pénztárca kímélő megoldások
 
Objektív Hírügynökség hírek  Vegyes hírek
 

2017. április 28, péntek

12:20  Újra látogathatóak a Pilisi Parkerdő turistaútjai [14 óra 46 perce]
  A tavaszias, kis hidegfronttal kecsegtető hosszú hétvége előtt a Pilisi Parkerdő Zrt. örömmel tudatja a természetjáró társadalommal, hogy a múlt heti extrém csapadék- és hóhelyzet miatt lezárt turistautak többségét az erdőgazdaság munkatársai már megtisztították, így a múlt héten kiadott lezárást feloldják. A károk felmérése jelenleg is zajlik - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Lomniczi Gergely szóvivő.
12:20  Ünnepnapi menetrend szerinti közlekedés a fővárosban május 1-jén, hétfőn [14 óra 46 perce]
  2017. május 1-je, hétfő a munka ünnepe. A fővárosi közösségi közlekedés járatai az ünnepnapokon érvényes menetrend szerint indulnak. A Budapesten idén is megrendezett Nagy Futam versenyautós rendezvény, valamint egyéb május 1-jei programok miatt április 30-án és május 1-jén több fő közlekedési útvonalat is lezárnak, ehhez kapcsolódóan az érintett buszok, trolibuszok és villamosok közlekedése változik majd - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Budapesti Közlekedési Központ.
12:20  Eb-re készülnek a sárkányhajósok [14 óra 46 perce]
  Sárkányhajósok lepik el a hétvégén a bajai folyópartot, hiszen nem kevesebb, mint 600-700 versenyző ül 20, illetve 10 fős hajókba a sportág idei hosszútávú magyar bajnokságán. A megmérettetésre nevezett 37 legénység a vasárnapi versennyel kezdi meg a felkészülést a nyári Klub Legénység Európa-bajnokságra, illetve a jövő évi hazai rendezésű 11. IDBF Klub Legénység Világbajnokságra - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ Sajtó.
12:20  Kihívás Napja - Május 8-ig csatlakozhatnak a munkahelyi csapatok [14 óra 46 perce]
  A Magyar Szabadidősport Szövetség (MSZSZ) meghosszabbította a nevezési határidőt az idei "Kihívás (hó)Napjára" a munkahelyek képviselői és a médiacsapatok számára, így az új jelentkezési határidő: május 8 - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Magyar Szabadidősport Szövetség.
10:57  Érdi vezet Franciaországban [16 óra 9 perce]
  Hat futam Érdi Mária vezet összetettben a vitorlázók Világkupa-versenyén. A viadalnak a franciaországi Hyeres ad otthont, ahol Érdi a Laser Radial hajóosztályban az élről várhatja a folytatást - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Magyar Vitorlás Szövetség.
10:57  Őrizetben a csaló [16 óra 9 perce]
  A gyanú szerint több millió forintot csalt ki két velencei lakostól a szabadszállási férfi - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

2017. április 27, csütörtök

18:53  Hat magyar arany az ausztriai kick-box világkupán [1 napja]
  Hat arany-, négy ezüst- és nyolc bronzérmet szereztek a magyar felnőttek az Ausztriában megrendezett kick-box világkupán. A viadalon 32 ország közel 1200 sportolója vett részt. Innsbruckban a gyerekektől a veteránokig több korosztályban, öt szabályrendszerben - pointfighting, light-contact, kick-light, full-contact és K1 - léptek tatamira, illetve szálltak ringbe az indulók - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Bányász Árpád.
18:53  8 év 6 hónap börtönre ítélték a "földön kívüli" csalót [1 napja]
  A büntetési tétel tekintetében helybenhagyta a Szegedi Ítélőtábla a Szegedi Törvényszék ítéltét, így 8 év 6 hónap börtön ítélte a táblabíróság azt a férfit, aki éveken át különböző módszerekkel, nem létező beruházásokra hivatkozva, magát földönkívüli személynek beállítva, mintegy 410 millió forintot csalt ki a megtévesztett sértettekből - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Bátyi Zoltán sajtótitkár.
18:42  Részletekben is fizethető a személyi jövedelemadó [1 napja]
  A fizetendő személyi jövedelemadóra és egészségügyi hozzájárulásra, ha összegük nem több mint 200 ezer forint, idén is kérhető pótlékmentes részletfizetés az szja-bevallásban. Az első részlet megfizetésének határideje 2017. május 22 - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
18:42  Együttműködési megállapodást kötött a NÉBIH és az OGYÉI [1 napja]
  Az élelmiszer-biztonsággal és az egészséges táplálkozással kapcsolatos hatékony társadalmi szemléletformálás elősegítése érdekében együttműködési megállapodást kötött április 26-án a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) és az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI). A dokumentumot dr. Oravecz Márton, a NÉBIH elnöke és Dr. Pozsgay Csilla, az OGYÉI főigazgatója látta el kézjegyével - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
07:42  Halálos baleset Bácsalmáson [1 napja]
  Egy 59 éves helyi férfi halt meg a balesetben - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

2017. április 26, szerda

17:04  A közlekedés jövőjéről szól idén a Mobilitási Héthez kapcsolódó kreatív pályázat [2 napja]
  A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Földművelésügyi Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európa legnagyobb közlekedéssel összefüggő környezetvédelmi kampányához csatlakozva ismét meghirdeti egyéni, családi és csoportos kreatív pályázatát. A kiírók a 2017-os Európai Mobilitási Hét "KÖZÖS ÚT, KÖZÖS JÖVŐ" témájához kapcsolódva a tiszta, intelligens és közösségi közlekedési lehetőségeket népszerűsítő alkotásokat várnak - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
17:04  Elhelyezték a pécsi Kosárlabda Akadémia alapkövét [2 napja]
  "Olyan utánpótlás-nevelő intézmény épül, amely miatt nemcsak Magyarországról, hanem az egész régióból is érkezhetnek Pécsre akár családostul tehetséges fiatalok, akik a legmagasabb színvonalú szakmai képzésben és a legjobb technikai feltételek között szeretnék megalapozni jövőjüket a sportágban" - jelentette ki az eseményen Boros Anita, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkára 2017. április 26-án - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
10:57  Aszalt szilva fajtabírálatot tartott a NÉBIH [2 napja]
  18 szilvafajta aszalt mintáit ismerhették meg szakértők és aszalt szilva kedvelők a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) múlt hét pénteki aszalt szilva fajtabemutatóján, Budapesten. A rendezvényt megnyitó szakmai kerekasztal beszélgetésen az ágazat képviselői osztották meg tapasztalataikat az aszalt szilva jelentőségéről, a különböző fajták aszalhatóságáról, beltartalmi értékeiről, valamint az aszalt szilva piaci lehetőségeiről, majd "laikus" aszalt szilva kedvelőkkel együtt érzékszervi bírálaton értékelték a fajtákat - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
10:57  Lezárt akta: Megszúrta a fiát [2 napja]
  A nyomozás befejezve, vádemelést javasol a rendőrség - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.
10:57  Kilenc év börtön emberölési kísérletért [2 napja]
  Helybenhagyta a Szegedi Ítélőtábla az emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt Sz. J. (1951) ellen indított büntetőügyben a Gyulai Törvényszék I. fokon meghozott ítéletét, így a vádlott jogerős büntetése 9 év börtön és 5 év közügyektől eltiltás lett. Az ítélet indoklásában elhangzott: az I. fokú bíróság helyes döntést hozott, amikor - tekintettel az emberölési cselekmény kísérleti szakban maradására és a vádlott idős korára - a kiszabható szabadságvesztés középmértékénél (13 év 9 hónap) enyhébb büntetést szabott ki. Ez a büntetés nem olyan enyhe, hogy lényeges szigorítása lenne indokolt, ugyanakkor az enyhítésre sem látott semmilyen okot a táblabíróság. A jogerős ítélet ellen fellebbezésnek nincs helye - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Bátyi Zoltán sajtótitkár.

2017. április 24, hétfő

21:09  Torna Eb: Megérkezett a sikercsapat [4 napja]
  Újságírók, szurkolók, sportolók, sportvezetők hada várta a kora este a budapesti Tornacsarnok előtt a kolozsvári Európa-bajnokságon sikeresen szereplő magyar tornászválogatottat - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
20:57  245.9 kilométerrel győzött a vb-re készülő ultrafutó [4 napja]
  Csécsei Zoltán megnyerte a sárvári 24 órás ultrafutó versenyt. A Hammer Team tagja 245.9 kilométerrel győzött - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
20:57  Világjátékok - Két ezüst, egy bronz az aerobikosoktól a tokiói Világkupán [4 napja]
  Jó formában vannak a Világjátékokra készülő aerobikosok. A tokiói Világkupán ugyanis három érmet is begyűjtöttek felnőtt versenyzőink - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
20:57  Magyar aranyak az uszonyosúszó világkupán [4 napja]
  Nyolc arany-, két ezüst- és három bronzérmet nyertek a magyarok az uszonyosúszó világkupa-sorozat lengyelországi állomásán. A Világjátékok-résztvevő Senánszky Petra, Kosina Gergő és Sincki Ádám fölényes diadalai bizakodásra adnak okot három hónappal a rangos multisport-esemény előtt - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
07:57  Baleset az M7-es autópályán [4 napja]
  Pázmánd térségében, a Balaton felé vezető oldalon két jármű ütközött össze hétfőn a reggeli órákban, ezért forgalomkorlátozásra kell számítani az arra közlekedőknek - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

2017. április 23, vasárnap

16:53  Torna Eb: Kovács újabb pontszerző helye [5 napja]
  Újabb pontszerző helyet szerzett Kovács Zsófia a tornászok kolozsvári Európa-bajnokságának gerenda döntőjében, ahol a hatodik helyen végzett - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
12:04  Harley-t az átalakított autóval sem tudták átverni [5 napja]
  Csaknem 2500 doboz adózatlan cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei három személygépjárműben Röszkén és Ásotthalmon. A dohányterméket lefoglalták, a sofőrök ellen feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Némedi-Varga Éva pénzügyőr alezredes sajtóreferens.

2017. április 22, szombat

20:09  Torna Eb: Berki ezüstérmes lólengésben, Dévai bronzérmes ugrásban [6 napja]
  Továbbra is remekelnek a magyarok, újabb érmeket szereztek tornászaink a kolozsvári Európa-bajnokságon, Berki Krisztián lólengésben második lett, Dévai Boglárka ugrásban a dobogó harmadik fokára állhatott, míg Kovács Zsófia felemáskorláton és ugrásban is a pontszerző hatodik helyen végzett - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
20:09  Torna Eb: Miniszterelnöki gratuláció Kovács Zsófiának [6 napja]
  Óriási megtiszteltetésben volt része az Európa-bajnoki ezüstérmes Kovács Zsófiának, ugyanis miniszterelnöki köszöntő levelet kapott Kolozsváron, a kontinensviadal helyszínén - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
13:53  Gyanút keltett a csipogó doboz [6 napja]
  10 példány tengelicet és 800 szem gyógyszer találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy személygépjárműben Röszkén. A madarakat, valamint a gyógyszert lefoglalták a járművet vezető férfi ellen feljelentést tettek - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Némedi-Varga Éva pénzügyőr alezredes sajtóreferens.
13:53  Gyorshír: Dévai bronzérmes az Eb-n [6 napja]
  Folytatódott a csoda a tornászok kolozsvári Európa-bajnokságán, Dévai Boglárka az ugrás fináléjában 14.317 ponttal bronzérérmes lett - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.

2017. április 21, péntek

21:09  Megtalálták az eltűnt kisfiút [7 napja]
  Egy II. kerületi bevásárlóközpontban találták meg épségben a fiút a biztonsági őrök - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
21:09  Torna Eb: Kovács sporttörténelmi ezüstérme [7 napja]
  Sporttörténelmet írt Kovács Zsófia a tornászok kolozsvári Európa-bajnokságán, ahol az egyéni összetett döntőben ezüstérmet szerzett - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
21:04  Gyorshír: Kovács ezüstérmes az Eb-n [7 napja]
  Szenzációs eredményt ért el Kovács Zsófia a tornászok kolozsvári Európa-bajnokságán, ahol 55.432 ponttal ezüstérmet szerzett az egyéni összetett döntőben - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
21:04  Torna Eb: Kardos és Babos is előrébb lépett [7 napja]
  Mindkét magyar tornász jól szerepelt a kolozsvári Európa-bajnokságon a férfiak egyéni összetett fináléjában, Kardos Botond a 18., Babos Ádám a 22. helyen végzett - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
21:04  Hazahoztuk az utolsó Ikarust, megmenekült egy igazi legenda [7 napja]
  Hazahoztuk Nagy-Britanniából az utolsó, az egykori mátyásföldi üzemben tervezett és épített Ikarus autóbuszt. Az Ikarus 489-es Polaris típus akkoriban Európa egyik leginnovatívabb városi autóbusza volt és egyben az Ikarus utolsó sikeres exportterméke.- tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Közlekedési Múzeum.
13:53  Forgalomsegítő közlekedési változás a Zsigmond tér és az Üstökös utca között [7 napja]
  2017. április 22-től a II. kerületi Árpád fejedelem útján a Margit körút felé haladó közúti forgalom segítése és a Frankel Leó út tehermentesítése érdekében változik a Zsigmond tér-Árpád fejedelem útja forgalmi rendje a Zsigmond tér és az Üstökös utca között. A szélső forgalmi sávot mostantól az autóbuszokon és a kerékpárosokon kívül az Üstökös utca-Török utca-Margit körút útvonal felé jobbra kanyarodó járművek is használhatják. Ezáltal a Margit körút felé tartó forgalom már a Zsigmond tértől igénybe veheti a jobb szélső sávot. A Margit híd, a Fő utca és az Angelo Rotta rakpart felé közlekedő járművek továbbra is csak a belső két forgalmi sávot használhatják - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Budapesti Közlekedési Központ.
13:04  A vb-indulás a tét a szkandereseknél [7 napja]
  Több száz induló részvételével szombaton rendezik meg a nemzeti bajnokságot a szkandereseknél. A bajnokságnak, amely egyben válogató is a hazai rendezésű világbajnokságra, a bajai Bácskai Kultúrpalota ad otthont - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
13:04  Hazai forrásból épült tornatermet adtak át Gárdonyban [7 napja]
  A felgyorsult Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében új tornatermet adtak át a Fejér megyei településen, 2017. április 21-én. Az átadó ünnepségeken a programot irányító fejlesztési tárca részéről Boros Anita vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár vett részt - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
13:04  Balesetveszély miatt nem látogathatóak egyes területek a Pilisi Parkerdőben [7 napja]
  Az elmúlt napokban nagy mennyiségű csapadék, a magasabban fekvő régiókban hó és jégdara zúdult az országra. A hegyvidéki területeken a hóréteg még nem olvadt el, ezért számos turistaút jelenleg is csúszós, nehezen vagy egyáltalán nem járható. Súlyosbította a helyzetet a rendkívül erős szél is, így a nedves hó súlya alatt a frissen kilombosodott fák koronái meghajlottak, sok helyen kidőltek, eltörtek a fák - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Pilisi Parkerdő Zrt.
13:04  Halálos baleset Kecskeméten [7 napja]
  Egy kerékpárost ütöttek el a megyeszékhelyen - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.
13:04  Kihívás Napja - Május utolsó napján az egész ország sportolni fog [7 napja]
  Idén május 31-én lesz a Kihívás Napja. A Magyar Szabadidősport Szövetség ezúttal is várja azon önkormányzatok, iskolák, tűzoltóparancsnokságok, munkahelyek valamint médiacsapatok jelentkezését, amelyek 2017-ben is csatlakoznak a Kihívás Napja programjaihoz - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a MSZSZ Sajtó.
12:42  24 tonna jelöletlen burgonyát foglalt a NÉBIH [7 napja]
  24 tonna teljesen jelöletlen burgonyát zároltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonság Hivatal (NÉBIH) szakemberei egy lengyel rendszámú kamionban. A foglalásra a NAV Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatóságának szervezésében tartott EKÁER ellenőrzésen került sor. A lefoglalt tételt az érintett vállalkozó a hatóság jelenlétében megsemmisíttette - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

2017. április 20, csütörtök

13:11  Véget ért a tűzgyújtási tilalom [1 hete]
  A Földművelésügyi Minisztérium kedd este azonnali hatállyal feloldotta a Magyarország teljes területére március 3-án elrendelt általános tűzgyújtási tilalmat - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejért Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Minden fontos hír megtalálható, egy helyen

Suhajda Gergely
Debrecen
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

Csak ráviszem a kurzort a címre és gyorsan átfuthatom a hírek rövid tartalmát.

Győrfi Bence
Debrecen
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác
 

Egyetlen kattintással változtathatom a betű méretet.

Csongrádi Felícia
Tatabánya