pénztárca kímélő megoldások
 
Népszabadság - Belföld hírek
 

Mai top100 hírek

2015-10-07 07:05  17 éve várta a gyilkos anya, hogy megtalálják
  Napra pontosan 17 évvel az elkövetés után fogtak el egy nőt, aki még 1998-ban ölte meg csecsemőjét. A halott újszülöttet annak idején Székesfehérváron, egy utcai konténerben találták meg.
2015-10-07 08:43  Lagzi Lajcsi nem akart III/III-as ügynök lenni
  A áram-, víz- és gázlopással gyanúsított zenésznek már a Kádár-korszakban beindult a karrierje. Talán nem véletlenül. Lagzi Lajcsit III/III-as ügynöknek próbálták beszervezni, ami részben sikerült is.
2015-10-07 07:24  Felszámoló művészek
  Bűncselekmény hiányában megszüntették a nyomozást a Hajdú-Bét Rt. ügyében. A Magyar Nemzet még azelőtt megszerezte az erről szóló ügyészségi határozatot, hogy azt az érintetteknek kézbesítették volna.
2015-10-07 06:15  A szlovák szélsőjobb csak átgázolna Magyarországon, egy felvidéki magyar akasztana is
  Iskolákban szervez "hazafias" katonai foglalkozásokat a szlovák szélsőjobboldal. Egyik vágyuk a Magyarországon átmenő "folyosó" a déli szláv testvérek felé, a hülyeség pedig ragad, felvidéki magyarok is hangoztatnak megdöbbentően szélsőséges nézeteket. Van, aki a Charlie Hebdo elleni merénylethez hasonlóra buzdít a pozsonyi Új Szó szerkesztősége ellen.
2015-10-07 06:13  Megvan a magyar Pompeji, de gyorsan be is temetnék
  Útépítés közben előkerült Bonyhád XIV. században emelt plébániatemploma. A hír országszerte lázba hozott régészeket, akik önkéntes munkával rekordidő, alig pár nap alatt ásták ki a középkori épület maradványait.

2015-10-07 08:54  Nyolc hónapig egy lakókocsiban rejtőzhetett az adócsaló
  Tíz elfogatóparancs volt érvényben egy harminckilenc éves férfi ellen, akit a hatóságoknak kedden sikerült elkapni.
2015-10-07 08:43  Elsikkasztotta ügyfelei pénzét egy szegedi ügyvéd
  Sikkasztás és csalás miatt emelt vádat egy helyi ügyvéd ellen a Szegedi Járási Ügyészség - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.
2015-10-07 07:31  Több százezer migránst utasíthat ki Brüsszel
  Az Európai Unió belügyminiszterei több százezer migráns kiutasításáról szóló tervezetet fognak megvitatni Brüsszelben - adta hírül a The Times brit napilap internetes felületén a birtokába jutott dokumentumokra hivatkozva szerdán.
2015-10-07 07:24  Sofőröket rúgnak ki a buszbérlés miatt
  Egyenként szólítja fel a Fővárosi Közgyűlés tagjait a BKV egyik szakszervezete: ne szavazza meg a buszok bérlését, mert minden egyes igen voks egy dolgozó kirúgását jelentheti. Az Egységes Közlekedési Szakszervezet (EKSZ) biztos forrásból tudja, hogy a cégvezetés a buszbérlés nyomán - teljesítménycsökkenésre hivatkozva - több tucat ember kirúgásáról döntött. Holott a buszbérlés ésszerűtlenül drága, ráadásul a teljesítménycsökkenés miatt a cég pozícióit is rontja - véli az EKSZ.
2015-10-07 06:25  "A legbelsőbb, személyes ügyem" - emlékezés Göncz Árpádra
  Nem volt nála szerethetőbb politikus mifelénk. Tisztább kezű sem. Gazdagabb életű sem. Olyan sem, akinek a kapcsolatai annyira sokfelé ágaztak volna. Aki olyan sokféle közegben, olyan sokféle emberrel tudta elfogadtatni magát. Ő volt a kapocs a rendszerváltás meghatározó közéleti csoportjai között. És ő lehetett volna a demokratikus Magyarország hídembere.

2015-10-07 10:38  Gázvezeték: Már most késésben vagyunk
  Az Orbán-kabinet töretlenül kiáll a Magyarországot Görögországgal összekötő Tesla gázvezeték mellett, noha az talán a semmibe vezet majd; igaz, az előkészítés már most csúszik. Viszont ismét szállítunk Ukrajnába gázt.
2015-10-07 10:26  Demjánék nem akarnak más tollával ékeskedni
  A Demján-csoport üdvözli, hogy felmerült a Múzeumi negyed lehetséges helyszíneként a Nyugati pályaudvar, Podmaniczky utca és Dózsa György út által határolt terület, ugyanakkor emlékeztet: az ötlet nem új, 15 éve született Orbán Viktor miniszterelnök megbízására.
2015-10-07 10:11  VW-botrány: Januárban kezdhetik visszahívni a kocsikat
  A Volskwagen (VW) januárban kezdheti a dízelbotrányban érintett kocsik visszahívását, az esetek többségében csak egy szoftverfrissítésre lesz szükség - mondta a német társaság vezérigazgatója egy szerdai lapinterjúban.
2015-10-07 09:55  Az ön kártyájával is vásárolhatnak Angliában
  Nőtt az interneten elkövetett bankkártyacsalások száma, de még így is elenyésző az ilyen ügyek aránya. Egyre kevesebb visszaélésre ad lehetőséget a bankkártyák ellopása vagy hamisítása, ezeket ugyanis az EU-ban már nem lehet könnyen felhasználni.
2015-10-07 09:42  Enyhült a menekülthullám, újranyitották az átkelőket
  Megnyitották az összes határátkelőt Horvátország és Szerbia között szerdán, így helyreállhat a személy- és teherforgalom, egyik átkelőhelynél sem kell hosszabb várakozásra számítani - közölte a szerbiai autós szövetség.

2015-10-07 09:05  Álcával próbálkoztak a csempészek
  Harmincezer doboz csempészett cigarettát foglalt le egy járőrautónak álcázott terepjáróból a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodásznál a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) - közölte a hatóság nyíregyházi vám- és pénzügyőri igazgatóságának sajtóreferense szerdán az MTI-vel.
2015-10-07 08:29  Már kétszer megbírságolták az állami mobilcéget
  Bajba kerülhet a 12,8 milliárd forintért állami mobil-adatátviteli hálózatot építő MVM-leány, az MVM Net. A 450 megahertzes sávon építkező cég egyik szállítója leszerelte a korábban biztosított teszthálózatot, így továbbra sem teljesítik a frekvenciaszerződés előírásait, s immár a cég frekvenciahasználati jogosultsága forog veszélyben.
2015-10-07 08:11  Intelligens városokat fejlesztenek
  Mobiltelefon-alapú szolgáltatások sorával intelligenssé tenné hazánk városait a Nemzeti Mobilfizetési (NMF) Zrt. A heroikus feladatot országos reprezentatív felméréssel alapozták meg. A magyar Smart City Platform megálmodóinak a megvalósítással várniuk kell.
2015-10-07 06:54  Sokat isznak és verekednek is az amerikai tudósok
  Túl sokat isznak és még sznobok is az Antarktiszon dolgozó amerikai tudósok - állapította meg a washingtoni kormányzat tavalyi "tényfeltáró" expedíciója, amely az egészségügyi és biztonsági kockázatokat vizsgálta.
2015-10-07 06:38  Hatezer rabot engednek el idő előtt
  Az amerikai igazságügyi minisztérium október végén mintegy hatezer kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt elítélt őrizetes idő előtti, ellenőrzött szabadlábra helyezésére készül - közölte kedden internetes kiadásában a The Washington Post amerikai napilap.Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

A hírfigyelő segítségével néhány perc alatt átnézhetem a számomra fontos híreket.

Szurkos Norbert
Budapest
 

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks
 

Sok színű, egy kattintással átszínezhetem.

Barna Beatrix
Dunaújváros
 

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest