pénztárca kímélő megoldások
 
Origo - Autó hírekNézet: Dobozos Friss    
 

2017. január 19, csütörtök

04:43  Itt egy magyarázat, miért keresünk sokkal kevesebbet, mint Nyugaton [2 perce]
  Állandó téma, hogy a magyar fizetések miért maradnak el jócskán a nyugat-európaiaktól. Erre általában az a válasz, hogy alacsonyabb a hazai termelékenység. Az OECD most közzétett adatsora konkrétumokkal is szolgál.
03:38  Mindenhol fagyni fog [1 óra 7 perce]
  Vigyázzanak magukra és egymásra, mert farkasordító hideg előtt állunk! Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.

2017. január 18, szerda

21:58  Kisiklott egy személyvonat Esztergomnál [6 óra 47 perce]
  leírás nincs publikálva
19:48  Ismét durva mínuszokra figyelmeztetnek [8 óra 57 perce]
  Csütörtök hajnalra több felé mínusz 15 Celsius-fok alá hűl a levegő, a következő napokban mínusz 20 fok alatti értékekre is készülni kell, több helyen napközben is mínusz 10 fok körül alakulnak a maximumok - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-hez szerda este eljuttatott veszélyjelzésében.
19:23  Trump beiktatására vár a BUX [9 óra 22 perce]
  Kivárás jellemezte a piacokat szerdán.
18:08  Újabb jégtörőket küld Magyarország Szerbiába [10 óra 37 perce]
  Újabb jégtörő hajókat küld Magyarország Szerbiába - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság szerdán az MTI-vel. Láng István, az Országos Műszaki Irányító Törzs vezetője a magyar jégtörő flotta legnagyobb hajóját, a Széchenyit is Bajára rendelte, ez szerda délelőtt fél 10-kor el is indult a fővárosból.
18:05  Megdöbbentő ábra: alig lenne egészséges magyar? [10 óra 40 perce]
  Meghökkentő ábrát tett közzé Facebook-oldalán az OECD szervezete, ami alapján a magyaroknál már csak a portugálok érzik magukat betegebbnek.
17:18  Újra levelet küld a kormány [11 óra 27 perce]
  A kormány az elmúlt időszakban számos olyan döntést hozott, amely jelentős segítséget jelent a magyar családoknak; a kabinet tájékoztató kiadványban foglalja össze a legfontosabb döntéseket - tudatta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán az MTI-vel.
16:58  Egy hét alatt megduplázódott az influenzások száma [11 óra 47 perce]
  Terjed a járvány, az előző héthez képest kétszeresére emelkedett az influenzás panaszok miatt orvoshoz fordulók száma - közölte legfrissebb jelentésében az Országos Epidemiológiai Központ.
16:28  Focicsapatnyi dílert fogtak a kecskeméti nyomozók [12 óra 17 perce]
  Tizenegy emberre csaptak le kedden a kecskeméti nyomozók és a megyei bevetési egység, dizájnerdrogok miatt tartottak rajtaütést.
15:48  Pintér: Adottak a feltételek a migrációs helyzet kezeléséhez [12 óra 57 perce]
  Megfelelőek a személyi és tárgyi feltételek a jelenlegi migrációs helyzet kezeléséhez - jelentette ki a belügyminiszter szerdán Szegeden. Pintér Sándor a szerb-magyar határon tett látogatását követő sajtótájékoztatóján elmondta, bízik abban, hogy ha nő a migrációs nyomás, akkor az új technika alkalmazásával a határon szolgálók ugyanilyen színvonalon el tudják látni feladatukat.
15:48  Szünetelteti a kikapcsolásokat az Elmű-Émász is [12 óra 57 perce]
  Az extrém hideg időjárásra tekintettel 2017. január 19. és január 22. között nem kapcsolja ki a 60 napot meghaladó tartozást felhalmozó lakossági ügyfeleinél az áramszolgáltatást az Elmű-Émász Energiaszolgáltató Zrt. - közölte a társaságcsoport szerdán az MTI-vel.
15:32  Ha pályát módosítana, itt egy tuti szakma: két kézzel kapkodnakmajd Önért [13 óra 13 perce]
  Többszáz programozó képzését tervezi idén a Green Fox Academy. A másfél éve alakult iskola különlegessége, hogy diákjai nagyrészt pályaelhagyó diplomások, akiknek nincs programozói előképzettsége - a négy hónapos képzés sikeres elvégzése után viszont szinte garantáltan álláshoz jutnak.
15:28  Rétvári: Javult az óvodák helyzete [13 óra 17 perce]
  leírás nincs publikálva
15:21  Vida József lett a Takarékbank elnök-vezérigazgatója [13 óra 24 perce]
  Az igazgatóság és a felügyelőbizottság is megválasztotta vezetőit
15:18  Fáklyaként lángolt egy autó Lőrincin [13 óra 27 perce]
  Percek alatt teljesen kiégett egy autó a Heves megyei Lőrincin, a tűzoltók már csak a roncsokat tudták eloltani.
14:57  Videó: Ez az a stadion, amitől leesik az állad - az árától is [13 óra 48 perce]
  Az Atlanta Falcon idén júniusban új stadiont kap. 1,5 milliárd dollárba, azaz minteg 433 milliárd forintba kerül majd.
14:38  Csőkulccsal verték halálra az idős férfit - két mobiltelefonért [14 óra 7 perce]
  Előbb az unokája lopta meg, később kirabolták és halála verték az idős csemői férfit - a támadók másodjára csak két mobilt és órákat tudtak elvenni az áldozattól.
13:48  Botka Lászlót akarja az MSZP [14 óra 57 perce]
  Egyhangúan támogatta az MSZP elnöksége a párt szegedi polgármestere, Botka László miniszterelnök-jelöltségét. A politikus elmondta, a napokban programot hirdet és megkezdi a szükséges tárgyalásokat.
13:28  Biztonságosak a hazai atomlétesítmények [15 óra 17 perce]
  Biztonságosan üzemelnek az atomlétesítmények, közülük a legismertebb, a Paksi Atomerőmű negyedik blokkjának üzemidő-hosszabbításáról hamarosan dönt az Országos Atomenergia Hivatal.
13:08  A járőrt is leszorította a betépett audis [15 óra 37 perce]
  Hiába próbálták ellenőrizni, továbbhajtott az Audit vezető nagylózsi férfi, aztán letolta az útról a nyomába eredő rendőrautót. Nem csak ezért kellett felelnie.
12:57  Raiffeisen: az MNB-nek nincs már mozgástere [15 óra 48 perce]
  A monetáris politika idén már nem lehet expanzív, a lazítás időszaka lezárul, vélekednek a Raiffeisen elemzői.
12:08  Nem játszották túl jól a rendőrt a Dob utcai rablók [16 óra 37 perce]
  Francia turistákat próbált becsapni a fővárosi férfi és erdőkertesi barátja, de nem játszották valami hitelesen a hivatalos személyt - azonnal táskarablással kezdték volna az igazoltatást, aztán még jobban eldurvultak az események.
12:07  Kócsagok lepték el a belvárost [16 óra 38 perce]
  Tizenötféle különleges madár telel a tatai tónál - ez nem újdonság, minden télen elárasztja a tavat sokféle védett madár. Vadlúdból 16 ezret számoltak, de van kiskárókatona és nagykócsag is.
11:38  Őrjöngenek a Jobbikban Vona mecsetépítése miatt [17 óra 7 perce]
  Óriási felháborodást okozott a Jobbik-közeli hírportálok olvasói között Vona Gábor azon kijelentése, miszerint engedélyezné a mecsetek építését Magyarországon.
11:05  Rémálommá teszik a bántalmazott nők életét [17 óra 40 perce]
  Hiába kapott több száz obszcén sms-t, a rendőrség szerint ez nem zaklatás, és hiába folyik nyomozás a volt férje ellen, a gyámhivatal őt akarja elmarasztalni - így mutatja be Emma példáján keresztül az Abcúg írása, milyen ma Magyarországon családon belüli erőszak áldozatának lenni.
10:48  Klórmérgezés, nyolc gyereket vittek kórházba Vecsésről [17 óra 57 perce]
  Rosszullétre panaszkodtak egy vecsési tanuszoda vendégei, a mentők nyolc gyereket és három felnőttet szállítottak kórházba a Kinizsi utcából.
10:37  Rákaptak a biztonságra a magyar cégek [18 óra 8 perce]
  Tavaly 33 százalékkal 346 milliárd forintra nőtt a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások hiteleihez vállalt kezességek volumene - közölte a többségi állami tulajdonban lévő Garantiqa Hitelgarancia Zrt.
10:28  Tizenötezer ezer csirke égett el Császáron [18 óra 17 perce]
  Kigyulladt egy hetven méter hosszú csirkeól, legalább tizenötezer csirke égett el elevenen a Komárom-Esztergom megyei Császáron.
09:57  1,1 millió forint 1 méter - megújul a pesti rakpart [18 óra 48 perce]
  Az eredetileg becsült árnál 10 százalékkal drágábban fogják rendbe rakni és gyalogos sétányt kialakítani a pesti rakparton.
09:43  Új ügyvezető Rácalmáson, a Hankook magyar gyára élén [19 óra 2 perce]
  A Hankook Tire kinevezte új ügyvezető igazgatóját egyetlen európai gyárának élére. Az új vezető, Hwang Seong Hak 1987 óta dolgozik a Hankooknál, így a kinevezésével idén 30. évét kezdi meg a vállalatnál.
09:38  Tizenöt évet is kaphat a Józsefvárosban elfogott kokainnyelő [19 óra 7 perce]
  Dubajból, gyomrában szállította a több mint egy kilónyi kokaint a bissau-guineai futár, a józsefvárosi szálloda előtt azonban már rendőrök várták.
09:11  Mapei: 2017 az építőipar éve lesz [19 óra 34 perce]
  Öt százalékkal nőtt a Mapei Kft. árbevétele 2016-ban, ezzel a vállalat átlépte a 10 milliárd forint forgalmat. A vállalat optimizmusa töretlen, álláspontjuk szerint 2017. az építőipar éve lesz.
08:57  Figyeljen oda, észre se veszi és adóellenőrzés alatt áll! [19 óra 48 perce]
  Bővült az az illetékességi kör, amelynek eredményesen lehet adóhatósági ellenőrzésre vonatkozó elektronikus megbízólevelet kézbesíteni. Ezért át kell tekinteni a meghatalmazottak körét, máskülönben úgy indulhat adóellenőrzés, hogy arról a társaság valójában nem is értesül, emiatt pedig önellenőrzésre sem lesz lehetősége - figyelmeztet a Deloitte Adó- és jogi tanácsadási részlegének partnere.
08:46  Varga Kínában álmodozik: vezető szerepre tör hazánk a digitalizációban [19 óra 59 perce]
  Célunk, hogy hazánk a digitális technológiák fejlesztésének regionális központjává váljon - emelte ki Varga Mihály az NGM közleménye szerint a kínai Sencsenben a telekommunikációs termékeket gyártó Huawei-nél, valamint az elektromos járműveket és akkumulátorokat előállító Build Your Dreams-nél (BYD) tett látogatása során.
08:21  Ne hagyjon veszni ötmilliót! Érdemes a lakáscafeteriát választani [20 óra 24 perce]
  A cégek 5 millió forintig adómentesen támogathatják dolgozóik lakáshitel törlesztését, lakásvásárlását. Az akár havi 83 ezer forintra rúgó juttatás cafeteria elemként is választható.
07:57  Válasszon lakáscafeteriát - ajánlja az NGM [20 óra 48 perce]
  A cégek öt év alatt 5 millió forintig adómentesen támogathatják dolgozóik lakáshitel törlesztését, lakásvásárlását. Az akár havi 83 ezer forintra rúgó juttatás cafeteria elemként is választható - hívta fel a figyelmet szerdán kiadott közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
06:23  Rekordévet zárt az Opel magyarországi gyára [22 óra 22 perce]
  Az Opel szentgotthárdi gyárában tavaly csaknem 630 ezer motort gyártottak, 23 százalékkal haladva meg az eddigi legnagyobb termelési volument - mondta el Grzegorz Buchal, az Opel Szentgotthárd igazgatója Budapesten újságíróknak, az előző évet értékelve.
05:05  156 milliárdot mostak tisztára a kormány segítségével [23 óra 40 perce]
  Több mint kétezren közel 156 milliárd forintot mostak tisztára a stabilitás megtakarítási számlával (smsz), amely szerdától megszűnik - írta a Világgazdaság szerdán.
04:43  Bármi történt, az egyik legtöbb adó sújtja a magyar bért [1 napja]
  Az adócsökkentések már tavaly elkezdődtek a személyi jövedelemadóval, idén pedig tovább folytatódott a szociális hozzájárulási adóval. Ám még így is Európa legmohóbb állama a magyar, ha a bérekre rakódó adókról van szó.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Mióta ezt használom felére csökkent a mobil számlám.

Szuhár Balázs
Siófok
 

Sok színű, egy kattintással átszínezhetem.

Barna Beatrix
Dunaújváros
 

Egyetlen kattintással változtathatom a betű méretet.

Csongrádi Felícia
Tatabánya
 

A hírfigyelő segítségével néhány perc alatt átnézhetem a számomra fontos híreket.

Szurkos Norbert
Budapest
 

Sok pénztárca kímélő ötletet kapok rendszeresen.

Szabóné Feleki Mária
Agárd