pénztárca kímélő megoldások
 

Kamara cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Kamara

2014. szeptemper 01, hétfő

14:12  Régi idők piaca a Népligetben [OrientPress - Belföld]
  Múltidéző Piactérré változik három napra a Népliget. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) szeptember első hétvégéjén ingyenes, háromnapos családi fesztivált szervez Budapest legnagyobb közparkjában.
13:54  Válságcsomagot kérnek az orosz szankciók miatt [VG - Vállalatok és piacok]
  Az Oroszország ellen bevezetett uniós szankciók és az élelmiszerek importjának orosz betiltása miatt az Osztrák Gazdasági Kamara elnöke válságcsomag bevezetését sürgette az osztrák vállalatok részére.

2014. augusztus 30, szombat

14:31  Parragh: Nehéz lesz pótolni az orosz kiesést [Gondola]
  A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) mindent elkövet annak érdekében, hogy erősítse a vállalkozások külpiaci pozíciót, s ebben szorosan együttműködnek a kormánnyal

2014. augusztus 28, csütörtök

06:41  Elnök lesz Rezesová volt szakértője? [Magyar Nemzet Online]
  Október 18-án választhat új elnököt a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara - tudta meg lapunk. A testület vezetői posztjára a Rezesová-ügy miatt elhíresült Melegh Gábor is bejelentkezett. Indulásának egyelőre nincs akadálya, az ellene emelt panasszal ugyanis a szervezet etikai bizottsága nem foglalkozhat addig, amíg a felvidéki nőt jogerősen el nem ítélik vagy fel nem mentik.

2014. augusztus 27, szerda

18:37  Hiába az orosz lépés, a magyar termelőknek nem könnyű [Magyar Nemzet Online]
  Érdemben nem jelent könnyebbséget a cégeknek az, hogy augusztus 20-ától több terméket levett Oroszország az embargós listáról, mivel szerény e termékek részesedése a teljes exportból - mondta az MTI érdeklődésére Tóth Imre, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) magyar-orosz üzleti tagozatának tiszteletbeli elnöke.
15:31  MKIK: az orosz embargó enyhítése nem hoz könnyebbséget a cégeknek [InfoRádió]
  Érdemben nem jelent könnyebbséget a cégeknek az, hogy augusztus 20-ától több terméket levett Oroszország az embargós listáról, mivel szerény ezen termékek részesedése a teljes exportból - mondta az MTI érdeklődésére Tóth Imre, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) magyar-orosz üzleti tagozatának tiszteletbeli elnöke.
14:34  Túl sokat nem nyernek a magyar cégek az orosz importtilalom enyhítésével [Origo - Menedzs. Fórum]
  Érdemben nem jelent könnyebbséget a cégeknek az, hogy augusztus 20-ától több terméket levett Oroszország az embargós listáról, mivel szerény ezen termékek részesedése a teljes exportból - mondta az MTI érdeklődésére Tóth Imre, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) magyar-orosz üzleti tagozatának tiszteletbeli elnöke.

2014. augusztus 26, kedd

19:58  Kamarai utazások: soha, sehová, semennyiért [Népszabadság - Belföld]
  leírás nincs publikálva
16:50  A MISZ elnöke lehet a Rezesova-perből kizárt szakértő [Klubrádió]
  Nem folytatja az etikai eljárást saját kamarája az Eva Rezesova által felkért, majd az ügyből kizárt szakértő, Melegh Gábor ellen, sőt jelölik a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara (MISZK) elnökének – tudta meg a hvg.hu. Az igazságügyi szakértők legfőbb vezetőjének javasolt Melegh gábor már el is fogadta a jelölést. A posztra őt javasoló szervezetek vagy nem nyilatkoztak, vagy próbálták megmagyarázni, hogy ez nem is olyan jelölés.
10:30  Etikai eljárás nem lesz, sőt, elnöknek jelölik Rezesova szakértőjét [HVG - Itthon]
  Nem indít etikai eljárást saját kamarája az Eva Rezesova által felkért, majd az ügyből kizárt szakértő, Melegh Gábor ellen, sőt, jelölik a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara (MISZK) elnökének - tudta meg a hvg.hu. Az igazságügyi szakértők legfőbb vezetőjének javasolt Melegh már el is fogadta a jelölést. A posztra őt javasoló szervezetek vagy nem nyilatkoztak, vagy próbálták megmagyarázni, hogy ez nem is olyan jelölés.

2014. augusztus 25, hétfő

22:12  Átalakul az agrár-felsőoktatás [Magyar Nemzet Online]
  Nagyobb hangsúlyt kap a jövőben az agrár-felsőoktatás, amely az eddigieknél fokozottabban igazodik a reálgazdaság igényeihez - jelentette ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.
18:41  Nagyobb hangsúlyt fektetnek az agrár-felsőoktatásra [Magyar Nemzet Online]
  Nagyobb hangsúlyt kap a jövőben az agrár-felsőoktatás, amely a nemzeti agrárkamara elnöke szerint az eddigieknél fokozottabban igazodik majd a reálgazdaság igényeihez.
15:49  Tizenkét új bemutató a debreceni Csokonai Nemzeti Színházban [Metropol]
  Az első premier szeptember 26-án az Istent a falra festeni című előadás lesz a Víg Kamarában.
15:31  Agrárkamara: nagyobb hangsúlyt kap a jövőben az agrár-felsőoktatás [InfoRádió]
  Nagyobb hangsúlyt kap a jövőben az agrár-felsőoktatás, amely az eddigieknél fokozottabban igazodik a reálgazdaság igényeihez - jelentette ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.
15:31  Tizenkét új bemutatóra készül a debreceni Csokonai Nemzeti Színház [Híradó]
  Tizenkét bemutatóval várja az új évadban a közönséget a debreceni Csokonai Nemzeti Színház, az első premier szeptember 26-án az Istent a falra festeni című előadás lesz a Víg Kamarában, Mészáros Tibor rendezésében - közölte a színház igazgatója a hétfői évadnyitó társulati ülésen.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs
 

Sok színű, egy kattintással átszínezhetem.

Barna Beatrix
Dunaújváros
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár
 

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest