pénztárca kímélő megoldások
 

Kamara cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Kamara

2014. július 31, csütörtök

13:12  Közép-Európában okozhatja a legnagyobb károkat [Magyar Nemzet Online]
  Európai országok gazdaságát is érinthetik az Oroszországgal szemben bevezetett gazdasági szankciók - orosz pénzügyi szakértők szerint. A büntetőintézkedések Németország számításai alapján 300 ezer munkahelyet érinthetnek. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke úgy véli, Magyarországra is negatív hatással lehetnek az Oroszország elleni szankciók.
13:08  Augusztus 2. [Klubrádió]
  Augusztus 2. 9.00 A vajdasági származású Nagypál Gábor színész, rendező, amikor ezelőtt elvállalta a Stúdió K művészeti vezetését tudta, hogy a színház nem egy demokratikus műfaj, ám elképzeléseit úgy formálta, hogy előtte megszondászta művésztársait. Véleményükre, józan álmaikra tervezte a közös jövőt. 9.30 „Ha jövőre nem jelentkezik, agyonlövöm! – így biztatta Katona Jánost a főiskolai felvételire Őze Lajos a Nemzeti Színházban. A színész később Latinovits Zoltán tanítványa lett, tőle tanulta meg a versmondás minden titkát. 10.00 Szőnyei Tamás fél évtized alatt rágta át magát az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában fellelhető irathalmon. " Titkos írás -Állambiztonsági szolgálat és irodalmi élet, 1956-1990 című kétkötetes művében feltárul előttünk a kulturális élet fontos szereplői lehallgatásának folyamata. 10.30 „Saját elhatározásomból 2014. június 30-val lemondtam ügyvédi kamarai tagságomról és ekként, praktizáló jogászként, visszavonultam. Ismerőim talán igényt tarthatnak az indokolásomra”- mondja Dr. Kolláth György alkotmányjogász, mi pedig kíváncsian várjuk döntésének okát. 11.00 Szilárd Klára festőművész a német megszállás elől menekült Izraelbe, aztán elismert képzőművészként húsz éve hazatért. Most, 93 évesen szentendrei műtermében a mai napig rengeteget dolgozik. 11.30 Az idei Sziget himnuszának egyik szerzője az Ivan & The Parazol zenekar. Vendégünk a zenekar frontembere: Vitáris Iván. 11.45 Szenvedéllyel átszőtt szerelmi történet a rabszolgasorsba vetett etióp királylány és a menyegzőjére készülő egyiptomi hadvezér tragikus sorsáról. A szerelmi háromszög és a hatalmi játszmák között vergődő Aida szerepében: Sümegi Eszter
12:27  Tovább dagad a Magyarok kenyere [OrientPress - Belföld]
  A tavalyinál is több búza gyűlhetett össze a Magyarok kenyere program keretében az összesítések eddigi adatai alapján - mondta Pécs alpolgármestere csütörtökön Sombereken. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara baranyai szervezete által szervezett búzagyűjtő napon Nagy Csaba hozzátette: 2013-ban 100 tonna volt a felajánlott mennyiség, idén eddig már 87 tonnáról tudnak.
12:25  Támogatja a tematikus utcák tervét a BKIK [Híradó]
  A kamara fontosnak tartja a vállalkozók összefogásának segítését.
11:53  Tematikus utcákat akar Budapesten a BKIK [HVG - Itthon]
  A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) támogatja, hogy a fővárosban minél több tematikus utca jöjjön létre, illetve a meglévők eredményesen működjenek - hangsúlyozta Szatmáry-Jahl Angéla, a köztestület kereskedelmi tagozatának elnöke csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

2014. július 30, szerda

13:11  Felszámolják az építőipari lánctartozásokat? [Népszabadság - Piac-gazdaság]
  Jelentősen hozzájárulhat az építőipari tartozások felszámolásához, hogy várhatóan egyre több vitás kérdést rendez el a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Teljesítésigazolási Szakértői Szervherz.
12:27  Hazánknak is károkat okoz az Oroszország elleni szankció [OrientPress - Belföld]
  Közvetlen és közvetett károkat is okoznak Magyarországnak az Oroszországgal szembeni Európai Uniós szankciók - ezt mondta a Gazdasági Rádiónak a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Parragh László szerint több területeken is súlyos negatív gazdasági hatással kell számolni, ami az éves GDP kimutatásban is meglátszik majd.
09:48  ÁSZ-vizsgálat előtt az orvosi kamara [Népszabadság - Belföld]
  Bár az év elején a botrányos tisztújítás, aggodalomra okot adó gazdálkodás és a szabálytalan tagdíjemelés miatt többen is bejelentést tettek a Magyar Orvosi Kamara (MOK) működésével kapcsolatban a törvényességi felügyeletet gyakorló szakminisztériumnál, a tárcánál jelenleg egyetlen eljárás sem zajlik a köztestületet érintő gyanús ügyek tisztázására.

2014. július 29, kedd

17:15  Radnóti Színház (Budapest) - jegyek és programok itt [Zene]
  A mai Radnóti Színház története 1985-ben kezdődött, amikor Bálint András került az igazgatói posztra és ezzel jelentős profilváltás történt. Az addigi irodalmi színpad helyén (de annak hagyományait is alapul véve) kialakult az a kamarajellegű, igényes polgári-művésszínház. A színház társulata 16 állandó taggal rendelkezik. [Dátum: 2014.07.29. 17:17]
15:17  Az elmúlt évtizedek leggyengébb búzatermése Békésben [InfoRádió]
  Befejeződött az aratás Békés megyében, a termelők az elmúlt évtizedek leggyengébb termését takarították be őszi kalászosokból. Az őszi búza hektáronként 3,8 tonnás termésátlaga elmarad az előre jelzett 4,5-5,0 tonna közötti országos átlagtól - jelentette be a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés megyei elnöke szerdán sajtótájékoztatón.
14:59  Évtizedek óta nem volt ilyen gyenge a termés [VG - Vállalatok és piacok]
  Befejeződött az aratás Békés megyében, a termelők az elmúlt évtizedek leggyengébb termését takarították be őszi kalászosokból. Az őszi búza hektáronként 3,8 tonnás termésátlaga elmarad az előre jelzett 4,5-5,0 tonna közötti országos átlagtól - jelentette be a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés megyei elnöke szerdán sajtótájékoztatón.
14:15  Jön az ötödik Kaposfest - jegyek itt [Zene]
  2014. augusztus 13-19. között ötödik alkalommal rendezik meg a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivált (Kaposfestet), amelyen olyan világsztárok lépnek idén is a színpadra, mint Rados Ferenc, Alina Ibragimova, Kelemen Barnabás, Jan Erik Gustaffson, Kocsis Zoltán, Kirill Gernstein vagy az Amadinda Ütőegyüttes. A fesztivál művészeti vezetője Kokas Katalin hegedűművész. [Dátum: 2014.07.29. 13:35]
09:50  "Olyan, mintha a gyóntatófülkébe lehallgatókészüléket tennénk" [HVG - Itthon]
  A büntetőeljáráshoz nem kapcsolódó aktákra is rátette a kezét a Budapesti Nyomozó Ügyészség egy olyan ügyben, amely egy ügyvéd és egy volt adóhivatali vezető ellen folyik. Az eset nem egyedi: az ügyészség olykor olyan aktákat is magával visz, melyekről tudható, hogy az adott ügyhöz semmi közük nincs. A Budapesti Ügyvédi Kamara szerint az ügyvédi titok védelme minden mást megelőz, még a nyomozás érdekeit is, ezért gondoskodni kell arról, hogy a jövőben hasonló esetek ne fordulhassanak elő.
09:34  Olaszország: 12 000 lájk a Facebookon = visszatérés [NemzetiSport]
  A Facebooknak és lelkes rajongóinak köszönhetően korábbi csapatánál, az olasz harmadosztályú Catanzaróban folytatja pályafutását Diomansy Kamara.
03:52  Seszták etikai vétséget követett el? [Magyar Nemzet Online]
  Bár a kamara előírásai tiltják saját szerződések ügyvédi ellenjegyzését, Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter még ügyvédként olyan cég iratait ellenjegyezte, amelyben kültag volt - írta tegnap a Népszabadság.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Egyetlen kattintással változtathatom a betű méretet.

Csongrádi Felícia
Tatabánya
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

Sok pénztárca kímélő ötletet kapok rendszeresen.

Szabóné Feleki Mária
Agárd
 

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks