pénztárca kímélő megoldások
 
HarmoNet hírek  Café
 

2017. április 28, péntek

21:15  Női önbizalom - de miért férfi tanítja? Marozsák Szabolcsot szembesítjük! [5 óra 50 perce]
  A közelmúltban tele volt az internet azzal, hogy lesz egy férfiből női önbizalom-edző. Felmerül a kérdés, mégis honnan tudná ő, mi zajlik le a női lelkekben? Marozsák Szabolccsal Gáspár Kati beszélgetett.
19:15  A lelki zsarolás háttere [7 óra 50 perce]
  A lelki zsarolás főleg a nők művészete. Azért nevezem művészetnek, mert művészi szinten tudjuk művelni, mi nők. A férfi először észre sem veszi, hogy zsarolva van, mire észbe kap már késő. Addigra eltűntek mellőle a barátok, lemondott a hobbijáról, otthonról már csak a feleség engedélyével mehet el. Sok esetben még a családjától is el van tiltva, hiszen az anyós úgyis csak telebeszéli a fejét. Egy szóval jellemezve a férfiből papucsférj lett. Rövid idő elteltével aztán párja éppen azt veti a szemére, ami ellen eddig küzdött. Hogy nem határozott férfi.
16:15  Maja horoszkóp 13 napra - Kék sas hullám (április 28 - május 10.) [10 óra 50 perce]
  Különlegesek a 13 napos maja asztrológiai ciklusok, amiből 52 évente van csak hasonló. Olvasd el, hogy mit hoz a ez a hullám a te számodra!
07:15  Pénteki HarmoNet horoszkóp 2017-04-28 [19 óra 50 perce]
  Ma már sokkal mozgékonyabb, beszédesebb hangulatban leszünk. Egész szervezetünk "felébred", lustaságunknak nyoma sem marad. Használjuk ki a többlet energiát és intézzük el függőben lévő ügyeinket!
07:15  Heti szexhoroszkóp 2017.április 28-tól május 4-ig [19 óra 50 perce]
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.

2017. április 27, csütörtök

21:15  Csemegék hétvégére [1 napja]
  Kisebb és nagyobb falatok: rövidfilmfesztivál azoknak, akik kicsiket akarnak harapni, jelenkori török filmek az egzotikusabb ízekre vágyóknak, és egy remek klasszikus gitár koncert azoknak, akiknek semmi sem elég.
20:15  Szerelem, szeretet… [1 napja]
  A tavaszi zsongás mindig felerősíti a párkapcsolati témákat. Mivel minden energia, ilyenkor a természet ébredése, virágzás, elindítja bennünk is az ébredés és virágzás energiáját. Mindig mindennel összefügg, mint tudjuk. De hogy is van ez a szerelem dolog mostanában?
18:15  Szájak és személyiségek [1 napja]
  A száj beszédes. Na nem csak azért, mert ezt a szervünket használjuk a beszédre, hanem azért is, mert egy avatott szemlélő egyből látja a száj alapján, hogy kivel áll szemben. Már az ókorban is lejegyeztek az arc és a jellem közti megfigyeléseket, ám az első komoly tanulmányokat Cesare Lombroso, híres arckarakterológus megfigyelései jelentették. Ő bűnözők fejének fiziognómiai sajátosságait vizsgálta. Megfigyelte, hogy az erőszakoskodóknak és gyilkosoknak az átlagosnál nagyobb a szája, húsos és duzzadt, kissé kiálló. A férfiaknál a kiálló felső ajak erős nemi késztetésre utal. A kínaiak is nagy figyelmet szenteltek a száj vizsgálatának, a lefelé biggyedő szájszéleket halszájnak nevezték és az ilyen embert meggondolatlannak és zavaros fejűnek tartották.
15:15  Spórolási tippek a mindennapokra [1 napja]
  Hogyan legyen több pénz a tárcánkban anélkül, hogy lemondjunk valamiről, vagy rosszul járjunk egy olcsóbb holmi miatt?
07:15  Heti anya és gyermek horoszkóp 2017.április 27-től május 3-ig [1 napja]
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
07:15  Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2017-04-27 [1 napja]
  Ma lassan, alaposan dolgozunk, így alkalmas a nap a ház körüli munkák, vagy a takarítás elvégzésére. Szánjunk több időt a tevékenységekre. Abban biztosak lehetünk, hogy az eredmény szinte tökéletes lesz. Ma tegyünk meg mindent torkunk, mandulánk, fogaink és füleink érdekében. Hangszálainkat kíméljük meg. Fogyasszunk mézet, mézes gyógyteákat. A torokfájás aktuális probléma lehet, különösen akkor, ha az áprilisi melegben túlságosan könnyű ruházatot viselünk.

2017. április 26, szerda

20:15  Messiás - tegnap [2 napja]
  Azok között a szerencsések között vagyok, akik tegnap, kedden részt vehettek a Messiás.ma zenekari-színpadi mű premierjén, amelyet a Reformáció 500. évfordulója alkalmából tartott ünnepi eseménysorozat részeként tűzött műsorára a Müpa, és amelyet Várkonyi Mátyás gondolt újra Hándel korszakos művéből, a Messiás című oratóriumból.
19:15  Példamutatásból jeles [2 napja]
  Az egész életmódod lenyomata a gyermeked. Az egyik lányom ügyvéd akar lenni, a másik korábban edző, most már mind a kettő mind a két szakmát szeretné, a harmadik még kicsi ahhoz, hogy eldöntse. Látták, mikor tanultam a jogi szakvizsgára. Látják mikor edzést tartok, és a triatlon mellett már bekönyörögték magukat hozzám muay thai edzésre ők is. A gyerekek utánozva tanulnak. A kicsi rendszeresen felpróbálja az érmeimet, tegnap azzal ment oviba, mások nyaklánccal járnak, de ízlés kérdése. Mikor megkérdem, mit csinál, azt válaszolja: "Kipjóbájom". Kíváncsian nézek más édesanyákat, vajon jó úton járok-e, másoknál hogy működnek a fentiek. És mindig megnyugszom. A gyerekek utánozva tanulnak...
18:15  MA-URI-val egy egészségesebb női létforma felé [2 napja]
  A MA-URI női ága, a Mana Wahine arról szól, amiről mi európai nők a felgyorsult élettempónk közepette egyre gyakrabban elfelejtkezünk. Kapcsolódásról önmagunkhoz, a testünkhöz, a Holdhoz, a természetben rejlő női minőségekhez. Győrfi Zsófi MA-URI oktató, a hazai központ egyik megálmodója mesélt egy távoli világ most már nálunk is élő hagyományáról.
15:15  Hódít Magyarországon az első jótékony sör [2 napja]
  Sörözz úgy, hogy közben tudod, valakivel jót teszel - ez a SHARE alapgondolata. A sörmárka alapítói fél éve dobták piacra ez az italt, mely amellett, hogy kiváló kézműves-sörfőző mesterek kezemunkáját dicséri, küldetése miatt is egyre népszerűbb.
07:15  Heti vagyonhoroszkóp 2017.április 26-tól május 2-ig [2 napja]
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
07:15  Szerdai HarmoNet horoszkóp 2017-04-26 [2 napja]
  Ma az élet élvezeteinek kívánunk hódolni, s ebben benne van a jó étel, finom ital és az érzéki szex is. Ne számolgassuk a kalóriákat, úgysem sikerül ma a kemény diéta. Töltsünk néhány órát kettesben, szerelmünkkel! Ma a lassú, gyengéd szerelem hívei leszünk, s meglehetősen ínyenc módjára viszonyulunk a szexhez. Hajlandóak vagyunk időt szánni a meghitt összebújásra, s különös érzékkel találjuk meg kedvesünk legérzékenyebb pontjait.

2017. április 25, kedd

18:15  A munkakeresés első lépései [3 napja]
  - Állást keresek, tudsz valamit? Segíts! - Nem tudom, mit akarok csinálni, de jó volna váltani…, ha hallasz valamit, szólj! - …hát, ha tudok, vagy hallok valamit, akkor szólok! - és itt véget is ér a beszélgetés. Ismerős helyzet?
16:15  Iroda jóga gyakorlatok [3 napja]
  Az ülésről beszéltünk már ebben a bejegyzésben (link) nézzük napközben mit tehetünk az egészségünk érdekében.
07:15  Heti általános horoszkóp 2017.április 25-től május 1-ig [3 napja]
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
07:15  Keddi HarmoNet horoszkóp 2017-04-25 [3 napja]
  Ma egész nap jól bírjuk a megterhelést, képesek vagyunk gyorsan és dinamikusan dolgozni. Az aprólékos feladatoknak nem örülünk, ezeket nagy valószínűséggel el is rontjuk. Szenvedélyesebbek leszünk és sokkal inkább kiállunk a saját igényeink mellett! Harci kedvünk ma megnő, ezért a válságban lévő kapcsolatok ma könnyen torkollhatnak komoly veszekedésbe. Talán jobb lenne, ha a mai napot a hobbynknak, vagy a sportnak szentelnénk.

2017. április 24, hétfő

19:15  Sorsodat segítő Angyali mantra [4 napja]
  Angyali útmutatással, sokkal könnyebb az élet! Szakértőnk ma elmondja azt a titkos mantrát, amelyet már Ő is régóta használ, és amely a te életedet is megkönnyítheti. Ismerd meg te is az Angyali mantrát most!
17:15  Ábrahám Edit újra színpadon - Szentendrén! [4 napja]
  Ábrahám Edit színésznő az Ivancsics Ilona és Színtársai alkotóműhely darabjában lép újra a világot jelentő deszkákra, több év kihagyás után a Színházkomédiában láthatja újra együtt a közönség a Barátok közt sorozatbéli kollégájával Farkasházi Rékával. Az ismert színművésznők játékát a darab szerzője, a világhírű finn író Bengt Ahlfors is megnézi, aki harminc év után, a premierre érkezik Magyarországra. Az országszerte játszó társulat jubileumi, 10. évada keretében Koltai Róbert rendezésében különleges előadással készül, amelyet április 29-én egy parádés és meglepetésekkel teli szereposztással láthat a közönség a Szentendrei PMK-ban. A finn szerző - akinek darabjait több hazai színházban is játszották - együtt ünnepel majd az alkotókkal és a szereplőkkel.
07:15  Hétfői HarmoNet horoszkóp 2017-04-24 [4 napja]
  Ma fáradtabbnak érezhetjük magunkat, nehezebben indul a nap. Használjuk ki, hogy pihenhetünk, aludjunk egy kicsit tovább. Reggel maradjunk ágyban kedvesünkkel, - szükségünk van a gyengédségre! Ma érdemes a lábainkkal foglalkoznunk, - először szabaduljunk meg az elhalt hámsejtektől. Egy körömkefével óvatosan keféljük át a lábainkat egészen a térdeinkig. Ma megszabadulhatunk a bőrkeményedésektől is, de mielőtt reszelgetni kezdenénk a lábainkat, áztassuk ki alaposan!
07:15  Heti munkahoroszkóp 2017.április 24-től 30-ig [4 napja]
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.

2017. április 23, vasárnap

20:15  22 konkrét teendő alvászavar ellen - ma is elkezdheted [5 napja]
  Ha napi 1 órával többet alszol, akkor fókuszáltabb a munkavégzés, kevesebb a szórt figyelem, könnyebb a fogyókúra és nő a boldogsághormon szintje, sőt a vérnyomás és a kiválasztó szervek működése is javulhat. Munkatársunk 22 konkrét teendőt hozott nektek egy szakmai előadásról, ahol a stressz alapú alvászavar hatékony leküzdéséről volt szó.
16:15  Bőrünk az a ruha,… [5 napja]
  ...amit életünk végéig hordunk, éppen ezért nem mindegy, hogyan bánunk vele. Ez az elv az egész munkásságomat és életvitelemet végig kíséri. Noha, nem vagyok kozmetikus és vannak olyan helyzetek, amikor a minőségi kozmetikumok kizárólagos használta nem tartható, de mindenkinek ajánlom, hogy törekedjen alapvetően a minőségi arcápolás és kozmetikumok használatára. Bemutatok párat az én szépségtrükkjeimből.
07:15  Heti wellness horoszkóp 2017.április 23-tól 29-ig [5 napja]
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
07:15  Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2017-04-23 [5 napja]
  Ma jobban elfogadjuk egymást! A mai nap kedvez a vizes tevékenységeknek is. Ilyen a mosás, hiszen ma szebb eredményt kapunk, s kevesebb mosószerre van szükségünk.

2017. április 22, szombat

21:15  5 tipp, hogyan válassz jól biosminket magadnak [6 napja]
  Folyton hallod, hogy a kozmetikumokban mérgező káros anyagok vannak, de nem tudod mi alapján válassz? Nem igazodsz el a sok minősítés között, viszont szeretnél végre allergiás reakciók nélkül vásárolni? Kattints ide a szakzsargon nélküli megoldásért!
18:15  Változás és önszeretet [6 napja]
  Letagadhatatlanul és (reméljük) visszavonhatatlanul itt a tavasz. Zöldell a határ, már az orgona is kinyílt és ha a januári "mindjárt itt a strandszezon" és "a nyári test télen készül" fitnesz propaganda nem is jutott el a fülünkig, ebben az időszakban azért a legtöbb emberben mocorogni kezd a változásra való hajlandóság.
15:15  Messiás.ma - sztárelőadók a MÜPA színpadán [6 napja]
  Várkonyi Mátyás, a produkció megálmodója, rendezője, hangszerelője, dramaturgja és karmestere a Rock Színház egykori alapítója és igazgatója nem először nyúl klasszikus témához újító szándékkal, hiszen a Jézus Krisztus Szupersztár magyarországi ősbemutatója is ilyen volt 1986-ban. "A Messiás oratórium története minden időben megállja a helyét, de az a célom, hogy megmutassam, hogyan lehet ezt a történetet a mai korba átültetve megértetni. A darabban fontos szerepet kapnak majd korunk mindennapos használati eszközei, a mobiltelefonok, a tabletek , a laptopok és az mp3-as lejátszók is" - hangsúlyozta.
07:15  Heti Style-Art-Party horoszkóp 2017.április 22-től 28-ig [6 napja]
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
07:15  Szombati HarmoNet horoszkóp 2017-04-22 [6 napja]
  Ma vágyunk a nyugodt családi légkörre, hiszen fontosak számunkra az érzelmek. A mai nap aktualitása lehet idősebb családtagjainkkal való törődés is. Látogassuk meg őket, vagy hívjuk fel telefonon. Ma a lábunk lesz érzékenyebb, különösen akkor, ha már kialakultak az ortopédiai elváltozások. A következmény általában a bőr kérgesedése, vagyis a bőrkeményedés. Ennek a legkellemetlenebb formája a tyúkszem, amelyet semmiképpen ne ma távolítsunk el!

2017. április 21, péntek

16:15  A világot meghódító regény most Magyarországon: Amerikai Istenek [7 napja]
  A Hugo-, Nebula-, Bram Stoker és Locus-díjas, világszerte elsöprő sikerű regényt most a könyv megjelenésének tizedik évfordulójára kibővített változatban vehetik kezükbe a magyar olvasók. Stephen King így méltatta: "Gaiman egy igazi kincsestár… még jó, hogy itt van nekünk."
15:15  Milliók hangja - Szörényi Levente és barátai új műsora [7 napja]
  Szörényi Levente sokszínű zenei világa mögött kiváló példaképek állnak. Egyik legmeghatározóbb közülük a 20 éve elhunyt Willis Conover, aki mélybariton hangján a Voice of America adásán keresztül minden este izgatott zenekedvelők millióihoz szólt így: "Time for Jazz"
15:15  Mennyire vagyunk türelmesek? Asztrológiai jegyek és a türelem [7 napja]
  Sok probléma épp akkor oldódik meg, ha semmit nem teszünk érte. A türelem nagy erény, de nem mindenki rendelkezik ezzel. Vajon melyik jegy képes várni, belenyugvóan tűrni a sorsát és kik azok, akik türelmetlenül lázadnak ellene?
07:15  Heti szexhoroszkóp 2017.április 21-től 27-ig [7 napja]
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
07:15  Pénteki HarmoNet horoszkóp 2017-04-21 [7 napja]
  Ma este szenvedélyes hangulatban lehetünk. A mai nap a mosás, locsolás, vizes tevékenységek napja.

2017. április 20, csütörtök

21:15  A gigantikus, átverős diétabiznisz - és ami kimaradt belőle [1 hete]
  Dr. Oláh Andor még azt írta elő, hogy vegetáriánus, laktovegetáriánus étrendet kövessünk, ha egészségesek akarunk lenni. Ma már gasztro-faksznik választhat a lakosság nagyjából 3%-a. Akinek van választása, aki tud olvasni, és aki némileg egészségtudatos. Értük folyik a harc. De hogy látja ezt a természetgyógyász? Hartmann Ferenc újra megmondja!

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Sok színű, egy kattintással átszínezhetem.

Barna Beatrix
Dunaújváros
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks
 

A hírfigyelő segítségével néhány perc alatt átnézhetem a számomra fontos híreket.

Szurkos Norbert
Budapest
 

Minden fontos hír megtalálható, egy helyen

Suhajda Gergely
Debrecen