pénztárca kímélő megoldások
 
Népszabadság - Belföld hírekNézet: Dobozos Friss    
 

2016. február 10, szerda

15:28  Dominóként dőlnek a gyerekek az influenzától [5 perce]
  leírás nincs publikálva
15:28  Orbán Viktor nagyapa lesz [5 perce]
  A miniszterelnök legidősebb lánya, Ráhel babát vár.
15:26  Börtönbe küldené Juhász Ferencet [7 perce]
  Letöltendő börtönbüntetést kért Juhász Ferenc volt honvédelmi miniszterre és államtitkárára, Fapál László a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség a Fővárosi Ítélőtáblához a napokban benyújtott fellebbezésében. Ha az ügyészség várakozása szerinti ítélet születne, az egyben azt is jelentené, hogy Fapál elveszíti a rendfokozatát, azaz nyugalmazott ezredesből tartalékos honvéddé válna.
15:23  Eldőlt, a MÁV viszi a HÉV-eket [10 perce]
  Elégedett a főváros agglomerációs közlekedésének új kezekbe adásával a fejlesztési tárca. A HÉV-vonalak üzemeltetését a MÁV veszi át.
15:12  Feladta magát a budapesti késelés egyik gyanúsítottja [21 perce]
  Feladta magát a lány, akit a főváros XVIII. kerületében történt gyilkosság miatt kerestek a hatóságok - értesült a 24.hu
15:12  Orbánék most még szennyeznének egy kicsit [21 perce]
  A kormány növelné az állami szervek és vállalatok autóflottájában az elektromos meghajtásúak arányát. A Külgazdasági és Külügyminisztérium legutóbb nyilvánosságra került beszerzésében ez a szemlélet még kevéssé érhető tetten.
15:11  Tovább esik a benzinár [22 perce]
  Még meg se száradt a tinta a mai 8 forintos benzinárcsökkentésen, máris tudható, hogy péntektől további hat forinttal csökken a tarifa. Ezzel az ár 2009 vége óta nem látott szintre esik.
15:02  Csalódtak Balogban, szombaton mindenkit tüntetni hívnak [31 perce]
  A tanárok nem fogadják el a Köznevelési Kerekasztalt, s azt mondják, mindenki menjen tünteni szombaton.
14:57  Tovább terjeszkedik a Mediaworks női magazinja [36 perce]
  leírás nincs publikálva
14:11  Labanc támadás: Paks II. ostrom alatt [1 óra 22 perce]
  Megtámadta a Paks II. beruházás tervét Ausztria. Bécsnek gondjai vannak a technológiával és a finanszírozással is.
14:08  "Az emberek Európa-szerte ki vannak éhezve egy ilyen ötletre" [1 óra 25 perce]
  Visszatért a politikai életbe Janisz Varufakisz egykori görög pénzügyminiszter, aki kedden páneurópai baloldali mozgalmat indított útjára Berlinben. A posztjáról tavaly lemondott politikus egy sokkal demokratikusabb, jóval átláthatóbb Európát szeretne látni 2025-ig.
13:57  Alakul az uberesek büntetése: leveszik a rendszámot [1 óra 36 perce]
  Leveszik a szabálytalan Uber-taxisok rendszámát - jelentette be a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) parlamenti államtitkára szerdai sajtótájékoztatóján.
13:52  Nagyot ugrik a kelta tigris [1 óra 41 perce]
  Ilyen drámát még sosem élt át Írország. Az államkincstár kiürült, az eurózónatag Írország 2011-ben a túlélés érdekében kénytelen volt elfogadni az Európai Unió és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) mentőcsomagját. A válság nemcsak a hiteleket, hanem az addig kormányzó centrista pártot, a Fianna Failt is elsodorta.
13:46  Lajcsi egyelőre nem megy vissza a börtönbe [1 óra 47 perce]
  A budaörsi járásbíróság helyben hagyta az elsőfokú döntést, vagyis a zenész nem kell kerül ismét előzetes letartóztatásba - közölte Gyimesi Kinga, a Budapest Környéki Törvényszék sajtótitkára.
13:44  Visszatérhet a politikába Oszkó Péter [1 óra 49 perce]
  Pártszakadás szélére került a Szigetvári Viktor vezette Együtt. Bajnai Gordon volt pártjába beléphet Oszkó Péter egykori pénzügyminiszter - tudta meg a 24.hu.
13:23  Beállt a rezsiharc [2 óra 10 perce]
  Negyedik hónapja teljesen - közel két éve pedig lényegében - változatlan Budapest helyezése az európai fővárosok lakossági energiaár szerinti listáin. A közműhivatal a kedvezőbb mutatókból csemegéz.
13:16  Dühből szavazott New Hampshire [2 óra 17 perce]
  Az amerikai választóknak elegük van abból, ahogyan a politikai elit az országot vezeti, és valami nagyon mást akarnak - derült ki a magyar idő szerint szerda hajnalban befejeződött New Hampshire-i előválasztások eredményéből.
12:46  Felismerik a lovak, ha mérgesek vagyunk [2 óra 47 perce]
  Felismerik az érzelmeket tükröző emberi arckifejezéseket a lovak: megkülönböztetik a mérges és a vidám arcokat - derült ki egy brit kutatásból.
12:40  Gőgös: Sofőrjüket használták strómannak a fideszesek [2 óra 53 perce]
  Az MSZP a vagyonnyilatkozatukban lévő adatok tisztázását kéri a fideszes Simonka Györgytől és Győrffy Balázstól - közölte az ellenzéki párt elnökhelyettese szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
12:38  Űrkerítéssel védené ki a kínai és orosz támadásokat a Pentagon [2 óra 55 perce]
  Durvul az űrfegyverkezési verseny, az amerikai védelmi minisztérium egyre aggasztóbbnak tartja a kínai és orosz fenyegetést. Persze azért az USA-t sem kell félteni, ha erődemonstrációról van szó.
12:32  Óbuda visszavágna az államnak [3 óra 1 perce]
  Az óbudai önkormányzat fontolóra vette, hogy bírság helyett inkább feljelentést tegyenek a szabálysértőkkel szemben. Ezzel jelentősen emelkedne a büntetés összege, de az önkormányzatok a januári törvénymódosítás miatt nem érdekeltek többé a bírságok kiszabásában. Az ebből származó bevételt ugyanis be kell fizetniük az államnak.
12:22  Tankokat küldenek, hogy elrettentsék az oroszokat [3 óra 11 perce]
  Megduplázza az Egyesült Államok szárazföldi hadserege az Európába gyakorlatra küldött egységeit. Az erősítés azt jelenti, hogy egész évben az öreg kontinensen fog tartózkodni egy négy-ötezer katonából, valamint 90-90 Abrams M1 harckocsiból és Bradley harcjárműből álló páncélosdandár. Ezt egy keddi telefonkonferencián jelentették be, amelyen Douglas Lute, az Egyesült Államok NATO-nagykövete beszélt az észak-atlanti szövetség védelmi minisztereinek ma kezdődő tanácskozásáról.
11:30  Kim Dzsong Un kivégeztethette vezérkari főnökét [4 óra 3 perce]
  Korrupció vádja miatt kivégezhették Ri Jong Gilt, Kim Dzsong Un vezérkari főnökét.
11:28  Veszett róka riadó [4 óra 5 perce]
  leírás nincs publikálva
11:18  Húsz évet kapott az egykor rettegett börtönparancsnok [4 óra 15 perce]
  Húsz év letöltendő szabadságvesztésre ítélte jogerősen a román legfelső bíróság Alexandru Visinescut, a rimnicu sarat-i börtön egykori parancsnokát abban az ügyben, amelyben emberiesség elleni bűncselekményekkel vádolják. A bíróság helybenhagyta a bukaresti ítélőtábla első fokon hozott ítéletét.
11:18  Átnevenzék a váci Hóman utat [4 óra 15 perce]
  leírás nincs publikálva
11:12  Puszta ígérgetésnek veszik Orbán kijelentését [4 óra 21 perce]
  Szlovákiában Beata Szydlo budapesti vizitje kapcsán nem keltett különösebb figyelmet a lengyel miniszterelnök vendéglátójának, Orbán Viktornak a bejelentése, miszerint korszerű közúti összeköttetést kívánnak teremteni Miskolc és a kelet-lengyelországi iparvidék között, Kassa felé.
11:01  A változás mint az üzleti élet motorja [4 óra 32 perce]
  leírás nincs publikálva
11:01  Sebestyén Balázs agymosásnak nevezte a köztévé híradóját [4 óra 32 perce]
  Keményen nekiment a köztévének Sebestény Balázs a Class FM reggeli műsorában. A rádiós műsorvezető a hatvanas évek progandagépezetéhez hasonlította a köztévé híradásait.
10:57  Hivatalos adatokkal élt vissza egy szegedi földhivatali ügyintéző [4 óra 36 perce]
  Jogerősen két év, a végrehajtásában öt évre felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék szerdán egy földhivatali ügyintézőt, aki ötvenezer forint ellenében jogosulatlanul adott ki adatokat az ingatlan-nyilvántartásból.
10:50  Jövőre már épülhet az új kongresszusi központ [4 óra 43 perce]
  leírás nincs publikálva
10:38  Főszereplők a törökök [4 óra 55 perce]
  Törökország felértékelődött - hangoztatta kedden Szijjártó Péter magyar külügyminiszter, miután fogadta Budapestre érkezett török kollégáját, Mevlüt Cavusoglut. Szijjártó szerint a menekültáradat megfékezésében tiszteletre méltó Törökország szerepvállalása, Európa mégsem dőlhet hátra.
10:28  Nagy baj van az utakon [5 óra 5 perce]
  Idén már 16 gyalogos vesztette életét balesetben, szerda reggel két halálos gázolás történt Pest megyében - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője az MTI-t.
10:23  Gyerekek haltak meg egy franciaországi buszbalesetben [5 óra 10 perce]
  Két gyerek meghalt, hét másik ember könnyebben megsérült szerda reggel egy buszbalesetben a kelet-franciaországi Jura hegységben, Montbenoit kisvárosnál, néhány kilométerre a svájci határtól - közölte a helyi prefektúra.
10:23  A Cosa Nostra egyik klánját számolták fel az olasz hatóságok [5 óra 10 perce]
  Százkilenc embert vett őrizetbe az olasz csendőrség a kedd hajnalban Szicíliában és Olaszország más részein végrehajtott razziában, amellyel felszámolta a Cosa Nostra maffiaszervezet egyik fegyveres csoportját.
09:57  Deszkával csapta képen férjét, de megbánta [5 óra 36 perce]
  Elkerülheti a bírósági felelősségre vonást az a földesi asszony, aki tavaly októberben házuk udvarán támadt férjére.
09:46  18 métert zuhant egy plázában, túlélte [5 óra 47 perce]
  Tizennyolc métert zuhant egy hatvanéves nő manchesteri nő a helyi Cheadle plázában. Az asszonynak azonban hihetetlen szerencséje volt, így túlélte a belesetet.
09:39  Történelmi nyereséget hozott az új Star Wars [5 óra 54 perce]
  A Walt Disney Co. a pénzügyi éve első negyedévében a Star Wars - Az ébredő Erő kasszasikerének köszönhetően történetének legnagyobb negyedéves nyereségét érte el - derül ki a Disney honlapján közzétett eredménybeszámolóból.
09:39  KSH: jól teljesítő vendégéjszakák [5 óra 54 perce]
  Lassan, de erősített az idegenforgalom tavaly. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerint a szálláshelyek vendégforgalma 1,3 százalékkal nőtt.
09:12  Húsz év után ítélhetik el az újpesti gyerekgyilkost [6 óra 21 perce]
  Különös kegyetlenséggel gyilkolta meg hajdani szállásadója feleségét és annak hét éves gyerekét 1996-ban az a libanoni férfi, akivel szemben életfogytig tartó fegyházbüntetés kiszabását, valamint az ország területéről történő kiutasítását indítványozta vádiratában a Fővárosi Főügyészség.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Mióta ezt használom felére csökkent a mobil számlám.

Szuhár Balázs
Siófok
 

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs
 

Minden fontos hír megtalálható, egy helyen

Suhajda Gergely
Debrecen
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác