pénztárca kímélő megoldások
 
Ma.hu - Autó hírekNézet: Dobozos Friss    
 

2015. november 29, vasárnap

09:22  Nyüszítve zokog az elfogott ISIS-terrorista - VIDEÓ! [15 mp]
  Ez a dzsihadista harcos korántsem mutat elfogása után olyan nagy lelkierőt, mint amikor saját kegyetlenkedéseikről számolnak be.
09:22  A forgalom csökkent, de a BUX emelkedett a héten [15 mp]
  A részvénypiac elmúlt heti - november 23-27. közötti - forgalma 39,070 milliárd forint volt, szemben az előző heti 61,180 milliárd forinttal.
09:11  Az idén is, negyvenedszer is Karel Gott lett a csehek csalogánya [11 perce]
  A zenekarok mezőnyében a Kabát együttes végzett az első helyen, amely jó egy évtizede a legnépszerűbb együttese Csehországnak.
09:08  Tíz éven belül 5400 megawatt új kapacitást kell építeni? [14 perce]
  Új erőművekre elsősorban a leállított egységek pótlása miatt van szükség, és csak másodsorban a villamosenergia-igények növekedése miatt.
08:52  Magyar-kínai egészségügyi befektetői konferencia Budapesten [30 perce]
  Magyarországon először rendeznek ilyen jellegű konferenciát, amely mindazoknak kínál találkozási, kapcsolatteremtési, üzleti és társasági fórumot, akik az egészségügy-életmód területén érdekeltek.
08:38  "Fogadjunk, hogy ellopom" - egy láda sörért nyúlta le a díszláncot [44 perce]
  A Kalocsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.
08:37  Miskolczi Julianna aranyérmes 10 méteren [45 perce]
  A viadalon - amely a jövő évi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság főpróbájának is tekinthető - 21 ország 242 versenyzője vesz részt.
08:22  Újabb négy évig irányíthatja Éger István a Magyar Orvosi Kamarát [1 óra 0 perce]
  Szükséges, hogy egyebek mellett jelentős béremeléssel felszámolják a szakemberhiányt, megszüntessék a hálapénzrendszert.
08:11  Klicsko tizenegy éves veretlenségének vetett véget a brit óriás! [1 óra 11 perce]
  "Egy álom vált valóra. Hat hónapig készültem erre. Alig akarom elhinni" - mondta Fury, aki még a ringben elénekelt egy szerenádszerű dalt a feleségének.
08:11  Halálos baleset Újlipótvárosban [1 óra 11 perce]
  Az egyik autó sofőrjét a tűzoltóknak feszítő-vágó segítségével kellett kiszabadítaniuk az autóból, de a mentők az életét már nem tudták megmenteni.
08:02  Énekkel tiltakoztak a magyarok kirekesztése ellen [1 óra 20 perce]
  Dallal demonstráltak az anyanyelve miatt kirúgott magyar eladónő mellett.
07:23  Párizsi klímacsúcs: dönteni kell a felmelegedés korlátozásáról, a terhek elosztásáról [1 óra 59 perce]
  A Föld hőmérséklet-emelkedésének korlátozása, a terhek nemzetek közti elosztása, a kitűzött célok finanszírozása mind olyan kérdések és témák, amelyek a november 30-án kezdődő párizsi klímakonferencián megvitatásra várnak.
06:23  Befejeződtek a gyulai Almásy-kastély építészeti munkálatai [2 óra 59 perce]
  Befejeződött a gyulai Almásy-kastély építészeti rekonstrukciója. A következő hetekben a kiállításokat rendezik be, majd elindul a múzeummá avanzsált épület próbaüzeme. A nagyközönség a tervek szerint március közepétől tekintheti meg a felújított kastélyt.
05:23  A groteszk a főszereplő a Müpa következő Bábel-estjén [3 óra 59 perce]
  A groteszk áll a középpontban a Müpa összművészeti sorozata, a Bábel-est december 3-i rendezvényén a Fesztivál Színházban. A zenészeket a Tudósok és a Zuboly képviseli, a táncot a Radioballet duó, az irodalmat Garaczi László, a házigazda Galla Miklós.
04:23  Az Apostol 45. születésnapját ünnepli a Syma-csarnokban [4 óra 59 perce]
  Eredetileg dzsesszrock zenét játszott az Apostol együttes, széles körű ismertséget és népszerűséget azonban később, hatalmas slágereivel szerzett. A 45 éve alakult csapat, amely nemrég új lemezt készített, december 8-án a Syma-csarnokban ünnepli jubileumát.
03:22  Csaknem félmilliárd forintból korszerűsítették a közvilágítást Békéscsabán [6 óra 0 perce]
  A békési megyeszékhely egyes városrészeiben, így Mezőmegyeren, a Lencsési lakótelepen és Jaminában összesen 2680 világítótestet cseréltek ki korszerű, LED-es fényforrásra.
02:22  Szakképzési ösztöndíjprogramot indított Jászberény önkormányzata [7 óra 0 perce]
  Szakképzési ösztöndíjprogramot indított Jászberény önkormányzata, együttműködve a munkáltatókkal és az oktatási intézményekkel. Az első körben 31 tanulói pályázatot támogatott a város, összesen 7 millió 350 ezer forint értékben.
01:22  November 30-án lesz az első magyarországi startup állásbörze [8 óra 0 perce]
  November 30-án BEEP-BEEP KarrierHub néven tartják Magyarországon az első menedzsment állásbörzét, amelyen mintegy 20 startup cég keres majd gazdasági vezetőt, marketingest, értékesítési vezetőket.
00:22  Szállodaszövetség: jobb lesz a karácsony, szilveszterkor teltház lesz a szállodákban [9 óra 0 perce]
  Jobb lesz az idei karácsonyi foglaltság a fővárosi és a vidéki szállodákban is, mint tavaly, szilveszterkor pedig országszerte teltházra számítanak.
00:00  Napi előrejelzés 12 jegy számára [9 óra 22 perce]
  A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.

2015. november 28, szombat

23:23  Az Operaház műsorával nyílik meg a felújított gyulai művelődési központ [9 óra 59 perce]
  A Magyar Állami Operaház ingyenes műsorával és balettelőadással nyitja meg kapuit hétfőn este a csaknem félmilliárd forintból felújított gyulai Erkel Ferenc Művelődési Központ.
22:23  Béres József életútjáról mutatnak be dokumentumfilmet hétfőn [10 óra 59 perce]
  A film rendezői évtizedek óta foglalkoznak a 2006-ban elhunyt Széchenyi-díjas kutató, a Béres-csepp feltalálójának munkásságával, akinek gondolkodásmódja "egyfajta példa, belső hit, reménykeltés a reménytelen helyzetekben".
21:23  Huszadik alkalommal rendezik meg a Nagykarácsonyi Téli Programokat [11 óra 59 perce]
  Advent első vasárnapján kezdődik a 20. Nagykarácsonyi Téli Programok elnevezésű rendezvénysorozat, amely Mikulásházzal, betlehemmel és a falusi élet kertjével várja az érdeklődőket. Ekkor mutatják be a Magyar Posta Zrt. idei ünnepi bélyegeit is.
20:37  Elhunyt Krasznai János korábbi válogatott jégkorongozó [12 óra 45 perce]
  Hosszú, súlyos betegség után szombat hajnalban - egy héttel 64. születésnapja előtt - elhunyt Krasznai János korábbi válogatott jégkorongozó, illetve kamionversenyző.
20:23  Öt Woody Allen klasszikust tűz műsorra az Uránia [12 óra 59 perce]
  Woody Allen világhírű amerikai rendező 80. születésnapja alkalmából öt klasszikus alkotását tűzi műsorra az Uránia Nemzeti Filmszínház keddtől február elejéig Budapesten.
19:52  Londonban és Madridban több ezren tüntettek a háborús részvétel ellen [13 óra 30 perce]
  "Ezt a konfliktust nem lehet bombákkal megoldani."
19:51  Újabb részletek a TEK-akcióról [13 óra 31 perce]
  Panaszt tett gyanúsítotti kihallgatása és őrizetbe vétele miatt az a férfi, akinek autójában géppisztolyokat, hangtompítókat és lőszereket talált a Terrorelhárítási Központ egy hete.
19:36  Magas számok az ötöslottón [13 óra 46 perce]
  A legkisebb a 9-es, a többi jóval nagyobb.
19:23  Meghalt Frühling János belgiumi magyar rákkutató [13 óra 59 perce]
  Brüsszelben szombaton 79. életévében elhunyt Frühling János belgiumi magyar orvostudós, rákkutató, a Belga Királyi Orvostudományi Akadémia örökös tiszteletbeli főtitkára, a Magyar Tudományos Akadémia külső tagja.
19:08  Meghekkelték sárga gumikacsákkal az ISIS-propagandát [14 óra 14 perce]
  A kiberhadviselés színterén nemritkán meglepő megoldások is felbukkannak. Egy csoport úgy döntött, vizuális ellentámadásba lendülnek a terrorszervezet ellen.
18:52  A spanyol rendőrség őrizetbe vette az Iszlám Állam újabb három támogatóját [14 óra 30 perce]
  Az IÁ ideológiájának terjesztésével és a közösségi internetes portálokon folytatott, főként fiatal nőket célba vevő toborzással vádolják őket.
18:49  Putyin gazdasági szankciókat vezetett be Törökország ellen [14 óra 33 perce]
  Szombaton az orosz elnök aláírta a gazdasági megszorításokat és a nemzeti biztonság növelését tartalmazó rendeletet.
18:22  Mikola: Magyarország számít a visegrádi négyekre kvóta-ügyben [15 óra 0 perce]
  Magyarország pert indít Brüsszel ellen menekültkvóta-ügyben, és nagyon számít arra, hogy az európai országok egy része, de legalább a visegrádi négyek résztvevő félként csatlakoznak ehhez a perhez.
18:22  Székelyzászló-ügy - Jogerős ítélet minősíti reklámzászlónak a székely zászlót [15 óra 0 perce]
  A nagyváradi helyi rendőrség 2014 augusztusában szólította fel Tőkés Lászlót, hogy távolítsa el európai parlamenti irodája erkélyéről a szolidaritásvállalás jeleként korábban kitűzött székely zászlót, amelyet a hatóság reklámzászlónak tekintett.
18:22  Gyalogos gázoltak el Martfű belterületén [15 óra 0 perce]
  A baleset kijelölt gyalogátkelőhelyen történt .
18:06  A rendkívüli állapot ellenére megtartják a klímacsúcs rendezvényeit [15 óra 16 perce]
  Francois Hollande francia elnök szombaton közölte, hogy a nemzetközi klíma-csúcstalálkozó "számos előirányzott eseményét" rendben megtartják, annak ellenére, hogy Franciaországban rendkívüli állapot van érvényben a november 13-i párizsi merényletsorozat óta.
18:06  A Magyar Telekom lett a Ferencváros labdarúgócsapatának a főszponzora [15 óra 16 perce]
  Mindkét fél számára előnyös megállapodást sikerült kötniük a piacvezető távközlési szolgáltatóval, amellyel már évek óta partneri viszonyban vannak.
18:06  Hősies kutyamentés - tűzoltók hozták ki a folyóból [15 óra 16 perce]
  Faágakon akadt fenn egy kutya péntek délelőtt Jászberényben, a Zagyva árterén. A közepes testű fehér kutya egy fahíd tövében "esett fogságba".
17:52  Több méteres lángokkal ég egy ház Kővágószőlősön [15 óra 30 perce]
  Egy épületre szerelt gázcsonkból kiáramló gáz lobbant be Kővágószőlősön. A két-három méteres lángokat jelenleg is próbálják megfékezni.
17:36  Sajtótájékoztatóján végeztek ki egy közismert kurd ügyvédet [15 óra 46 perce]
  Ismeretlen fegyveresek agyonlőttek egy, a kurdok ügye mellett elkötelezett ügyvédet, aki éppen sajtótájékoztatót tartott a zömében kurdok által lakott délkelet-törökországi Diyarbakirban.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

Egyetlen kattintással változtathatom a betű méretet.

Csongrádi Felícia
Tatabánya
 

Sok színű, egy kattintással átszínezhetem.

Barna Beatrix
Dunaújváros
 

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest