pénztárca kímélő megoldások
 

Szórakozás heti top100 hírek

 
Újabb öt évre Crespo Rodrigót bízták meg a tatabányai Jászai Mari Színház, Népház vezetésével [Ma.hu - Kultúra]
Újabb ötéves időtartamra megbízta az intézmény vezetésével a tatabányai Jászai Mari Színház, Népház jelenlegi igazgatóját, Crespo Rodrigót csütörtökön a város képviselőtestülete ellenszavazat nélkül, négy tartózkodás mellett 2016. január 1-től.
Kettős magyar siker a szarajevói filmfesztiválon [Ma.hu - Kultúra]
Kettős magyar sikerrel zárult a szarajevói filmfesztivál: Nemes Jeles László Saul fia című alkotása a játékfilmes zsűri különdíját nyerte el, míg a dokumentumfilmes mezőnyben Almási Tamás Tititá című alkotása a nemzetközi zsűri különdíját kapta.
Legalább egy év szünetet tart a One Direction [Ma.hu - Kultúra]
Jövő márciusban legalább egy év szünetre megy a One Direction fiúbanda, hogy a tagok saját szólókarrierjükre és projektjeikre koncentrálhassanak. Az együttes PR-csapata nem kommentálja a tagok ideiglenes különválásáról szóló híreket.
Először lesz együtt látható mind a hat Bond-színész viaszszobra Londonban [Ma.hu - Kultúra]
Először és csak rövid ideig lesz együtt látható mind a hat Bond-színész viaszszobra Madame Tussaud londoni panoptikumában ősszel, a 007-es ügynökről szóló legújabb film bemutatója alkalmából.
Nyolc bemutatót tervez a debreceni Vojtina Bábszínház [Ma.hu - Kultúra]
Nyolc bemutatót tervez a következő évadban a debreceni Vojtina Bábszínház: a nagyszínpadon négy darabot láthat a közönség, emellett két kamarajátékot, egy játszóházi és egy osztálytermi produkciót is előadnak.
Egy elképzelt orosz megszállásról készítettek tévésorozatot Norvégiában [Ma.hu - Kultúra]
Egy elképzelt, a nemzetközi közösség által jóváhagyott orosz megszállásról készítettek televíziós sorozatot Norvégiában Okkupert (A megszálltak) címmel.
Nemzetközi vasútmodell-kiállítás Balatonfüreden [Ma.hu - Kultúra]
Tíz ország modelljei láthatók augusztus utolsó hétvégéjén a balatonfüredi nemzetközi vasútmodell-kiállításon, a látogatók belepillanthatnak az apró vasútmodell-kiegészítők, váltók, figurák, fák elkészítésének folyamatába is.
Tíz bemutatót tervez az új évadban a szombathelyi Weöres Sándor Színház [Ma.hu - Kultúra]
A tervezett bemutatók sorában szerepel 2016 tavaszán Anton Csehov Ványa bácsi című drámája, amelyet Réthly Attila rendezésében állítanak színpadra.
Gazdag kulturális és szabadidős programot kínál a 3. Vásárhelyi Forgatag [Ma.hu - Kultúra]
Gazdag kulturális és szabadidős programot kínál a 3. Vásárhelyi Forgatag, amelynek díszmeghívottja az idén Baja város lesz.
Tizenöt bemutató a miskolci teátrumban [Ma.hu - Kultúra]
Tizenöt bemutatóval készül 192. évadára a Miskolci Nemzeti Színház, ahol a 2015/2016-os szezonban egyaránt színre kerül opera és operett, musical, komédia, mesejáték, színmű és balett.
Amikor még 15 forint volt az étlap legdrágább tétele [HVG - Kultúra]
A gasztronómia változásainak egyik mutatója az étlapok története. Régi menük, bezárt, újranyitott és évtizedek óta folyamatosan működő éttermek után kutakodtunk. Mennyi volt a Szondyban egy darab kenyér a Rákosi-korban? Mikor nyíltak az első fast food helyek? Mi volt a verekedésekről is hírhedt Ádám Söröző városszerte ismert specialitása?
Legyen a munkatársunk a Velencei Filmfesztiválon [HVG - Kultúra]
Már nem kell Velencébe utazni az ősz legrangosabb filmfesztiváljáért. Három filmőrültet keresünk, akik egy virtuális vetítőteremben nézhetnek meg egy-egy, a velencei seregszemlén debütáló alkotást. Hogy mit kell tenni mindezért? Milyen filmeket lehet megnézni? Cikkünkben eláruljuk a részleteket.
MTV Video Music Awards 2015 - íme a díjazottak [Zene]
Augusztus 30-án újra egybegyűlt a zeneipar krémje a Los Angeles-i Microsoft arénában, ahol gazdára találtak az MTV VMA asztronautát mintázó szobrocskái. [Dátum: 2015.08.31. 04:54]
Rendben volt a happy metal - Győrben járt a Saragossa Band [Zene]
Az idei győri nyárzáró koncertet a Saragossa Band adta a Dunakapu téren, amely zsúfolásig megtelt a világsztárok bulijára. Bor és karibi hangulata uralta a szombat estét. [Dátum: 2015.08.31. 04:33]
A fenntarthatóság és a befogadó társadalom üzenetét hirdeti a Piacok napja [Ma.hu - Kultúra]
A fenntarthatóság, a befogadó társadalom és a közösségi gondolkodás üzenetét képviseli a Piacok napja rendezvény, amelyen a legfontosabb közösségi piacok vesznek részt augusztus 30-án az Erzsébet téren.
Decemberben kerül az amerikai mozikba Maggie Smith új filmje a The Lady in the Van [Ma.hu - Kultúra]
A Sony Pictures decemberben tervezi bemutatni az amerikai mozikban az Allan Bennett színdarabjából készült azonos című filmet, a The Lady In the Van-t Maggie Smith-szel a főszerepben.
Őszi PagonyFeszt [Prae]
leírás nincs publikálva
Népismereti filmfesztivál lesz az erdélyi Sztánán [Ma.hu - Kultúra]
Az erdélyi Sztánán szervezik meg a II. Nemzetközi Népismereti Filmfesztivált, amelyen 18 alkotást nézhetnek meg az érdeklődők.
Ősbemutatókkal, gyermekeknek szóló darabokkal is készül az új évadra az egri színház [Ma.hu - Kultúra]
Hét nagyszínpadi és négy stúdiószínpadi előadással, közte három ősbemutatóval, illetve két gyermekeknek szóló bemutatóval készül az új évadra az egri Gárdonyi Géza Színház.
Hat nagyszínpadi bemutatóra készül a székesfehérvári Vörösmarty Színház [Ma.hu - Kultúra]
Hat bemutatót tart a 2015/16-os évadban a huszadik évadát megkezdő székesfehérvári Vörösmarty Színház.
Nyolc nagyszínpadi bemutatót tervez a Hevesi Sándor Színház társulata [Ma.hu - Kultúra]
Nyolc nagyszínpadi produkciót mutat be a Hevesi Sándor Színház a 2015/2016-os évadban .
Melyek a legjobb körtefajták? [Édenkert]
A körte (Pyrus) a rózsavirágúak közé tartozó növénynemzetség; számos ehető gyümölcsű fafaj tartozik ide. Az emberiség legalább 3000 éve ismeri, termeszti. "Körte" alatt a fán kívül a nemes körte gyümölcsét szoktuk érteni. Lássuk, melyek a legfinomabbak!
Rekordszámú tánciskola csatlakozott idén a Tánciskolák éjszakájához [Ma.hu - Kultúra]
Tizenkét budapesti és nyolc vidéki helyszínen kóstolhatnak bele a különböző stílusokba a táncok szerelmesei a szeptember 11-ére meghirdetett VI. Tánciskolák éjszakáján.
Kárpát-medencei táncházzenészek találkoznak a szentendrei Skanzenben [Ma.hu - Kultúra]
A Hagyományok Háza kezdeményezésére az idén másodszor rendezik meg a Skanzenben a Kárpát-medencei Táncházzenészek Találkozóját.
Elhunyt Fejes Endre [Prae]
leírás nincs publikálva
Hogyan termesszünk otthon gombát? [Édenkert]
Az ehető gombák az élelmiszerek egy külön csoportját alkotják, bár gyakran a fűszerek, illetve a zöldségek közé is sorolják őket. Az ehető gombák legfontosabb tápanyaga a fehérje, amelynek összetételét az állati fehérjéhez hasonlíthatjuk, ezért húspótló ételként is számoljunk vele.
Tíz alkotó vehette át a Népművészet Mestere díjat [Ma.hu - Kultúra]
Tíz kiemelkedő alkotó vehette át a Népművészet Mestere díjat augusztus 20. alkalmából, az elismeréseket Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere adta át a Mesterségek Ünnepén a budai Várban.
Céline Dione érdekes felhívást tett közzé [Zene]
Minden zeneszerzőtől számít új dalokra Céline Dione kanadai énekesnő, aki férje betegsége ellenére két új lemezt, egy francia és angol nyelvűt is készít a közeljövőben. [Dátum: 2015.08.31. 04:13]
Sztárban Sztár 2015 - ők a női versenyzők: videó [Zene]
Vége a találgatásoknak! Nem titok többé, kik lesznek a Sztárban sztár legújabb évadának női szereplői. Sőt, a hat énekesnő helyett idén heten versengenek majd a legsokoldalúbb előadó címért. [Dátum: 2015.08.31. 04:09]
Gyászol a magyar zenei élet! Elhunyt Bölcskey Mihály Mike [Zene]
Bölcskey Mike 1965. február 19-én született és 2015. augusztus 30-án hunyt el. [Dátum: 2015.08.31. 03:50]
Játékos programokkal várják a vendégeket az idei Budavári Borfesztiválon [Ma.hu - Kultúra]
A játék jegyében zajlik szeptember 9. és 13. között az idei Budavári Borfesztivál.
Nyárbúcsúztató koncerttel zárul a Hermina Galéria Zenekép című kiállítása [Ma.hu - Kultúra]
Nyárbúcsúztató koncerttel zárul hétfő este a zuglói Hermina Galéria Zenekép című kiállítása. A galéria őszre újabb crossover művészeti eseményekkel készül.
Üvegbe zárva árulják a nyarat télen [Monitor Magazin]
– Furcsa helyzetben van az egyetem tangazdasága: az általa megtermelt zöldség-gyümölcs kiváló minőségű, az értékesítésével azonban nem boldogul. Ahhoz túl sok, hogy házon belül eladja, ahhoz azonban túl kevés, hogy bármilyen élelmiszerláncnak szerződéssel beszállítson. Nem profi termelő, hanem egy oktatóintézet, az a funkciója, hogy a hallgatóinak megmutassa, hogyan kell elültetni egy folyton érő paradicsomot, majd hogyan kell permetezni és szüretelni.
A jövő héten lassan véget ér nyár [Monitor Magazin]
A jövő hét első napjaiban még folytatódik a kánikula, akár 37 Celsius-fokos hőség is lehet, a meteorológiai ősz kezdetével azonban fokozatosan mérséklődik a nappali felmelegedés, egyre többfelé lehet számítani záporokra, zivatarokra.
Hutlassa Tamás producer: a Kincsem igazi családi mozi lesz [Ma.hu - Kultúra]
A forgatás július 22-én kezdődött el és a tervek szerint folyik, csak két esős nap okozott kisebb fennakadást.
Megáldotta a Magyarok Nagyasszonya kápolnát Erdő Péter és Donald Wuerl bíboros [Ma.hu - Kultúra]
Remélik, hogy a kápolna kapocsként fog szolgálni Magyarország és az Egyesült Államok között.
A KAFF díjnyertes filmjei az Urániában [Ma.hu - Kultúra]
A hagyományokhoz híven idén is levetítik a Kecskeméti Animációs Filmfesztivál (KAFF) díjnyertes filmjeit szeptember 6-án az Uránia Nemzeti Filmszínházban.
Fergeteges migránspoénok a Parasztlakodalmon [HVG - Kultúra]
Ruzsán azt tartották a legjobb kultúrműsornak, hogy a menekülteken viccelődnek.
Lemondott, és külföldre távozik a híres pesti gimnázium igazgatója [HVG - Kultúra]
Elege lett az oktatási átalakításokból a Berzsenyi igazgatójának.
Pe-csa Zárófesztivál szeptemberben [Ma.hu - Kultúra]
Többek között a Beatrice, a Skorpió és a Karthago fellépésével, négy napon át összesen huszonegy koncerttel búcsúzik a lebontásra kijelölt Petőfi Csarnoktól a Pe-csa Zárófesztivál szeptember 17. és 20. között a városligeti Napozóréten felállított szabadtéri színpadon.
Megszólalt a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója [Zene]
Minden eddigit felülmúlt a Szegedi Szabadtéri Játékok idei sikere, a rendezvénysorozat keretében 6 műfajban 12 produkciót, összesen 26 előadást láthatott a közönség - közölte Herczeg Tamás, a Szabadtéri Játékok igazgatója szerdán, a rendezvényt értékelő szegedi sajtótájékoztatón. [Dátum: 2015.08.28. 07:09]
Slash a Papp László Budapest Sportarénában [Prae]
leírás nincs publikálva
Újabb sikeres fesztiválok értek véget [Zene]
Vasárnap hajnalban ért véget Zamárdiban a STRAND - Nagyon Zene Fesztivál és a B.my.Lake. A két nyárzáró fesztivál 131.000 vendéget vonzott a Balatonra, a MOL Nagyon Balaton keretében rendezett programokon pedig idén 600.000-en vettek részt. [Dátum: 2015.08.27. 06:30]
Mága Zoltán most is segít [Zene]
Több ezer hátrányos helyzetű gyermek iskolakezdését segíti jótékonysági akciójával idén is a zenész. A Filmzenék Csillagai című országos turnéja keretében augusztus 19-ei debreceni koncertjebevételének egy részét ajánlotta fel, hogy tanszerekkel, cipőkkel és ruhákkal enyhítse a nehéz sorsú családok terhét. [Dátum: 2015.08.25. 08:47]
Építőművészeti alkotótábor Nagy László születésének 90. évfordulóján [Prae]
leírás nincs publikálva
Nemzetközi tánctalálkozó Pécsen [Prae]
leírás nincs publikálva
Megszavaztuk: ezek a XXI. század legjobb magyar filmjei [HVG - Kultúra]
Néhány évre leállt a filmgyártás, a sajtó sokáig a szakmai vitáktól volt hangos, de az alkotók az elmúlt tizenöt évben is kitermelték a maguk gyöngyszemeit. Hogy az ezredforduló utáni tizenöt év mennyire volt meghatározó korszaka magyar filmnek, azt még nem tudjuk, de mióta a legjobbakat keressük, nem győzzük idézni a szállóigéket, és máris újranéznénk a kedvenceket. Fiatal kritikusokat kértünk fel, hogy állítsuk össze közösen a 2000 után készült legjobb magyar filmeket.
Négy saját bemutatóval várja a közönséget a Bóbita Bábszínház [Prae]
leírás nincs publikálva
Jön az Újbuda Jazz Fesztivál 2015 [Zene]
Tizenegyedik alkalommal rendezik meg az Újbuda Jazz Fesztivált. A helyszín szeptember 1. és 6. között újra az A38 hajó és a MU Színház, a fellépők között lesz a brit Beardyman, a német Gorilla Mask és a lengyel Olbrzym i Kurdupel is. [Dátum: 2015.08.24. 08:38]
Miért csillog a kacsa tolla? [Háziállat]
A biológusok különböző úszórécefajok tollait elemezték elektronmikroszkóppal és spektrofotometriával. Feltűnt nekik, hogy a tollak sokkal kevesebb színben fordulnak elő, mint amennyit a récék észlelni képesek.
Kandúrok: stop! [Háziállat]
A hímivarú macska, vagyis a kandúr legkellemetlenebb tulajdonsága, hogy felségterülete határait vizeletével jelöli meg. A jelölés anyaga különösen az ivarzás időszakában átható szagú.
Ahogy Kádárék az Eichmann-pert elképzelték [HVG - Kultúra]
Az Eichmann-tárgyalás archív felvételeiről a többedik bőrt lehúzó amerikai játékfilm hazai bemutatója nyomán felújultak a történelmi-politikai viták az "íróasztalgyilkos" magyarországi tevékenységéről. Az 1961-es pert már a berendezkedő Kádár-rezsim is napi politikai haszonszerzésre próbálta felhasználni.
Nem tetszett a Star Wars-előzménytrilógia? Ettől a videótól megváltozhat a véleménye [HVG - Kultúra]
Egymás mellé pakolták a régi és az új trilógia hasonló jeleneteit, ami azt mutatja, Geroge Lucas fejében mégis volt valami koncepció az előzménytrilógia megalkotásakor.
Elhunyt Wes Craven, a horrorfilmek mestere [Prae]
leírás nincs publikálva
Oberfrank Pált választották a Vidéki Színházigazgatók Egyesülete új elnökének [Prae]
leírás nincs publikálva
23 milliárd jut a színházaknak [Prae]
leírás nincs publikálva
Keddtől Szabadkán láthatók az MTI fotói [Prae]
leírás nincs publikálva
Latorcai államtitkár a zsinagógában szólt be a zsidó fesztivál szervezőinek [HVG - Kultúra]
A Zsidó Kulturális Fesztivál megnyitóján, a Dohány utcai zsinagógában mondott beszédet Latorcai Csaba államtitkár, aki nem mulasztott el beszólni a közönségnek amiatt, mert a fesztivál szervezői lemondták a korábban Hegedűs Lóránt templomában is fellépett Petrás Mária énekes előadását.
Marky Ramone: a rajongók ma is a Ramones-számokat akarják hallani [Ma.hu - Kultúra]
Marky Ramone, az egykori legendás punk rock csapat, a Ramones dobosa mostani formációjával, a Marky Ramones Blitzkrieggel kedden Budapesten, az A38 hajón zenél.
Színházak Éjszakája 2015: Infok, jegyek, helyszínek [Zene]
Idén negyedik alkalommal rendezik meg 2015. szeptember 19-én, 26 fővárosi színház részvételével a Színházak Éjszakáját. [Dátum: 2015.08.30. 20:03]
Sztárban Sztár 2015: Újabb fontos infot közölt a TV2 [Zene]
Szeptember 27-től, vasárnap esténként érkezik a show, amiben senki sem az, akinek látszik. [Dátum: 2015.08.30. 19:54]
Mészáros Tibor kapta a Kaszás Attila-díjat [Ma.hu - Kultúra]
A 2008-ban a Magyar Kultúra Napja alkalmából alapított díjat olyan színészek kapják, akik nemcsak kiemelkedő mesterségbeli tudással rendelkeznek és színvonalas művészi munkát végeznek, hanem a társulatukat közösségépítő magatartással is támogatják.
Gazdag színházi évadra számít Hoppál Péter [Ma.hu - Kultúra]
A vidéki centrumokban a nemzeti besorolású színházaknál is el kell indulnia a XXI. századi infrastruktúra-fejlesztésnek.
Balatongyöröki magazin - július [Monitor Magazin]
Balatongyöröki magazin a település júliusi eseményeiről, a következő időszak programjairól.
Az osztrák kultúrát mutatja be az idei a Bridging Europe-fesztivál [Ma.hu - Kultúra]
A Fesztiválzenekar táncbetéttel fűszerezett barokk koncerttel is készül, és kortárs estet is tartanak egy különlegesen innovatív osztrák együttes, az Ensemble PHACE muzsikusaival.
Hetvenedik jubileumi évadjára készül a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata [Ma.hu - Kultúra]
Hetvenedik jubileumi évadjára készül a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata, ahova több évtizedes szünet után ismét visszatér rendezni a kolozsvári Tompa Gábor.
Piaci árak - 35. hét 2015. [Édenkert]
Cékla és fokhagyma - piaci árak 35. hét 2015. Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
Minden eddigi rekordot felülmúlt az idei Szegedi Szabadtéri Játékok [Ma.hu - Kultúra]
Minden eddigit felülmúlt a Szegedi Szabadtéri Játékok idei sikere, a rendezvénysorozat keretében 6 műfajban 12 produkciót, összesen 26 előadást láthatott a közönség.
Ismét kánikula: az idén már ötödik alkalommal ad ki hőségriasztást az országos tisztifőorvos [Monitor Magazin]
Az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, figyelembe véve az Országos Közegészségügyi Központ ajánlását 2015. augusztus 29. (szombat) 00.00 órától szeptember 1. (kedd) 24.00 óráig másodfokú hőségriasztást ad ki.
Száz éve nem látott kincset szerzett meg svájci múzeum [HVG - Kultúra]
Egy svájci múzeumnak ajándékozta egy névtelenséget kérő adományozó Auguste Rodin egyik bronzszobrát, amelyet 100 éve nem láthatott a nagyközönség.
Hamarosan megjelenő új lemezéről is énekel Miller Zoltán a Margitszigeten [Hír3 - Zene]
Legnagyobb slágerei mellett hamarosan megjelenő második nagylemezéről is elhangzik néhány új dal Miller Zoltán vasárnap esti koncertjén a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.
Ízek, tudás, élmények [Monitor Magazin]
Aranyló ősz, finom ételek, zamatos borok, érdekes programok – a nyári szünet után újraindul a Balatoni Kurzusok sorozata, s a Gyenesi Íz-lelőre is várják mindazokat, akik szeretnének egy felejthetetlen nappal gazdagodni.
Hátsó fali infarktusa volt Harangozó Terinek [HVG - Kultúra]
A táncdalénekesnő állapota stabilizálódott, hamarosan átkerülhet az intenzívről a belgyógyászatra.
Rotschildéktól vesz horror áron Rembrandt-képeket az amszterdami Rijksmuseum [HVG - Kultúra]
A holland nemzeti múzeum 50 milliárd forintnak megfelelő összegért megvásárolna a Rothschild család francia ágától két Rembrandt-festményt. Az ehhez szükséges pénzügyi konstrukciót nemsokára véglegesíthetik.
Budapesti Operettszínház: Én és a kisöcsém operett - jegyek itt [Zene]
Ábrándok, vágyak, szerelem, szerelem és szerelem - Eisemann Mihály és Szilágyi László Én és a kisöcsém című örökzöld klasszikusában, a Budapesti Operettszínház nagyszínpadán. [Dátum: 2015.08.24. 15:04]
Budapesti Operettszínház: Csínom Palkó operett - jegyek itt [Zene]
Csínom Palkó avagy egy színházi vállalkozás diszkrét bája. [Dátum: 2015.08.24. 14:59]
Budapesti Operettszínház: A régi nyár operett - jegyek itt [Zene]
Szerelem, féltékenység, vonzások és választások, csalódás, emlékek..., felnőtté válás, érzelmek, érzések..., anyai aggódás..., egymásra találás..., népszerű dallamok, mára már "örökzöld" slágerek, parádés szereposztás... Mindez együtt, egy előadásban, Szabó P. Szilveszter rendezésében. [Dátum: 2015.08.24. 14:57]
Mozart! musical az Operettszínházban - jegyek itt [Zene]
Lévay Szilveszter és Michael Kunze vérbeli musicalje a Budapesti Operettszínház legendás előadásai közé tartozik. Bécs, Hamburg, Tokió és Oszaka után érkezett Budapestre 2003-ban - és itt is visszaigazolta az előzetes várakozást! Sikert, méghozzá óriási sikert aratott, nézőink nem véletlenül követelték vissza! [Dátum: 2015.08.24. 14:55]
Ettől a hírtől rojtosra bőgik a párnájukat a tinilányok [HVG - Kultúra]
Jövő márciusban legalább egy év szünetre megy a One Direction fiúbanda, hogy a tagok saját szólókarrierjükre és projektjeikre koncentrálhassanak. Az együttes PR-csapata nem kommentálja a tagok ideiglenes különválásáról szóló híreket. Egy múlt hétvégi londoni megbeszélésen állítólag arról is döntöttek, hogy nem indulnak turnéra év végén megjelenő új albumukkal. A banda utolsó nagy koncertje október 31-én lesz a sheffieldi Motorpoint arénában - írta a The Sun internetes oldala.
"Az arcomba köpött, üvöltött velem" - Mel Gibson rátámadt egy fotósra [HVG - Kultúra]
Az ausztrál rendőrség vizsgálja azt a bejelentésről, amely szerint Mel Gibson amerikai színész inzultált és lökdösött egy ausztrál sajtófotóst, aki felvételeket készített róla és a társaságában lévő fiatal nőről.
#everyday - szeptemberben új kiállítás nyílik a CCA-ban [Prae]
leírás nincs publikálva
Pert indít az MNB a Magyar Nemzet ellen [Prae]
leírás nincs publikálva
Ki tudja, hol forgatják a Trónok harca hatodik évadát [HVG - Kultúra]
Az, hogy a produkció a jövőben visszatér-e Horvátországba, csak azután derül ki, hogy az HBO-nál hivatalos döntés születik a további évadokról.
David Bowie volt vokalistája is fellép a Müpában [Zene]
Az énekesnők állnak a középpontban a New Orleans Swing fesztiválon augusztus 28-tól 30-ig a Müpa Fesztivál Színházában. Fellép Catherine Russell, aki korábban David Bowie vokalistája volt; a hazai színteret Náray Erika és Szűcs Gabi képviseli - közölték a szervezők az MTI-vel. [Dátum: 2015.08.24. 08:28]
Itt a rock and roll új sztárja? Zajlik a Ki MIt Tube 2015 [Zene]
Pixa a hétvégi bulikázás kötelező kellékévé tenné Francy Godhy dalát. Márpedig ha a bulibáró ilyet mond, akkor arra érdemes odafigyelni! [Dátum: 2015.08.24. 08:08]
Az intenzíven ápolják Harangozó Terit [Zene]
Szombatra virradóra szirénázó mentőautó szállította kórházba Harangozó Terit. Az énekesnőt a legszigorúbb orvosi felügyelet alatt tartják. [Dátum: 2015.08.24. 07:45]
Kocsis Zoltán zárta a Dubrovniki Nyári Játékok programsorozatát [Prae]
leírás nincs publikálva
Letakarták egy függönnyel a Pákh-féle Golgotát [Ma.hu - Kultúra]
A tulajdonos Pákh Imre ugyanis megtiltotta a kép további nyilvános bemutatását.
Csonka András: "Sodródom az árral" [Zene]
Voltak már érdekes színházi szerepei Csonka Andrásnak, ám nőt még sohasem alakított. Demcsák Zsuzsa hangját viszont tudná utánozni… [Dátum: 2015.08.31. 16:11]
Sztárban Sztár 2015: Csobot Adél lélekben is készül [Zene]
A műsorvezető bevallotta, korábban kicsit túl soknak érezte Csobot Adélt, ám nagyon kellemeset csalódott az énekesnőben, aki elárulta, hogyan készül a Sztárban sztárra… [Dátum: 2015.08.31. 16:08]
Tóth Gabi: "Énekeltem a pocaklakónak" [Zene]
A Sztárban sztár versenyzője sokat vigyáz barátnője kislányára és bevallotta, már ő is elgondolkozott a gyermekvállaláson, de úgy érzi még nincs itt az ideje. [Dátum: 2015.08.31. 16:02]
A legjobb idő Lisáé [Monitor Magazin]
2015. augusztus 21-én az AGROLOG vitorlás verseny időmérő futamán a Team Lisa Keszthely az abszolut legjobb időt futotta.
A Zeneakadémia 140. tanéve [Prae]
leírás nincs publikálva
Bereczki Zoli a Magyar Színházban koncertezik - jegyek itt [Zene]
Zoli ősztől havonta lép fel a Magyar Színházban, Budapesten. [Dátum: 2015.08.31. 12:58]
Magyarországon lép fel a Vörös Hadsereg Kórusa - jegyek itt [Zene]
Koncert: Szenzációs előadás érkezik szeptemberben a Budapest Sportarénába és több vidéki nagyvárosba. Az Orosz Föderáció Belügyminisztériumának énekkara, azaz a "Vörös Hadsereg Kórusa" és tánckara ad koncertet. Lesz Kalinka, Katyusa, Moszkvai éjszakák és Partizán-dal is. Vendégként pedig fellép Vásáry André, akit több európai énekes közül választott ki a produkció. [Dátum: 2015.08.31. 12:55]
Borskéregben sült tarja paradicsomsalátával [Monitor Magazin]
A vonyarcvashegyi Bock Bisztró Balaton konyhafőnöke, Ács István készíti el azt ételt.
Belvárosi Színház: Hair - jegyek itt [Zene]
A Belvárosi színházban Mohácsi János rendezésében az eredeti Broadway musical. [Dátum: 2015.08.31. 12:30]
Vadonatúj szuperprodukció az Arénában - jegyek itt [Zene]
Vadonatúj szuperprodukció mutatkozik be Vasovski Symphonic néven 2015. december 21-én a Papp László Budapest Sportarénában. Nemcsak hangzásában ötvözi a műfajokat, hanem színpadi megjelenésében is egyedi és jellegzetes. [Dátum: 2015.08.31. 12:20]
Taylor Swifté lett az év videója az MTV versenyén [HVG - Kultúra]
Taylor Swift Bad Blood című klipje nyerte az év videója díjat az MTV Video Music Awards vasárnapi gáláján Los Angelesben. Swift a legjobb női előadó klipjének díját és a legjobb popvideó elismerését is megkapta az estén Blank Space című számáért.
Zsidó Kulturális Fesztivál - Lemondott a művészeti vezető [Ma.hu - Kultúra]
Lemondott Böjte József művészeti vezető a "Zsidó Kulturális Fesztivál körül kialakult konfliktushelyzet feloldása érdekében", a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) vezetése a lemondást elfogadta.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Sok színű, egy kattintással átszínezhetem.

Barna Beatrix
Dunaújváros
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

Csak ráviszem a kurzort a címre és gyorsan átfuthatom a hírek rövid tartalmát.

Győrfi Bence
Debrecen
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác