pénztárca kímélő megoldások
 

Kamara cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Kamara

2016. szeptemper 22, csütörtök

22:23  A magyar GDP 10 százalékát a turizmus, a vendéglátás és a kézművesség teszi ki [ProfitLine]
  A turizmus, a vendéglátás és a kézművesség adja a magyar bruttó hazai termék (GDP) 10 százalékát, ebben a nagy foglalkoztató ágazatban tevékenykedik "a magyar középréteg gerince" - mondta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke csütörtökön egy konferencián Debrecenben.
18:32  Parragh: a turizmus, a vendéglátás és a kézművesség adja a magyar GDP 10 százalékát [Híradó]
  A turizmus, a vendéglátás és a kézművesség adja a magyar bruttó hazai termék (GDP) 10 százalékát, ebben a nagy foglalkoztató ágazatban tevékenykedik "a magyar középréteg gerince" - mondta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke csütörtökön egy konferencián Debrecenben.
17:22  Ferenc pápa: a sajtó szeresse az igazságot és tisztelje az emberi méltóságot [Híradó]
  Az igazság szeretetét, a szakmai hozzáértést és az emberi méltóság tiszteletben tartását nevezte az újságírók fő erényének Ferenc pápa az olasz újságírókamara tagjait fogadva a Vatikánban csütörtökön.
16:19  A turizmus és a vendéglátás a magyar középréteg gerince [Origo - Menedzs. Fórum]
  A turizmus, a vendéglátás és a kézművesség adja a magyar bruttó hazai termék (GDP) 10 százalékát, s e nagy foglalkoztató ágazatban tevékenykedik "a magyar középréteg gerince" - mondta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke csütörtökön egy konferencián Debrecenben.
07:23  Kulcsfontosságú az agrárium versenyképességének javítása [Origo - Menedzs. Fórum]
  A 2020 utáni európai uniós támogatási rendszer bizonytalanságai és az egyre erősödő piaci verseny, valamint az EU tervezett szabadkereskedelmi megállapodásai miatt kulcsfontosságú az agrárium versenyképességének javítása - mondta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke a II. Vas megyei búzatermelési verseny eredményhirdetésén, Vasszécsenyben.

2016. szeptemper 21, szerda

19:23  Javítani kell az agrárium versenyképességét [ProfitLine]
  A 2020 utáni európai uniós támogatási rendszer bizonytalanságai és az egyre erősödő piaci verseny, valamint az EU tervezett szabadkereskedelmi megállapodásai miatt kulcsfontosságú az agrárium versenyképességének javítása - mondta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke a II. Vas megyei búzatermelési verseny eredményhirdetésén, Vasszécsenyben, a kamara által az MTI-nek szerdán eljuttatott közlemény szerint.
17:23  Az itthoni bérek emelése lehet a megoldás a fiatalok visszacsábítására [ProfitLine]
  A bérek jelentős növekedése egy idő után visszahozza a külföldön dolgozó fiatalokat - mondta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke az M1 aktuális csatornán szerdán.
13:46  Parragh: bérfelzárkózás lesz Magyarországon [Origo - Menedzs. Fórum]
  A bérek jelentős növekedése egy idő után visszahozza a külföldön dolgozó fiatalokat - mondta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke az M1 aktuális csatornán szerdán.
03:19  Új kamarakoncert-sorozatot indít a Pécsi Tudományegyetem [Ma.hu - Kultúra]
  Új kamarakoncert-sorozatot indít a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kara (PTE-MK), az első estet kedden tartják a kar zeneművészeti intézetének Liszt-termében, a Zsolnay Kulturális Negyedben.
00:23  Technológiai fejlesztés szükséges az élelmiszeriparban [ProfitLine]
  A magyar élelmiszeripar a versenyképesség növelésével lábalhat ki nehéz helyzetéből, ezt pedig a technológia jelentős fejlesztésével és a tömegtermelésben az üzemméret növelésével lehet elérni a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) élelmiszeriparért felelős alelnöke szerint.

2016. szeptemper 20, kedd

16:35  Japán szelence és bűvös játékdoboz az Apszisban [Életforma]
  Egy japán cigarettaszelence már lázba hozta a keleti művészetek iránt érdeklődőket! Megnyílt a BÁV Apszistermében az a kiállítás, amelyik bemutatja a szeptember 28-án, szerdán, 17 órakor kezdődő kamaraaukció árverésre szánt darabjait.
04:23  A britek kiválnak, a cégek adóznak? [ProfitLine]
  A 2016. június 23-ai brit uniós tagságról szóló referendum óta számos gazdasági előrejelzés látott napvilágot, azonban ezek mellett mindenképpen figyelmet érdemelnek a felmerülő adózási kérdések is. A PwC Magyarország Brexit szakértői csapata a kilépésből eredően már több potenciális adózási nehézséget, változást azonosított, például a járulékfizetéssel, az AEO-engedélyekkel (engedélyezett gazdálkodó) és az importáfa-fizetéssel kapcsolatban. A Brexitet körülvevő bizonytalanságból fakadó kérdések közül az egyik legfontosabb, mindenkit foglalkoztató alapkérdés, hogy az adóváltozások többletköltséget eredményeznek-e a cégeknek. A PwC Magyarország és a Brit Kereskedelmi Kamara (BCCH) szeptember közepén tartott konferenciáján elsősorban az Egyesült Királyság kiválása következtében fellépő változásokat elemezte a társasági adó, vám, jövedéki adó, általános forgalmi adó és társadalombiztosítás rendszerében.

2016. szeptemper 19, hétfő

07:11  Alkalmazkodnia kell a gazdáknak [Piac és Profit]
  A klímaváltozás hatására egyre szaporodnak a szélsőséges időjárási események, hamarosan megnyílhat az európai piac az amerikai termékek előtt, munkaerőhiány, új technológiák: csak néhány a mezőgazdaságban most kritikus fontosságú tényezőkből. De mit tehetnek a magyar gazdálkodók, hogyan javíthatják a versenyképességüket és milyen támogatásra számíthatnak a köztestületüktől? Győrffy Balázzsal, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnökével beszélgettünk.

2016. szeptemper 18, vasárnap

15:46  Így lehet megúszni a kútbírságot [Piac és Profit]
  Egy, a nyáron életbe lépett törvénymódosítás lehetővé teszi, hogy bírság megfizetése nélkül kaphassanak fennmaradási engedélyt a 2016. június 4. előtt engedély nélkül létesített vízilétesítmények. Az engedélyeztetési eljárás megkönnyítése érdekében tájékoztató kiadvány jelent meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) portálján.
14:43  Agárdi kamarai elnök lett [Népszava - Belpolitika]
  Az elnök mellett megválasztották a négy elnökhelyettest is.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs
 

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest
 

Egyetlen kattintással változtathatom a betű méretet.

Csongrádi Felícia
Tatabánya
 

Csak ráviszem a kurzort a címre és gyorsan átfuthatom a hírek rövid tartalmát.

Győrfi Bence
Debrecen
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác