pénztárca kímélő megoldások
 
MyMusic.hu hírek  Szórakozás
 

2016. december 21, szerda

17:09  Kings of Leon: itt a klip-trilógia második része [4 hete]
  A többszörös platina eladásokkal rendelkező Kings of Leon új videóval jelentkezett! A "Find Me" című dal az október 14-én kiadott "WALLS" lemezen található meg, amely a Billboard 200-as listáján rögtön az első helyen nyitott, és amely a 33. helyet érte el a MAHASZ Top 40 album listáján - ezzel a csapat legsikeresebb hanganyaga lett itthon. Az új klipet Dimitri Basil rendezte, és az akciódús történet a középső része annak a trilógiának, amelynek nyitó darabja a "Waste A Moment" volt, a záró epizód pedig majd a "Reverend" nótához készül el jövőre.
17:04  Ifjú zenei tehetségeket támogat a SZIN [4 hete]
  A legnagyobb hazai nevek közül már többen ott sorakoznak a Szegedi Ifjúsági Napok 2017-es fellépőinek listáján. A SZIN jövőre augusztus 23-26. között jelentkezik, de addig is egy ösztöndíjat alapított, mellyel szegény sorban élő tehetséges fiatalok zenei képzését igyekszik segíteni.

2016. december 19, hétfő

15:30  Social Kelemen Kabátban klip: Felkel a város [4 hete]
  Egy igazi közösségi dalfilmmel jelentkezett napjaink egyik legjobb bulizenekara, a Kelemen Kabátban. A Felkel a város című számukhoz egy városnyi rajongó küldött be videót, ezekből állt össze az új social klip, ami most már itt látható, a zenekar pedig hamarosan, pontosan 2016. december 27-én az A38-on lesz hallható.

2016. december 15, csütörtök

17:10  Margaret Island Bakancslista lemezbemutató koncert [4 hete]
  Hamarosan megjelenik a Margaret Island második albuma "Bakancslista"címmel. 2016. december 23-án élőben is meghallgathatjuk az új lemez anyagát az Akvárium Klubban, ami egészen májusig az egyetlen budapesti koncertje lesz a csapatnak.
16:17  Besh O Drom évzáró lemezbemutató [4 hete]
  A Besh O Drom zenekar fergeteges hangulatú októberi Szalóki Ágival közös koncetje után december közepén visszatér a Kuplungba, de nem is akármilyen apropóból.
15:30  Újabb VOLT sztárok a palettán [4 hete]
  Az eddig bejelentett Linkin Park után újabb világsztár fellépőket tettek közzé a Telekom VOLT Fesztivál szervezői. A friss csomagban - mások mellett - olyan nevek sorakoznak, mint például Ellie Goulding vagy az Imagine Dragons, akik a földkerekség fontosabb fesztiváljain általában headliner helyet bérelnek, de jön a világ jelenleg No.1 DJ-je, Martin Garrix is.

2016. december 14, szerda

10:00  Tehát Brains évvége az Akváriumban - Nyerj belépőt a ráadásnapra! [5 hete]
  Ami tény, hogy a Brains jelenleg hazánk egyik legmeghatározóbb elektronikus zenei csapata. Az is biztos, hogy a 2016. december 27-re meghirdetett évzáró koncertjükre, az Akvárium Klubba miden jegy elkelt. Erre volt a válasz egy ráadás nap december 28-án! Na, mi erre próbálunk megoldást kínálni!

2016. december 13, kedd

16:00  Évzáró indie party a twentees-zel és a Carson Comával a MÜSZI-ben [5 hete]
  Utolsó budapesti koncertjét adja a twentees december 16-án a MÜSZI-ben, mielőtt elvonulnának felkészülni a februári Akvárium Klubos bulijukra, ahol a Kensington előtt játszanak majd.
13:42  Kirohadtunk mint a fog - Új EP a Jazzékieltől [5 hete]
  A Jazzékiel bő másfél éve tért vissza Másokat szeretni című albumával a koncertszínpadokra. A harmadik nagylemezt követő hónapokban a zenekar remixkazettát adott ki az album dalaiból, videoklipeket forgatott, illetve nagyszabású koncertet tartott a Müpában, megünnepelve fennállásának 15 évét. Most azonban megjelent egy friss EP, három olyan felvétellel, amik a nagylemezre már nem fértek fel. A zenekar be is mutatja a régi-új dalokat december 14-én a GMK-ban.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

Minden fontos hír megtalálható, egy helyen

Suhajda Gergely
Debrecen
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác
 

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest