pénztárca kímélő megoldások
 
Népszabadság - Belföld hírekNézet: Dobozos Friss    
 

2014. október 20, hétfő

22:22  Tűzfészekbe látogat a pápa [3 óra 58 perce]
  Ferenc pápa november utolsó két napján utazik Törökországba - jelentette hétfőn az ANSA olasz hírügynökség.
22:22  Obama: Korábban szavazni csodálatos [3 óra 58 perce]
  Az amerikai elnök hétfőn élt a korai szavazás lehetőségével, és Chicagóban leadta a voksát a közelgő "félidős" választások alkalmából.
22:14  A bérleti díj duplájáért őrzik a Sirály hűlt helyét [4 óra 6 perce]
  leírás nincs publikálva
21:38  Zsírembargóval vág vissza Moszkva az EU-nak [4 óra 42 perce]
  leírás nincs publikálva
21:00  Kartellezésen kaptak négy lapkiadót [5 óra 20 perce]
  Több mint 2 milliárdos büntetést szabott ki a versenyhivatal a megyei napilap piac felosztása miatt.
21:00  Mégsem kell megismételni a polgármester-választást [5 óra 20 perce]
  leírás nincs publikálva
20:57  A mozdonyvezető nem vette észre, hogy embert gázolt [5 óra 23 perce]
  Halálra gázolt egy embert hétfő este egy személyvonat Érden, az Esküdt utcai vasúti átjáróban - közölte Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.
20:23  Tatabányai buszbaleset: meghalt a fővárosba szállított sérült [5 óra 57 perce]
  Meghalt az a nő, akit mentőhelikopterrel vittek Budapestre, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központba miután egy menetrend szerinti csuklós busz ütközött össze vonattal hétfő délelőtt Tatabányán, az Erőmű lakótelepi átjáróban - tájékoztatta Zsiros Lajos, az intézmény orvosigazgatója hétfő este az MTI-t.
20:11  Viagrával gyógyíthatják hamarosan a szívbetegeket [6 óra 9 perce]
  Viagrával gyógyíthatják hamarosan a szívbetegeket, mert egy friss olasz kutatás szerint javítja az erek működését.
19:54  Pezsdülhet a praxis-piac [6 óra 26 perce]
  Külön törvényben szabályozná az egészségügyi kormányzat az alapellátást - nyilatkozta a Népszabadságnak Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár.
19:48  Az RTL Klub hosszú csatára készül Orbánék ellen [6 óra 32 perce]
  Magyarország a közelmúlt történelmében fontos példája volt annak, hogyan kell harcolni a szabadságért. Ma ugyanott újságírók és civil szervezetek harcolnak azért, hogy szabadon kifejezhessék magukat - mondta Dunja Mijatovic, az EBESZ (Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet) sajtószabadság-képviselője a magyarországi médiahelyzetről tartott meghallgatáson.
19:40  Fico bocsánatot kért az őszinteségéért [6 óra 40 perce]
  Nem járható út, hogy Ukrajna további anyagi segítséget kér, és a megoldást kizárólag az Európai Uniótól várja - szögezte le a szlovák miniszterelnök az Angela Merkel német kancellárral tratott hétfői pozsonyi sajtótájékoztatóján.
19:20  Gyanúsítottként hallgatták ki a választóknak tankoló hevesi fideszest [7 óra 0 perce]
  Feljelentést tett a Jobbik a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságon a Hevesen történt "tömeges és sokrétű választási csalások" ügyében - tájékoztatta a Jobbik hétfőn a MTI-t.
19:11  Hamuból készült italt ittak a gladiátorok [7 óra 9 perce]
  Valóban hamuból készült italt ihattak a gladiátorok, ahogy azt az ókori források feljegyezték - derült ki egy most publikált régészeti kutatásból.
19:11  Egyetlen orrszarvú halála is tragédia [7 óra 9 perce]
  Elpusztult a ritka északi szélesszájú orrszarvú egy példánya Kenyában pénteken egy rezervátumban, így összesen már csak hat vadon élő példánya maradt a kihalás szélén álló fajnak.
18:54  Lázár János: Szeretnek bennünket Amerikában [7 óra 26 perce]
  Rég hangzott el ennyiszer a "barátság" kifejezés bizottsági meghallgatáson, mint Lázár János szájából az Egyesült Államok kapcsán. Volt, hogy a Miniszterelnökséget vezető miniszter egy mondaton belül háromszor is kiemelte, hogy Magyarország barátja Amerikának, és most a barát segítségére van szükségünk. Az Egyesült Államokból való kitiltott személyek ügyben azonban nem történt érdemi előrelépés a nemzetbiztonsági bizottság meghallgatásán.
18:38  Nikábban előadást nézni tilos [7 óra 42 perce]
  leírás nincs publikálva
18:16  Orbán vállalja Tasnádit [8 óra 4 perce]
  A miniszterelnök szerint még ha hibának is tűnik Tasnádi László kinevezése, vállalja ennek következményeit, és a rendészeti államtitkár a posztján marad. Orbán Viktor ezt hétfőn jelentette ki a Parlamentben, miután Novák Előd jobbikos képviselő Tasnádi László III/II-es múltjáról kérdezte őt az azonnali kérdések órájában. Az LMP a külföldön dolgozó magyarokról faggatta a kormányfőt.
18:08  Közjegyzői pecsét a lopott pornón [8 óra 12 perce]
  A hitelválság és az ingatlanpiac pangása miatt megcsappant a közjegyzők bevétele - így kénytelenek voltak új területekre is kiterjeszteni a működésüket. A varázsszó: a ténytanúsítás, amire szinte az élet összes területén szüksége lehet az ügyfeleknek.
18:08  A Jobbik bíróságra megy Ózd miatt [8 óra 12 perce]
  Felülvizsgálati kérelemmel fordult a Debreceni Ítélőtáblához az ózdi polgármester-választás megismétlését elrendelő területi választási bizottsági határozattal szemben Janiczak David (Jobbik), aki a választás azóta megsemmisített eredménye szerint a legtöbb szavazatot kapta.
17:50  Oligarchák ejtették foglyul a magyar államot [8 óra 30 perce]
  leírás nincs publikálva
17:46  Biztonsági gyakorlat miatt lezárják az M6-ost Bátaszéknél [8 óra 34 perce]
  Biztonsági gyakorlat miatt lezárják kedd este az M6-os autópálya C jelű alagútját Bátaszék és Véménd között - közölte a Mecsek Autópálya Koncessziós (MAK) Zrt. az MTI-vel.
17:42  "Ötöt-hatot kivégezni!" - mondta a keceli fideszes polgármester [8 óra 38 perce]
  Ami a szívén, az a száján - így beszélt 2012-ben vagy 2013 elején, a költségvetés előkészítése idején a térségi tévé munkatársaival Haszilló Ferenc, Kecel fideszes polgármestere, akit idén október 12-én kis többséggel a harmadik ciklusára is újraválasztottak.
17:38  Hat magyart tiltottak ki az Egyesült Államokból [8 óra 42 perce]
  Hat érintettje van az Egyesült Államok által korrupciógyanú miatt elrendelt beutazási tilalomnak, mind a hatan a kormány alkalmazottai vagy kapcsolatban állnak a kormánnyal - mondta André Goodfriend amerikai ideiglenes ügyvivő hétfőn Budapesten.
17:23  Egyetlen rinocérosz halála is tragédia [8 óra 57 perce]
  Elpusztult a ritka északi szélesszájú orrszarvú egy példánya Kenyában pénteken egy rezervátumban, így összesen már csak hat vadonélő példánya maradt a kihalás szélén álló fajnak.
17:11  Tíz éve történt a gyilkosság, most áll bíróság elé a vádlott [9 óra 9 perce]
  Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés vádjával, tíz évvel a gyilkosság után kezdődött meg T. Tamás büntetőpere hétfőn a Debreceni Törvényszéken.
17:04  Rosszul tudták a jogot a jogi kar gólyabáljának rendezői [9 óra 16 perce]
  Kedden tárgyalja a jogi kar hallgatói fegyelmi tanácsa a hallgatói önkormányzatnak a 2013-as gólyatáborban egy elsős lány sérelmére elkövetett szexuális erőszak "eltussolásában" érintett tagjainak ügyét. Senki sem vizsgálja ugyanakkor a gólyatábor biztonsági embereinek a felelősségét, pedig őket az ELTE egyszemélyes kft.-je fogadta fel, és akik szintén nem tettek be-, illetve feljelentést az ügyben, pedig őket törvény kötelezi rá. Persze ez nem menti a HÖK-ösök magatartását, de azért erre is van magyarázat.
16:36  Kritikus helyzet a román atomerőmű körül [9 óra 44 perce]
  Továbbra is bizonytalan a cernavodai atomerőmű 3. és 4. blokkjának a megépítése, hiába hirdette ki a nemzetközi tender nyertesét a román állami Nucleareletrica - írja a bukaresti sajtó.
16:11  A külföldi cégek szerint zsigerből korrupt a magyar üzleti élet [10 óra 9 perce]
  A külföldi cégek évek tudnak a milliárdos értékű hazai korrupcióról, elégedett szinte nincs köztük. Finoman, de rendre mefogalmazzák: Magyarország már rég a Balkán része. Nincs elégedett vállalat. Azt mondják, generációkban mérhető folyamat lesz tudati változásokat elérni.
16:08  Engedély nélkül építik az aranybányát Romániában [10 óra 12 perce]
  Megkezdődtek az előkészületek az erdélyi Felsőcsertésen (Certeju de Sus) található aranytartalékok kitermelésére, noha az illetékes hatóság nem bocsátotta ki a munkálatok folytatásához elengedhetetlen építkezési engedélyt - közölte a Mining Watch.
15:42  "Nem akarok mosolygó szocialistát" [10 óra 38 perce]
  "Az idei három választást elveszítettük, de az is világos, hogy a választók az MSZP-t bízták meg az orbáni rendszer baloldali alternatívájának felépítésével" - értékelt Botka László a párt választmányának szombati ülése után. Állítása az első tagmondat miatt érdekes, hiszen a nyilvánvaló tényt kevéssé hangsúlyozzák az MSZP politikusai, inkább azt emelik ki, hogy a demokratikus ellenzék térfelén a szocialisták érték el a legjobb eredményt.
15:34  Pénzbüntetést kaptak a ködre fittyet hányó vasutasok [10 óra 46 perce]
  Összesen 445 ezer forintos pénzbüntetés szabott ki a Dunakeszi Járásbíróság arra a két vasutasra, akik tavaly januárban szabálytanul indítottak el egy vonatot Csongrádon, eltörtek egy váltót és kis híján belefutottak egy szabályosan közeledő szerelvénybe.
15:28  A pártelnöki széket kérte, hogy kihozza a kollégákat a börtönből [10 óra 52 perce]
  Sorra esnek áldozatul a korrupcióellenes ügyészségnek (DNA) a Romániában kormányzó Szociáldemokrata Párt (PSD) vezető politikusai. Hétfőn Dan Sova szenátort, az alakulat szóvivőjét idézték be, hogy közöljék vele: vizsgálat indult ellene befolyással való üzérkedés gyanújával.
14:57  Szijjártó autópályát ígért a román határig [11 óra 23 perce]
  A jövő év végéig megépül az autópálya a nagylaki román határig, valamint 2016 végéig az észak-erdélyi autópályához kapcsolódó magyarországi gyorsforgalmi út is elkészül - közölte hétfőn Luxembourgban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, miután találkozott román kollégájával, Titus Corlateannal.
14:46  Rámegy az egészségük a túlórákra [11 óra 34 perce]
  Két dolog kell ahhoz, hogy egy pénztáros egyszerre két sornak is beüsse a vásárlások árát a gépbe: egy forgószék és erős idegek. Amikor az egyik kasszánál nincs vagy kevesebb a vevő, a pénztáros átfordul a másik pénztárgéphez és ott dolgozik tovább - ez csak egy a sok lelemény közül, amivel mostanában a mintegy 250 ezer főt foglalkoztató kiskereskedelemben a munkaadók kísérleteznek, hogy a korábbinál jóval kevesebb alkalmazottal is fenntartsák az áruházak működését.
14:23  Már a gázolaj is benéz 400 forint alá [11 óra 57 perce]
  Tovább csökken az üzemanyagok ára, múlt péntekhez hasonlóan a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 5 forinttal, a 95-ös benzinét pedig 9 forinttal csökkenti szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.
14:04  Lázár már hízeleg az amerikaiaknak [12 óra 16 perce]
  Rég hallottunk kormánytagot olyan szépen nyilatkozni a magyar-amerikai barátságról, mint ahogyan a Minisztelnökséget vezető miniszter a nemzetbiztonsági bizottság hétfői ülésen méltatta a kapcsolatokat. Szerinte a két ország barátságának megmérgezésére is alkalmas lehet, hogy a konkrét gyanú közlése nélkül kormányzati tisztviselőket tiltottak ki az Egyesült Államokból.
13:56  A bírónő szerint a lelki terror nem erőszak [12 óra 24 perce]
  Még a bíróság előtt sincsenek teljes biztonságban azok, akik családon belüli erőszak áldozataként kerültek kapcsolatba az igazságszolgáltatással - derült a PATENT Jogvédő Egyesület bíróságok munkájáról gyűjtött tapasztalatokból.
12:57  Áprilisban érkezik Katalin hercegnő második gyereke [13 óra 23 perce]
  A Kensington-palota közleménye szerint Katalin még mindig nagyon heveny terhességi rosszullétek gyötrik, de állapota folyamatosan javul.
12:57  Egyre több a szexuális úton terjedő betegség [13 óra 23 perce]
  leírás nincs publikálva

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

Sok pénztárca kímélő ötletet kapok rendszeresen.

Szabóné Feleki Mária
Agárd
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár