pénztárca kímélő megoldások
 
Origo - Autó hírekNézet: Dobozos Friss    
 

2015. március 29, vasárnap

23:26  Szünetel a távhőszolgáltatás Pécsett [37 perce]
  Csőtörés miatt szünetel a távhő- és melegvízszolgáltatás Pécsett - tájékoztatott honlapján a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
21:30  Megoldást javasolt Orbán Viktornak a Quaestor vezetője [2 óra 33 perce]
  Tarsoly Csaba, a Quaestor tulajdonosa a brókercég problémáiról március 9-én tájékoztatta levélben a miniszterelnököt, akkor, amikor azokat a jegybank felé is jelezte - mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az ATV-ben.
20:34  Előzetes letartóztatásba került Tarsoly Csaba [3 óra 29 perce]
  Előzetes letartóztatásba helyezte Tarsoly Csabát és két társát vasárnap a Budai Központi Kerületi Bíróság - erősítette meg Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője vasárnap este az MTI-nek. Tarsoly Csaba ügyvédje azt közölte: megfellebbezte a döntést.
20:08  Így távoztak a bíróságról a Tarsoly-per ügyvédjei [3 óra 55 perce]
  Szűkszavúan nyilatkozott a sajtónak Tarsoly Csaba ügyvédje, aki a per után sietve távozott a bíróságról.
18:57  Nyugdíjaskorban is dolgozni kell - így látják a magyarok [5 óra 6 perce]
  A magyar munkavállalók nagy többsége a bevételeinek mintegy 5 százalékát teszi félre a nyugdíjas éveire, miközben a globális kutatásban részt vevő 34 országban mindenhol nagyobb a megtakarítások aránya - derült ki a Randstad Workmonitor nemzetközi felméréséből.
18:38  Rácsok mögé küldték Tarsoly Csabát [5 óra 25 perce]
  Egy időre biztosan le kell mondania budai luxusvillája kényelméről Tarsoly Csabának. A Quaestor vezérigazgatója már csütörtök éjszaka óta a Nemzeti Nyomozó Iroda Aradi utcai fogdájában raboskodott egy kétszobás cellában, most pedig egy időre biztosa rácsok mögött marad.
18:34  Két napjuk maradt a végtörlesztőknek [5 óra 29 perce]
  Már csak két napjuk van a kedvezményesen végtörlesztő ügyfeleknek, hogy tízezer forintos díj ellenében igényeljék pénzügyi intézményüktől az elszámolást.
18:12  Földrengés Miskolcon [5 óra 51 perce]
  Földrengés volt Miskolcon, károkról egyelőre nem érkezett bejelentés a Borsod Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósághoz, bár sokan érzékelték a jelenséget.
17:54  Előzetesbe került Tarsoly Csaba [6 óra 9 perce]
  Két napos, maratoni tárgyalás után előzetes letartóztatásba helyezték Tarsoly Csabát és két társát. A Quaestor-vezér ügyvédje nem nyilatkozott.
17:34  Nem drágul a tojás húsvétra [6 óra 29 perce]
  A tojás fogyasztói ára a múlt évihez képest 4-5 százalékkal nőtt, a húsvéti időszakban azonban az áruházláncok folyamatos akciózása miatt nem várható drágulás - mondta Földi Péter, a Baromfi Termék Tanács (BTT) tanácsadója.
17:26  Ezekkel a számokkal ma biztosan nem lett milliomos [6 óra 37 perce]
  Senki nem vitt haza milliókat a hatos lottón, nem volt telitalálatos szelvény a héten.
17:23  A forintosítással változik az árfolyamgát rendszere is [6 óra 40 perce]
  Az elszámolás és a forintosítás az árfolyamgát rendszerbe belépett devizahitelesekre is vonatkozik. Az árfolyamgátasoknak érdemes megfontolniuk, maradnak-e a törlesztőrészlet rögzítésénél, kockáztatva, hogy a gyűjtőszámlahitel lejárta után megugorhat a havi törlesztésük, vagy inkább vállalják a magasabb törlesztőrészletet.
17:08  Napokon belül elkészülhet a brókertörvény [6 óra 55 perce]
  Már a jövő héten zárolhatják a felelősök vagyonát - reagált a Fidesz a Quaestor-ügyben tett ellenzéki nyilatkozatokra, és "politikai cirkusz" helyett az erről szóló előterjesztés házszabálytól eltérő tárgyalásának támogatására kérte az ellenzéki pártokat.
16:42  Havazással érkezik az április [7 óra 21 perce]
  Sokszor kell esőre számítani április első napjaiban, többször megerősödik a szél is, a hegyekben pedig hózápor is lehet. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a hőmérséklet is fokozatosan visszaesik, a húsvéti hétvégén hajnalban fagypont körül, néhol napközben is csak 5 Celsius-fok körül alakul az idő.
16:14  Mentő érkezett a Tarsoly Csaba ügyét tárgyaló bíróságra [7 óra 49 perce]
  Több mint öt órája tart Tarsoly Csaba és társai előzetes tárgyalása. A Quaestor-vezér sorsáról elvileg tegnap döntöttek volna, de a védelem új bizonyítékokat kért az ügyészségtől, ezért vasárnapra halasztották a döntést.
14:55  Ismét tőzsdére mehet a Pirelli [9 óra 8 perce]
  Az akvizíció után ismét tőzsdére tervezi vinni a Pirelli részvényeit annak leendő tulajdonosa, a kínai állami China National Chemical Corp (ChemChina) vállalat.
14:10  Lassú növekedés várható a biztosítási piacon [9 óra 53 perce]
  A következő három évben a biztosítási piac Közép-Kelet-Európában 2-3 százalékkal bővülhet évente, ezen belül a nem-életbiztosításoknál évi 2,8 százalékos, míg az életbiztosítási szegmensben 2 százalékos növekedés várható - közölte a Roland Berger globális stratégiai tanácsadó.
13:14  Kiürítettek egy szegedi áruházat [10 óra 49 perce]
  Az alagsori mélygarázsban keletkezett tűz okozta füst miatt kellett kiüríteni egy szegedi áruházat vasárnap - tájékoztatott a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.
12:20  Újabb vasárnapi tiltást javasolnak [11 óra 43 perce]
  A Demokratikus Koalícióhoz tartozó képviselők törvényjavaslatot nyújtanak be annak érdekében, hogy vasárnap tilos legyen vadászni - jelentette be a párt szóvivője. Hozzátette, hogy így a vasárnap nemcsak az emberek, hanem az állatállomány számára is a pihenés napját jelentené.
12:20  Zároltatnák Orbán Viktor vagyonát [11 óra 43 perce]
  Az LMP hétfőn törvényjavaslatot nyújt be annak érdekében, hogy azon hivatalos személyek - köztük akár kormánytagok - vagyonát is zárolni lehessen, akik tudtak arról, hogy Quaestor bedőlni készül, mégsem értesítették a hatóságokat - mondta Schiffer András, az LMP társelnöke.
10:32  Vasárnapi vásárlásra buzdít a fideszes polgármester [13 óra 31 perce]
  Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere a folyamatos akciókra és a vasárnapi nyitva tartásra is felhívja a figyelmét közösségi oldala követőinek.
10:06  Újabb Airbus-baleset [13 óra 57 perce]
  Leszállás közben szenvedett balesetet az Air Canada Airbus A320-as repülőgépe. A légitársaság AC 624-es számú járata Torontóból tartott az új skóciai Halifaxba. 133 utas és 5 fős személyzet tartózkodott a gépen, 25-en könnyebb sérülést szenvedtek, közülük 23-at szállítottak kórházba.Az Air Canada balesetet szenvedett A320-asaForrás: airlive.netmiddleA 24 éves gép a sűrű hóesésben szállt le, majd kicsúszott a pályáról és egy hóval borított részen állt meg. Legalább az egyik főfutómű becsuklott, vagy kitörhetett a helyéről. Az utasokat vészcsúszdák segítségével szállították ki a repülőgépből - írja az airportal.hu.
09:30  Ma döntenek Tarsoly Csaba sorsáról [14 óra 33 perce]
  Tarsoly Csabát csütörtök éjjel vitték el a rendőrök, sajtóinformációk szerint rajta kívül felesége és az egyik befektetési tanácsadó csuklóján kattant a bilincs a Quaestor-ügyben. Előzetes letartóztatásukról szombat délelőtt döntött volna a bíróság, de végül vasárnapra halasztották a tárgyalást.
09:23  Jelentősen felpörgött a forgalom a pesti tőzsdén [14 óra 40 perce]
  A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) forgalma a héten közel megduplázódott az előző hetihez képest, a BUX közel 4 százalékkal emelkedett, a vezető részvényeknek pedig kivétel nélkül növekedett az árfolyama.
08:57  Emiatt is le kellene verni a görögöket a focipályán [15 óra 6 perce]
  Vasárnap játszik EB-selejtezőt Magyarország-Görögország, melynek apropóján a magunk módján lejátszottuk a nemcsak számunkra, de hellének számára is sorsdöntő mérkőzést.
08:18  Ma még nem lesz nyár [15 óra 45 perce]
  Délelőttig a keleti országrészben lehetnek erősen felhős körzetek, azonban napközben errefelé is átmenetileg kiderül az ég. Ugyanakkor nyugat felől újabb felhők érkeznek fölénk, de mivel nem lesz zárt a felhőtakaró, ezért több-kevesebb napsütés még délután is várható.
08:08  Négy település lakói választanak új polgármestert [15 óra 55 perce]
  Négy településen tartanak ma időközi polgármester-választást: két helyen lemondás, két községben pedig haláleset miatt.
07:06  Két halottja van a székesfehérvári lakástűznek [16 óra 57 perce]
  Két halálos áldozata van a székesfehérvári lakástűznek - közölte a katasztrófavédelem. A szedreskerti lakónegyedben összesen tíz embert menekítettek ki az egyik emeletes épületből, közülük heten megsérültek.

2015. március 28, szombat

23:36  Most megtudhatja, meddig tombol még a viharos szél [23 óra 27 perce]
  Kellemes idővel búcsúzik a hét. Vasárnapra jelentősen mérséklődik a viharos északi szél. Több-kevesebb napsütés mindenütt valószínű és csapadékra sem kell már számítani.
20:42  Vona Gábor kelet helyett nyugat felé nyitna [1 napja]
  A nyugat felé fordulna Vona Gábor, a Jobbik elnöke, aki elmondta azt is, hogy rendezné a viszonyukat Németországgal és az Egyesült Államokkal is. Az ellenzéki pártvezető hangsúlyozta azt is, hogy szerinte elfogadhatatlan, Kulcsár Gergely jobbikos országgyűlési képviselő holokauszt-emlékművet gyalázó tette.
19:53  Ezekkel a számokkal nyert volna 3,4 milliárdot [1 napja]
  Most sem vitte el senki minden idők egyik legnagyobb lottónyereményét a szombat esti sorsoláson. Összesen 3,4 milliárd forintot lehetett volna nyerni. Az összeg tovább halmozódik.
18:28  Lángol egy családi ház Pomázon [1 napja]
  Kigyulladt és teljes terjedelmében ég egy tetőtér-beépítéses családi ház tetőszerkezete Pomázon.
18:10  Nem fogja elhinni, ki lett a Munkáspárt elnöke [1 napja]
  A Magyar Munkáspárt kongresszusa ismét Thürmer Gyulát választotta meg a párt elnökévé.
17:04  Nem a jövő héten fogjuk lerágni a körmünket [1 napja]
  A jövő héten megjelenő hazai makrogazdasági adatok egyike sem lesz piacmozgató hatású, így leginkább a külföldi piacok hangulata és az azokat befolyásoló nemzetközi események alakíthatják a hazai piaci folyamatokat.
16:50  Kidőlt egy családi ház fala a XV. kerületben [1 napja]
  Kidőlt egy családi ház fala Budapesten, a XV. kerületben. Az MTI fotósa az alábbi fotót készítette a helyszínen.
16:37  A politikusok nem értik az óraátállítást [1 napja]
  A Parlamentben arról kérdeztünk honatyákat és honanyákat, hogy mire is jó az óraátállítás, és hogyan spórolunk vele. Már-már nagykoalíció kezd kibontakozni az óraátállítás eltörléséért, sőt, uniós szinten lehetne kedzeményezni a rendszer eltörlését.
16:31  Drágult idén a húsvéti bárány [1 napja]
  A tavalyinál mintegy 15-20 eurócenttel drágább a magyar húsvéti bárány kilója az idén, az exportszállítások azonban a legjobb esetben is a múlt évi szintet érhetik csak el - közölte Bátor Árpád, a Juh Terméktanács elnöke.
16:13  Vasárnap döntenek a Quaestor-vezetők előzetes letartóztatásáról [1 napja]
  Vasárnapra halasztották a döntést arról, hogy előzetes letartóztatásba helyezzék-e a Quaestor-ügyben őrizetbe vetteket.
14:57  Megszólalt a Legfőbb Ügyészség Quaestor-ügyben [1 napja]
  Sem a rendőrség, sem az ügyészség nem késlekedett az eljárással a Quaestor-ügyben - közölte a Legfőbb Ügyészség. Az ügy károsultjai pénteken fordultak nyílt levélben Polt Péterhez, egyebek mellett azt kérdezték tőle: a jogszabályok adtak-e lehetőséget az ügyészségnek, hogy a Quaestor-vagyon zár alá vételéről már korábban, akár a rendőrségi nyomozástól függetlenül intézkedjen.
13:42  Homokvihar miatt alig látni valamit Zalában [1 napja]
  Az erős szél szabályos homokvihart okozott Zalában, Magyarszentmiklós közelében. A 74-es főút egyes szakaszain jelentősen leromlott a látótávolság.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Egyetlen kattintással változtathatom a betű méretet.

Csongrádi Felícia
Tatabánya
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

A hírfigyelő segítségével néhány perc alatt átnézhetem a számomra fontos híreket.

Szurkos Norbert
Budapest
 

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs
 

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks