pénztárca kímélő megoldások
 
HVG - Cégautó hírekNézet: Dobozos Friss    
 

2014. november 23, vasárnap

10:11  444: Elérhetetlen a Btel ügyfélszolgálata [1 óra 19 perce]
  Egy olvasó írta be a 444.hu-nak, hogy Szolnokon és Zircen már egy hete nincs internet. A hibabejelentés kicsörög, de nem veszik fel a telefont.
10:00  Már a PM is akarja látni az eltitkolt stratégiákat [1 óra 30 perce]
  A PM kikérte az EMMI-től a Felzárkózási Stratégia új változatát A PM közérdekű adatigényéléssel fordult az Emberi Erőforrások Minisztériumához, hogy megtudhassa, mit tervez a kormány a roma integráció és a gyermekszegénység felszámolásának területén. A vonatkozó stratégiákat a hvg.hu is nemrég kikérte e minisztériumtól.
09:50  Kedden újabb tüntetés: a magánnyugdíjpénztárak kinyírása ellen [1 óra 40 perce]
  Tüntetést rendeznek civilek a magánnyugdíjpénztárakban maradt vagyonok állami lenyúlása ellen kedden este hat órától a József nádor téren. A megmaradt magánnyugdíjpénztárakat is ellehetetlenítő törvénytervezet hírére alakult 60 ezren a MAGÁN nyugdíjukért Facebook-csoportnak vasárnap reggel közel háromezer támogatója volt.
09:29  Tilosban jár a 157-es busz [2 óra 1 perce]
  Naponta 15 millió forint büntetést kellene kifizetnie a Budapest Közlekedési Központnak, amiért a 157-es busz tilosban jár, írja a Borsonline.
09:00  A világ első táblagépe, amelyik olyan lesz, amilyennek ön szeretné [2 óra 30 perce]
  Nem hagyja ki a megcélzott felhasználókat a finn Jolla cég új tabletjének készítésekor.
08:51  Rendőrkézen a forráskúti gyilkos [2 óra 39 perce]
  A péntek este eltűnt forráskúti nő gyilkosa egy ingatlanban élt az áldozattal -írja a police.hu
08:28  Óriási blama: lemondott a választási bizottság a hibás előrejelzés miatt [3 óra 2 perce]
  A kormányzó jobbközép Polgári Platform (PO) szerezte meg a legtöbb képviselői helyet az egy hete rendezett lengyel helyhatósági választásokon a szombat éjjel nyilvánosságra hozott eredmények szerint. A hivatalos eredmények jelentősen eltérnek a szavazás napján készített közvélemény-kutatásoktól, ráadásul a választási bizottság az új elektronikus rendszerrel sem boldogult.
08:05  Lámpára és csengőre gyűjtenek a rendőri vegzálások ellen [3 óra 25 perce]
  A rendőrség az ország számos helyén módszeresen utazik azokra a kerékpárral munkába menő munkásokra, akiknek a bicikli az egyetlen lehetőségük, hogy eljussanak a sokszor 10-15 km-re lévő munkahelyükre, de a kerékpárjuk nem felel meg a KRESZ előírásának, mert hiányzik róla egy prizma, egy csengő vagy egy lámpa. A Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket (MKTB) Egyesület ezért gyűjtőakcióba kezdett.
07:50  Gázolt a vonat Hajdúszoboszlónál [3 óra 40 perce]
  Elgázolt egy embert Hajdúszoboszló állomáson a Záhonyból Budapest-Nyugati pályaudvarra tartó Kraszna-Latorca InterCity vonat vasárnap reggel - közölte a Mávinform az MTI-vel.
07:45  Hatalmas áradások a rekordhavazás után [3 óra 45 perce]
  A rekordnagyságú hétközi havazás után a következő napokra áradás veszélye miatt adtak ki riasztást New York állam egyes körzeteire.
07:38  Halálosan megfenyegettek egy Uber-sofőrt [3 óra 52 perce]
  Őrizetbe vettek Spanyolországban öt taxisofőrt, mert üldözték és halálosan megfenyegették az Uber közösségi utazásmegosztó szolgáltatás egyik alkalmazottját - jelentette a spanyol sajtó szombat éjjel a rendőrség közlésére hivatkozva.
07:01  Új oldalt indított a Telekom [4 óra 29 perce]
  A Gondolatbörze az ügyfelekkel való közvetlen és nyilvános interakcióhoz, gondolatmegosztáshoz nyújt segítséget: a fórum ötletmegosztó és blogfelület is egyben, ahol lehetőség nyílik a szakértő és a kezdő felhasználók és alkalmazók találkozására.
06:00  Újpesten bizonyítaná a Fidesz, hogy még mindig van ereje [5 óra 30 perce]
  Az MSZP Újpestről kezdené el lebontani a kétharmadot, de nem talált egy olyan országosan ismert politikust sem, akinek jók lennének az esélyei. A Fidesz abban bízik, megint jobb lesz a mozgósításban és be fogja bizonyítani, a népszerűségvesztés ellenére is képes győzni. A főváros 11. választókerületében idén negyedik alkalommal járulhatnak az urnákhoz a választók: ezúttal a Kiss Péter (MSZP) halála miatt kiírt időközi országgyűlési választáson.

2014. november 22, szombat

21:33  Eggyel kevesebben vannak az X-Faktorban [13 óra 57 perce]
  Már csak hét produkció van versenyben az X-Faktorban.
20:45  Iráni atomprogram: végtelenül kicsi az esély a hétfői megegyezésre [14 óra 45 perce]
  Végtelenül kicsi az esély a megegyezésre hétfőig az iráni atomtárgyalásokon - írja az APA osztrák hírügynökség az értekezlet európai résztvevőire hivatkozva.
20:31  Török katonák kurd harcosokat képeznek ki az Iszlám Állam ellen [14 óra 59 perce]
  Észak-iraki kurd pesmerga harcosokat képeznek ki török katonák, akik hasonló katonai felkészítésben részesítik majd az iraki hadsereg új egységének tagjait, így segítve az Iszlám Állam (IÁ) elleni küzdelmet - jelentette be szombaton Isztambulban egy magas rangú török katonai vezető.
20:15  Közepes erejű földrengés rázta meg Romániát [15 óra 15 perce]
  A Richter-skála szerinti 5,6-os erősségű földrengés rázta meg szombat este Románia délkeleti részét.
19:45  Elszállították a bombát, megszűnt a területzár Budán [15 óra 45 perce]
  Feloldották főváros XI. kerületében szombaton este 6 órakor a területzárat, amit azt követően rendeltek el a hatóságok, hogy második világháborús robbanótest került elő a földből csatornázás közben a Muskotály utcában.
19:26  Akitől Londonban is lefagytak - egy magyar rendező sikere [16 óra 4 perce]
  Egyetlen emaillel kezdődött, végül nemzetközi sikersztori lett belőle. Simon Balázs, a fiatal magyar rendező Nils Frahm egyik dalához készített álomszerű animációt, amit azonnal felkaptak a legtöbb videómegosztó oldalon. A klip a rangos UK Video Music Awards jelöltjei közé is bekerült, ide pedig már csak a műfaj krémje kap meghívást. Simon Balázzsal a felfutó magyar animációról, a klip hátteréről, és a videoklip műfajának jelenlegi sztárjairól beszélgettünk.
19:11  Csak estére állt helyre a Budapest-Baja vonalon a vasúti közlekedés [16 óra 19 perce]
  Immár menetrendszerű a vasúti közlekedés a Budapest és Baja között, azt követően, hogy szombaton este megjavították a biztosítóberendezést a vasútvonalon - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t.
19:11  Csak estére áll helyre a Budapest-Baja vonalon a vasúti közlekedés [16 óra 19 perce]
  Immár menetrendszerű a vasúti közlekedés a Budapest és Baja között, azt követően, hogy szombaton este megjavították a biztosítóberendezést a vasútvonalon - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t.
19:00  Kihúzták az ötös lottó nyerőszámait [16 óra 30 perce]
  A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 47. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
18:21  Több mint hatvanezer ember tüntetett Madridban az abortusz ellen [17 óra 9 perce]
  Több mint hatvanezer ember tüntetett szombaton Madrid utcáin azt követelve Mariano Rajoy konzervatív spanyol miniszterelnök kormányától, hogy teljesítse az abortusz alkalmazásának korlátozására vonatkozó, három évvel ezelőtti választási ígéretét.
18:01  Egyre hihetetlenebb dolog zajlik a zenepiacon [17 óra 29 perce]
  Miközben a hírek középpontjában az ingyenes streaming szolgáltatások állnak, addig az a zenehallgatási forma kezdett el fellendülni, amelyre talán utoljára (sem) gondolnánk.
17:48  Újraindult a vonatközlekedés a Budapest-Vácrátót vasútvonalon [17 óra 42 perce]
  Újraindult a vonatközlekedés a Budapest-Vácrátót vasútvonalon, ahol egy elromlott motorvonat akadályozta a forgalmat szombaton délután - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t.
17:48  Késnek a vonatok a Budapest-Vácrátót vasútvonalon [17 óra 42 perce]
  Jelentősen, 50-60 percet késnek a vonatok a Budapest-Vácrátót vasútvonalon, miután egy motorvonat szombaton délután útközben elromlott - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t.
16:37  Decemberben jön a felsőoktatási stratégia [18 óra 53 perce]
  A felsőoktatási stratégiát december 5-én vitatja meg a Felsőoktatási Kerekasztal, az ahhoz kapcsolódó első törvények, rendeletek a kormányzati és európai uniós jóváhagyás esetén jövő tavasszal születhetnek meg - mondta a felsőoktatásért felelős helyettes államtitkár szombaton Pécsen.
16:30  Balog: a jó privatizációnak van helye a gazdaságban [19 óra 0 perce]
  A gyógyszerészek büszkék lehetnek az elmúlt negyedszázadban elért eredményeikre, és a kormány továbbra is partnere kíván maradni szakmai szervezetüknek - mondta az emberi erőforrások minisztere szombaton Budapesten.
16:25  Nem jutnak zöldágra Iránnal az atomtárgyalásokon [19 óra 5 perce]
  Nincs előrelépés az Iránnal folytatott atomtárgyalásokon - közölte a német külügyminiszter, Frank-Walter Steinmeier szombaton Bécsben.
16:15  Földrengés Japánban és Kínában [19 óra 15 perce]
  Japánban többen megsebesültek, Kínában pedig egy ember meghalt, amikor szombaton mindkét országban egy-egy földrengés történt.
16:08  NGM: meg kell akadályozni, hogy a magánnyugdíjpénztárak feléljék a nyugdíjasok pénzét [19 óra 22 perce]
  A magánnyugdíjpénztárakról az Országgyűlésnek beterjesztett javaslat védi a korábban kötelezően befizetett tagdíjakból származó, a jövőbeni nyugdíjjáradékok fedezetéül szolgáló vagyont - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium szombaton az MTI-vel.
16:00  Kiszivárgott: ilyen különleges lesz a Xiaomi új telefonja [19 óra 30 perce]
  A világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártójává avanzsált Xiaomi prémium-küllemű telefont készít.
15:57  Halálos baleset Csurgó közelében [19 óra 33 perce]
  Halálos közlekedési baleset történt szombat délután Csurgó és Berzence között, az utat lezárták - tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-t.
15:48  Rétvári: az oktatás minden területére több pénz jut jövőre [19 óra 42 perce]
  A jövő évi költségvetési javaslat szerint az oktatás minden szintjére több pénz jut, egyebek mellett a középfokú oktatásra is; a kormány semmi olyan intézkedést nem tervez, amely pedagógusok elbocsátásával járna - mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szombaton budapesti sajtótájékoztatóján.
15:14  Égő ember szaladt be a rendőrszékházba [20 óra 16 perce]
  Égő ember rohant be a Teve utcai rendőrszékházba - írja az atv.hu.
15:07  Gyurcsánybajnaizik a Fidesz a pedagógus tüntetésre [20 óra 23 perce]
  A Gyurcsány-Bajnai kormányok elvettek egyhavi bért a pedagógusoktól - írta a Fidesz szóvivője közleményben szombaton.
14:59  Bombát találtak, lezárták a Budaörsi utat [20 óra 31 perce]
  Lezárta a rendőrség a fővárosban a Budaörsi utat szombaton, miután csatornázási munkálatok közben második világháborús robbanótestet találtak a Muskotály utcában - közölte honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
14:23  Fidesz: Gyurcsány megint hazudott [21 óra 7 perce]
  A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke megint hazudott, mert néhány napja még úgy tett, mintha távol tartaná magát az elmúlt időszak tüntetéseitől, szombaton viszont "bevallotta, hogy valójában a baloldal áll a megmozdulások mögött".
14:01  Megöltek egy 22 éves lányt [21 óra 29 perce]
  Gyilkosság áldozata lett egy 22 esztendős forráskúti nő, holttestét szombaton találták meg - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
13:13  Az utolsó pillanat: utcára vonultak a pedagógusok [22 óra 17 perce]
  November 22. a Magyar Közoktatás Napja. A pedagógusok azonban nem ünnepelnek, hanem utcára vonulnak, mert szerintük a jövő évi költségvetés "visszafordíthatatlanul tönkreteszi gyermekeink és az ország jövőjét". A demonstrációt a - korábban az EMMI-vel megállapodást kötő - Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) szervezi.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Sok színű, egy kattintással átszínezhetem.

Barna Beatrix
Dunaújváros
 

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác
 

Mióta ezt használom felére csökkent a mobil számlám.

Szuhár Balázs
Siófok
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár