pénztárca kímélő megoldások
 
Ma.hu - Autó hírekNézet: Dobozos Friss    
 

2014. október 31, péntek

08:22  50 milliárd forint feletti árbevételt vár az idén az Euronics [3 perce]
  A 100 százalékban magyar tulajdonú műszakicikk-kereskedelmi vállalat piaci részesedése meghaladja a 23 százalékot - közölték.
08:17  Meghátrálás vagy konzultáció? Egyelőre nem lesz internetadó! [8 perce]
  "Az emberek internetadóként élik meg, nem tetszik nekik, és ésszerűtlennek tartják, ebben a formájában tehát nem lehet bevezetni."
08:02  15 bankkal, másfél milliárd dolláros hitelszerződést kötött a Mol [23 perce]
  A formáját tekintve hitel klubhitelnek felel meg, melyet a Mol legfőbb partnerbankjai biztosítanak.
07:52  Kilencezren keresik az elrabolt mexikói diákokat [33 perce]
  Naponta több tucat helyszínt kutatnak át, keresik őket a hegyekben, a folyókban és a bányákban. Öt helikopter, öt pilóta nélküli légi jármű és keresőkutyák is részt vesznek a kutatásban.
07:52  Udvarias tolvajok: bocsánatot kértek az okozott kárért [33 perce]
  Azt tartják a britekről, hogy mindig kimértek és végtelenül udvariasak, és úgy tűnik, hogy ez még akkor is megállja a helyét, ha történetesen közben épp kirabolnak és feldúlnak egy kocsmát.
07:49  Goodfriend az oroszoknál is kiverte a biztosítékot [36 perce]
  "Terjedelmes nyilatkozat, szó se róla, (az ügyvivő) Magyarországot is helyre tette, Oroszországba is belerúgott, és a kisebbségi magyarok ügyét is elrendezte".
07:38  Magyarország tíz ukrán katonát fogad gyógykezelésre [47 perce]
  A megállapodás keretében három ukrán katona kedden egészségügyi rehabilitációra Magyarországra érkezett, és még hét katona érkezése várható.
07:22  Emelkedett a gázolaj ára [1 óra 3 perce]
  A Mol legutóbb szerdán változtatott az árakon, akkor a 95-ös benzin árát bruttó 3 forinttal csökkentette, a gázolaj nagykereskedelmi ára nem változott.
07:08  Halálra gázolta a HÉV a Filatorigátnál [1 óra 17 perce]
  A helyszínen életét vesztette.
07:06  Esélye sem lehetett a kivilágítatlan kerékpárnak a teherautó ellen [1 óra 19 perce]
  A 44 éves férfi a helyszínen életét vesztette.
06:30  Megállíthatatlanok az okostelefonok [1 óra 55 perce]
  Már a második egymást követő negyedévben kelt el több mint 300 millió okostelefon a világpiacon, az új modellek bemutatásának és a feltörekvő piacok csillapíthatatlan étvágyának köszönhetően.
04:50  Kontinensünk cyberjei egyesülnek [3 óra 35 perce]
  Európa eddigi legátfogóbb számítógépes biztonsági gyakorlatát tartják meg csütörtökön 29 ország mintegy 200 szervezetének és 400 szakemberének részvételével.
04:28  Doktor bajnokok emléktáblája [3 óra 57 perce]
  Az állatorvosok közül olimpiai, világ- és Európa-bajnoki címet nyert, továbbá világversenyeken a nemzeti válogatottal aranyérmet szerzett szövetségi kapitányok emléktábláját avatta fel a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Kara.
03:23  Megnyílt a Szépművészeti Rembrandt-kiállítása [5 óra 2 perce]
  Egy hitében erős, a közösen megvívott szabadságharcot megélő ország művészetét mutatja be a Szépművészeti Múzeum Rembrandt és a holland arany évszázad című kiállítása.
02:22  A Harvard után a Yale-en is milliós ösztöndíjat alapított egy kínai milliárdos pár [6 óra 3 perce]
  Tízmillió dolláros ösztöndíjalapot hozott létre a Yale Egyetemen egy korábban a Harvard Egyetemen is jótékonykodó kínai milliárdos pár, elismerés mellett kritikát is kapva a kínai közvéleménytől.
01:23  Visszaadta állami díját egy cseh rendező, mert Zeman kitüntette "személyi" filmeseit [7 óra 2 perce]
  Visszaadta korábban kapott magas állami kitüntetését Jan Nemec neves cseh filmrendező, tiltakozásul az ellen, hogy Milos Zeman államfő az idei állami ünnep alkalmából kitüntetett két, a politikai előmenetelét egyengető filmrendezőt.
00:22  Donyecki szakadár vezető: Ukrajna sohasem lesz már a régi [8 óra 3 perce]
  Olekszandr Zaharcsenko hangsúlyozta: a Donyecki Népköztársaság és Ukrajna kereskedhet egymással, de együtt élni sohasem fognak.
00:00  Napi előrejelzés 12 jegy számára [8 óra 25 perce]
  A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.

2014. október 30, csütörtök

23:22  Az idegenül hangzó név is hátrányos megülönböztetéshez vezethet [9 óra 3 perce]
  Bár Németország bevándorlási célország, a német még nem alakult a bevándorlókat igazán befogadó társadalommá, és gyakran már az idegenül hangzó név miatt is hátrányos megkülönböztetés éri a bevándorlókat.
22:23  Vicei Natália kapta a vajdasági Pataki-gyűrű díjat [10 óra 2 perce]
  Vicei Natália Jászai Mari-díjas színész, a szabadkai Népszínház magyar társulatának művésze vehette át a legrangosabb vajdasági színházi elismerést, a Pataki-gyűrű díjat szerda este Szabadkán.
21:52  Saját kutyája buktatta le a drogdílert: nagyon csóválta a farkát [10 óra 33 perce]
  A saját kutyája buktatta le a férfit, akit a rendőrség kábítószergyártás miatt akart épp letartóztatni, de a férfi kereket oldott. A tisztek viszont elengedték a kutyáját, és követték, amint a gazdája nyomába eredt.
21:22  A légitársaságok versenyképesség-javítása okozza a folyamatos sztrájkokat [11 óra 3 perce]
  "Az európai hagyományos légitársaságok versenyképességüket próbálják javítani, hogy felvegyék a versenyt a diszkont légi cégekkel, de az átalakításokkal a szakszervezetek legtöbbször nem értenek egyet, emiatt volt és várható a közeljövőben is több sztrájk az európai légiközlekedésben."
21:05  Internetadó - Tüntetés volt több vidéki nagyvárosban [11 óra 20 perce]
  A tervezett internetadó ellen tüntettek három vidéki nagyvárosban csütörtökön.
20:57  Google a rák elleni harc szolgálatában [11 óra 28 perce]
  Az online kereső, az automatán működő autók és a felhőkből érkező internetezés után az amerikai vállalat ezúttal a rák ellen venné fel a harcot.
20:22  Megéri a váltás a lakásbiztosításoknál [12 óra 3 perce]
  A lakásbiztosítások 41 százaléka még mindig 5 évesnél régebbi, ha ezeket újra kötnék a tulajdonosok, ugyanazért a biztosítási díjért több szolgáltatást kaphatnának.
19:52  Hiánypótló mű: megjelent a Börtönügyi Lexikon [12 óra 33 perce]
  Megjelent a Börtönügyi Lexikon, a Bencze Béla, a Baranya Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnokhelyettese által szerkesztett kiadványt csütörtökön mutatták be Pécsett.
19:52  "Meg fogok halni, de nem november 1-jén" [12 óra 33 perce]
  Amikor áprilisban az orvosok felfedezték az agydaganatát, azt mondták, legfeljebb fél éve van hátra. Bár ő maga döntheti el, mikor lesz vége, most mégis azt mondja, elhalasztja az eredeti tervet.
19:38  A V4-ek Ukrajna területi egysége és függetlensége mellett [12 óra 47 perce]
  Közös nyilatkozatban álltak ki Ukrajna területi egysége és függetlensége mellett Nagy-Britannia és a visegrádi négyek (V4) külügyminiszterei csütörtöki pozsonyi találkozójukon.
19:22  Beszakadt egy betonszállító alatt az úttest Budapesten [13 óra 3 perce]
  Budán két személyautó balesete, Pesten pedig az akadályozza a csütörtök esti csúcsforgalomban a közlekedést, hogy egy teherautó alatt beszakadt az út
19:21  Begyújtott a kályhába, leégett a háza [13 óra 4 perce]
  Kigyulladt és leégett egy könnyűszerkezetes faház csütörtök délután Gyömrőn, a lakásban tartózkodó férfit kórházba vitték.
19:12  50 millió forintnyi téli gumiabroncsot adományozott a Hankook [13 óra 13 perce]
  A Hankook Tire Magyarország Kft. abroncsadományozási programja keretében az idén mintegy 50 millió forint értékben adományozott téli gumiabroncsokat 171 közhasznú szervezetnek, valamint az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságnak.
18:57  Mikroszkopikus robotok a vérben [13 óra 28 perce]
  A parányi, az emberi vérhálózatban a fehérvérsejtekhez hasonlóan mozgó robotok hamarosan nagy szolgálatot tehetnek az emberiségnek.
18:49  Halálra gázoltak egy nőt Szamosbecsen [13 óra 36 perce]
  Halálra gázoltak egy idős nőt Szamosbecsen csütörtökön kora este.
18:29  Elhunyt Lázár György volt kormányfő [13 óra 56 perce]
  Kilencvenéves korában elhunyt Lázár György, Magyarország 1975 és 1987 között hivatalban lévő miniszterelnöke, a bős-nagymarosi vízlépcsőről szóló magyar-csehszlovák államközi szerződés aláírója.
18:22  Egy kisgép csapódott a wichitai repülőtér egyik épületébe [14 óra 3 perce]
  Kisméretű repülőgép csapódott be csütörtökön az egyesült államokbeli Wichita repülőterének egyik épületébe, a balesetnek halottjai vannak. Az épületben a becsapódás idején legalább százan tartózkodtak.
18:16  Költségvetés plusz: hiányfinanszírozás és családtámogatás [14 óra 9 perce]
  A Fidesz üdvözli a kormány által benyújtott 2015-ös, "a magyar családokat támogató" költségvetési javaslatot.
18:05  Életfogytiglan a kegyetlen barátgyilkosnak [14 óra 20 perce]
  Aljas indokból, előre kitervelten elkövetett emberölés miatt jogerősen életfogytig tartó fegyházra ítélte K. Pétert a Fővárosi Ítélőtábla Debrecenben eljáró, Balla Lajos vezette tanácsa. A vádlott 2010-ben Ercsiben megölte barátját.
17:52  Megfűszerezte a tolvajokat a bátor boltos [14 óra 33 perce]
  A rendőrök szerint kockázatos volt a hősködés, de végül bejött, mert amikor a bolti eladót két férfi támadta meg és a bevételt követelték, ő felkapta az első "fegyvert: egy csomag őrölt chilit.
17:50  Jön a Digifon! [14 óra 35 perce]
  A Digi Kft. átvette a hang- és adatátvitelre is alkalmas frekvenciák használatához és hálózatok üzemeltetéséhez szükséges rádióengedélyt, miután a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) október 16-án aláírta a céggel a hatósági szerződést.
17:38  Szabadlábon - és lélegeztetőgépen a bősárkányi házrobbantó [14 óra 47 perce]
  Szabadlábon védekezhet az a férfi, aki saját házát robbantotta fel a hónap elején a Győrhöz közeli Bősárkányban, miután a Győri Járásbíróság elutasította előzetes letartóztatásba helyezést kezdeményező ügyészi indítványt.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár
 

A hírfigyelő segítségével néhány perc alatt átnézhetem a számomra fontos híreket.

Szurkos Norbert
Budapest
 

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs
 

Egyetlen kattintással változtathatom a betű méretet.

Csongrádi Felícia
Tatabánya
 

Csak ráviszem a kurzort a címre és gyorsan átfuthatom a hírek rövid tartalmát.

Győrfi Bence
Debrecen