pénztárca kímélő megoldások
 
HVG - Cégautó hírekNézet: Dobozos Friss    
 

2014. szeptemper 30, kedd

18:31  Négyes karambol: Zárva az út Szentes és Csongrád között [1 óra 11 perce]
  Baleset miatt teljes útzár van érvényben a 451-es főúton Szentes és Csongrád között, ahol egy helyközi busz, egy kamion és két kisteherautó ütközött össze. Senki sem sérült meg.
18:27  Olaszország három hónapig kibírja orosz gáz nélkül [1 óra 15 perce]
  Az orosz gázszállítások leállása esetén Olaszország három hónapig tudná gond nélkül fenntartani a gázellátást a tartalékai felhasználásával - közölte az olasz gazdaságfejlesztési miniszter.
18:12  Ilyen is van: F40-es Ferrarival ment kempingezni egy japán [1 óra 30 perce]
  Sokféle autóval lehet nekivágni egy kempingezésnek, az viszont a legkevésbé sem megszokott látvány, amikor valaki egy Ferrari F40-essel vág neki egy ilyen mókának. Pedig ilyen is van, egy japán szuperautó-gyűjtő bevállalta.
18:12  Részegen vezetett Phelps, őrizetbe vették [1 óra 30 perce]
  Ittas vezetésért rövid időre őrizetbe vették Michael Phelps tizennyolcszoros olimpiai bajnok amerikai úszót Baltimore-ban.
18:00  Hát ennyire szeretik a Facebook-vezért a beosztottjai [1 óra 42 perce]
  Az igazán jó főnök ismérve, hogy amellett, hogy sikeresen vezeti a cégét, beosztottjai elismerését, szeretetét is kiérdemli. Ez utóbbi sem egyszerű.
17:58  Angela Merkel Budapestre jöhet [1 óra 44 perce]
  Lázár János német kollegája, Peter Altmaierra hivatkozva azt mondta: Angela Merkelnek szándékában van Magyarországra látogatni a jövő évben.
17:45  Elemzők: Továbbra is Tarlós István a favorit [1 óra 57 perce]
  Falus Ferenc visszalépése nem módosította érdemben az önkormányzati választások esélyeit, de megmutatta, hogy a baloldal nem tud úrrá lenni korábbi hibáin - állapították meg az MTI által kedden megkérdezett elemzők. Továbbra is szinte biztosra veszik Tarlós István jelenlegi főpolgármester újraválasztását, valamint azt valószínűsítik, hogy az átlagosnál kisebb lesz fővárosi részvétel az október 12-i önkormányzati választáson.
17:44  Igazi jelzőlámpákat szereltek fel a városligeti KRESZ-parkban - fotók [1 óra 58 perce]
  Felújították a KRESZ-parkot a budapesti Városligetben. Javították az úthibákat, a burkolati jeleket, és most már igazi jelzőlámpák is vannak benne.
17:33  Közmédiás műsorvezető járt Szanyinál, az MTVA nem bánja [2 óra 9 perce]
  Az MTVA nem talált semmi törvénysértőt abban, hogy műsorvezetőjük, Garan Beáta magánemberként Szanyi Tibor szocialista képviselő vendége volt - olvasható a közmédia kedd esti közleményében. Az Átlátszó.hu írt arról, hogy a köztévé munkatársa a Gój Motorosok "küldöttségének" tagjaként Szanyi Tibor szocialista képviselő vendégszeretetét élvezte Brüsszelben. Az európai parlamenti látogatáson készült fotókon is látható Garan Beáta.
17:28  Ezekben az állásokban szakíthat a legtöbbet [2 óra 14 perce]
  Magyarország 10 legjobban fizetett munkaterülete közül 4 a legkeresettebb is egyben. Egy friss felmérés szerint az informatika, a pénzügy, a minőségbiztosítás és a mérnöki pozíciók nem csak havi bruttó 300 ezer forint feletti átlagfizetést biztosítanak, de a munkaadók is ilyen szakemberekre vadásznak leginkább.
17:24  Fehéroroszország felfüggeszti a gyalogos forgalmat az EU-val közös határon [2 óra 18 perce]
  A szükséges infrastruktúra hiányára hivatkozva Fehéroroszország szerdától bizonytalan időre felfüggeszti a gyalogos forgalmat az Európai Unió államaival határos átkelőhelyeken - közölte a Lengyel Rádió kedden.
17:20  Ha valamiért érdemes lesz szerdán a zenére gondolni - Trentemøller Budapesten [2 óra 22 perce]
  Ha van az a fajta fűszer és delikát, amelyet minden elektronikus zenére éhezőnek legalább egyszer meg kell kóstolnia ahhoz, hogy egyáltalán nyugodt szívvel gondolhasson a jövőre, akkor az Trentemøller zenéje. A dán varázsló szerdán ad koncertet zenekarával az Akváriumban.
17:17  Még elemzik az ügyészek a rendőrbarátaival kérkedő politikus hangfelvételeit [2 óra 25 perce]
  A főügyészség elemzi azokat a hangfelvételeket, amelyeket a Garabits-ügyben kaptak meg múlt héten a rendőrségtől - írja a Nol.hu. A rendőrség szeptember 24-én rendelt el nyomozást a vesztegetési ügyben, ami azért került át a Központi Nyomozó Főügyészséghez, mert vezető beosztású rendőrök és önkormányzati vezetők is érintettek lehetnek.
17:12  Megvette a Magyar Posta az FHB Kereskedelmi Bank 49 százalékát [2 óra 30 perce]
  Az FHB Jelzálogbank Nyrt. eladta a 100 százalékos tulajdonában lévő FHB Kereskedelmi Bank Zrt. 49 százalékát a Magyar Postának 28,5 milliárd forintért - közölte az FHB Jelzálogbank kedden a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
17:08  Szigetvári tiszteli Falust, mert visszalépett [2 óra 34 perce]
  Tiszteletreméltónak nevezte Falus Ferenc döntését, hogy visszalép a főpolgármester-jelöltségtől Szigetvári Viktor, az Együtt - A Korszakváltók Pártjának ügyvezető társelnöke kedden Gyulán, hangsúlyozva, "ettől kezdve minden erőnkkel támogatjuk Bokros Lajost".
17:00  Nem kapkodnak Bokrosért az MSZP-ben [2 óra 42 perce]
  A párt kerületi polgármesterjelöltjeinek többsége nem fog együtt szerepelni a fővárosi MSZP által támogatott, az országos vezetés részéről viszont elutasított főpolgármester-jelölttel a következő két hétben. Az MSZP-ben viszont ismét súlyos töréseket okoztak az elmúlt napok eseményei.
16:58  A Nagykáta és Vidéke Takarékszövetkezetnek se volt szerencséje a bíróságon [2 óra 44 perce]
  A bíróság kedden elutasította a Nagykáta és Vidéke Takarékszövetkezet devizahiteles keresetét a magyar állam ellen indított perben.
16:46  Közpénzből nyaralgatott a grönlandi miniszterelnök [2 óra 56 perce]
  A repülőjegyektől kezdve a minibárokból elfogyasztott italokig bezárólag komplett családi utazásokat finanszírozott közpénzből Aleqa Hammond grönlandi miniszterelnök - derült ki egy parlamenti jelentésből.
16:32  Több száz tő kendert találtak egy füzérkomlósi drogtanyán [3 óra 10 perce]
  Indiai kendert termesztett Füzérkomlós külterületén két férfi. Kábítószer birtoklása miatt eljárási indítottak ellenük - közölte a rendőrség kedden.
16:28  Ujhelyi: "a Fidesz-hatalom bűnös szándékait megelőzendő, bejelentést teszek" [3 óra 14 perce]
  Az Európai Unió csalás elleni hivatalának, az OLAF-nak a véleményét kéri Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti (EP-) képviselője, a párt alelnöke arról, hogy egyes fideszes politikusok összefüggésbe hozzák az önkormányzatoknak az elkövetkező évekre juttatott uniós fejlesztési források mértékét az októberi választások nyomán megalakuló önkormányzatok politikai összetételével.
16:25  A Bloomberg híre miatt zuhanhatott nagyot a rubel [3 óra 17 perce]
  Történelmi mélypontjára esett a rubel árfolyama az euróból és dollárból álló valutakosárhoz képest kedden délután a moszkvai tőzsde devizakereskedésében - közölték orosz hírportálok.
16:24  Filmsorozat készül Adolf Hitlerről [3 óra 18 perce]
  Nyolcrészes televíziós filmsorozatot készít Adolf Hitler egykori náci diktátorról az Ufa Fiction német produkciós cég.
16:20  Róna Péter: Matolcsyék továbbra is szórják a pénzt [3 óra 22 perce]
  Az LMP szerint bár Magyarországon is szükség van az alternatív közgazdasági iskolák tanainak oktatására, azt a "jegybank által elszórt milliárdok" töredékéből is meg lehetne oldani, megszervezése pedig nem az MNB feladata.
16:12  Magyar tervező nyerte a design Oscar-díját [3 óra 30 perce]
  Egy újabb magyar érte el szakmája csúcsát: Policsányi István néhány napja -- akadálymentesített utasszállító hajó tervével - elnyerte a világ legrangosabb fomratervezői díját, a Red Dot Awards-ot, valamint a Concept Design/Mobility kategória Best of the Best díját.
16:08  11 térfigyelőt és kamerás járőrkocsit vetettek be a XII. kerületben [3 óra 34 perce]
  Újabb térfigyelő kamerákat telepítettek és kamerákkal felszerelt járőrautót állítottak forgalomba a főváros XII. kerületében.
16:05  Visszalépett Gyurcsányék székesfehérvári polgármesterjelöltje [3 óra 37 perce]
  Visszalépett a Demokratikus Koalíció székesfehérvári polgármesterjelöltje, Csabai Béla kedden az MSZP-Együtt-PM közös jelöltje, Márton Roland javára.
16:01  Vízosztással kampányol a Jobbik a "szeptemberi melegben" [3 óra 41 perce]
  Több budapesti helyszínen is vizet oszt a Jobbik Magyarországért Mozgalom az önkormányzati választási kampány részeként.
15:58  Ez igazán kínos lehet: problémák a Galaxy Note 4 képernyőjével? [3 óra 44 perce]
  Fura fintora a sorsnak: miközben a Samsung kárörvendően köszörüli a nyelvét az iPhone 6 Plus (vélt vagy valós) hajlíthatóságán, addig saját üdvöskéjének képernyőjét is kritikák érik.
15:55  Meglepő felfedezés Leonardo da Vinci híres festményéről [3 óra 47 perce]
  Harmadik nekifutásra nyerte el végső formáját Leonardo da Vinci egyik leghíresebb munkája, a Hölgy hermelinnel című festmény. Ezt egy francia szakember állapította meg, aki az kép festékrétegeit vizsgálta meg.
15:42  Idén is elszalad kissé a portugál államháztartási hiány [4 óra 0 perce]
  A portugál kormány megemelte kedden az idei államháztartási hiány mértékére vonatkozó előrejelzését: a 4 százalékos célszámot 0,8 százalékponttal 4,8 százalékra javították.
15:40  Holnaptól már újra járható a Lánchíd utca [4 óra 2 perce]
  Szerda reggel üzemkezdetkor megindulhat a buszközlekedés és a célforgalom a Lánchíd utcában.
15:36  310 körül járt a forint délután [4 óra 6 perce]
  A dollárt kivéve tovább erősödött a forint a főbb devizákkal szemben kedd délután.
15:35  Trágár beszédért is elzárást kaphat [4 óra 7 perce]
  Közterületen való italozásért, koldulásért, de még az utcán történő gyalogos átkelésért is ítéltek több napos, illetve hetes szabálysértési elzárásra embereket. Többségüket azért, mert nem tudták kifizetni a szabálysértési bírságot. A Magyar Helsinki Bizottság minap nyilvánosságra hozott jelentése egyszerre abszurd és szomorú példákkal illusztrálja, hogy milyen anomáliákkal működik a szabálysértési elzárás intézménye Magyarországon.
15:34  Dühösek a bércsökkentés miatt az olasz parlament dolgozói [4 óra 8 perce]
  A római parlament csökkentette kedden a képviselőházban és a szenátusban dolgozó közalkalmazottak bérét: a parlamenti gyorsírók, titkárok és borbélyok a bírósághoz fordulnak fizetésük megkurtítása miatt.
15:29  Változik holnaptól sok gyógyszer ára [4 óra 13 perce]
  Október elsejével csaknem ötszáz gyógyszernek változik az ára: 178 készítmény drágább, több mint 300 gyógyszer viszont olcsóbb lesz szerdától - közölte az Országos Egészségbiztosítási Pénztár.
15:22  Újabb vádemelés jöhet az Andrássy úti paloták ügyében [4 óra 20 perce]
  Az Andrássy úti paloták eladásának harmadik ügycsoportjában is vádemelési javaslattal zárult a nyomozás - ezt a Terézvárosi Önkormányzat közölte kedden délután. Ebbe a körbe tíz ingatlan tartozik, összesen huszonnégy gyanúsított van, és az ügyészség a következő hónapban dönt a vádemelésről az önkormányzat szerint.
15:11  Elutasították a Lakiteleki Takarékszövetkezet keresetét [4 óra 31 perce]
  Nem jogerősen elutasította a Fővárosi Törvényszék a Lakiteleki Takarékszövetkezet magyar állam elleni keresetét kedden. A bíróság egyben elutasította a felperes indítványát arról, hogy - a pert felfüggesztve - a törvényszék az Alkotmánybírósághoz, illetve az Európai Bírósághoz forduljon.
15:07  LMP-s almát ehetett, aki ma a Blaha felé járt [4 óra 35 perce]
  Többek között a vidék és a városok együttélésének fontosságára hívta fel a figyelmet az LMP, azzal, hogy kedden két politikusa, Sallai R. Benedek országgyűlési képviselő és Csárdi Antal főpolgármester-jelölt, valamint több aktivistája is almát osztott a fővárosi Blaha Lujza téren.
15:00  Occupy Hongkong: szerdán jön a fordulat? [4 óra 42 perce]
  A Tienanmen tér kísértete járja be Kínát: kérdés, meddig tolerálja a pekingi vezetés azt a napok óta tartó megmozdulást, amely alapjaiban rengetheti meg nemcsak Hongkong, de saját belső rendjét is. Az ott élő magyarok szerdára várják a fordulatot, nemzeti ünnep miatt ugyanis még többen vonulhatnak az utcára.
14:52  Elítélték az öthónapos kislányát megfojtó kaposvári apát [4 óra 50 perce]
  Tizenöt év fegyházra ítélte nem jogerősen a Kaposvári Törvényszék kedden azt a 23 éves helybéli férfit, aki tavaly novemberben megverte és megfojtotta öt hónapos kislányát.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Minden fontos hír megtalálható, egy helyen

Suhajda Gergely
Debrecen
 

Sok színű, egy kattintással átszínezhetem.

Barna Beatrix
Dunaújváros
 

Egyetlen kattintással változtathatom a betű méretet.

Csongrádi Felícia
Tatabánya
 

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest