pénztárca kímélő megoldások
 
Monokli hírek  Sport
 

2014. április 18, péntek

00:22  Mérlegeltek a Barba Negrában [2 óra 39 perce]
  A Ferobox Event pénteken, 18 órai kezdettel hivatásos ökölvívó gálát rendez a XI. kerületi Barba Negra Music Pubban, melyet a SportTV 20 órától élőben is közvetíti.

2014. április 17, csütörtök

13:56  100% százalékos nap az ifi-vb-n [13 óra 5 perce]
  Szerdán is voltak magyar érdekeltségű küzdelmek az ifjúsági olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, melynek Bulgária fővárosa, Szófia ad otthont.

2014. április 16, szerda

18:29  Kedden is volt továbbjutónk az ifi-vb-n [1 napja]
  Kedden folytatódtak küzdelmek a maratoni hosszúságú ifjúsági olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, melynek Bulgária fővárosa, Szófia ad otthont.
15:34  Szatmári Petra újabb elismerése [1 napja]
  Ünnepélyes keretek között adták át Budapesten, a Magyar Sportok Házában a legjobb sportiskolásoknak, és felkészítő edzőjüknek a 2013. év után járó elismeréseket.

2014. április 15, kedd

15:58  Egy továbbjutó a szófiai ifi-vb első napjn [2 napja]
  Hétfőn megkezdődtek a küzdelmek az ifjúsági olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, melyet Bulgária fővárosában, Szófiában rendeznek.
15:30  Megnyitott a győri Gladiátor Akadémia [2 napja]
  Az elmúlt hét szerdán hivatalosan megkezdte működését a győri Gladiátor Akadémia; az utánpótláskorú ökölvívó-tehetségek felkutatására és képzésére szakosodott sportkomplexum 15 fiatallal, köztük három határon túli sportolóval kezdte meg működését - hangzott el a megnyitón.
14:36  Szerdától Utánpótlás Olimpia Nagykanizsán [2 napja]
  Szerdától szombatig Nagykanizsán lépnek szorítóba Magyarország legjobb serdülő és junior korcsoportban versenyző ökölvívói.
00:11  Nincs könnyű dolgom, de jobb leszek [3 napja]
  A pénteki Ferobox Event gálán megrendezésre kerülő meccsekről már többször esett szó, melynek során az esemény várható főszereplőit meg is szólaltatta a szervező iroda. A monokli.com szerkesztőjének azonban egy apró hiányérzete akadt.

2014. április 14, hétfő

13:24  Felkészültek a táncra [3 napja]
  2013. egyik legjobb mérkőzése volt, amikor a Ferobox Event két bokszolója, Bozai Gyula és Faur Csaba.
11:08  Harcsa Zoltán ezüstérme Varsóból [3 napja]
  Ötfős magyar különítmény lépett kötelek közé az idei hagyományos Feliks Stamm Ökölvívó Emlékversenyen, amely már a 31. volt a sorban, s aminek a varsói Gromada Hotel adott otthont.

2014. április 13, vasárnap

09:16  Bradley elismerte vereségét [4 napja]
  Vasárnap hajnalban Las Vegasban került megrendezésre a Timothy Bradley Manny Pacquiao összecsapás, melyet a kihívóként ringbe lépő fülöp-szigeteki bunyós egyhangú pontozással nyert meg.
07:56  Pontozással vett revansot Pacquiao [4 napja]
  A vasárnap hajnalban, Las Vegasban megrendezett váltósúlyú visszavágó küzdelmet a 35 éves fülöp-szigeteki legenda, Manny Pacquiao nyerte, de nem ütötte ki amerikai ellenlábasát, Timothy Bradleyt - és nem is volt olyan agresszív, mint ígérte.
07:56  A pontozóknál Pacquiao revansot vett [4 napja]
  A vasárnap hajnalban, Las Vegasban megrendezett váltósúlyú visszavágó küzdelmet a 35 éves fülöp-szigeteki legenda, Manny Pacquiao nyerte, de nem győzte le egyértelműen amerikai ellenlábasát, Timothy Bradleyt.

2014. április 12, szombat

23:36  Nemesapáti 13. profi győzelme [5 napja]
  A feltörekvő nagyközépsúlyú magyar reménység, Nemesapáti Norbert egy péntek esti szlovákiai rendezvényen lépett kötelek közé.
12:28  Felix Trinidad csődbe ment? [5 napja]
  A 41 éves, már 6 éve visszavonult Puero Ricói ökölvívó legenda, Felix Trinidad állítólag csődvédelmet kért.

2014. április 11, péntek

22:38  Charrék mérlegre álltak [6 napja]
  Szombat este Bonnban rendezik azt a profiboksz gálát, melynek főmérkőzésén két ismert nehézsúlyú versenyző küzd meg.

2014. április 10, csütörtök

19:31  Baran és Baranyi is felkészült [7 napja]
  Jó küzdelemnek ígérkezik a két fiatal félnehézsúlyú jövő szombati összecsapása a Barba Negra Pubban.
19:13  Kovács László az idei év feladatairól [7 napja]
  Nincs világverseny az elit férfi bunyósok számára, de a szövetségi kapitány, Dr. Kovács László száz-százalékon ég, hiszen a felnőtt, és a különböző korosztályos válogatottak is gőzerővel készülnek.
19:13  Kovács László az idei év feladatairól [7 napja]
  Nincs világverseny az elit férfi bunyósok számára, de a szövetségi kapitány, Dr. Kovács László száz-százalékon ég, hiszen a felnőtt, és a különböző korosztályos válogatottak is gőzerővel készülnek.
05:33  Pacquiao: nagyon fontos meccs [7 napja]
  Vasárnap hajnalban Las Vegasban rendezik a Timothy Bradley Manny Pacquiao visszavágót a WBO (Boksz Világszervezet) vb-övéért.

2014. április 09, szerda

18:48  A Dühöngő Bika újabb súlyban bokszol vb-címmérkőzést [1 hete]
  Követve korábbi ellenfelét, Nonito Donaire-t, az örmény származású Dühöngő Bika Vic Darchinyan (39 győzelem 6 vereség 1 döntetlen) is pehelysúlyban folytatja, s azonnal vb-címmérkőzésen lép kötelek közé.
14:12  Leapai elszántan készül Klicsko ellen [1 hete]
  Noha a múlt hétvégi Bráhmer-Maccarinelli közvetítés során azt mondta a magyar kommentátor, hogy a kihívó sérülése miatt nem lesz Klicsko-Leapai összecsapás, az ausztrál bunyós köszöni jól van, s elszántan készül a világbajnoki csatára.
13:53  Következik az olimpiai kvalifikációs ifjúsági vb [1 hete]
  Szombaton, Belgrád érintésével, Bulgáriába utaznak a legjobb ifjúsági korcsoportban versenyző magyar ökölvívók, hiszen az idei esztendő legfontosabb versenye következik.

2014. április 08, kedd

18:24  Canelo kihívta Larát [1 hete]
  A mexikóiak ifjú nagyváltósúlyú sztárja, Saul Canelo Alvarez (43 győzelem 1 vereség 1 döntetlen) július 12-én, Las Vegasban lép legközelebb ringbe.
13:20  Bertók Róbert: A közönség imádni fogja [1 hete]
  Bozai-Faur összecsapás lesz április 18-án, a Barba Negrában a cirkálósúlyú Magyar-bajnoki címért.

2014. április 07, hétfő

15:13  Eredményes évet zárt a bokszsport [1 hete]
  A MÖSZ szombaton, Budapesten rendezte az éves rendes beszámoló közgyűlését, melynek során a tagság elfogadta a különböző bizottságok beszámolóit, valamint új elnökségi tagot is választottak.
15:13  Eredményes évet zárt a bokszsport [1 hete]
  A MÖSZ szombaton, Budapesten rendezte az éves rendes beszámoló közgyűlését, melynek során a tagság elfogadta a különböző bizottságok beszámolóit, valamint új elnökségi tagot is választottak.
14:53  Harcsa Norbert egyre jobb formában [1 hete]
  Harcsa Norbert nemrég összecsapott a tavalyi OB aranyérmesével, a debreceni Nagy Péterrel.
14:36  Újjá született a Tűzharcosok központi bázisa [1 hete]
  2014. március 23-án átadásra került a PM Központi Régió vecsési központja. A Pofon Partival egybekötött megnyitón Dr. Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke adta át az ifjú tűzharcosoknak a központot.

2014. április 06, vasárnap

01:23  Jürgen Bráhmer legyőzte Enzo Maccarinellit [1 hete]
  Szombat este Rostockban rendezték a Bráhmer - Maccarinelli WBA félnehézsúlyú vb-címmérkőzést.

2014. április 05, szombat

23:14  Pulev könnyen nyert [1 hete]
  A Sauerland Event szombat esti Rostock-i bokszgálájának programjában az IBF szövetségnél kötelező kihívói státusban lévő nehézsúlyú Kubrat Pulev (20 győzelem 0 vereség) is ringkötelek közé lépett.
21:28  Cunningham és Stevens is veretlen ellen diadalmaskodott [1 hete]
  Curtis Stevens és Steve Cunningham is győztesen hagyta el a Philadelphia-i Liacouras Centerben felállított ringet, mindketten veretlen ökölvívót múltak felül.

2014. április 04, péntek

22:05  Bráhmer és Macca mérlegelt [1 hete]
  Mérlegre állt a szombat esti Rostock-i Sauerland Event gála két főszereplője, Jürgen Bráhmer (42 győzelem 2 vereség) és Enzo Maccarinelli (38 győzelem 6 vereség).
15:34  Címvédés helyett apai örömök [1 hete]
  Az év egyik legjobb mérkőzése lehetett volna a Ferobox Event két nagyágyújának, Nagy Sándornak és Bozai Gyulának visszavágója a cirkálósúly magyar bajnoki címéért. Azért a feltételes mód, mert a címvédő nem tudja vállalni a mérkőzést.
07:21  Sumenov: jó alakul a felkészülés [1 hete]
  Április 19-én, Washingtonban rendezik a Bernard Hopkins - Bejbut Sumenov félnehézsúlyú IBF/WBA címegyesítő világbajnoki összecsapást.

2014. április 03, csütörtök

23:25  Nádas ezüstérmei az Amerikai Nyílt Nemzetközi Karate Bajnokságon [2 hete]
  A mai világban nem meglepő, ha munkája miatt külföldön próbál boldogulni valaki. Ha egy sportoló kerül ebbe az élethelyzetbe, ez gyakran sportpályafutása felfüggesztését, nem egyszer végét jelenti.
10:13  Malignaggi: megérdemlem a vb-övet [2 hete]
  Az amerikai profi ökölvívás állócsillaga, Paul Malignaggi (33 győzelem 5 vereség), április 19-én, Washingtonban lép legközelebb kötelek közé, éspedig az IBF veretlen váltósúlyú világelsője, a szintén amerikai Shawn Porter (23 győzelem 0 vereség 1 döntetlen) ellen.
07:01  Felix Sturm fogadkozik [2 hete]
  Május 31-én, Krefeldben rendezik a Felix Sturm Sam Soliman összecsapást az IBF középsúlyú vb-övéért. A párharc visszavágó, hiszen a két bokszoló tavaly februárban egyszer már megküzdött, melyet pontozóssal az ausztrál nyert meg, ám később doppingvétsége miatt megsemmisítették a végeredményt.

2014. április 02, szerda

10:56  Donaire az 5. súlycsoport meghódítására készül [2 hete]
  A fülöp-szigeteki extraklasszis, Nonito Donaire (32 győzelem 2 vereség) május 31-én, Makaóban, már az 5. súlycsoportjának meghódítására készül.
09:48  Broner: még mindig én vagyok a Probléma [2 hete]
  Május 3-án, a Mayweather-Maidana gálán tér vissza Adrien Broner (27 győzelem 1 vereség), a korábbi nagypehely-, könnyű- és váltósúlyú világelső amerikai klasszis.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

Csak ráviszem a kurzort a címre és gyorsan átfuthatom a hírek rövid tartalmát.

Győrfi Bence
Debrecen
 

Egyetlen kattintással változtathatom a betű méretet.

Csongrádi Felícia
Tatabánya
 

Minden fontos hír megtalálható, egy helyen

Suhajda Gergely
Debrecen