pénztárca kímélő megoldások
 
Origo - Autó hírekNézet: Dobozos Friss    
 

2017. március 24, péntek

16:10  Belebetegedett a netfüggésbe? Ne hajítsa el a telefonját! Tegye inkább ezt [1 perce]
  A teljes lecsatlakozásnál vannak sokkal jobb megoldások is, amikor a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad.
15:57  Lepsényi szerint a magyar kormány támogató klímát teremtett a járműgyártásban [14 perce]
  A magyar kormány támogató klímát teremtett a járműgyártásban dolgozó cégeknek, hogy minél hatékonyabbak legyenek, minél jobban be tudjanak kapcsolódni a kutatás-fejlesztési munkába - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságfejlesztésért és szabályozásért felelős államtitkára pénteken Budapesten a Hungexpón, a Magyarok a világ járműgyártásában című tematikus kiállítás megnyitóján.
15:32  Megvan a brüsszeli áldás: még 6 évig düböröghet a TAO [39 perce]
  áltozatlan formában további hat éven keresztül működhet a társaságiadókedvezmény-rendszer (tao), Brüsszelben pénteken engedélyezték a folytatást - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.
14:58  Állnak a villamosok a Margit hídon [1 óra 13 perce]
  leírás nincs publikálva
14:28  Tűréshatáron belül vannak a metró hibái [1 óra 43 perce]
  A Metró Közlekedési Dolgozók Szakszervezete szerint még a tűréshatáron belül vannak a 3-as vonalon futó felújított metrószerelvény hibajelenségei. Azt mondták, akkor lesz probléma, ha ezek nem szűnnek meg heteken belül.
14:18  Felfüggesztett börtönt a Népszabadság volt főszerkesztőjének [1 óra 53 perce]
  A Népszabadság volt főszerkesztője 1 év 8 hónap börtönbüntetést kapott halálos gázolás miatt. Elütött egy biciklist, majd elhajtott. A biciklis később meghalt.
14:10  Tarlósnak menekülne az új Dagálytól [2 óra 1 perce]
  A 3-as metró felújított szerelvényei esetében is igaz az, hogy az ilyen bonyolult felújításoknál és üzembe helyezéseknél a kezdeti kisebb hibák elkerülhetetlenek - mondta Tarlós István főpolgármester pénteken budapesti sajtótájékoztatóján.
13:58  Tarlós: Elkerülhetetlenek a kezdeti hibák a kék metrón [2 óra 13 perce]
  Megtartotta szokásos pénteki sajtótájékoztatóját Tarlós István. Budapest főpolgármestere beszélt a felújított metrószerelvények kezdeti hibáiról is.
13:54  A sörgyűlölő Lázár is koccintott az Igazival [2 óra 17 perce]
  A magyar kormány tárgyalásra biztatja a Heinekent és a Csíki Sör Manufaktúrát a védjegyhasználat vitájában - jelentette ki Lázár János, a miniszterelnökséget vezető miniszter Csíkszentsimonban, az Igazi Csíki Sör gyártelepének meglátogatása után tartott sajtótájékoztatóján pénteken.
13:44  Megütött egy taxist egy motoros [2 óra 27 perce]
 
13:21  További félmillió adózó van, akinek csak ellenőriznie kell a bevallását [2 óra 50 perce]
  Több mint félmillió, önkéntes pénztárba befizető magánszemélynek is érdemes kihasználnia a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szolgáltatását, mert a bevallási tervezet ezt az adatot is tartalmazza - tájékoztatta Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára.
13:18  Egyszerre fogtak el több dílert [2 óra 53 perce]
  A kőbányai nyomozók két Hős utcai lakásban tartottak egy időben házkutatást, mindkét esetben kábítószer-terjesztőket fogtak el.
13:10  Polgári engedetlenségre buzdítja a budapestieket Tarlós [3 óra 1 perce]
  A főpolgármester az újfajta autósbírságolás miatt állt át a sötét oldalra.
12:54  Katolikusokra csapott le a Médiahatóság [3 óra 17 perce]
  A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa 220 ezer forint bírsággal sújtotta a Magyar Katolikus Rádió Alapítvány üzemeltette Szent István Rádiót, mert a médiaszolgáltató január 2-8. közötti törökszentmiklósi adása közben többek között eltért a hálózatos műsorstruktúrától, négy százalékkal alulteljesítette a szöveg napi saját műsoridőhöz vállalt 60 százalékos arányát - áll az NMHH által az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményben.
12:42  Pénzügyi tanácsadóként vert át embereket egy férfi [3 óra 29 perce]
  A 62 rászedett ember után 381 millió forinthoz jutott. Vádat emeltek ellene.
12:21  Lázár azt szeretné, ha a Heineken megegyezne a Csíki Sörrel [3 óra 50 perce]
  A magyar kormány tárgyalásra biztatja a Heinekent és a Csíki Sör Manufaktúrát a védjegyhasználat vitájában - jelentette ki Lázár János, a miniszterelnökséget vezető miniszter Csíkszentsimonban, az Igazi Csíki Sör gyártelepének meglátogatása után tartott sajtótájékoztatóján pénteken.
12:18  Lázár János a Csíki Sör Manufaktúrában járt [3 óra 53 perce]
  A magyar kormány tárgyalásra biztatja a Heinekent és a Csíki Sör Manufaktúrát a védjegyhasználat vitájában. Ezt Lázár János mondta Csíkszentsimonban, az Igazi Csíki Sör gyártelepének meglátogatása után.
12:08  Autólopás miatt őrizetben Tasnádi Péter [4 óra 3 perce]
  Elfogott és gyanúsítottként hallgatott ki egy budapesti üzletembert és annak bűntársát a Budapesti Nyomozó Ügyészség a Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján. Egyikük valószínűleg Tasnádi Péter.
11:54  770 új munkahelyet hoz létre Magyarországon a ZF [4 óra 17 perce]
  Bővíti egri gyárát az autóipari beszállító vállalat, amely jelentős létszámbővítéssel is jár.
11:48  Simicska fiát indítja a választáson a Jobbik? [4 óra 23 perce]
  Zárt ülésen dönt a Jobbik arról, hogy Simicska Lajos fiát indítják-e képviselőként a 2018-as parlamenti választáson - értesült a Ripost.
11:48  Gyerekjátékot lopott két nő [4 óra 23 perce]
  A győri áruház kamerája felvette a tolvajokat. Keresik őket a rendőrök.
11:43  A Guardian is ráharapott a Heineken-ügyre [4 óra 28 perce]
  A befolyásos brit lap szerint a "szemet szemért" elvet követi a magyar kormány.
11:38  Századvég: A V4-ek újíthatják meg Európát [4 óra 33 perce]
  A Századvég Alapítvány szakmai találkozót szervezett közép-európai politikai elemzőintézeteknek. A konferenciát Budapesten tartották, amelyen cseh, szlovák és lengyel elemző műhelyek is részt vettek. Nagy volt az egyetértés abban, hogy az európai megújulás egyik záloga a V4-ek együttműködésének további erősítése.
11:28  Áprilisban jön a fizetésemelés az állami cégeknél [4 óra 43 perce]
  Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) parlamenti államtitkára bejelentette, hogy várhatóan áprilisban kapják meg a megemelt fizetést az állami cégeknél dolgozók. 2017-ben átlagosan 13 százalékkal kapnak többet.
11:21  Satufékezett az alagútban a felújított orosz metró, megint leállították [4 óra 50 perce]
  Jó, tudjuk, minden kezdet nehéz.
11:08  Egyre többen utaznak a budapesti elővárosi vonalakon [5 óra 3 perce]
  Míg 2015-ben 57,4 millióan, tavaly már 58,8 millióan utaztak a MÁV-START budapesti elővárosi vonalain.
11:08  Csaknem ötszázan tanulnak börtönőrnek [5 óra 3 perce]
  Januárban indult képzés két helyszínen, Nyíregyházán és Budapesten, 476 olyan civil kezdte meg tanulmányait, aki börtönőr szeretne lenni. Szabó Zoltán, a Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási, Továbbképzési és Rehabilitációs Központjának igazgatója szerint a tapasztalatok nagyon kedvezőek.
10:58  Már négy ártatlan áldozata van a londoni terrornak [5 óra 13 perce]
  Az eddigi háromról négyre emelkedett a szerdai londoni terrortámadás halálos áldozatainak a száma. Az éjjel egy idős férfi belehalt a sérüléseibe. A merényletben a terrorista, Khalid Masood is meghalt, így összesen öten haltak meg a főváros szívében rendezett ámokfutásban.
10:49  Nem gyilkosság áldozata Harcsás Judit [5 óra 22 perce]
  Mellrákos volt a győri újságíró, akit napokig kerestek Győrben. Harcsás Juditnak, aki maga is írt egy könyvében a betegségéről, tegnap este találták meg a holttestét. A helyi rendőrök azonnal elkezdték a vizsgálatot. Mostanra kizárták az idegenkezűséget, vagyis biztosan nem lett gyilkosság áldozata.
10:23  Áprilisban kaphatnak megemelt fizetést az állami cégeknél [5 óra 48 perce]
  Várhatóan áprilisban kapják meg a megemelt fizetést az állami cégeknél dolgozók, januárig visszamenőleg - mondta Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) parlamenti államtitkára sajtótájékoztatón pénteken, Budapesten.
10:18  Nyílt levélben mond köszönetet a Korda Stúdió [5 óra 53 perce]
  Kedden kigyulladt az etyeki Korda Stúdió 5. számú műterme. A tűzesetnél ötven embert kellett kimenekíteni, de végül nem sérült meg senki. A tüzet sikeresen megfékezték, a tető sem omlott be. A stúdió tulajdonosai most nyílt levélben mondanak köszönetet az összes szakembernek, aki segített a keddi tűzesetnél.
10:08  Megfojtotta, majd elásta a feleségét a szántóföldön [6 óra 3 perce]
  Tíz év börtönre ítélte a győri bíróság azt a férfit, aki egy vita után megölte, majd elásta a feleségét. Szigorúbb ítéletet nem hozhattak, mert az ügyész nem fellebbezett súlyosbításért az elsőfok után. A nő családja szerint ez enyhe büntetés, de a bíró azt mondta, az ügyészi fellebbezés nélkül, ha szeretnék, sem hozhatnának súlyosabb ítéletet - hangzott el a TV2 Tények című hírműsorában.
10:05  600 millióval száll be a kormány Tállai városának csúszdaparkjába [6 óra 6 perce]
  Épül-szépül Mezőkövesd.
09:54  Hiába gyűr meg minket, sokat lehet spórolni az óraállításon [6 óra 17 perce]
  Ugyan az emberek többsége kifejezetten utálja a nyári és a téli időszámításra való átállással járó óraállítást, a lépés számottevő energia megtakarítással jár.
09:43  106 forintos osztalék lesz a Richternél [6 óra 28 perce]
  A Richter Gedeon Nyrt. igazgatósága a 2016. évi eredmény terhére a törzsrészvényekre 106 forint osztalék megállapítását és kifizetését javasolja a társaság éves rendes közgyűlésének - derül ki a Budapesti Értéktőzsde honlapján pénteken közzétett közgyűlési meghívóból.
09:39  Miért titkolja Botka László a közérdekű adatokat? [6 óra 32 perce]
  Döbbenetes összeget, több mint 36 millió forintot kér a Botka László vezette szegedi önkormányzat a közérdekű adatokért. A TV2 hírmúsora, a Tények ugyanis szerette volna megtudni, hogy kivel, milyen összegben, milyen tárgyban kötöttek szerződéseket 2010 óta. Péterfalvi Attila adatvédelmi biztos szerint ezekért a közérdekű adatokért nem lehetne elkérni ilyen magas összeget.
09:28  Nézőpont Intézet: Sok magyar elégedetlen Brüsszellel [6 óra 43 perce]
  A magyarok kétharmada (66 százalék) szerint rossz irányba mennek a dolgok Európában, tízből közel hatan (56 százalékban) pedig elégedetlenek a brüsszeli EU-vezetéssel - derül ki a Nézőpont Intézet Magyar Idők számára készített kutatásából. A Római Szerződések aláírásának 60. évfordulója apropóján készült felmérés szerint a Brüsszel-kritika nem jár együtt az uniós tagság ellenzésével, tízből hét megkérdezett (73 százalék) úgy véli, hazánknak nem kell kilépnie az Európai Unióból.
09:21  2 milliárdért épít kosárlabda akadémiát a kormánykedvenc stadionos cég [6 óra 50 perce]
  A Záévnek nem csak a focistadion-biznisz megy.
09:08  Saját kamionja gázolt halálra egy magyar sofőrt [7 óra 3 perce]
  A két férfi éppen pótkocsit cserélt, amikor az egyik kamion elszabadult és áthajtott a sofőrön. Azonnal meghalt. a másik sofőr pedig szívinfarktust kapott, azóta kómában van.
08:48  Jamie Foxx élőben közvetítette a fenyegetőző bűnözőt [7 óra 23 perce]
  A nálunk forgató világsztár, Jamie Foxx élőben közvetítette, ahogy a férfi öngyilkossággal fenyegetőzik Budapesten. A börtönre ítélt férfi ppen eltávozáson volt, de nem ment vissza a börtönbe, inkább elbarikádozta magát egy V. kerületi lakásban. A kommandósok végül rárobbantották az ajtót - hangozott el a TV2 hírműsorában, a Tényekben csütörtökön este.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

A hírfigyelő segítségével néhány perc alatt átnézhetem a számomra fontos híreket.

Szurkos Norbert
Budapest
 

Mióta ezt használom felére csökkent a mobil számlám.

Szuhár Balázs
Siófok
 

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest