pénztárca kímélő megoldások
 
Monokli hírek  Sport
 

2015. június 01, hétfő

22:43  Tóth László remek győzelme Leibnitzben [16 óra 16 perce]
  A soproni illetőségű váltósúlyú profi ökölvívó, Tóth László (20 győzelem 1 vereség 1 döntetlen) is kötelek közé lépett szombat este Leibnitzben.

2015. május 31, vasárnap

20:39  Amir Khan legyőzte Algierit [1 napja]
  A péntek éjjeli New York-i bokszgála főmérkőzésén Amir Khan és Chris Algieri csapott össze.

2015. május 28, csütörtök

23:16  Gyönyörű Tavasz - Mestervizsgák Budapesten [4 napja]
  Idén is megrendezésre került a Wing-Tsun kungfusok várva várt eseménye Budapesten. Si Jo Leung Ting Nagymester ebben az évben is ellátogatott hozzánk Hong-Kongból, hogy szemináriumot tartson, és hogy minden wing-tsunossal együtt ünnepeljen a Jubileumi Nemzetközi Gálán.
06:22  Pünkösdi küzdelmek Budajenőn [5 napja]
  Idén negyedik alkalommal rendezték meg a Budajenő Kempo Kupát a pünkösdi hétvégén. A versenyen rendhagyó módon csak küzdelmi kategóriákban mérték össze tudásukat a harcművészek.
05:31  Nehéz meccs, csodálatos befejezés [5 napja]
  A Ferobox Event péntek esti kecskeméti bokszgáláján remek küzdelmeket láthatott a publikum, mely esemény egyik fénypontja Szellő Imre összecsapása volt.

2015. május 23, szombat

14:18  Remek küzdelmek Kecskeméten [1 hete]
  Harmadik tavaszi élő televíziós bokszgáláját rendezte a Ferobox Event, melyre a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban került sor.
14:11  3 aranyat és 3 bronzot hoznak haza öklözőink Pünkösdre [1 hete]
  A Taipeiben zajló női junior és ifjúsági világbajnokságon két magyar versenyzőnek volt lehetősége a döntőbejutásért harcolni, sajnos mindketten vesztettek és így bronzéremmel térhetnek haza.

2015. május 22, péntek

12:43  Az év legjobbjai közt a kempósok [1 hete]
  Négy kategóriában is díjat vehettek át a Magyar Kempo Szövetség sportolói a Magyar Budo és a Horfer Serleg szavazásán. A harcművészeti elismerések átadására szombaton került sor.
12:42  Gála előtt, mérlegelésen túl [1 hete]
  Mérlegre álltak a péntek esti Ferobox Event gála fő mérkőzésein ringbe lépő ökölvívók.

2015. május 19, kedd

17:42  Fikó Oszkár sikere Lengyelországban [1 hete]
  A Toto Promotion erdélyi származású nagypehelysúlyú ökölvívója, Fikó Oszkár (12 győzelem 11 vereség) a múlt hétvégén idegenbeli győzelemmel öregbítette a saját, illetve az általa képviselt magyar vállalkozás hírnevét.

2015. május 18, hétfő

18:02  Kubai rivális vár Szellő Imrére [2 hete]
  A Ferobox Event pénteki, élő televíziós bokszgáláján ismét látható lesz Magyarország legjobb cirkálósúlyú profi ökölvívója, Szellő Imre, aki kubai ellenféllel csap össze.
18:02  Kubai rivális vár Szellő Imrére [2 hete]
  A Ferobox Event pénteki, élő televíziós bokszgáláján ismét látható lesz Magyarország legjobb cirkálósúlyú profi ökölvívója, Szellő Imre, aki kubai ellenféllel csap össze.

2015. május 17, vasárnap

22:38  Golovkin megint ellenállhatatlan volt [2 hete]
  A középsúly veretlen kazah klasszisa, Gennady Golovkin (33 győzelem 0 vereség) vasárnap hajnalban a kaliforniai Inglewood-ban lépett kötelek közé.

2015. május 14, csütörtök

18:24  Jön a Nemzetek Csatája [2 hete]
  Június 27-én Dunaújváros főtere ad otthont az első Nemzetek Csatája küzdősport gálának, ahol a profi ringsportokat kedvelők biztosan jól fognak szórakozni.
18:24  Jön a Nemzetek Csatája [2 hete]
  Június 27-én Dunaújváros főtere ad otthont az első Nemzetek Csatája küzdősport gálának, ahol a profi ringsportokat kedvelők biztosan jól fognak szórakozni.
17:21  Golyó kemény riválissal küzd Kecskeméten [2 hete]
  Bogdán Zsolt a franciák volt Európa-bajnokával csap össze a Ferobox Event kecskeméti gáláján.

2015. május 13, szerda

15:30  4,4 millió PPV eladás a Floyd-Manny meccsen [2 hete]
  Megtörtént az összegzés, nagyjából 500 millió dolláros, azaz 135 milliárd forintos bevételt hozott a szervezőknek Floyd Mayweather Jr. és Manny Pacquiao profibokszmeccse - írja a Blikk.
07:22  Kelemen Balázs új dolgokat is kipróbál [2 hete]
  A Ferobox Event nagyközépsúlyú ökölvívója, Kelemen Balázs is kötelek közé lép a vállalkozás jövő pénteki, kecskeméti ökölvívó gáláján, mely esemény a Duna World csatornán is látható lesz.

2015. május 12, kedd

11:45  Laki és Lütyő a bajnoki címért küzd [3 hete]
  Egy izgalmasnak ígérkező magyar-bajnoki címmérkőzés is lesz május 22-én.

2015. május 11, hétfő

09:35  Magyar ökölvívó ezüstérmek Cartagenaban [3 hete]
  Befejeződött a Boxam elnevezésű nemzetközi ökölvívó torna a spanyolországi Cartagenaban. Két magyar versenyző érte el a döntőt és mindketten ezüstérmet nyertek.

2015. május 10, vasárnap

10:36  Canelo brutálisan elintézte Kirkland-et [3 hete]
  A vasárnap hajnali nagyváltósúlyú összecsapás rövid, de igen intenzív ringháborút hozott Canelo Alvarez és James Kirkland között.

2015. május 08, péntek

20:57  Hat magyar öklöz a döntőbejutásért Cartagenaban [3 hete]
  Alább a spanyolországi Cartagenaban zajló BOXAM nemzetközi férfi és nő ökölvívó torna legutóbbi magyar vonatkozású eredményei.
12:28  Darmos József a Ferobox csapatában [3 hete]
  A Ferobox Event új igazolása egy újabb nagy durranás: a vállalkozás színeiben folytatja karrierjét, s mutatkozik be a hivatásosak között Darmos József.
12:28  Darmos József a Ferobox Event csapatában [3 hete]
  A Ferobox Event új igazolása egy újabb nagy durranás: a vállalkozás színeiben folytatja karrierjét, s mutatkozik be a hivatásosak között Darmos József.

2015. május 07, csütörtök

14:19  Már három érem Cartagenában [3 hete]
  A spanyolországi Cartagenában folytatódik a Boxam nemzetközi ökölvívó torna, melyen eddig már három magyar érem is biztos.

2015. május 05, kedd

13:25  Elhunyt Six Heads Lewis [4 hete]
  44 esztendős korában, közlekedési balesetben elhunyt a korábbi WBA váltósúlyú világelső Andrew Six Heads Lewis (23 győzelem 4 vereség 2 döntetlen).

2015. május 04, hétfő

17:58  Pacquiao csalódott a Nevadai Sportfelügyeletben [4 hete]
  Az már biztos, hogy Manny Pacquiao jobb vállának sérülése nem kitaláció, a filippínó tényleg sérüléssel küszködött a küzdelmet megelőző hetekben, amely a párharc harmadik menetétől már komolyan hátráltatta, így nem tudta tudása legjavát adni.
17:37  Izgalmas küzdelmek a Békés megyei harcművész bajnokságon [4 hete]
  A három napos hosszú hétvége második napján rendezték meg Orosházán, az Eötvös téri spotcsarnokban a Békés megyei Harcművész Bajnokságot, amelyen 8 klub közel száz versenyzője indult. Az eddigi hagyományos kick-box szabályrendszereken point-fighting,light-contact- kívül végre úgy tűnik, hogy a combrúgást is engedélyező kick-light szabályrendszer is végre beindul Békés megyében, hiszen a felnőtt mezőnyben több súlycsoportban avathattak megyei bajnokot.
10:52  Amir Khan: Floyd velem akar bokszolni [4 hete]
  Amir Khan készen áll a küzdelemre, de vallási okok miatt szeptemberben nem fog szorítóba lépni.
10:19  Mayweather feladja vb-öveit [4 hete]
  A P4P-király Floyd Mayweather Jr. (48 győzelem 0 vereség) úgy nyilatkozott, hogy legkésőbb néhány héten belül feladja WBO/WBC/WBA világbajnoki öveit, így a szeptemberi búcsúmeccsén nem forog majd kockán semmilyen abc öv.

2015. május 03, vasárnap

18:12  Pacquiaót műteni kell? [4 hete]
  Nem tisztünk igazságot szolgáltatni, de nem valami szerencsés nyilatkozatokat tesz a fülöp-szigeteki szupersztár Manny Pacquiao (és csapata) a Floyd Mayweather Jr. elleni küzdelmet követően.
17:43  Mayweather-Pacquiao: a számok is az amerikai mellett [4 hete]
  A vasárnap hajnali Floyd Mayweather Jr. vs Manny Pacquaio összecsapás eléggé egyoldalú küzdelmet hozott, melynek során az egyébként agresszívebbnek látszó fülöp-szigeteki nem tudott kibontakozni.
10:40  Mayweather-Pacquiao: a pontozás [4 hete]
  Mint arról már a reggeli órákban beszámoltunk, Floyd Mayweather Jr (48 győzelem 0 vereség) megőrizte vereség a Manny Pacquiao elleni Las Vegas-i küzdelem során.
07:59  Mayweather-Pacquiao: a meccs utáni nyilatkozatok [4 hete]
  A vasárnap hajnali mérkőzést követően mindkét bunyós röviden nyilatkozott.
07:25  Mayweather a vártnál is simábban nyert [4 hete]
  A várva várt Floyd Mayweather Jr. vs- Manny Pacquiao mérkőzés nem hozta a várt izgalmakat, az amerikai szupersztár elég simán kipontozta ellenfelét. Meglepetésre Pacquiao vitatta az ítéletet.
07:25  Mayweather a vártnál is simábban nyert [4 hete]
  A várva várt Floyd Mayweather Jr. vs- Manny Pacquiao mérkőzés nem hozta a várt izgalmakat, az amerikai szupersztár elég simán kipontozta ellenfelét. Meglepetésre Pacquiao vitatta az ítéletet.
03:57  Lomacsenko másodszor védte meg vb-övét [4 hete]
  Az ukránok egykori amatőr szupersztárja, a WBO pehelysúlyú világelső Vaszilij Lomacsenko (4 győzelem 1 vereség) megvédte vb-övét a szombat éjjeli Las Vegas-i Mayweather-Pacquiao gála felvezető programjában.
03:17  Bozai remek helytállása Arslan ellen [4 hete]
  A volt cirkálósúlyú Magyar-bajnok Bozai Gyula (14 győzelem 8 vereség 2 döntetlen) szombat este Németországban lépett kötelek közé.

2015. május 02, szombat

10:38  Floyd nehezebb, mint Manny [4 hete]
  Vasárnap hajnalban, Las Vegasban rendezik az évszázad mérkőzésének is aposztrofált váltósúlyú küzdelmet Manny Pacquiao és Floyd Mayweather Jr. között.
10:29  Austrian Classics 2015 - ismét magyar sikerek [4 hete]
  Rekord létszámú, 2200 fős nevezés mellett remekelt a magyar delegáció Európa egyik legnagyobb kick-box világkupáján. Az Austrian Classic Worldcup komoly küzdelmeket tartogatott a magyaroknak.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Sok pénztárca kímélő ötletet kapok rendszeresen.

Szabóné Feleki Mária
Agárd
 

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc