pénztárca kímélő megoldások
 
C-PRESS Hírügynökség hírek  Vegyes hírek
 

2017. december 14, csütörtök

13:34  Drámai titokra derült fény a 100 Tagú Cigányzenekar múltjából [2 napja]
  A 32 éve szü­le­tett vi­lág­hírű tár­su­lat egy év­ti­zed el­tel­té­vel lép újra szín­padra.
13:31  Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat [2 napja]
  A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság jogerős ítélete szerint, a jobbikos vezetésű tiszavasvári önkormányzat megsértette a helyi romák emberi méltóságát, amikor támogatta, hogy a Becsület légiója elnevezésű szervezet zaklassa őket a lakóhelyükön - informál a közösségi portálon a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ).

2017. november 30, csütörtök

19:18  LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett [2 hete]
  {mosimageA kínai miniszterelnök budapesti látogatásának alkalmával az LMP kifejezi tiltakozását a Fálun Gong követői elleni népirtással szemben.
19:13  Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen [2 hete]
  {mosimageMondok József 35 milliót vett fel egy önkormányzati vadászházra, ám végül családjával lakott ott. Jelentős vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt vádat emelt a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség az izsáki vadászház ügyében. Az ügyészség három embert gyanúsít, egyikük feltehetően a település polgármestere.
19:09  Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit [2 hete]
  Rémhírterjesztés miatt feljelentést tesz Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője azok ellen a kormánytagok és fideszes politikusok ellen, akik - megfogalmazása szerint - aktív résztvevői a Soros-tervvel kapcsolatos társadalmi agymosásnak.
19:00  Már Bristolban is gecizik Orbánt [2 hete]
  A 444 közölte először azt a képet, amin a magyar miniszterelnököt gecinek titulálják. A ghraffitiző Simicska Lajos példáját követte, aki kedden mátr másodjára írta rá egy plakátra, hogy mit gondol egykori hatrcostársáról.
18:55  A zsidótörvények visszaállítását követeli a Jobbik vezető politikusa. Vona magához [2 hete]
  Már csak dör­zsöl­jük a sze­mün­ket. A II. vi­lág­há­ború előtti rasszista, ki­re­kesztő zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető tiszt­ség­vi­se­lője.
18:44  Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel [2 hete]
  Egy szürreális jogi-értelmezési játszmába fordult a Soros-tervvel kapcsolatos kommunikáció a Fideszben azután, hogy rettentő kínos módon a nyomozóhatóság kimondta: Soros György nem készül semmilyen rendzavarásra, és nem olyan veszélyes, mint azt a Fidesz-propaganda sulykolja.
18:38  Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt [2 hete]
  Nem maradnak következmények nélkül a Jobbik nyugdíjas tagozata alelnökének megnyilvánulásai - közölte Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke szerdán Budapesten, újságírói kérdésre válaszolva.
11:00  Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon [2 hete]
  Erős hónapon van túl a Lungo Drom nemrég újraválasztott elnöke. November elején címlapos Demokrata-interjúban, ma pedig a Magyar Hírlapnak dicsekedett azzal, hogy „akárhogy próbálkoznak bizonygatni, egyetlen kifogásolt ügy sem köthető hozzám, semmilyen eljárás nem folyik ellenem".

2017. október 17, kedd

06:08  Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián [8 hete]
  Ötezer embert akar összehívni október 28-án Szolnokra, a városi sportcsarnokba Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke - írja a Romnet. A rendezvényt, amelyre országos mozgósítással, buszokkal szállítanák az embereket, „tisztújító kongresszusként" szervezik, de erre egyébként nincs szükség, hiszen Farkast már júniusban Kisújszálláson, egy ebédnek álcázott kongresszuson megerősítették az elnöki pozícióban.
06:07  Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket [8 hete]
  Több mint száznegyven idős embert károsított meg három csaló.

2017. október 12, csütörtök

08:28  Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? [9 hete]
  Milyen jövőt kínál, ha egy településen 20 százalék a romák aránya, de a gyermekek között 70 százalék? Hajdúhadház arra jutott, az elkülönítés zsákutca, és a sport segítségével kell integrálni a gyerekeket. Mégis kitört a botrány egy játszótér körül. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban
08:26  Összeálltak Váradiék [9 hete]
  Több mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már maga is énekes lett.

2017. október 10, kedd

13:47  Az EMMI minisztere helyet biztosít a roma hős emléktáblájának [9 hete]
  Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a sajtóból értesült arról, hogy civil kezdeményezésre a Nyugati pályaudvar épületén szerettek volna emléktáblát elhelyezni Puczi Béla marosvásárhelyi cigány hősnek, de a vasúttársaság szabályzata ezt nem teszi lehetővé.
13:44  Nem engedte a MÁV a roma hős emléktáblájának felavatását [9 hete]
  A Roma Büszkeség Napján a szervezők egy emléktáblát szerettek volna kihelyezni a Nyugati Pályaudvarra, a MÁV azonban elutasította a kérést

2017. augusztus 22, kedd

07:38  A cukiság és a cigányok [16 hete]
  Csak nehogy átessünk megint a ló túloldalára. Ez ugrik be a Jobbik elnökének bocsánatkérős interjúját (https://mno.hu/belfold/vona-gabor-kesz-bocsanatot-kerni-a-ciganyoktol-es-a-zsidoktol-2412481) követő kommentárok olvasása közben. Különösen igaz ez a Hvg.hu-n megjelent írásra, amely – címe szerint – „húsz kőkemény idézettel” (http://hvg.hu/itthon/20170815_vona_jobbik_antiszemita_rasszista_kijelentes) próbálja cáfolni „a patyolattiszta lelkű Vona Gábort”. Kőkemény idézetet biztosan lehetne többet is gyűjteni – akár más pártok képviselőitől is –, amellyel a rasszista vagy antiszemita bélyeget okkal vagy ok nélkül sokakra rá lehetne sütni.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác
 

Minden fontos hír megtalálható, egy helyen

Suhajda Gergely
Debrecen
 

Sok pénztárca kímélő ötletet kapok rendszeresen.

Szabóné Feleki Mária
Agárd
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

Egyetlen kattintással változtathatom a betű méretet.

Csongrádi Felícia
Tatabánya