pénztárca kímélő megoldások
 
HarmoNet hírek  Café
 

2017. június 25, vasárnap

11:15  Gateway to Space, Gateway to Space, jelentkezz! [7 óra 22 perce]
  Másfél év Föld körüli keringés után visszatér Budapestre a világ legnagyobb utazó "űr-gyűjteménye", a NASA és az űrrepülés történetét feldolgozó Gateway to Space kiállítás. Az emberiség legnagyobb kalandját végig kísérő expó július 1-től szeptember 11-ig látogatható a Millenárison, ezúttal azonban nagyobb interaktív teret és több játékot kínálva a látogatóknak.
09:15  Michael Jackson halálának évfordulóján - mit üzen a popkirály tragédiája? [9 óra 22 perce]
  Ha úgy érkezel a világra, hogy tudod, hogy szeretnek, és így is távozol, mindennel meg tudsz birkózni, ami a kettő között történik" nyilatkozta egykor Michael Jackson. A popkirály legendás életútja egy maratoni koncertsorozatban tetőzött volna 2009-2010-ben, amelyre azonban már nem került sor: orvosa "segítsége" révén függőséget okozó szerek végeztek a popkirállyal nyolc esztendeje, június 25-én.
07:15  Heti wellness horoszkóp 2017.június 25-től július 1-ig [11 óra 22 perce]
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
07:15  Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2017-06-25 [11 óra 22 perce]
  Ma a családi összejövetelek napja van. Szívesen töltjük az időt családtagjainkkal, örömmel kényeztetjük őket ínyenc módra elkészített fogásokkal. Ma boldogan főzőcskézünk, új recepteket is kipróbálhatunk! Ma gyomrunk lesz érzékenyebb, - érdemes jobban figyelnünk rá, hogy mit eszünk. Részesítsük előnyben a könnyebb ételeket. Ne együnk egyszerre sokat, inkább kisebb adagokat válasszunk. Többször is fogyaszthatunk kekszet, vagy gyógyteát.
07:15  Hajvasaló, naptej - Mit szállíthatnak a repülőn a nyaralók? [11 óra 22 perce]
  Ha repülővel utazunk nyaralni, gondosan meg kell tervezni, mit viszünk magunkkal kézipoggyászként, és mit adunk fel a bőröndben. A repjegy.hu összegyűjtötte az ügyfélszolgálatához érkező leggyakoribb kérdéseket. Tudta például, hogy hajvasalót vagy akár kézi pumpát is felvihet a fedélzetre?

2017. június 24, szombat

10:15  A változtatás szintjeinek titokzatos piramisa [1 napja]
  Tudjuk: nem a külső stresszt okozó események az ártalmasak, amik megbetegítenek, hanem az, ahogyan értelmezzük ezeket az eseményeket. Nem az a legfontosabb, ami velünk történik, sokkal fontosabb, hogy mi történik bennünk.
07:15  Szombati HarmoNet horoszkóp 2017-06-24 [1 napja]
  Ma romantikus elképzelésekkel rendelkezünk az életről. Könnyen megbánthatjuk egymást egy rosszul fogalmazott mondattal. Ha sikerül konfliktusba keverednünk, akkor a vita után sértetten vonulunk el. Ma könnyen felszaporodik a víz szervezetünkben. Elképzelhető, hogy néhány kilóval többet mutat a mérleg, de nem kell pánikba esnünk, hiszen ez nem valódi súlygyarapodás. Megtehetjük, hogy egy kis petrezselymet rágcsálunk, ami vízhajtó hatású.
07:15  Heti Style-Art-Party horoszkóp 2017.június 24-től 30-ig [1 napja]
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .

2017. június 23, péntek

11:15  3 tipp a harmonikus szakításhoz [2 napja]
  Egy szakítás mindenki számára fájdalmas és sokszor elviselhetetlenül tör ránk ilyenkor a magány, a csalódottság, a sértettség. Ha hagyjuk, hogy magukkal húzzanak a negatív gondolatok, hiszen így csak még nehezebb lesz a helyzetünk. Nézzük, mit tehetünk annak érdekében, hogy harmóniának ezeken a napokon is megőrizhessük!
07:15  Heti szexhoroszkóp 2017.június 23-tól 29-ig [2 napja]
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
07:15  Pénteki HarmoNet horoszkóp 2017-06-23 [2 napja]
  Ma szeressük egy kicsit jobban virágzó szoba-, és kerti növényeinket, öntözzük meg őket!

2017. június 22, csütörtök

11:15  Hála, a jólét teremtés titkos receptje [3 napja]
  Miért jó ha használod a hála energiáját? Mire figyelj és hogy lehet vele jólétet teremteni? B.Nagy Magdi mai videójában elárulja azt a titkot, amivel te is feltudod pörgetni a jólét energiákat az életedben. Ismerd meg a Te is!
07:15  Heti anya és gyermek horoszkóp 2017.június 22-től 28-ig [3 napja]
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
07:15  Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2017-06-22 [3 napja]
  Ma már nyoma sem lesz az elmúlt napok lassúságának. Friss lendülettel ébredünk reggel, gyorsan elkészülünk. Érdeklődve nézünk a nap elé, minden új információt szívesen fogadunk. Örömmel ismerünk meg új arcokat is. Ma légzőszerveink kerülnek központi szerepbe, így fontos a friss levegő. Szellőztessük ki alaposan az egész lakást! Aki allergiás, rosszabbul érezheti magát ma. Sokszor segített már a Bach virágterápia a panaszon. Tegyünk egy próbát a módszerrel!
07:15  A Rák jegyébe lépő Nap és Merkúr mit hoz vajon Életedbe? [3 napja]
  A következő időszakban jelentős bolygóváltás, mozgás nem várható, ellenben a Nappal együtt a Merkúr is jegyet vált. Ikrekből ma átlép a Rákba, így ez vár majd Rád a következő időszakban, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Rák jegyében áll!

2017. június 21, szerda

14:15  Szentiván-éj a Mágia és a Varázslatok éjszakája [4 napja]
  Szent Iván éjjelén van a nyári napforduló ünnepe, ezen a napon van a föld legrövidebb éjszakája. Ezen az éjszakán minden kívánság teljesül,minden varázslat hamarabb hat a szokásos hatóidönél.
09:15  Melyik a te utad? [4 napja]
  Mi a helyzet a megerősítésekkel és a vizualizációval? Ha folyamatosan olyasmit mondogatsz magadnak, ami távol áll a valóságtól, vajon jobbá teszi-e az életed? Ha neked ez működik, folytasd. Ha valamin változtatni akarsz, akkor neked kell változnod. Nincs más út.
07:15  Heti vagyonhoroszkóp 2017.június 21-től 27-ig [4 napja]
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
07:15  Szerdai HarmoNet horoszkóp 2017-06-21 [4 napja]
  Ma igényünk lehet a pihenésre, lustálkodásra. Ne tervezzünk túl sok munkát a mai napra. Legyünk elnézőek magunkkal, ha lassabban mennek az elmaradt házimunkák. Abban biztosak leszünk, hogy munkánk minősége kifogástalan lesz. Ma érzékenyebbek lesznek a füleink, ne tartózkodjunk huzatos helyeken. Ha úszni megyünk, akkor jó szolgálatot tehet egy füldugó, így megvédhetjük a füleinket. Ebből a méretre készült, fülész orvos által felírt a legjobb választás. Így nyugodtan úszhatunk!

2017. június 20, kedd

11:15  FIX PONTOK A SZÜNTELENÜL VÁLTOZÓ ÉGBOLTON [5 napja]
 
10:15  Így rajzold fel személyiséged védőpajzsának 4 területét, mutatom! [5 napja]
  Ha többet szeretnénk elérni az életben, vagy ha elakadtunk valamivel, érdemes felrajzolni egy A4-es papírra személyiségünk térképét. Mindazon embereket és tevékenységeket számba véve, mely az életünket nagyrészben meghatározzák.
08:15  Indigó gyerekek - mi van veletek? [5 napja]
  Az indigó gyerekek 1983-tól születtek le földünkre, különleges képességekkel megáldottak, aurájuk indigókék színű innen ered a nevük is,hogy indigó gyerekek. Az óvodában, iskolában állandóan probléma volt velük, mert sokan hiperaktívak. Ők az Y generáció ifjú felnőttjei.
07:15  Heti általános horoszkóp 2017.június 20-tól 26-ig [5 napja]
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
07:15  Keddi HarmoNet horoszkóp 2017-06-20 [5 napja]
  Ma már lassabbak leszünk, eltűnik a tettre készség. Több időre van szükségünk a munkahelyi teendőkhöz, lassabban érünk be reggel. Érdemes korábban kelnünk, hogy mégis mindenre legyen idő. A mai nap egészségügyi problémája a fogak érzékenysége lehet. A fogfájás, rosszindulatú gócok sok más problémának lehetnek előidézői a szervezetben. Gyulladásos folyamatok, hajhullás alakulhatnak ki következményképpen.

2017. június 19, hétfő

20:15  Horoszkópok dátuma - Mettől meddig tart egy horoszkóp csillagjegy! Pontos lista [5 napja]
  Részletes bemutatás, általános jellemzés mind a 12 horoszkóp csillagjegynek. Mettől meddig tart egy horoszkóp csillagjegy? Pontos táblázat, hogy mikor kezdődik és mikor végződik a csillagjegy horoszkópja. HALAK ; KOS ; BIKA ; IKREK ; RÁK ; OROSZLÁN ; SZŰZ ; MÉRLEG ; SKORPIÓ ; NYILAS ; BAK ; VÍZÖNTŐ
18:15  Sörből kozmetikum, mustból hurka… növényekből-növényekről, kicsit másképp… [6 napja]
  A növényeket sokkal kreatívabban is felhasználhatnánk, mint ahogy általában tesszük. Ebben segít a Herbáció magazin és az aktuális különszáma mely "Zöldfűszerek az életízesítők" címmel kapható az újságárusoknál.
09:15  A védőoltások autizmust okoznak [6 napja]
  Az oltáskritikusokat és az akadémikus orvoslás kizáróagos híveit megosztja a téma. Vajon az oltóanyagok egyes hatóanyagai - péládul a higany - valóban okozhatnak súlyos betegségeket? Okoz-e autizmust a védőoltás?
07:15  Visszanéztünk: Brutális! [6 napja]
  Visszanéztünk az elmúlt 18 évre. Ennyi idős a HarmoNet.
07:15  Heti munkahoroszkóp 2017.június 19-től 25-ig [6 napja]
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
07:15  Hétfői HarmoNet horoszkóp 2017-06-19 [6 napja]
  Ma az érzelmi életünk, párkapcsolatunk nincs a helyzet magaslatán, hiszen nem szívesen mutatjuk ki az érzelmeinket. Ha kedvességet kapunk, akkor nehezebben fogadjuk el a szeretetet. Ma szeretünk flörtölni, hódítani és a szex is szenvedélyesebb, mint máskor.

2017. június 18, vasárnap

17:15  Adnál-e pénzt egy gyilkosnak, tolvajnak, vagy gonosztevőnek? Minden nap megteszed! [7 napja]
  Megosztod ezt a cikket vagy vagy nem? Kiderül, hogy te melyik oldalon állsz! Ha nem támogatnál gonosztevőket, akkor figyelj, mert lehet, hogy naponta megteszed anélkül, hogy tudnál róla. Bűnrészessé tesznek azok, akik kihasználják a tudatlanságodat. És ehhez még butának sem kell lenned!
09:15  Vajon melyik lesz a te robotporszívód? [7 napja]
  Gondolkodtál már azon, hogy mivel foglalkoznál, ha hirtelen sokkal több szabadidőd lenne? Mit tennél, ha hirtelen eltűnne egy-két feladat és felszabadulna minden nap, vagy minden héten néhány órád? Valószínű, hogy pillanatok alatt találnál magadnak valami más elfoglaltságot.
07:15  Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2017-06-18 [7 napja]
  Ma azt gondoljuk, hogy a mi véleményünk a mérvadó. Bosszant, ha munkatársaink ötletesebbek mint mi! Ma sokkal szenvedélyesebb hangulatban leszünk. Kedveljük az "uralkodó és szolga" típusú szex játékokat.
07:15  Heti wellness horoszkóp 2017.június 18-tól 24-ig [7 napja]
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.

2017. június 17, szombat

07:15  Heti Style-Art-Party horoszkóp 2017.június 17-től 23-ig [1 hete]
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
07:15  Szombati HarmoNet horoszkóp 2017-06-17 [1 hete]
  Ma már tetterős hangulatban leszünk, nyoma sincs az elmúlt napok álmatagságának. Nagy erőkkel vetjük bele magunkat a munkánkba, mindent egyszerre akarunk elvégezni. Sajnos a figyelmünk nem tökéletes, így a hibalehetőség is nagyobb. Ma a fejünk lesz érzékenyebb, aki fejfájós, ma rosszabb állapotban lesz. Legyünk résen, - ha időben elkapjuk a fejfájást, akkor könnyebben orvosolhatjuk. Sokszor segít az elsötétített szoba, vagy az aromaterápia. De lehet, hogy csak egy kis lazításra van szükségünk.

2017. június 16, péntek

18:15  A férfiak hűségesebbek, mint a nők [1 hete]
  A hűség komoly dolog. A megcsalás azonban szinte mindennapos a családokban. A nőkről azt tartják, hogy kikapósabbak, a férfiakról pedig azt, hogy nem tudnak az ösztöneiken uralkodni. Mi az igazság?
12:15  5 biztos ajándéktipp kiskamaszoknak [1 hete]
  Nem egyszerű a feladatunk, ha egy kiskamaszt akarunk ajándékkal meglepni. Ebben a korban a gyerekek még játszanak játékokkal, de ezek már nem a régi építőkockák vagy babák. Ebben az életkorban lassan kialakul az értékrendjük, egyre szívesebben versengenek, elapadhatatlan a munkakedvük vagy éppen gyűjtőszenvedélyük.
11:11  Gyógyszerzabálók, kontra gyógynövény fanatikusok - Oláh Andor bázisteája vagy kalmopyrin [1 hete]
  Eláruljuk Oláh Andor bázisteájának receptjét! A gyógynövények alkalmazásánál leleplezzük Maria Trebent és eláruljuk, hogy a magyarok mindig jobbak voltak, ami a gyógynövény használatot illeti.
07:15  Heti szexhoroszkóp 2017.június 16-tól 22-ig [1 hete]
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Csak ráviszem a kurzort a címre és gyorsan átfuthatom a hírek rövid tartalmát.

Győrfi Bence
Debrecen
 

Egyetlen kattintással változtathatom a betű méretet.

Csongrádi Felícia
Tatabánya
 

A hírfigyelő segítségével néhány perc alatt átnézhetem a számomra fontos híreket.

Szurkos Norbert
Budapest
 

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest