pénztárca kímélő megoldások
 
Klubrádió hírek  Vegyes hírek
 

2014. december 20, szombat

14:55  Szijjártó moszkvai látogatásáról tudna meg többet az LMP [3 óra 7 perce]
  Az LMP szeretné, ha Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter nyilvánosságra hozná következő moszkvai útjának célját.
12:12  Monok polgármestere megelőzte a VOSZ-t és a DK-t is [5 óra 50 perce]
  Négy, a vasárnapi nyitva tartás témakörét érintő kérdést nyújtott be Szepessy Zsolt volt monoki polgármester a Nemzeti Választási Bizottsághoz, írja a Népszabadság. Ez azt jelenti, hogy most 30 napig, amíg az NVB dönt a kérdések sorsáról, senki más nem nyújthat be ebben a témában népszavazási kérdést, így a Demján Sándor által vezetett Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége sem.
11:11  Simicska, Mészáros és Csányi is jutott földhöz pályázat nélkül [6 óra 51 perce]
  Simicska Lajos érdekeltségei, Mészáros Lőrinc és Csányi Sándor cége is kapott használatra állami földet pályázat nélkül - derül ki a Blikk által peres úton megszerzett dokumentumokból.
10:57  Nem biztos, hogy tetszeni fog az EU-nak a Széchenyi Bank károsultjainak kártérítése [7 óra 5 perce]
  A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium fejezetéből csoportosítja át azt a 6 milliárd forintot a kormány, amelyből létrehozza a Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. betéteseinek kártalanítására szolgáló kárenyhítési keretet - írja a Napi.hu.
09:52  Pintér Sándor szerint külföldről akarták lejáratni, de nem sikerült [8 óra 10 perce]
  Lejárató akciót terveztek Pintér Sándor ellen, legalábbis így fogalmazott a belügyminiszter egy lapinterjúban. Pintér Sándor azt mondta: "külföldi szervezetek már többször próbáltak a lejáratására olyan, a személyéhez kötődő eseményeket kreálni, amelyek soha nem történtek meg".
09:44  Ma lesz az első tüntetés az útdíj ellen [8 óra 18 perce]
  11 órától tüntetnek Szentendre főterén helyi civilek és az országos tüntetések szervezői az útdíj ellen. A kormány az M0-ás fizetőssé tételével felforgatja a dunakanyariak mindennapjait.
09:31  Elfogadásra készek az operatív programok [8 óra 31 perce]
  Az Európai Bizottság elfogadásra késznek minősítette a magyar kormány által benyújtott operatív programokat - mondta Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára az MTI-nek. Hozzátette: a bizottsági szóvivő pénteki nyilatkozata alapján ezt a dokumentumot ki is adják az év végéig.
09:27  Csökkenhet a bankadó a hitelezés beindításáért - Varga Mihály [8 óra 35 perce]
  A tervezettnél alacsonyabb, GDP-arányosan 2,6-2,7 százalék lehet az idén az államháztartás hiánya - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Magyar Hírlapnak.
08:44  Újabb tragédia Ausztráliában [9 óra 18 perce]
  Nyolc másfél és 15 év közötti korú gyerek holttestére bukkantak a rendőrök az Ausztrália északi részén fekvő Cairns városának egyik házában, miután bejelentést kaptak egy súlyosan sebesült nőről, akit többen láttak az utcán.
07:18  Jótékony volt Rogán önkormányzata [10 óra 44 perce]
  Csaknem négymilliárd forint kedvezményt adott a belvárosi önkormányzat az utóbbi hat évben üzlethelyiségek bérlőinek, hogy megvásárolják az általuk használt ingatlant – írja a Népszabadág.
07:17  A soroksári panzió titkos lakói nem szavaztak [10 óra 45 perce]
  Nem szavaztak az önkormányzati választáson azok a román állampolgárságú kamionsofőrök, akik az elmúlt másfél évben jelentkeztek be tömegesen egy soroksári panzióba - írta a Népszabadság.
06:20  Petíció a román kormánynak [11 óra 42 perce]
  Petícióban szólították fel a Sepsiszentgyörgyön tüntető magyarok a román kormányt arra, hogy hagyjon fel a magyar jelképek üldözésével.
06:18  Bérkompenzációból fizetik ki a betéteseket [11 óra 44 perce]
  Az idei költségvetés Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium fejezetéből csoportosítja át a kormány azt a 6 milliárd forintot, amelyből létrehozza a Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. betéteseinek kártalanítására szolgáló kárenyhítési keretet.
06:14  Újabb vihar Ausztriában a magyar döntések miatt - nemzetközi lapszemle [11 óra 48 perce]
  Bevándorlók, bankok, hipermarketek, még mindig van, amivel foglalkoznia a nemzetközi sajtónak Magyarországgal kapcsolatban.

2014. december 19, péntek

19:31  Halálra gázoltak egy gyalogost a 26-os főúton [22 óra 31 perce]
  Halálra gázolt egy férfit egy autós a Borsod megyei 26-os számú főúton Sajószentpéter és Miskolc között - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.
19:29  Újabb uniós pályázatokat írhatunk ki - Csepreghy [22 óra 33 perce]
  Az Európai Bizottság (EB) elfogadásra késznek minősítette a magyar kormány által benyújtott operatív programokat - mondta Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára.
19:10  Leminősítette Ukrajnát a Standard & Poors [22 óra 52 perce]
  Leminősítette Ukrajna eddig is mélyen spekulatív - vagyis messze nem befektetési ajánlású - államadós-osztályzatát a Standard & Poors, azzal a véleményével indokolva a lépést, hogy Ukrajna a következő hónapokban törlesztési államcsődbe kerülhet, ha a pénzügyi kondíciók nem javulnak.
19:04  Összeütközött két autó a budakalászi felüljárón [22 óra 58 perce]
  Két személyautó ütközött össze egy utoléréses balesetben a 11-es út M0-s csomópontjánál, a budakalászi felüljárón este. Egy ember megsérült.
18:43  Paks 2- Többletlétszámra van szükség - Aszódi Attila [23 óra 19 perce]
  Cáfolta a Klubrádió, Megbeszéljük című műsorában Aszódi Attila, hogy a paksi atomerőmű két és fél ezer alkalmazottjából, nyolcszázat elbocsátanának és,hogy kicserélnék a menedzsmentet.
17:51  Magyarországnak erős Ukrajnára van szüksége - Szijjártó [1 napja]
  Magyarországnak mint szomszédos országnak politikailag és gazdaságilag is stabil, erős Ukrajnára van szüksége - hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Kijevben azon a sajtótájékoztatón, amelyet ukrán kollégájával, Pavlo Klimkin külügyminiszterrel tartott megbeszélésüket követően.
17:38  Stabilra javította az MFB kilátását a Moodys [1 napja]
  Stabilra javította a leminősítés lehetőségére utaló eddigi negatívról a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) Zrt. hosszú távú besorolásainak kilátását a Moodys Investors Service.
17:22  A Város Mindenkié csoport tüntet a Kossuth téren [1 napja]
  A Város Mindenkié csoport és több tucat szimpatizánsa 20 sátorból álló tábort alakított ki a Parlament előtt a Kossuth téren, hogy így tiltakozzanak a közterületen élő hajléktalan emberek hatósági üldözése és a szegénységben élők ellehetetlenítése ellen.
17:00  December 19. [1 napja]
  December 19. Az Esti Gyors ma nagyon gyors. Rohan a vesztébe, csak úgy, mint az orosz bankok. Meg sem áll Kínáig, hiszen európai érdekek hajtják. Behajtunk Paksra, keresztül gázolunk a bértárgyalásokon. Értetlenkedünk, miért nem jó otthon ápolni a beteget? És elcsodálkozunk azon, hogy 2015 a vendéglátósok fekete éve lesz. Rózsa Péter már fűti a mozdonyt
16:58  December 20. [1 napja]
  December 20. Miként hat az orosz gazdasági válság Magyarországra – és mikor érhet véget. Az esélylatolgatásra Zsiday Viktor tőkepiaci elemző vállalkozott. Elszigetelődött Magyarország - legalábbis egy pénteki konferencia résztvevői szerint. Szelestey Lajos Charles Gatit és Paul Lendvait szólaltatta meg. Mit kezd a jegybank az MKB-vel és miért ment csődbe a részben állami tulajdonban levő Széchenyi Bank. Válaszol Pápa Levente az Együtt szakpolitikusa. A napi politika nyelvújításra is ihlette Esterházy Pétert, akivel Váradi Júlia készített interjút HVG-s esszéje kapcsán. Megbeszéljük a hetet Bolgár Györggyel, Kósa Andrással és Pető Péterrel.
16:52  A kereskedelemben biztosítani kell a pihenőnapot - Rétvári [1 napja]
  Meg kell nézni, mi az oka annak, hogy megfontolásra visszaküldött a parlamentnek Áder János köztársasági elnök két elfogadott jogszabályt - mondta a Klubrádió, Megbeszéljük című műsorban Rétvári Bence.
16:21  Orbán Ráhel törölte magát a Facebookról [1 napja]
  Törölte magát a Facebookról Orbán Viktor legidősebb lánya azután, hogy egy nappal korábban hosszú posztban védte meg magát és apját.
16:17  Gyenge maradt a forint délutánra [1 napja]
  Napon belüli mélypontra került a forint az euróval és a frankkal szemben a bankközi piacon péntek délután négy óra előtt pár perccel.
16:11  Visszaküldött az államfő két törvényt a parlamentnek [1 napja]
  Megfontolásra visszaküldött a parlamentnek Áder János köztársasági elnök két elfogadott jogszabályt, az épített környezet alakításáról és védelméről szóló, valamint a kereskedelemről szóló törvény módosítását.
16:02  Az MNB átvette az irányítást az MKB-ban [1 napja]
  A Magyar Nemzeti Bank által kirendelt szakértők átvették az irányítást az MKB-ban, a pénzintézet 15-20 százaléka olyan résznek mondható, amit rossz portfólióelemként kell kezelni, a bank többi része jól működik - mondta Balog Ádám, a jegybank alelnöke pénteken a Magyar Nemzeti Bank háttérbeszélgetésén.
15:44  Feljelentést tett egy V. kerületi ingatlan eladása miatt a DK [1 napja]
  A Demokratikus Koalíció (DK) hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tett ismeretlen tettesek ellen, mert az önkormányzat korábban 54,2 millió forintért adott el egy üzlethelyiséget, amelyről a párt azt írja, hogy független ingatlanbecslések szerint 127 millió forintot ér.
15:31  Szanyi Tibor európai adó- és illetékuniót kezdeményez [1 napja]
  Szanyi Tibor, az MSZP európai parlamenti képviselője jövőre javaslatot tesz egy egységes európai adó- és illetékunió kialakításának elkezdésére.
15:13  Napokig nagy forgalom várható az M1-M0-M5 útvonalon [1 napja]
  Reggel óta folyamatos a torlódás az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán az M0-s autóút csomópontja előtt, az eddigi tapasztalatok szerint szerdáig hasonlóan nagy forgalomra kell számítani az M1-M0-M5 útvonalon - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.
14:59  Már a bankválság jelei is láthatók Oroszországban [1 napja]
  Londoni pénzügyi elemzők szerint egyre több jele mutatkozik annak, hogy a rubelválság kezd átterjedni az orosz bankrendszerre.
14:14  Eredményt hirdettek a Múzeumi negyed tervpályázatán [1 napja]
  Lezárult a Városligetbe tervezett múzeumi épületekre kiírt nyílt nemzetközi tervpályázat.
14:07  Deutsh még idén elindítja a jogi eljárást [1 napja]
  Még idén elindítja Deutsch Tamás a jogi eljárást Juhász Péter ellen - mondta a fideszes politikus egy más témában tartott sajtótájékoztatón.
13:50  December 23-án és 29-én tarthat rendkívüli ülést a Ház [1 napja]
  December 23-án, kedden és 29-én, hétfőn tarthat ülést a téli rendkívüli ülésszakban az Országgyűlés, miután MSZP-s, LMP-s és független képviselők támogatásával összegyűlt az ehhez szükséges mennyiségű aláírás. A szocialisták az útdíj ügyében kezdeményezték a rendkívüli ülésezést.
13:33  Az állam részben kártalanítja a Széchenyi Bank betéteseit [1 napja]
  A magyar állam, noha nem felelős, kártalanítja a végelszámolás alá vont Széchenyi Banknak azon betéteseit, akiknek a banknál elhelyezett pénze meghaladja az OBA által garantált összeget - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára.
13:29  Újra alternatív költségvetést készített az LMP [1 napja]
  Az LMP szerint a szövetkezetekre és a helyi termelőkre alapozott gazdaságfejlesztésre, a kis- és középvállalkozásokon alapuló zöld beruházásokra, az oktatás és a képzés fejlesztésre, illetve a korrupció elleni fellépésre lenne szükség az ország érdekében. Erről Schiffer András társelnök beszélt a párt Kiút a válságból című alternatív költségvetési elképzelésének bemutatóján.
13:10  Mára nem maradt barátja Magyarországnak - Paul Lendvai [1 napja]
  Gyurcsány Ferenc szerint Orbán Viktor gondolkodásából hiányzik az együttműködés elfogadása, barát-ellenség dichotómiában látja a világot, és az ellenséget a Nyugatban látja, barátokat pedig Keleten keres, ami szemben áll Magyarország nemzeti érdekeivel. A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke a párt által rendezett, Az elszigetelt Magyarország és a globális világ című külpolitikai konferenciát megnyitó beszédében kiemelte, a jelenlegi külpolitika következménye, hogy az elmúlt 30-35 évben az ország soha nem volt ennyire elszigetelve, mint most.
13:09  Már nyomoznak a norvég alapok ügyében [1 napja]
  Költségvetési csalás gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást november végén a norvég alapok ügyében a NAV - közölte a Magyar Nemzettel az adóhatóság.

További cikkek az archívumban >>>Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
Hírfigyelő - újdonság!
Kulcsszavak szerkesztése - egy kifejezés egy sorba kerüljön
 
Újdonság - Szemeid előtt, ami a legjobban érdekel
 
részletek >>>Miért ez a kedvencem...

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

Minden fontos hír megtalálható, egy helyen

Suhajda Gergely
Debrecen
 

A hírfigyelő segítségével néhány perc alatt átnézhetem a számomra fontos híreket.

Szurkos Norbert
Budapest
 

Mióta ezt használom felére csökkent a mobil számlám.

Szuhár Balázs
Siófok