pénztárca kímélő megoldások
 
HarmoNet hírek  Café
 

2017. március 24, péntek

14:15  Itt az első Pagonyfeszt! [2 óra 1 perce]
  Találkozzatok a szerzőkkel és ismerjétek meg a legújabb könyveket!
13:15  7 város Európában, amit tavasszal látnod kell! [3 óra 1 perce]
  Űzzük el a telet Amszterdam tulipánjaival, hangolódjunk a nyárra Athénban, és pezsdítsük fel a szerelmi életünket a romantikus Velencében. Természetkedvelőknek ajánlott a vidéki Anglia gyöngyszeme, az East Midlandsről elérhető Nottingham, urbanista építészetrajongóknak pedig inkább az európai Manhattannek becézett Rotterdam. Ha valami édesre vágyunk, akkor irány Brüsszel és környéke, a gasztrovilág ínyencségeiért pedig Lyonba érdemes utazni.
07:15  Heti szexhoroszkóp 2017.március 24-től 30-ig [9 óra 1 perce]
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
07:15  Pénteki HarmoNet horoszkóp 2017-03-24 [9 óra 1 perce]
  Öntörvényű hangulatban indul a hét, nem tűrjük a beleszólást az ügyeinkbe. Főnökünkre is haragszunk, ha utasítást ad nekünk. Tartsuk szem előtt, hogy a főnökkel vívott háborúban legtöbbször a beosztott a vesztes! Lábszárunkat, bokánkat óvjuk meg jobban a mai napon. Aki hajlamos a visszérre, jól teszi, ha lapos sarkú cipőt vesz fel reggel. Sajnos ma könnyebben kificamodik a bokánk, akár egy óvatlan mozdulat következtében. A közlekedésben is figyelmetlenebbek vagyunk.

2017. március 23, csütörtök

22:15  Randid van? Erre készülj a csillagjegyed alapján! [18 óra 1 perce]
  Ha éppen az ismerkedés időszakában vagy valakivel, érdemes utána nézned, horoszkópja alapján mire számíthatsz a jövőben. Igazi családcentrikus vagy csak a karrier érdekli? Rendmániás vagy gyűjtögető? Mutatjuk!
22:03  Hogy az örökbefogadás ne átok, hanem áldás legyen [18 óra 13 perce]
  A nők két dologért képesek mindent megtenni: azért, hogy legyen gyermekük és azért, hogy ne legyen. Az utóbbi könnyebben megoldható, hiszem a fogamzásgátlás számtalan módja áll ma már a hölgyek rendelkezésére. A gyermek utáni vágy azonban hiába él azokban a nőkben, akiknek nem születhet babájuk. Ilyenkor két lehetőség közül választhatnak: a mesterséges megtermékenyítést vagy az örökbefogadást.
21:15  Ifjú tehetségek a MÜPA Üvegtermében [19 óra 1 perce]
  Pályájuk kezdetén, de máris nagy sikerekkel a hátuk mögött adnak koncertet a Müpában az ifjú tehetségek, Nemes Réka és Bress Bálint.
21:15  Két hét alatt 9 kilót leadni [19 óra 1 perce]
  Csábítóan hangzik, ugye? Sőt, ha azt mondom, hogy onnan mennek le a kilók, ahonnan szükséges és nem is fogsz közben éhezni, egész biztosan kételkedni fogsz a szavaimban...
21:15  Csiris rakotta (retek, brokkoli, hagyma, lucerna) [19 óra 1 perce]
  A tavaszi vitaminhiányt remekül enyhíthetjük a különféle csírák (csirik) fogyasztásával. A fogyókúrának is jó kiegészítője az egészséges, életerőben gazdag növényi csíra!
20:15  Maja horoszkóp 13 napra - Vörös hold hullám [20 óra 1 perce]
  A maja hullámokról szóló rövid összefoglalók valójában nem az aktuális időszakra vonatkozó horoszkópok, hiszen nem a 12 zodiákus aktuális hatásait ismertetik, de mindenképpen illenek a többi horoszkóp közé, mivel egy aktuális időszakban uralkodó hatásokat mutatják be, más kiinduló pontból.
07:15  Heti anya és gyermek horoszkóp 2017.március 23-tól 29-ig [1 napja]
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
07:15  Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2017-03-23 [1 napja]
  Ma nem örülünk a fojtogató érzelmeknek. Kedvesünktől sem tűrjük el, hogy korlátozzon minket, vagy megszabja, hogy mit és hogyan tegyünk. Ha ez mégis megtörténik, akkor a mai napon elkerülhetetlen a vita. Ma hűvösebbek az érzelmeink, nem sok hangulatunk lesz a szerelemhez. A szex sem vonzó számunkra, bár egy új, izgalmas kaland azért felvillanyozhat. Ebbe is inkább a kíváncsiságunk visz bele.

2017. március 22, szerda

21:15  Ha egyedül maradtál a gyerekkel, akkor se maradj magadra! [1 napja]
  Az elszigetelődést tartják a legnagyobb problémának a gyermeküket egyedül nevelő szülők - ez derül ki az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány több mint ezer fő válaszain alapuló kutatásából. A kutatás arra is rámutat, hogy a Budapesten a közeli jövőben létrejövő egyszülős központ legfontosabb feladatának az egyszülős családok jogainak és elfogadásának képviseletét tartják az érintettek.
21:15  Élet pajzsmirigy alulműködés esetén [1 napja]
  A nők. kb. 10 százalékánál fordul elő pajzsmirigy alul- vagy túlműködés, a férfiaknál ez az érték 1-1,5 százalék. Most a diéta szemszögéből szeretném megvilágítani a pajzsmirigy alulműködést, mert a célzott diétával jelentősen elősegítheted a tünetmentessé válásodat.
07:15  Heti vagyonhoroszkóp 2017.március 22-től 28-ig [2 napja]
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
07:15  Szerdai HarmoNet horoszkóp 2017-03-22 [2 napja]
  Ma megnövekszik a szabadságigényünk - arra vágyunk, hogy az időnket csak saját magunknak szentelhessük. Ha van hobbynk, akkor szánjuk erre legalább a nap egyik felét! Ma nem vágyunk az összebújásra. Ha úgy érezzük, hogy kapcsolatunk "fojtogatóvá" vált, akkor azonnal szabad teret hozunk létre magunknak. Jól tesszük, ha a nap egyik felét a személyes igényeinknek szenteljük, így nem alakul ki a lelkünkben az elégedetlenség.

2017. március 21, kedd

22:06  Gyöngy vagy tabletta? - Személyes hangon a homeopátiáról és másról [2 napja]
  Legalább annyi barátnőm van, aki homeopátiás szereket használ, mint amennyien a hagyományos orvoslás hívei. Amikor elmondják, miért választották ezt vagy azt, mindannyiuk érvei meggyőzően hangzanak.
21:15  Föld Órája - idén sem marad el! [2 napja]
  Tíz éve tartanak világszerte Föld Óráját, minden évben egyre többen csatlakoznak hozzá. Idén te is tarts velünk!
14:15  Bréking! P!nk jön a Szigetre [3 napja]
  Friss hír érkezett a Sziget háza tájáról: Alecia Beth Moore is fellép kedvenc fesztiválunkon. Ha valakinek erről a névről nem ugrik be egyből a világ egyik legsikeresebb énekesnője, annak segítségül: ő nem más, mint P!nk, aki az idei Sziget Mínusz egyedik napjának lesz a szupersztárja.
10:15  A diplomás hölgyek is könnyen elhelyezkedhetnek Szigetszentmiklóson [3 napja]
  Az állás Szigetszentmiklós ajánlatok között számtalan diplomás állásajánlat is megtalálható. A hölgyek is megtalálhatják ebben a városban a számításaikat, hiszen a HR asszisztens, a beszerzési asszisztens valamint a lakossági banki tanácsadó állás is nekik szól.
07:15  Heti általános horoszkóp 2017.március 21-től 27-ig [3 napja]
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
07:15  Keddi HarmoNet horoszkóp 2017-03-21 [3 napja]
  Ma ápoljuk körültekintően lábainkat, hiszen a jó idő közeledtével egyre inkább szem előtt lesznek. Szőrteleníthetünk, de formára reszelhetjük a lábkörmöket, megszabadulhatunk a bőrkeményedésektől is. Ma fáradtabban ébredhetünk, így nem is érdemes túl korán kelnünk. Adjunk alkalmat magunknak a pihenésre. Jó ötlet, ha nagyokat nyújtózunk, mielőtt felkelünk. Ha nagyon levertnek érezzük magunkat, akkor végezzünk néhány könnyebb tornagyakorlatot!

2017. március 20, hétfő

22:15  Loák, a vudu szellemek [3 napja]
  A loák a vudu isteni lényei, megjelenésükben és funkciójukban jól azonosíthatók, mondai alakokat képviselnek és beilleszthetők a többistenhit rendszerébe. A vudu vallás követői különféle segédeszközök, mágikus jelek segítségével igyekeznek megidézni az isteneket, szellemeket...
22:05  5+1 tipp, hogy élvezd a jógaórádat [3 napja]
  Az interneten fellelhető fényképek és jógavideók alapján az egyszeri jógi azt gondolhatná, hogy automatikusan valamiféle éteri könnyedség járja majd át, amint a matracára lép, a gyakorlása az egekbe emeli a lelkét, harmonizálja a testét, a glória még fényesebben ragyog a feje felett. Majdnem… Nézzük mit kell tenni ahhoz, hogy ha nem is teljesen a fenti leírás, de valami nagyon hasonló megvalósuljon akár az első, akár a sokadik jógaórádon!
21:15  Két hét alatt mínusz 5 - 7 kiló! [3 napja]
  Nicole Kidman a Hideghegy forgatása alatt csak főtt tojást evett. Egy tojás volt a reggelije és két tojás a vacsorája, három, ha nagyon éhes volt. Heidi Klum a szülés után reggelire tojásfehérje omlettet zöldséggel, ebédre brokkolit és csirkesalátát evett. Más főétkezése nem is volt, nyers mandulát vagy fehérjeitalt fogyasztott a nap végén.
21:12  Meleg férfiak, hideg diktatúrák [3 napja]
  A Totál Filmklub következő vetítése és azt követő beszélgetés ezúttal a homoszexualitáshoz való egykori hozzáállásról szól. Bizonyára tanulsággal szolgál a helyzet mai értékeléséhez is.
17:15  MINDEN KEZDET NEHÉZ [3 napja]
  Ismét eltelt egy - asztrológiai - év, a Nap újra a Kos jegyében jár. A Kos az első jegy a zodiákusban. Óriási kalandvággyal rendelkezik, keresi az új élményeket, az egész életet egy izgalmas utazásnak tartja. Felfedezni és meghódítani a világot - ez a célja, s mindent megtesz azért, hogy ebben senki és semmi ne tudja megakadályozni.
10:15  Van bőven élelmiszer eladói és lóápolói állás Jászberényben [4 napja]
  Manapság Jászberény álláskínálatban egyre többször fordul elő az élelmiszer eladói és a lóápolói munkalehetőség. Sokszor még a megváltozott munkaképességűeknek is lehetőségük nyílik az elhelyezkedésre Jászberényben vagy annak közvetlen közelében.
07:15  Hétfői HarmoNet horoszkóp 2017-03-20 [4 napja]
  Ma vidámak leszünk - örömmel fogadjuk az élet élvezeteit. Sajnos a mértéktelenség is jellemző lehet ránk. Ha vezetünk, akkor ne igyunk alkoholt! Az evésben sem tudjuk, hogy hol a határ, itt sem árt egy kis önmérséklet. Ma kíváncsi hangulatban leszünk, szívesen fogadjuk az új szerelmi kalandokat. Még akkor is nehezen állunk ellen, ha egyébként stabil párkapcsolatban élünk.
07:15  Heti munkahoroszkóp 2017.március 20-tól 26-ig [4 napja]
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.

2017. március 19, vasárnap

22:11  Szabadulj meg a súlyproblémáidtól, még a nyár előtt! [4 napja]
  Átadok most neked 3 nyílt titkot, amit többnyire elhallgatnak, pedig segítség a súlyproblémák megszüntetésénél!
22:10  Születés és szex [4 napja]
  Ebben a sorrendben ritkán gondolunk rájuk. Oké, hogy először szex, utána pedig születés, a második következik az elsőből. De hogyan következik a születésemből a szexualitásom? Az élet első pillanatai, az akkor átélt érintések, az intimitás, vagy éppen annak a hiánya erős összefüggést mutat a felnőttkori párkapcsolati és szexuális működésünkkel.
21:15  Kincsemről - az új magyar szélesvásznú kapcsán [4 napja]
  Habár a hírfogyasztók fülének bizonyára ismerősebben cseng a két éve sajnos az örök ügetőkön vágtázó Overdose neve, Kincsemről, a magyar csodalóról sosem feledkezünk meg. Olyannyira nem, hogy most egy új magyar filmet is ihletett a csodakanca és gazdája, Blaskovich Ernő története. A film ugyan nem sokban ragaszkodik a tényekhez, viszont látványos és szórakoztató, mindenképpen érdemes rá jegyet venni - mi azonban felidézzük Kincsem valódi történetét.
07:15  Heti wellness horoszkóp 2017.március 19-től 25-ig [5 napja]
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
07:15  Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2017-03-19 [5 napja]
  Ma a baráti programok, kiállítások, mozi napja van. Az élvezetes programok felcsigázzák az érdeklődésünket, különösen akkor, ha még egy baráti beszélgetéssel is párosulhatnak. Ma vigyázzunk jobban a combunk, csípőnk területére. Ha szeretünk sportolni, és éppen edzésre megyünk, akkor végezzünk több bemelegítő gyakorlatot! Így nem húzódnak meg olyan könnyen az izmaink, és nem kell számolnunk a sportsérülés lehetőségével.

2017. március 18, szombat

23:15  Tükröm-tükröm, mondd meg nékem… [5 napja]
  Évszázadok óta születnek elméletek a szépségről, szépségideálokról. Mindig vannak divatos "arcok", alakok, fazonok, színek, Mona Lisák, Bridget Bardot-k és Kardashian-ok. A probléma ott kezdődik, ha az éppen aktuális frizura trend nem áll jól, és egy kicsit sem hasonlítunk a jelenlegi szépségikonra. Ezek szerint nem vagyunk szépek?
22:09  Állati családi nap! [5 napja]
  Családi rendezvényre várják az érdeklődőket a kisállatok szerelmesei. A gyerekprogramok között lesz arcfestés, csillámtetoválás, kézműves-foglalkozás és tombola is, de a főszerepet a nyulak, mókusok, tengerimalacok, deguk, egerek és hörcsögök fogják játszani.
21:14  Görhe [5 napja]
  Tipikus magyar édességnek gondoltam, igazából az is, hisz erdélyi származású. A puliszkából számaztatható, mely a 17. század végén jelent meg először a magyar nyelvben. A puliszka vagy málé eredetileg hajdina-, később, az 1700-as évek elejétől kukoricalisztből készült étel, mely az olaszoknál polenta néven ismert - ezt vette át az angolszász kultúra is. A magyar, román, erdélyi szász, bolgár, ukrán hagyományos étkezésben is megtalálható.
07:15  Heti Style-Art-Party horoszkóp 2017.március 18-tól 24-ig [6 napja]
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
07:15  Szombati HarmoNet horoszkóp 2017-03-18 [6 napja]
  Ma könnyen megbántjuk egymást. Ma érdemes egy nagyon szép sporttal foglalkoznunk, s ez pedig a lovaglás.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác
 

Sok színű, egy kattintással átszínezhetem.

Barna Beatrix
Dunaújváros