pénztárca kímélő megoldások
 
Klubrádió hírek  Vegyes hírek
 

2015. december 01, kedd

13:44  December 1. [-1 óra 49 perce]
  December 1. A Szabad Sáv ma esti vendége Péterfy Gergely író, forgatókönyvíró, egyetemi tanár.
13:11  Készül az ELMŰ és az ÉMÁSZ az állami átvételre [22 perce]
  A német RWE csoport két magyarországi áramszolgáltató cége, az ELMŰ és az ÉMÁSZ összevonja a honlapjait. Az összevonás oka az ELMŰ Nyrt. és ÉMÁSZ Nyrt. az állami tulajdonba vételének előkészítése.
12:53  Drágul a benzin szerdán [40 perce]
  Emeli bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változik – értesült piaci forrásokból az MTI.
12:36  Az NVB elutasította az eladási tilalmat célzó népszavazási kezdeményezést [57 perce]
  Elutasította az állami termőföldek eladásának tilalmát célzó népszavazási kezdeményezést a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) hétfői ülésén; a kérdést Gőgös Zoltán szocialista politikus nyújtotta be magánszemélyként.
12:19  Népszerűbb a rádiózás mint valaha [1 óra 14 perce]
  Nem váltak valóra azok a borúlátó jóslatok, amelyek szerint a televízió és az internet a rádiózás végét jelenti. Egyik sem továbbfejlesztett rádió, hanem teljesen más műfaj - mondta Karas Monika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának elnöke a magyar rádiózás napja alkalmából.
12:01  Ez itt a kérdés! - 12.01. [1 óra 32 perce]
  „…Annyit tőlem mindenki fogadjon el, hogy az, ami Párizsban történt, az egyértelmű bizonyítéka annak, hogy bizonyos üzleti körök, és én itt kimondom, aminek a hátterében nagy valószínűséggel akár a zsidó állam is állhat, a keresztény Európát az iszlám ellen akarja hangolni, tehát ennek a tábor létesítésének semmiféle köze nem lehet a párizsi eseményekhez..." Ezt mondta egy bizottsági vitában Huszár Gábor, Szentgotthárd fideszes polgármestere november 16-án. A FIDESZ szerint a "Polgármester úr saját magánvéleményét fogalmazta meg". Huszár Gábor, szentgotthárdi polgármester szerint, a párizsi merényletek mögött akár a zsidó állam is állhat. Az ellenzék lemondásra szólította fel a polgármestert, a FIDESZ szerint ez csak egy magánvélemény. Önök szerint a FIDESZ válasza elfogadható? Ha véleményét szeretné megosztani velünk, hívja a 06 91-334 001-es telefonszámot. Az emelt díjas hívással a Klubrádiót is támogatja. A hívás díja 330 forint. Legutóbb azt kérdeztük: Önök szerint a klímacsúcson résztvevő 195 ország mindegyike hajlandó lesz csökkenteni széndioxid kibocsátását, ha a tét, bolygónk megmentése? A válaszadók 39 %-a igennel, 61 %-a nemmel szavazott.
11:46  December 1. [1 óra 47 perce]
  December 1. Mi már az ünnepekre készülünk, ma elsőként a hajunkat és a bőrünket készítjük fel, hogy a legjobb formánkat hozzuk karácsonykor, szilveszterkor. Miben más a téli hajápolás? Érdemes-e karácsonykor kipróbálni egy új hajszínt, vagy egy új frizurát? Erről lesz szó, aztán az óra második felében itt lesz Ilcsi bácsi, akitől természetesen kérdezni is lehetÂ… Fülbevaló 13:00 órától, Kovács M. Veronikával.
11:44  Embertelen a a hajléktalanok büntetése [1 óra 49 perce]
  A szabálysértési törvény módosítását kezdeményezi a Lehet Más a Politika annak érdekében, hogy megszűnjön a hajléktalan emberek kriminalizálása.
11:24  Fájó Trianon lesz a kivándorlás – Ujhelyi István [2 óra 9 perce]
  Egy, a kormányoldal és az ellenzék által közösen megfogalmazott és elfogadott nemzeti minimumra van szükség ahhoz, hogy a külföldön dolgozó fiatalokat vissza lehessen hívni Magyarországra.
11:12  Büntetőeljárás újságírás miatt [2 óra 21 perce]
  Vádat emelt a menekültek közé vegyülő Indexes újságíró ellen az ügyészség.
11:04  Cél, hogy adóügyeket is lehessen a kormányablakoknál rendezni – Lázár János [2 óra 29 perce]
  A területi közigazgatás további fejlesztésénél arra kell törekedni, hogy minél több ügy intézését el lehessen kezdeni otthonról, továbbá lehetőség legyen az adóügyeket is a kormányablakoknál intézni - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter, a békési kormányablak átadóján.
11:01  Cél, hogy adóügyeket is lehessen a kormányablakoknál rendezni – Lázár János [2 óra 32 perce]
  A területi közigazgatás további fejlesztésénél arra kell törekedni, hogy minél több ügy intézését el lehessen kezdeni otthonról, továbbá lehetőség legyen az adóügyeket is a kormányablakoknál intézni - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter, a békési kormányablak átadóján.
10:40  Folyamatosan növekszik a kivándorlás [2 óra 53 perce]
  A statisztikákból világosan látszik, hogy folyamatosan nő a kivándorlás üteme, erről beszélt a jobbik képviselője a parlamentben.
10:22  December 14-én fordul a kormány az Unió bíróságához a kötelező letelepítési kvóta miatt [3 óra 11 perce]
  A magyar kormány valószínűleg december 14-én nyújtja be a kötelező kvóta elleni keresetét az Európai Unió bíróságához.
10:01  Orbán Viktor Teheránban [3 óra 32 perce]
  Irán folyamatosan kapcsolatot tartott az Európai Unió tagországaival, hiszen működnek az iráni külföldi nagykövetségek.
09:58  Orbán Viktor Teheránban [3 óra 35 perce]
  Irán folyamatosan kapcsolatot tartott az Európai Unió tagországaival, hiszen működnek az iráni külföldi nagykövetségek.
09:43  Megállapodtak az Unió és Törökország vezetői a migrációs válság kezeléséről [3 óra 50 perce]
  A megállapodásban pénzt ígérnek Törökországnak, valamint azt, hogy felgyorsítják az EU-hoz való csatlakozásukat.
09:21  Folytatódik az aláírásgyűjtés a kötelező betelepítési kvóta ellen – Tuzson Bence [4 óra 12 perce]
  Már közel egymillió ember írta alá a kötelező betelepítési kvóta elleni aláírásgyűjtési ívet.
09:15  Az Iszlám Állam védelmében lőtték le az orosz gépet - Putyin [4 óra 18 perce]
  Prágában írhatják alá a Szíriáról szóló megállapodást – mondta a szír elnök a Cseh Televízióban sugárzott interjúban.
08:57  Nem lesz több mobilos díjemelés [4 óra 36 perce]
  Mától lép életbe az NMHH új korlátozása a szolgáltatók felé, aminek köszönhetően a mobilszolgáltatók nem emelhetik a díjakat a hűségidőszak alatt.
08:53  A kormányé lehet az utolsó Malév-repülő [4 óra 40 perce]
  Kormánygépként üzemelhet tovább az utolsó Malév-repülő. A tíz éve betonon rostokoló, 48 személyes Bombardiert 230 millió forintért vette meg egy magyar vállalkozás, amely a gépet üzleti céllal adná bérbe. A cég ügyvezetője Szijjártó Péter volt államtitkára, aki egyben annak a banknak a felügyelőbizottsági tagja, amely a projektet hitelezheti.
08:35  Újra körözhetik Hernádi Zsoltot [4 óra 58 perce]
  Újabb európai elfogatóparancs kibocsátásáról dönthet Hernádi Zsolt Mol elnök-vezérigazgató ellen a közeljövőben a Zágráb Megyei Bíróság illetékes testülete – értesült a Magyar Nemzet Online több horvát forrásból.
08:28  Fokozott ellenőrzést rendelt el az ORFK [5 óra 5 perce]
  Két hónapos fokozott rendőri ellenőrzést rendelt el az országos rendőrfőkapitány.
08:25  Fokozott ellenőrzést rendelt el az ORFK [5 óra 8 perce]
  Két hónapos fokozott rendőri ellenőrzést rendelt el az országos rendőrfőkapitány.
08:04  Razziát indít a NAV [5 óra 29 perce]
  A téli időszakban, mostantól Szilveszterig számíthatnak adóellenőrzésre a kereskedők.
07:57  Használhatatlan haditechnikai eszközöket kapott Ukrajna az Egyesült Államoktól [5 óra 36 perce]
  Elavult haditechnika eszközöket szállított Ukrajnának az Egyesült Államok. A több mint 260 millió dollár értékű felszerelés egy része fabatkát sem ér.
07:34  Enyhe, de felhős idő várható [5 óra 59 perce]
  Sok felhő lesz felettünk, de helyenként hosszabb-rövidebb napos időszakokra is számíthatunk.
07:25  Orbán a gusztustalan populizmus szülötte – nemzetközi lapszemle [6 óra 8 perce]
  Európában veszélyben van a centrista, EU-központú rend, Merkel szerint korlátozni kellene az uniós támogatásokat azon országok esetében, akik nem akarnak menekülteket befogadni. Magyarországot ultranacionalista párt irányítja. Orbán Viktor félelmet gerjeszt a menekültekkel.

2015. november 30, hétfő

19:35  December 1. [17 óra 58 perce]
  December 1. A nap témája a keddi Reggeli gyorsban: Egyre biztosabb, hogy nem sikerül 2 C fok alatt tartani a globális felmelegedés mértékét, ami katasztrofális következményekkel járhat. Többek közt erről szól a hétfőn elkezdődött párizsi klímacsúcsÂ… Dési János indítja a napot hatkor, kilencre Kincses Gyula egészségügyi szakértő érkezik, hogy megbeszéljük, mi lesz velünk, ha elfogynak az orvosok...
19:29  Eltemették Várhidi Pált [18 óra 4 perce]
  Hétfő délután a Megyeri úti temetőben szerettei, barátai és a szurkolók elbúcsúztatták Várhidi Pált, az Újpest legendás labdarúgóját, aki november 12-én, életének 85. évében hunyt el.
19:23  Orbánt könnyebb leváltani, mint utána kormányozni - Gyurcsány [18 óra 10 perce]
  Gyurcsány Ferenc szerint Orbán Viktort könnyebb lesz leváltani, mint utána kormányozni, mert annyi feszültség és jogos igény halmozódik fel, hogy bárki is kerül hatalomra, nehéz lesz eldöntenie, mire költsön.
19:02  Nem kívánatosak Oroszországban Soros alapítványai [18 óra 31 perce]
  Az orosz főállamügyészség nem kívánatossá nyilvánította Soros György magyar származású amerikai milliárdos két alapítványát, a Nyílt Társadalom Alapítványt és a Nyílt Társadalom Intézetének Támogatási Alapítványát. Az indoklás szerint a két nem-kormányzati szervezet veszélyezteti Oroszország alkotmányos rendjét és az állam biztonságát.
18:59  Már minden egészségügyi dolgozónak elutalták a fizetését [18 óra 34 perce]
  Adminisztratív okok miatt nem kapta meg időben juttatását az egészségügyi dolgozók egy része, hétfőn ugyanakkor mindenkinek elutalták a fizetését - közölte az Állami Egészségügyi Ellátó Központ.
18:49  Szétment a sín a budai fonodó villamos alatt [18 óra 44 perce]
  Az idexhez beküldött fénykép szerint a Frankel Leó utcai pályarésznél nincs minden rendben. A képeken az látszik, hogy a fonódó új pályának épp, hogy csak kihűlt aszfaltját elkezdték felmarni a II. kerületi utcában, a nem rég lerakott sínek pedig már most el vannak kopva. Ez vagy azt jelenti – írja a lap –, hogy már eleve kopottan építették be a síneket, vagy pedig azt, hogy annyira silány a minőségük, hogy néhány próbajárat is tönkre tudta tenni azokat. A BKK egyelőre nem reagált.
18:45  Felelősségteljes döntésre szólította fel a világ vezetőit Barack Obama [18 óra 48 perce]
  Felelősségteljes döntésre szólította fel a világ vezetőit Barack Obama amerikai elnök, Angela Merkel német kancellár pedig kötelező érvényű megállapodás megkötését szorgalmazta az ENSZ klímakonferenciáján Párizsban.
18:41  Harminc Molotov-koktél került elő a görög-macedón határon [18 óra 52 perce]
  Harminc Molotov-koktélt találtak a görög rendőrök gazdasági bevándorlóknál a görög-macedón határnál, ahol a migránsok hétfőn is megpróbáltak áttörni - mondta az M1 Macedóniában, Gyevgyelijában tartózkodó tudósítója az aktuális csatorna hétfő délutáni műsorában.
18:25  Jelenleg 10 kórháznyi orvos hiányzik – Lantos Gabriella [19 óra 8 perce]
  Hatezer forintos órabérrel sem találnak orvost a szegedi egyetemi klinika sürgősségi ellátóhelyére. Háziorvosokban is hiány van, hiszen évek óta praxisok állnak üresen - mondta Lantos Gabriella a Róbert Károly Magánkórház operatív igazgatója a Klubrádió, Megbeszéljük című műsorában.
17:21  Az NVB elutasította az eladási tilalmat célzó népszavazási kezdeményezést [20 óra 12 perce]
  Elutasította az állami termőföldek eladásának tilalmát célzó népszavazási kezdeményezést a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) hétfői ülésén; a kérdést Gőgös Zoltán szocialista politikus nyújtotta be magánszemélyként.
17:09  Befejeződik a KLIK informatikai rendszerének újratelepítése. [20 óra 24 perce]
  A központ arra a sajtóhírre reagált, mely szerint tíz napja sem az internet, sem a vezetékes telefonkapcsolat nem működik a központ új helyén.
17:05  November 30. [20 óra 28 perce]
  November 30. 18 órakor Dési János várja hallgatóinkat, a következő témákkal: Ma kezdődött Párizsban, az ENSZ 21. klímakonferenciája, amelynek a legfontosabb célja egy olyan globális megállapodás kidolgozása, amivel sikerülhet 2 Celsius-fok alatt tartani az átlaghőmérséklet-növekedést. Hiába kérdezték a liberálisok a Belügyminisztériumot, továbbra sem hajlandóak elárulni, kik tekinthetnek államtitkokba a Századvégtől. Czunyiné Bertalan Judit egy háttérbeszélgetésen azt mondta, hogy szigorodhat a magán- és alapítványi iskolák szabályozása, ugyanis az elmúlt időszakban több szabálytalanságra is bukkantak az ellenőrzések során. A Miniszterelnöki Kabinetiroda kiköltözteti a szabadalmi hivatalt, a 63 éve használt épületéből

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

A hírfigyelő segítségével néhány perc alatt átnézhetem a számomra fontos híreket.

Szurkos Norbert
Budapest
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

Sok színű, egy kattintással átszínezhetem.

Barna Beatrix
Dunaújváros
 

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks
 

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron