pénztárca kímélő megoldások
 
Népszabadság - Belföld hírek
 

Mai top100 hírek

2014-12-22 06:50  Orbán Ráhel és a 15 millió titka
  Ritkán látható üzleti villámkarriert futott be az elmúlt években Tiborcz István, a kormányfő veje. A cégadatok szerint az üzlet 2010-ben indult be igazán a Simicska Lajos-Nyerges Zsolt páros segítségével. Így nem jelenthet súlyos terhet a családi kasszának Orbán Ráhel tandíja, amely a svájci elit magániskolában szemeszterenként 15 millió forintra rúg.
2014-12-22 07:36  Terroristák kivégzésével válaszoltak a táliboknak
  Pakisztánban vasárnap este kivégeztek négy terroristát, akiket egy Pervez Musarraf volt elnök ellen végrehajtott támadás miatt ítéltek halálra - közölte a védelmi minisztérium.
2014-12-22 07:29  ÁNTSZ: Csak ügyelet van karácsonykor
  A karácsonyi ünnepek alatt, illetve az azt követő munkaszüneti napokon az ügyeleti rend szerint biztosítják a sürgős esetek ellátását az egészségügyi szolgáltatók. A gyógyszertárak is ügyeleti rendben működnek - tájékoztat az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat.
2014-12-22 07:20  Harrach: Nehéz megmagyarázni, a drogteszt miért kéne az újságíróknak
  A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) parlamenti frakcióvezetője szerint a tavaszi ülésszakban az Országgyűlés elé kerülhet a kormánypárt családi csődvédelemről szóló javaslata. Erről Harrach Péter az MTI-nek adott évértékelő interjúban beszélt, amelyben közölte, az internetadót nem tartja szerencsés ötletnek, az újságírókat pedig nem vetné alá drogtesztnek.
2014-12-22 07:12  Kisiklott maffiaügyek: pancserek vagy szabotőrök?
  Vizsgálja a Nemzeti Védelmi Szolgálat, hogy szakmai hibák vagy az alvilággal együttműködő hivatásosok árulása miatt nem sikerült felderíteni számos, a 90-es években elkövetett gyilkosságot, alvilági leszámolást és több nagy gazdasági bűncselekmény hátterét.Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Minden fontos hír megtalálható, egy helyen

Suhajda Gergely
Debrecen
 

Egyetlen kattintással változtathatom a betű méretet.

Csongrádi Felícia
Tatabánya
 

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc