pénztárca kímélő megoldások
 
ATV hírek  Vegyes hírek
 

2017. október 19, csütörtök

06:12  Gáz van Észak-Koreában: már a lóversenyt is engedélyezik [31 perce]
  Engedélyezte a lóversenyfogadást Észak-Korea. Egészen mostanáig az országban 3 év kényszermunka járt a fogadáson kapott embereknek. Az enyhítés - feltételezések szerint - az erősödő nemzetközi szankcióknak köszönhető.
06:02  Kínai, vietnami, indonéz és pakisztáni vendégmunkások érkezhetnek Magyarországra [41 perce]
  Akár 3-5 éven belül reális opció lehet kínai, vietnami, indonéz és pakisztáni vendégmunkások szerződtetése, hogy megoldják a magyarországi építőipari cégek munkaerőhiányát - mondta Scheer Sándor, a Market Zrt. elnök-vezérigazgatója a csütörtöki Világgazdaságban.
05:47  Nem fogja elhinni, kik találkoznak Budapesten [56 perce]
  Immáron 14. alkalommal gyűlnek össze az etikus hekkerek képviselői Budapesten, Közép-Kelet-Európa IT biztonsági fesztiválján, a Hacktivityn.
05:37  Zaklatások: az számít bántalmazásnak, amit az áldozat annak érez [1 óra 6 perce]
  Ezek a legnehezebben bizonyítható helyzetek, hiszen általában négyszemközt történnek. Ráadásul az internetes hozzászólások is abban erősítik az áldozatokat, hogy ne lépjenek elő. A szexuális zaklatás megítélésével kapcsolatban nagyon rossz a helyzet, de van egy folyamatos javulás. Rónai Egon szakembereket kérdezett az Egyenes Beszédben.
05:32  Nyílt levelet írt a brit miniszterelnök az angliai magyaroknak is [1 óra 11 perce]
  A brit miniszterelnök szerint a törvényesen Nagy-Britanniában élő külföldi EU-állampolgárok a Brexit, vagyis a brit EU-tagság megszűnése után könnyűszerrel regisztráltathatják majd magukat állandó nagy-britanniai lakosként.
04:52  Hollywood: az egykori gyereksztár szerint a pedofília a legnagyobb gond [1 óra 51 perce]
  ?Ez a hely, ahol a felnőttek közvetlenebb és kevésbé megfelelő kapcsolatban állnak a gyermekekkel, mint bárhol máshol a világon? ? állítja Corey Feldman egykori gyermekszínész a szexuális zaklatások kapcsán a hollywoodi szórakoztatóiparról. Beszélt a kaliforniai jogi helyzetről is, ahol inkább őt büntetnék meg, ha előállna nevekkel.
04:22  Ilyen sem fordult elő sokszor: nagyon kiakadtak Matolcsyra [2 óra 21 perce]
  Példa nélküli eset fordult elő ma a Parlamentben a szocialisták szerint; Matolcsy György a Nemzeti Bankról szóló éves beszámolója után elhagyta az üléstermet. Az ellenzék szerint ez egy olyan gyáva viselkedés, amilyet még Polt Péter sem tesz. A jegybankelnök szerint egyébként nagyszerű évet zártak, az ellenzék viszont azt kifogásolta, hogy hiába a jegybanki nyereség, sem a devizahitel-, sem a brókerbotrányok károsultjain nem segítenek.

2017. október 18, szerda

21:07  Újabb bíró függesztette fel Trump beutazási tilalmát [9 óra 36 perce]
  Egy marylandi szövetségi bíró is felfüggesztette Donald Trump elnöki rendeletét a beutazások korlátozásáról. Egy nappal korábban egy hawaii szövetségi bíró is erről hozott döntést.
20:47  "Az orosz Paris Hilton" Putyin kihívója [9 óra 56 perce]
  Kszenyija Szobcsak orosz televíziós személyiség az Instagramon szerdán közzétett videóban közölte, hogy jelöltetni akarja magát a jövő márciusi orosz elnökválasztáson.
20:32  Már 74-en haltak meg pestisben [10 óra 11 perce]
  Nem terjedt át a madagaszkári pestisjárvány a Seychelles-szigetekre - jelentette be szerdán az Egészségügyi Világszervezet (WHO) miután kiderült: negatív lett a Seychelles-szigeteken pestisgyanúval kezelt emberek tesztje.
20:22  Adótörvények miatt utalta át vagyona nagy részét Soros? [10 óra 21 perce]
  A Bloomberg azt írja, Soros György azért adott 18 milliárd dollárt alapítványának, mert így akarta csökkenteni adóalapját.
20:12  Bejelentés az ATV-ben: nem lesz DK-per az MSZP ellen [10 óra 31 perce]
  Gréczy Zsolt bocsánatkérésnek tekinti Molnár Gyula közleményét, így mégsem indítanak pert.
19:57  A szemekben rejtőzhet a diszlexia oka [10 óra 46 perce]
  Az emberi szemben lévő fényérzékelő sejtek elrendeződése lehet a felelős a diszlexiáért - vélik francia kutatók.
19:32  Gyurcsány: Tessék visszavenni az országot! [11 óra 11 perce]
  "Tessék visszavenni az országot!" - biztatta hallgatóságát a Demokratikus Koalíció elnöke szerda este Komlón, lakossági fórumán.
19:26  Elhunyt Gord Downie [11 óra 17 perce]
  Meghalt Gord Downie, a Tragically Hit kanadai rockegyüttes énekese, dalszerzője, aki a kanadai nemzeti identitás kitörölhetetlen részévé vált a kisvárosokról, a kanadai irodalomról és a jégkorongról írt dalaival.
19:26  Négyezer éves faszobortöredéket találtak a gízai piramisok közelében [11 óra 17 perce]
  Az óbirodalom hatodik dinasztiájának királynéját ábrázolhatja az a több mint négyezer éves egyiptomi faszobortöredék, amelyet régészek találtak Szakkara térségében, a gízai piriamisok közelében.
19:26  Durva: Eltűnt fiú holttestét húzták ki a Dunából Győrnél [11 óra 17 perce]
  Még márciusban tűnhetett el a fiú Győrből.
19:26  Tragikus balesetek sora történt az elmúlt 24 órában [11 óra 17 perce]
  Tragikus balesetek sora történt az elmúlt 24 órában. Az ország több pontján is ütköztek autók, kamionok, motorok. Berettyóújfaluban és a Heves megyei Erdőkövesden motorosok vesztették életüket, míg Miskolcon és Kerecsenden személyautóval közlekedők haltak meg. További részletek a videóban.
19:26  Kitüntették Budapesten Ennio Morriconét [11 óra 17 perce]
  A Magyar Érdemrend középkeresztjével tüntették ki Ennio Morricone Oscar-díjas zeneszerzőt, aki az állami elismerést budapesti koncertje előtt vehette át szerdán.
19:26  Újra tanít a diákok pénzét lenyúló tanár [11 óra 17 perce]
  Új iskolában dolgozik a sikkasztással gyanúsított tanító ? tudta meg a HVG.hu. A férfi ellen tavasszal indult nyomozás, miután eltűnt a rábízott több millió forintnyi alapítványi pénz. Új munkahelyének igazgatója azt mondja a férfi egy álláshirdetésre jelentkezett, és nem tudtak a múltjáról. Közben a nyomozás előrehaladtával a férfi lemondott, V. kerületi bizottsági tagságáról. További részletek a videóban.
19:26  Így néz ki a Haladás 15 milliárdos stadionja [11 óra 17 perce]
  Ma mutatták be a szombathelyi Haladás 15,6 milliárd forintos költséggel felépült új sportkomplexumának 9000 férőhelyes, UEFA IV-es besorolású, teljesen fedett lelátóval rendelkező futballpályáját.
19:26  Érdekes kutatás: Jobban félnek a haláltól a fiatalok, mint az idősek [11 óra 17 perce]
  Az idősödés egyáltalán nem az életkorról szól, a huszonévesek és a harmincasok például sokkal többet foglalkoznak az öregedéssel, mint a 65 felettiek egy reprezentatív nemzetközi felmérés szerint.
19:26  Orbán: ellenállunk és védekezünk [11 óra 17 perce]
  Orbán Viktor szerint létezik egy elképzelés arra vonatkozólag, hogy Európában kevert társadalmak jöjjenek létre. A miniszterelnök ? több száz évvel ezelőtti történelmi példára hivatkozva ? úgy vélte: ennek legnagyobb kárvallottai a Duna-völgyi népek lennének. Orbán Viktor szerint azonban mi ezt nem hagyjuk: ellenállunk és védekezünk. További részletek a videóban.
19:16  ?A hallgatás időszaka véget ért? ? Enyedi Ildikóék is kiállnak a szexuális zaklatás áldozatai mellett [11 óra 27 perce]
  Nyílt levélben állt ki a szexuális zaklatást átélt művészek mellett három neves magyar filmrendező és egy forgatókönyvíró.
19:03  Lövöldözés volt egy marylandi parkban: többen meghaltak [11 óra 40 perce]
  Öt embert meglőttek az amerikai Maryland egyik irodaparkjában ? írja a CNN. A portál arról ír, három ember meghalt, ketten megsérültek.
18:53  Keményen nekiment az államtitkár az amerikai ügyvivőnek [11 óra 50 perce]
  Magyar Levente szerint több probléma is van David Kostelancik keddi beszédével, be is kérették a Külügyminisztériumba.
18:44  Súlyos felmérés: Milliók küszködnek napi fizetési gondokkal Nagy-Britanniában [11 óra 59 perce]
  Milliók küszködnek napi fizetési gondokkal Nagy-Britanniában, és a felnőtt lakosság fele potenciálisan sérülékeny a pénzügyi helyzetében bekövetkező valamilyen kedvezőtlen fordulattól - áll a brit pénzügyi szektor felügyeleti hatósága által összeállított átfogó tanulmányban.
18:21  Újabb változás az ATV-n [12 óra 22 perce]
  Hétfőtől, azaz október 23-tól kezdve, heti váltásban, két műsorvezető páros vezeti az ATV kora esti hétköznapi híradóját.
18:17  Megvan, kik ellen játszanak a magyarok [12 óra 26 perce]
  A magyar férfi és a női válogatott is a hollandokkal kezd a vízilabda-világligában.
18:04  Harvey Weinstein öccsét is szexuális zaklatással vádolják [12 óra 39 perce]
  Bob Weinsteint, a szexuális zaklatással és erőszakkal vádolt Harvey Weinstein fivérét is szexuális zaklatással vádolta meg Amanda Segel televíziós műsorvezető, egykori producer.
17:44  ?Megtisztítjuk a pártot? ? Indul a tisztogatás Kínában? [12 óra 59 perce]
  ?Határozott elszántsággal, erős bizalommal, és elég erővel rendelkezünk, hogy legyőzzük a Tajvan függetlenségét célzó összeesküvés bármely formáját.? Egyebek mellett ezt mondta a Kínai Kommunista Párt 19. kongresszusának megnyitóján a kínai elnök. Beszédében Szi Csin-ping a korrupció elleni harcról és a hazájával kapcsolatos jövőképéről is beszélt. Bírálói szerint az elnök erre hivatkozva próbál megszabadulni politikai ellenfeleitől.
17:32  "Remélem, megvan még a házam" - Helyszíni riport Irakból [13 óra 11 perce]
  Ezrével menekülnek a kurdok az iraki Kirkukból, miután az iraki hadsereg behatolt a városba és sok helyen átvették az irányítást. Az utóbbi két évben, miután kiűzték az Iszlám Állam terroristáit, a kurd pesmerga erők ellenőrizték a várost, de most úgy döntött az iraki vezetés, hogy a kurd függetlenségi szavazás miatt visszaveszik a város irányítását. Közben Bagdadból menekültek térnek haza, akik egykor az Iszlám Állam miatt hagyták el otthonukat.
17:16  Ilyen időre számíthatunk a következő napokban [13 óra 27 perce]
  A fátyolfelhőzet lassan keletre helyeződik, egyre nagyobb területen kiderül az ég.
16:53  KDNP: Soros 4700 milliárdot utalt, be fog lépni a kampányba is [13 óra 50 perce]
  A kormánypártok arra számítanak, hogy Soros György, illetve alapítványai be fognak lépni a magyar választási kampányba.

2017. október 17, kedd

14:20  Új hidat építtetünk a szomszédokkal [1 napja]
  Korábban soha nem voltak olyan jók a szlovák-magyar kapcsolatok, mint most, és az új Duna híd jelképe lehet annak, hogy ezeknek a kapcsolatoknak a jobbá tételét mindkét fél komolyan veszi - jelentette ki Robert Fico szlovák kormányfő a Komáromot a felvidéki Révkomárommal összekötő új Duna híd építésének megkezdése alkalmából rendezett ünnepségen Komáromban kedden.
14:03  Szexuális zaklatások: Robban a bomba? Megkezdődött a szavazás! [1 napja]
  Az elmúlt hetekben Magyarországon több ismert ember szexuális zaklatásáról tálalt ki. Ön szerint napvilágra kerülnek ismert hazai nevek a zaklatások elkövetői közül? Ez a mai nap kérdése. A szavazás végeredményét Simon András ismerteti 18:10-től, az ATV A nap híre című műsorában.
13:47  (18+) ?Édesanyám testrészei vettek körül? Megszólalt a felrobbantott nő fia [1 napja]
  Anyja azért lett merénylet áldozata, mert ?két tűz között helyezkedett el?: a jogrend és a törvények az egyik oldalon, az ezeket megsértők pedig a másikon- nyilatkozta a Máltán felrobbantott újságírónő fia, Matthew Caruana Galizia.
13:27  Élő adásban kért bocsánatot az LMP elnökségi tagja [1 napja]
  Ungár Péter az ATV Start című műsorában pártja programjáról, a közelgő választásokról és a paksi beruházásról is beszélt. Aztán szóba került a Momentum nyári tábora is, ahol botrányosan viselkedett.
13:22  Kizárták Navalnij ellenzéki politikust az orosz elnökválasztásból [1 napja]
  Az orosz választási bizottság kedden megerősítette, hogy Alekszej Navalnij ellenzéki politikus nem indulhat a 2018-as elnökválasztáson.
13:07  Rejtélyes halál: egy autóban, a garázsban találták meg a szerelmespárt [1 napja]
  A hatóságok is értetlenül állnak egyelőre a történtek előtt, annyi biztos, hogy nem gyilkosság történt.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest
 

Egyetlen kattintással változtathatom a betű méretet.

Csongrádi Felícia
Tatabánya
 

Mióta ezt használom felére csökkent a mobil számlám.

Szuhár Balázs
Siófok
 

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs
 

Sok pénztárca kímélő ötletet kapok rendszeresen.

Szabóné Feleki Mária
Agárd