pénztárca kímélő megoldások
 
Objektív Hírügynökség hírek  Vegyes hírek
 

2017. december 16, szombat

18:23  Baleset Székesfehérvár külterületén [11 óra 47 perce]
  A várost elkerülő útszakaszon az Újcsóri körforgalomnál teljes szélességében lezárták a rendőrök az utat egy baleset miatt értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.
17:06  Új információk az 5205-ös úti balesetről [13 óra 4 perce]
  Egy 31 éves kunszentmiklósi férfi vesztette életét a balesetben - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel szombaton a megyei RFK sajtószolgálata.
09:06  Torlódás a 44-es főúton [21 óra 4 perce]
  Egy teherautó műszaki mentése miatt teljesen lezárták a főutat szombaton reggel Nyárlőrinc külterületén a rendőrök, a roncs elszállítása és újabb baleset miatt továbbra is torlódik a forgalom - tudatta az Objektív Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.
08:46  Játékdoboz, chipszes és kekszes doboz rejtette a kábítószert [21 óra 24 perce]
  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei több mint 11 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy menetrend szerint közlekedő autóbuszban, Röszkén - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Némedi-Varga Éva pénzügyőr alezredes sajtóreferens.

2017. december 15, péntek

19:17  Jövőre is oktatják a diákokat a vásárhelyi állatvédők [1 napja]
  A Németh László Gimnázium és Általános Iskola 5. osztályosainak tartotta idei utolsó óráját a felelős állattartásról a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. A diákok megtudhatták, hogy miért fontos az ivartalanítás. Egyrészt azért, mert ez is hozzátartozik a felelős állattartáshoz, másrészt pedig ez az egyetlen humánus módszer, amivel megelőzhető a fölös szaporulat. Így kevesebb kóbor állat lehet az utcákon és csökkenhet a menhelyeken, állatotthonokban lévő kutyák és cicák száma is - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete.
19:17  Újabb tragikus baleset Bács-Kiskunban [1 napja]
  Az 5205-ös számú úton történt karambolban egy férfi életét vesztette - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.
13:39  Tragikus baleset Kecskeméten -frissítve [1 napja]
  Egy 60 éves nő vesztette életét a pénteki ütközés során - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.
12:46  Sikeresen zárultak a tárgyalások az egyiptomi növényegészségügyi hatósággal [1 napja]
  A 2012 óta folyamatban levő egyeztetések eredményeként Egyiptom Mezőgazdasági és Talajvédelmi Minisztériuma 2017. december 10-én kiadta az engedélyt a magyar búza észak-afrikai országba irányuló exportjára. Ezzel elhárultak a búza kivitelünk előtt mindeddig fennálló akadályok, megszűntek a vonatkozó növényegészségügyi korlátozások - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
09:57  Több százezer fát ültetnek a Kiskunságban [1 napja]
  Már zajlanak az erdősítési munkálatok a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság működési területén. A lombhullást követően a kora tavaszi időszakig 70 hektáron, csaknem 350 ezer darab, őshonos fajokból álló facsemetét ültet a Tisza-völgyében és a Homokhátságon a nemzetipark-igazgatóság - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság.
09:01  Gyakornokok búcsúztatása a Szegedi Ítélőtáblán [1 napja]
  A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának hét hallgatója fejezte be ősszel megkezdett gyakornoki munkáját a Szegedi Ítélőtáblán. Ebből az alkalomból dr. Harangozó Attila, az ítélőtábla elnöke és dr. Hámori Attila elnökhelyettes beszélgetett el a hallgatókkal arról, hogyan érezték magukat a bírósági közegben e három hónap alatt - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Bátyi Zoltán sajtótitkár.
07:39  Megszűnt a forgalomkorlátozás Jászberénynél [1 napja]
  A rendőrök befejezték a helyszínelést a 31-es számú főúton, Jászberény külterületén, ahol korábban baleset történt - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.
07:39  Halálos baleset Kecskeméten [1 napja]
  Félpályás forgalomkorlátozás van érvényben a helyszíni szemle idejére - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.

2017. december 14, csütörtök

17:23  Halálos baleset a 8-as úton is [2 napja]
  Félpályás útlezárás van érvényben Litér közelében, ahol baleset történt csütörtökön koraeste - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.
17:17  Tragikussá vált a baleset [2 napja]
  Az egyik sérült meghalt az 54-es úti balesetben, továbbra is teljes útlezárás mellett folyik a helyszíni szemle Soltvadkert térségében - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálata.
16:39  Elsőként adták át idén "Az Év Tanyája" díjat [2 napja]
  Fontos, hogy a magyar vidékre jellemző létforma a tanyasi élet fennmaradjon és élő hagyománnyá váljon - mondta Nagy István, az agrártárca parlamenti államtitkára Az Év Tanyája 2017 díjátadó ünnepségen, a Földművelésügyi Minisztériumban - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM sajtóiroda.
16:39  Baleset az 54-es főúton [2 napja]
  Teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök Soltvadkert közelében, ahol baleset történt csütörtökön koraeste - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.
12:57  Ideje Ügyfélkaput nyitni! [2 napja]
  Akinek még nincs, érdemes Ügyfélkaput nyitnia, mert a regisztráció csak pár percig tart, de annál több előnnyel jár. Ehhez személyazonosító igazolványra és aktív e-mail címre van szükség. Ügyfélkapun sok más mellett az adóügyek is egyszerűbben, kényelmesebben intézhetők - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
11:28  folkTREND! - viselet-bemutató a hagyományok és a modernitás jegyében [2 napja]
  A magyarság hagyományos öltözködési kultúráját, népi motívumait felvonultató divatbemutatót szervezett a Földművelésügyi Minisztérium "folkTREND! - A hagyomány a régi, a stílus új" címmel Budapesten. A hungarikumokért is felelős tárca a hagyományokat újragondolt formában bemutató kezdeményezést tavaly indította útjára, amelynek újabb állomása volt a tegnapi rendezvény - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM sajtóiroda.
11:28  Rekordok éve a Pilisi Parkerdőben [2 napja]
  A főváros környéki erdőterületen a természet és az ember évezredek óta együtt él. Idén mindkét aspektus tekintetében gyarapodásnak örülhetett a Pilisi Parkerdő: az egyébként is gazdag erdei élőhelyeken új fajok jelentek meg, miközben a természeti kincsekre és a turisztikai létesítményekre kíváncsi látogatók létszáma is csúcsokat döntött. Mocsári teknős, rétisas és fekete gólya, 20 ezer fő egyetlen kilátóban, tizenötezernél is több erdei iskolás gyerek - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Pilisi Parkerdő Zrt.
09:34  Több mint 3 és fél tonna méz megsemmisítését rendelte el a Nébih [2 napja]
  Előzetes adatgyűjtést követően egy méztermelőnél tartott élelmiszerbiztonsági és nyomon követési vizsgálatot a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). A többszöri, mintavétellel egybekötött ellenőrzések során a szakemberek 21 hordó (kb. 3600 kg) igazolatlan eredetű, illetve hamisított mézet találtak. A Nébih elrendelte a jogsértő tételek forgalomból történő kivonását és megsemmisítését - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

2017. december 13, szerda

17:50  Tragikus baleset Nyárlőrinc külterületén is [3 napja]
  Két személyautó ütközött össze a 44-es főúton Nyárlőrinc közelében - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.
17:50  Halálos baleset az 54-es főúton [3 napja]
  Egy személyautó ütött el egy gyalogost Kecskemét és Jakabszállás között - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.
15:57  Karácsony előtt is válasszuk a termelői piacot [3 napja]
  Aki egészséges, friss, minőségi magyar élelmiszerekből kívánja elkészíteni például a karácsonyi menüt, bátran válassza a termelői piacokat bárhol az országban - mondta a földművelésügyi miniszter a Kossuth Rádió 180 perc és az M1 Ma reggeli műsoraiban - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
15:34  Vektormentes időszak 2017- egyszerűbbé válik a kéknyelv betegségre fogékony állatok kiszállítása [3 napja]
  A kéknyelv betegséget terjesztő törpeszúnyogok átmeneti inaktivitása miatt 2017. december 4-étől a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) hazánk teljes területére kihirdette a szezonális vektormentes időszakot. Ennek megfelelően ismét lehetővé vált a kéknyelvre fogékony, továbbtartásra szánt állatok előzetes védőoltás nélkül történő kiszállítása Magyarországról az alacsonyabb kockázatú, illetve a betegségtől mentes területekre - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
15:34  Tovább gyorsul a hazai közutak fejlesztése, felújítása [3 napja]
  A közúthálózat bővítése a következő években összesen mintegy 2500 milliárd forintos ráfordítással kap új lendületet, e keretösszeg több mint felét hazai költségvetési forrás fedezi. A tervek megvalósítása jó ütemben halad: a kormányhatározatban nevesített beruházások több mint 70 százaléka már legalább a szerződéskötésig eljutott - hangzott el a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közös évzáró sajtótájékoztatóján, 2017. december 13-án, Budapesten - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
08:17  Petárdát birtokolni és használni továbbra is tilos [3 napja]
  Négy fiatalkorú fiúval szemben kezdeményeztek szabálysértési eljárást a Fehérgyarmati Rendőrkapitányságon - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.
08:17  Illegális migránsok Bács-Kiskunnál [3 napja]
  Az elmúlt 24 óra határrendészeti eseményeiről tájékoztatta az OBJEKTÍV Hírügynökséget a megyei RFK sajtószolgálata.

2017. december 12, kedd

13:34  Halott nő a XIII. kerületben [4 napja]
  A 43 éves budapesti asszony bűncselekmény áldozata lett - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
13:34  Robbantással fenyegetett [4 napja]
  A tiszakécskei rendőrök másfél órán belül elfogták a közveszéllyel fenyegető férfit - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
13:28  Kamionosra támadt [4 napja]
  A székesfehérvári nyomozók lezárták a súlyos testi sértés miatt indított nyomozást - értesült az OBJEKTÍV hírügynökség a rendőrség közleményéből.
13:28  Meghalt a Baján elgázolt gyalogos [4 napja]
  A lakosság segítségét kérik a bajai rendőrök a baleset körülményeinek tisztázásában - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.
05:17  Házilag átalakított autóbusz rejtette a kábítószert [5 napja]
  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei majdnem 60 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy szerb autóbuszban, Röszkén - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Némedi-Varga Éva pénzügyőr alezredes sajtóreferens.

2017. december 11, hétfő

18:28  Magyarország támogatja a FAO munkáját, amelynek célja az éhínség felszámolása [5 napja]
  Tíz éves évfordulóját ünnepli Magyarország és az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete annak, hogy Budapestre költözhetett a FAO Európai és Közép-Ázsiai regionális hivatala, valamint a Közös Szolgáltató Központ. Az ünnepi rendezvényt - melynek címe "a FAO 10 éve Magyarországon" - Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter nyitotta meg - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
17:06  Baleset az M0-ás autóúton [5 napja]
  Budapest XXII. kerületének térségében egy személyautó szalagkorlátnak ütközött - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a mgyei RFK sajtószolgálatától.
17:06  Emberölés Rácalmáson [5 napja]
  Bűncselekmény áldozata lett egy helyi férfi. A Fejér megyei rendőrök keresik a férfi feleségét, a 41 éves Godo Aizadát - tudatta az Objektív Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.
16:17  A 2020 utáni Közös Agrárpolitikáról [5 napja]
  Az uniós agrárminiszterek első alkalommal vitatták meg a 2020 utáni Közös Agrárpolitikáról megjelent bizottsági közleményt - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
09:34  Szén-monoxid miatt riasztott az érzékelő Kincsesbányán [5 napja]
  Egy átfolyós vízmelegítő működése közben szivárgott vissza a szén-monoxid egy társasházi lakásban december 10-én, vasárnap éjszaka Kincsesbányán - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól.
09:17  Állatkínzás miatt kell felelniük [5 napja]
  A Szegedi Rendőrkapitányság vádemelést javasol egy pécsi nővel és lányával szemben, akik egy bőröndbe zártak, majd magára hagytak egy kutyát Szeged belvárosában - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.
07:57  Rendőrnek adta ki magát a nemzetőr [5 napja]
  A kőbányai rendőrök elfogták azt a férfit, aki 850 eurót vett el egy külföldön élő magyar állampolgártól - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a BRFK közleményéből.
07:50  Illegális migránsok Bács-Kiskunnál [5 napja]
  Az elmúlt 24 óra határrendészeti eseményeiről tájékoztatta az OBJEKTÍV Hírügynökséget közleményében a megyei RFK sajtószolgálata.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

Egyetlen kattintással változtathatom a betű méretet.

Csongrádi Felícia
Tatabánya
 

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks
 

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs