pénztárca kímélő megoldások
 
STOP.hu hírek  Vegyes hírek
 

2014. december 18, csütörtök

10:05  Megöltek egy idős embert egy makói tanyán, elfogták a gyanúsítottat [13 perce]
  Megöltek egy idős embert makói tanyáján, a gyanúsítottat, egy 43 éves férfit a rendőrség őrizetbe vette - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.
09:41  Orbán: a kormány felkérte a jegybankot, segítse az MKB megerősítését [37 perce]
  A kormány úgy döntött, felkéri a jegybankot, hogy nyújtson segítséget az MKB megerősítéséhez és újjászervezéséhez - közölte Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten, a Matolcsy György jegybankelnökkel közös sajtótájékoztatóján.
09:17  Matolcsy kezdeményezte a felügyelőbizottság megválasztását [1 óra 1 perce]
  Matolcsy György jegybankelnök levélben kérte Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert, hogy kezdeményezze a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyelőbizottságának mielőbbi felállítását.
08:49  Fiatalkorú zsarolók ellen emeltek vádat Zalában [1 óra 29 perce]
  Általános iskolás gyerekektől vette el fenyegetéssel a pénzüket az a három, 19, illetve 16 éves, részben már büntetett előéletű fiatal, aki ellen zsarolás miatt emelt vádat a Zalaegerszegi Járási Ügyészség.
08:46  Lázár János: nem cél az állami tulajdonú hitelintézeti rendszer [1 óra 32 perce]
  Nem az a célunk, hogy állami tulajdonú hitelintézeti rendszer jöjjön létre, hanem hogy több mint 50 százalékban hazai, magyar tulajdonú; szeretnék ha a magyar kézben levő bankok aránya 50 és 70 százalék között lenne - mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a Figyelő gazdasági hetilap csütörtöki számában megjelent interjújában.

2014. december 17, szerda

21:26  Halálra gázoltak egy 50 éves férfit Lentiben [12 óra 52 perce]
  Meghalt Lentiben egy kerékpáros, akit személyautó gázolt el szerda este - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t.
21:05  Száz disznó veszett oda a tűzben [13 óra 13 perce]
  Eloltották a cibakházi állattartó telepen keletkezett tüzet, mintegy kilencszáz sertést sikerült kimenteni, körülbelül száz odaveszett - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő szerda délután az MTI-vel.
20:43  Titok, hová került az Orbán Viktor elleni feljelentés [13 óra 35 perce]
  A kaposvári rendőrség hatáskör hiányában továbbította Árok Kornélnak, a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja kommunikációs igazgatójának feljelentését, aki azt kezdeményezte, indítsanak eljárást Orbán Viktor miniszterelnök ellen kényszerítés és hivatali visszaélés gyanúja miatt. Az MTI úgy tudja, hogy a Központi Nyomozó Főügyészségre továbbították a feljelentést.
20:41  Titok, hová került az Orbán Viktor elleni feljelentést [13 óra 37 perce]
  A kaposvári rendőrség hatáskör hiányában továbbította Árok Kornélnak, a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja kommunikációs igazgatójának feljelentését, aki azt kezdeményezte, indítsanak eljárást Orbán Viktor miniszterelnök ellen kényszerítés és hivatali visszaélés gyanúja miatt. Az MTI úgy tudja, hogy a Központi Nyomozó Főügyészségre továbbították a feljelentést.
20:27  Már a Főügyészségen van az Orbán elleni feljelentés [13 óra 51 perce]
  A kaposvári rendőrség hatáskör hiányában továbbította Árok Kornélnak, a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja kommunikációs igazgatójának feljelentését, aki azt kezdeményezte, indítsanak eljárást Orbán Viktor miniszterelnök ellen kényszerítés és hivatali visszaélés gyanúja miatt. Információk szerint a Központi Nyomozó Főügyészségre továbbították a feljelentést.
20:12  Vigyázat: támad a köd és az ónos eső [14 óra 6 perce]
  Az ország középső területein az ónos eső veszélye miatt, több déli megyében pedig a sűrű köd miatt adott ki figyelmeztetést csütörtökre a meteorológiai szolgálat.
18:59  Hetek óta nem fogadja Lázárt az uniós biztos [15 óra 19 perce]
  A Portfolio információi szerint hetek óta nem sikerül összehozni egy személyes találkozót Corina Cretu, az Európai Bizottság regionális politikáért felelős biztosa és Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter között. Lázár többszöri kezdeményezése és új időpont javaslatai ellenére sem. Közben állítólag Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció elnökének sikerült időpontot kapnia az uniós biztostól.
18:49  Életfogytiglan és húsz év az izsáki gyilkos rendőröknek [15 óra 29 perce]
  Társtettesként elkövetett emberölés bűntette miatt Bodor Viktor elsőrendű vádlottat életfogytig tartó fegyházbüntetésre, Bimbó Csongor másodrendű vádlottat szintén társtettesként elkövetett emberölés bűntette miatt 20 év fegyházbüntetésre ítélte a Kecskeméti Törvényszék szerdán kihirdetett elsőfokú ítéletében. A két rendőr 2013. április 8-án az izsáki rendőrőrsön halálra vert egy lopás gyanúja miatt előállított román állampolgárságú, magyar nemzetiségű izsáki férfit.
18:37  Jövőre jobban élnek a postások [15 óra 41 perce]
  A dolgozók 80 százalékára kiterjedő, 1,5-4,7 százalékos jövő évi bérfejlesztésről állapodtak meg a Magyar Postánál - közölte a társaság az MTI-vel.
18:12  Tragikus ütközés - a helyszínen meghalt az utas [16 óra 6 perce]
  Fának ütközött egy autó a Zala megyei Szalapa és a Vas megyei Keléd között, az utasa meghalt - közölte honlapján szerdán a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
17:17  Kikutatta a Századvég: 8,5 millióan nem legalizálnák a könnyűdrogokat [17 óra 1 perce]
  A Századvég legfrissebb közvélemény-kutatása szerint a lakosság döntő része egyetért az önkéntes iskolai kábítószertesztek ötletével.
16:49  A teljes budaörsi képviselő-testület tiltakozik az útdíj kiterjesztése ellen [17 óra 29 perce]
  A budaörsi képviselő -testület egyhangúlag tiltakozik az autópályadíj kiterjesztése ellen, szerdán elfogadott nyilatkozatuk szerint kérik a kormányt, vizsgálja felül álláspontja, mert ha nem: a budaörsi önkormányzat minden törvényes eszközt felkutat az intézkedésből eredő káros folyamatok megakadályozására.
16:17  Az Európai Bizottsághoz és az csalás elleni hivatalhoz fordul a DK "a fideszes korrupció" miatt [18 óra 1 perce]
  Molnár Csaba és Niedermüller Péter, a DK európai parlamenti (EP-) képviselői az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) igazgatójához, valamint az Európai Bizottság uniós költségvetés végrehajtásáért felelős alelnökéhez fordultak Hadházy Ákos volt fideszes, jelenlegi LMP-s szekszárdi önkormányzati képviselő keddi bejelentése nyomán, "a fideszes korrupció" miatt - közölte a párt szerdán az MTI-vel.
15:21  A nyolc fejű sárkány [18 óra 57 perce]
  Nem indulatok vezérlik a kormányfőt a multik elleni egész pályás letámadásban. Valószínűleg nincs szó leküzdhetetlen kisebbségi érzés diktálta ellenszenvről és nem hasonlítható a miniszterelnök Budapesttel szembeni érzelmeihez sem.
13:31  Orbán: fontos pillanathoz érkeztünk [20 óra 47 perce]
  Az Európai Unió és Kínai közötti együttműködés legfontosabb pillanatához érkeztünk el azzal, hogy aláírtuk a Belgrád és Budapest közötti vasútvonal kiépítéséről szóló megállapodást - hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Belgrádban a dokumentum aláírását követően.
12:12  Nem hibáztak a mentők Szolnokon [22 óra 6 perce]
  A mentők szabályosan jártak el, a riasztások azonnal megtörténtek, hiba, mulasztás nem történt a közelmúltbeli szolnoki eseteknél - közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója az MTI-vel szerdán.
10:17  Káosz lehet a közigazgatásban márciustól [1 napja]
  Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT) szerint "káosz" lesz a közigazgatásban márciustól, ha a jelenlegi formájában fogadják el a közigazgatás átalakításáról szóló törvényjavaslatot.
10:12  Izsáki rendőrök - Életfogytiglant kapott az elsőrendű vádlott első fokon [1 napja]
  Társtettesként elkövetett emberölés bűntette miatt Bodor Viktor elsőrendű vádlottat életfogytig tartó fegyházbüntetésre, Bimbó Csongor másodrendű vádlottat szintén társtettesként elkövetett emberölés bűntette miatt 25 év fegyházbüntetésre ítélte a Kecskeméti Törvényszék szerdán kihirdetett elsőfokú ítéletében, mert a két rendőr 2013. április 8-én az izsáki rendőrőrsön halálra vert egy lopás gyanúja miatt előállított román állampolgárságú, magyar nemzetiségű izsáki férfit.
08:48  Csaknem háromszáz embert csapott be egy internetes csaló [1 napja]
  Vádat emelt a Keszthelyi Járási Ügyészség egy fiatal nő ellen, aki közel 300 vevőt csapott be interneten kínált márkás ruhákkal, amelyek soha nem voltak a birtokában.
08:27  Biciklist gázolt halálra a 14-es villamos Budapesten [1 napja]
  Egy biciklist gázolt halálra a 14-es villamos Újpesten szerda reggel - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján.
08:05  Egyre nagyobb a népharag [1 napja]
  Egyre dagadnak a kormánnyal szembeni indulatok - ez volt talán a legfőbb tanulsága a tegnapi tüntetésnek, amelynek mérete tudósítónk szerint az első internetadós demonstráció méretével vetekedett. Több ezren, más becslések szerint több mint tízezren vettek részt a megszavazott jövő évi költségvetés, az oktatási rendszer átalakítása, az adóhatóság vezetője, az állami korrupció, az immár törvénybe írt szegregáció, a kormányzati hazugságok - a rendszer elleni felvonuláson.
06:24  170 üzletben várja a segítséget a szeretetszolgálat [1 napja]
  Megkezdődött kedden a Magyar Máltai Szeretetszolgálat karácsonyi élelmiszergyűjtése, amelynek keretében csaknem 170 élelmiszerboltban várják a tartós élelmiszer felajánlásokat vasárnapig.

2014. december 16, kedd

20:12  Kora estig mentették a balesetes kamiont az M7-esen [1 napja]
  Kora estére fejeződött be a baleseti helyszínelés és annak a kamionnak a műszaki mentése, amelyik délelőtt az oldalára borult és kigyulladt az M7-es autópálya zalai szakaszán.
16:27  Goodfriend, az ismeretlen tettes [1 napja]
  Nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett rágalmazás vétsége miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz a Központi Nyomozó Főügyészség. A feljelentő Vida Ildikó, NAV elnök, az ismeretlen tettes André Goodfriend, az amerikai nagykövetség ügyvivője. Furcsa jogi játszma indul.
15:37  Termékbemutatós cég bukott meg a NAV-nál [1 napja]
  Adóhiányt állapított meg, illetve bírságot szabott ki csaknem 43 millió forint értékben egy termékbemutatókra specializálódott vállalkozásra a NAV - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél-alföldi Regionális Adó Főigazgatóságának sajtófelelőse kedden az MTI-t.
14:54  Kétmilliárd forinttal több támogatást kapnak a hazai nemzetiségek [1 napja]
  Kétmilliárd forinttal több támogatást kapnak a hazai nemzetiségek a központi költségvetésből, így az eddiginél több mint ötven százalékkal magasabb támogatásra, összesen csaknem hatmilliárd forintra számíthat jövőre a központi kasszából a 13 nemzetiség - olvasható a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata által kedden az MTI-hez eljuttatott közleményben.
14:27  A DK hűtlen kezelés miatt feljelentést tesz a Széchenyi Bank ügyében [1 napja]
  A Demokratikus Koalíció (DK) hűtlen kezelés gyanújával ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz a Széchenyi Kereskedelmi Bank ügyében - ezt Kerék-Bárczy Szabolcs közölte kedden az MTI-vel.
13:21  A munkavállalóknak okozott károk kompenzálására van szükség [1 napja]
  Az MSZP januárban törvénymódosítást nyújt be a munka törvénykönyvéhez annak érdekében, hogy kompenzálja azt a kárt, amit a munkavállalóknak a vasárnapi zárva tartásról szóló törvénnyel a kormánypártok okoznak - közölte az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese kedden Budapesten újságírókkal.
12:37  Rendkívüli egészségügyi hozzájárulásra kötelezték a dohányipart [1 napja]
  A parlament kedden úgy döntött, rendkívüli egészségügyi hozzájárulás megfizetésére kötelezi 2015-ben a dohányipari vállalkozásokat.
09:08  Lázár: 30-40 százalékkal emelkedik a járási hivatalokban dolgozók bére [2 napja]
  Jövő júliusban bevezetik a közszolgálati életpályamodellt, és 30-40 százalékkal emelkedik a járási hivatalokban dolgozók bére - mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter kedd reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.
08:41  Új hajléktalanszálló nyílt nőknek Budapesten [2 napja]
  Ötven hajléktalan nőnek ad lehetőséget élete újrakezdéséhez, és összesen 200 főnek biztosít minden nap egy tál meleg ételt és nappali ellátást az a csaknem 75 millió forintból megvalósított, Új Kezdet Háza nevű női hajléktalanszálló, amelyet az Üdvhadsereg Szabadegyház Magyarország saját finanszírozásból valósított meg Budapest VI. kerületében.
08:27  Tizenhat embert vittek kórházba egy budapesti belvárosi hotelből [2 napja]
  Tizenhat embert vittek kórházba egy budapesti belvárosi hotelből, de még szállítják a betegeket - közölte az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI megkeresésére hétfő este.
07:41  Megmarad az alapítványi iskolák támogatása [2 napja]
  A köznevelési államtitkárság valamint az alapítványi és magániskolák képviselője között történt tárgyalásoknak megfelelően jövőre is fennmarad a jelenlegi 100 százalékos átlagbér alapú támogatás a magánfenntartású iskoláknál - közölte az államtitkárság hétfőn az MTI-vel.
07:27  Kétemeletnyi magasságban lógott két munkás Szombathelyen [2 napja]
  Meghibásodott egy mobil emelőberendezés, a lebillenő kosárba kapaszkodva kétemeletnyi magasságban lógott két munkás hétfőn Szombathelyen a Wesselényi utcában. Nem sérültek meg, a tűzoltók lehozták őket - közölte honlapján a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
06:49  Korrupció: a magyar külügy konzultált Goodfrienddel [2 napja]
  Konzultált a magyar külügyminisztérium André Goodfrienddel, a budapesti amerikai nagykövetség ügyvivőjével - értesült hirado.hu hétfő este.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

Sok pénztárca kímélő ötletet kapok rendszeresen.

Szabóné Feleki Mária
Agárd
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár
 

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest
 

Mióta ezt használom felére csökkent a mobil számlám.

Szuhár Balázs
Siófok