pénztárca kímélő megoldások
 

Szórakozás heti top100 hírek

 
A melleivel nyűgözte le a mentorokat az X-faktorban [Zene]
Sass Barbarita dupla D-kosarával első látásra lenyűgözte a mentorokat, és szerencsére táncolni is tudott. Énekelni kevésbé. [Dátum: 2014.09.28. 04:01]
Botrányba keveredett a Fókusz stábja az X-faktoros miatt [Zene]
Hörcher Lászlót nemcsak kifütyülték, de produkcióját megszakítva ki is dobták egy rendezvényről Dunaszerdahelyen. Az X-Faktorból is kidobott férfi annyira magára haragította a szervezőket, hogy vele együtt még a Fókusz stábját is agresszíven elküldték a helyszínről. [Dátum: 2014.09.26. 04:04]
X-faktor 2014 ciki: Hajunkat téptük ettől az előadástól [Zene]
A 20 éves Németh István Zséda dalával készült, produkciójának egy NEM felirat felmutatásával vetett véget Tóth Gabi. [Dátum: 2014.09.28. 04:21]
Legagyizta a mentor Judit előadását [Zene]
Szikra Juditot táncosai sem tudták megmenteni a csalódástól. Alföldi ugyanis "ezt hívja gagyinak". [Dátum: 2014.09.28. 04:05]
Így búcsúztak Sztankay Istvántól - videó [Zene]
Szeptember 26-án végső nyugalomra helyezték a Nemzet Színészét [Dátum: 2014.09.27. 03:53]
Pál Dénes ilyet még nem tett [Zene]
Eddig egyszer sem próbálta utánozni az énekes mozdulatait. [Dátum: 2014.09.26. 03:50]
Rémísztő nyilatkozat a Sztárban sztár kiesőjétől [Zene]
Az énekesnő elmondta, új dolog volt neki, hogy más előadók dalait énekelje, még karaokézni sem szokott. [Dátum: 2014.09.30. 04:07]
Miért zöld a béka? [Háziállat]
Ha megkérünk valakit, hogy rajzoljon egy békát, nagyon valószínű, hogy zöld színű filctollat ragad. Miért is?
Ilyen egy könyvmoly regényes élete [Ma.hu - Kultúra]
Ez a regény mindenkinek szól, akinek az életét meghatározzák a könyvek!
Végső búcsút vettek Sztankay Istvántól [Ma.hu - Kultúra]
Több száz tisztelője, rokonai, pályatársai kísérték utolsó útjára Sztankay István Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt, a nemzet színészét pénteken a Farkasréti temetőben.
Britek csinálnak filmet Dragomán György A fehér király című regényéből [Ma.hu - Kultúra]
Carice van Houten (Trónok harca) holland színésznővel a női főszerepben egy brit alkotópáros, Alex Helfrecht és Jörg Tittel készít filmet Dragomán György A fehér király című regényéből.
A Skandináv lottó 2014. 39. heti nyerőszámai és nyereményei [Monitor Magazin]
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a szeptember 24-én megtartott 39. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták:
Készül már a Patkánykirály! [Ma.hu - Kultúra]
Októberben tovább folytatódik China Miéville életműve: az olvasók újra felfedezték a 2000-es években Magyarországon már bemutatott, de aztán sajnálatosan magára hagyott írót.
Zámbó Jimmy halála után kapta meg az elismerést [Zene]
A csepeli önkormányzat képviselő-testülete posztumusz díszpolgári címmel tüntette ki Zámbó Jimmyt. A kitüntetést szombaton este, a Jimmy emlékére megtartott gálaesten vette át a művész édesanyja Borbély Lénárd alpolgármestertől - értesült a Csepel.info. [Dátum: 2014.09.28. 04:37]
Cserhalmi Györgyöt és Bitskey Tibort választották a nemzet színészének [Monitor Magazin]
A választást hagyományosan a Nemzeti Színházban tartották, ahol a nemzet színésze címet viselő tíz művész döntött arról csaknem egyórás tanácskozás után, hogy a szeptember 12-én elhunyt Sztankay István és a szeptember 13-án elhunyt Avar István helyére Bitskey Tibor és Cserhalmi György kerül a testületbe.
X-faktor fura! Tóth Gabi ismerősei is továbbléptek [Zene]
Tapolcáról, Tóth Gabi szülővárosából érkezett Budapestre a Rock-Inger, akik azt mondják, zenéjükhöz hasonló nemigen van a hazai palettán. A srácok rafináltak voltak, az R-Go Ballag a katona című slágerét dolgozták fel, Gabi földijeként pedig eleve jó eséllyel indultak a továbbjutásért. Bundáról természetesen szó sem volt, a csapat megnyerő volt, felkészült, szimpatikus és jó zenét csináltak. [Dátum: 2014.09.28. 04:23]
Zenés dokumentumfilm a Balatonról [Ma.hu - Kultúra]
Jövő tavasszal kerül a mozikba Szimler Bálint és Rév Marcell Balaton Method című zenés dokumentumfilmje, amelynek forgatása október elejéig tart.
Koós János bevallotta - ez érdekes [Zene]
A táncdalfesztiválok egykori csillaga különleges tanácsokkal látta el az őt megformáló Sipos Petit [Dátum: 2014.09.27. 03:30]
Jövőre is megrendezik a FESZT!Eger zenei fesztivált [Ma.hu - Kultúra]
A Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok ad otthont jövőre a FESZT!Eger zenei fesztiválnak május végén.
Hogyan tarts törpenyuszit? [Háziállat]
A törpenyúl ideális kisállat, mert tartható szabadban és lakásban egyaránt. A tenyésztők számtalan változatot hoztak létre, így mindenki megtalálhatja a neki tetszőt.
Ken Follett Évszázad-trilógiájában a magyar rendszerváltás is téma [Ma.hu - Kultúra]
A 20. század európai és észak-amerikai történetét öt (egy amerikai, egy angol, egy walesi, egy német és egy orosz) család sztoriján keresztül három vaskos részben dolgozta fel a walesi bestseller-szerző, Ken Follett.
Hajós András fura nyilatkozata: "Ez egy civilizált diliház volt" [Zene]
A Sztárban sztár énekesnője meg szeretne őrülni Marilyn Mansonként a színpadon. [Dátum: 2014.09.26. 03:45]
Scage: A fájdalom úgyis elmúlik, mindenki továbblép egyszer [MyMusic.hu]
Továbbra is fáradhatatlanul dübörög Tatabánya és lassan Budapest egyik kedvenc zenekara, a Scage. Szeptember 5-én Facebook-oldalukon közölték legújabb dalukat, amely az Impulse címet viseli, és idei koncertnaptáruk is rendesen tele van zsúfolva. Erről kérdeztem a frontembert, Mucsi Viktort (Jam).
Ingyenesen hozzáférhető a milánói Scala archívuma [Ma.hu - Kultúra]
Az internetes adatbankban a milánói operaházban 1950-től színpadra vitt előadások anyagát tették elérhetővé: 205 ezer fénykép, ötezer jelmez, nyolcszáz kellék, 12 ezer plakát.
Átadták a múzeumpedagógiai nívódíjakat [Ma.hu - Kultúra]
A díjátadót követő konferenciára több mint kétszázan regisztráltak, ami mutatja ennek a múzeumi ágnak az erősödő szerepét.
Már várjuk! Zenés dokumentumfilm készül a Balatonról [Zene]
Jövő tavasszal kerül a mozikba Szimler Bálint és Rév Marcell Balaton Method című zenés dokumentumfilmje, amelynek forgatása október elejéig tart. [Dátum: 2014.09.28. 04:28]
Vörösborfesztivált tartanak Villányban [Ma.hu - Kultúra]
Színes, érdekes programokat és kiváló borokat, pálinkákat kínálnak az érdeklődőknek a villányi Vörösborfesztiválon, amelyet október 3. és 5. között tartanak a baranyai kisvárosban.
THE TROUSERS: Nyilvános klipforgatás és koncert [MyMusic.hu]
Szeptember 27-én, szombaton különleges esemény helyszíne lesz a budapesti Roham Bár. A budapesti garázsrock-zenekar, a The Trousers nyilvános klipforgatással egybekötött koncertet ad a [zalan] és a pozsonyi The Signature társaságában.
Nyarat zár az Irie Maffia - Nyerj belépőt! [MyMusic.hu]
Nincs mese, most már a naptár szerint is vége van a nyárnak. Hogy is lehetne legméltóbban búcsúztatni a kerthelyiségek, szabadtéri szórakozóhelyek évszakát, mint egy Irie Maffia koncerttel 2014. szeptember 27-én, szombaton a Kobuci Kertben?
Kállay-Saunders András nagyon izgult - elárulta mi történt [Zene]
András úgy érezte, jobban izgult a produkció közben, mint az őt megformáló Peti. A végeredmény szerinte hiteles volt. [Dátum: 2014.09.24. 03:15]
Muriel: Koncert a Gozsdu Manó Klubban - Nyerj belépőt! [MyMusic.hu]
A 2013-ban alakult Muriel zenekar "Check-in One Two" címet viselő kislemezükkel robbantak be a köztudatba, meghódítva az MR2 szerkesztőit és ezzel a csatorna hallgatóságát is. Bővülő rajongótáboruk számára szuper hír, hogy 2014. szeptember 25-én lépnek fel a Gozsdu Manó Klubban.
Októberben eljön a Törpék kora [Ma.hu - Kultúra]
Október 5-én kezdődik meg a Törpék kora, a kisméretű teremtményekkel egy kortárs képzőművészeti kiállításon találkozhatunk, majd a tárlat zárása után, október 12-én meg is vehetjük a kedvenceinket.
Valami nagyon új lesz az X-Faktorban [HVG - Kultúra]
A mentorok házába egészen máshogy kerülnek be majd a versenyzők, mint eddig. Schiwert-Takács Lászlóval, a műsor kreatív felelős szerkesztőjével az újításról, de az X-Faktor által kitermelt sztárok létjogosultságáról is beszélgettünk.
Ilyen az, amikor egy építészhallgató álma valóra válik [Ma.hu - Kultúra]
A frissen átadott megújult józsefvárosi FiDo tér érdekessége, hogy az azóta már diplomás építészmérnök Jani Anna (BME) diplomamunkája szolgált ötletként és koncepcionális javaslatként a tér újjáépítése során.
Guinness-rekord lett az Ericsson hangtani kísérlete [Ma.hu - Kultúra]
Egyedülálló óriászenekar vezette fel a Punnany Massif koncertjét a Kutatók éjszakája alkalmából: négyezer fős nagyközönség PVC csövekkel játszotta el Beethoven IX. Szimfóniájának Örömódáját, amivel beírták magukat a Guinness-rekordok könyvébe.
Keller András: Felnőni a művekhez [MyMusic.hu]
Hegedűművész, hegedűsből karmester, a Keller Vonósnégyes alapítója, a kamarazene felvételek készítője, a Concerto Budapest zeneigazgatója, aki a Zeneakadémián 2014. szeptember 27-én tart koncertet a remek hegedűs, Akiko Suwanai-val. Keller András igen sok tekintélyes zenei titulus birtokosa, és mindeközben egy szimpatikus, udvarias, közvetlen és kedves ember, akivel a Concerto Budapest épületében volt szerencsém személyesen is találkozni egy interjú alkalmával. Az elhúzódó trombita meghallgatások után is készségesen válaszolt kérdéseimre a művész úr, akinek a zenéhez, tanuláshoz, példaképekhez, karrierhez való hozzáállása sokaknak lehet követendő példa.
Nyakunkon a karácsony! [Lakáskultúra]
A Lush már bemutatta ünnepi kollekcióját. A természetes kozmetikumokat árusító bolt minden évben nagy gondot fordít a karácsonyi termékekre, különösen a legkülönbözőbb méretű, formájú és tartalmú, rendkívül dekoratív ajándékcsomagjaira.
X-faktor - a Pálinka Republik nyilatkozott - videó [Zene]
A Pálinka Republic tagjai igazi vegyes felvágott. A 4 tagú csapatban csak egy tősgyökeres magyar van, a többiek a világ minden tájáról érkeztek Magyarországra. [Dátum: 2014.09.30. 04:18]
X-faktor - Tóth Andrea: "El se hittem, hogy ott állok a mentorok előtt" [Zene]
A nagyváradi lány nagyon fáradt volt már, mire sorra került, de amikor a színpadra hívták és a mentorok el kezdték kérdezgetni, visszatért belé az élet. Ennek pedig meg is lett az eredménye. [Dátum: 2014.09.30. 04:15]
Októbertől ismét Szivárvány hangversenysorozat Kaposváron [Ma.hu - Kultúra]
A Muzsikás Együttest, az Orfeo Zenekart és az Amadinda Ütőegyüttest is hallhatják a zenekedvelők a Filharmónia Magyarország - Szivárvány-bérlet októberben kezdődő kaposvári hangversenysorozatán.
Felavatták Gárdonyi Géza szobrát Egerben [Ma.hu - Kultúra]
Az író születésének 150. évfordulója alkalmából rendezett Gárdonyi-emlékév keretében avatták fel az egészalakos bronzszobrot, amelyet Kutas László szobrászművész készített.
Kasza Tibinek élete legnagyobb kihívása előtt áll [Zene]
Új feladat előtt áll Kasza Tibi, ugyanis Liptai Claudia oldalán egy vadonatúj kvíz-showban próbálhatja ki magát műsorvezetőként. [Dátum: 2014.09.27. 04:10]
Ciki vallomások az X-Faktor 2014 színpadán [Zene]
Az egyikért Gabi volt oda totálisan. A másik pedig csak azért jött, hogy láthassa élete mentorát. Tóth Gabi és a versenyzők között komoly érzelmi csaták dúltak múlt hétvégén. Eljött az idő, hogy megismerjük a hősszerelmes Viktort és a mentort is elpirító kickbox világbajnokot, Lászlót. [Dátum: 2014.09.26. 03:54]
World Press Photo - Az elmúlt év tükre 143 képben [Ma.hu - Kultúra]
A World Press Photo tavalyi pályázatának csaknem 100 ezer felvételéből kiválasztott 143 díjnyertes fotót láthatja a közönség péntektől a Néprajzi Múzeumban.
Új gyerekkoncert-sorozat interaktív lemezfelvétellel [MyMusic.hu]
2014. szeptember 28-án, 11 órától Szeleburdi Live - nyomd meg Te a Rec gombot címmel új, lemezfelvétellel egybekötött interaktív gyerekkoncert-sorozat indul a Budapest Jazz Club Szeleburdi Vasárnapok programsorozatában.
Áder Amerika figyelmébe ajánlotta a V4-ek piacát [OrientPress - Kultúra]
A négy visegrádi ország külön-külön kicsi, de együttesen 65 milliós piacot képvisel, amellyel az Egyesült Államoknak érdemes kapcsolatokat kiépítenie - jelentette ki Áder János köztársasági elnök a Google New York-i székházában szerdán megtartott, Közép-európai digitális gazdasági fórumon.
Kövér László megbukott! [Népszava - Kultúra]
Mikor tér magához a társadalom?
Szivárványt "készíthetnek" Veszprémben [Ma.hu - Kultúra]
A "szivárványkészítéstől" a robotok mindennapi alkalmazásáig izgalmas témákat érintenek a veszprémi Pannon Egyetemen és annak keszthelyi karán szervezett programok a kutatók éjszakáján pénteken.
Minecrafton kockázhatod a British Museumot [Ma.hu - Kultúra]
A londoni British Museummal és annak teljes gyűjteményével gyarapodik a Minecraft-univerzum.
Gálakoncerttel és a különdíjak átadásával zárult a Marton Éva Énekverseny [Ma.hu - Kultúra]
A harmadik helyen végzett lengyel szoprán, Marcelina Beucher három felkérést is kapott a 2015/2016-os évadra: a Filharmónia Magyarország, a debreceni Kodály Filharmónia és a Pannon Filharmonikusok is visszavárják Magyarországra.
Megható! Elsírta magát a műsorvezető a Zámbó Jimmy-gálán [Zene]
Díszpolgárrá avatta Zámbó Jimmyt a csepeli önkormányzat. Az elismerést Jimmy édesanyja vette át. A Király testvére, Árpy elmondta, örül, hogy eszébe jutott valakinek a dolog, nem érti, miért tartott ennyi ideig. Az esten több énekes is fellépett, és kiosztották a Jimmy-díjakat. Szíj Melinda is a díjazottak között volt. [Dátum: 2014.09.30. 03:58]
500+1 Az európai grafika ünnepe [Ma.hu - Kultúra]
Nagyszabású kiállítás-együttessel emlékeznek meg az európai sokszorosító grafika születéséről Debrecen kulturális intézményei, képzőművészeti szervezetei a Grafikusművészek Ajtósi Dürer Egyesülete (GADE) kezdeményezésére. A tárlatsorozatot vasárnap nyitották meg a Kölcsey központban.
Ne gondolja, hogy nem változhat át 13 éves lánnyá! [Ma.hu - Kultúra]
Dragomán György Máglya című új regénye egy kamaszlány hangján szólal meg.
A hatos lottó 2014. 39. heti nyerőszámai és nyereményei [Monitor Magazin]
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 39. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
Sztárban sztár 2014: megkezdődött a negyedik adás [Zene]
Szeptember 28-én folytatódik a Sztárban Sztár 2014 a Tv2-n. A verseny negyedik körében 9 énekes lép színpadra, akik közül vasárnap este újabb énekes búcsúzik, [Dátum: 2014.09.28. 19:17]
Csak a végén üt nagyot Pálfi György filmje [HVG - Kultúra]
A magyar filmipar feltámadásának szükségszerű velejárója volt az első, kisebb csalódás - ezt meglepetésre Pálfi György fesztiválnyertes filmje, a villámgyorsan elkészített Szabadesés hozta. Az is igaz, Pálfi a kisujjából rázott ki egy olyan filmet, ami másoknak több éves fejlesztés árán sem sikerül.
X-faktor 2014: Nagy Richárd visszatért és továbblépett [Zene]
Ricsi visszatért az X-faktor és ismét négy igennel lépett tovább. [Dátum: 2014.09.27. 21:20]
X-Faktor 2014 - a negyedik válogan törtét:: összeállt a Tábor mezőnye [Zene]
legjobbakat, akik újabb bizonyítási lehetőséget kapnak. Egy hét múlva a Táborban több körön át kell majd kihozniuk magukból a legjobbat, hogy kiderüljön, kik azok, akik érdemesek a Mentorházba való jutásra. [Dátum: 2014.09.27. 21:16]
Az úszásoktatás támogatására [Monitor Magazin]
Ahogy eddig minden tanévben, úgy az idén is biztosítja a keszthelyi önkormányzat a diákok uszodába utaztatási költségét. A támogatásra 2014-ben másfél millió forintot fordítanak.
Az ötös lottó 2014. 39. heti nyerőszámai és nyereményei [Monitor Magazin]
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 39. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
A Luxor 2014. 39. heti nyerőszámai és nyereményei [Monitor Magazin]
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 39. heti Luxor-számsorsolás nyerőszámai a következők:
Balatoni hajótervvel Szingapúrban nyert RedDot-díjat [Ma.hu - Kultúra]
Policsányi István ipari-formatervező, egy 80 személyes utasszállító hajótípus tervéért megkapta a világ egyik legrangosabb dizájn-elismerésének számító Red Dot díjat, amelyet Szingapúrban, az átadóünnepségen vehetett át.
A hosszúhetényi lett Az év tájháza [Ma.hu - Kultúra]
A Baranya megyei Zengő és a Hármas-hegy lábánál elterülő Hosszúhetény tájháza az 1860-as években épült. A műemléki épület a 19. század közepétől a 20. század első feléig mutatja be a dél-dunántúli népi építészet jellegzetes lakóházát.
Vastag Tomi eltúlozza testvére mozdulatait [Zene]
Vastag Tomi nagyon jól ismeri annak a számnak az eredeti videoklipjét, amit vasárnap előad. [Dátum: 2014.09.27. 04:00]
A magyar énekesnő a népszerű sorozatban - megdöbbent [Zene]
A Megasztárból ismert énekesnő, Nagy Adri, nagyon boldog, hogy ezentúl ő alakíthatja Betty Tanakist a Jóban Rosszban sorozatban. [Dátum: 2014.09.27. 03:46]
Balázs Fecó más dalt választott volna [Zene]
Tóth Vera a Sztárban sztár vasárnapi adásában Balázs Fecó bőrébe bújik majd. [Dátum: 2014.09.27. 03:26]
A műemlékek történetileg hiteles helyreállítását szorgalmazzák [Ma.hu - Kultúra]
Az egyéves program célja az volt, hogy konstruktívan gondolja újra a magyar kulturális örökségvédelem ügyét, struktúráját és helyzetét.
Sikkasztás miatt ítélték el a hévízi művelődési központ volt alkalmazottját [Monitor Magazin]
Jogerősen egy év és tíz hónap, három évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte pénteken a Keszthelyi Járásbíróság azt a férfit, aki a hévízi művelődési központ alkalmazottjaként több millió forintot sikkasztott el.
Értelmi sérült sportolókért hegedül Mága Zoltán [Ma.hu - Kultúra]
Értelmi sérült olimpikonok javára rendez jótékonysági koncertet Mága Zoltán hegedűművész október elsején, a zene világnapján a budapesti Szent István-bazilikában.
Vidéki helyszínekre is szerveznek idén dizájntúrákat [Ma.hu - Kultúra]
Idén a magyar iparművészet értékeit és a magyar dizájnszféra újdonságait mutatják be a Design Hét Budapest túrái. Az október 3. és 12. között zajló programsorozat kirándulásai ebben az évben három vidéki helyszínre is elkalauzolják a látogatókat.
Flúgos figurák az X-Faktor 2014-ben [Zene]
A gézzel betekert fejű csávó, aki csak hörögni tud: Ferencz bemutatkozásától jókedvre derültek a mentorok. Őt követte Roland, a pápasalamoni haknizenész, majd a Dreamers, akik csak álmodozhatnak arról, hogy valaha is bejutnak az élő adásba. [Dátum: 2014.09.26. 03:59]
Bursa-ösztöndíjpályázat jövőre is [Monitor Magazin]
Jövőre is részt kíván venni a felsőoktatási ösztöndíjpályázaton a keszthelyi önkormányzat, amely 2000 óta nyújt rendszeres anyagi segítséget a hátrányos helyzetű keszthelyi egyetemistáknak és főiskolásoknak.
Saját koncerttel érkezik a Jethro Tull gitárosa [MyMusic.hu]
Saját dalai mellett Jethro Tull klasszikusokkal, illetve ritkán hallható, vagy éppen szellemesen átdolgozott dalokkal vár mindenkit a Tull gitárosa, Martin Barre október 11-én a Petőfi Csarnokban. Az exkluzív hangulatú, ülőhelyes koncerten Barre saját zenekarával játszik majd, előttük pedig egy tehetséges blues-rock énekesnő, Shelly Bonet mutatkozik be.
Megnyílt a kika Deco [Lakáskultúra]
Dekor boltot nyitott a kika a Nyugatinál. A ma megnyílt Szent István körúti kika Deco döntően az ismert áruházlánc lakásdekor kollekcióját árusítja.
Fehér Balázzsal erősít a Tárkány Művek [MyMusic.hu]
Október elsején a Tárkány Művek múltja, jelene és jövője lesz hallható a Művészetek Palotájában. A 2008-ban alakult zenekar a népzene, a pop, a dzsessz és a két világháború közötti sanzonok ötvözetéből teremtette meg különleges zenei világát. Nyáron megjelent, Őszi vázlatok című harmadik nagylemezükre már az első számú világzenei szaklap, a Songlines is felfigyelt. Koncertjükön azonban nemcsak az új albumból adnak ízelítőt - Dresch Mihály közreműködésével -, hanem visszatekintenek az elmúlt hat évre, és új számokkal is készülnek. Ráadásul néhány dal erejéig Fehér Balázs is csatlakozik a csapathoz.
Új lemezzel jelentkezik Halász Judit [MyMusic.hu]
Magyarországon mindenki ismeri vagy hallott már Halász Judit színművésznő műfajteremtő gyermeklemezeiről, melyek legnagyobb eredménye - számos elismerés mellett - a sok százezer gyermek arcára csalt mosoly.
Jön a Farkasok minisztériuma [HVG - Kultúra]
A The Ministry of Wolves több legendás alternatív zenekar tagjaiból állt össze - eredetileg egy színházi projektre.
Keresik az ország legintelligensebb diákjait [Ma.hu - Kultúra]
Ismét megrendezi tavalyi, rendkívül sikeres Nagy Diák IQ-teszt elnevezésű versenyét az MFB csoporthoz tartozó Diákhitel Központ.
Ákos dupla Arénakoncertre készül [MyMusic.hu]
2014 decemberében dupla Arénakoncerttel zárja az évet Ákos, de előbb még új kiadványa lát napvilágot: az IGAZÁN című minialbum (EP), amelynek megjelenését exkluzív Premier Esttel ünnepli 2014. szeptember 24-én.
Wallenberg Medált kap Heller Ágnes [HVG - Kultúra]
Szeptember 30-án Wallenberg Medállal tüntetik ki a Michigani Egyetemen Heller Ágnes Magyar filozófust, holokauszttúlélőt - írja a Michigan News.
Pöpec légivideó a felújított diósgyőri várról [HVG - Kultúra]
A felújított diósgyőri várat augusztus végén nyitották meg a látogatók előtt. A munkálatok 2,71 milliárd forintba kerültek, amelyből 2,2 milliárdot uniós forrásokból biztosítottak. Tegnap egy látványos légi videó is felkerült a netre a felújított várról.
Egy kamaszlány hangján szólal meg Dragomán György új regénye [Ma.hu - Kultúra]
Az író egy családi történetet helyez a diktatúrát átélők számára ismerős történelmi kontextusba.
Sztárban sztár: Pásztor Anna: Tainted love [Zene]
Eddigi talán legextrémebb átalakulásával, egy igen furcsa, és sokak által bizarrnak tartott világsztár, Marilyn Manson bőrébe bújt az énekesnő [Dátum: 2014.09.28. 21:47]
Sztárban sztár: Pál Dénes - Gangnam Style [Zene]
A szemeivel igéző énekes ezúttal kilépett a komfortzónájából és PSY- ként egy őrült koreográfiát mutatott be [Dátum: 2014.09.28. 21:33]
Ismét keszthelyi győzelem a Fister-kupán [Monitor Magazin]
Tizenkettedik alkalommal rendezte meg Balatonföldvár Evezős Egyesülete a tízevezős fix üléses országos bajnokságot, ahol négy keszthelyi csapat képviselte a Georgikont, és mindegyik csapat dobogós helyezést ért el.
Nem akarja az orosz rendező, hogy jelöljék az Oscarra [HVG - Kultúra]
Andrej Koncsalovszkij orosz filmrendező arra kérte az Oscar-díjjelöléssel foglalkozó orosz nemzeti bizottság elnökét, hogy ne vegyék számításba a velencei filmfesztiválon díjnyertes filmjét, amikor kiválasztják a legjobb külföldi alkotásnak járó díjra jelölt mozit.
Roxanne őrület a P.Mobil énekesétől - ahogy még senki sem hallotta [Zene]
A P.Mobil szőrös torkú énekese, Baranyi László nemrég indított YouTube-csatornáján mindjárt egy Police-nótával debütált, méghozzá olyan a capella variációban, amely nem csak egyedi, de újszerű, ötletes és ütős is. [Dátum: 2014.09.28. 18:27]
A zenekar marad, a dobos megy... [Zene]
Jó hír a rajongóknak, hogy az eredeti tervekkel ellentétben a Bohemian Betyars egyelőre nem költözik Berlinbe, rossz hír viszont, hogy a dobosukkal elválnak az útjaik. [Dátum: 2014.09.28. 18:25]
Listamustra 2014/37 [Music]
Ahogy egy hete megjósoltuk, Meghan Trainor a bemutatkozó, All About That Bass című szerzeményével átvette a vezetést az amerikai Billboard magazin Hot 100 listáján. Az énekesnők közül legutóbb az első dalával a kaliforniai Katy Perry uralta a mezőnyt (I Kissed a Girl - 2008 nyarán hét hétig), előtte a 2006-os brit The X Factor győztese, a londoni Leona Lewis vezetett az első saját felvételével (Bleeding Love - 2008 tavaszán négy hétig).
Red Dot dizájn díjat kapott Policsányi István ipari-formatervező [Ma.hu - Kultúra]
Policsányi István ipari-formatervező, egy 80 személyes utasszállító hajótípus tervéért megkapta a világ egyik legrangosabb dizájn elismerésének számító Red Dot díjat, amelyet Szingapúrban, az átadóünnepségen vehetett át.
Sztárban sztár - Tóth Vera: "Isteni volt ez a hétvégém" [Zene]
Vera a próbákon tánc helyett - ami ezúttal kimarad a koreográfiából - megtanulta hogyan imitálja a zongorázást. [Dátum: 2014.09.28. 14:05]
Sztárban sztár - Pásztor Anna: "Azt hittem nekem reszeltek" [Zene]
Pásztor Anna extravagáns feladatot kapott, de örül annak, hogy Marilyn Mansont kell megformálnia. [Dátum: 2014.09.28. 12:10]
Sztárban sztár - Pál Dénes: "elég nagy kín lesz számomra" [Zene]
Pál Dénesnek nem csak a koreográfiával, de a koreai szöveggel is meggyűlik a baja. [Dátum: 2014.09.28. 11:09]
Top20 magyar szerelmes dal - 2014.09.28 [Zene]
Ma ismét jövünk a magyar szerelmes dalok slágerlistánkkal, és mutatjuk az elmúlt 168 óra legkedveltebb dalait. [Dátum: 2014.09.28. 10:33]
New Jersey-ben vendégszerepel a Tünet Együttes [Ma.hu - Kultúra]
Meghívást kapott a New Jerseyben működő Alexander Kasser Színháztól a Tünet Együttes, amely ősszel négy alkalommal, október 16. és 19. között játssza el Apropó című előadását a színházban.
Madonna és Beyoncé a nyelviskolában [Monitor Magazin]
„A kommunikatív nyelvoktatás része a zene, egyrészt érdekesebbé tesszük vele az órát, megtörjük a monotonitást, másrészt segíti a hallás utáni értés fejlődését” – tudtuk meg Lélekné Ivony Zsófiától, a Katedra Nyelviskola – Keszthely ügyvezetőjétől.
X-faktor 2014: A Phoenix Rt bekerült [Zene]
A csapat négy igent kapott és bekerütlek a táborba [Dátum: 2014.09.27. 21:13]
X-faktor 2014: Wunderlich József bekerült a táborba [Zene]
József négy igennel lépett tovább [Dátum: 2014.09.27. 21:07]
Puccsszerű gyorsasággal jelent meg Thom Yorke új lemeze [HVG - Kultúra]
A Radiohead-vezér délután közleményt adott ki és eddig egyedülálló módon dobta piacra új lemezét.
X-faktor 2014: Bóta Mária csúnyán kiesett [Zene]
A hölgy négy nemet kapott, így kiesett. [Dátum: 2014.09.27. 20:04]


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

Sok színű, egy kattintással átszínezhetem.

Barna Beatrix
Dunaújváros
 

Egyetlen kattintással változtathatom a betű méretet.

Csongrádi Felícia
Tatabánya
 

Minden fontos hír megtalálható, egy helyen

Suhajda Gergely
Debrecen
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest