pénztárca kímélő megoldások
 
C-PRESS Hírügynökség hírek  Vegyes hírek
 

2017. július 05, szerda

06:07  Ismét lehet jelentkezni az Útravaló ösztöndíjprogramra [6 hete]
  Már lehet jelentkezni a hátrányos helyzetű, köztük a roma diákok iskolai előmenetelét segítő Útravaló ösztöndíjprogram idei pályázataira.
06:00  Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására [6 hete]
  Mintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára sajtótájékoztatón.

2017. július 03, hétfő

13:54  A magyar kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben [7 hete]
  A külgazdasági és külügyminiszter szombaton telefonon biztosította Izrael budapesti nagykövetét, hogy a magyar kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben. Szijjártó Péter az MTI-nek elmondta: Jószéf Amranival tudatta, Horthy Miklós kormányzó tevékenységéhez pozitív és kiemelkedően negatív időszakok is tartoznak.
13:49  Ötmilliárd forintot kapnak közfeladatot ellátó egyházak és civil szervezetek [7 hete]
  Ötmilliárd forint támogatásra pályázhatnak szociális és gyermekvédelmi szakellátást nyújtó egyházi és civil szervezetek - jelentette be Soltész Miklós sajtótájékoztatón.

2017. július 02, vasárnap

06:58  Kövér László méltatta Farkas Flórián munkáját, és odapörkölt a nyugati demokráciáknak [7 hete]
  Sem a Jobbikkal, sem az MSZP-vel nem működne együtt a 2018-as választás után Kövér László, az Országgyűlés elnöke, aki a Hetek című hetilapnak adott, pénteken megjelent interjúban beszélt a migrációs válság veszélyeiről, de annak a konfliktusnak az okairól is, amely a Fidesz és Soros György, illetve Simicska Lajos között húzódik.

2017. június 30, péntek

07:30  Farkas Flóri után még mindig jönnek a kifizetetlen számlák [7 hete]
  Az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) két képviselője szerint még mintegy 840 millió forintos tartozása van a szervezetnek.
07:25  840 milliós tartozása van az Országos Roma Önkormányzatnak [7 hete]
  Az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) két képviselője szerint még mintegy 840 millió forintos tartozása van a szervezetnek.
07:21  Jobbik: felelős roma vezetőkkel kell dolgozni a cigányság felzárkóztatásán [7 hete]
  A Jobbik azt ígéri, hogy amennyiben kormányra kerül, megkeresi azokat a felelős roma vezetőket, akikkel együtt lehet dolgozni a cigányság felzárkóztatásának érdekében. Szilágyi György, a párt képviselője azt mondta, hogy az együttműködés során viszont minden egyes közcélra szánt forint elköltését ellenőrizni fogják.

2017. június 15, csütörtök

11:56  Lecsapott Farkas Flórián roma szervezetére az Anonymus [9 hete]
  „Túszul ejtette” a Farkas Flórián romaügyi miniszterelnöki biztos által vezetett Lungo Drom szervezet domainnevét az Anonymous magyarországi csoportja – figyelt fel az akcióra a RomNet a szervezet Facebook-oldalán még pénteken közzétett információra.
11:50  Közpénzen segélyezte rokonait Farkas Flórián [9 hete]
  Közpénzből segélyezte a családtagokat Farkas Flórián, amikor ő volt az Országos Roma Önkormányzat elnöke, a miniszterelnöki biztos jótékonykodása jogsértő lehetett.
11:40  Hárommilliárd forintos program indul megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására [9 hete]
  Hárommilliárd forintos, európai uniós támogatású programot indít a kormány megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásának elősegítésére - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára szerdán Szekszárdon.
11:38  Kétmilliárdos program indul a roma lányok korai iskolaelhagyásának megelőzésére [9 hete]
  Kétmilliárd forintos program indul a roma lányok korai iskolaelhagyásának megelőzésére - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára pénteken a Baranya megyei Cserdiben.
11:33  Havonta ételcsomagot kapnak a hátrányos helyzetű kisgyermekek három megyében [9 hete]
  Ételcsomagot kapnak egy európai uniós támogatású program segítségével havonta a Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében élő, háromévesnél fiatalabb hátrányos helyzetű gyermekek - jelentette be a szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár Vásárosnaményban.
11:28  A nyári szünetben is igényelhetik a rászoruló gyermekek szülei az ingyenes étkeztetést [9 hete]
  Idén is mind a négy iskolai szünetben, így a nyári szünetben is meleg ételhez juthatnak a hátrányos helyzetben lévő családok gyermekei. A kormány még 2015-ben döntött a szünidei gyermekétkeztetés kiterjesztéséről, aminek eredményeként országszerte 208 ezer hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermek részesülhet az iskolai szünetekben is napi egyszeri ingyenes étkezésben, amennyiben szülei igénylik azt.
11:25  A családoknak biztonságra van szükségük a boldogsághoz [9 hete]
  A családoknak a boldogsághoz fizikai, anyagi és lelki biztonságra van szükségük - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára szerdán Budapesten, a Professzorok Batthyány Körének (PBK) konferenciáján.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

Csak ráviszem a kurzort a címre és gyorsan átfuthatom a hírek rövid tartalmát.

Győrfi Bence
Debrecen
 

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs
 

Egyetlen kattintással változtathatom a betű méretet.

Csongrádi Felícia
Tatabánya