pénztárca kímélő megoldások
 
Népszabadság - Belföld hírekNézet: Dobozos Friss    
 

2014. október 01, szerda

15:57  "Jogászhallgatók tussolták el a nemi erőszakot" [7 perce]
  Mira elmondása szerint tavaly vált áldozattá egy meg nem nevezett intézmény jogi karának a gólyatáborában. Bár az elkövető kilétére már másnap fény derült, a tábor szervezői meggyőzték a lányt, hogy ne tegyen feljelentést. Belső vizsgálat sem indult, az erőszaktevő még mindig az intézmény hallgatója, ahogy az ügyet eltussoló táborfelelősök is.
15:34  12 napig feküdt sérült gerinccel a föld alatt [30 perce]
  Kedden felszínre hozták azt a spanyol barlangászt, aki súlyos gerincsérüléssel 12 napot töltött 400 méter mélyen egy perui barlangban.
14:42  Tarlós nyugodtan kampányolhat Budapest-címerrel [1 óra 22 perce]
  leírás nincs publikálva
14:42  Be nem tartott ígéretével kampányol a Fidesz? [1 óra 22 perce]
  Meg nem valósult óvodai és bölcsődei férőhelyekkel kampányol a kormány az LMP szerint.
14:26  "Lengyelország nem egyezik bele Ukrajna felosztásába" [1 óra 38 perce]
  Ewa Kopacz lengyel kormányfő a lengyel parlament alsóházában tartott programbeszédében kijelentette, hogy a lengyel kormány nem egyezik bele Ukrajna felosztásába és az Európán belüli határmódosításokba, az euróövezethez való csatlakozását pedig a csoport további erősödésétől teszi függővé.
14:16  Hende vizsgálatot rendelt el a Heti Válasz kiszivárogtatása miatt [1 óra 48 perce]
  Hende Csaba honvédelmi miniszter belső vizsgálatot rendelt el egy a sajtóhoz került nem nyilvános levél ügyében - derül ki a tárcavezető szerdán, a parlament honlapján közzétett válaszából.
13:56  Ismét lezárták az önkényesen megnyitott Lánchíd utcát [2 óra 8 perce]
  Nem sokáig használhatták a közlekedők a sorozatos átadás alatt álló Várkert Bazár környékét. A reggeli megnyitást követően kora délután újra lezárták a Lánchíd utcát a forgalom elől.
13:46  Újra munkába állt a Mol-vezér [2 óra 18 perce]
  Négy hónapos szabadságáról visszatérve ma újból munkába állt Hernádi Zsolt, Magyarország legnagyobb vállalata, a Mol elnök-vezérigazgatója.
13:23  Új anyacéghez került a Népszabadság [2 óra 41 perce]
  Október 1-vel megalakult a Mediaworks, Magyarország egyik legnagyobb mediavállalata a Ringier - Axel Springer fúziót követően. A cég tulajdonosa az osztrák Vienna Capital Partners (VCP). A Ringier korábbi felsővezetése az új cégcsoportban kiegészül az Axel Springer regionális vezetésével.
13:22  A fideszes jelölt esett neki a baloldal plakátjainak [2 óra 42 perce]
  leírás nincs publikálva
12:56  Tüntetés lesz a fajvédők ellen [3 óra 8 perce]
  Mindenképpen lesz demonstráció a fajvédő konferencia ellen péntek délután, a Szabadság téren - tájékoztatták lapunkat a szervezők.
12:50  Ajtót mutatott két jelöltnek az Együtt-PM Erzsébetvárosban [3 óra 14 perce]
  Megvonta támogatását az önkormányzati választáson a VII. kerületben induló Garabits Károlytól és Devosa Gábortól az Együtt-PM, és visszalépésre, valamint a közéletből való távozásra szólította fel őket - tudatta a szövetség szerdai közleményében.
12:46  Szijjártó: A szüleim sikeresek [3 óra 18 perce]
  Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint törvényesen, széles családi összefogással sikerült megvásárolnia azt az ingatlant, amely miatt az elmúlt napokban támadások érték.
12:46  Drogbandát számolt fel a rendőrség [3 óra 18 perce]
  Pszichoaktív anyagot terjesztő bűnszervezetet számolt fel a rendőrség, a szervezet tíz tagját elfogták, egy további gyanúsított pedig önként feladta magát - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán a rendőrség honlapján.
12:44  Ágyútűz a játszótéren [3 óra 20 perce]
  Tüzérségi lövedékek csapódtak be szerdán egy donyecki iskola játszóterén és a szomszédos utcában. A Reuters szerint mintegy tízen vesztették életüket.
12:30  Ennyit bukott Faluson az ellenzék [3 óra 34 perce]
  Bár a támogató pártok egyelő arányban tervezték állni Falus Ferenc kampányköltségeit, a jelölt visszalépésével minden megváltozott. Az elköltött 6 millió forintból alig néhány százezret kellett a DK-nak állnia - írja a Bors.
12:23  465 millió okuk volt a lövöldözésre a rablóknak [3 óra 41 perce]
  1,5 millió eurót, azaz körülbelül 465 millió forintot zsákmányoltak azok a rablók, akik hétfő reggel autóval menekültek és lövöldöztek a fővárosban.
12:22  Kínlódásra ítélik a felsőoktatást [3 óra 42 perce]
  leírás nincs publikálva
12:22  Liftezik a gyógyszerár [3 óra 42 perce]
  Körülbelül nyolcszáz orvosság ára változik szerdától a patikákban. Az érintett készítmények felének az ára nő, csaknem ugyanannyinak csökken.
11:52  A felesége lőtte agyon a polgármestert [4 óra 12 perce]
  Útban a kórház felé vesztette életét Kalifornia egyik külvárosának polgármestere, akivel a hatóságok feltételezése szerint felesége végzett.
11:24  Szijjártó visszafordíthatatlanságot ígér [4 óra 40 perce]
  Végleg és visszafordíthatatlanul lerakjuk az új magyar külpolitika alapjait, amelynek feladata Magyarország gazdasági érdekeinek a lehető legjobb érvényesítése a kialakult új világrendben - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdai sajtótájékoztatóján, Budapesten.
11:23  Csodatévő NAV-osok jártak a cigarettacsempésznél [4 óra 41 perce]
  Korábban egy közúti ellenőrzés során bukott le 279 doboz zárjegynélküli cigarettával egy budapesti férfi, akihez aztán a NAV-osok is látogatóba mentek. A lakás átkutatatásakor további több mint 1000 doboz csempészárut találtak egy álbeteg gyermek ágya alá rejtve - tudta meg a Blikk.
11:20  Orbán elővette a nyugdíj-kártyát [4 óra 44 perce]
  A kormány legfontosabb teendői közé sorolta a nyugdíjak értékének megőrzését Orbán Viktor miniszterelnök, aki szerint biztosan állítható, hogy ez a következő években is lehetséges lesz Magyarországon.
11:14  A szemét után eltakarítanák a hatalmat is [4 óra 50 perce]
  Minden eddiginél nagyobb tömegre számítanak ma a hongkongi demokráciapárti tüntetők, akik a Kína Népköztársaság megalakulásának 65. évfordulóján is utcára vonultak. A demonstrálók új városrészeket bénítottak meg, ám a félelmek ellenére a rendőrök eddig nem alkalmaztak erőszakot. Helyszíni jelentések szerint azonban feszült a légkör, és a tüntetők tartanak a hétvégi erőszak megismétlődésétől.
10:57  Szigorúan ellenőrzött békegalambok [5 óra 7 perce]
  Alaposan átvizsgálták - a végbelükbe is belenéztek - annak a 10 ezer galambnak minden egyes példányát, amelyek szerdán a Kínai Népköztársaság kikiáltásnak 65. évfordulóján napkeltekor a béke szimbólumaiként repültek a magasba a főváros központjában lévő Tienanmen térről - számoltak be kínai lapok a nemzeti ünnep eseményeiről szóló tudósításaik margóján.
10:48  Az intenzíven ápolják a titokzatos dallasi ebolás beteget [5 óra 16 perce]
  Az orvosok csak keveset árulnak el annak a betegnek az állapotáról, akinél kedden ebolát diagnosztizáltak az Egyesült Államokban. A dallasi kórház intenzív osztályán kezelt személy az első, akinél az Egyesült Államokban fedezték fel a gyilkos kórt.
10:48  Kunhalmi: Biztos nehéz elfogadni, hogy a Fidesz veszít [5 óra 16 perce]
  Cáfolta Kunhalmi Ágnes az MTI-nek szerdán azt a sajtóhírt, amely szerint az októberi önkormányzati választás után elhagyhatja az MSZP-t, és politikai pályafutását a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióban folytathatja.
10:46  Tienanmen tér békegalambjainak a végbelét is átvizsgálták [5 óra 18 perce]
  Alaposan átvizsgálták annak a 10 ezer galambnak minden egyes példányát, amelyek szerdán a Kínai Népköztársaság kikiáltásnak 65. évfordulóján napkeltekor a béke szimbólumaiként repültek a magasba a főváros központjában lévő Tienanmen térről - számoltak be kínai lapok a nemzeti ünnep eseményeiről szóló tudósításaik margóján.
10:28  "Putyini módszerekkel folytatott boszorkányüldözés zajlik Magyarországon" [5 óra 36 perce]
  Az Együtt-PM szövetség társelnöke arra szólítja fel Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert, hogy haladéktalanul hozza nyilvánosságra a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) Ökotárs Alapítvány ellen lefolytatott vizsgálatának eredményét.
10:28  Aszódon már vernek Bokrosért [5 óra 36 perce]
  A szocialistáknál az országos elnökség és a fővárosi szervezet, az Együtt-PM-en belül a szövetséget alkotó pártok különböztek össze Bokros Lajos támogatásán. Az MSZP-ben az eltérő érdekek nyílt konfrontációhoz vezettek, az Együtt-PM-ben ideológiai különbségek és szervezeti problémák ütköztek ki.
09:34  Ön is savat kortyolgat egész nap? [6 óra 30 perce]
  Tényleg sokkal jobb az agavészirup a kristálycukornál? Aki este hat után nem eszik, az nem csak karcsú lesz, de rendesen ki is tudja piheni magát? A mobiltelefonra letöltött alvásciklus figyelő helyes diagnózist állít fel? Mindhárom kérdésre ugyanaz a válasz.
09:11  Jó hétvégéje lehet a macskarajongóknak [6 óra 53 perce]
  Több mint 300 macskát tekinthet meg a közönség október első hétvégéjén a budapesti Lurdy házban a nemzetközi macskakiállításon.
09:06  Bortányról botrányra bukdácsol a lemondott fideszes alpolgármester [6 óra 58 perce]
  Nyilvános részegsége miatt augusztusban azonnali hatállyal lemondott Püspökladány kormánypárti alpolgármestere, de úgy tűnik, ennél súlyosabb a helyzet.
08:57  Mindig mosson kezet! Sok a hepatitiszes Borsodban [7 óra 7 perce]
  Jelentősen nőtt a fertőző májgyulladás miatt megbetegedettek száma Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - írta szerdai számában az Észak-Magyarország.
08:46  Nedves napokat hoz a hidegfront [7 óra 18 perce]
  Szerdától gyenge hidegfonti hatás érvényesül térségünkben, ami párás, ködös reggeleket hoz magával, délutántól pedig záporokat, zivatarokat ígérő felhőzet takarja majd el a napot szinte az egész országban.
08:32  Botrány a Várkert Bazár felújítása körül [7 óra 32 perce]
  Elméletileg mégsem nyílhat meg szerdán a Lánchíd utca: a közlekedési felügyelet a jelenleg is zajló munkálatok miatt ugyanis nem adott engedélyt erre. Az önkormányzat és a BKK ugyanakkor a Várkert Bazár előtti útszakasz átadásáról adott tájékoztatást.
08:28  Akár meg is ölhették volna a liftben utazó Obamát [7 óra 36 perce]
  Barack Obama amerikai elnök egy rovott múltú fegyveres biztonsági őrrel utazott egy liftben, amikor szeptember 16-án látogatást tett a szövetségi közegészségügyi és járványügyi hivatal (CDC) atlantai központjában, hogy megvitassa az Ebola-járvánnyal szembeni fellépés stratégiáját - közölte kedd este internetes kiadásában a The Washington Examiner és a The Washington Post című lap.
08:11  Megszűnik a tudakozó 198-as hívószáma [7 óra 53 perce]
  Mától az országos belföldi egyetemes tudakozót a 11800-as számon lehet elérni, az eddig használt 198-as számot tárcsázók figyelmét hangbemondással hívják fel a változásra - tájékoztatta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az MTI-t.
07:38  Mostantól ilyen hivatalunk is van [8 óra 26 perce]
  A Közigazgatási és Igazságügyi Hivatalból való kiválással a mai nappal létrejön az Igazságügyi Hivatal, amely a többi között a jogi segítségnyújtással, az áldozatsegítéssel, a kárpótlással és egyes - nem büntetés-végrehajtással összefüggő - pártfogó felügyelettel kapcsolatos feladatokat lát el.
07:28  Ezt most tényleg nagyon jól csináljuk [8 óra 36 perce]
  Átlagosan tízből nyolc szülő kérte gyermeke számára a térítésmentes HPV (humán papilloma vírus) elleni védőoltást - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) az MTI-vel.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Sok pénztárca kímélő ötletet kapok rendszeresen.

Szabóné Feleki Mária
Agárd
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác
 

Egyetlen kattintással változtathatom a betű méretet.

Csongrádi Felícia
Tatabánya