pénztárca kímélő megoldások
 
Népszabadság - Belföld hírekNézet: Dobozos Friss    
 

2016. június 27, hétfő

08:46  Kigyulladt egy Milánóba tartó repülő [10 perce]
  leírás nincs publikálva
08:31  "Az ország egyik fele utálja a másikat" [25 perce]
  Nem igazán aggódnak az Egyesült Királyságban élő és dolgozó magyarok jövőjük miatt. Úgy tartják, míg van bejelentett munkájuk, addig baj nem lehet.
08:20  Hat és fél éve nem találják az Ausztráliában eltűnt magyar férfit [36 perce]
  Rejtélyes körülmények között tűnt el egy férfi Ausztráliában. A hatóságok több mint hat éve keresik őt, a nyomozók szerint még mindig életben lehet.
07:57  Viszkis rabló: "Én beálltam a sorba" [59 perce]
  "Nem szeretnék a múlttal foglalkozni többé. Én is egy tróger voltam, de leültem, amit kellett, és beálltam a sorba. Családot alapítottam, dolgozom. Egykori társammal ellentétben sem a börtönben nem követtem el semmit, sem a szabadulásom után, amiért elítéltek volna" - mondta Ambrus Attila, közkeletű nevén a viszkis rabló, amikor egykori társa, Orbán Gábor vele kapcsolatos - a Hétvége mellékletünkben idézett - állításairól kérdeztük.
07:57  Megerőszakoltak egy kétéves kislányt a VI. kerületben [59 perce]
  Borzasztó dolgot tett egy férfi egy kétéves kislánnyal. A gyerek erőszak áldozata lett a VI. kerületben.
07:25  Magyarország ezen a napon a gazemberek oldalára állt [1 óra 31 perce]
  leírás nincs publikálva
07:07  A Ligetvédőkre is ráküldték a rejtélyes akciókopaszokat [1 óra 49 perce]
  Kezdődik a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum épületének bontása - közölte a Városliget Zrt. hétfőn az MTI-vel. Arról a cég és a távirati iroda sem tett említést, hogy az éj leple alatt kopaszokat uszítottak a Ligetvédőkre.
05:59  Nagyon kínos ügyet vettek elő a Rogán elleni vallomás után [2 óra 57 perce]
  Pert nyert lapunk a Belváros ellen a Kúrián. Így jogerős ítélet alapján állíthatjuk: 159 ezer forintos négyzetméteráron adtak el kiskörúti ingatlanokat.
00:05  Egy nő mellől vitték el az egyik legkegyetlenebb maffia vezérét [8 óra 51 perce]
  Húsz évnyi körözés után vasárnap elfogták Olaszország második legkeresettebb maffiavezérét, Ernesto Fazzalarit.

2016. június 26, vasárnap

23:51  Kérdés, hogy a spanyolok meddig tűrnek még [9 óra 5 perce]
  A konzervatív Néppárt után második helyen végzett a radikális baloldali koalíció a vasárnapi parlamenti választáson.
19:58  Az exit poll szerint második lett a szélsőbal a spanyol választásokon [12 óra 58 perce]
  A konzervatív Néppárt (PP) végzett az élen a spanyol parlamenti választásokon vasárnap az urnazárást követő első exit poll felmérés szerint, amelyet a Sigma Dos közvélemény-kutató cég készített a spanyol közszolgálati televízió (RTVE) megbízásából.
19:08  A britek ezt már nem fordítják vissza [13 óra 48 perce]
  A Brexit-tábor győzelme nyomán súlyos krízis alakult ki Nagy-Britanniában: a kormányzó toryk után az ellenzéki Munkáspárt vezetése is a teljes bizonytalanságba süllyedt.
18:20  Nőhet a benzinár [14 óra 36 perce]
  Két forinttal drágulhat szerdától a benzin.
16:50  Megbánták a britek, hogy kiléptek, új szó is született [16 óra 6 perce]
  Miközben sokan azt elemzik Nagy-Britanniában, hogyan lehetne a döntést visszavonni, Brüsszel gyorsítaná London leválását.
14:42  Hatalmas a káosz az ellenzékben a Brexit után [18 óra 14 perce]
  Sorra jelentették be lemondásukat vasárnap a legnagyobb brit ellenzéki erő, a Munkáspárt árnyékkormányának tagjai, igyekezve kikényszeríteni a párt vezetője és miniszterelnök-jelöltje, Jeremy Corbyn távozását.
14:23  A meccs közben Magyarországra leszakad az ég [18 óra 33 perce]
  Egyre több járásra ad ki első- és másodfokú riasztásokat a meteorológiai szolgálat. A vasárnap éjfélig szóló veszélyjelzés szerint a hőség mellett az egész országban heves zivatarokra és felhőszakadásokra kell számítani.
14:02  Orbán szerint rend kell, az EU tisztet veszített [18 óra 54 perce]
  Magyarország ma a rendet képviseli az egyre inkább rendetlenné váló Európában - mondta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Rendészettudományi Kara és Katasztrófavédelmi Intézete tisztavatási ünnepségén, a budai Várban.
13:53  Levi sütve a kutyahúst is megette - így néz ki a gyermeknyomor Erdélyben [19 óra 3 perce]
  Erdélyben járunk, árvaházi gyerekek között, akik átmenetileg a szegénység feneketlen mélyéről menekültek meg. Zsúfolt kalyibákból, nyomortelepekről. Sohasem éltek, csak túléltek. Éhezést, verést, kilátástalanságot, kínt, keservet. Biliska, Levi és a többiek élni tanulnak.
13:23  Megunta a tetoválását? Nehezen szabadul tőle [19 óra 33 perce]
  Minden hetedik embernek van tetoválása. Az egyik legősibb művészeti forma manapság az önkifejezés egyik legdivatosabb eszköze. De mit tegyünk, ha megunjuk?
13:23  Hol nézzem a meccset, hogy ne ázzak meg? [19 óra 33 perce]
  Hiánypótló szolgáltatás indított az Időkép.
12:11  Szinte senki nincs, aki megvédje a Vajdaságot a jégesőtől [20 óra 45 perce]
  Pancsován a jégvédelmi állomások kétharmada, Szabadkán a 60 százaléka, Újvidéken a fele nem működik. Nincs pénz rakétára, meg a rakétások fizetésére.
12:11  A skótok többsége most már a függetlenségre szavazna [20 óra 45 perce]
  London nem akadályozhatja meg az újabb skót függetlenségi népszavazást, ha ennek kiírásáról dönt a skót parlament - mondta vasárnap Nicola Sturgeon skót miniszterelnök.
11:59  Az államot már nem érdekli, ha munka közben meghalunk [20 óra 57 perce]
  Már a húsz fős foglalkoztató kisvállalkozásoknál is kell majd munkaügyi képviselőt választani, akinek az a dolga, hogy felhívja a munkaadó figyelmét, ha nem teremti meg a biztonságos munkavégzés feltételeit. A szakszervezetek szerint kérdéses, hogy felhívja-e. Úgy vélik, a szinte nem létező állami munkaügyi ellenőrzést ezek a képviselők nemigen tudják helyettesíteni.
11:46  Áradások és kőomlások szakadtak éjjel a szomszédokra [21 óra 10 perce]
  Heves vihar tombolt szombaton késő este Ausztriában, több tartományban pincéket árasztott el a víz, fák dőltek ki, áradások miatt utakat, autópálya-felhajtót kellett lezárni.
11:25  Horrorbaleset a csepeli strandon [21 óra 31 perce]
  Felnyársalta magát egy férfi szombat délután a csepeli strand kerítésén.
10:13  Nem látogathatják diákcsoportok a paksi atomhulladékot [22 óra 43 perce]
  Megszüntették a diákcsoportok látogatását a Paksi Atomerőmű mellett működő Kiégett Kazetták Átmeneti Tárolójában, hogy a fiatalokat még véletlenül se tegyék ki sugárterhelésnek.
10:09  A Blahán árulta a drogot egy brit díler [22 óra 47 perce]
  Őrizetbe vettek egy 26 éves brit állampolgárt, aki kábítószert árult egy fővárosi szórakozóhelyen szombaton - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon vasárnap.
10:09  Már nem szivárog az ammónia Gyulán [22 óra 47 perce]
  Megszűnt az ammóniaszivárgás Gyulán, a Kétegyházi úti húsüzemben, ahová vasárnap reggel riasztották a tűzoltókat - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. A húsüzem helyszínen tartózkodó ügyvezető igazgatója arról számolt be, hogy a Gyulahús Kft. hűtőházában újraindult a hűtés.
10:09  "A whiskys rabló nem népi hős volt, bárkit elárult" - kitálal az egykori bűntárs [22 óra 47 perce]
  Orbán Gábor három év alatt 13 rablást hajtott végre a whiskys rablóként elhíresült Ambrus Attilával, aki 1993 és 1999 között 30 pénzintézetből összesen közel 150 millió forintot zsákmányolt. Ambrus sztár lett, afféle modern kori Robin Hood, pedig Orbán szerint sosem volt olyan, amilyennek a médiában mutatja magát.
09:58  Sokakat feldühített a Calvin Klein fehérneműmodellje [22 óra 58 perce]
  Kiakadtak az emberek a Calvin Klein egyik fehérneműmodellje miatt. Nem a hölgy váltott ki indulatokat személy szerint, hanem az a címke, amelyet ráaggattak.
09:54  Keményen kiszúrt az Aldival a kecskeméti önkormányzat [23 óra 2 perce]
  Üzletet nyitna a kecskeméti belvárosban az Aldi áruházlánc. Minden engedélyt megkaptak, de az önkormányzat az utolsó pillanatban közlekedési korlátozással ellehetetlenítette az áruszállítást.
08:57  Brexit: egyszerűen hagyják figyelmen kívül, mit akar a nép! [23 óra 59 perce]
  Egy brit munkáspárti képviselő azt javasolja, egyszerűen hagyják figyelmen kívül az uniós kilépésről szóló népszavazás eredményét, hiszen az nem ügydöntő népszavazás volt.
08:46  Gyulán szivárog az ammónia [1 napja]
  Ammónia szivárog egy húsüzemből Gyulán, a Kétegyházi úton - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vasárnap reggel a honlapján.
08:40  Fél éven belül másodszorra járulnak az urnákhoz a spanyolok [1 napja]
  Kinyitottak a szavazóhelyiségek, és megkezdődött a voksolás vasárnap reggel 9 órakor Spanyolországban, ahol fél éven belül másodszor tartanak parlamenti választásokat.
08:30  Újra választanak a spanyolok [1 napja]
  a szavazóhelyiségek, és megkezdődött a voksolás vasárnap reggel 9 órakor Spanyolországban, ahol fél éven belül másodszor tartanak parlamenti választásokat.
08:23  Rogán szerint a britek után a magyarok is tudnak üzenni [1 napja]
  Az őszi magyarországi népszavazás arról szól, hogy ne legyen olyan közös bevándorláspolitika, amely a bevándorlókat rákényszeríti az uniós tagállamokra - jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. Rogán Antal hozzátette: ez a kényszerbetelepítés elleni népszavazás, hogy a magyaroknál legyen a döntés joga, és azt ne vehesse magához Brüsszel.
05:45  Szexrabszolga leszel s katona! [1 napja]
  leírás nincs publikálva

2016. június 25, szombat

21:37  Kétmillióan akarnak új népszavazást Nagy-Britanniában [1 napja]
  leírás nincs publikálva
21:16  Donald Trump befogadta Krisztust [1 napja]
  leírás nincs publikálva
20:34  Nem semmi: csak a tőke jár vissza [1 napja]
  Elbukta egy pénzintézet a fizetésképtelen adósai ellen indított pert első fokon, mert az árfolyamkockázatról adott tájékoztatása nem volt érthető.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

A hírfigyelő segítségével néhány perc alatt átnézhetem a számomra fontos híreket.

Szurkos Norbert
Budapest
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár
 

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

Csak ráviszem a kurzort a címre és gyorsan átfuthatom a hírek rövid tartalmát.

Győrfi Bence
Debrecen