pénztárca kímélő megoldások
 
MyMusic.hu hírek  Szórakozás
 

2015. október 14, szerda

16:00  Punnany Massif akusztik a Millenárison [6 hete]
  A Punnany Massif jelenleg hazánk egyik legsikeresebb koncertzenekara. A nyári fesztiválszezon után, túl rengeteg teltházas koncerten a zenekar most valami különlegességre készül. A helyszín a Millenáris Teátrum lesz 2015. november 13-án pénteken. Ami biztos: a helyszínen nem lesz már jegy!
14:00  A nyugat-afrikai zene nagyja, Cheikh Lő a MÜPÁban [6 hete]
  A szenegáli származású Cheikh Lő több szempontból pályája csúcsára ért: a WOMEX 2015 Életműdíj díjazottja a World Music Charts Europe album ranglistáját is vezeti. Ez már bőven elég indok, hogy a budapesti közönségnek is bemutassuk a nyugat-afrikai régió műfajait ötvöző, tekintélyes zenei és társadalmi hatást kifejtő mestert. Október 25-én a Müpában lép színpadra hazánkban.
12:28  Lóci Hajós Andrással Játszik [6 hete]
  2015. október 29-én tartja egy éves születésnapi koncertjét a Lóci Játszik a budapesti Akváriumban. A koncerten több vendégművész is fellép majd, akik közül egyet sokáig titkoltak a fiúk. Most azonban lehullt a lepel az ő személyéről is: az Emil Rulez! frontembere, Hajós András lesz a koncert újabb vendége!
11:00  Magashegyi Underground & Kaukázus 2015 őszi-téli turné [6 hete]
  A Kaukázus oszlopos tagjai, Kardos-Horváth János és Fodor Máriusz 2004-ben hozták létre a magyar alternatív rock szcéna ütős formációját, a Magashegyi Underground-ot. A tagcserék és egy hosszabb hangvételű alkotói szünet után immár mindkét zenekar újra fontos részét képezi a hazai zenei életnek, aminek méltó megünnepléseként közös országjáró turné keretében együtt hódítják meg a hazai színpadokat.

2015. október 13, kedd

16:00  Az InFusion Trio esete a rúdtánccal - Nyerj belépőt! [6 hete]
  2015. október 21-én tartja Loop Me Up című, első nagylemezének bemutatóját az InFusion Trio. A korábban már bejelentett Boggie-n kívül egy egészen más művészeti ág képviselői is aktív részesei lesznek az estének, ami egy klasszikus zenei háttérrel rendelkező tagokból álló zenekar esetében egészen meglepő lesz.
13:00  Dupla Alvin Unplugged Budapesten [6 hete]
  Az Alvin és a Mókusok utoljára augusztusban játszott Budapesten - akkor első lemezük 20 éves jubileumát ünnepelték. Október 15-16-án újabb izgalmas dologra készülnek.
11:30  High Tone az A38-on [6 hete]
  Az európai dub színtér egyik legismertebb zenekara, a lyoni High Tone sok-sok évvel ezelőtt járt már az A38 Hajón. Az elektronikát sötét, visszhangos ütemekkel, afrikai ritmusokkal ötvöző együttes idén visszatér, hogy kontinensturnéján tavaly megjelent hatodik lemezét mutassa be.

2015. október 12, hétfő

13:40  Udvaros Dorottya a Müpában mutatja be új lemezét [6 hete]
  A Kossuth-díjas színésznő, Udvaros Dorottya 2015 őszén új albummal jelentkezik, amelyet október 20-án a Müpában mutat be. A Majdnem valaki című lemez zeneszerzője Hrutka Róbert, szövegírója Bereményi Géza. A dalok többek között férfi és nő viszonyáról, az anya-fiú kapcsolatról és a 21. század nagy kérdéseiről szólnak.
12:20  Miniturnén a The Trousers [6 hete]
  MONARCHY MADNESS címmel háromállomásos közép-európai mini-turnét szervezett a budapesti The Trousers, az osztrák Reverend Backflash és a cseh Degradace.

2015. október 09, péntek

16:40  Bill Murray a Müsziben! [6 hete]
  A színész 65. születésnapján indult a Harcosok Filmklubja sorozat harmadik évada, ami Edward Norton és Kevin Spacey után Bill Murray filmjeiből válogat. Október 13.-án a sorozat negyedik részeként Andy Garcia filmjében az El Tropico (The Lost City)-ban egy komoly szerepében láthatjuk az egyik legviccesebbnek tartott modern színészt.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

Sok színű, egy kattintással átszínezhetem.

Barna Beatrix
Dunaújváros
 

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest