pénztárca kímélő megoldások
 
Origo - Autó hírekNézet: Dobozos Friss    
 

2016. augusztus 31, szerda

08:57  Hirtelen vásárolni kezdtek a németek [15 perce]
  Havi bázison a vártnál nagyobb mértékben növekedett a német kiskereskedelmi forgalom.
08:46  Júliusban is csökkentek az ipari termelői árak [26 perce]
  Az ipari termelői árak júliusban átlagosan 2,3 százalékkal csökkentek, ezen belül a belföldi értékesítésnél 3,5, az exportban 1,7 százalékkal mérséklődtek az egy évvel korábbihoz képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán.
08:42  Háromszáz forintnál többet is kaphatnak a tanárok a könyvosztásért [30 perce]
  Ez az összeg csak az alap, ennél magasabb is lehet a díjazás, a megbízási szerződéstől függően.
08:32  Magánúton volt Bahreinben Orbán Ráhel [40 perce]
  Egy, a bahreini Olaj és Gázügyi Hatóság oldalára felkerült beszámoló szerint Orbán Ráhel a közel-keleti országban hivatalos tárgyalásokat folytatott. Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke azt mondta, semmilyen állami felhatalmazásról nincsen szó. Orbán Ráhel azt közölte, magánúton voltak tavaly szeptemberben Bahreinben, és minden ezzel kapcsolatos állítás hazugság.
07:19  Megreccsenhet a amerikai gazdaság a diákhitelek súlya alatt [1 óra 53 perce]
  A diákhitelek állománya olyan hatalmasra duzzadt az Egyesült Államokban, hogy az adósságteher veszélyezteti a személyi fogyasztást, a gazdasági növekedés első számú motorját - figyelmeztetett a Moody hitelminősítő intézet kedden.
06:46  A diákmunka feltételeit szeptember elsejétől a szövetkezeti törvény szabályozza [2 óra 26 perce]
  A diákmunka vállalásánál a foglalkoztatás szabályait szeptember elsejétől már nem a Munka törvénykönyve, hanem a szövetkezeti törvény tartalmazza.
06:12  Kiégett egy autó, benne volt a sofőr [3 óra 0 perce]
  Teljesen kiégett egy autó a Ráckevét és Kiskunlacházát összekötő úton.
05:46  A szegény diákokra eladósodás és sok diákmunka vár [3 óra 26 perce]
  Itt a tanévkezdés, így összegyűjtöttük a diákok számára nyitott kereseti lehetőségeket és pénzügyi forrásokat.

2016. augusztus 30, kedd

23:36  Kellemes, nyár végi időnk lesz [9 óra 36 perce]
  Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.
21:52  Százmilliárdos beruházást jelentett be a Samsung [11 óra 20 perce]
  Az európai piacra szánt elektromos autók akkumulátorainak gyártásába kezd a Samsung Gödön, a százmilliárd forintos beruházás keretében 600 új munkahely jön létre - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.
20:11  Jó napot zárt kedden a Mol [13 óra 1 perce]
  A részvénypiacon a nagy részvények közül a Mol szerepelt a legjobban, 1 százalékkal emelkedett. Lefele tartott ugyanakkor az OTP, és gyengült a forint is.
19:34  Egészségtudatosabbak lettek a magyar vásárlók [13 óra 38 perce]
  A magyar fogyasztók 68 százaléka hajlandó többet fizetni számára nemkívánatos alkotóelemek nélküli élelmiszerekért.
18:42  Hat köbméter építőanyag ömlött egy ferencvárosi lakásba [14 óra 30 perce]
  Három-három köbméter beton és tégla ömlött egy IX. kerületi, harmadik emeleti lakásba kedd este, a födémet érő plusz terhelés miatt kiürítik az épület érintett részét - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.
17:11  A munkahelyteremtésről szól majd a következő G20-csúcs [16 óra 1 perce]
  A munkahelyteremtés, a gazdasági növekedés és a nemzetközi beruházások tartoznak majd a hangcsoui G20-csúcs kiemelkedő témái közé - jelentették ki uniós vezetők a tanácskozás részleteit ismertető közös közleményükben kedden.
17:01  Durva véget érhet a civil pedofilvadászat [16 óra 11 perce]
  Megverhettek egy pedofilnak hitt férfit Békásmegyeren, majd több ezren osztották meg az állítólagos molesztáló képét - pedig semmilyen bizonyíték nincs rá, hogy ő lenne a környék réme.
16:12  Dunába csúszott a közterület-felügyelők elektromos autója [17 óra 0 perce]
  leírás nincs publikálva
15:20  Mandiner: Előre egyeztettek egy 17,5 milliós szerződést az FKF-nél [17 óra 52 perce]
  Dokumentumokat tett közé a Mandiner az FKF-nél tapasztalható korrupciógyanús ügyek miatt. Azt állítják: az FKF korábbi informatikai tanácsadójának SAS Group nevű cége nyert el egy olyan nettó 17,5 milliós informatikai tanácsadási keretszerződést, ahol a tanácsadóval már a tenderkiírás alatt egyeztettek, ami az összeférhetetlenségi szabályok megsértését jelenti. A közterületfenntartónál vizsgálat indult.
14:46  Jövő héten jön az új iPhone [18 óra 26 perce]
  Egy hét múlva szerdán mutathatják be az Apple legújabb készülékeit, így a régóta várt iPhone 7-es telefont is.
13:52  Halálra szúrta idős lakótársát egy nő Derecskén [19 óra 20 perce]
  Összeveszett a 73 éves asszonnyal, aztán késsel szúrta halálra haragosát a derecskei nő,, hamarosan vádat emelnek ellene.
13:42  Gyömrő újraválasztott polgármestere nem mond le [19 óra 30 perce]
  Nem mond le ismét megszerzett mandátumáról Gyenes Levente, Gyömrő vasárnap újraválasztott polgármestere annak ellenére sem, hogy a megyei kormányhivatal szerint ezt kell tennie. A politikus egy belügyminisztériumi állásfoglalásra hivatkozva úgy véli: a tavasszal rá kiszabott felfüggesztett szabadságvesztés miatti joghátránya mára okafogyottá vált.
13:19  Már a harmadik legnagyobb szereplő a román piacon a Mol [19 óra 53 perce]
  A román üzemanyagpiac jelentős változásaként értékelte kedden a Ziarul Financiar című bukaresti gazdasági napilap, hogy a Mol Románia belépett az első három piaci szereplő közé az eladott üzemanyag-mennyiséget tekintve.
13:08  Csaknem kétezer tőkepiaci közvetítőt törölt nyilvántartásából az MNB [20 óra 4 perce]
  A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 502 megbízó nélküli tőkepiaci függő ügynököt és 1356 alsóbb szintű közvetítőt törölt nyilvántartásából egy törvényi szigorítás nyomán - közölte a jegybank kedden.
12:57  Rekordbüntetést kapott az Apple, 13 milliárd eurót kell fizetnie [20 óra 15 perce]
  Az uniós szabályok értelmében tiltott állami támogatásnak minősülnek az adókedvezmények, amelyeket Írország nyújtott az Apple-nek, az amerikai informatikai óriáscégnek ezért akár 13 milliárd eurót (körülbelül 4 ezer milliárd forintot) kell visszafizetnie az ír államnak - döntött kedden az Európai Bizottság (EB).
12:46  Változatlan átlaghozam az aukción [20 óra 26 perce]
  Az előző aukcióhoz képest változatlan átlaghozammal értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet (dkj) keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
12:32  Vizsgálat indul az FKF szerződéskötéseinek ügyében [20 óra 40 perce]
  Szeneczey Balázs városfejlesztésért felelős főpolgármester-helyettes vizsgálatot rendelt el a Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt. szerződéskötései ügyében, azután hogy, a mandiner azt írta: a szervezet tanácsadójának "játszottak ki" egy sokmilliós tendert.
12:12  Észre sem vette a buszsofőr, hogy elsodort egy biciklist [21 óra 0 perce]
  Látta, később mégis elütötte a BKK-sofőr a busz mellett bicikliző férfit, a vádhatóság többet a volán közelébe sem engedné a gázolót.
11:32  Meghosszabbítják a migráns-válsághelyzetet [21 óra 40 perce]
  Mivel folyamatos a migrációs nyomás Magyarország határain - elsősorban délen -, a kormány várhatóan meghosszabbítja a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet. Közben megtalálták az új terrorelemző szervezet vezetőjét.
11:12  Megszólalt a nő, akinek a szeme láttára gázolták el édesanyját és kislányát [22 óra 0 perce]
  A szeme láttára gázolták halálra édesanyját és kislányát. A család egy zebrán ment át, amikor egy kamion átgázolt a babakocsit toló nagymamán. A baleset egy éve történt - az anya most szólalt meg először a TV2 hírműsorában, a Tényekben.
11:02  Előzetesbe került a rendőrt lefegyverző migráns [22 óra 10 perce]
  Három rendőr kísérte a megbilincselt menedékkérőt, mégis fegyvert tudott szerezni az egyiküktől még a múlt héten. Ezután a fegyvert a rendőrökre fogta. A Szegedi Járásbíróság most elrendelte az afgán férfi előzetes letartóztatását.
10:56  Szeptember 13-ig kérhető az ingyenes méhnyakrák elleni oltás [22 óra 16 perce]
  Az iskolai kampányoltás keretében szeptember 13-ig kérhető a védőoltás, a szülőnek eddig az időpontig kell a kitöltött, aláírt igénylőlapot visszaküldeni az iskolai védőnőknek.
10:34  Rohamtempóban robogunk Orbánék célja felé [22 óra 38 perce]
  Júliusban tovább javultak a munkaerőpiaci mutatók, ráadásul olyan ütemben tűnnek el a munkanélküliek a piacról, hogy arra még a korábbi években sem volt példa.
10:19  Varsóba csábítják a londoni bankokat [22 óra 53 perce]
  A lengyel kormány pénzügyi szolgáltató cégeket szeretne ösztönzőkkel rábírni arra, hogy tegyék át székhelyüket Londonból Varsóba, miután Nagy-Britannia távozik az Európai Unióból - írta kedden a Financial Times.
10:02  A magyarok többsége támogatja a budapesti paralimpiát [23 óra 10 perce]
  Erőforrásként kell tekinteni Magyarországnak a fogyatékos emberekre, és ki kell használni a bennük rejlő lehetőségeket - többek között ezt hangsúlyozták a felszólalók az Esély és akarat - A parasport kitörési lehetőségei - című Századvég által szervezett budapesti konferencián. A megkérdezettek túlnyomó többsége támogatja, hogy Magyarország rendezzen paralimpiai játékokat.
09:42  Ezer hallgatótól követelhetik vissza az ösztöndíjat [23 óra 30 perce]
  Ezer ösztöndíjastól követelheti vissza az állam a kifizetett pénzt, amennyiben a jellemzően mesterszakos hallgatók augusztus 31-ig nem szereznek oklevelet - mondta Stéger Csilla, az Oktatási Hivatal elnökhelyettese az M1 aktuális csatorna műsorában kedden.
09:32  Magára gyújtotta autóját egy férfi Csömörön [23 óra 40 perce]
  Öngyilkos lett egy férfi Csömör külterületén, a holttestre egy kiégett kocsiban találtak rá a rendőrök.
09:08  5 százalék a magyar munkanélküliségi ráta [1 napja]
  Május-júliusban tovább csökkent a munkanélküliek száma, 78 ezerrel volt kevesebb, mint egy évvel korábban, a munkanélküliségi ráta pedig egy év alatt 1,8, a második negyedévihez viszonyítva 0,1 százalékponttal, 5,0 százalékra mérséklődött - jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
08:32  Saját lakásában megverték és kirabolták [1 napja]
  Fegyverrel raboltak ki egy embert többen hétfőn délután a fővárosban - közölte a rendőrség honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden. Az egyik támadóról a rendőrség fényképet tett közzé.
07:08  Ha adóemelés lesz, azt az autósoknak kell megfizetni [1 napja]
  A Magyar Ásványolaj Szövetség (MÁSZ) szerint az üzemanyag-forgalmazók a többletadót valószínűleg teljes mértékben megjelenítik a kiskereskedelmi áraikban - mondta Grád Ottó, a MÁSZ főtitkára az MTI-nek hétfőn, miután az NGM közölte, hogy szeptember 22-éig közli az adóhatóság, hogy a nemzetközi olajárak függvényében emelkedik-e az üzemanyagok jövedéki adója októberben.
06:57  1,5 milliárdnyi féléves profitot termelt az MKB [1 napja]
  Az MKB bankcsoport 1,5 milliárd forint adózott eredményt ért el az első fél évben, szemben az egy évvel korábbi 4 milliárd forintos veszteséggel - közölte a bank hétfőn.
06:46  Alacsony árak nyomják agyon a gabonapiacot [1 napja]
  Alacsony árak jellemzik a hazai gabonaszektort, így inkább kivárnak a szereplők - írja a keddi Világgazdaság.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Minden fontos hír megtalálható, egy helyen

Suhajda Gergely
Debrecen
 

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác