pénztárca kímélő megoldások
 
Népszabadság - Belföld hírekNézet: Dobozos Friss    
 

2014. szeptemper 21, vasárnap

22:22  Nincs pánik Tiszacsegén [1 óra 39 perce]
  leírás nincs publikálva
22:22  Reklámadó: enged a kormány? [1 óra 39 perce]
  A 2015-ös költségvetés vitájában felülírhatják a reklámadó már elfogadott rendszerét - nyilatkozta Lázár János.
22:02  Állami szájkosarat kaptak a homofób vészmadarak [1 óra 59 perce]
  leírás nincs publikálva
21:38  Négyszáz izraeli diák tanul Debrecenben [2 óra 23 perce]
  Kósa Lajos debreceni polgármester azt kérte a város zsidó közösségétől, hogy folytassák az "eddig jól bevált együttműködést". Horovitz Tamás, a helyi hitközség elnöke elmondásából kiderült, hogy négyszáz izraeli diák tanul Debrecenben.
21:10  Morvainak dolgozik Budaházy felesége [2 óra 51 perce]
  A Jobbik színeiben EP-mandátumot szerzett Morvai Krisztina asszisztensként foglalkoztatja Budaházy György feleségét.
21:08  Tízezrek tüntettek a klímaváltozás ellen [2 óra 53 perce]
  leírás nincs publikálva
19:44  Kocsis szerint az ombudsmannak bocsánatot kell kérnie [4 óra 17 perce]
  leírás nincs publikálva
19:44  Újra Tahitótfalu nyerte a Nemzeti Vágtát [4 óra 17 perce]
  leírás nincs publikálva
18:30  Zsinagógát avatott Kósa Lajos [5 óra 31 perce]
  Vasárnap átadták a felújított debreceni Kápolnási utcai zsinagógát, amely európai uniós támogatással, A vallási turizmus erősítése a nagyváradi és a debreceni zsidó hitközségek közreműködésével című, határon átnyúló projekt keretében készült el.
17:42  Simicska fénye hirtelen beragyogta a Magyar Nemzetet [6 óra 19 perce]
  Simicska Lajos kínosan kerüli a nyilvánosságot, most azonban megjelent egy sárvári rendezvényen, és mosolyogva tűrte, hogy fotózzák. Társaságában feltűnt többek között a Magyar Nemzet igazgató-főszerkesztője, a Class FM vezérigazgatója és Németh Lászlóné volt fejlesztési miniszter is.
16:36  Navracsics a könnyített pályán [7 óra 25 perce]
  Az Európai Bizottság leendő kulturális és oktatási biztosát fideszes képviselőkkel feltöltött bizottság várja az október elsejei meghallgatáson.
16:14  Bora Bora-ügy: "Nem az ügyfelem húzza az időt" [7 óra 47 perce]
  Még nem tudni, hogy részt vesz-e majd ügyének bírósági tárgyalásán S. I. Lee, akit személyi szabadság megsértésével és más bűncselekmények elkövetésével vádol az ügyészség. Az attól is függ, hogy a bíróság igényt tart-e a francia üzletember személyes részvételére. Csakúgy, mint a "sértettekére", vagyis a a feleségéére és a kisfiáéra.
16:11  Talaj menti fagyra és hódarára készülhetünk [7 óra 50 perce]
  A jövő héten szelesebb és hűvösebb lesz az időjárás. Nappal 20 Celsius-fok fölé is emelkedhet a hőmérséklet, de néhol már talaj menti fagy is lehet, míg a hegyekben akár jégdara-, hódarazápor is hullhat.
15:58  Rés a jobboldalon [8 óra 3 perce]
  A nagy néppártok hosszú násza oda is vezethet, hogy éppen a kiszorítani kívánt szélsőségek erősödnek meg, azok, amelyek alternatívát jelentenek az uralkodó elittel szemben.
15:42  Rés a jobboldalon [8 óra 19 perce]
  A nagy néppártok hosszú násza oda is vezethet, hogy éppen a kiszorítani kívánt szélsőségek erősödnek meg, azok, amelyek alternatívát jelentenek az uralkodó elittel szemben.
15:42  Óvatosan az utakon, katonai konvoj jöhet [8 óra 19 perce]
  Katonai konvojok indulnak hétfőn Szolnokról az újdörögdi Balaton-felvidék gyakorlótérre. A járművek több főútvonalon és autópályán is közlekednek majd.
14:34  Csúnyán ráfázhatunk az interneten vásárolt kontaktlencsékre [9 óra 27 perce]
  Több mint 120 millió ember használ kontaktlencsét világszerte és közülük egyre többen vásárolnak interneten keresztül. Egyrészt így nem kell szemorvosi vizsgálatra költeniük, másrészt maga a lencse is olcsóbb, ám ezzel akár a szem egészségét is veszélyeztethetik, figyelmeztetnek a szakértők.
14:26  Hiába törtek be a Fehér Házba, Obama bízik a biztonságiakban [9 óra 35 perce]
  Teljes felülvizsgálatot rendeltek el a Fehér Házban, miután az érvényben lévő biztonsági intézkedések ellenére 24 óra alatt ketten is megkíséreltek behatolni az elnöki hivatalnak és rezidenciának otthont adó komplexum területére. Az első behatoló sikerrel járt, kezében 9 cm-es kést lóbált.
14:23  Harmincezer kilométert repült öt nap alatt [9 óra 38 perce]
  A fiatal brit férfi a British Airways arany kártyáját nyerte el a rekorddal: tizenkét járattal mindössze öt nap alatt gyakorlatilag körbeutazta a világot.
14:20  Hodorkovszkij elnök lenne [9 óra 41 perce]
  leírás nincs publikálva
13:52  A rapper hóhér apja támadta meg az USA afrikai nagykövetségeit [10 óra 9 perce]
  Beismerő vallomást tett New Yorkban az Egyesült Államok kenyai és tanzániai nagykövetségei ellen 1998-ban elkövetett véres merényletek egyik gyanúsítottja, az egyiptomi Ádel Abdel-Bári - adta hírül vasárnap a Daily News Egypt című napilap.
13:38  Kijev szerint a tűzszünet ellenére támadnak a szakadárok [10 óra 23 perce]
  A tűzszünet ellenére továbbra is feszült a helyzet a kelet-ukrajnai hadművelet övezetében, az elmúlt 24 órában az oroszbarát szakadárok Donyeck megyében 24 településnél hajtottak végre tüzérségi támadást az ukrán erők állásai és ellenőrzőposztjai ellen - közölte szombaton a "terrorellenes" művelet sajtóközpontja.
13:16  Akár a plafon is leszakadhat [10 óra 45 perce]
  A választási bizottságok nem vizsgálhatják az önkormányzati választáson induló jelöltek vagy jelölő szervezetek kampányígéreteinek valóságtartalmát. Még abban az esetben sem, ha teljesen egyértelmű, hogy azokat lehetetlen teljesíteni.
13:00  MSZP: legalább a kormány partnereinél ne legyenek elbocsátások [11 óra 1 perce]
  Az MSZP szerint a kormánynak ki kellene egészíteni a nagy multinacionális cégekkel kötött stratégiai megállapodásait azzal, hogy partnerei a következő 4-5 évben nem kezdeményeznek létszámleépítéseket.
12:42  Mintha eltűnt volna a golyó [11 óra 19 perce]
  Hat éve történt, 2008 szeptemberében. A Heves megyei Tarnabodon ismeretlenek Molotov-koktélt dobtak két házra, több másikra tüzet nyitottak. A házakban nem cigányok éltek.
12:28  Falus minden pénzről ígér információt [11 óra 33 perce]
  leírás nincs publikálva
12:23  Újra rengeteg meztelen sztárfotó szivárgott ki [11 óra 38 perce]
  Izgulhat és dühönghet az amerikai sztárvilág. Alig három héttel azután, hogy egy hackernek (vagy hackereknek) köszönhetően az egész világ megcsodálhatta több sztár leplezetlen bájait, még több fotó került elő.
12:04  Bomba robbant az egyiptomi külügyminisztérium előtt [11 óra 57 perce]
  leírás nincs publikálva
12:04  Felosztották a hatalmat Afganisztánban [11 óra 57 perce]
  A politikai káoszhoz vezető hosszú várakozás után végre aláírta a várva várt megállapodást a hatalom megosztásáról a két rivális afgán elnökjelölt, Asraf Gáni és Abdullah Abdullah. Nemzeti egységkormányt alakítanak.
11:44  A skót népszavazással kampányol a boszniai szerb elnök [12 óra 17 perce]
  A boszniai Szerb Köztársaság elnöke szerint a skót népszavazás legitimálná egy boszniai referendum kiírását is, amelyben a többségében szerbek lakta országrész kiválhatna Bosznia-Hercegovinából.
11:02  A szélsőségeseknek könyörög a lefejezésre váró túsz felesége [12 óra 59 perce]
  Minden jel szerint a brit Alan Henning lehet az Iszlám Állam (IS) következő lefejezésre váró foglya, ám felesége a tragédiát megelőzendő levélben fordult a szunnita szélsőségesekhez, arra kérve őket, hogy "nézzenek a szívükbe" és engedjék szabadon férjét. Az IS eddig két amerikai és egy brit túszt fejezett le.
10:54  A DK feljelenti Matolcsyt [13 óra 7 perce]
  A Demokratikus Koalíció (DK) szeretne minden részletet megtudni az Eiffel Palace megvásárlásának körülményeiről. A párt feljelenti Matolcsy Györgyöt, a Magyar Nemzeti Bank elnökét.
10:38  Erdő Péter kikelt a EU ellen [13 óra 23 perce]
  Az Európai Unióban hivatalosan nem nagy divat a vallás, különösen nem annak a keresztény változata - vélekedett Erdő Péter bíboros, az Európai Püspöki Konferenciák Tanácsának elnöke a Kossuth Rádió Európai idő című műsorában.
10:22  Több mint tízezer prostit számoltak össze [13 óra 39 perce]
  A csehországi örömlányok tandíjról és luxusvilláról álmodoznak. A felük külfödi - vietnami, ukrán és román -, négy-öt százalékuk pedig egyetemista.
10:11  Halálra gázoltak egy gyalogost Szeged közelében [13 óra 50 perce]
  leírás nincs publikálva
09:50  A paksi bővítésbe kerül, amit a NATO akar Magyarországtól [14 óra 11 perce]
  Bizonyos tekintetben a NATO hálával tartozik Vlagyimir Putyinnak, amiért kirántotta a szervezetet identitásválságából. A magyar katonai kiadásoknak a jelenlegi árakon 3600 milliárd forinttal kellene emelkedniük, hogy elérjük az észak-atlanti szervezet által megkövetelt átlagot.
06:52  Másik szlovák nő, másik véres botrány [17 óra 9 perce]
  Júliusra ígérték a spanyol hatóságok a per kezdetét a gyilkossággal gyanúsított huszonnégy éves szlovák szexbomba, Mária Kukucová ügyében. Ám egyelőre még a tárgyalás időpontját sem tűzték ki.
06:32  A büntetést nem úszta meg, de titkait megőrizte Rezesová [17 óra 29 perce]
  Az ítélethirdetés napján Eva Rezesová teljesen szokványos ruhában jelent meg a bíróság előtt, haja sem szőkült olyan élesen a kamerák kereszttüzében, mint korábban. Gesztustalanul ült a vádlottak padján, úgy tűnt, végleg beleszürkült abba a közegbe, ahová két éve 170-180-nal hajtva berobbant.

2014. szeptemper 20, szombat

22:54  Több ezer romániai motoros vonult Kézdiszentlélekre [1 napja]
  Több ezer romániai motoros vonult szombaton délután Kézdiszentlélekre (Sanzieni), ahol augusztus 10-én halálos kimenetelű motoros baleset és önbíráskodás történt - írta szombaton a maszol.ro portál.
21:56  Pokorni: Tarlós valóban "pokróc modorú" ember [1 napja]
  Pokorni Zoltán az várja, hogy a jövőben az új rendszerben a főváros működése "higgadtabb, jobb és tárgyszerűbb" lesz. Erről a Fidesz alelnöke, a XII. kerület polgármestere a HírTv P8 című műsorában beszélt szombat este, kitérve arra is: javasolja Navracsics Tibornak, emelje be programjába az európai diákhitel gondolatát.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Sok színű, egy kattintással átszínezhetem.

Barna Beatrix
Dunaújváros
 

Sok pénztárca kímélő ötletet kapok rendszeresen.

Szabóné Feleki Mária
Agárd
 

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs
 

A hírfigyelő segítségével néhány perc alatt átnézhetem a számomra fontos híreket.

Szurkos Norbert
Budapest
 

Minden fontos hír megtalálható, egy helyen

Suhajda Gergely
Debrecen