pénztárca kímélő megoldások
 
Népszabadság - Belföld hírekNézet: Dobozos Friss    
 

2016. október 08, szombat

09:06  Orbán minden botrányt megbocsát, amíg Rogán ilyen szépen szolgál [62 hete]
  Pezsgőt hozott egy sommelier, a pincérek töltögették a poharakat, lecsúszott egy-két pálinka, és voltak kolbászfalatok is vasárnap este a Bálnában. A "főnök", Orbán Viktor mindenkinek megköszönte a kvótanépszavazás kampányában tett erőfeszítéseit, majd magabiztosan, mosolyogva azt mondta, ezzel az eredménnyel egy parlamenti választáson a Fidesz újra kétharmados többséget szerzett volna, és ez sikerülhet 2018-ban is. Az érvénytelen népszavazás volt a főpróba.

2016. október 07, péntek

21:57  Bombariadó a Ferenciek terén, nagy a dugó [62 hete]
  leírás nincs publikálva
21:35  Menedékkérő gyerekekre támadtak Németországban [62 hete]
  Szélsőjobboldali jelszavakat skandálva szíriai menedékkérő gyerekekre támadtak fiatalok egy németországi településen - jelentette pénteken hírportálján a Die Welt című német lap.
20:45  Jobbik: kormányprogramot ír, aki visszaküldi a kérdőíveket [62 hete]
  A Jobbik elnökének közlése szerint lezárult a pártja által meghirdetett "valódi nemzeti konzultáció" első szakasza. "Jól választottuk ki a témákat, az egészségügy, az oktatás és a korrupció területét" - mondta Vona Gábor pénteken Gyöngyösön, a sorozatot záró lakossági fórumát megelőző sajtótájékoztatón.
20:43  Fidesz-képviselőt is elmeszelt a választási bizottság [62 hete]
  leírás nincs publikálva
20:16  Nagyon megbüntették a kétfarkúakat [62 hete]
  832 ezer forintra büntette a Nemzeti Választási Bizottság a Kétfarkú Kutya Pártot - írja 444.hu.
20:01  Kerüli a kínos kérdést a kormány: vannak-e elhunytak a választói jegyzékben [62 hete]
  Még az igazságügyi miniszter sem tudta megmondani, hogy vannak-e elhunytak a választói névjegyzékben - derült ki Trócsányi László válaszából, amelyet a Jobbik parlamenti képviselőjének, a külhoni magyarság ügyeivel foglalkozó Szávay Istvánnak adott.
19:40  "Meg kell állítani a magyar munkavállalók kizsákmányolását!" [62 hete]
  leírás nincs publikálva
19:30  Nobel-díjjal fékeznék meg a szörnyű kegyetlenségeket [62 hete]
  A szakadék szélén álló kolumbiai békefolyamat kulcsembere, Juan Manuel Santos elnök kapta az idei elismerést. A díj gesztus és bátorítás.
19:23  Szijjártó kioktatta az Európai Bizottság elnökét [62 hete]
  Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének Európa érdekeit kellene védenie - fogalmazott közleményében Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter megjegyezve: "de legalább ne sértődjön meg, amikor helyette ezt a magyar kormány megteszi".
19:15  Rekordszámú cég szűnt meg [62 hete]
  Nagyon sok vállalkozás szűnik meg, ami az Opten szerint a hazai cégállomány tisztulására utal. Igaz, azért még van hova tisztulni.
19:09  Kiépül az egészségügy Klik-rendszere? [62 hete]
  Ónodi-Szűcs Zoltán, az Emmi egészségügyért felelős államtitkára pénteken Debrecenben utalt arra, hogy bevezetik az egyetemi kórházi státuszt. Az elképzelés már most óriási felháborodást vált ki országszerte. 
19:00  Zsíros üzlet lesz Csányi gigavágóhídja [62 hete]
  Két év múlva pöröghet az évi egymillió disznós kapacitásán az új mohácsi vágóhíd. A próbaüzem ebben az évben indul Csányi Sándor agrárérdekeltségénél.
18:40  Autós üldözés Heves megyében, akciófilmbe illő végjátékkal [62 hete]
  Egy menetrendszerinti buszt állítottak keresztbe a főúton, hogy megállíthassák az ámokfutót, akit ezután is csak nyugtatóval lehetett megfékezni - írja a heol.hu.
18:25  A legnagyobb mázli az, hogy békés volt a népszavazás a Balkánon [62 hete]
  leírás nincs publikálva
18:24  Az Emmi "azonnal" intézkedett a sokéves szexuális gyermekzaklatás ügyében [62 hete]
  Külső vezető veszi át hétfőtől a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon irányítását - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) pénteken az MTI-vel.
18:20  Börtönnel fenyegeti az osztrák miniszter a titkolódzó menekülteket [62 hete]
  A menekültek jogsértő magatartásával szembeni szigorúbb eljárásról szóló csomagot mutatott be Wolfgang Sobotka osztrák belügyminiszter pénteken.
18:17  Magyarázkodik Navracsics irodája [62 hete]
  Kétségessé vált Navracsics Tibor magyar uniós biztos elkötelezettsége az Európai Unió iránt, miután egy interjúban elmondta, hogy nemmel szavazott a múlt heti magyarországi kvótanépszavazáson - vélekedett pénteken Gianni Pittella, az Európai Parlament szociáldemokrata frakciójának vezetője.
17:55  Bármennyire nem tetszik Orbán politikája, a megosztottság az EU-t veszélyezteti [62 hete]
  A kritika fenntartása mellett Manuel Sarrazin (Zöldek) arra sürgeti Berlint, hogy az EU érdekében nyisson a V4-ek felé.
17:04  Orbán: Az Európai Unió fővárosa nem Brüsszel [62 hete]
  Miután kútba esett Orbán Viktornak és Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének személyes találkozója, a magyar kormányfő Brüsszel helyett pénteken Pozsonyba utazott és Robert Ficót, a soros uniós elnökségét betöltő Szlovákia miniszterelnökét tájékoztatta a magyar kvótareferendumról, valamint az alaptörvény tervezett módosításáról.
17:02  Csak béremeléssel nem lehet hazahozni a magyar dolgozókat [62 hete]
  Tíz emberből öt-hat hazacsábítható, de pusztán a versenyképesebb bérekért nem jönnek vissza, kettőt közülük biztosan elvesztettünk - mondja a Market vezére.
16:52  Kétszáz óra közmunka a jobbikos sértegetéséért [62 hete]
  "Rasszista, fajgyűlölő állatnak" nevezte egy kőszegi férfi a Vas Megyei Közgyűlés jobbikos frakcióvezetőjét. A szidalmazót közmunkára ítélték.
16:42  Szürke lesz a harmadik rendszám [62 hete]
  Szürke rendszámot kaphatnak januártól azok a járművek, amelyek vonóhorgon szállítanak kerékpárt - írja az Index.
16:17  Kitiltották a nindzsákat a márianosztrai fegyházból [62 hete]
  Kitiltatta a Márianosztrai Fegyház és Börtön területéről a nindzsákat, azaz a fekete csuklyát viselő bevetési egységek tagjait a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka. A jövőben csak az intézmény falain kívül takarhatják el az arcukat.
15:42  Két embert gázolt halálra a tolató vonat [62 hete]
  A baleset a kapuvári vasútállomáson történt, egy harmadik ember is megsérült.
15:41  Orbán fogorvosa mindent megtett, mégis beragadtak az Ironmannek járó milliók [62 hete]
  Hiába várja a júliusban azonnalira beígért állami támogatást a nyáron lezajlott Ironman 70.3 verseny szervezője. A nemzetgazdasági szempontból is fontos nemzetközi rendezvénynek a kormány 180 millió forintot ítélt meg, a pénznek a Magyar Triatlon Szövetségen keresztül kellene eljutnia az ironmanesekhez, de nem jut. A szakszövetség és a versenylicencet birtokló Kropkó Péter vállalkozása között rég elmérgesedett a viszony, főleg miután a szövetség a tavasszal megpróbálta bemártani őket az amerikai jogtulajdonosnál.
15:30  Juncker csak rákérdez Navracsicsnál, kivel is van [62 hete]
  leírás nincs publikálva
15:22  Ipari mennyiségű pert indít a Zsolnay porcelánmanufaktúra [62 hete]
  Pécsett elkezdődtek azok a perek, amelyeket a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. indított 118 volt dolgozója ellen, mivel a cég vezetése szerint az alkalmazottak megalapozatlanul távoztak a gyárból, rendkívüli felmondással.
14:57  Orbán kedvenc ellensége lehet Merkel kihívója [62 hete]
  Martin Schulz EP-elnöki mandátuma hamarosan lejár, és a szokásjog szerint át kell adnia a székét. Berlinben pedig a szociáldemokraták úgy vannak vele, hogy inkább ő legyen a kancellárjelölt, csak nehogy a pártelnök.
14:31  Moszkva külföldi támaszpontok nyitását tervezi [62 hete]
  Az orosz katonai tárca fontolóra vette, hogy bázisokat hozzon létre olyan országokban, amelyekben egykor szovjet támaszpontok voltak - jelentette ki Nyikolaj Pankov orosz védelmiminiszter-helyettes pénteken az orosz parlament alsóházában, az Állami Dumában.
14:05  Nem tűnt el a körúti robbantó, de nem mondják meg hol van [62 hete]
  leírás nincs publikálva
13:55  Elmaradt találkozó: nem ért rá Orbánra Juncker [62 hete]
  leírás nincs publikálva
13:54  Blair belebegtette visszatérését [62 hete]
  Alig burkolt utalást tett esetleges újbóli politikai szerepvállalására Tony Blair volt brit miniszterelnök, "nyitott kérdésnek" nevezve ezt a lehetőséget egy pénteken megjelent interjúban.
13:43  Rendben találta az MSZP pártalapítványát az ÁSZ [62 hete]
  A Táncsics Mihály Alapítvány gazdálkodásának törvényessége biztosított volt 2013-ban és 2014-ben, a pártalapítványként kapott költségvetési támogatást szabályszerűen használták fel - közölte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) ellenőrzésének eredményeit pénteken.
13:35  Lakner: Egymás csapdájában a Fidesz és a Jobbik [62 hete]
  leírás nincs publikálva
13:20  "A TEK működésképtelen, veszélyt jelent a magyarokra" [62 hete]
  A Demokratikus Koalíció szóvivője azt követeli, hogy számolják fel a Terrorelhárítási Központot (TEK) és helyezzék szakmai alapokra a terrorelhárítást. Gréczy Zsolt szerint a hazai terrorelhárítás jelenlegi formájában működésképtelen, ezért veszélyt jelent a magyarokra és az Európai Unió többi polgárára is.
12:56  Brüsszel nem fél Orbántól és nem áll bosszút - interjú Navracsics Tiborral [62 hete]
  Érzelmileg színesen fejezi ki magát - így fogalmazott Navracsics Tibor uniós biztos lapunknak annak kapcsán, hogy az Orbán a népszavazás után is csatákat akar nyerni Brüsszel ellen. A politikus beszélt arról is, miért szavazott nemmel a népszavazáson, kellet-e ehhez engedélyt kérnie, főnökétől, és elemezte az unió helyzetét is.
12:32  A kolumbiai elnök kapta a Nobel-békedíjat [62 hete]
  Juan Manuel Santos kolumbiai elnök kapta a Nobel-békedíjat, aki kulcsszerepet játszott abban, hogy 52 év polgárháború után békét kötött egymással a Kolumbiai Forradalmi Fegyveres Erők (FARC) és a kormány. Az oslói döntés óriási gesztus: a kolumbiaiak múlt vasárnap a megállapodást népszavazáson utasították el, aminek eredményeképp kiújulhatnak a harcok.
12:26  Nem tudta eloltani a buszon felcsapó lángokat a sofőr [62 hete]
  Kigyulladt egy menetrend szerint közlekedő autóbusz pénteken Galambokon, nem sérült meg senki - közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
12:06  Nem nyomoznak - törvényesen jutott ingatlanhoz Rogán feltalálótársa [62 hete]
  Nem történt bűncselekmény a BRFK Korrupciós és Gazdasági Bűncselekmények Elleni Főosztálya szerint akkor, amikor az V. kerületi önkormányzat a sajtó értékelése szerint rendkívül előnyös áron segítette hozzá az általa bérelt ingatlanhoz Csík Balázst, az offshore hétterű Hunguard Zrt. társtulajdonosát, Rogán Antal propagandaminiszter feltalálótársát.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Egyetlen kattintással változtathatom a betű méretet.

Csongrádi Felícia
Tatabánya
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác