pénztárca kímélő megoldások
 
HarmoNet hírek  Café
 

2017. október 18, szerda

13:30  metoo - Miért az áldozatnak van bűntudata? [17 óra 14 perce]
  Miért van az, hogy egy nagy hatalmú producer évtizedekig zaklathatott nőket, következmények nélkül? Miért nem álltak ki az áldozatok? Miért nem vonta senki felelősségre a tettest? Vajon a #metoo mozgalom megváltoztathatja-e azt, ahogy a szexuális zaklatásról, a hatalommal való visszaélésről gondolkodunk?
11:30  Mutasd a rajzod! [19 óra 14 perce]
  A rajz az életed, a lelked tükre. Megmutatja a problémák gyökerét és többet is ennél, a jelen helyzetben ható tendenciákat. A változtatás lehetőségét és irányát.
09:30  Törődj többet a lábaddal, kényeztesd a legfinomabb talpmasszázzsal, minden nap! [21 óra 14 perce]
  A talpunkon állunk és járunk, futunk, táncolunk, lábaink egyetlen nap alatt több száz tonnányi terhet viselnek. Az arcunkat, kezünket gondosan ápoljuk, a lábainkra viszont rá se hederítünk. Kényelmetlen cipőkbe szorítjuk, eldeformáljuk, vérkeringését elszorítjuk, a tűsarkakkal pedig természetellenes pózba kényszerítjük. Ha ez a testrészünk beszélni tudna, elmondaná, hogy…
09:00  Heti vagyonhoroszkóp 2017.október 18-tól 24-ig [21 óra 44 perce]
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
09:00  Szerdai HarmoNet horoszkóp 2017-10-18 [21 óra 44 perce]
  Ma már nyoma sem lesz visszahúzódó viselkedésünknek. Éppen ellenkezőleg: élünk-halunk a társaságért. Örülünk az új barátoknak, de a régiekkel is szívesen találkozunk. Az izgalmas programok lázba hoznak. Fontos, hogy ma több folyadékot igyunk, hiszen erre nagy szüksége van szervezetünknek. Felnőttek esetében a napi mennyiség 2-2,5 liter. A gyermekek számára ideális mennyiséget úgy tudjuk kiszámolni, hogy testsúly kilogrammonként 0,3 decilitert veszünk.

2017. október 17, kedd

19:30  Kaland vagy Szerelem? [1 napja]
  Tesztünkből most kiderül, hogy csak kaland vagy számára vagy tartós kapcsolatot szeretne veled!
17:30  Az étel világnapja: az alultápláltság nem egyenlő a soványsággal [1 napja]
  Az 5 év alatti gyermekek körében a halálesetek csaknem fele alultápláltság miatt következik be, amely azt jelenti, hogy a hiányállapot világszerte közel 3 millió kisgyermek életét követeli minden évben.1 Az alultápláltság, vagy más néven malnutríció a mai napig tévesen él a köztudatban, és sok szülő azt gondolja, hogy egy normál testsúlyú vagy túlsúlyos gyermek nem lehet alultáplált. Pedig a malnutríció elsősorban nem a testsúllyal, hanem a szervezet megfelelő energia- és tápanyag ellátottságával áll összefüggésben, és egyre gyakoribb problémát jelent a fejlett társadalmakban. Az étel világnapján a szakértők arra hívják fel a figyelmet, hogy a hiányállapot kialakulása az élet első 1000 napjában, sőt, már az anyaméhben megelőzhető.
14:18  Lengyel Nagy Anna: A hétköznapiban a különlegességet, az extrémben a hétköznapit keresem [1 napja]
  Élet.történetek.hu címmel Lengyel Nagy Anna írásaiból készült monodráma-sorozatot indított az Orlai Produkciós Iroda. A Nővérek-Levél apámhoz! című monodrámákat október 19-étől láthatja a közönség a Mozsár Műhelyben, a Pira-Bellát pedig október 28-án mutatják be. A szerzővel beszélgettünk.
12:15  Ne csak borozzunk, Gasztro Randizzunk is Egerben! [1 napja]
  A 2015-ben útjára indított Gasztro Randi eseménysorozat második vidéki állomása, október 19-én Egerben lesz. A Balatonszárszói randin több, mint 20 termelő és étterem között indulhatott el a párbeszéd és alakulhatott ki beszállítói együttműködés.
12:15  Szenior Mozgásnap a Sport11 központban! [1 napja]
  "Bizonyítsuk be együtt, hogy a mozgás öröme kortalan" - szól a Szenior Mozgásnap szlogenje, amelyet a Nyugdíjasok Országos Szövetsége szervez október 19-én, a Sport 11 központban. Az idősebb korosztálynak szóló rendezvény ingyenes, programjai között számtalan népszerű mozgásformát találunk az óriás logikai játékoktól a szeniortáncig.
09:00  Heti általános horoszkóp 2017.október 17-től 23-ig [1 napja]
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
09:00  Keddi HarmoNet horoszkóp 2017-10-17 [1 napja]
  Ma nem leszünk sikeresek a szerelemben, hiszen túlságosan visszafogottak vagyunk. Ne essünk abba a hibába, hogy az első randit pont ma ejtjük meg! Viszont alkalmas a nap baráti beszélgetésekre, kulturális programokra. Bőrünket sikerrel ápolhatjuk. Alkalmazzunk bőrtápláló pakolásokat, különösen akkor, ha ezek gyógynövényeket is tartalmaznak. Eredményes a lehúzható arcmaszk használata, amely eltávolítja elhalt bőrsejtjeinket. Hetente kétszer alkalmazzuk!

2017. október 16, hétfő

17:56  Tartsd meg az erőd, és szárnyalj az őszi napokon is! [2 napja]
  A természet körforgásának rendje a váltakozás. Ez a váltakozás univerzális törvény, és ugyanúgy megtalálható a belső világodban, mint körülötted. Van, hogy meg sem érint, de olyan is lehet, hogy a sötétebb napok rányomták a bélyegüket a kedélyállapotodra, hangulatingadozások, türelmetlenség, kimerültség és kilátástalanság látszatát keltve! Mit tehetsz ellene?
15:30  Mindnyájunkra figyel a gépek szeretetteljes kegye - Spirita ősbemutató [2 napja]
  Steve Jobs egy ikon. Az új generáció példaképe, aki nem ismert megalkuvást, nem tűrte a félig végzett munkát, és mindenen keresztülverte az akaratát, még ha az komoly áldozatokba került is. Könyörtelen törtető, lelkiismeretlen gazember vagy magányos idealista - melyik volt valójában Steve Jobs? Ki bújt meg a másokon átgázoló, hidegvérrel számító, karizmatikus és kegyetlen mogul álarca mögött? A Spirita Társulat merész bepillantást tesz a tech-nagyágyú életének hátterébe.
12:35  Heti utazó Tarot - Kelyhek hetes [2 napja]
  A kelyhek hetes minden esetben egy illúziót mutat meg nekünk, ami egyben egy figyelmeztetés is. Intő jel, hogy ugyan nagy terveid vannak, de egy fenékkel, csak egy lovat lehet megülni. Most az a legfontosabb, hogy egy dologra fókuszálj, ellenkező esetben tényleg csak illúziókat fogsz kergetni sikertelenül.
09:00  Heti munkahoroszkóp 2017.október 16-tól 22-ig [2 napja]
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
09:00  Hétfői HarmoNet horoszkóp 2017-10-16 [2 napja]
  Ma hatalmába keríthet az érzékiség és a szenvedély, új kalandokra vágyunk. Ám régi kapcsolatunk is fontos lehet számunkra. Szeretnénk hűségesek maradni, de a vadászösztön is erősen dolgozik bennünk. Ma érdemes a hajunkkal törődnünk, nagyon jót tesznek a tápláló pakolások. Levágathatjuk, befestethetjük, vagy dauerolhatjuk is a hajunkat.

2017. október 15, vasárnap

15:30  Karnyónék találkozása a Mozsár Műhelyben [3 napja]
  2017. október 16-án a Karnyóné című előadást követően különleges eseményre várja az érdeklődőket a Mozsár Műhely. A nem mindannapi közönségtalálkozó vendégei olyan színművésznők, akik korábban maguk is játszották Karnyóné szerepét. A találkozón résztvevők az előadás szereplői és alkotói, Barna Zsombor, Feczesin Kristóf, Szántó Balázs, Szilágyi Bálint, illetve a két vendég Molnár Piroska és Bohoczki Sára. A beszélgetés moderátora Gajdó Tamás színháztörténész.
11:00  Az álmok azért vannak, hogy megvalósítsuk őket! [3 napja]
  Bizonyára mindenkinek van egy nagy álma, amelyet szeretne megvalósítani. Ahány ember, annyiféle álom létezhet a világon.
09:00  Heti wellness horoszkóp 2017.október 15-től 21-ig [3 napja]
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
09:00  Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2017-10-15 [3 napja]
  Ma kötelességtudóan látunk hozzá a felgyülemlett házimunkának. Lassabbak vagyunk, de nem lesz hiba a munkánkban. Nem jó, ha egy nap alatt akarjuk behozni az összes elmaradást! Így nagyon elfáradunk! Ma a gyomrunk, emésztőrendszerünk lesz érzékenyebb, kerüljük az ételeket, melyek nem tesznek nekünk jót. A túlfűszerezett ételekre kifejezetten kedvezőtlenül reagálhat szervezetünk, a zsírban gazdag gyorséttermi ételek sem tesznek jót.

2017. október 14, szombat

18:15  A modern kor tragédiája - széthullott kapcsolatok [4 napja]
  Felgyorsult világban élünk. Egyre gyorsabb autók, okostelefonok, számítógépek, gyorséttermek. Nincs idő a rendes, hagyományos étteremre. Ott ugyanis meg kell várni a frissensültet, mi pedig még egy hamburger elkészítésének az idejét is sokalljuk. Az emberi kapcsolatokról pedig már ne is beszéljünk.
16:15  Elindul az ország első színházi sorozata [4 napja]
  A Mozsár Műhely igazi emberi sorsokat, történeteket mutat be estéről-estére a színpadon. Lengyel Nagy Anna szerző történeteit színpadra adaptálva, Pelsőczy Réka művészeti vezetésével, minden egyes részt más rendező fogalmaz meg és mutat be a nézőknek.
07:15  Heti Style-Art-Party horoszkóp 2017.október 14-től 20-ig [4 napja]
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
07:15  Szombati HarmoNet horoszkóp 2017-10-14 [4 napja]
  Ma örülünk, ha családi programokra nyílik lehetőségünk. Szervezzünk olyan elfoglaltságot, ami a felnőtteknek és a gyermekeknek egyformán örömére van. A családi kirándulások is jól sikerülnek. Ma fogyasszunk több fehérjét, különösen akkor, ha sportolunk is! Ebben az esetben még nagyobb szükségünk van erre a táplálékfajtára. A sovány hús, vagy a joghurt remek építőkövei a szervezetünknek! A tejtermékek mérsékelhetik a csontritkulás esélyének kialakulását.

2017. október 13, péntek

13:15  3 harmonikus program Északnyugat-Dunántúlon [5 napja]
  Egy-egy utazás során gyakran csak a kötelező körökre koncentrálunk, pedig így sok érdekes lehetőségről maradunk le. Íme három ötlet azoknak, akik harmóniára vágynak és olyasmit is szeretnének látni, amit nem elsőként kínálnak fel az útikönyvek.
08:15  Péntek 13. A Boszorkányok és a Babonák napja [5 napja]
  Sokan rettegnek ettől a naptól balesetek, szerencsétlenség jut erről a napról eszébe a legtöbb embernek. Pedig a 13- as szám számmisztikailag szerencsés szám. De vajon honnan ered ez a félelem? Legenda csupán vagy tényleg van igazság alapja félelmünknek?
07:15  Heti szexhoroszkóp 2017.október 13-tól 19-ig [5 napja]
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
07:15  Pénteki HarmoNet horoszkóp 2017-10-13 [5 napja]
  Ma már nyoma sem lesz bennünk az elmúlt napok melankolikus hangulatának. Életörömünk visszatér, minden vágyunk, hogy a munkahelyi társaság középpontjává váljunk. Mindent megteszünk, hogy szórakoztassuk a kollégákat. Ma jól tesszük, ha többet törődünk keringési rendszerünk egészségével. A dohányzás és a mértéktelenül fogyasztott zsíros ételek sajnos megteszik a magukét. A mozgás - ha fokozatosan vezetjük be az életünkbe - csodákat tehet. Már napi fél óra séta is javíthat az állapotunkon.

2017. október 12, csütörtök

14:15  5 jele annak, hogy te is kaptál egy lelki ajándékot [6 napja]
  A helyzet az, hogy nem mindenki rendelkezik ilyen lelki ajándékkal, de az alábbi jelek alapján könnyen felismerheted, hogy te kaptál e ilyen ajándékot. Ha igen, akkor nagy feladat is társul mellé, mégpedig mások segítése (ez a legáltalánosabb), de az is egy kicsit különleges, nem megszokott módon értendő.
07:15  Heti anya és gyermek horoszkóp 2017.október 12-től 18-ig [6 napja]
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
07:15  Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2017-10-12 [6 napja]
  Álmodozó hangulatban indul a hét, szinte egyáltalán nem tudunk a munkánkra figyelni. Csakis az érzelmi életünk foglalkoztat, - egész nap kedvesünkre gondolunk. Különösen az induló kapcsolatoknál van ez így. Ma a mellkasunk lesz érzékenyebb, érdemes friss levegőt szívnunk. Ne dohányozzunk sokat, beleértve a passzív dohányzást is! Ne tartózkodjunk egy légtérben dohányos barátainkkal, családtagjainkkal! Lakásunk illatát felfrissíthetjük mentol illatú illóolajjal.

2017. október 11, szerda

18:15  Százéves szobrász köztéri szobrát avatják [7 napja]
  Idén lesz 100 esztendős Veszely Jelena szobrászművész, akinek Meditáció című kőszobrát most felújítva vehetik birtokukba a pestújhelyiek.
16:15  Szerdai angyal üzenet Riguel angyaltól [7 napja]
  Bármennyire is hihetetlen, szervezetünk elengedhetetlen mozgásigényére is létezik egy angyal, aki ebben segít minket. Riguel a becses neve, aki szürkéskék pompájában érkezett ma hozzánk mosollyal az arcán, hogy jó kedvre derítsen téged és egy kicsit megmozgasson.
12:15  Gyógyszermentes terápia mellékhatások nélkül [7 napja]
  Az OTO ePhysio az akupunktúra és a tradicionális talpreflexológia elvén alapuló fizikoterápiás készülék.Talpunkra leadott gyógyító elektromos impulzusai sokféle eredetű fájdalom csökkentésére képesek és eredményesen oldják a görcsöket, zsibbadásokat,végtag fájdalmakat.
11:30  Csütörtöktől ismét Art Market a Millenárison [7 napja]
  A budapesti Millenáris különleges kiállítási csarnokaiban idén Izrael a díszvendég. Mintegy 6.200 négyzetméteren a 4 kontinens 24 országából érkező 100 feletti kiállítónak köszönhetően több mint 500 művész több ezer alkotása válik közvetlenül hozzáférhetővé az érdeklődő és vásárló közönség számára. Az elmúlt években bemutatkozott országok listája ezúttal is tovább bővül, immár szinte a világ minden tájáról érkeznek kiállítók.
09:00  Szerdai HarmoNet horoszkóp 2017-10-11 [7 napja]
  Ma csak a saját véleményünket tekintjük mérvadónak, s ez komoly feszültségekhez vezethet. Nehezebb ma együtt dolgoznunk munkatársainkkal, hiszen önfejűek vagyunk. Ma a gyengédségé lesz a főszerep párkapcsolatunkban, - legyünk kedvesebbek egymással. Igényünk támadhat arra is, hogy jól kipanaszkodhassuk magunkat.
09:00  Heti vagyonhoroszkóp 2017.október 11-től 17-ig [7 napja]
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.

2017. október 10, kedd

16:15  Ha valóban sajnálod az éhezőket, legjobb, ha enni adsz nekik [1 hete]
  A Krisna-tudatos misszióban a hívők nagyon fontos feladata a segítségnyújtás, a gondoskodás, az élet krízishelyzeteivel való szembenézés. A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége által létrehozott Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány egész évben igyekszik a lehető legjobban beteljesíteni küldetését. Naponta országosan több mint 2000 adag meleg étellel segítik hazánk rászoruló lakosságát.
14:15  Nagy túlsúllyal a fogyáshoz vezető életmódváltás első lépései a legnehezebbek. Miért adjuk itt mindig fel? [1 hete]
  A túlsúly és a mozgáshiány miatt az általános kondíciónk sincsen megfelelő szinten, tehát nagyon hamar elfáradunk. Nem csoda, hogy így a kedv, a motiváció is tovaszáll, felváltja a sikertelenség "élménye" és a csalódottság. Itt hamar véget is szoktunk vetni az életmódváltásnak, megállapítjuk, hogy ez nekünk nem megy, többnyire feladjuk.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác
 

Mióta ezt használom felére csökkent a mobil számlám.

Szuhár Balázs
Siófok
 

Sok pénztárca kímélő ötletet kapok rendszeresen.

Szabóné Feleki Mária
Agárd
 

Sok színű, egy kattintással átszínezhetem.

Barna Beatrix
Dunaújváros