pénztárca kímélő megoldások
 
STOP.hu hírek  Vegyes hírek
 

2014. július 23, szerda

17:12  A DK rákérdez Brüsszelben az uniós támogatásokra [42 perce]
  A Demokratikus Koalíció EP-képviselői kérdéssel fordulnak az Európai Bizottsághoz a Magyarországnak folyósítandó uniós támogatások felfüggesztése miatt - mondta Varju László szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.
16:49  Egy ember meghalt, heten megsérültek Nagybajomnál [1 óra 5 perce]
  Egy ember meghalt, heten megsérültek egy közlekedési balesetben a 61-es számú főút Böhönye és Nagybajom közötti szakaszán szerda délután, az utat lezárták - tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-t.
14:37  Tízmilliárdok ragadhatnak Brüsszelben [3 óra 17 perce]
  Magyarország sereghajtó az uniós források lehívásában - derült ki az EU legújabb összesítéséből. Nem tesz jót a teljesítményünknek az sem, hogy április óta egyetlen számlát sem küldtünk Brüsszelbe - ám ez még benne sincs a most közölt adatsorban.
13:05  Fegyveres műfogsorrablók ellen emeltek vádat [4 óra 49 perce]
  Pénzt, ékszert és műfogsort is zsákmányoló fegyveresek ellen emelt vádat az ügyészség jelentős értékre elkövetett rablás miatt.
12:49  Választás október 12-én [5 óra 5 perce]
  Október 12-re írta ki Áder János köztársasági elnök az önkormányzati választásokat. Az első, lehetséges időpontot azért buktuk, mert az államfő bevárta az Alkotmánybíróság döntését az átírt választási törvényekkel kapcsolatban.
12:27  Orvvadászok kerültek előzetes letartóztatásba Zalában [5 óra 27 perce]
  Két férfit is előzetes letartóztatásba helyeztek az elmúlt hét végén Zalában orvvadászat, illetve lőfegyverrel, lőszerrel való visszaélés miatt - mondta el szerdai zalaegerszegi sajtótájékoztatóján a nagykanizsai rendőrkapitányság vezetője.
11:59  Ukrán cigarettacsempészt fogtak el Szabolcsban [5 óra 55 perce]
  Ukrán cigarettacsempészt fogtak el a pénzügyőrök és a rendőrök Tarpa külterületén egy erdőben - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vám- és pénzügyőri igazgatóságának rendészeti osztályvezetője, sajtóreferense szerdán az MTI-vel.
11:05  Kedden 89 helyszínre kellett kivonulniuk a tűzoltóknak [6 óra 49 perce]
  A keddi esőzések miatt 89 alkalommal kellett kivonulniuk a tűzoltóknak - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) helyettes szóvivője szerdán az MTI-t.
10:59  Közmunka-programok: csak választások előtt [6 óra 55 perce]
  Százezer főnél is nagyobb létszámleépítést hajtott végre a kormány a választások után - derül ki a KSH jelentéseiből. Mindezt úgy, hogy komolyabb társadalmi és politikai visszhangja sem volt. A Policy Agenda elemzése a kirúgottak körét mérte fel.
07:54  Az intrikusok kora [10 óra 0 perce]
  Az újabb és újabb ellenség-képek legyártására specializálódott kormányzat az ellenzékkel történő leszámolást követőn terjeszkedési kényszerének megfelelően új szakaszba lépett.
07:12  A közmédia MTI hírben közölte mennyire rajta vannak Tusványoson [10 óra 42 perce]
  Kiemelt figyelemmel kíséri a 25. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor programjait a közszolgálati média - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kedden közleményben az MTI-vel.
06:17  Az OFFI az emlékműről: a fordítás pontos, a szórend hibás [11 óra 37 perce]
  A német megszállás áldozatainak emlékművéhez készült héber nyelvű fordítás pontos, de a szöveg az emlékműre hibás szórenddel került fel - közölte a fordítást végző Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda (OFFI) kedden az MTI-vel.
06:05  Már nincs előzetesben a bíró [11 óra 49 perce]
  Megszüntette az előzetes letartóztatását és házi őrizetbe helyezte K.-né J. Judit felszámoló bírót kedden a Debreceni Ítélőtábla - tájékoztatta a táblabíróság az MTI-t.
04:59  Gábriel besokallt [12 óra 55 perce]
  A Szabadság téren áll egy olyan kínos izé. Van rajta felül egy szarkaszerű madár, amelyik ki akarja rúgni a labdát, amelyre ismeretlen okokból egy kettős keresztet eszkábáltak, egy ott álldogáló fickó kezéből.

2014. július 22, kedd

22:49  Emmi: a felsőoktatási intézményeket nem érinti a zárolás [19 óra 5 perce]
  Felsőoktatási intézményt nem érint a zárolás - írta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) Felsőoktatásért Felelős Államtitkársága kedden a kormány honlapján.
21:59  A teherautókra, autóbuszokra megy rá a rendőrség [19 óra 55 perce]
  Tehergépjárműveket, autóbuszokat, azok vezetőit ellenőrzi a rendőrség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében keddtől csütörtökig - közölte a megyei rendőr-főkapitányság az MTI-vel.
21:12  Átadta a helyszínt a bontást végzőknek az Andrássy úton [20 óra 42 perce]
  Mivel már nincs szükség tűzoltók közreműködésére a múlt kedden kigyulladt Andrássy úti palotánál, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság (FKI) átadta a bontást végző szakembereknek a helyszínt.
19:12  Még egy nagy és vége [22 óra 42 perce]
  Két éves, 24 hónapnyi töretlen kamatvágási periódus után a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa egy utolsót faragott az irányadó indexen - nagyobbat, mint az utóbbi hónapokban bármikor -, majd hivatalosan is bejelentették: vége a csökkentésnek, 2,1 százalékos szinten megállnak.
18:41  MSZP: zárolások helyett az államtitkárok számát csökkentse a kormány [23 óra 13 perce]
  Az MSZP megszorítások helyett az államtitkárok és helyettes államtitkárok számának csökkentését javasolja a kormánynak.
17:59  Orosch János mondja a szentbeszédet a bazilikánál [23 óra 55 perce]
  Orosch János nagyszombati érsek mondja a szentbeszédet augusztus 20-án a budapesti Szent István-bazilika előtt - tájékoztatta Tóth János Csaba, az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye sajtóreferense kedden az MTI-t.
17:37  A TEK helyett közösségi rendőrségre költene az LMP [1 napja]
  Az LMP véleménye szerint a Terrorelhárítási Központra (TEK) szánt 12 milliárdot inkább a közösségi rendőrség felállítására kellene fordítani - erről Gerstmár Ferenc beszélt keddi, budapesti sajtótájékoztatóján.
16:59  A gyávaság emlékműve [1 napja]
  Az az Orbán Viktor, aki még turistaházat is személyesen avat fel, most megelégedett azzal, hogy szombat éjjel belopták a Szabadság térre a megszállási emlékművet. Mert állítólag ehhez még L. Simon sem akarta az arcát adni. A kétharmad gyávaságának iskolapéldája ez.
16:12  Tervezzen alternatív megszállási emlékművet! [1 napja]
  Új pályázatot hirdetett a sopianae.eu: ezúttal alternatív megszállási emlékművekre várnak megoldásokat. Senki ne fogja vissza magát!
15:59  Az Együtt-PM kíváncsi a Miniszterelnökség kiadásaira [1 napja]
  Az Együtt-PM a Miniszterelnökség kiadásainak nyilvánosságra hozatalát követeli.
13:54  Sok családnak nincs hová mennie - jöhet a kilakoltatás [1 napja]
  Fellebbeztek, így egyelőre nem kell költözniük a miskolci romáknak. Korábban arról volt szó, hogy a diósgyőri stadion szomszédságában lakók lelépési pénzt kapnak, ha a szomszédos településen vásárolnak maguknak ingatlant a jelenlegi bérlakások helyett. Ma már erről nem hallani, sok családnak nincs hová mennie. A helyi roma aktivisták látványkilakoltatásoktól félnek.
12:37  Jön a felhőszakadás, kiadták a riasztást [1 napja]
  Elsőfokú riasztást adott Baranya megye összes járására az Országos Meteorológiai Szolgálat felhőszakadás miatt. A régióban még Somogy déli részén, a csurgói, nagyatádi és barcsi járásokban van érvényben riasztás.
11:41  Bajban a költségvetés [1 napja]
  Mégsem mindenre megoldás a múlt héten bejelentett - Orbán Viktor szerint amúgy fölösleges - kormányzati megszorítás. E 110 milliárd csak a kezdet, hiszen sajtóhírek szerint április óta egyetlen eurócent sem érkezett Magyarországra, és a devizahitelesek ügye is odavág a büdzsének.
10:54  A kormány miért nem segíti a komáromi Nokia gyárbezárás károsultjait? [1 napja]
  A komáromi Nokia gyár bezárása több mint 1800 embert hagy munka nélkül novembertől. Sajnálatos, hogy a magyar kormány 2010 óta egyszer sem igényelte az Európai Globalizációs Alkalmazkodási Alap forrásait, annak ellenére, hogy az uniós alap a tömeges elbocsátások áldozatait hivatott segíteni. A magyar kormány évről-évre százmilliós forrásokat hagy bent az uniós büdzsében, ahelyett hogy azt a magyar munkanélküliség csökkentésére, a munkájukat elvesztettek átképzésére fordítaná.
09:05  Mit titkol a kormány? [1 napja]
  Az államháztartás első hat havi hiánya 813,7 milliárd forintra, mely az éves előirányzat 82,6 százaléka. Az elemzők szerint ez nem indokolta a költségvetés kiadási oldalának 110 milliárd forintos zárolását.
07:37  Órákig teljes útzár lesz Székesfehérvár és Zámoly között [1 napja]
  Egy kamion mentése miatt teljes útzár van Székesfehérvár és Zámoly között, kerülni Csákvár vagy Csákberény felé lehet - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője kedd reggel az MTI-vel.
06:05  Alkotmánybírói igen a választási törvényre [1 napja]
  A legszűkebb többséggel, 8-7 arányban találta az Alaptörvénnyel összeegyeztetőnek az önkormányzati választási rendszer, Budapestre érvényes szabályainak átírását. A bírák elnöke szerint épp az AB döntése hozott létre alkotmányellenes helyzetet.

2014. július 21, hétfő

21:12  Piás valóság [1 napja]
  Azt nem lehet mondani, hogy a kormányfő nem ügyel a részletekre. A fél világ ellen folytatott szabadságharca közepette sem ment ki a fejéből, hogy még 2011 novemberében a TV2 Naplójában elkötelezetten feltárulkozott: "Én most éppen a piás biciklisekért harcolok. Valaki azt találta ki, még valamikor régebben, hogy ha biciklin az ember iszik, akkor megbüntetik. Szerintem ez a magyar valóság ismeretének hiánya alapján született".
18:21  Orbán legpofátlanabb, legcinikusabb mondatai [1 napja]
  A német megszállás áldozatainak emlékműve arra hivatott, hogy kifejezze azt a fájdalmat és megpróbáltatást, amelyet szabadsága elvesztése miatt a magyar nemzet érzett és elszenvedett - írta Orbán Viktor miniszterelnök az MTI-hez hétfőn eljuttatott nyilatkozatában a budapesti Szabadság téri emlékműről.
17:37  "Példátlan falurombolás kezdődik" [2 napja]
  Gőgös Zoltán MSZP-elnökhelyettes szerint több tízezer ember munkahelye szűnhet meg az agrártámogatási rendszer átalakítása miatt.
17:27  Lázár az uniós vidékfejlesztési támogatásokról [2 napja]
  A vidékfejlesztésre fordítható uniós forrásoknak kifejezetten a munkahely- és a lehetőségteremtés lesz a célja a következő hét évben, a kormány ennek jegyében rendezi át a korábbi uniós támogatási gyakorlatot és rendszert - jelentette ki Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn Budapesten újságírók előtt.
15:37  Felgyűrt ingujj - Interjú Tóbiás Józseffel [2 napja]
  Amíg a választási rendszer nem változik, az MSZP együttműködik majd a többi balos párttal, de most nem ez a legfontosabb.- Aki személyesen beszélt Pásztor Alberttel, az tudja, hogy támogatható - mondta lapunknak az MSZP új elnöke.
13:21  Kigyulladt egy traktor bálázója Jászszentandráson [2 napja]
  Kigyulladt egy traktor körbálázója Jászszentandráson egy bekötő úton, közel a 31-es úthoz - tájékoztatta a Heves megyei katasztrófavédelmi szóvivő hétfőn az MTI-t.
11:49  MSZP: új vezetés, régi gondok [2 napja]
  Konfliktusok sora van kódolva a hétvégén tartott szocialista tisztújításba - mondják a párt régi motorosai. Teljesen új vezetés állt fel, adjunk nekik egy esélyt - vélik a fiatalabbak. Az MSZP katasztrofális anyagi helyzetben, a belső ellentétek nem csitulnak.
10:27  Nyomozás indult a kidőlt focikapu miatt meghalt zalaegerszegi kisfiú ügyében [2 napja]
  Halált okozó gondatlan veszélyeztetés gyanújával indult nyomozás Zalaegerszegen, miután szombat este meghalt egy fiú, akire rádőlt egy futballkapu - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.
09:27  125 tonna illegális fémhulladékot foglaltak le Fejér megyében [2 napja]
  Mintegy 125 tonna illegális fémhulladékot foglaltak le egy Fejér megyei ingatlanon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei - közölte a NAV hétfőn az MTI-vel.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest
 

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs
 

Mióta ezt használom felére csökkent a mobil számlám.

Szuhár Balázs
Siófok
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác