pénztárca kímélő megoldások
 
Origo - Autó hírekNézet: Dobozos Friss    
 

2014. december 19, péntek

00:34  Nyolc autó ütközött egymásnak az M1-es autópályán [2 óra 30 perce]
  leírás nincs publikálva

2014. december 18, csütörtök

23:49  Bántalmazásba halt bele egy idős férfi Závodon [3 óra 15 perce]
  Holtan találtak egy 74 éves férfit a Tolna megyei Závodon. Halálát a rendőrség szerint bántalmazásból származó sérülések okozták, ezért emberölés ügyében indult nyomozás.
22:48  Tragikus baleset Szegeden [4 óra 16 perce]
  Szabályosan közlekedő autó utasa vesztette életét egy balesetben csütörtökön este Szegeden.
21:15  Újabb szankciókra számíthat Putyin Obamától [5 óra 49 perce]
  Barack Obama amerikai elnök csütörtökön aláírta az amerikai kongresszus által a múlt héten elfogadott, Oroszországgal szembeni újabb gazdasági szankciók bevezetését lehetővé tevő törvényt, de egyelőre nincs szándékában újabb büntetőintézkedéseket foganatosítani Moszkva ellen - jelentette be a Fehér Ház.
20:58  Orbán Ráhel elárulta miből él [6 óra 6 perce]
  Férjemmel önálló családunk van, saját lábunkon állunk, saját erőnkből boldogulunk, saját életünket éljük - írta Orbán Ráhel, a miniszterelnök lánya Facebook-oldalán csütörtök este.
20:04  MSZP: összebútorozott a DK a Fidesz-Jobbik-tengellyel [7 óra 0 perce]
  Az MSZP szerint politikai megállapodást írt alá szerdán a XV. kerületi "Fidesz-Jobbik-tengely" a DK-s polgármesterrel, aki néhány pozíció érdekében lemondott a baloldali városvezetés lehetőségéről.
18:15  Villanyoszlopnak ütközött egy busz Budapesten [8 óra 49 perce]
  Rosszul lett egy menetrend szerint közlekedő busz vezetője csütörtök este Budapesten, a Szent Orbán téren, emiatt a jármű villanyoszlopnak ütközött - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.
18:11  Kell-e félnünk az észak-koreai cybertámadásoktól? [8 óra 53 perce]
  Erős a gyanú, hogy észak-koreai hackerek törtek be múlt hónapban a Sony Pictures informatikai rendszerébe és szereztek meg onnan filmeket, illetve bizalmas adatokat. Ilyen komoly cybertámadást - már ami a dolog anyagi vonzatát illeti - még nem követtek el amerikai cég ellen, így felmerül a kérdés, hogy mire lehet képes az ország.
17:58  Habony Árpád jogi lépéseket tesz [9 óra 6 perce]
  Jó hírnevének megsértése miatt jogi lépéseket tesz Habony Árpád "a hamis látszatot keltő kijelentéseket" terjesztőkkel szemben - közölte a tanácsadó jogi képviselője.
17:57  Tovább ütötték a Richtert [9 óra 7 perce]
  Hiába veszi saját magát, immár hatodik napja egyhuzamban csökken a Richter árfolyama.
17:48  Orbán kínálhat új állást Vitézynek [9 óra 16 perce]
  A kormánynak dolgozhat a jövőben Vitézy Dávid, akit néhány hete menesztett a BKK éléről a főpolgármester. Úgy tudni, Vitézy szakértelmére az országos közlekedési átszervezési programban számítanának.
17:22  Vizesek a Várkert Bazár falai [9 óra 42 perce]
  Augusztus végén adták át utoljára, de már pattogzik a Várkert Bazár homlokzata. Vizesek a paloták falai is, a festék felpúpozódik rajtuk, a konnektorok körül pedig beázások láthatóak. A Várgondnokság szerint ez általános jelenség műemléki épületek felújítása után.
17:11  Ez volt az a nap, mikor Matolcsy beállt az MKB mögé [9 óra 53 perce]
  Az Orbán-Matolcsy bejelentésről, a jövő évi adósságfinanszírozásról és a magyarok tévézési szokásairól is beszámoltunk az Mgor.hu gazdasági hírösszefoglalójában a Jazzy Rádión.
16:57  Soha ennyi pénzt nem kaptunk még Brüsszeltől [10 óra 7 perce]
  1732 milliárd forintot fizettek ki az idei évben eddig uniós támogatásra, amely meghaladja a tavalyi egész éves összeget.
16:56  Az agglomeráció nem kér a fizetős autópályákból [10 óra 8 perce]
  Előzetes hatástanulmány, valamint szakmai és társadalmi egyeztetés hiányában a fővárosi agglomerációs települések és Budapest érintett kerületeinek képviselői elutasítják a kormány azon tervét, hogy a Budapestre befutó autópályák körgyűrűn belüli részei, valamint az M0 egyes szakaszai fizetőssé váljanak.
16:28  Rekordszámú látogatót vonzott Stonehenge [10 óra 36 perce]
  Rekordszámú, 1,3 millió turista látogatott el tavaly december óta Stonehenge-hez, Nagy-Britannia leghíresebb történelemelőtti kulturális emlékéhez.
16:28  Elkapták a kopasz bankrablót [10 óra 36 perce]
  Országszerte keresték, végül a TEK segítségével kapták el azt a bankrablót, aki még novemberben fosztott ki egy miskolci takarékszövetkezetet, és fegyverét is elsütötte a támadás során. Arcát egy bátor nőnek köszönhetően ismerték meg a rendőrök.
16:10  Czomba tovább finomította mondatait [10 óra 54 perce]
  A kereskedelemben dolgozók létszámát a fogyasztás élénkülése, az ország gazdasági teljesítménye határozza meg - mondta Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium szakképzésért és munkaerőpiacért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten az MTI-nek.
16:10  Változások a jövő évi felvételi eljárásban [10 óra 54 perce]
  Emelkedik a felvételhez szükséges általános ponthatár, a tavalyi 16 szak mellett további 25 szakon határoztak meg magyar állami ösztöndíjas követelményeket és csak elektronikusan lehet majd jelentkezni a 2015.évi felvételi eljárás során. A jelentkezéseket jövő február 15-ig lehet benyújtani.
16:02  Pénzbüntetést kapott két Fideszes képviselő [11 óra 2 perce]
  Pénzbüntetést kapott két fideszes országgyűlési képviselő, Bencsik János és Dankó Béla, mert az Országgyűlés hétfői ülésén a Fidesz-frakció döntésével szemben szavaztak kétharmados törvénynél.
15:57  Nincs óvoda, nincs családi pótlék [11 óra 7 perce]
  Kötelező óvodába járáshoz köti a kormány a családi pótlék folyósítását 2016. január 1-jétől.
15:55  Negatív kamat a svájci jegybanknál [11 óra 9 perce]
  A frank felértékelődésének megakadályozására a svájci jegybank (SNB) úgy döntött csütörtökön, hogy január 22-től negatív kamatot vezet be a kereskedelmi bankok nála elhelyezett, 10 millió frank feletti látra szóló betéteire.
15:46  Majdnem 12 százalékot nyerhetett, aki az államra bízta a pénzét [11 óra 18 perce]
  Alapvetően kedvező folyamatok voltak idén az államadósság finanszírozásában, és a befektetők is kiemelkedő hozamot érhettek el. Az adósságcél érdekében sem lesz december végén PEMÁK visszavásárlás.
15:46  Rákapott a húsra a miskolci sikkasztó [11 óra 18 perce]
  Házfelújítással bízták meg a miskolci férfit, de eladta az alapanyagot, aztán kétszer is betört egy büfébe, ahonnan húst vitt el. Nem jött be neki a bűnöző karrier.
15:44  Kétmilliós kártérítés a 2006-os rendőrattack miatt [11 óra 20 perce]
  A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete szerint kétmillió forint nem vagyoni kártérítést kell fizetnie a rendőrségnek egy 2006 októberében bántalmazott tanárnak.
15:26  Óvodába járáshoz kötik a családi pótlékot [11 óra 38 perce]
  Kötelező óvodába járáshoz köti a kormány a családi pótlék folyósítását 2016. január 1-jétől.
14:48  Vagyonosodási vizsgálat indulhat Habony ellen [12 óra 16 perce]
  Vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez Habony Árpáddal szemben a NAV-nál a Párbeszéd Magyarországért. Az ellenzéki párt szerint a befolyásos tanácsadó nem számonkérhető és lekövethetetlen is.
14:40  Jelentősen drágulhat a parkolás [12 óra 24 perce]
  Ha pénteken elfogadja a szegedi közgyűlés a fizetőparkoló-övezet határainak kiterjesztését, akkor több egészségügyi és közintézmény kerül át januártól a középső kategóriájú sárga zónából a legdrágább, zöld övezetbe. Ez jelentősen megdrágítja a parkolást.
14:32  MSZP: Tízmilliárdokat lopnak ki a jegybankból [12 óra 32 perce]
  Nyílt és arcátlan korrupció, hogy a kormány a jegybank kasszájából több tízmilliárd forintot zúdít az államosított MKB Bankba azért, hogy azt később tovább adhassák valamelyik fideszes haverjuknak - közölte az MSZP.
14:22  Melyik párral menne el legszívesebben vacsorázni? Szavazzon! [12 óra 42 perce]
  Politikusfeleségnek lenni nem egyszerű feladat. Nem elég, hogy állandóan reprezentálni kell a férj mellett, de a sajtó és a politikai ellenfelek támadásait is el kell viselni. Külföldön különösen nagy figyelem övezi az állami vezetők családját, ezért az elnökök, kormányfők társainak sokszor saját stábja van, akik a hivatalos programok mellett arra is odafigyelnek, az élettárs hova jár fodrászhoz és honnan választja a ruháit.
14:13  Leszakította a kocsi orrát a tempósan érkező IC [12 óra 51 perce]
  Személyautóval ütöközött össze egy vonat Szatymaz és Kiskundorozsma között, a baleset miatt a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon késésekre kell készülni - közölte a Mávinform.
13:45  Varga Mihály kitüntette Kuncze Gábor feleségét [13 óra 19 perce]
  Az idén hét szakember kapta meg a turizmus Oscarjának tartott Pro Turismo Díjat, amelyet Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter adott át csütörtökön a Parlamentben.
13:31  Uniós szinten hasít az építőiparunk [13 óra 33 perce]
  Magyarországon bővült a legjobban az építőipari termelés az unióban októberben havi és éves szinten is.
13:28  Kettős könyvelést pedzegetnek az Ökotársnál [13 óra 36 perce]
  A gyanú szerint az Ökotárs Alapítvány a norvég és a svájci fél felé is elszámolhatta ugyanazokat a költségeket. Ha ez adminisztratív hiba, szakmai alkalmatlanságot feltételez, ha szándékos, a közpénzekkel történő súlyos visszaélés - jelentette ki a Ma reggelben a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára.
13:11  A Raiffeisen cáfolja Lázárt [13 óra 53 perce]
  Az osztrák Raiffeisen Bank International (RBI) csütörtöki tájékoztatása szerint nem folytatnak tárgyalásokat a magyar kormánnyal.
13:10  Újabb polgármesterek az útdíj kiterjesztése ellen [13 óra 54 perce]
  Előzetes hatástanulmány, valamint szakmai és társadalmi egyeztetés hiányában a fővárosi agglomerációs települések és Budapest érintett kerületeinek képviselői elutasítják a kormány azon tervét, hogy a Budapestre befutó autópályák körgyűrűn belüli részei, valamint az M0 egyes szakaszai fizetőssé váljanak.
12:55  Fél milliárdos tőkeemelés az Erste lakástakarékban [14 óra 9 perce]
  Az Erste Bank Hungary 500 millió forinttal megemeli leányvállalata, az Erste Lakás-takarékpénztár Zrt. alaptőkéjét, tekintettel az értékesítési tevékenység erősödésére, illetve a vártnál alacsonyabb piaci hozamokra - tette közzé a bank a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.
12:52  Pokorni Zoltán nyugalomra intette Lázárt [14 óra 12 perce]
  Rutinos veteránként, meglehetősen higgadtan reagált Lázár János kijelentésére Pokorni Zoltán. Előzőleg a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Figyelőnek adott interjújában azt mondta, hogy Pokorni Zoltán hátba támadott minket. A XII. kerület polgármestere válaszában nyugalomra intette a tárcavezetőt.
12:46  Putyint sarokba szorítani jobb lesz félnetek [14 óra 18 perce]
  Veszélyes lehet Vlagyimir Puytin orosz elnök sarokba szorítása az ukrajnai helyzettel kapcsolatban, ugyanakkor a válság intenzitása csökkent az elmúlt időben - hangzott el egy az ukrajnai helyzetről rendezett beszélgetésen, csütörtökön Budapesten.
12:23  Merkel: ha Putyin nem változtat, maradnak a szankciók [14 óra 41 perce]
  Mindaddig érvényben kell maradniuk az Oroszország ellen bevezetett gazdasági kényszerintézkedéseknek, amíg Moszkva az ukrán válság kapcsán semmibe veszi az európai értékeket - jelentette ki csütörtökön Angela Merkel német kancellár.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác
 

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks
 

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest
 

Csak ráviszem a kurzort a címre és gyorsan átfuthatom a hírek rövid tartalmát.

Győrfi Bence
Debrecen
 

A hírfigyelő segítségével néhány perc alatt átnézhetem a számomra fontos híreket.

Szurkos Norbert
Budapest