pénztárca kímélő megoldások
 
ATV hírek  Vegyes hírek
 

2017. december 17, vasárnap

06:06  Több tízezer magyarországi hajléktalan térhetne vissza a normális életbe [24 perce]
  Magyarországon harmincezer hajléktalan ember él, miközben 380 ezer lakás üresen áll. Támogatott bérlakás programmal jelentősen csökkenhetne az utcán élők száma, de adódik a kérdés is: kinek a felelőssége és a költsége megmenteni olyan embereket, akik saját hibájukból kerültek nehéz helyzetbe? A Hetek cikke.
05:26  Felháborító átverések: az ATV rejtett kamerával ment a kuruzslók közé [1 óra 4 perce]
  Mi a sorsa a nagy élelmiszerláncok polcairól lekerült még fogyasztható élelmiszereknek? Kidobják a szemétbe. Miért kell megsemmisíteni több millió tonna ételt, ahelyett, hogy a rászorulók kapnák meg? Vigyázat, kuruzslók! Nincs olyan diagnózis, amire a csalók ne kínálnának drága gyógymódokat. Felháborító, elképesztő lehúzások és durván átvert nagyon beteg, többnyire idős emberek. A Heti Napló rejtett kamerával ment a kuruzslók közé! A kísértetkastély! Ez nem a Harry Potter filmek helyszíne, ez a kastély Magyarországon rohad! Árulják, de nem kell senkinek. Vajon az enyészeté lesz az egykori hajmáskéri kaszárnya? Heti Napló Sváby Andrással vasárnap is 19:00-kor az ATV-n!
04:21  ?Klárikám, hol vagyunk?? Kordáék és a humor nagyágyúja a Frizbiben [2 óra 9 perce]
  Hajdú Péter a tőle megszokott alapossággal járja körbe azokat a témákat, amikről mindenki beszél, amik mindenkit érdekelnek. A Frizbi vendége lesz Markos György, valamint Korda György és Balázs Klári. Esti Frizbi Hajdú Péterrel, vasárnap este 21:10-kor az ATV-n.

2017. december 16, szombat

19:01  Videó: Így spórolhat magának akár százezer forintot [11 óra 29 perce]
  Akár százezer forintos kár is érheti azokat, akik nem figyelnek oda a téli hidegek közeledtével a vízóráikra és kerti csapjaikra. Azokon a helyeken, ahol nem használják a vizet, szétfagyhat a rendszer és rengeteg víz folyhat el a szabadba. A szakemberek azt mondják házilag is bárki el tudja végezni az ilyenkor szükséges szereléseket, de szakembert is lehet hívni. További részletek a videóban.
18:51  Elhunyt Fábián Juli [11 óra 39 perce]
  Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után szombaton Budapesten elhunyt Fábián Juli. Az énekesnő, dalszerző, dalszövegíró 37 éves volt.
18:46  Önkényesen különböztették meg a nyugdíj előtt álló tanárokat [11 óra 44 perce]
  A kormány önkényesen különböztette meg a nyugdíj előtt álló tanárokat. Ez derül ki az Alkotmánybíróság friss döntéséből, amely megsemmisítette a pedagógus-minősítésről szóló kormányrendelet egy részét. A döntés 1300 tanárt érint, akiknek visszamenőleg 2017 január elsejétől magasabb bért kell fizetni. További részletek a videóban.
18:26  Íme, az ötöslottó nyerőszámai [12 óra 4 perce]
  2017. december 16-án is kihúzták az Ötöslottó nyerőszámait.
18:16  Az Iszlám Állam áldozatainak tömegsírjaira bukkantak Irakban [12 óra 14 perce]
  Két tömegsírra bukkantak az Irak északnyugati részén fekvő Szindzsárban; a sírgödrök kilencven, a jazidi kisebbséghez tartozó személy holttestét tartalmazták, akiket vélhetőleg az Iszlám Állam dzsihadistái mészároltak le - adta hírül a helyi média szombaton.
18:11  Simicska cége visszavásárolta plakáthelyeit a Jobbiktól [12 óra 19 perce]
  Simicska Lajos cége visszavásárolta a Jobbiktól azt a csaknem ezer plakáthelyet, amelyet korábban eladott a pártnak. A Jobbik szerint azért adták el a plakáthelyeket, hogy ki tudják fizetni az Állami Számvevőszék büntetését. A kormánypárti sajtó szerint ezeket a plakátokat korábban a párt jóval áron alul vette meg a milliárdos érdekeltségébe tartozó cégtől. A Jobbik szerint a fideszes média ismét csúsztat. További részletek a videóban.
18:11  Hosszú Katinka hatszoros Európa-bajnok Koppenhágában [12 óra 19 perce]
  Hosszú Katinka az eddigi négy mellé újabb két aranyérmet nyert a koppenhágai rövidpályás Európa-bajnokságon, melynek negyedik napján Verraszó Evelyn jóvoltából jutott egy ezüst is a magyaroknak.
17:46  Holttestet találtak egy kiégett családi házban Zalaszentbalázson [12 óra 44 perce]
  Az oltást követően egy holttestre bukkantak szombaton a tűzoltók Zalaszentbalázson, egy kiégett családi házban - közölte honlapján a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
17:11  Húszezer bevándorló vonult végig Róma belvárosán [13 óra 19 perce]
  Mintegy húszezer nagyrészt afrikai bevándorló vett részt a Róma belvárosában szombaton rendezett tüntetésen, amelyen jogokat, tartózkodási engedélyt és anyagi segítséget követeltek maguknak az olasz államtól.
16:51  Úszó Eb: Hosszú arany-, Verrasztó ezüstérmes 200 méter vegyesen [13 óra 39 perce]
  Hosszú Katinka címét megvédve aranyérmet, míg Verrasztó Evelyn ezüstérmet nyert 200 méter vegyesen szombaton az úszók koppenhágai rövidpályás Európa-bajnokságán.
16:36  Kárpátalján áradnak a folyók - rengetek kár keletkezett [13 óra 54 perce]
  A napok óta tartó esőzés, havazás, majd olvadás következtében árhullám indult el a kárpátaljai folyók felső szakaszán, a megye hegyvidéki járásaiban a víz kétezer hektár mezőgazdasági területet, számos településen mintegy ezer ingatlan árasztott el, és utakat kellett lezárni a forgalom elől - közölte szombaton az ukrán Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának sajtószóvivői irodája.
16:16  Hét hónapos terhes nő ölte meg molesztálóját [14 óra 14 perce]
  A 23 éves Jace Crehant bűnösnek találták emberölés bűntettében, ugyanis bosszúból megölte azt a férfit - Robert Noce-t -, aki a baránőjét négy éves korától egészen tizenkét éves koráig szexuálisan molesztálta.
16:01  Kormányváltást, korszakváltást és irányváltást sürget Szél Bernadett [14 óra 29 perce]
  A kormányváltást, a korszakváltást és az irányváltást tartotta Magyarország jövőbeli sikere zálogának az LMP miniszterelnök-jelöltje a párt szombati karácsonyi nagygyűlésén elmondott beszédében, és azt hangoztatta: mindezt jelenleg csak az LMP és szövetségese, az Új Kezdet testesíti meg.
15:56  Hármas karambol az M1-es autópályán, sérültek [14 óra 34 perce]
  Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze négy személygépkocsi szombat délután az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 26-os kilométerszelvénynél, Herceghalom területén - írja a rendőrség
15:16  Kiderült, ki lesz Rogán utódja [15 óra 14 perce]
  Hollik István Budapest belvárosában, Rogán Antal jelenlegi körzetében lesz a kormánypártok jelöltje.
15:06  Havazás, ónos szitálás - ilyen időre számíthatunk [15 óra 24 perce]
  Keleten is felszakadozik a felhőzet, estére megszűnik a csapadék.
15:01  80 millió forintot hagyott Áderre egy magyar férfi - erre költötte [15 óra 29 perce]
  Klímavédelmi alapítványt hozott létre Áder János köztársasági elnök, az államfő ezt szombaton jelentette be budapesti sajtótájékoztatóján. Az államfő azt is bejelentette, megújult az Élő bolygónk (www.elobolygonk.hu) honlap, ahol a klímaváltozás megelőzése szempontjából fontos írásokat szemléznek majd.
14:21  Világsztár érkezik Budapestre: Itt és ekkor csípheti el [16 óra 9 perce]
  Erwin Schrott uruguay-i származású basszbariton Operától a tangóig című estjével július 15-én lép fel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.
14:01  Kunhalmi szerint van értelme a szolidaritásnak [16 óra 29 perce]
  Van értelme a szolidaritásnak, az együttműködésnek és az emberiességnek - hangoztatta Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke a Karácsony Gergellyel, az MSZP és a Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltjével együtt tartott szombati pécsi sajtótájékoztatón.
13:36  Dámóci mérgezés: Megszólalt a szeszt áruló férfi [16 óra 54 perce]
  Segíteni már nem tud az áldozatokon az a férfi, aki Dámócon árulta a méregként gyilkoló házi pálinkát, így minden, amit kívánhat, az csupán annyi: bárcsak maga húzta volna meg azt a flaskát.
13:21  Botrány: Hiába kért segítséget egy megkéselt családapa a mentőktől, tartania kellett a vonalat [17 óra 9 perce]
  Haldokló férfi hívta a segélyszolgálatot, ott mégis várakozóra tették. 40 perc múlva érkezett a segítség, ám a férfi pár órán belül elhalálozott.
13:06  Autópályává építik át az M70-es autóutat 2019-re [17 óra 24 perce]
  Az M7-es autópályát Tornyiszentmiklóstól a magyar-szlovén határon lévő Letenyével összekötő útszakaszt 2019-re építik át autópályává.
12:46  Vágó: Össze lehet fogni a Jobbikkal, de csak óvatosan [17 óra 44 perce]
  Az ellentüntetés válasz kívánt lenni a felvetésre, hogy most tényleg ki kell-e állni a Jobbik mellett a demokrácia védelmében. A kérdés azért súlyos, mert egyrészt az látszik, hogy az ellenőrzésre hivatott, a pártállam által gyarmatosított szervezetek megbénítják a demokráciát, másrészt viszont a Jobbik által követett gyakorlat valószínűleg jól beleillik a korrupt pártfinanszírozási rendszerbe ? fogalmazott az ATV Egyenes beszéd című műsorában Vágó Gábor.
12:36  Fotók: Hatalmas belvíz van Zalában [17 óra 54 perce]
  Az elmúlt napok esőzését követően belvíz elárasztotta el Zala megye egyes területeit.
11:56  Beismerte egy egykori MDF-es képviselő, hogy kapcsolatban állt az állambiztonsággal [18 óra 34 perce]
  Mészáros Péter, az MDF egykori országgyűlési képviselője, Budafok díszpolgára az Indexnek mondta el, hogy a rendszerváltást közvetlenül megelőző években kapcsolatban állt a korabeli állambiztonsággal. Azt mondja, hibázott, amikor ezzel nem állt elő utólag, de erkölcstelenséget nem követett el.
11:51  Új alapítványt hozott létre Áder János [18 óra 39 perce]
  Klímavédelmi alapítványt hozott létre Áder János köztársasági elnök, az államfő ezt szombaton jelentette be budapesti sajtótájékoztatóján. Az államfő azt is bejelentette, megújult az Élő bolygónk honlap, ahol a klímaváltozás megelőzése szempontjából fontos írásokat szemléznek majd.
11:16  Hosszú Katinka újabb két számban döntős az EB-n [19 óra 14 perce]
  A három versenynap után négy aranynál tartó Hosszú Katinka 50 méteres hátúszásban és 200 méter vegyesen is a legjobb idővel jutott tovább a szombat délelőtti selejtezőből a koppenhágai rövidpályás Európa-bajnokságon.
10:56  Kövér szerint Európa sorsa múlhat a magyar választáson [19 óra 34 perce]
  A jövő tavaszi magyarországi választáson Európa sorsa is eldőlhet - hangoztatta Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) országos választmányának ülésén szombaton Budapesten.
10:41  Fidesz: Brüsszel továbbra is a kötelező kvótát erőlteti [19 óra 49 perce]
  A Fidesz szerint Brüsszel és az európai uniós kormányfők többsége továbbra is át akarja erőltetni a kötelező kvótát és az egész migrációs menetrendet.
10:31  Iránytű: Orbán népszerűsége nő, Farkas Flórián a legnépszerűtlenebb [19 óra 59 perce]
  A kormánypártok prominensei uralják a legnépszerűbb politikusokat összesítő lista élbolyát ? ez derül ki az Iránytű Intézet kutatásából, amit a Magyar Nemzet publikált.
10:11  Kevesebb súlyos beteg kaphatott új szervet [20 óra 19 perce]
  Bár az érintettek száma most is óriási, kevesebb vese-, máj- és szívátültetést végeztek idén az orvosok, mint tavaly. Egyedül a tüdőátültetések száma nőtt - írja a Magyar Nemzet a Szervdonációs Regiszter legfrissebb adataira hivatkozva.
10:01  Fotók: szakad a hó az északi tájakon [20 óra 29 perce]
  Éjjel elsősorban a délnyugati és az északi tájakon váltotta fel az esőt havazás, többfelé jelentős mennyiségű csapadék hullott.
09:56  25 éve kígyóméreggel oltja magát a rockzenész [20 óra 34 perce]
  A Koppenhágai Egyetem tudóscsoportja kétéves kutatással állított össze egy mesterséges "antitestkönyvtárat" a magát 25 éve hetente kígyóméreggel beoltó Steve Ludwin kaliforniai rockzenész immunrendszerében kifejlődött antitestekből.
09:31  Illetékkötelesek a 150 ezer forint feletti ajándékok [20 óra 59 perce]
  Az egy főre jutó, 150 ezer forintot meghaladó értékű ajándék már illetékköteles - mondta Toldi Judit közjegyző az M1-en.
09:06  Komoly különadót vetnek ki a végkielégítésekre [21 óra 24 perce]
  Megfelelnek a nagy összegű végkielégítések magyar adószabályai az európai jogi elvárásoknak - a strasbourgi bíróság döntése kapcsán Völner Pál a Magyar Időknek úgy fogalmazott: a különadó bizonyos esetekben világosan kijelöli a köz szolgálatában állók kereseti lehetőségeit, egyúttal megvédi a társadalmat a korábbi igazságtalanságoktól.
08:41  Látta ezt a nőt? Keresi a rendőrség [21 óra 49 perce]
  Az újlipótvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.
08:16  Durva fotók: egy ember meghalt a tassi balesetben [22 óra 14 perce]
  Két személyautó ütközött a Kunszentmiklóst és Tasst összekötő úton. A balesetben az egyik autó vezetője a helyszínen életét vesztette.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác
 

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs
 

Mióta ezt használom felére csökkent a mobil számlám.

Szuhár Balázs
Siófok
 

Csak ráviszem a kurzort a címre és gyorsan átfuthatom a hírek rövid tartalmát.

Győrfi Bence
Debrecen
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár