pénztárca kímélő megoldások
 
Népszabadság - Belföld hírekNézet: Dobozos Friss    
 

2016. május 05, csütörtök

23:19  Így próbálja kimagyarázni a körmendi menekültes műbalhét a kormány [3 óra 49 perce]
  Ki kell deríteni, hogy pontosan mi történt csütörtökön Körmenden - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna esti műsorában.
21:20  Lázár: Magyarország egy helyben toporog [5 óra 48 perce]
  Német üzletemberek előtt tartott beszédében a miniszter elmondta: a magyar versenyképesség egy helyben topog, 2020 után kérdéses, hogy lesz növekedés és államadósság-csökkenés. Lázár ostorozta a bürokráciát, hitet tett a kötöttpályás közlekedésfejlesztés mellett és tőzsdére vinné az állami tulajdonú cégek egy részét. Jövőre jön a kötelező online számla.
20:59  Ez apró Klikekkel nem fog működni [6 óra 9 perce]
  A köznevelési kerekasztal csütörtöki rendkívüli ülése előtt Balog Zoltán miniszter sorolta fel, hogy milyen javaslatokat fogalmaztak meg a meghívott szervezetek, amelyeket a közeljövőben törvényekbe is írnak. Mi pedig megkérdeztük azokat, akiknek határozott véleményük szokott lenni oktatási kérdésekről, hogy osztoznak-e az örömben. Nem igazán.
20:09  Már diktátor haverja is retteghet Putyin agresszív terjeszkedésétől [6 óra 59 perce]
  leírás nincs publikálva
19:34  Robbantással fenyegetőző férfi után indítottak hajszát Óbudán [7 óra 34 perce]
  leírás nincs publikálva
19:11  Valaki lövöldözni kezdett egy zsúfolt frankfurti téren [7 óra 57 perce]
  leírás nincs publikálva
18:57  Menekülttábort bombáztak Szíriában [8 óra 11 perce]
  leírás nincs publikálva
18:11  Nincs hely a lakásban? Raktároztathat profikkal is [8 óra 57 perce]
  Tipikus városi problémát ismert fel egy apró startup vállalkozás: sokan a kis lakásukban vagy albérletükben nem tudják tárolni átmenetileg nem használt holmijaikat. Nekik kínál megoldást egy újító kisvállalkozás.
18:03  Rémhírt lovagoltak meg Orbánék [9 óra 5 perce]
  Ellenőrizetlen blöffre ugrott a miniszterelnök, amikor azonnali intézkedést kért Pintér Sándortól, mert Körmenden a menekültek állítólag kézilabdás lányokra törték rá az ablakot.
17:33  Megszabadultak a lúggal támadó orvostól [9 óra 35 perce]
  Csütörtöktől már nem dolgozik tovább a Terézvárosban gyerekorvosként B. Krisztián, akit négy évre ítéltek, mert lúggal öntötte le volt szeretője nemi szervét. Az önkormányzatnak sikerült meggyőznie az orvost, hogy az érvényes szerződés ellenére ne praktizáljon tovább, legalábbis a VI. kerületben.
16:57  Az egész világ meghatódott sportszerűségén, riói jegy lehet a jutalma [10 óra 11 perce]
  Sárosi Laura a saját olimpiai kvalifikációja árán is segített ellenfelének, kölcsönadta tartalék cipőjét a tollaslabda Európa-bajnokságon. Ezzel akkora népszerűségre tett szerint, hogy többen kampányolni kezdtek a neten olimpiai szereplése érdekében. A nemzetközi szövetség is ismeri a sztorit, hétfőn döntenek arról, kaphat-e szabadkártyát a versenyző.
16:47  Több tízezren menekülnek a pusztító lángok elől [10 óra 21 perce]
  Képtelenek megfékezni a hatalmas erdőtüzet a Kanada délnyugati részében fekvő Fort McMurrayben. A lángok miatt csütörtökön már 88 ezer embert kellett evakuálni a városból és környékéről. A hatóságok abban bíznak, hogy az esős időjárás, és a lehűlés segíti a tűzvész megfékezését.
16:35  Orbánék még annál is nagyobbat hazudtak, mint amit eddig gondoltunk [10 óra 33 perce]
  Egy EP-képviselő utánajárt, miért nem akar pénzt adni az Orbán-kormány a lakások energiahatékonysági felújításaira. A válasz megrázó: azért, mert az átszervezett kormányzati pénzosztó apparátus alkalmatlan egy ekkora volumenű lakossági pályázat lebonyolítására.
15:46  Egy paksi ügyben enged az EU [11 óra 22 perce]
  Az Európai Bizottság elfogadja a paksi bővítés műszaki adatainak titkosítására vonatkozó magyar módosításokat, de a beruházás államitámogatás-tartalmát, illetve a pályázat elmaradását illető brüsszeli vizsgálatokban is hónapokon belül megegyezés várható - jelentette be Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter.
15:04  "Rabok vagyunk a saját hazánkban" [12 óra 4 perce]
  Üresen tátonganak a szupermarketek polcai Venezuelában, ahol egy lapunknak nyilatkozó helyi családanya szerint az emberek egy része már csak naponta kétszer étkezik. Az olajban gazdag országban abszolút mélypontra jutott a gazdasági, ami akár társadalmi robbanáshoz vezethet.
14:53  Nincs terrorveszély Csehországban, de Prágában azért maradnak a katonák [12 óra 15 perce]
  leírás nincs publikálva
14:47  Európai labdarúgó klubokban mosta a pénzét az orosz maffia [12 óra 21 perce]
  Közös akcióban csapott le a portugál rendőrség és az Európai Unió bűnüldöző szerve, az Europol egy orosz maffiahálózatra, amely a gyanú szerint európai futballklubokban mosta tisztára a pénzét.
14:34  Rejtély, miért lettek rosszul az óbudai iskolások [12 óra 34 perce]
  A hatósági vizsgálat eredménye szerint a konyhák megfeleltek a követelményeknek - tájékoztatott a Hungast Holding Üzletfejlesztési igazgatója, Páger Zsolt. Korábban éetelmérgezésre gyanakodtak a szülők.
13:49  Várhegyi Attila pácban [13 óra 19 perce]
  Feljelentéskiegészítést rendel el a Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészség egy magánszemély feljelentése nyomán az állami média érdekeltségébe tartozó Új Média és Teletex Kft. és az MTVA tanácsadójához, Várhegyi Attilához köthető Magyar Híradó Kft. 120 milliós üzlete miatt - tudta meg a Népszabadság.
13:42  Megszűnhet a kötelező hittan [13 óra 26 perce]
  leírás nincs publikálva
13:23  "Az Európai Bizottság kötelező betelepítésről szóló javaslata embertelen" [13 óra 45 perce]
  48. alkalommal áll az újságírók elé Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő. Az eseményt percről percre közvetítjük.
13:23  Kövesse a rendőrséget Twitteren! [13 óra 45 perce]
  Újonnan indult Twitter-oldalának használatára buzdít a rendőrség.
13:20  Első gyermekével várandós Janet Jackson [13 óra 48 perce]
  Ötvenévesen sikerült teherbe esni Janet Jacksonnak. Az énekesnő április elején szakította félbe Unbreakable című turnéját, hogy párjával családot alapítson.
12:57  "Jobban félek a klikes vezetőktől, mint két tucat menekülttől" [14 óra 11 perce]
  Dél-alföldi busz kanyarodik be a körmendi rendészeti szakközépiskola udvarára. A benne ülő menekültek többen is szájvédő maszkban leskelődnek átmeneti otthonukra. Van, aki a győzelem jelét mutatja, mások a papírjaikkal eltakarják az arcukat.
12:57  Bud Spencer videóüzenetben cáfolta halálhírét [14 óra 11 perce]
  Kedden futott végig az interneten, hogy a 86 éves olasz színész elhunyt. A hírt pillanatok alatt rajongók százai osztották meg, néhányan azonban kételkedtek a valódiságában.
12:50  Mindenki tudta, hogy kirúgták a köztévéből, csak vele nem közölték [14 óra 18 perce]
  Újabb kedves történet az MTVA háza tájáról: Zelinka Ildikó kollégáitól tudta meg, hogy nem számítanak már a munkájára. A műsorvezetőnő tizenhét évet töltött a köztévénél.
12:46  A kereskedők még az online kasszákkal is trükköznek [14 óra 22 perce]
  Az új rendszerben a kereskedők már sokkal többet kockáztatnak, ha nem ütik be a vásárlásokat a kasszába. Azért így sem ritka, hogy a kereskedő a forgalom kétharmadát is megpróbálja letagadni.
12:09  Megbolondult az újlakás-piac [14 óra 59 perce]
  A bedőlt fejlesztéseket felvásárolták, a válság után hibernált projektek feléledtek, elkezdődött a félbehagyott lakónegyedek továbbépítésének előkészítése, egymást érik a lakásvásárok - már csak a külföldre szerződött szakmunkásokat kellene hazacsábítani, mert most meg kivitelezőből nincs elég.
11:53  Csak TV2-s reklámokra egymilliárdot költöttek volna Matolcsyék [15 óra 15 perce]
  Az MNB rendkívül kedvező jegybanki hitelprogramját, a Növekedési Hitelprogramot (NHP) akarták népszerűsíteni még 2014-ben. A projektet egyedüli indulóként a Simicska közeli IMG nyerte, az erre szánt hatmilliárd forint közpénzt egy év alatt az utolsó fillérig elköltötték. Az Index most kikérte az ügy szerződéseit.
11:34  Feminista videóüzenet a pápától [15 óra 34 perce]
  A jezsuiták által lefordított és megosztott videóüzenetben a nők tiszteletére és megbecsülésére hívja fel a figyelmet.
11:34  Magyar nyelvű reklámjai miatt büntették az Igazi csíki sört [15 óra 34 perce]
  Felfüggesztette az Igazi csíki sör gyártójának magyar nyelvű reklámtevékenységét egy szerdai ellenőrzés után a román Fogyasztóvédelmi Hivatal - közölte a gyártó az egyik közösségi portálon.
11:20  Szexképeket követelt egy fiatal fiútól a pedofil férfi [15 óra 48 perce]
  Előzetes letartóztatásba helyeztek Tatabányán egy 31 éves férfit tegnap, mert arra kényszerített egy fiatal fiút, hogy szexképeket készítsen magáról.
11:20  Mágia: 17 közműbírság 17 tárgykörben [15 óra 48 perce]
  Az elmúlt két év során 17 vizsgálati szempont alapján 17 fogyasztóvédelmi bírságot szabott ki a közműhivatal, 17 esetben viszont nem akadt probléma. Vajon véletlen-e ez a sok 17?
11:12  Kövér: A nemzetközi tőke által ellenőrzött internet halálos fenyegetés a demokráciára [15 óra 56 perce]
  Az Európai Néppárt, és ennek tagjaként a Fidesz is a kereszténység civilizációs szabályainak megőrzéséért száll síkra, és a családon alapuló társadalom mellett áll ki, mivel "az emberi méltóságot csak az ilyen társadalom garantálja" - szögezte le Kövér László, az Országgyűlés elnöke abban az interjúban, amelyet csütörtökön közölt a Gosc Niedzielny című lengyel katolikus hetilap.
10:46  Világszerte kapósak voltak a magyar férfi prostik [16 óra 22 perce]
  Svájctól Szingapúrig, Katartól az Egyesült Államokig a világ számos országában voltak kuncsaftja azoknak a férfi prostituáltaknak, akiket jutalék ellenében egy 27 és egy 32 éves férfi közvetített az interneten. A közvetítők előzetes letartóztatásáról hamarosan dönt a bíróság.
10:20  Elpusztult az elefánt, akit a tűzoltók állítottak lábra [16 óra 48 perce]
  A zürichi állatkert 49 éves elefántja, Druk két éve küzdött egészségügyi problémákkal.
09:57  Erre biztosan nem számított a zsebtolvaj [17 óra 11 perce]
  Lopni próbált egy lány táskájából egy kínai férfi a buszon, az áldozatról azonban hamarosan kiderült, hogy egyáltalán nem olyan védtelen.
09:36  Óriási összegeket szed be Budapest a közterületek bérbeadásából [17 óra 32 perce]
  A területeket legtöbbször fesztiválokra, szabadtéri rendezvényekre veszik igénybe, a négyzetméterárak tizenegy forinttól ötezerig is terjedhetnek. A legfrekventáltabb helyen lévő V. kerületnek tavaly bruttó 366 milliót forint nyeresége származott ebből.
09:36  A kutyákat akarta elriasztani a kerítésbe vezetett árammal - emberöléssel vádolják [17 óra 32 perce]
  Emberölés kísérlete miatt emeltek vádat egy magyarszerdahelyi férfi ellen, aki áramot vezetett a szomszéddal közös drótkerítésbe, mert zavarták a túloldalon tartott kutyák - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-t.
09:20  Családi dráma élő egyenes adásban [17 óra 48 perce]
  Elpusztult az apaállat abban a sascsaládban, amelynek életét folyamatosan nyomon lehet követni a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság által telepített kamera segítségével - írja a Teol.hu.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest
 

Minden fontos hír megtalálható, egy helyen

Suhajda Gergely
Debrecen
 

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

A hírfigyelő segítségével néhány perc alatt átnézhetem a számomra fontos híreket.

Szurkos Norbert
Budapest
 

Csak ráviszem a kurzort a címre és gyorsan átfuthatom a hírek rövid tartalmát.

Győrfi Bence
Debrecen