pénztárca kímélő megoldások
 
ATV hírek  Vegyes hírek
 

2015. november 25, szerda

10:32  "Azonnal változtasson irányt" Drámai felvétel az orosz gép lelövéséről [21 perce]
  Drámai hangfelvételeket hoztak nyilvánosságra a törökök, amelyen állításuk szerint a török légierő felszólítását lehet hallani. Kedden egy F-16-os gép lelőtte az oroszok egyik vadászgépét.
10:09  (18+) Megerőszakolta tanárát, majd kukába rejtette holttestét egy diák [44 perce]
  Philip Chism 14 évesen a női mosdóba követte matek tanárát, ahol megerőszakolta és egy késsel elvágta a torkát.
09:52  Erdogan: először azt sem tudtuk, hogy a lelőtt gép orosz [1 óra 1 perce]
  Ankara nem akarja, hogy elmérgesedjen a viszonya Moszkvával az orosz vadászgép lelövése miatt - jelentette ki a török államfő szerdán Isztambulban egy üzleti találkozón.
09:05  Megdöbbentő: túlélte az egyik orosz pilóta, kimentették a fogságból [1 óra 48 perce]
  A szíriai hadsereg katonái kimentették a török légierő által lelőtt orosz vadászgép egyik pilótáját - jelentette be szerdán Oroszország párizsi nagykövete.
08:47  Nincs mit megbánnom, leültem a büntetésemet [2 óra 6 perce]
  Nincs lelkiismeret furdalása a viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attilának, mert ? ellentétben más, milliárdokat kitalicskázó bűnözővel ? ő leülte a büntetését. Interjú.
08:27  Oroszország kiteregette a törökök szennyesét [2 óra 26 perce]
  Az orosz miniszterelnök, Medvegyev szerint néhány török tisztviselőnek "közvetlen pénzügyi érdekeltsége" van az Iszlám Állam olaj kitermelésében. Putyin még ennél is durvábban fogalmazott miután a török légierő lelőtt egy orosz vadászgépet.
07:52  BL-gólok: A Bayern 4-et, a Barca 6-ot vágott ellenfelének [3 óra 1 perce]
  A Bayern München hazai pályán 4-0-ra legyőzte az Olimpiakosz Pireuszt, míg a Barcelona az As Rómát múlta felül 5 góllal.
07:42  Nagyszabású gálával köszöntötték Törőcsik Marit [3 óra 11 perce]
  Nagyszabású gálával köszöntötték fel a művésztársai a 80 éves Törőcsik Marit. A tegnap este a Nemzeti Színházban tartott eseményen köszöntőjében Balog Zoltán miniszter bejelentette: megalapítják a Törőcsik Mari ösztöndíjat, amellyel egy hátrányos helyzetű művésznek segítenek. A gála műsorszámait egyébként maga az ünnepelt rendelte, igaz, egy-egy meglepetést azért így is kapott. További részletek a videóban.
07:31  Megrázó felvétel: 16 golyót eresztett a rendőr a fekete tinédzserbe [3 óra 22 perce]
  Kedd este emberek százai vonultak Chicago utcáira miután nyilvánosságra hoztak egy olyan felvételt, amelyen egy afro-amerikai tinédzser lelövése látható.
07:27  2016 januárjától járnak majd új 1-es villamosok, de csak szakaszosan [3 óra 26 perce]
  Január közepétől lehet először utazni a fonódó villamoshálózat járataival, addigra fejeződnek be ugyanis a tesztfutások. A próbajáratok már elindulnak, de teljes terheléssel csak decemberben kezdik tesztelni a pályát és a villamosokat is. Március közepéig azonban, nagyjából félúton, biztosan át kell szállni az utasoknak. Az első teljes hosszon közlekedő villamosok várhatóan csak tavasszal indulnak el. További részletek a videóban.
07:02  Döbbenet: Hatmilliárdot vittek el a nyugdíjas ékszerrablók [3 óra 51 perce]
  Minden hájjal megkent betörők követték el Anglia történetének legnagyobb, 14 millió fontos rablását. A bűnbanda vezetői már a múlt században is komoly betöréseket hajtottak végre.
06:32  Belgium sorra vadássza le a párizsi terroristák szövetségeseit [4 óra 21 perce]
  Belgium nemzetközi letartóztatási parancsot adott ki kedden a november 13-i párizsi merényletek egyik feltételezett elkövetőjének, a szintén szökésben levő Salah Abdeslamnak a társa, Mohamed Abrini ellen.
06:17  Rohamosan nő az iszlám hívők száma Magyarországon [4 óra 36 perce]
  A magyar titkosszolgálatok már évekkel ezelőtt jelezték, hogy Magyarországon az utóbbi időben rohamosan nőtt a magukat az iszlám híveinek vallók száma, és ez nemzetbiztonsági kockázatot jelent - olvasható a Magyar Idők szerdai számában.
06:12  Washington: Szíria felett lőtték ki az orosz gépet [4 óra 41 perce]
  Az Egyesült Államok szerint szíriai légtérben érte találat a törökök által lelőtt orosz vadászgépet, miután az rövid időre behatolt a török légtérbe - mondta a Reuters hírügynökségnek egy amerikai kormányzati tisztségviselő, aki kérte, hogy mellőzzék nevének említését.
06:05  DK: az állami nyugdíjalapból is ellopták a pénzt [4 óra 48 perce]
  A Demokratikus Koalíció azt követeli a kormánytól, hogy tegye vissza a nyugdíjbiztosítási alapba az állami nyugdíjkasszából tavaly illetve 2013 -ban elvett 337 milliárd forintot. További részletek a videóban.
04:57  Megtalálták az MSZP új székházát [5 óra 56 perce]
  Megvan az MSZP új székháza, a kongresszus döntésére még várni kell, a 168 óra azonban úgy tudja, hogy a döntés már megszületett, egy nagykörúti bérház földszintjére költözik a központ. A Jókai utcai irodaházat tavaly december óta árulják, a jelzáloggal terhelt épület komoly teher a milliárdos adósággal küzdő pártnak. További részletek a videóban.

2015. november 24, kedd

21:12  TEK-vezér: akár terrorszervezettel is kapcsolatba hozható az egyik elfogott személy [13 óra 41 perce]
  Nem zárható ki annak a lehetősége, hogy a hétvégi két terrorellenes akció során letartóztatott személyek egyike kapcsolatba hozható terrorszervezettel ? erről Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában.
21:10  Eltávolították az EU zászlaját Lengyelországban [13 óra 43 perce]
  Eltávolították az Európai Unió zászlaját a lengyel kormány sajtóértekezleteinek otthont adó teremből - figyeltek fel rá kedden Varsóban az újságírók, akik itt találkoztak az ország miniszterelnökével az új kabinet első munkaülése után.
19:42  Ügyészségi eljárás indult VW-alkalmazottak ellen [15 óra 11 perce]
  Adócsalás gyanúja miatt ügyészségi eljárás indult kedden Németországban a Volkswagen (VW) több munkatársa ellen az autógyártó csoport dízelbotrányával összefüggésben.
18:57  Ukrajna tengeren is blokád alá veszi a Krímet [15 óra 56 perce]
  Az ukrán határőrség kedden bejelentette, hogy készen áll az Oroszország által bekebelezett Krím-félsziget tengeri blokádjára. Közben a kijevi nemzetbiztonsági és védelmi tanács (RNBO) arról számolt be, hogy Oroszország jól képzett katonai alakulatokat von össze a félsziget északi részén.
18:37  A világ legnagyobb klóngyárát építik Kínában [16 óra 16 perce]
  A világ legnagyobb, haszon- és háziállatok ipari klónozására szolgáló gyárát építik Kínában.
17:54  Öngyilkosmerénylő robbantott Tunézia fővárosában, az elnököt akarta megölni [16 óra 59 perce]
  Beji Caid Essebsi tunéziai elnök személyes testőri utaztak azon a buszon kedd késő délután, amely felrobbant az észak-afrikai ország fővárosűban, Tuniszban. Egyes sajtóhírek 15, míg mások 6 halottról számolnak be.
17:37  Álarcos férfiak elraboltak egy kisfiút [17 óra 16 perce]
  Három álarcos férfi elrabolt egy hároméves gyermeket kedden reggel a közép-lengyelországi Radomban, ami miatt ismét beindították a Child Alert elnevezésű nemzetközi riasztórendszert - jelentette a lengyel média.
17:32  Lemondott Fonyó Károly [17 óra 21 perce]
  Lemondott posztjáról hétfőn, valamint az MKB Veszprém Kézilabda Zrt.-ben betöltött igazgatósági tagságáról Fonyó Károly, az MVM Veszprém kézilabdaklub elnöke.
17:17  "Hulladéksziget" úszik a Tiszán, szörnyű állapotban a folyó [17 óra 36 perce]
  Mielőbbi, átfogó megoldást sürget a Tiszán vonuló árhullámmal érkező ukrán kommunális hulladék eltávolítására a PET Kupa Mozgalom, erről kedden közleményt juttatott el az MTI-hez a mozgalom szervezője, a Természetfilm.hu Egyesület.
16:32  Óriási bajban van a Renault Espace motorja [18 óra 21 perce]
  Svájcban elvégzett vizsgálatok szerint a Renault francia autógyártó egyterűje, az Espace motorjának nitrogén-oxid-kibocsátása akár 25 szöröse is lehet a megengedett értéknek, ha bemelegszik a motor.
16:17  Sorozatlövő fegyverekkel rendelkező csoportot fogott el a TEK [18 óra 36 perce]
  Sorozatlövő fegyverekkel és robbanóanyagokkal rendelkező csoport tagjait fogta el a Terrorelhárítási Központ (TEK) terrorellenes akciósorozatában a hétvégén.
15:32  Lázár lesz a CBA új elnöke, Baldauf visszavonul [19 óra 21 perce]
  Baldauf László, a CBA elnöke hatvanévnyi munkában töltött idő után az év végével nyugdíja megy, az elnöki pozíciót 2016. január 1-től Lázár Vilmos tölti be, akinek a kinevezését a CBA tagsága egyhangúlag támogatta - közölte a CBA kedden az MTI-vel.
15:05  "Putyin visszatért a globális politikai játéktérre" [19 óra 48 perce]
  A szíriai orosz beavatkozással valamelyest megrendült Törökország domináns pozíciója az Európai Unióval szemben ? erről Káncz Csaba külügyi szakértő beszélt az ATV Start című műsorában.
14:52  "Végzetes politikai hibát követ el Orbán Viktor" [20 óra 1 perce]
  Végzetes politikai hibát követ el Orbán Viktor a menekültkérdés és a terrorizmus összemosásával ? mondta az ATV Start-ban a DK alelnöke. Vadai Ágnes szerint Orbán ezzel a magatartásával a közös megoldás létrejöttét akadályozza, sőt, lassan ő maga válik a problémává.
14:37  Még mindig nem túl jók a családok pénzügyi helyzete [20 óra 16 perce]
  A magyarok 58 százaléka nem tud rendszeresen pénzt félretenni, azok pedig (42 százalék), akik havonta tudnak megtakarítani, átlagosan csaknem 36 ezer forintot tesznek félre - derül ki az Intrum Justitia követeléskezelő cég évente megjelentetett Fogyasztói Fizetési Jelentéséből.
12:49  Felvétel: orosz újságírók mellé csapódott be a páncéltörő rakéta [22 óra 4 perce]
  Megsebesült három orosz újságíró Szíriában, miközben egy frontvonal közeléből tudósított - jelentette be kedden a moszkvai védelmi minisztérium.
12:42  A terrorizmus népszerűsítése is bűncselekmény lenne Magyarországon [22 óra 11 perce]
  A terrorizmus elleni hatékonyabb fellépés érdekében módosítanák több ponton is a Btk-t a szocialisták. Mivel szerintük az Európai Unió tagállamainak biztonságára azon saját állampolgáraik jelentik a legnagyobb veszélyt, akik erőszakos ideológiák befolyása alá kerültek vagy terrorista csoportok kiképzésen vettek részt, a meglevő szabályozás mellett indokolt lenne a terrorcselekményekkel összefüggő előkészületi jellegű magatartások szélesebb körének büntetőjogi szankcionálása is.
11:22  (18+) Horrorfelvétel: kivégezték a kapitulált orosz pilótát? [23 óra 31 perce]
  Vélhetően a szíriai lázadók kezébe került az a két orosz pilóta, akik azután kapituláltak harci gépükből, hogy a török F-16-osok azt lelőtték légtér-sértésre hivatkozva.
11:05  Ezek a mészárosok forgatták fel Európát [23 óra 48 perce]
  A második világháború óta nem érte olyan súlyos támadás Franciaországot, mint a november 13-ai párizsi merényletsorozat, amely során az Iszlám Állam terroristái 130 ember életét kiontották. Azóta egész Európában emelték a terrorfenyegetettség szintjét, Belgiumban és Franciaországban rendkívüli intézkedéseket vezettek be. Összegzés arról, hogy miként forgatták fel a párizsi mészárosok Európát.
10:57  Hasba szúrtak egy férfit egy debreceni benzinkútnál [23 óra 56 perce]
  Életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba egy 25 éves férfit, akit késsel szúrtak meg hétfőn késő este az egyik debreceni benzinkútnál - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-vel.
10:47  Orbán: el kell ismernünk, hogy gazdagok vagyunk, ugyanakkor gyengék [1 napja]
  Európát megtámadták, további fenyegetésének van kitéve, mára a biztonság vált a legfontosabb tényezővé Európában - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Szucsou városban, a Kína és a közép- és kelet-európai államok csúcstalálkozóján elhangzott beszédében.
09:22  Harangozó: 5500 katona hiányzik az állományból [1 napja]
  Két hete a honvéd vezérkari főnök maga ismerte el, hogy 5500 fő hiányzik az állományból, mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Harangozó Tamás.
09:17  Lelőttek egy vadászgépet Törökország felett [1 napja]
  Török harci repülőgépek lelőttek a török-szíriai határnál egy vadászgépet, amely megsértette Törökország légterét - jelentette kedden a CNN Turk hírtelevízió.
08:06  Kínozza foglyait Nagy-Britannia szövetségese [1 napja]
  A Human Rights Watch emberjogi szervezet új jelentésében dokumentált beszámolók aláássák azt a brit állítást, hogy London öbölbeli szövetségese megreformálta volna a biztonsági szolgálatokat, amelyek hírhedtek a foglyokkal való embertelen bánásmódról.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

Mióta ezt használom felére csökkent a mobil számlám.

Szuhár Balázs
Siófok
 

Minden fontos hír megtalálható, egy helyen

Suhajda Gergely
Debrecen
 

Egyetlen kattintással változtathatom a betű méretet.

Csongrádi Felícia
Tatabánya