pénztárca kímélő megoldások
 
Hetek hírek  Vegyes hírek
 

2014. október 30, csütörtök

12:46  Miért nem örül az állam a "szegények bankjának"? [5 óra 45 perce]
  Polgár András egyike azon hazai üzletembereknek, akik magánvagyonukból évente jelentős összeget szánnak arra, hogy a legszegényebbeket vállalkozni segítsék, piaci munkahelyeket teremtsenek. Kiútprogramjuk nemzetközileg elismertté vált, több országban dolgoznak a bevezetésén, itthon viszont kérdéses a folytatása. Programjuknak, amely "szegények bankja" néven vált ismertté, mennyiben van köze a bangladesi mintához?
09:46  Internetadóval ágyaznak meg az állami szolgáltatónak? [8 óra 45 perce]
  Nem csak az internetszolgáltatók piacát forgathatja fel fenekestül az internetadó bevezetése, a tervek között egy új állami vagy kormányközeli internetszolgáltató képe is felsejlik - mondta a Heteknek Mellár Tamás. Az már most nagyjából biztosra vehető, hogy a kis és közepes internetszolgáltatók vagy áthárítják az új adónemet az ügyfelekre, vagy tönkremennek.
09:46  Évek óta gyűlt a panasz [8 óra 45 perce]
  Ha a gigabájt alapú sarcot csak az amerikai beutazási-tilalom botrány "fedősztorijának" találta ki a kormány - mint azt többen feltételezik -, akkor azzal csak olajat öntöttek a tűzre. Azonban míg a netadó ügyében pusztán magának tehet szemrehányást a hatalom, hogy a világsajtó a véleményszabadságot törvényekkel korlátozó harmadik világbeli államokkal emlegeti egy sorban, a vízumgate esetében a történet több dimenziós. A Hetek amerikai források segítségével igyekezett megérteni, mit akar az ügyben az Egyesült Államok.
09:46  Kezükben volt az egyház krémje [8 óra 45 perce]
  Egyszerre nyomasztó, izgalmas, felkavaró és lehangoló Varga Ágota A tartótiszt című alkotása. A dokumentumfilm a kommunista diktatúra egyházakra gyakorolt befolyását mutatja be mindeddig egyedülálló módon: a főszereplő a Belügyminisztérium egykori alezredese, aki tartótisztként több száz fős ügynökhálózatot irányított az "egyházi reakció elhárítása" érdekében. A nyugdíjas korú férfi az arcát is adja a filmhez, elmeséli életét és pályája részleteit, sőt, hajlandó találkozni több, egykor általa figyeltetett egyházi személlyel - mindezek ellenére azonban a neve nem derül ki.
09:46  Jeszenszky: Semmi közöm az egészhez [8 óra 45 perce]
  Amikor az ember a 73. életévéhez közeledik, az idő egyre drágábbá válik. Rendkívül sürgetőnek érzem egy már 90 százalékos készültségi fokon álló könyvem - címe: Magyarország szomszédságpolitikája a rendszerváltozás idején - befejezését. Döntően ez az oka annak, hogy hazatérek. Az is nyilvánvaló ugyanakkor, hogy egy nagykövet feladata mindenek- előtt a küldő és a fogadó ország viszonyának minél jobbá, meghittebbé tétele.
09:46  ISIS-gárdisták a Templom-hegyen [8 óra 45 perce]
  Új fejezet kezdődött a jeruzsálemi Templom-hegy körüli konfliktusban - állítják izraeli és arab források egyaránt. Az izraeli parlament, a Kneszet elnökhelyettese szerint "a Hamasz és az Iszlám Állam" aktivistái "megszállták" a történelmi és vallási szempontból kiemelkedő fontosságú szent helyet. A magát az "Al-Aksza sejkjének" nevező Raed Szalah szerint viszont a zsidók készülnek arra, hogy több lépésben elfoglalják az iszlám szentélyt.
09:46  "Orbán pontosan tudja, mit kellene tennie" [8 óra 45 perce]
  Engem ez az egész ügy mélységes szomorúsággal tölt el. Közvetlen közelről szemlélem, hogy Magyarország hogyan dönti romba a sok év alatt, nagyon nagy áldozatok árán felépített presztízsét. Semmi értelme megpróbálni úgy tenni, mintha Orbán Viktor nem tudná, hogy egy súlyos külpolitikai válságról van szó, amelynek azonban elsősorban belpolitikai okai vannak. Ez nem az a helyzet, amit a propagandagépezet beindításával kezelni lehet. Kérdésére a konkrét válasz: nem hiszem, hogy az amerikai hatóságok teljesíteni fogják a magyar kérést. Ennek nyilván nem csak jogi okai vannak.
09:46  Pesti zsidó srácok [8 óra 45 perce]
  1943 év végén, 1944 elején világossá vált a magyarországi cionista ifjúsági mozgalmak vezetőségének, hogy a németek tervszerűen megsemmisítik az európai zsidóságot. 1944. március 19-én, a német megszálláskor az is egyértelművé vált a számukra, hogy a magyar zsidók az európai zsidóság utolsó maradványai. Felelősségérzetük megkövetelte, hogy minden lehetőt és lehetetlent elkövessenek a magyar zsidóság megmentésére, és meghiúsítsák a németek és magyar csatlósaik sátáni tervét.

2014. október 22, szerda

11:53  Magyar bányászok sikere Nyugat-Afrikában [1 hete]
  Négy év alatt mintegy 3 millió dollárnyi gyémántot bányászott Afrikában egy magyar cég. Nem is akárhol: a korábban véres polgárháborúja, manapság pedig a pusztító Ebola-vírus miatt hírhedt Sierra Leonéban hallhattunk róla a hírekben. Kapitány János, a TransWorld Diamond Zrt. vezérigazgatója mindezekkel együtt azt mondja, a nyugat-afrikai ország az egyik legjobb befektetési terep - és nem csak gyémántbányászok számára. Volt miről beszélgetnünk.
11:48  Jöhet a fizetős egészségügy? [1 hete]
  Korábbi kormányok már azzal megégették magukat, ha vizitdíjat vezettek be, az a vád érte őket, hogy fizetőssé kívánják tenni az egészségügyet. Ehhez képest érdekes igazán, hogy a Fidesznek most "zokszó nélkül" sikerülhet becsatornázni fizetős szolgáltatásokat az állami egészségügyi rendszerbe. A kritikusok "gazdag" és "szegény" betegek igazságtalan megkülönböztetését vetítik előre. Az elképzeléseket kidolgozó Magyar Kórházszövetség szerint azonban szó sincs erről, végre kezelhetők lesznek a magyar egészségügy alapproblémái.
11:37  Provokáció és gyújtogatások Szerbiában [1 hete]
  Csak szünetelt eddig a szerb-albán konfliktus, és egy kicsi szikra is elég, hogy újra lángra lobbanjon a nyílt ellenségeskedés. Egyelőre csak gyújtogatás formájában. Szerbiában, ahol a "balhét" látszólag a szerb-albán Európa-bajnoki selejtezőn megjelent albán zászló indította el. Számos előjele volt már a konfliktus erősödésének. A mérkőzés olyan agresszióhullámot indított el, amelynek célkeresztjében az albán pékségek állnak, de támadás érte a szabadkai dzsámit is.
11:32  Jelentés az iraki kisebbségek reménytelen helyzetéről [1 hete]
  Teljes eltűnés fenyegeti az iraki vallási kisebbségeket, nemcsak a keresztényeket, de többek között a síita vallású shabaq közösséget és a zoroasztriánus Ahl-e-Haqq csoportot is. Az életüket és vagyonukat fenyegető szunnita Iszlám Állam mellett ugyanis a síita kormány is minden eszközzel igyekszik ellehetetleníteni őket, ráadásul Kurdisztán, ahová egy jobb élet reményében menekülnek, megtagadja tőlük az alapvető emberi jogok gyakorlásának lehetőségét is a Minority Rights Group International (MRG) összefoglaló riportja szerint.
11:25  "Tudom, kik sározzák Magyarországot" [1 hete]
  Szeptemberben jelent meg Németországban Udo Ulfkotte könyve Megvásárolt újságírók - Miként irányítják a politikusok, a titkosszolgálatok és a nagytőke a német tömegmédiát? címmel. A szerző 17 éven át volt a legrangosabb német napilap, a Frankfurter Allgemeine Zeitung haditudósítója a Közel-Keleten, és az újság politikai szerkesztőjeként is dolgozott. Az olvasók nem, főnökei azonban tudták, hogy kezdettől fogva kapcsolatot tartott a német hírszerzéssel is. Most a nyilvánosság előtt leplezte le önmagát és számos vezető kollegáját.
11:20  Fejtő Ferenc szerepe az 1956-os forradalom franciaországi fogadtatásában [1 hete]
  Az 1956-os magyarországi forradalomról már az események idején, s azt követően pedig különösen sok publikáció, cikk és könyv született Franciaországban: részben magyar, részben francia szerzők tollából a legkülönbözőbb politikai-ideológiai nézetek jegyében. A már akkor is az évtizedek óta franciaországi száműzetésben élő, nagy tekintélyű, magyar származású újságíró és történész, Fejtő Ferenc volt az első, aki a francia újságolvasók és a szellemi élet elé tárta a magyar forradalom "igazságát".
11:17  Mélyponton az amerikai-magyar kapcsolatok [1 hete]
  Úgy sikerült listabotrányba keveredni az Egyesült Államokkal, hogy az amerikaiaknak igazából nincs egy összefüggő "magyarellenes" listája. A helyzet drámaiságát azonban jól tükrözi, hogy az elmúlt években "meghidegült" magyar-amerikai viszony miatt szinte mindenki biztosra veszi, hogy Washingtonban nagyobb fokozatra kapcsolták az Orbán-rendszer elleni politikát.

2014. október 17, péntek

21:25  Magvas hadüzenet [1 hete]
  Szalai János, a fővárosi Baross cukrászda vezetője néhány éve radikális döntést hozott, és a hagyományos alapanyagokat egészségesebbekkel váltotta fel. Tette mindezt azután, hogy étkezésének megváltoztatása révén gyógyíthatatlannak mondott betegségből épült fel. A mestercukrászt a részletekről kérdeztük. - Öt éve voltam kivizsgáláson, amelyen az orvosok vastagbélrákot diagnosztizáltak. Műtét után a protokoll szerinti kezelést ajánlották, ehelyett én a drasztikus életmódváltás mellett döntöttem.
18:12  A világ nagyon kicsiben [1 hete]
  A szuperfelbontású fluoreszcens mikroszkópia felfedezéséért ítélte oda a kémiai Nobel-díjat ebben az évben a Nobel Bizottság. Eric Betzig, Stefan Hell és William E. Moerner olyan módszerek kidolgozásáért kapták a díjat, amellyel a mikroszkópok felbontásának útjában álló évszázados akadályt tudták ötletes trükkökkel áthidalni.
18:09  LED it be! [1 hete]
  Az idei Nobel-díjat a fizika tudományában a kék LED továbbfejlesztéséért három japán kutató, Akaszaki Iszamu, Amano Hirosi és Nakamura Sudzsi kapta. A rangos kitüntetést az indoklás szerint a húsz évvel ezelőtt felfedezett nagy fényerejű fehér LED-ek, s ezáltal az energiatakarékos és hosszabb élettartamú fényforrások elterjedésének lehetővé tételéért ítélték oda a három szakembernek. Szakmán belül a díj meglepetést és értetlenséget is kiváltott, mivel a legelső, vörös LED, illetve a kis teljesítményű kék LED feltalálói korábban nem részesültek hasonló elismerésben.
18:04  Iskolai terrorizmus [1 hete]
  Az iskolai lövöldözések elkövetőinek többségét társai korábban üldözték, zaklatták, fenyegették vagy megtámadták. A csoporthoz tartozás vágya rendkívül erős a gyerekekben, ezért ritkán szólnak a felnőtteknek a zaklatásról, de ha mégis, akkor se kapnak tőlük sok segítséget. Ezért írta meg az iskolai erőszakkal kapcsolatos felvilágosító könyvét a kanadai Barbara Coloroso.
13:06  Célra tarts, Bajnok! [1 hete]
  Tudakozó alapján hívom Gurisatti Gyulát Dunaújvárosban.- Jó napot kívánok - bemutatkozom -, Gurisatti Gyulával szeretnék beszélni. (Háttérben talán műhely zaja.)- Szevasz Sas! Már vártam a hívásod.- Sas? De én nem a Sas vagyok.- Jaj, elnézést, teljesen olyan a hangja. Együtt dolgozunk, aztán így szólítom, hogy Sas.Nevetünk.- A világon semmi baj, számomra öröm, ha Sasnak neveznek, mindig szerettem volna, de még sosem jött össze. Mit tetszik dolgozni?- Asztalos vagyok.
12:55  Árral szemben - de sikeresen [1 hete]
  2008 óta ritkán telt el úgy hónap, hogy ne találkoztunk volna a hazai bankszektort érintő csoportos létszámleépítésekről, fiókbezárásokról és egyéb költségcsökkentő intézkedésekről szóló hírekkel a médiában. Minden pénzügyi szolgáltató igyekezett alkalmazkodni a kialakult helyzethez, és így akadtak olyanok is, akik a tényezők mérlegelése után a kivonulás mellett döntöttek. Mindezzel párhuzamosan pedig az ügyfelek gondolkodása és a pénzügyi szektorhoz való hozzáállása is átalakult.
12:53  Reformpróféták [1 hete]
  Löw Lipótnak és az őt a szegedi rabbiszékben 1878-ban követő fiának, Immanuelnek az élete két évszázadon ívelt át. Lipót a reformkorban volt vezéralakja a zsidók polgárosodásának, vallási reformjának és magyarosodásának, tudományos munkásságával pedig korábban nem látott magasságokba emelte a magyar zsidó művelődéstörténetet. Fia, Immanuel hiába volt közel hét évtizeden át a zsidó tudomány egyik óriása, az utolsó zsidó polihisztor, a világszerte ismert orientalista, élete végén megtagadták tudósként, magyarként, emberként egyaránt.
12:50  Tovább menetelnek az iszlamisták [1 hete]
  Zavartalanul folytatja ámokfutását az Iszlám Állam. A dzsihadisták két fronton is győzelem előtt állnak: Szíriában elfoglalhatják a török határnál fekvő Kobani városát, Irakban pedig egész Anbár tartomány az irányításuk alá kerülhet, amivel még közelebb kerülhetnek a fővároshoz. Bagdadban közben állandóak a merényletek, ami azt jelzi, hogy az Iszlám Állam fegyveresei már bent vannak a városban. A szélsőségesek a brutális kivégzésekkel sem hagytak fel, a jazidi nőkkel szembeni visszaéléseiket pedig meg is ideologizálták.
12:45  Tömegsírok és eltűnt diákok Mexikóban [1 hete]
  Sokkolta a mexikói közvéleményt annak a negyvenhárom főiskolai hallgatónak az eltűnése, akik azért tüntettek szeptember végén, mert országukban előnyben részesítik a városi tanárokat a vidékiekkel szemben. A heves tiltakozások során fegyveresek lelőttek hat diákot, a hatóságok pedig később a város egy elhagyatott részén tömegsírokat találtak. Azonban az eddig azonosított holttestek nem az eltűnt személyekéi.
12:44  Titkos paktum a székely autonómiáról? [1 hete]
  Létezik-e az erdélyi magyar politikának egy évtizedekre előre megírt forgatókönyve, amelyben a magyarság képviselői feladták az autonómiatörekvés eszméjét? Nagy Árpád politológus szerint van ilyen paktum. Nincs azonban több évtizedes titok, mert már 1993 nyarán fény derült a később Neptun-gate néven elhíresült titkos - amerikai közvetítéssel folytatott román-magyar - tárgyalásokra, amelyek ma is a politikai együttműködés alapjait képezik.
12:35  Hibátlan emlékmű [1 hete]
  Senki számára nem kérdés, hogy Helmut Kohl, Németország nyugalmazott kancellárja a német egység megteremtőjeként, nagy jelentőségű politikusként vonul be a történelembe. Kérdés azonban, hogy azt a 200 hangszalagot, amelyeken 630 órán át kendőzetlen nyíltsággal beszél kollégáiról, barátairól és ellenfeleiről, megismerheti-e az utókor, vagy végleg eltűnnek oggersheimi bungalója pincéjében - hála második felesége azon törekvéseinek, hogy az idős kancellár emlékművén egyetlen karcolás se legyen.
12:28  A Kishantos-botrány okai [1 hete]
  Hadat üzent a hatalom a Kishantosi Vidékfejlesztési Központnak. Másként ugyanis nehezen értelmezhető, hogy a biogazdálkodást folytató intézményt megfosztották földjétől. Kishantos 452 hektár területtel rendelkezett, ennek nagyobb részét az államtól bérelte. Az állam azonban újrapályáztatta a földet, és furcsa mód nem a kishantosiak nyertek. Bár a vesztesek több pert indítottak, melyek még nem zárultak le, az új bérlő a nyáron beszántotta a termést, majd néhány hete permettel és vegyszerrel ment a földre, ezzel tönkretéve a biominősítést.
12:26  Eltűnnek a képzett harmincasok? [1 hete]
  Emelkedik a kivándorlási tendencia Magyarországon, és továbbra is nagy arányban megy ki a képzett, 40 év alatti korosztály, ha kell, családostul is. Aggasztó viszont, hogy a kint élő magyarok alig egytizede tervez biztos visszatérést - többek között ez derül ki egy új, nemzetközi kutatási projektből, melynek eredményei a héten láttak napvilágot.
12:22  Meglepetésemberek [1 hete]
  Békéscsabán zsarolják egymást és megbéníthatják a várost a sértődött fideszesek, Gyöngyösön a mérleg nyelve lettek abszolút kisebbségben, Szegeden pedig egy drága kampányt buktak, hogy aztán újabb négy évet üljenek a Botka vezette város ellenzéki padjában. Körkép tanulságokkal.
12:18  Fény az alagút végén [1 hete]
  A klinikai halál beállta után még percekig megmaradhat a tudat - állítja egy nemrégiben megjelent tanulmány, amely tudományos alapossággal igyekezett utánajárni a köznyelvben "halálközeli élménynek" nevezett jelenségnek. Bár ezeket az élményeket sokan szkepticizmussal kezelik, Dr. Sam Parnia, a New York-i Állami Egyetem munkatársa és csapata gondosan előkészített kísérletek során igyekezett meggyőződni valóságukról. A tudományos igényű cikk a Resuscitation (Újraélesztés) című orvosi szaklapban jelent meg.

2014. október 16, csütörtök

07:46  Nobel-díj a gyermekekért [2 hete]
  Október 10-én az egész világ Malalát ünnepelte. Szinte napra pontosan két évvel azután, hogy a tálibok fejbe lőtték, amiért nyilvánosan kiállt a lányok oktatáshoz való jogáért, a 17 éves pakisztáni lány a legfiatalabbként csatlakozhatott a Nobel-békedíjasok klubjához, ami 8 millió norvég koronával (300 millió forinttal) jár. Ugyanezen a napon a másik díjazott, Kailás Szatjárti indiai gyermekjogi harcos Twitter-követőinek száma néhány óra alatt alig százról több tízezerre ugrott. A gyermekmunka ellen küzdő Szatjárti 60 évesen lépett ki a teljes ismeretlenségből.
07:46  Trollok, a hétköznapi szadisták [2 hete]
  Nemrégiben hoztak nyilvánosságra egy, az internetes trollok személyiségjegyeit vizsgáló kutatást. A projekt végkövetkeztetése: a névtelenség kiváló terep az antiszociális egyének antiszociális hobbijának, mely egyébként szoros összefüggést mutat a hétköznapi értelemben vett szadizmussal, és még jó pár személyiségzavarral.
07:46  Norvégiára mindenütt odafigyelnek [2 hete]
  "Ahol válság van a világon, ott felbukkan egy norvég is" - így jellemezte egyszer Geir Lundestad, a Nobel Intézet elnöke a nemzetközi konfliktuskezelésben kiemelkedő szerepet játszó skandináv ország aktivitását. Tény, hogy Norvégia nemcsak a közel-keleti békeközvetítésben játszott kiemelkedő szerepet, hanem a világ más térségeiben - Dél-Amerikától a Csendes-óceánig - is közvetített egymással háborús viszonyban álló felek között. Hogy miért vállalja Norvégia az ezzel járó erőfeszítéseket és költségeket?
07:46  Rakéták után segélylicit [2 hete]
  Az egy főre jutó nemzetközi segélyek tekintetében eddig is a Palesztin Hatóság kapta a világon a legnagyobb támogatást, ám most abszolút összegben is az első helyre kerültek, miután a kairói donorkonferencián újabb 5,4 milliárd dollárt ajánlottak fel a részt vevő országok. (Ez az összeg mintegy 1300 milliárd forint, ami az idei évre tervezett magyar költségvetési hiány másfélszeresének felel meg, és 330-szorosa a viták kereszttüzébe került magyarországi civileknek szánt Norvég Alapnak).
07:46  "Lesz még Magyarországon baloldali kormány" [2 hete]
  Orbán Viktor a választásokat értékelve azt mondta, hogy - idézem: "a választás végkifejlete egy sohasem tapasztalt méretű összefogás, együttműködés és egység". Nekem nem így tűnik, mert alacsony részvétel mellett a korábbiaknál kevesebb szavazatot kapott a Fidesz. Tarlós István soha nem kapott ilyen kevés voksot, mint most. A kerületek és a nagyvárosok többségében győztek ugyan, de sokat vesztettek a Fidesz jelöltjei. A 8 millió szavazópolgár 20 százaléka voksolt most a Fidesz jelöltjeire.
07:46  Meglepő és tanulságos - Önkormányzati választások 2014 [2 hete]
  A választások tanulsága, hogy a Fidesz csökkenő társadalmi támogatottsága mellett is képes volt megőrizni az önkormányzati szférában a dominanciáját, aminek egyértelműen az az oka, hogy ellenfelei képtelenek országosan választási lehetőséget felmutatni Orbán Viktorral és csapatával szemben. Ahol többnyire MSZP-s, kisebbrészt jobbikos politikus tudott alternatívát "képezni", ott meglepő eredmények születtek, azaz a Fidesz olykor megalázó vereséget szenvedett, ami azt mutatja, hogy ha bármikor megbomlik az országos erőegyensúly, akkor a Fidesz is nagy bajba kerülhet.
07:46  Értékelik a melegeket [2 hete]
  Drámai változást tükröz a Vatikán homoszexuálisok felé tanúsított magatartásában a püspöki szinódus számára készült vitaanyag. Az új dokumentumot október 13-án, a szinódus félidejében ismertette a Vatikánban Ferenc pápa jelenlétében Erdő Péter bíboros, szinódusi főrelátor.

2014. október 10, péntek

14:14  Panama jobban teljesít [2 hete]
  A Gallup ismét elkészítette aktuális "boldogságindexét". A 2013-as felmérések alapján készült elemzésből megtudhatjuk, hogy mely országokban szeretnek leginkább élni az emberek. Az kevésbé meglepő, hogy az utolsó helyeken végzett Afganisztán és Szíria, de a több mint száz országot érintő felmérés szerint a legelégedettebbek Panama lakói. Magyarországon a pénzügyi gondok miatt szenvednek a legtöbben.
14:13  Kukoricatörésre vitték a dolgot [2 hete]
  Gyerekkoromban az ősz biztos jele volt a család egyik nagy napja, a kukoricatörés. Április negyedikén a felszabadulást krumplirakással ünnepeltük, augusztus huszadika pedig általában a felszedéséről szólt. Ezek voltak a nem szeretem napok, meleg volt, semmi izgalom, csak a monoton, izzasztó munka. Estére teljesen elfáradva, összetörve kerültünk haza. Azonban a kukoricatörés más volt, már csak azért is, mert ide nem volt elég a szűk családi kör: szomszédok, rokonok, munkatársak jöttek és dolgoztak együtt, nagy volt a felfordulás.
14:11  Idősfóbia [2 hete]
  A 20. század során a föld népessége kétszer is megduplázódott. Ez a veszély viszont ma már egyáltalán nem fenyeget, hiszen a születési ráta a világ nagy részén meredeken csökken. A világgazdaságot viszont ez sem hagyja majd érintetlenül. Küszöbön áll egy másfajta demográfiai változás: a 65 év feletti lakosság létszáma az elkövetkező 25 évben várhatóan a duplájára emelkedhet (600 millióról 1,1 milliárdra). És ami ezzel párhuzamosan zajlik, hogy ez az idős generáció egyre nagyobb mértékben van jelen - az amúgy rendre szűkülő - munkaerőpiacokon is.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

Minden fontos hír megtalálható, egy helyen

Suhajda Gergely
Debrecen
 

Csak ráviszem a kurzort a címre és gyorsan átfuthatom a hírek rövid tartalmát.

Győrfi Bence
Debrecen
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár