pénztárca kímélő megoldások
 
Origo - Autó hírekNézet: Dobozos Friss    
 

2014. október 25, szombat

22:20  Puzsér Róbert is ott lesz a demonstráción [2 óra 19 perce]
  Elmegy az internetadó terve ellen tiltakozó tüntetésre Puzsér Róbert is. A kíméletlen szókimondásáról ismert kritikus a Facebookon tudatta: ott a helye, mert "az internet kulturális és polgári minimum", amit nem lehet megsarcolni.
20:11  Putyinék is felveszik a harcot az "offshore-lovagokkal" [4 óra 28 perce]
  Támogatásáról biztosította az orosz kormány szombaton az adóparadicsomok haszonélvezői ellen benyújtott törvénytervezetet.
19:46  Magyar startupot vesz a Skyscanner [4 óra 53 perce]
  Az utazástervezéshez internetes keresési szolgáltatásokat nyújtó nagy-britanniai Skyscanner felvásárolja a mobileszközökre gyártott applikációk fejlesztésével foglalkozó magyar Distinction vállalatot - szerepelt a nagy-britanniai BBC oldalán megjelent hírben.
18:26  Közeleg az óraátállítás: többet alszunk, hogy spóroljunk [6 óra 13 perce]
  Vasárnap hajnali háromkor egy órával vissza kell állítani az órákat, ezzel visszaáll a normál, más néven a téli időszámítás, amely március 29-éig tart. Akkor majd egy órával kevesebbet alhatunk, most még eggyel többet.
17:24  Mindenkinek ingyen netet adna az ellenzék [7 óra 15 perce]
  Az Együtt-PM nemcsak az internetadó ötletét vonatná vissza, de határozati javaslatot is benyújtott az alanyi jogon járó internetért, amit ráadásul az ellenzéki pártszövetség szerint adhatna ingyen a kormány.
16:23  Aki tisztességes, kevésbé ellenőrzi a NAV [8 óra 16 perce]
  A bizonylatolási fegyelem erősítését és a gazdaság fehérítését szolgálja a Nemzetgazdasági Minisztérium számlarendelete, amely révén november 15-től kiszűrhetővé válnak a gyanús szoftverek - közölte a tárca szombaton.
15:34  10 ezer Opel kelhet el itthon az idén [9 óra 5 perce]
  Az Opel több mint 10 ezer autó eladásával számol az idén a magyarországi új autók piacán. Koncz Gábor, az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója szerint ezt megalapozza az első három negyedév értékesítésének a teljes piacét kétszeresen is túlteljesítő bővülése.
14:57  Egyre indulatosabb az elszámolási vita London és Brüsszel között [9 óra 42 perce]
  Egyre indulatosabb szóváltássá fajul a brit kormány és az Európai Unió közötti vita a Brüsszel által követelt 2,13 milliárd eurós pótlólagos brit befizetés ügyében.
14:11  Dagad a légzsák-botrány [10 óra 28 perce]
  Eddig mintegy 12 millió járművet hívtak vissza világszerte a japán Takata autóalkatrész-gyártó vállalat hibás légzsákjai miatt, de az üggyel foglalkozó néhány biztonsági szakértő szerint az Egyesült Államokban akár 25 millió jármű lehet érintett.
14:06  Ötezer áldozatot szedett eddig az ebola [10 óra 33 perce]
  Megközelíti az ötezret az ebola halálos áldozatainak a száma - derült ki a az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szombaton Genfben közzétett jelentéséből.
13:48  MSZP: Ez havi tízezer forintot jelent családonként [10 óra 51 perce]
  Az MSZP szerint a napokban bejelentett, 2015-ös adócsomag brutális megszorításokat tartalmaz, egy családnak akár havi tízezer forintos terhet is jelenthetnek a változások - mondta Bangóné Borbély Ildikó.
13:23  Mozgalmas hét áll előttünk a gazdaságban [11 óra 16 perce]
  Jövő héten újra kamatdöntő ülést tart az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) nyíltpiaci bizottsága (FOMC), és számos makrogazdasági adat és vállalati negyedéves jelentés is várható.
12:34  Az osztrák pénzügyminiszter nem tart a bankteszttől [12 óra 5 perce]
  Az osztrák pénzügyminiszter nem számít meglepetésre az Európai Központi Bank (EKB) bankterhelési próbájától, amelynek eredményeit vasárnap hozzák nyilvánosságra.
12:26  Netadó-számláló alkalmazás okostelefonra [12 óra 13 perce]
  leírás nincs publikálva
12:26  Szexuális zaklatások a mátrafüredi iskolában [12 óra 13 perce]
  Szexuálisan zaklatták, megszégyenítették a Mátra Erdészeti, Mezőgazdasági és Vadgazdálkodási Szakképző Iskolába járó fiatalokat.
12:08  Másodszor ítélték életfogytiglanra a volt rendőrparancsnokot [12 óra 31 perce]
  Életfogytiglani börtönre ítélt egy argentin bíróság pénteken 15 nyugállományú katonát, rendőrt és civil tisztségviselőt a katonai diktatúra (1976-1983) idején egy titkos fogolytáborban elkövetett súlyos bűncselekményekért - közölték igazságügyi források.
11:50  35 ezren lehetnek az internetadó elleni tüntetésen [12 óra 49 perce]
  leírás nincs publikálva
11:46  Sorra buktak el a bankok a teszten [12 óra 53 perce]
  Az Európai Központi Bank (EKB) bankterhelési próbáján (stressz-teszt) 25 euróövezeti bank bukott meg a tavaly év végi állapot alapján, főleg olyan országokban, mint Görögország, Ciprus, Szlovénia és Portugália, és közülük tíz pénzintézet még mindig bajban van - ezt közölték a vizsgálat meg nem nevezett ismerői pénteken a Reuters hírügynökséggel.
11:32  Kiégett egy családi ház Bódvalenkén [13 óra 7 perce]
  Lakhatatlanná vált az a családi ház, amelynek kiégett egy szobája a Borsod megyei Bódvalenkén, az ott lakó két felnőttnek és öt gyermeknek a rokonaikhoz kellett költözniük - mondta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.
11:32  Bármikor emlékezhetünk a Kossuth téri sortűz áldozataira [13 óra 7 perce]
  Felavatták szombaton az 1956. október 25-i Kossuth téri sortűz áldozatainak emlékhelyét, az eseményen Boross Péter volt miniszterelnök azt mondta: a halottak emléke nemcsak kegyeletre kötelez, hanem a tanulságok levonására is.
10:57  Újabb csörte az EU és Nagy-Britannia között [13 óra 42 perce]
  Nagy-Britannia nem hajlandó teljesíteni az Európai Bizottság által követelt 2,13 milliárd eurós pótlólagos befizetést - mondta pénteken a brit miniszterelnök.
10:12  LMP: Tessék színt vallani! [14 óra 27 perce]
  Az LMP levélben szólította fel Vida Ildikót, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnökét, tisztázza érintettségét a kitiltási botrányban, azt hogy szerepel-e az Egyesült Államokból kitiltott tisztviselők között.
10:11  Negyedével nőttek a Rolls-Royce eladásai [14 óra 28 perce]
  Bár a Rolls-Royce messze nem a tömegautók, sőt nem is az általunk ismert prémiumkategóriások ligájában játszik, úgy tűnik, hogy az autópiac magára találásával a gyár termékeire is megnőtt a kereslet.
09:34  Az orosz hadiipar számára fontos a gázexport [15 óra 5 perce]
  A kiélezett orosz-ukrán konfliktus ellenére az idei fűtési szezonban nem várható hosszú távú csapelzárás, vagy földgázellátási válság Magyarországon az MTI által megkérdezett szakértők szerint.
09:08  Nyújtsa el bátran a szombat éjszakát [15 óra 31 perce]
  Vasárnap hajnali háromkor egy órával vissza kell állítani az órákat, ezzel visszaáll a normál, más néven a téli időszámítás, amely március 29-éig tart.
08:46  Magyarországot is lassíthatja a német gazdaság gyengesége [15 óra 53 perce]
  A legutóbbi aktivitási adatok alapján fogy a növekedési lendület a közép-európai EU-gazdaságokból, és ennek elsődleges oka a német gazdaság gyengesége - állapították meg pénteki térségi helyzetértékelésükben londoni pénzügyi elemzők. Az idei első fél évben a magyar gazdaság teljesített a legerősebben a térségben.
08:06  Ma már kisüthet a nap [16 óra 33 perce]
  Kelet felől egyre nagyobb területen felszakadozik, csökken a felhőzet, és délután már az ország nagy részén hosszabb napos időszakokra számíthatunk.
07:56  A házfalról szedték le Zuschlag János összetört autóját [16 óra 43 perce]
  Személyautó, terepjáró és egy kistraktor ütközött pénteken dél körül Kiskunhalason. A személyautót Zuschlag János egykori országgyűlési képviselő vezette. Utasát mentő vitte el.
07:02  Lövöldözés volt a Belgrád rakparton [17 óra 37 perce]
  Több lövést adtak le Budapesten, az V. kerületben, a Belgrád rakpart egyik szórakozóhelyén szombat hajnalban.

2014. október 24, péntek

20:42  Szennyezett pudingot vontak ki a forgalomból [1 napja]
  Magas hidrogén-peroxid tartalom miatt Kids World Dessert elnevezésű csokoládé-vanília ízű pudingot vontak ki a kereskedelmi forgalomból kilenc európai tagállamban, köztük Magyarországon is - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
19:48  Meg kell ismételni a választást Balatonszárszón [1 napja]
  A polgármester- és a képviselő-választást is meg kell ismételni Balatonszárszón a Somogy megyei területi választási bizottság pénteken meghozott nem jogerős döntése szerint.
19:38  Magyar lőszer érkezett Irakba [1 napja]
  Megérkeztek Irakba a Magyarország által az iraki biztonsági erőknek felajánlott hadfelszerelési anyagok. A Honvédelmi Minisztérium lőszerszállítmányát az amerikai légierő juttatta el a honvédség pápai repülőteréről az iraki célállomásra.
18:44  Litván hadgyakorlaton a magyar honvédség [1 napja]
  A Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár egy százada november 1-jétől részt vesz az Iron Sword 2014 elnevezésű hadgyakorlaton Litvániában, a technikai eszközöket péntek este vasúton szállítják Hajdúhadházról a helyszínre.
17:23  Orbán: nem jelent súlyos terhet az új uniós klímavédelmi és energiastratégia [1 napja]
  Magyarország számára fontos szempont volt, hogy az Európai Unió új klíma- és energiastratégiája ne rójon súlyos terhet a magyar költségvetésre, és ezt sikerült teljesíteni - közölte az EU állam-, illetve kormányfőinek kétnapos brüsszeli tanácskozása után Orbán Viktor miniszterelnök.
17:14  Gina buktatta le a fűszállítmányt [1 napja]
  Pótkerékbe és a lökhárító mögé rejtette a fűszállítmányt a Röszkén lekapcsolt bolgár férfi. A 19 millió forintos drogcsomagot Gina, a rendőrkutya szagolta ki.
16:30  Végképp alulmaradt Salgótarjánban a Fidesz [1 napja]
  Helybenhagyta a Nógrád megyei területi választási bizottság határozatát a Fővárosi Ítélőtábla, így jogerőre emelkedett a salgótarjáni polgármester-választás eredménye. A bírósághoz Székyné Sztrémi Melinda, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje fordult azért, hogy számlálják újra a szavazatokat, de kérelmét a bíróság alaptalannak ítélte.
15:44  Kövér az EU elhagyásáról beszélt [1 napja]
  Nem kér az Európai Unió parancsaiból Kövér László: az Országgyűlés elnöke csütörtökön beszélt arról, hogy ha az EU diktátumokkal akarja szabályozni Magyarországot, akkor el kell gondolkodni az óvatos, lassú kihátráláson. A házelnök megrendszabályozására kéri Orbán Viktort az Együtt PM, de tiltakoznak a liberálisok is. Deutch Tamás szerint Kövér László pontosan fogalmazott.
15:08  Orbán: Az amerikaiak vádaskodnak [1 napja]
  Az Amerikai Egyesült Államok döntése, hogy kiket enged be az országba, azt Magyarország csak tudomásul veheti - közölte Orbán Viktor magyar kormányfő pénteken Brüsszelben.
13:30  Az Együtt-PM nem látja az adócsökkentést [1 napja]
  Az Együtt-PM szerint a napokban bejelentett adócsomag lényegében sehol sem tartalmaz adócsökkentést 2015-ben, tartalmaz viszont jó néhány adóemelést, például az új cafetéria-szabályok havi négyezer forintot vesznek ki a magyar emberek zsebéből, ami egy kétkeresős családnál csaknem évi százezer forintos kiesést jelent - mondta az Együtt-PM Szövetség gazdaságpolitikusa, Pápa Levente.
13:30  Árhullám jön a Dunán, a Lajtán és a Rábán [1 napja]
  Várhatóan az első fokú készültség szintje fölé emelkedik a Duna vízállása Nagybajcsnál a péntek délutáni óráktól, miután az elmúlt 72 órában jelentős mennyiségű csapadék hullott a folyó ausztriai szakaszán - közölte az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Sok pénztárca kímélő ötletet kapok rendszeresen.

Szabóné Feleki Mária
Agárd
 

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs
 

Minden fontos hír megtalálható, egy helyen

Suhajda Gergely
Debrecen
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest