pénztárca kímélő megoldások
 
STOP.hu hírek  Vegyes hírek
 

2014. április 21, hétfő

08:49  Húsvéti horror: Elszabadult rotakapa vagdosta össze a gyereket [9 perce]
  Rotációs kapa sebesített meg életveszélyesen egy kisgyereket Őrbottyánban.
06:21  Biciklisek miatt zárják a pécsi utakat [2 óra 37 perce]
  Forgalomkorlátozás lesz a Kritikus Tömeg biciklis felvonulás miatt Pécsett kedd este - figyelmezteti a közlekedőket a rendőrség.

2014. április 20, vasárnap

22:37  Bölcskei az egyházfinanszírozás újragondolását pedzegette [10 óra 21 perce]
  Újra kell gondolni az egyházfinanszírozási rendszert, és ehhez határozott szándék, világos politikai döntés kell - mondta Bölcskei Gusztáv, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke a reformatus.hu honlapnak adott interjújában.
20:21  Rotációs kapa alá szorult egy gyermek [12 óra 37 perce]
  Rotációs kapa kései közé szorult egy ötéves gyermek őrbottyáni kertjükben vasárnap délután, a kisfiú életveszélyes sérüléseket szenvedett - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.
18:49  Rég voltak ilyen lehetetlen számok a hatos lottón [14 óra 9 perce]
  A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 16. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
18:12  Mit szólnának 25 fokhoz jövő héten? [14 óra 46 perce]
  A jövő héten folytatódik a változékony idő, többször várható zápor, zivatar, időnként a szél is megerősödhet, ugyanakkor melegszik is az idő, napközben akár 25 Celsius-fokig is emelkedhet a hőmérséklet - áll az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzésében, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
17:20  Nincs elég pénztárgép az országban [15 óra 38 perce]
  Még mindig nem nyugszanak a kedélyek az online kapcsolatra képes kasszák körül, több kereskedő ugyanis önhibáján kívül, de bukhatja az állami támogatást, mert nincs annyi pénztárgép az országban, mint amennyire szükség lenne. A helyzetet egy újabb határidő-módosítás menthetné meg, erre azonban nem készül a Nemzetgazdasági Minisztérium. A NAV viszont továbbra is kiemelt figyelmet fordít az online kasszával rendelkező kereskedőkre.
17:17  Ezt üzenné a húsvét? Isten eltünteti az akadályokat [15 óra 41 perce]
  Húsvét csodálatos üzenete, hogy Isten eltünteti az akadályokat az útból - jelentette ki Bölcskei Gusztáv tiszántúli református püspök vasárnap a debreceni Református Nagytemplomban.
16:54  Négyen sérültek meg a karambolban [16 óra 4 perce]
  Két autó ütközött a 84-es számú főúton, a Vas megyei Duka közelében vasárnap délben, a balesetben egy ember súlyos, három pedig könnyebb sérülést szenvedett - közölte megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
16:17  Nincs elég pénztárgép az országban - bukhatják a támogatást a kereskedők [16 óra 41 perce]
  Még mindig nem nyugszanak a kedélyek az online kapcsolatra képes kasszák körül, több kereskedő ugyanis önhibáján kívül, de bukhatja az állami támogatást, mert nincs annyi pénztárgép az országban, mint amennyire szükség lenne. A helyzetet egy újabb határidő-módosítás menthetné meg, erre azonban nem készül a Nemzetgazdasági Minisztérium. A NAV viszont továbbra is kiemelt figyelmet fordít az online kasszával rendelkező kereskedőkre.
15:37  Belehajtott a körmenetbe Galgahévízen - négy nőt elütött [17 óra 21 perce]
  Négy 60 év körüli nőt gázolt el a húsvéti körmenetbe hajtó autó szombat este a Pest megyei Galgahévízen, egyikük súlyos sérülésekkel került kórházba - közölte Valics Dezső, a mentők sajtóügyeletese vasárnap délelőtt az MTI-vel.
15:17  Kétmillió forintért juthatnak a pártok az adatainkhoz [17 óra 41 perce]
  Az Európai Parlament magyar tagjainak választásán listát állító pártok kétmillió forintért juthatnak hozzá a választók név- és lakcímadataihoz a közvetlen kampány érdekében.
14:41  Erdő Péter: a feltámadás azt is üzeni, hogy nincs jóvátehetetlen bűn [18 óra 17 perce]
  A feltámadásnak az is az üzenete, hogy nincs feloldhatatlan ellentét, nincs jóvátehetetlen bűn, nincs felesleges ember vagy közösség - mondta Erdő Péter bíboros az esztergomi bazilikában húsvétvasárnap tartott szentmiséjén.
12:49  Kis híján már ezren vannak a külképviseleten szavazók [20 óra 9 perce]
  A Nemzeti Választási Iroda internetes tájékoztató oldala, a www.valasztas.hu szerint már majdnem ezren jelezték, hogy az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán a 98 külképviselet valamelyikén kívánnak voksolni.
12:12  Sorban újítják fel a turistaházakat [20 óra 46 perce]
  A turistaházak tavaly megkezdett felújításainak sorában eddig 15 vendégházat korszerűsítettek és hamarosan a Pilisben megbújó Fekete-hegyi turistaházat varázsolják újjá - mondta el a Magyar Természetjáró Szövetség igazgatója az MTI-nek.
11:31  A földbizottságok helyett az Agrárkamara a befutó - de meddig? [21 óra 27 perce]
  Még mindig nem sikerült kiadnia a kormánynak azt a végrehajtási rendeletet, amivel a települési földbizottságok megalakulhatnának végre, és vétózhatnák, hogy ki jusson földhöz. A késlekedés a Fidesz által alapított Nemzeti Agrárgazdasági Kamarát hozhatja helyzetbe, de újabb sajtóhírek szerint, ha lesznek is helyi földbizottságok, azok tagjait a helyi képviselő-testület választhatja meg.
10:37  Kiütötte a gázcsonkot [22 óra 21 perce]
  Gázcsonknak ütközött és fennakadt rajta egy személyautó vasárnap reggel fél hatkor a szigetbecsei Makádi úton - tájékoztatta az MTI-t Csámpai Attila, a Pest megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.
10:21  Elektronikus jegyrendszert vezetnek be [22 óra 37 perce]
  Május 1-jétől hatályos az a rendelet, amelyben a kormány a Nemzeti Mobilfizetési Zrt.-t jelölte ki a Nemzeti Személyszállítási Intelligens Közlekedési Rendszerek Platform (NESZIP) koordinálására és működtetésére - a platformhoz valamennyi közforgalmú személyszállító csatlakozhat.
09:49  Tűz pusztított Ikladon [23 óra 9 perce]
  Kigyulladt egy csaladi ház a Pest megyei Ikladon. A szombaton késő este pusztító tűzben egy ember megsérült - értesült a HavariaPress.
07:05  Így ne szúrd el a gyereked nyári táborozását [1 napja]
  Idén először rekordkorán, már március elején elindultak a jelentkezések a nyári táborokra, valamint már a tavaszi szünetben is egyre több gyermek vakációzik. A gyermektáborokat összehasonlító Taborfigyelo.hu portál összegyűjtötte a legfontosabb tévhiteket, hibákat, hogy elkerülhessük őket.
02:59  Felcsaptak a lángok az ötödiken - egy ember kórházba került [1 napja]
  Egy ember megsérült, amikor kigyulladt egy lakás egy XI. kerületi társasházban.
02:05  Erdő Péter: Húsvét ünnepén nincs helye a félelemnek [1 napja]
  Adjuk hírül, hogy többek vagyunk, mint amire sokszor becsüljük magunkat, hogy nincs más boldogság, mint az, ami az irgalomból, a megbocsátásból, a figyelmes, a mindenét megosztó szeretetből fakad - mondta Erdő Péter bíboros nagyszombat este húsvét vigíliájának szertartásán, a zsúfolásig telt budapesti Szent István-bazilikában.

2014. április 19, szombat

21:54  Durva baleset: a húsvéti körmenetbe hajtott egy autó [1 napja]
  A húsvéti körmenet résztvevői közé hajtott egy autó a Pest megyei Galgahévízen szombat este, többen megsérültek - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
19:37  Ötös lottó: a számok [1 napja]
  Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:
18:54  Súlyos sérültek Veszprém megyében [1 napja]
  Hárman sérültek meg egy balesetben Veszprém megyében szombaton - tájékoztatta a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
18:37  Biciklire pattan? Ezt tudnia kell [1 napja]
  A kerékpár kiváló eszköze a városi és vidéki közlekedésnek, azonban a balesetek megelőzése és elkerülése érdekében elkerülhetetlen a kerékpáros közlekedés legfontosabb szabályainak pontos ismerete - és betartása.
17:49  Megtisztítják az iszaptól a Tisza-tavat [1 napja]
  Csaknem kétszázezer köbméter iszaptól szabadították meg eddig a Tisza-tavat az európai uniós és magyar állami forrásból finanszírozott Komplex Tisza-tó Projekt keretében - közölte Lovas Attila, az üzemeltető Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság (Kötivizig) vezetője az MTI-vel.
16:49  Ötös karambol Oroszlánynál [1 napja]
  Összeütközött négy személyautó és egy kisteherautó szombaton délután Komárom-Esztergom megyében, Oroszlány közelében, az Oroszlány és Csákvár közti úton - közölte a katasztrófavédelem veszélyhelyzeti értesítési szolgáltatása.
16:37  Ezt kapjuk: zivatar, viharos szél, jégeső [1 napja]
  A Kárpát-medence időjárását vasárnap estig egy tőlünk délkeletre található ciklon alakítja; ennek hidegfrontja szombaton kelet felől átvonul felettünk, majd vasárnap magassági hidegörvény helyeződik fölénk.
15:41  Ma már nem csalódik Tarlós István, ha zenélő kutat akar hallgatni [1 napja]
  Megújuló zenei repertoárral várja a látogatókat mától a margitszigeti szökőkút, amely újra üzemelni kezd a téli szünet után.
15:17  Hármas karambol az 1-es főúton [1 napja]
  Eddig tisztázatlan okból három személygépkocsi ütközött össze szombaton kora délután az 1-es számú főúton Tatabányánál - közölte police.hu.
14:05  Öt párt már biztosan ott lesz az EP-szavazólapon [1 napja]
  A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) szombaton nyilvántartásba vette a Jobbik, az Együtt-PM és a Demokratikus Koalíció (DK) listáját, így a május 25-ei európai parlamenti választás szavazólapján - a korábban már nyilvántartásba vett MSZP-vel és Fidesz-KDNP-vel együtt - öt párt, illetve pártszövetség neve már biztosan szerepelni fog.
13:49  Nem drágul a balatoni hajózás [1 napja]
  Tudatos üzletpolitikai döntés volt, hogy a tavalyi szinten tartjuk a jegyárakat - mondta Halmos Gábor, a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója a 169. balatoni hajózási szezon kezdetén rendezett ünnepségen Balatonfüreden szombaton az MTI-nek.
13:12  Pénzért kínált portfólió - bukhatja a minősítést a pedagógus [1 napja]
  Tanári portfóliók készítését is vállalják olyan vállalkozások, amelyek eddig diplomamunkákat és szemináriumi dolgozatokat készítettek megbízásra. A gond ezzel csak az, hogy ha kiderül, hogy a pedagógus nem a saját keze munkáját adja le a minősítő eljáráshoz, felfüggesztik a folyamatot és a kormányhivatalnál is jelentik az esetet.
11:37  Már érkeznek a NAV-tól az egyszerűsített bevallások [1 napja]
  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) megkezdte az egyszerűsített bevallások postázását, csaknem tízezren - akik ügyfélkapun keresztül küldték be nyilatkozatukat - elektronikusan a tárhelyükre, a többiek tértivevényes küldeményként, postai úton kapják meg 2014. április 30-ig.
10:59  Kihozták az égő lakásból - de már későn [1 napja]
  Tűz volt egy III. kerületi, háromszintes épületben szombat reggel, a tűzoltók egy idős asszony holttestét hozták ki az égő konyhából - mondta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek.
10:37  Halottat találtak az égő házban [1 napja]
  Egy halott embert találtak egy kigyulladt családi ház oltása közben szombaton Izsákon - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az MTI-t.
10:17  A darázspara hónapjai jönnek [1 napja]
  A közeledő nyárral a melegen és a vakáción kívül a darázsveszély és a kóborló méhrajok is érkeznek sokak bánatára. A darázsirtást, a méhbefogást hagyjuk szakemberre, a tűzoltókat viszont csak komoly veszély esetén zaklassuk, a törvény szerint ugyanis nem feladatuk megküzdeni a szúrós ízeltlábúakkal.
07:05  Kunhalmi: a közoktatás megbénul [2 napja]
  Az államosított iskolákba csak az állam által kiszállított, állami tankönyvkiadókban készült, állami tankönyvek kerülhetnek - ez a zanzája Hoffmann Rózsa, távozó közoktatási államtitkár négy éves működésének. Az MSZP oktatáspolitikusát, Kunhalmi Ágnest kérdeztük a tankönyvrendelési botrányról
06:05  Az MSZP és a Fidesz-KDNP már a listán [2 napja]
  Nyilvántartásba vette az első két pártlistát a május 25-ei európai parlamenti (EP-) választásra pénteki ülésén a Nemzeti Választási Bizottság (NVB).

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest
 

Minden fontos hír megtalálható, egy helyen

Suhajda Gergely
Debrecen
 

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár
 

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks