pénztárca kímélő megoldások
 
Origo - Autó hírekNézet: Dobozos Friss    
 

2014. november 27, csütörtök

12:18  Veszélyben a hétvégi buli, razziára indulnak a rendőrök Budapesten [6 perce]
  Fokozott ellenőrzés lesz a pénteken éjjel Budapest Belvárosában. A rendőrség sok mindent szeretne visszaszorítani, és megakadályozni.
12:10  Majdnem 1 milliárdos pert akasztott a BTel nyakába a Telekom [14 perce]
  A Business Telecomot (BTel) 944 millió forint szolgáltatási díj és járulékai megfizetésére perli a Magyar Telekom, továbbá a BTel egyik kötvényese felszámolási eljárást kezdeményezett a cég ellen - egyebek közt ez derül ki a BTel tájékoztatásából, amelyet a tőzsde felszólítására tett közzé a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
12:02  Megszűnt az életveszély a Móriczon [22 perce]
  Jó magyar szokás szerint előbb a karácsonyi bódésort húzták fel a Móricz Zsigmond körtéren, majd miután a villamosvezetők jelezték, hogy ezzel a gyalogosok és az ő periférikus látásukat is lenullázták, gyorsan kordonokat emeltek a bódék közé a szakemberek.
12:00  Bozótvágóval akarta lemészárolni volt élettársát [24 perce]
  Bozótvágó késsel támadta meg volt élettársát és annak a lányát egy 50 éves helyi férfi a Tolna megyei Ozorán. Egy 20 éves fiú, aki védeni akarta a nőket, a kés lapjával kapott.
11:55  Árgus szemekkel figyeli az MNB a fogyasztási hiteleket [29 perce]
  Az év végi ünnepekhez kötődő fogyasztási hitelfelvételek idején fogyasztóvédelmi témavizsgálatot és kommunikációs kampányt indított a jegybank - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) csütörtökön az MTI-vel.
11:43  Mélypont: 3 százalék alatt az 5 éves kötvények hozama is [41 perce]
  Ezúttal hosszú lejáratú kötvényeket értékesített az adósságkezelő. A jól sikerült aukción tovább estek a hozamok és a terveknél több forrást is vontak be.
11:31  Megerősítve: elköltözteti kábelcsatornáit az RTL Klub [53 perce]
  Az RTL-csoport a zászlóshajó RTL Klubon kívül minden más csatornáját, azaz a teljes kábelportfóliót Luxemburgba költözteti - értesült az Index.hu, melyet a luxemburgi anyacég később meg is erősített a portálnak.
11:24  Meghalt Bárándy György [1 óra 0 perce]
  95 éves korában elhunyt Bárándy György, ügyvéd.
11:23  Észak-Magyarországon is kimerült a kazáncsere [1 óra 1 perce]
  A forrás kimerülése miatt felfüggesztik a kazáncsere pályázatokat az észak-magyarországi régióban, a jelentkezéseket november 28-án 10 óráig még be lehet adni - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) csütörtökön az MTI-vel.
10:46  Dél-Korea is lökést adhat a hazai autóiparnak [1 óra 38 perce]
  A dél-koreai vállalatok hozzájárulhatnak ahhoz, hogy tovább növekedjen a magyar autóipar - nyilatkozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Szöulban magyar újságíróknak, miután tárgyalt Jun Bjung Sze dél-koreai külügyminiszterrel.
10:18  Drogozhatott a százhalombattai gyilkos [2 óra 6 perce]
  Nem volt rokon, hanem befogadták a családba azt a férfit, aki szerdán délután brutálisan végzett egy százhalombattai házaspárral. Az Origo értesülései szerint a gyilkos drogozhatott, vagy ihatott.
10:11  Több mint 100 üzletember kísérte Orbánt Szöulba [2 óra 13 perce]
  Orbán Viktor miniszterelnök szerint Európának megvan az esélye arra, hogy a következő öt évre megválasztott vezetéssel olyan politikát indítson meg, amellyel ismét tartósan sikeressé válhat a kontinens.
10:06  Prostiperben tanúskodik Andy Vajna felesége [2 óra 18 perce]
  Terhelő vallomást tett Répás Lajosra Andy Vajna felesége. A Miss Hungary szépségversenyek atyját azzal gyanúsítják, hogy több tucat alkalommal közvetített lányokat szexmunkára, közülük öten kiskorúak voltak.
09:44  Még ki sem írták a választást, de Török Gábor visszalépett [2 óra 40 perce]
  Török Gábor politológus a Facebookon jelentette be, hogy a nem indul a még ki sem írt veszprémi időközi választáson. A voksoláson egyébként könnyen lehet, hogy Simicska Lajos is elindul.
09:31  9000 ezer ember "tűnt el" a munkaerőpiacról egy hónap alatt [2 óra 53 perce]
  A legfrissebb adatok szerint 2013 februárja óta nem vonult ki a munkaerőpiacról annyi ember, mint most októberben.
09:26  Járóbottal ölt a részeg unokaöccs [2 óra 58 perce]
  Nagynénje saját járóbotjával verte agyon az asszonyt egy 63 éves férfi Baján. Már részegen ment az asszonyhoz, akitől italra akart pénzt kérni, de nem kapott.
09:23  800 milliós állami forrásbevonással épül a paksi stadion [3 óra 1 perce]
  A Paksi FC jelenlegi telephelyén kívánja felépíteni a helyi önkormányzat a város új futballstadionját, amelynek kivitelezéséhez 800 millió forint állami forrást biztosít a kormányzat a Nemzeti Stadionfejlesztési Programban.
08:50  Nem lesz falurombolás Magyarországon [3 óra 34 perce]
  A települések adósságállományának az átvételével csak az önkormányzati rendszer egyik problémája szűnt meg, mivel a finanszírozás területén még sok a kérdőjel, valamint az állami és a helyhatósági funkciók között is van némi átfedés. Az uniós fejlesztések bizonyos esetekben valóban új lendületet adhatnak majd.
07:48  Magyar kitiltási lista készülhet [4 óra 36 perce]
  Olyan előterjesztésen dolgozik az államapparátus, amely egy magyar kitiltási listát alapozhat meg - állítja a Figyelő. A hetilap informális forrásokra hivatkozva ír arról, hogy hasonlóan az amerikaiak listájához, a hazaira is indoklás nélkül kerülhetnének rá, akár amerikai állampolgárok is. De nemcsak amerikaiakra hegyeznék ki, hanem általános érvényű lenne.Az lap szerint a kormány két hete döntött a jogi munka megindításáról, de konkrét előterjesztésről még nincs információ.
07:20  Devizahiteles volt az önmagát felgyújtó karbantartó [5 óra 4 perce]
  leírás nincs publikálva
07:11  Már nincs akkora befolyása az OPEC-országoknak az olajárakra [5 óra 13 perce]
  A nyersolaj világpiaci árának jelenlegi zuhanása valószínűleg "az aranykor végét" jelenti a Kőolajexportáló Országok Szervezete (OPEC) számára, mindenekelőtt azért, mert a csoportnak a jelek szerint már nincs olyan globális befolyása az olajárakra, mint korábban, és ezúttal Szaúd-Arábia, a legnagyobb OPEC-termelő sem siet a korrekciós lépésekkel - állapítják meg szerdai helyzetértékeléseikben londoni iparági elemzők.
06:52  Egy halott egy betegszállító balesetében Balatonalmádinál [5 óra 32 perce]
  leírás nincs publikálva
06:43  Még mindig megéri tankolni a magyar autósoknak Kárpátalján [5 óra 41 perce]
  Az utóbbi hónapokban folyamatosan emelkedő ukrajnai üzemanyagárak ellenére, még mindig megéri a magyar autósoknak a szomszédos országban tankolni: a 95-ös benzin és a dízel kárpátaljai átlagárával számolva körülbelül négy-ötezer forinttal lehet olcsóbban megtölteni a gépjárművek üzemanyagtartályát, mint Magyarországon - tapasztalta az MTI tudósítója.
06:26  Nyomoznak a Dohány utcai zsinagóga beléptetési rendszere miatt [5 óra 58 perce]
  leírás nincs publikálva
06:11  Nem csillagos ötös az ország imázsa a német és az amerikai sajtóban [6 óra 13 perce]
  A befektetők bizalma töretlen Magyarország iránt annak ellenére is, hogy a német és az amerikai sajtóban most nem csillagos ötös az ország imázsa - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára szerdán Budapesten.
05:34  1,4 millió magyarnak még havi 67 ezer forint sem jut [6 óra 50 perce]
  A statisztikai hivatal sokak által várt, és a szokottnál később megjelentetett adatai szerint a súlyos anyagi deprivációban élők és a szegénységgel, társadalmi kirekesztődéssel fenyegetettek aránya is csökkent hazánkban tavaly.

2014. november 26, szerda

23:40  Goodfriendet nem hívják vissza Amerikába [12 óra 44 perce]
  Amit André Goodfriend ideiglenes ügyvivő tesz, egybecseng az amerikai külügyminisztérium elvárásaival - mondta Thomas Melia amerikai helyettes külügyi államtitkár. Szerinte Goodfriend egy igazi profi.
22:37  Idős házaspárral végeztek Százhalombattán [13 óra 47 perce]
  Megöltek egy idős házaspárt Százhalombattán. A rendőrök szerdán találták meg a holttesteket. A gyilkosság részletei, annak indítéka egyelőre nem ismert. A személyleírások alapján azonban megvan a feltételezett gyilkos.
20:40  Elege van a magyar fiataloknak a munkanélküliségből [15 óra 44 perce]
  Felkiáltójelet formálva demonstráltak baloldali magyar fiatalok az Európai Parlamentben, akik Ujhelyi István szocialista EP-képviselő meghívására érkezett Strasbourgba. A mintegy ötven fiatal a megmozdulással a jelen lévő európai képviselőknek, a magyar kormánynak és a teljes magyar közéletnek is üzent.
20:32  18 milliárdból újítanák fel az Operaházat [15 óra 52 perce]
  Az Operaház részleges felújítását és külön műhelyház kialakítását szorgalmazza Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója, aki erről az Országgyűlés kulturális bizottságának az Operaházba kihelyezett szerdai ülésén beszélt.
20:22  Belső piac adóharmonizáció nélkül [16 óra 2 perce]
  Rácz Margit, az MTA KRTK Világgazdasági Intézet tudományos főmunkatársa szerint ma a nagy kérdés az, csaknem 25 év után a belső piacon létrejön-e az adóharmonizáció nagy terve.
19:57  Megkezdődött Vitézy Dávid trónfosztása [16 óra 27 perce]
  Gyorsan, heves vita nélkül, és szinte teljes egyetértésében szavazta meg szerdán a fővárosi közgyűlés a Budapesti Közlekedési Központ átalakításáról szóló Tarlós-Kocsis javaslatot. Ez két oldalról is beszorítja a BKK-vezér Vitézy Dávidot: kap maga fölé egy főnököt, és egy sor hatáskört elvonnak tőle.
19:55  Mercedesek lesznek a reptéri autók [16 óra 29 perce]
  Flottamegújításról írt alá megállapodást szerdán a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér üzemeltetője, a Budapest Airport és a Mercedes-Benz Hungária Kft.
19:20  Csillagász és nyelvész is van a Junior Prima díjazottjai között [17 óra 4 perce]
  Nyolcadik alkalommal adták át a Junior Prima Díjakat a magyar tudomány kategóriában. Sok fiatalt, köztük csillagászt, ökológust és nyelvészt is kitüntettek szerdán, a Magyar Tudományos Akadémián.
19:10  Kap egy kis pofont a hazai élelmiszeripar [17 óra 14 perce]
  Várhatóan december 10-én befejezi a működését és ezzel az ostyagyártást a Bonbonetti Choco Kft. nagykanizsai cége, a Choco Bonita Kft., a csoportos létszámleépítéssel elküldött 64 dolgozó mintegy harmadát az ugyanazon a telephelyen működő Kanizsa Pékség foglalkoztatná tovább.
18:31  Nem volt nagy forgalom a tőzsdén [17 óra 53 perce]
  A BÉT-en rendkívül alacsony volt a forgalom, nem voltak jelentős elmozdulások.
18:11  Megint az Uberrel szembeni fellépést szorgalmazzák [18 óra 13 perce]
  Egységes szabályozást szeretnének a taxisok annak érdekben, hogy mindenki egyenlő esélyekkel és egyenlő feltételekkel vehessen részt a versenyben - jelentette ki Dudás Zoltán, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara közlekedési, szállítási és szállítmányozási osztályának elnöke szerdán Szegeden.
17:55  2500 milliárd forint közvetlen kifizetés lesz az agráriumban [18 óra 29 perce]
  Mintegy 2500 milliárd forint jut összesen 2015-2020-között a magyar mezőgazdaságban közvetlen kifizetésekre uniós forrásból - közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárgazdaságért felelős államtitkára szerdán Budapesten az Országgyűlés Mezőgazdasági bizottságában.
17:24  Goodfriend ellátogatott Századvéghez [19 óra 0 perce]
  leírás nincs publikálva
17:14  Ön szerint kin múljon a Fidesz kétharmad? [19 óra 10 perce]
  Egyre többen jelezték indulásai szándékukat a jövő év eleji veszprémi időközi országgyűlési választáson. Most Önök szavazhatnak, hogy kit látnának szívesen Navracsics Tibor utódaként.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs
 

Sok színű, egy kattintással átszínezhetem.

Barna Beatrix
Dunaújváros
 

Egyetlen kattintással változtathatom a betű méretet.

Csongrádi Felícia
Tatabánya