pénztárca kímélő megoldások
 
>>> Csak címek
 
2014. október 02, csütörtök
13:27  Új Check Point viszonteladó Magyarországon: Dimension Data [Prim Online -2 óra 49 perce]
  A Check Point magyarországi képviselete Gold Partner viszonteladó szerződést kötött a Dimension Data Magyarország...
12:20  Seszták: a jövő héten átadják az M3-as új szakaszát [Híradó -1 óra 56 perce]
  Jövő héten átadják az M3-as autópálya új, Vásárosnaményig tartó szakaszát - közölte Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter a Nyíregyházát nyugatról elkerülő út műszaki átadásán.
12:20  27 havi mélyponton az olajár [Híradó -1 óra 56 perce]
  Magával rántotta az orosz tőzsdemutatókat is.
12:17  LMP: Budapest a korrupció fővárosa lett [Híradó -1 óra 59 perce]
  Az LMP szerint a kerületeknek már nincs pénzük arra, hogy a korrupt politikusokat finanszírozzák.
12:15  Két napra megnyílik Táncsics börtöne [Híradó 1 perce]
  A látogatók vezetéssel járhatják be az egykori börtöncellákat és a lőportornyot, valamint gyönyörködhetnek az egyedülálló dunai panorámában.
12:15  Retro - Megnyerte a bajnokságot, aztán lelépett a Ferraritól [ 1 perce]
  Pontosan 37 évvel ezelőtt, 1977. október 2-án az USA Nagydíjon elért negyedik helyével Niki Lauda bebiztosította második F1-es bajnoki címét. Bár még két futam hátra lett volna a szezonból, az osztrák soha többé nem versenyzett Ferrarival.
12:15  Hamilton: Rosberg fejben különösen erős [ 1 perce]
  Lewis Hamilton csapattársa, Nico Rosberg mentális erősségét dicsérte, amely egyben azt is jelenti, hogy a német versenyzőtől komoly kihívásra számít az F1-es bajnoki címért, annak ellenére, hogy az elmúlt versenyeken ő kerekedett kollégája fölé.
12:15  Alonso távozik, ha ez a legjobb a Ferrarinak [ 1 perce]
  Fernando Alonso leszögezte, hogy csak akkor marad a Ferrarinál, ha a maranellói F1-es csapat vele képzeli el a jövőjét, hiszen a Scuderia érdekeit saját magáé fölé helyezi.
12:15  Engedély nélkül praktizáló nőgyógyászokat lepleztek le [N?k Lapja Café 1 perce]
  Négy, működési engedély nélkül tevékenykedő nyíregyházi nőgyógyászt büntetett meg az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat.
12:15  Szemüveges lesz a gyerekem? [N?k Lapja Café 1 perce]
  A szülőnek fontos felelőssége, hogy felfedezze, ha gyermekének gond van a látásával, és időben segítséget kapjon. Nem elég ilyenkor megfelelő szakorvoshoz vinni, nekünk kell lelkileg támogatnunk, felkészítenünk a szemüveg viselésére, megtanítanunk az ezzel járó tevékenységekre. Fontos, hogy a szülő magabiztos és felkészült legyen, így tudja a kicsivel elfogadtatni ezt a folyton az orrán csücsülő új testrészét.
12:15  Igazából szerelem - októberi szerelmi előrejelzés [N?k Lapja Café 1 perce]
  Sorozatunkban, az "Igazából szerelem"-ben Sarkadi Kriszta a szerelemkártyáiból jósol: minden hónap első napján kihúzza azokat a kártyákat, amelyek adott hónapban a legnagyobb segítségünkre lehetnek abban, hogy harmonikus kapcsolatban éljünk.
12:15  Lemezbemutatóra készül a Ghymes zenésze [Zene 1 perce]
  "Ámor és az Őrület", fabulák Szarka Gyulától! Lemezbemutató koncert október 9-én a MOM Kulturális Központban. [Dátum: 2014.10.02. 11:23]
12:12  Még a külüt is ki lehet próbálni Ópusztaszeren [Magyar Nemzet Online 4 perce]
  Mézédes szőlőt, frissen préselt mustot kóstolhatnak, és ritka, már-már elfeledett népi mesterségekkel ismerkedhetnek meg azok, akik Borszűrő Szent Mihály ünnepéhez kapcsolódva hétvégén ellátogatnak az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba, ahol a Szeri Szabadegyetem előadásait is meghallgathatják.
12:12  A hétvégén nálunk is indul az európai lottó [VG - Vállalatok és piacok 4 perce]
  Október 4-től Magyarországon is kapható lesz az egyik legnépszerűbb európai lottójáték. A Szerencsejáték Zrt-nek két év alatt megtérülhet a csatlakozás. A cég korábbi tapasztalatai szerint a hagyományos lottó esetében akkor ugrik meg jelentősen a forgalom, ha eléri a halmozódás a 2,5-3 milliárd forintot, erre azonban évente csak néhányszor van esély. Vagyis az EuroJackpot főnyereménye eleve onnan indul, ahova a hagyományos lottó csak sok hetes halmozódás után jut el.
12:12  Nem formálja az alakot az alakformáló [Index 4 perce]
  A céget, amelyik ezt állította, 30 millióra büntették.
12:12  Indul a Magyar Posta Takarék Ingatlan Alap [OrientPress - Belföld 4 perce]
  Új befektetési termékkel bővül a takarékszövetkezeti integráció portfóliója. Október elsejétől 87 takarékszövetkezet összesen 737 fiókjában érhető el a Magyar Posta Takarék Ingatlan Alap. Az integráció célja, hogy 2016-ra az ország minden takarékszövetkezetében hozzáférhetőek legyenek a korszerű pénzügyi termékek és szolgáltatások, így az alacsony kamatkörnyezet miatt a betéteknél ma már kedvezőbb hozamú befektetési jegyek is. A Takarékbank az értékesítési hálózat és a termékportfólió bővítésével másfél éven belül megötszörözné a takarékoknál vezetett értékpapírszámlák számát - közölte a Takarékbank.
12:11  Létesítmény: evezős és kajak-kenu pálya épülhet Csepelen [NemzetiSport 5 perce]
  Csepelen olimpiai evezős és kajak-kenu pálya épülhet a kormány döntése értelmében.
12:11  Bejelentették: pénzügyi szolgáltatóközpontot hoz létre a kormány (2.) [Portfólió 5 perce]
  Komplex termékcsomagokat nyújtó pénzügyi szolgáltató központként működik a jövőben a Magyar Fejlesztési Bank, a takarékokkal, a Magyar Postával és partnereivel szorosan együttműködve - mondta a...
12:11  Ma újra ráharaptak a magyar kötvényekre a befektetők [Portfólió 5 perce]
  A mai kötvényaukció rendkívül jól sikerült, lényegében azt mondhatjuk, hogy május óta nem volt ekkora érdeklődés a magyar államkötvények iránt. Az Államadósság Kezelő Központ a stratégiájának...
12:11  Új törvényt kapnak a biztosítók [Origo - Menedzs. Fórum 5 perce]
  A Nemzetgazdasági Minisztérium társadalmi egyeztetésre bocsátotta a biztosítókról és a biztosítási tevékenységről szóló törvényjavaslatot, az új jogszabály korszerűsíti a biztosítók működési kereteit - olvasható a kormany.hu-n megjelent közleményben.
12:11  Újra lehet regionális beruházási támogatást igényelni [Piac és Profit 5 perce]
  Egy 2014. augusztus 28-án megjelent kormányrendelet alapján ismét lehetőség van egyedi kormánydöntésen alapuló regionális beruházási támogatás (EKD támogatás) igénylésére. A támogatás igénylésének legfontosabb szabályait és a korábbi szabályozáshoz képest bevezetett lényegesebb változásokat a Deloitte Magyarország szakértőinek segítségével gyűjtöttük össze.
12:11  Egy hónap alatt csaknem 200 rendezvény Csongrád megyében [Ma.hu - Kultúra 5 perce]
  Az Országos Könyvtári Napok egyhetes rendezvényét kibővítve október elejétől november 10-ig 28 településen csaknem kétszáz rendezvénnyel várják az érdeklődőket a könyvtárak Csongrád megyében.
12:10  Ez itt a kérdés! - 10.0. [Klubrádió 6 perce]
  Az Együtt-PM a korábban bejelentett vagyonnyilatkozati eljárás mellett vagyonosodási vizsgálatot is kezdeményez a NAV-nál Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter ellen. Az Együtt-PM szorgalmazza, hogy Szijjártó Péter a nyilvánosság előtt adjon számot vagyonának gyarapodásáról. Önök szerint a NAV vizsgálni fogja Szíjjártó Péter vagyonosodását? ? Ha véleményét szeretné megosztani velünk, hívja a 06 91-334 001-es telefonszámot. Az emelt díjas hívással a Klubrádiót is támogatja. A hívás díja 330 forint. Legutóbbi kérdésünk így szólt: Szijjártó Péter külügyminiszter nem hajlandó szégyellni a szülői segítséggel vásárolt 700 négyzetméteres luxus ingatlanját, mert inkább büszke arra, hogy szülei képesek voltak támogatni Őt. Önök szerint életszerű, hogy Szijjártó 160 milliós házának jelentős részét a szülei spórolták össze? A válaszadók 11%-a igennel, 89% -a nemmel szavazott.
12:09  A szörföző mindkét kezét leharapta a cápa [Híradó 7 perce]
  Egy fiatal férfi mindkét kezét leharapta egy cápa Ausztráliában csütörtökön.
12:08  Választási autópálya-avatás [Origo - Itthon 8 perce]
  Jövő héten átadják az M3-as autópálya új, Vásárosnaményig tartó szakaszát - közölte Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter a Nyíregyházát nyugatról elkerülő út műszaki átadásán.
12:08  E cégek többé nem hirdethetnek önállóan [Index 8 perce]
  Posta, MÁV, MVM, Szerencsejáték Zrt., és egy sor másik: indul a Nemzeti Kommunikációs Hivatal.
12:06  Bokros-hajrá MSZP nélkül [Népszabadság - Belföld 10 perce]
  Az Együtt és a Demokratikus Koalíció logója ott lesz Bokros Lajos főpolgármester-jelölti plakátjain, az MSZP neve nem. Falus Ferencet két héttel az önkormányzati választás előtt még éppen időben hívták vissza: kampányára alig költöttek, a számára lefoglalt kétszáz plakáthelyet Bokros kapja meg.
12:05  Invitel hálózatfejlesztés Szegeden [Prim Online 11 perce]
  Szeptemberben az Invitel az eddigieken túl további 3.000 háztartást érintő hálózatfejlesztést hajtott...
12:02  Olimpiai evezős és kajak-kenu pálya épülhet Csepelen [Index 14 perce]
  leírás nincs publikálva
12:01  "2014-ben újra forog a tankönyvkerék, és csikorog" - sztenderdizációból fakadó problémák [ 15 perce]
  2014-ben újra forog a tankönyvkerék és csikorog, a nyelvi standardizáció pedig álnok egy probléma továbbra is, annak ellenére, hogy nemes célt szolgálhat. A sztenderdizáció problémáinak kérdéseit járjuk körbe a 18. Élőnyelvi Konferencia második napjá...
12:01  A szénanátha megelőzését most kell elkezdeni! [WEBBeteg 15 perce]
  Aki a következő tavasszal nem akar szenvedni a pollenallergia kellemetlen tüneteitől, a tüsszögőrohamoktól és a könnyezéstől, most kell elkezdenie a hosszú távú megelőzést.
12:01  Nem remekel az Apple - érdemes árfolyamcsökkenésére fogadni [ProfitLine 15 perce]
  A múlt hét folyamán robbant a hír, hogy a legújabb iPhone 6 Plus felhasználói elégedetlenek a legújabb csúcsmodellel, ugyanis a készülék zsebre téve könnyen meghajlik. Hasonló esetekről már az iPhone 5 esetében is hallottunk, bár az Apple szerint ez a probléma normál használat mellett igen ritka - hívja fel a figyelmet a Saxo Bank.
12:01  Töltőállomásokkal és Bizalomkártyával erősít az Auchan [ProfitLine 15 perce]
  A 2013-ban 324 milliárd forintos éves bruttó forgalmat elérő áruházlánc idei célja, hogy a szolnoki töltőállomás júniusi nyitását követően újabb 5 benzinkutat nyisson év végéig: így 19 áruház mellett már 17 kút szolgálja ki a lakosság igényeit. Az áruházlánc 2014. október 3-án Auchan Bizalomkártyát is indít, mellyel hűséges vásárlói számára nyújt újabb kedvezményeket a már megszokott diszkont árak mellett.
12:01  Regionális részvénypiaci kilátások [ProfitLine 15 perce]
  A Fidelity vezető elemzői arra hívják fel a figyelmet legújabb anyagunkban, hogy melyek ma a piacok fő mozgatórugói, hol találják a befektetők a legvonzóbb lehetőségeket.
11:59  Olimpiai evezős és kajak-kenu pálya épülhet Csepelen [Metropol 17 perce]
  Kormányhatározat szól arról, hogy megkezdjék a hetvenhektáros terület feltérképezését és megtervezzék a munkafolyamatokat.
11:59  A Fehér Istent is vetítik Puszanban [Metropol 17 perce]
  Az ázsiai filmek legrangosabb mustrájának számító fesztivál a Paradise in Service című tajvani drámával nyílt meg.
11:59  Szijjártó: Magyarország példaként tekint Németországra [Metropol 17 perce]
  A külügyminiszter a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara rendezvényén közölte: Magyarországon 6000 német vállalat 300 ezer embernek ad munkát.
11:59  Január első felében zárulhatnak le a devizahiteles felülvizsgálati eljárások [Metropol 17 perce]
  Trócsányi László igazságügyi miniszter azután beszélt erről, hogy tájékoztatást adott Rogán Antalnak, a Fidesz frakcióvezetőjének a devizahiteles perek állásáról.
11:59  Még nem fejeződött be Navracsics feleltetése [Magyar Nemzet Online 17 perce]
  Újra meghallgatja az EP kulturális bizottsága Navracsics Tibort. A magyar biztosjelölt támogatásáról még nem döntöttek.
11:59  Banki perek: az állam visszavonta a fellebbezést [Magyar Nemzet Online 17 perce]
  Jogerős a Széchenyi István Hitelszövetkezet ellen hozott elsőfokú ítélet, a magyar állam visszavonta a korábban tett fellebbezését.
11:59  Csath Magdolna az oktatás helyzetéről [Magyar Nemzet Online 17 perce]
  A napokban nyilvánosságra hozott friss OECD-jelentés szerint Magyarországon a legszorosabb az összefüggés az iskolai végzettség és a foglalkoztatás között.
11:59  Navracsics Tiborra újabb kérdések várhatnak [Magyar Nemzet Online 17 perce]
  Újabb kérdéseket tesznek fel Navracsics Tibornak az Európai Parlament (EP) kulturális bizottságának képviselői, s egyelőre nem döntöttek arról, támogatják-e a biztosjelöltet - közölte csütörtökön egy neve elhallgatását kérő forrás.
11:58  Tíz embert fejezett le az Iszlám Állam [VG - Külföld-EU 18 perce]
  Hét férfit és három nőt fejezett le az iszlám Állam Szíria kurdok lakta északi területén - írja a Reuters.
11:58  Most Ausztráliában játssza el a részeg tengerészt Johnny Depp [Index 18 perce]
  leírás nincs publikálva
11:57  Több mint 2 éves mélyponton az olaj ára [Origo - Menedzs. Fórum 19 perce]
  A Brent olajfajta hordónkénti ára 2012 júniusa óta legalacsonyabb szintre csökkent csütörtök délelőtt, aminek hatására egy százalék körüli mínuszba kerültek a moszkvai értéktőzsdék irányadó mutatói.
11:57  Okozhat még meglepetést az áruházláncoknál a reklámadó [Origo - Menedzs. Fórum 19 perce]
  Bár a reklámadó körüli bizonytalanságokat részben eloszlatták a hatósági állásfoglalások, a törvény alkalmazása okozhat még kellemetlen meglepetéseket. Olyan cégeknél is adókötelezettség keletkezhet, amelyekről nem is gondolnák, hogy a reklámadó alanyaivá válhatnak. A beszállítóikkal vagy bérlőikkel kötött speciális megállapodásaik miatt ezzel szembesülhetnek például a nagykereskedelmi tevékenységet végző vállalkozások, bevásárlóközpontok és áruházláncok is.
11:57  Szörnyű cápatámadás történt Ausztráliában [Népszabadság - Mozaik 19 perce]
  A 23 éves Sean Pollard a délnyugat-ausztráliai Wylie-öbölben szörfözött, amikor egy nagy fehér cápa rátámadt. A támadásban a férfi elveszítette egyik karját könyöktől lefelé és másik kézfejét, emellett sérüléseket szenvedett a lábán is, de stabil állapotban került kórházba.
11:57  Olimpiai evezős és kajak-kenu pálya épülhet Csepelen [Ma.hu - Sport 19 perce]
  "Ismét fontos lépéshez ért a sportlétesítmény-fejlesztés."
11:56  Nem kell az álegyeztetés - Mendrey [Klubrádió 20 perce]
  A nemzeti köznevelési törvény módosítását kezdeményei a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete. Mendrey László, a szakszervezet elnöke a Klubrádiónak azt mondta, komoly változtatásokra van szükség, a törvényben ugyanis olyan rendszerhibák vannak, melyek az oktatás, így az ország jövőjét veszélyeztetik.
11:56  Venus Williams is elkapott valamilyen virust [Index 20 perce]
  Visszalépett a pekingi tenisztornától, Nadal már negyeddöntős a kínai fővárosban.
11:54  Gyakorlatorientált előadások beteg-, ellátott- és gyermekjog témákban - Jogvédelmi képzések kezdődtek több felsőoktatási intézményben [Jogi fórum 22 perce]
  Megkezdődtek a jogvédelemről szóló előadássorozatok több felsőoktatási intézményben az Országos Betegjogi, Ellátottjogi, Gyermekjogi és Dokumentációs Központ (OBDK) és az egyetemek között korábban létrejött együttműködés keretében - közölte az OBDK honlapján.
11:54  Működési engedély nélkül praktizáló nőgyógyászokat büntetett az ÁNTSZ - Az orvosokra fejenként félmillió forint egészségügyi bírságot róttak ki [Jogi fórum 22 perce]
  Négy, működési engedély nélkül tevékenykedő nyíregyházi nőgyógyászt büntetett meg az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ), az orvosoknak fejenként félmillió forint egészségügyi bírságot kellett fizetniük - közölte az ÁNTSZ.
11:54  Magyarország sokat merít a német példából [OrientPress - Belföld 22 perce]
  A magyar-német kapcsolatok mindig, de különösen a rendszerváltoztatás óta kiválóak, és Magyarország politikai-gazdasági berendezkedése tekintetében számos esetben példaként tekintett Németországra - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) rendezvényén csütörtökön Budapesten.
11:53  Moszkvában bűnvádi eljárást indítottak az ukrán katonai vezetés több képviselője ellen [Híradó 23 perce]
  Bűnvádi eljárást indított az orosz Szövetségi Nyomozó Bizottság az ukrán védelmi miniszter és több katonai vezető ellen - közölte a hatóság szóvivője csütörtökön.
11:52  Az RTL Klub szerint gigaforróság volt Szombathelyen [Index 24 perce]
  156 fok, ezt írták a 8:08 - Minden reggel c. műsoruk egyik inzertjébe, a szombathelyi időjáráshoz.
11:52  Goodyear: 9,12 milliárd dolláros bevétel az első fél évben [Ma.hu - Gazdaság 24 perce]
  Az év első hat hónapjában 9,12 milliárd dollár volt a Goodyear nettó árbevétele és 155 millió dollár a nettó nyeresége, a cég EMEA szegmense (Európa, Közel-Kelet és Afrika) ebből a bevételből 3,25 milliárd dollárt ért el 31,3 millió gumiabroncs eladásával, az üzemi nyereség itt 227 millió dollár volt.
11:52  Lebuktak az ellenőrzésen: 86 tonna zöldséggel volt gond [Pénzcentrum 24 perce]
  Burgonyát és hagymát foglaltak le a hatóságok....
11:50  A Suzuki is Németországban hódít [Index 26 perce]
  A japánok a sport- és a sport-túra kategóriában erősítenek, íme, a három újdonság.
11:50  LMP: Budapest a korrupció fővárosa [Origo - Itthon 26 perce]
  Az LMP szerint a főváros és kerületei a közpénzt csak a köz érdekében használhatnák fel, de Budapest a "korrupció fővárosa lett", a kerületeknek pedig már nincs pénzük arra, hogy a korrupt politikusokat finanszírozzák. Ezt Szél Bernadett, az ellenzéki párt társelnöke mondta egy zuglói sajtótájékoztatón.
11:50  Az embargó miatt emelkednek az orosz élelmiszerárak [Híradó 26 perce]
  Az orosz jegybank elnöke a tanácskozáson közölte, hogy nem tudják tartani az 5 százalékos inflációs célt.
11:49  Szijjártó: sokat merítünk a német példából [ATV 27 perce]
  A magyar-német kapcsolatok mindig, de különösen a rendszerváltoztatás óta kiválóak, és Magyarország politikai-gazdasági berendezkedése tekintetében számos esetben példaként tekintett Németországra - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) rendezvényén csütörtökön Budapesten.
11:49  Emelkednek az orosz élelmiszerárak [Metropol 27 perce]
  Az orosz jegybank várakozásai szerint az orosz embargó miatt az idén 8 százalékos lesz a fogyasztói áremelkedés.
11:49  LMP: Budapest a korrupció fővárosa lett [Metropol 27 perce]
  Szél Bernadett, az ellenzéki párt társelnöke szerint radikálisan csökkenteni kell a zárt önkormányzati ülések számát.
11:49  Devizaperek: újabb ítélet emelkedett jogerőre [Magyar Nemzet Online 27 perce]
  Visszavonta a fellebbezést a magyar állam a Széchenyi István Hitelszövetkezet ügyében hozott elsőfokú ítélet ellen, így, miután a hitelszövetkezet nem nyújtott be fellebbezést, nem került sor a csütörtökre kitűzött tárgyalásra a Fővárosi Ítélőtáblán, s az ítélet jogerőre emelkedett.
11:49  A kirekesztettek országa lettünk [FN - Gazdaság 27 perce]
  Az alapvetően piaci orientációjú német Bertelsmann alapítvány pár éve rendszeresen elkészíti az Európai Unió országainak listáját társadalmi igazságosság szempontjából. Magyarország rendszeresen a lista legalján szerepel, 2014-re gyermekszegénység tekintetében még Romániát is megelőztük.
11:49  Vádat emeltek a gyermekgyilkos nő ellen [STOP.hu 27 perce]
  Az ügyészség vádat emelt az ellen a nő ellen, aki tavaly szeptemberben zavart állapotban, egyéves kisfiával besétált a folyóba, vele együtt a víz alá merült, majd ott a gyermekét elengedte - tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség csütörtökön az MTI-t.
11:48  FT: több jelölttel elégedetlenek az EP-pártok [Híradó 28 perce]
  "Legalább négy" európai bizottsági jelöltet tartanak "problematikusnak" az Európai Parlament képviselői az eddigi meghallgatások nyomán.
11:47  Erdélyiesítené Romániát Szilágyi Zsolt, az EMNP jelöltje [Híradó 29 perce]
  Erdély sok évtizedes elrománosítása után Romániát "erdélyiesítené" Szilágyi Zsolt, az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) államfőjelöltje.
11:47  Idén is növekedéssel számol az Auchan Magyarországon [Híradó 29 perce]
  A tavalyi 8 után 3 százalék bővüléssel kalkulál az áruházlánc.
11:46  Nagy Magyar Turizmus Nap Bécsben [Híradó 30 perce]
  Az osztrák és magyar turisztikai szakemberek idei éves találkozóján a nyugati- és dél-dunántúli régió mutatja meg magát az osztrák turisztikai piac képviselőinek.
11:46  Ukrán szakértő: egyre hevesebben ostromolják a szakadárok a donyecki repülőteret [Híradó 30 perce]
  Az elmúlt egy nap alatt négyszer indítottak rohamot az oroszbarát szakadárok a kelet-ukrajnai Donyeck nemzetközi repülőtere ellen.
11:46  Bejelentették: pénzügyi szolgáltatóközpontot hoz létre a kormány [Portfólió 30 perce]
  Komplex termékcsomagokat nyújtó pénzügyi szolgáltató központként működik a jövőben a Magyar Fejlesztési Bank, a takarékokkal, a Magyar Postával és partnereivel szorosan együttműködve - mondta a...
11:46  A kisvállalatokat is várják [Portfólió 30 perce]
  A Prologis átadta kisvállalati egységekre osztott épületét a Prologis Park Wroc³aw III területén. Megnyitotta kapuit a kisvállalatokat kiszolgáló SBU (Small Business Unit) létesítmény a...
11:46  "Eddz együtt a bajnokokkal!" [Ma.hu - Sport 30 perce]
  Az olimpiai bajnok kajakos, Szabó Gabriella részvételével csütörtökön került sor az első kihelyezett tréningre az "Eddz együtt a bajnokokkal!"-programban, amelynek keretében egy-két szerencsés gyerek, illetve szurkoló együtt tréningezhet egy-egy sportág kiváló képviselőjével.
11:46  Hárman tartották a szakadék szélén billegő autót, bent ült a sofőr [Index 30 perce]
  Hajnalban lesodródtak a 25-ös számú főútról, a kocsi egy meredek patakmeder fölé lógva állt meg.
11:45  Budapesten rendezik meg az EuroFinance konferenciát [Híradó 31 perce]
  A szervezők 650 nagyvállalat képviseletében kétezer résztvevőre számítanak, akik 67 szekcióban több mint száz előadót hallgathatnak meg a három napos konferencián.
11:44  ASUS MeMo Pad 7 (ME176C) - a hét slágere [Mobilarena 32 perce]
  Kedvező árú táblagépet teszteltünk le, amely 64 bites Intel rendszerchippel kíván az alsó-középkategóriának odapirítani.
11:44  Szuper szerverpark Százhalombattán [IT.news 32 perce]
  A tervek szerint Európa egyik legkorszerűbb szerverparkja épül a Batta Ipari Parkban Százhalombattán. A beruházó ezTrade Kft. szeptember 18-án írta alá az adásvételi szerződést a parkot üzemeltető Szákom Kft.-vel.
11:44  Október a reformáció hónapja [Híradó 32 perce]
  Az idei mottó: "Én és az én házam népe az Urat szolgáljuk."
11:43  Ezért ne parkolj egy repülőgép mögött - videó! [Blikk - Aktuális 33 perce]
  Görögországban található Skiathos repülőtere, ami már évek óta népszerű turistalátványosságnak számít. Ennek oka, hogy az érdeklődők hihetetlen közelségből tekinthetik meg az érkező és az induló repülőgépeket.
11:43  Cápatámadás! Mindkét kezét elveszítette a férfi [Blikk - Aktuális 33 perce]
  Sydney - Egy fiatal férfi mindkét kezét leharapta egy cápa Ausztráliában csütörtökön.
11:43  The Evil Within: látvány, hangok, inspirációk [Gamer365 33 perce]
  Folytatódik a beszélgetés a horrorjáték fejlesztőivel.
11:43  Assassins Creed: Unity - fogságban [Gamer365 33 perce]
  Pillantás a játék egyik korai átvezetőjébe.
11:43  PS Vitára költözik a Söldner-X 2 (psv) [Gamer365 33 perce]
  A tél folyamán érkezik a shoot em up, méghozzá cross-buy címként.
11:43  Japán eladások: lendületben a Vita [Gamer365 33 perce]
  De a Wii U is tovább javult, megjelent az új Fatal Frame.
11:43  Kamiya: senkinek sem kellett a Bayonetta 2 (wiiu) [Gamer365 33 perce]
  Több kiadó is visszadobta a második rész... aztán jött a Nintendo.
11:43  Gyengült a forint [Népszava - Belpolitika 33 perce]
  Az euró árfolyama délelőtt 1,2621 dollár volt.
11:43  Spiegel: Navracsics nem más, mint a gazda hangja [168 óra 33 perce]
  Ebben a felfogásban nincs helye a kompromisszumnak.
11:43  Szakmák Európa-bajnoksága Lille-ben [Népszava - Belpolitika 33 perce]
  A Belgiumban rendezett EuroSkills-en öt arany, egy ezüst, és öt bronzérmet nyertek el a magyarok.
11:43  Nincs döntés Navracsicsról, újabb kérdésekre kell felelnie [Népszava - Belpolitika 33 perce]
  A magyar aspiráns az este 9 óráig zajló vitában rendre kitért a magyar kormány demokráciaellenes intézkedéseire vonatkozó kérdések elől.
11:43  Már második Ebola-gyanús beteget is kezelnek Texasban [Népszava - Belpolitika 33 perce]
  A férfi négy iskolából öt gyerekkel került kapcsolatba.
11:43  Ne nézzen sok Tom és Jerryt, mert rasszista lesz tőle! [Heti Válasz 33 perce]
  Rasszizmusveszélyre figyelmeztető üzenet fogadja az Amazon Prime Instant Video oldalán azokat, akik Tom és Jerry rajzfilmekre keresnek. Nem vicc.
11:42  Összedugták a fejüket a jegybankárok [Index 34 perce]
  Egy asztalhoz ültek a forint utóbbi 25 évének urai. Volt pengeváltás is.
11:41  Molnár Gyula mögött a régi polgármesterek [Klubrádió 35 perce]
  Eddig teljesen egyedülálló módon egy plakáton szerepel Molnár Gyulával a XI. kerület összes eddigi polgármestere, pártállástól függetlenül. Molnár a Klubrádiónak elmondta abban a nyolc esztendőben, amikor polgármester volt, mindent megtett a kerületért.
11:41  Németh Lászlóné: A posta lesz az állami közműszolgáltató ügyfélszolgálata [Híradó 35 perce]
  Oktatóközpontokban képzik át a postánál dolgozókat.
11:41  Kardokkal vártak Navracsicsra, de állta a sarat [Magyar Nemzet Online 35 perce]
  Noha "kivont kardokkal" várták, Navracsics Tibor szerdai meghallgatásán gyorsan leszerelte a szkepticizmust és az ellenségességet - összegzi az egyik legnagyobb példányszámú belga napilap a magyar jelölt teljesítményét. Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti képviselője úgy látja, Navracsics órákon át "állta a sarat", higgadt maradt még akkor is, amikor a témától teljesen eltérő kérdésekkel ostromolták. Az ellenzék is megnyilvánult, az MSZP szerint európai értékeket megőrző programmal állt a bizottság elé a magyar jelölt, a balliberális Jávor Benedek a "grillezést" hiányolja. Visszhang.
11:41  Devizahitelek: januárban zárhatja le a felülvizsgálati eljárásokat a Kúria [VG - Pénz- és t?kepiac 35 perce]
  November közepére érhetnek véget a devizahitelekkel kapcsolatos másodfokú bírósági eljárások, míg a Kúria az év végén, legkésőbb január első felében zárhatja le a felülvizsgálati eljárásokat, ezután pedig megkezdődhet az elszámoltatás – mondta az igazságügyi miniszter csütörtökön Budapesten újságíróknak.
11:40  A brit EU-biztosjelöltnek újra meg kell jelennie az EP-bizottság előtt [VG - Külföld-EU 36 perce]
  Újra meg kell jelennie az illetékes európai parlamenti (EP-) szakbizottság előtt Jonathan Hill brit EU-biztosjelöltnek, hogy meggyőzze a képviselőket felkészültségéről - közölte csütörtökön az EP szociáldemokrata frakciója.
11:40  Elindult az Eddz együtt a bajnokokkal!-program [Index 36 perce]
  leírás nincs publikálva
11:39  Győri LMP: élhető várost akarunk [Híradó 37 perce]
  A győri LMP célja, hogy "tényleg élhető" város legyen a kisalföldi megyeszékhely - hangoztatta az ellenzéki párt polgármesterjelöltje.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Minden fontos hír megtalálható, egy helyen

Suhajda Gergely
Debrecen
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

A hírfigyelő segítségével néhány perc alatt átnézhetem a számomra fontos híreket.

Szurkos Norbert
Budapest
 

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks