Bill Condon azonban nem tudta megállni, hogy ne tegyen bele egy meleg mellékszálat is a filmbe. Egy másik Disney-animációban pedig épp a napokban láthattak a nézők először férfiak között elcsattanó szerelmes csókokat.
09:43  Júlia, az elátkozott özvegy - Petőfi özvegyének igazi arca
  Szendrey Júlia a magyar irodalomtörténetben hosszú évtizedeken át a hűtlenség szimbóluma volt. Sokak számára talán még most is az. Hiszen hiába fohászkodott hozzá szerelmes férje a Szeptember végén című versében, ő "eldobta az özvegyi fátyolt". De vajon hogyan ítélte volna meg hitvese döntéseit maga Petőfi Sándor, ha valóban visszatérhetett volna a "síri világból"?
09:43  A Köztársasági Elnöki Őrség a világ legjobbjai között
  A SWAT Round-up International (SRI) versenyét 34. alkalommal rendezték meg a floridai Orlandóban, amelyen a Készenléti Rendőrség (KR) Köztársasági Elnöki Őrsége (KEŐ) csapata a második helyezettnek járó díjjal a világ legjobb kommandósai közé került. A versenyről és arról, hogy kik ők valójában, Pomozi Sándor rendőr ezredes főosztályvezetővel és Papp Zoltán rendőr alezredes főosztályvezető-helyettessel beszélgettünk.
09:43  Mi lesz a 4000 milliárdos gigaüzlet sorsa?
  Az olimpia megfúrása után az ellenzéki pártok együttes erővel igyekeznek egy lehetséges népszavazással a paksi atomerőmű bővítését - leginkább a korrupciós veszély rémét felfestve - megakadályozni, hátha így sikerül a Fidesz népszerűségéből lefaragni.
09:43  Totális kontroll
  Hatalmas mennyiségű dokumentum szivárogtatását kezdte meg a CIA kiberkémkedési módszereiről, többek között hétköznapi elektronikai eszközök, például okostelefonok megtámadására készített programjaikról a WikiLeaks. Néhány nappal korábban Trump elnök robbantott ki egy másik megfigyelési botrányt, azt állítva, hogy Barack Obama a kampány során lehallgatta őt. Ezzel felhívta a figyelmet arra, hogy a kabinet tagjainak feltételezett orosz kapcsolataira vonatkozó információk csak a hírszerzéstől származhatnak, amit viszont a demokraták tagadnak.

2017. március 02, csütörtök

09:10  Spirituális háború a Fehér Házért
  A különböző okkult praktikák használata már az egykori Szovjetunió, később pedig Oroszország vezetőitől (lásd keretes cikkünket). A parapszichológiai hadviselés a hetvenes-nyolcvanas évek óta kitört a titkos intézetekből, és "demokratizálódott". Ennek egyik jele, hogy a közösségi platformokon az elmúlt hetekben meghirdették a "mágikus ellenállási mozgalom" megszervezését (jobbra a Facebook-oldaluk nyitóképe). A főáramú médiát is bejárta a hír, hogy egy ismert amerikai wicca-mágus, Michael M. Hughes felszólította az amerikai profi boszorkányokat, mágusokat és wicca-papokat, fogjanak össze Donald Trump megbuktatására.
09:10  Oscar-díjas a Mindenki
  Kettőből kettő. Tavaly ilyenkor még csak álmodozhattunk arról, hogy a Saul fia után jön majd egy újabb magyar alkotás, amelynek köszönhetően 2017 kora tavaszán ismét virraszthat az ország. És tessék! Deák Kristóf szűk félórás filmjének elképesztő sikere nemcsak azért fantasztikus, mert ilyen rövid időn belül ismét hazai művészekhez került egy aranyszobor - hanem azért is, mert a film, amely kapta, csodaszép üzenetet közvetít a világ felé.
09:10  Jöhet az európai szuperállam
  Egyáltalán nem kizárt, hogy egy új európai szuperállam megalapításának első lépéseit jelenti a német, a francia, az olasz és a luxemburgi törvényhozás vezetőjének római kiáltványa és a német, francia, olasz és spanyol állam- és kormányfők jövő heti, versailles-i csúcstalálkozója. Európa történelmi napokat él át, az unió magországai rövidesen hozzáláthatnak a nemzetállamokat lebontó "kétsebességes Európa"-projekt beindításához.
09:10  Irán békésen atomot dúsít
  Oroszország és Irán megállapodtak arról, hogy közösen állítanak elő nukleáris fűtőanyagot - kommentálta Ali Akhbar Szalehi, az iráni atomenergetikai ügynökség vezetője a közelmúltban lezajlott moszkvai látogatását az iráni ISNA hírügynökségnek. Bejelentette, hogy helyettese, Behrouz Kamalvandi januári oroszországi látogatása során orosz szakemberekkel összeállították az együttműködés menetrendjét, és ezt mindkét ország vezetése jóvá is hagyta.
09:10  Így fogadta az amerikai közönség a Szegedi Csanádról szóló filmet
  Szegedi Csanád sorsfordulata mára világhírű lett. Maradj csendben! címmel brit filmesek készítettek dokumentumfilmet az egykori antiszemita politikusból mára ortodox hívővé vált ex-jobbikos történetéről. A filmet tavaly New Yorkban mutatták be először, legutóbb pedig a világ egyik legnagyobb zsidó filmes seregszemléjén, az Atlantai Zsidó Filmfesztiválon láthatta az amerikai közönség. A filmmel kapcsolatos kérdéseinket emailben küldtük el Köves Slomónak és Vona Gábornak. Válaszaikat keretes írásainkban olvashatják.
09:10  Sándor Róbertet csecsemőként "kidobták", ma krízisterheseknek segít
  Robika "véletlenül" született. Anyukája titkon megszülte, majd eldugta egy balatoni csecsemőotthonba. Sorsa intézetről intézetre, különböző gyermekotthonokban formálódott, míg a nagykorúságot jelentő 18. életév betöltése után egyik napról a másikra kirakták őt a Fóti Gyermekotthonból. "Ott álltam a kijáratnál, minden vagyonom elfért egy kis batyuban…" - emlékszik vissza a pillanatra Sándor Róbert, aki ma már négygyermekes családapa, egy vállalkozás jogi szaktanácsadója, és a Várva Várt Alapítvány elszánt aktivistája is egyben.
09:10  Párttá alakulás előtt a Momentum
  266 151. Az elmúlt két hétben a legtöbbet emlegetett szám, amely hat napig totális zűrzavart okozott a Fidesz vezérkarában. A látszólag a semmiből néhány hete előbukkant Momentum Mozgalom hatalmasat ünnepelt, de már a jövőt tervezik. 2018-ban Parlamentbe kerülnének, 2022-ben kormányt váltanának. De kik is ők?
09:10  Kik férnek hozzá a minőségi oktatáshoz?
  Dinamikusan nő az elitképzőnek számító hat- és a nyolcosztályos gimnáziumokba jelentkezők aránya, lassan minden negyedik továbbtanuló gyerek ezt az utat választja. 2010-ben a középfokú felvételizők 13 százaléka jelentkezett hat- vagy nyolcosztályos gimnáziumba, míg 2017-re az arányuk 22 százalékra nőtt. Az Oktatási Hivatal által közzétett adatsorból az is látható, hogy különösen 2013-tól, az új köznevelési rendszer felállítása után nőtt meg az érdeklődés az elitképző intézményeknek számító iskolatípusok iránt.

2017. február 23, csütörtök

07:21  Meghalt a korszakos abortuszper felperese
  Szombaton, 69 éves korában elhunyt Norma McCorvey, az Egyesült Államok leghíresebb abortusztörvényének, a Roe v. Wade-nek Jane Roe néven elhíresült felperese. Az azóta is sokat vitatott törvény, amelyben elsőként hozott ítéletet a Legfelsőbb Bíróság, örökre megváltoztatta Amerika politikai térképét, McCorvey pedig, aki mind az abortuszpárti, mind az abortuszt ellenző tábornak ikonikus figurája lett, élete végéig talányos személy maradt.

<<<Előző oldalKövetkező oldal >>>


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Sok pénztárca kímélő ötletet kapok rendszeresen.

Szabóné Feleki Mária
Agárd
 

Sok színű, egy kattintással átszínezhetem.

Barna Beatrix
Dunaújváros
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár
 

Csak ráviszem a kurzort a címre és gyorsan átfuthatom a hírek rövid tartalmát.

Győrfi Bence
Debrecen