pénztárca kímélő megoldások
 
Origo - Autó hírekNézet: Dobozos Friss    
 

2015. január 26, hétfő

15:11  788 ember izgulhat most az állása miatt [3 perce]
  Később dönt a Baumax dolgozóinak esetleges foglalkoztatásáról az MMXH Kft, a Magyarországról kivonuló Baumax áruházait átvevő magyarországi Möbelix és Mömax áruházak tulajdonosa, az ausztriai XXXLutz leányvállalata - derül ki Simonyi András, a cég ügyvezető igazgatójának hétfőn az MTI-hez eljuttatott válaszából.
14:34  Jó lenne, ha a magyar disznók végre Oroszországba mehetnének [40 perce]
  Az orosz húsbeviteli tilalom enyhítése sürgető lenne a magyarországi sertéságazat szereplőinek, akik jelentős árbevétel-kiesést szenvednek el az orosz embargó miatt - mondta a Vágóállat és Hús Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (VHT) titkára hétfőn az MTI-nek.
14:07  Nincs szó arról, hogy a görögök kilépnének az euróövezetből [1 óra 7 perce]
  "Nincs napirendend a Grexit", vagyis Görögország távozása az euróövezetből - mondta hétfőn a BBC rádiónak a görögországi választásokon győztes Sziriza párt pénzügyminiszter-jelöltje.
13:46  Egyre több gáz megy Ukrajnába rajtunk keresztül [1 óra 28 perce]
  Ukrajna 38 százalékkal napi 3,7 millió köbméterre növelte gázimportját Magyarországon át január 24-étől - közölte hétfőn az Uktransgaz ukrán gázforgalmazó.
13:45  Kabát alól fogyott a drog Békéscsabán [1 óra 29 perce]
  Eredményes volt razzia, komplett drogkészletet találtak a békéscsabai rendőrök egy helyi diszkóban.
13:27  Félmilliót ér a sikoly-álarcos rabló [1 óra 47 perce]
  A horrorfilmből ismert álarc volt azon a férfin, aki a Győr-Moson-Sopron megyei Szanyon rabolt ki egy nőt. A rendőrség félmillió forintot ad annak, aki tudja, hogy ki lehet.
13:12  Így telt Colleen Bell első hete Magyarországon [2 óra 2 perce]
  Sűrű hete volt az új amerikai nagykövetnek. Colleen Bell még csak szerdán adta át megbízólevelét Áder János köztársasági elnöknek, de az elmúlt napokat tárgyalásokkal és ismerkedő látogatásokkal töltötte.
13:11  Az EU kész együttműködni az új görög kormánnyal [2 óra 3 perce]
  Az Európai Unió kész együttműködni a vasárnapi parlamenti választások nyomán megalakuló új görög kormánnyal - közölte hétfőn Brüsszelben Margarítisz Szkínász, az Európai Bizottság vezető szóvivője.
13:10  Furgon rohant a a szentendrei HÉV-be [2 óra 4 perce]
  A BKV szervizautója ütközött egy HÉV-szerelvénnyel és egy másik autóval Budakalásznál, egy ember megsérült a balesetben.
13:01  Ostobaság a romatelepi iskolát bezárni [2 óra 13 perce]
  Az emberi erőforrások minisztere szerint nem azzal van baj, ha egy iskolába csak roma gyerekek járnak, hanem azzal, ha ott nem kapják meg a megfelelő színvonalú oktatást.
12:55  Elemzők szerint nem változtatnak Matolcsyék [2 óra 19 perce]
  Szinten tartja a 2,10 százalékos jegybanki alapkamatot a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa keddi ülésén az MTI-nek nyilatkozó elemzők szerint, akik ugyanakkor eltérően látták az újabb kamatcsökkentés várható időpontját.
12:44  Villamosok mentek át a Rákóczi hídon [2 óra 30 perce]
  Egy Tatra, egy Combino és egy motoros fedett teherkocsi villamossal is tesztelték az 1-es villamos pályáját. Volt, hogy a híd mindkét villamospályáján haladt egy-egy szerelvény. A villamosok a Közvágóhídtól a Budafoki útig közlekedtek, majd vissza.
12:43  Kuruzsló és hamisító is az egri álorvos [2 óra 31 perce]
  Kuruzslás és közokirat-hamisítás miatt is elítélte a bíróság azt az asszonyt, aki hamis diplomával kezelt betegeket éveken keresztül Egerben és Tiszanánán. Az ítélet nem jogerős.
12:34  Orbán: Nemzetünkből nem veszik ki az életerő [2 óra 40 perce]
  A magyar zsidóság első világháborús áldozatvállalásának komoly szerepe van abban, hogy Magyarország újra és újra képes talpra állni, hogy "nemzetünkből nem veszik ki az életerő" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Budapesten a Kozma utcai zsidótemető első világháborús hősi parcellájának felújítása alkalmából tartott megemlékezésen.
12:11  Egyre "szívesebben" fizetnek a magyar vállalkozások [3 óra 3 perce]
  Javult a magyar vállalkozások fizetési fegyelme, átlagosan számláik 66 százalékát fizették ki időben a hazai cégek tavaly, míg egy évvel korábban csak 62 százalék volt ez az arány - derül ki a Bisnode nemzetközi cégminősítő fizetési tapasztalat programjából.
11:32  A Fidesz ötször már leszavazta, az MSZP mégsem adja fel [3 óra 42 perce]
  Az MSZP ismét kezdeményezi a fagyhalálok megelőzésére szolgáló pénzügyi alap létrehozását, amelyet a Fidesz már ötször leszavazott a parlamentben - közölte az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese.
11:32  Trükközött a jászladányi tartálytolvaj [3 óra 42 perce]
  Saválló tartályokat akart lopni három férfi egy jászladányi raktárból. Egyikük át akarta verni a rendőröket, a testvére adatait adta meg nekik. A csel nem jött be.
10:55  Vasárnapi zárva tartás: tényleg robotoknak hisznek minket? [4 óra 19 perce]
  Az állítás, hogy a vasárnap kieső forgalom áttevődik a hét többi napjára azt feltételezi, hogy minden ember pontosan megtervezi vásárlását és soha, egyetlen egy esetben sem csábul el egy olyan termék láttán, amelyet eredetileg esze ágában sem volt megvenni.
10:45  A komcsik, vagy az új baloldal, görög vélemények a Szirizáról [4 óra 29 perce]
  Görögország a tűrőképesség szélére sodródott, így teljesen érthető a baloldali Sziriza előretörése - nyilatkozták az Origónak görög állampolgárságú személyek. Úgy látják, a párt nagyon nehéz helyzetben veszi át Görögországot. Pogátsa Zoltán szerint a Sziriza nem tekinthető radikális pártnak. Az görög előrehozott választást a Sziriza nyerte, de nem szerzett abszolút többséget.
10:34  "A görögök ne varrják a német adófizetők nyakába a választás következményeit" [4 óra 40 perce]
  A nemzetközi pénzügyi mentőprogramokhoz kapcsolódó reformok folytatását várják a következő görög kormánytól a német kormánypártok a vasárnap tartott választás után megjelent első nyilatkozatok szerint.
10:27  Csökkentették a riasztási szinteket [4 óra 47 perce]
  A hófúvás miatt Veszprém megye több járására kiadott másodfokú riasztásokat elsőfokúra mérsékelték, a többi megyében pedig az elsőfokú riasztásokat is visszavonták hétfő délelőtt.
10:07  184 milliót bukhat a sikkasztó [5 óra 7 perce]
  2009 szeptemberében 565 millió forintot vitt el az egyik pénzszállítótól a cég egyik munkatársa. A pénzt nem találják, hamarosan viszont a tízezresek cseréje miatt 184 millió forint elértéktelenedik a zsákmányból.
09:46  Több pénz juthat a lombikbébiprogramokra [5 óra 28 perce]
  Duplájára emelnék a lombikbébi-beavatkozásra fordítható finanszírozás összegét - mondta Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár hétfőn a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.
09:23  Kevésbé fogy a magyar, de egy nagyobb falu megint eltűnt [5 óra 51 perce]
  A halálozások száma csökkent, a születéseké emelkedett, ennek következtében a természetes fogyás üteme 3,8 ezrelékről 3,4 ezrelékre mérséklődött a 2014. január és november közötti időszakban, az egy évvel korábbival összevetve - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn az MTI-vel.
08:46  Tízévente egyszer van ilyen jó termés [6 óra 28 perce]
  Tízévenként egyszer van olyan jó gabonatermés, mint a tavalyi, de még ennél is ritkábban fordul elő, hogy egyszerre kiemelkedő az őszi búza és a kukorica terméseredménye - mondta Vancsura József, a Gabonatermesztők Országos Szövetségének (GOSZ) elnöke az MTI-nek.
08:44  Leszúrtak egy biztonsági őrt Tatán [6 óra 30 perce]
  Egy tatai szórakozóhelyen veszett össze két férfi vasárnap hajnalban. A biztonsági őr próbálta csitítani őket, egyikük leszúrta.
08:11  A forintosítás után érvényben maradnak az eredeti jelzálogbejegyzések [7 óra 3 perce]
  A devizahitelek forintosítását követően az ügyfeleknek nem kell földhivatali eljárásokkal bajlódniuk, az eredeti jelzálogbejegyzések a devizanemváltás ellenére is többségükben érvényben maradnak - számol be hétfői cikkében a Napi Gazdaság.
08:04  A főutakon nem érheti meglepetés [7 óra 10 perce]
  Több dunántúli megyében a mellékutakon még téliesebbek az útviszonyok, de az autópályák és a főutak többsége jól járható - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfő reggel.
07:46  A támfal is megcsúszott a Délinél [7 óra 28 perce]
  A támfal is megcsúszott a Déli pályaudvari vasúti alagút kelenföldi oldalán, ahol vasárnap kövek hullottak az egyik vágány melletti támfalról. Több vonalon késésekre kell készülni, a közlekedés helyreállítása néhány napig is eltarthat - közölte a Mávinform.
07:34  Kérdéses az államadósság-csökkentő alap jövője [7 óra 40 perce]
  Az Összefogás az Államadósság Ellen Alap (Összefogás Alap) megszüntetését javasolja a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) belső auditja - értesült a Napi Gazdaság.
07:18  Veszprém megyében még mindig gond a hófúvás [7 óra 56 perce]
  Veszprém megye nagy részén továbbra is narancssárga, vagyis másodfokú riasztás van érvényben a hófúvás veszélye miatt. Az érintett területeken a következő órákban is készülni kell arra, hogy a viharos szél magas hótorlaszokat emelhet.
07:07  Érezhetően romlott a magyar gazdasági hangulat [8 óra 7 perce]
  Magas szintről, de érezhetően mérséklődött januárban a GKI-Erste konjunktúraindex szezonális hatásoktól megtisztított értéke; az üzleti és fogyasztói várakozások egyaránt romlottak, az üzletiek tavaly ősz elején, a fogyasztóiak pedig több mint egy éve, 2013 őszén voltak utoljára ezen a szinten - derül ki GKI Gazdaságkutató Zrt. felméréséből, amelyet az Európai Unió támogatásával készít.
06:44  Ezt tudnia kell, ha vonattal utazna [8 óra 30 perce]
  A Déli pályaudvarról hétfőn is később indulnak, illetve ide késve érkeznek a vonatok, több elővárosi vonat csak Kelenföldig közlekedik, és onnan indul vissza a Dunántúl felé - közölte a Mávinform.
06:22  A belgák látnak esélyt a görög program újratárgyalására [8 óra 52 perce]
  A belga pénzügyminiszter lát lehetőséget a görög pénzügyi mentőprogram feltételeinek újratárgyalására, a brit miniszterelnök viszont kijelentette, hogy a baloldali Sziriza párt vasárnapi választási győzelme "gazdasági bizonytalanságot" fog teremteni Európában. Az európai baloldali pártok üdvözölték az eredményt, szerintük az arra utal, hogy az Európai Uniónak változtatnia kell gazdaságpolitikáján.
06:19  Kisüt majd a nap [8 óra 55 perce]
  Egyre többfelé felszakadozik a felhőzet, de hosszabb időre inkább csak a Dunántúlon süt ki a nap, elsősorban délkeleten pedig borult területek is maradhatnak.
06:10  Ciprasz: az új kormány újratárgyalja a pénzügyi segély feltételeit [9 óra 4 perce]
  Az új görög kormány újra fogja tárgyalni a nemzetközi pénzügyi segély feltételeit, hogy azok "igazságosak és mindkét fél számára előnyösek legyenek" - jelentette ki Alekszisz Ciprasz, a vasárnapi választásokon győztes párt, a Radikális Baloldal Koalíciója (Sziriza) vezetője.
05:53  11 éves rekordmélységben az euró hétfő hajnalban [9 óra 21 perce]
  Az euró 11 éve nem tapasztalt rekord mélységbe jutott hétfőn a dollárral szemben annak hatására, hogy a radikális baloldali Sziriza párt az előző nap megnyerte a görögországi választásokat.
05:34  Ezúttal sem maradt el Orbánék újévi ajándéka [9 óra 40 perce]
  8 éves munkaerőpiaci - némileg meglepő - rekordokat közölt csütörtökön a legfrissebb munkaerőpiaci statisztika. Például 2006 óta először csökkent 100 ezer alá a tartósan munkanélküliek száma.

2015. január 25, vasárnap

23:40  Orbánnal nem tárgyalnak, de féltik a demokráciát [15 óra 34 perce]
  Demokratikus Kerekasztal elnevezéssel társadalmi, szakpolitikai párbeszéden alapuló fórumot hoztak létre ismert baloldali közéleti szereplők vasárnap Budapesten. Céljuk, hogy más hasonló, nemzeti minimumokat kidolgozó kerekasztalokkal együtt közös jövőképet alakítsanak ki Magyarországról.
20:42  Súlytalan gittegylet, mégis belép Tarlós [18 óra 32 perce]
  Megalakulásakor még súlytalan gittegyletnek tartotta a budapesti kerületek szövetségét a főpolgármester, most mégis csatlakozna hozzá. Rögtön megkapja az elnöki posztot.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Sok pénztárca kímélő ötletet kapok rendszeresen.

Szabóné Feleki Mária
Agárd
 

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

Sok színű, egy kattintással átszínezhetem.

Barna Beatrix
Dunaújváros
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

A hírfigyelő segítségével néhány perc alatt átnézhetem a számomra fontos híreket.

Szurkos Norbert
Budapest