pénztárca kímélő megoldások
 

Kamara cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Kamara

2016. október 26, szerda

02:22  Jó minőségű kukorica termett az idén [ProfitLine]
  Jó minőségű a kukoricatermés az idén Zala megyében, megfelel az előírásoknak, a hozam pedig jóval meghaladja az elmúlt évek átlagát - tájékoztatta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) megyei elnöke kedden az MTI-t a 34 ezer hektáron termelt gabona 49 százalékának betakarítási eredményei alapján.

2016. október 25, kedd

10:02  Felrobbant egy autó Antalya külvárosában [Híradó]
  Egyelőre ismeretlen okból felrobbant egy autó kedd reggel a dél-törökországi Antalya külvárosában található helyi kereskedelmi és iparkamara hátsó parkolójában - jelentette a Dogan török hírügynökség.
09:37  Robbanás a török kereskedelmi kamara mellett [Klubrádió]
  Robbanás történt a török kereskedelmi kamara mellett, Antalyaban. Többen megsérültek, a környező ablakok kitörtek, sok a vérző ember a környéken.
09:10  Rejtélyes robbanás Antalyában [HVG - Világ]
  Egyelőre ismeretlen okokból robban fel egy autó kedd reggel a dél-törökországi Antalya külvárosában található helyi kereskedelmi és iparkamara hátsó parkolójában
07:56  Robbanás a török kereskedelmi kamara mellett [FN - Belföld]
  Többen megsérültek, a környező ablakok kitörtek, sok a vérző ember a környéken.

2016. október 24, hétfő

18:15  Erotikus gólörömért se sokan kaptak eddig sárgát - videó [FN - Belföld]
  Kei Kamara viszont azon kevesek közé tartozik, akik twerkelnek egy jót találatuk után.
13:31  Kinevezték a BKIK kommunikációs vezetőjét [Kreatív Online]
  A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara most hozta létre a kommunikációs igazgatóságát.
06:45  Egyesült Államok: sárga lap erotikus gólörömért - videó [NemzetiSport]
  Egyebek mellett Kei Kamara tiltott gólörömért kapott sárga lapjáról marad emlékezetes az Egyesült Államok profi labdarúgó-bajnokságának (MLS) idei utolsó alapszakaszbeli játéknapja.

2016. október 20, csütörtök

16:22  Stabálytalanságok a könyvvizsgálói kamaránál [ProfitLine]
  Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) ellenőrzése feltárta, hogy a Magyar Könyvvizsgálói Kamara gazdálkodása nem volt szabályszerű, elnöke nem biztosította maradéktalanul a személyes adatok védelmét, és közzétételi kötelezettségének sem tett teljes körűen eleget, emiatt az átláthatóság nem volt biztosított - állapította meg a 2012-2014-es időszakra vonatkozó ellenőrzés eredményét összefoglaló csütörtökön kiadott közleményében a hatóság.
12:13  Az ÁSZ rápirított a könyvvizsgálói kamarára [FN - Belföld]
  Kisebb szabálytalanságokat találtak.
12:05  Szabálytalanságok a könyvvizsgálói kamara gazdálkodásában [STOP.hu]
  A költségvetési támogatásokat viszont szabályszerűen használta fel és számolta el a kamara - tette hozzá a jelentés.Az 1997-ben alakult Magyar Könyvvizsgálói Kamara gazdálkodását az ÁSZ most először ellenőrizte.A kamara a működését döntő részben a könyvvizsgálók tagdíjaiból és a könyvvizsgáló cégek hozzájárulási díjaiból finanszírozta. Ezek a bevételek a kamarai tagok létszámával arányosan évről évre csökkentek, a 2012. évi 659,7 millió forintról 2014-re 594,7 millió forintra. 2012-ről 2014-re a bevételek 925,2 millió forintról 756,7 millió forintra, a kiadások 956,8 millióról 751,6 millió forintra, a mérlegfőösszeg pedig 1 milliárd 399 millió forintról 1 milliárd 374,6 millió forintra csökkent. A kamara 2012-2014 között összesen 56,5 millió forint költségvetési támogatást kapott.A közlemény szerint a 2013. évi beszámolóban nem a számviteli törvény előírásainak megfelelően szerepeltettek költségvetési támogatási összeget. A felújítási, beruházási ráfordítások elszámolása nem teljes körűen felelt meg a jogszabály, az alapszabály és a belső szabályzatok rendelkezéseinek.A vizsgálat szerint az igénybe vett és egyéb szolgáltatások költségei, a személyi jellegű ráfordítások elszámolása sem felelt meg a számviteli törvény és belső szabályzatok előírásainak, mert a kamara nem saját nevére szóló bizonylatokat vett be a könyveibe, ami ellentétes volt a számviteli politikában előírtakkal, továbbá a kifizetések előtt nem utalványoztak. A kamarai tisztségviselőknek fizetett tiszteletdíjak meghatározása és elszámolása sem felelt meg a vonatkozó törvényben és a belső szabályzatokban előírtaknak.Az ÁSZ azt is megállapította, hogy a kamara nem tartotta be maradéktalanul az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényben foglalt kötelezettségeit. A közérdekű adatok közzétételére vonatkozó kötelezettségeket sem teljesítették teljes körűen, a kamara részesedésével működő Magyar Cégértékelő Nonprofit Kft. adatait nem tették közzé, ezáltal az átláthatóságot nem biztosították.Az ÁSZ a Magyar Könyvvizsgálói Kamara elnökének 6, főtitkárának pedig további 9 javaslatot fogalmazott meg, amelyekre 30 napon belül intézkedési tervet kell készíteniük.
11:10  Gigászok harca: az ÁSZ megdorgálta a Könyvvizsgálói Kamarát [Index]
  Szabálytalanságokra akadtak a szervezet gazdálkodásában.
11:05  Szabálytalanul gazdálkodott a könyvvizsgálói kamara [Magyar Nemzet Online]
  Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) ellenőrzése feltárta, hogy a Magyar Könyvvizsgálói Kamara gazdálkodása nem volt szabályszerű, elnöke nem biztosította maradéktalanul a személyes adatok védelmét, és közzétételi kötelezettségének sem tett teljes körűen eleget, emiatt az átláthatóság nem volt biztosított - állapította meg a 2012-2014-es időszakra vonatkozó ellenőrzés eredményét összefoglaló csütörtökön kiadott közleményében a hatóság.
10:26  Szabálytalanul gazdálkodott a könyvvizsgálói kamara [Híradó]
  Az 1997-ben alakult Magyar Könyvvizsgálói Kamara gazdálkodását az ÁSZ most először ellenőrizte.
09:35  Szabálytalanságokat talált a könyvvizsgálói kamaránál a számvevőszék [Adózóna]
  Befejezte az Állami Számvevőszék a Magyar Könyvvizsgálói Kamara 2012-2014 közötti időszakra vonatkozó ellenőrzését. Az ÁSZ megállapította, hogy a Kamara gazdálkodása nem volt szabályszerű és példamutató.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár
 

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác
 

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc