pénztárca kímélő megoldások
 
ATV hírek  Vegyes hírek
 

2015. március 05, csütörtök

16:37  Újabb komoly havazásra figyelmeztetnek Amerikában [6 perce]
  Új-Mexikótól Új-Angliáig havazást jelentett csütörtökön az amerikai meteorológiai szolgálat.
16:21  Két hónap után 35 százalékon az egész évre tervezett hiány [22 perce]
  Az államháztartás központi alrendszerének februári hiánya 256,9 milliárd forint volt, ez jóval kevesebb a tavaly februári 407,9 milliárd forint összegű deficitnél - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) a kormány.hu oldalon.
16:12  305 forint alatt egy századdal az euró [31 perce]
  Erősödött a forint árfolyama a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi piacon csütörtökön.
15:59  Putyin: Oroszország amellett van, hogy fejlessze kapcsolatait az EU-val [44 perce]
  Oroszország amellett van, hogy fejlessze kapcsolatait az Európai Unióval, mert ez mindkét fél érdeke - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz államfő, miután csütörtökön Matteo Renzi olasz kormányfővel tárgyalt Moszkvában.
15:49  Figyelő: fűthető pályák lesznek Felcsúton [54 perce]
  Tao-támogatásokból kap pénzt a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány.
15:32  Kőkemény kampányra készül a Fidesz Tapolcán [1 óra 11 perce]
  A veszprémi fiaskó után most a negatív üzenetekre is nagy hangsúlyt tesznek.
15:27  Életveszélyben az iráni legfőbb vezető? [1 óra 16 perce]
  Az izraeli sajtó arab beszámolókra hivatkozva arról írt, hogy sürgősen megműtötték Hamenei ajatollah iráni legfőbb vezetőt, aki jelenleg is életveszélyes állapotban van.
14:41  Ökotárs: a gyerekek demokráciára nevelését tekinti a kormány marginális ügynek? [2 óra 2 perce]
  Első fokon elvesztette az Ökotárs Alapítvány a Miniszterelnökséggel és Csepreghy Nándor fejlesztéspolitikai és kommunikációért felelős helyettes államtitkárral szemben a jó hírnév megsértése miatt indított perét.
14:27  Kormány: természetes, hogy Vida vizsgálja az általa vezetett NAV-ot [2 óra 16 perce]
  Egy más témában tartott sajtótájékoztatón kérdezte az ATV Kovács Zoltán kormányszóvivőt.
13:59  Jogerős: kényszergyógykezelésre ítélték a kulcsi mészárost [2 óra 44 perce]
  Jogerősen kényszergyógykezelésre ítélték a kulcsi gyilkosságok elkövetőjét, a Fővárosi Ítélőtábla csütörtökön kihirdetett végzésében helybenhagyta a Székesfehérvári Törvényszék döntését a kónyi férfi ügyében.
13:59  Fideszes elnököt kaphat a kézilabda szövetség is [2 óra 44 perce]
  A fideszes polgármestert javasolja a leköszönő vezető.
13:54  Lázár: mindenkinek az az érdeke, hogy ne botrány vegye körül a Sorsok Házát [2 óra 49 perce]
  Mindenkinek az az érdeke, hogy konszenzussal és békességgel jöjjön létre a Sorsok Háza, nem pedig az, hogy botrány vegye körül a holokauszt gyermekáldozatainak budapesti emlékhelyét - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Zsidó Közösségi Kerekasztal csütörtöki ülése után.
13:05  Már vannak gyanúsítottjai a Nyemcov-gyilkosságnak [3 óra 38 perce]
  A Nyemcov-gyilkosság ügyében nyomozóknak már vannak gyanúsítottjaik - írta csütörtökön az RBK Daily című orosz napilap.
12:21  Orbán: ahol munka van, ott minden van [4 óra 22 perce]
  Orbán Viktor miniszterelnök és Suzuki Osamu, a japán autógyár tulajdonosa közösen indította el a Suzuki esztergomi gyárában az új Vitara sorozatgyártását. A modellt csak Esztergomban gyártják, innen exportálják a vállalat összes piacára.
12:12  Varga: egyáltalán nem teljes a női esélyegyenlőség [4 óra 31 perce]
  Egyáltalán nem teljes a női esélyegyenlőség a gyakorlatban, sok még a tennivaló a nők jövedelmi helyzetével, gazdasági, társadalmi, politikai életben betöltött szerepével kapcsolatban ? hangsúlyozta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter csütörtökön Budapesten.
11:59  Fogvatartottak perlik a Magyar Államot [4 óra 44 perce]
  Az embertelen börtönkörülmények miatt hat magyar állampolgár pert indított az állam ellen. Úgy tudjuk, az Emberi Jogok Európai Bírósága hamarosan ítéletet hoz.
11:37  Kizuhant az inkubátorból egy háromnapos csecsemő [5 óra 6 perce]
  Az intézmény szakemberei mellett külső szakértők is vizsgálják a debreceni Kenézy kórház egyik inkubátorából kiesett csecsemő esetét - közölte a kórház szóvivője csütörtökön az MTI-vel.
11:37  Buda-Cash-botrány: az MSZP szerint Ádernek is tisztáznia kell magát [5 óra 6 perce]
  Az MSZP szerint Áder János köztársasági elnök is aktív szerepet játszott a Buda-Cash érdekeltségi körébe tartozó bankcsoport létrejöttében azzal, hogy 2013-ban nem írta alá a takarékszövetkezeti törvényt, hanem visszaküldte azt a parlamentnek.
11:27  Kelet-Ukrajna: a tűzszünet ellenére is van halálos áldozat [5 óra 16 perce]
  Az ukrán fegyveres erők csütörtökre virradóra visszaverték az oroszbarát kelet-ukrajnai szakadárok támadását Donyeck megye déli részén, az Azovi-tenger partján fekvő Mariupol kikötőváros melletti Sirokine településnél - közölte a kijevi parancsnokság sajtóosztálya.
11:21  Ítéletidő tombol Olaszországban, többen meghaltak [5 óra 22 perce]
  Egy autóvezetőt a gépkocsijára zuhanó kőszikla nyomott agyon, egy nőt egy szél által kicsavart fa talált el az Olaszországot csütörtökön sújtó ítéletidőben.
11:05  420 új munkahelyet létesít Pécsen egy amerikai cég [5 óra 38 perce]
  Három és fél milliárd forintos beruházással 420 új munkahelyet hoz létre a Harman amerikai hangtechnika-gyártó cég - jelentették be csütörtökön a Külgazdasági és Külügyminisztériumban.
10:37  Jelentősen csökkent az RTL nyeresége [6 óra 6 perce]
  Csaknem 25 százalékkal csökkent az RTL Group (RTL Csoport) nyeresége tavaly a luxembourgi központú társaság csütörtökön kiadott éves jelentése szerint.
10:17  Nőtt az ebolás betegek száma Guineában és Sierra Leonéban [6 óra 26 perce]
  Az előző héten nőtt az új ebolás megbetegedések száma Guineában és Sierra Leonéban, Libériából azonban tavaly május óta most először nem jelentettek új esetet - derült ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) csütörtökön közzétett helyzetértékelésből.
10:05  Titkosszolgák pénze is odaveszhetett a Buda-Cash-botrányban [6 óra 38 perce]
  Zajlik a titkosszolgálati feltárása a Buda Cash-ügynek - tudtuk meg kormányzati forrásból.
09:54  Tuzson: minimum gyanús, hogy nem tűnt fel a 100 milliárdos hiány [6 óra 49 perce]
  A mai nappal elindult a kártalanítási folyamat a Buda-Cash botránnyal kapcsolatban, a betétbiztosítási alap kártalanítja az embereket 30 millió forintig, a 120 ezer károsultnak ezzel kapcsolatban semmi teendőjük nincs ? ezt Tuzson Bence mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
09:37  Kalapáccsal ütötték az idős nőt: másfél év után találták meg a rablókat [7 óra 6 perce]
  Másfél éves nyomozás után találták meg a rendőrök azokat a rablókat, akik egy idős szentesi asszonyra támadtak, és egyikük kalapáccsal tarkón ütötte a sértettet ? tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.
09:12  Bodnár: nehéz munka, amikor a főnök hülyeségét kell magyarázni [7 óra 31 perce]
  Az MNB nem tár fel egy nap alatt semmilyen visszaélést, a Buda-Cashnél sem ez történt ? ezt Bodnár Zoltán mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
09:05  Harminc fölé emelkedett a donyecki bányabaleset áldozatainak száma [7 óra 38 perce]
  Harminckettőre emelkedett a donyecki Zaszjagyko bányában szerdán bekövetkezett sújtólégrobbanás megtalált halálos áldozatainak száma, egy bányászt még keresnek - közölte a Kelet-Ukrajnában önhatalmúlag kikiáltott Donyecki Népköztársaság katasztrófavédelmi szolgálatának szóvivője.
08:41  Email-ügy: beidézték Hillary Clintont [8 óra 2 perce]
  Beidézte Hillary Clintont szerdán a washingtoni képviselőháznak a bengázi amerikai konzulátus elleni támadást kivizsgáló bizottsága, mert betekintést akar az összes olyan emailjébe, amelyet még külügyminiszterként küldött vagy kapott. Reagálásában Clinton elektronikus levelezésének közzétételét kérte a külügyminisztériumtól.
08:11  Mirkóczki: Apáti nem szólt, hogy nem jön szavazni [8 óra 32 perce]
  Ez egy duplán sajnálatos eset, mert nem tudtunk megakadályozni egy kétharmados törvényt, másrészt azért is, mert ilyen fenyegetések előfordulhatnak Magyarországon ? ezt Mirkóczki Ádám mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azzal kapcsolatban, hogy jobbikos képviselőtársa nem volt ott a Parlamentben kedden, nem tudott szavazni, mert állítása szerint őt és családját is megfenyegette a helyi ?cigánymaffia?.
07:59  Vadai: Pintér állította fel az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatóját [8 óra 44 perce]
  Erősen szépészeti kijelentés, hogy Göbölös László felmondott, a belügyminiszter állította fel az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatóját ? ezt Vadai Ágnes mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
07:23  Évente 300 ezer nő válik családi erőszak áldozatává Magyarországon [9 óra 20 perce]
  Magyarországon évente 300 ezer nő válik családi erőszak áldozatává. Őket és velük élő gyerekeket sem a jog sem mások nem tudják érdemben megvédeni, ehhez nincs megfelelő intézményrendszer sem. Ennek ellenére kedden a kormánypárti képviselők nem szavazták meg az erőszak visszaszorításáról szóló Isztambuli egyezményt, amely jobb helyzetet teremthetne a veszélyeztetett családoknak.
07:17  Erősödött a forint kora reggelre [9 óra 26 perce]
  Emelkedett a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest csütörtök kora reggel a szerda esti jegyzésekhez képest a bankközi piacon.
06:54  Rogán tudja: Brüsszelnek nem fog tetszeni ez [9 óra 49 perce]
  Mentesítené a legkisebb cégeket a reklámadó alól a Fidesz. Rogán Antal a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azt mondta: Brüsszelnek nem fog tetszeni az ötlet, de a kormánynak van ez irányú mozgástere. Szakértők szerint a túlfinanszírozott állami média támogatását kellene csökkenteni a reklámadó kivetése helyett.
06:49  Nukleáris tárgyalások: Mit akar Irán? Mit akar a Nyugat? [9 óra 54 perce]
  Hamarosan lejár a vitatott iráni nukleáris programról folytatott tárgyalások legújabb határideje. A Svájcban tárgyaló felek keményen dolgoznak egy paktum tető alá hozásán.
06:27  Elítélték a volt helyettes államtitkárt [10 óra 16 perce]
  Folytatólagosan elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt két év, négy év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte első fokon, nem jogerősen a Fővárosi Törvényszék Eiselt Györgyöt, a Belügyminisztérium volt helyettes államtitkárát - számolt be csütörtöki számában a Népszabadság, a Magyar Hírlap és a Magyar Nemzet is.
06:12  Nyomozás indult a Budapest Szíve kapcsán [10 óra 31 perce]
  Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt nyomozást rendelt el a főváros és az V. kerület közös, uniós forrásokból létrehozott projektje, a Budapest Szíve programmal kapcsolatban a Fővárosi Főügyészség - írta csütörtöki számában a Népszava a hatóság közlésére hivatkozva.
06:05  Németh Zsolt: feszült és rendezetlen a viszony az USA-val [10 óra 38 perce]
  A feszült és rendezetlen viszony az Egyesült Államokkal jelentős mértékben korlátozza Magyarország mozgásterét, ezért elemi nemzeti érdek, hogy Magyarország törekedjen a "házassági válságban" lévő kapcsolat rendezésére és az azt megterhelő félreértések tisztázására - mondta a Népszabadságnak Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke.
05:59  Juncker: nem létezik "ördögi terv" Cipraszék megdöntésére [10 óra 44 perce]
  Nem létezik semmiféle portugál-spanyol "ördögi terv" a radikális baloldali görög kormány megdöntésére - jelentette ki Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke szerdán egy madridi energiaügyi konferencián, amikor Görögország és a két másik eurózónatag ország közötti súrlódásokról kérdezték.
05:59  Pengével támadtak a szöuli amerikai nagykövetre [10 óra 44 perce]
  Pengével megtámadta egy ismeretlen férfi csütörtökön az Egyesült Államok szöuli nagykövetét, miközben ő beszédet készült mondani egy eseményen a dél-koreai főváros egy művészeti központjában. A támadó az arcán és a csuklóján vágta meg Mark Lippertet, a sebesülés nem életveszélyes - közölték különböző források.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest
 

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

Mióta ezt használom felére csökkent a mobil számlám.

Szuhár Balázs
Siófok
 

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs