pénztárca kímélő megoldások
 

Kamara cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Kamara

2017. március 24, péntek

15:15  Április 15-éig jelenthetik be a gazdák a fagykárt [Adózóna]
  Április 15-éig igényelhetnek kárenyhítést a gazdák a téli fagy miatt; a fagykár bejelentésére a határidőt követően már nem lesz lehetőség - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az MTI-hez eljuttatott közleményében.
14:30  Még három hétig jelenthetik be a fagykárt a gazdák [VG - Vállalatok és piacok]
  Április 15-ig igényelhetnek kárenyhítést a gazdák a téli fagy miatt; a fagykár bejelentésére a határidőt követően már nem lesz lehetőség - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.
13:54  Magyarország nem lesz többé összeszerelő-műhely? Nagyot ígérünk az amerikai cégeknek [Gazdasági Rádió - Privátbankár.hu]
  Tavaly 19, idén 17 pontból álló javaslatcsomagról tárgyalt az Amerikai Kereskedelmi Kamarával a kormány - egyebek közt ennek köszönhetjük a 9 százalékos, egykulcsos társasági adót is. Szijjártó Péter szerint sok az átfedés a javaslatok és a kormány tervei között, négy területet külön kiemelt ezek közül. Azt is elmondta, hogyan állunk a Tesla-gyárért vívott küzdelemben.

2017. március 23, csütörtök

15:49  Külön kamarát kapnának a magánnyomozók [VG - Vállalatok és piacok]
  Önálló törvény szabályozza majd a magánnyomozói tevékenységet és egyben egy független kamarát is felállítanának az ilyen tevékenységgel foglalkozó cégeknek – derült ki egy jogszabálytervezetből.
14:20  Stratégiai megállapodás az Emmi és a gyógyszerészi kamara között [Híradó]
  Stratégiai partnerségi együttműködési megállapodást kötött az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) és a Magyar Gyógyszerészi Kamara (MGYK) csütörtökön Budapesten. A dokumentumot Balog Zoltán miniszter és Hankó Zoltán kamarai elnök írta alá.
12:15  Halott nénitől lopott az orvos - reagált az Orvosi Kamara [N?k Lapja Café]
  Csak a sajtóból értesült a Magyar Orvosi Kamara (MOK) Budapesti Területi Szervezete (BTSZ), hogy valószínűleg az ő egyik tagjuk az az orvos, aki meglopott egy halott nénit Budapesten. Forrás: Nők Lapja Café: Halott nénitől lopott az orvos - reagált az Orvosi Kamara
07:43  Pályázatírókkal segít az agrárkamara a források lehívásában [Piac és Profit]
  A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Pályázati Tanácsadói Hálózata révén segítséget nyújt közel 400 ezer tagjának a megfelelő pályázatok kiválasztásában, minőségi elkészítésében és megvalósításában.

2017. március 22, szerda

13:21  Mostantól darab helyett kilóra kell árulni a tojást [STOP.hu]
  A rendelethez igazodva az őstermelők is feltüntették már kilóra vetített áraikat is a darabonként megszabott mellett a piacon - írja a szoljon.hu.- Rá is csodálkoztak a vevők, hogy mióta adjuk kilóra a tojást - árulta el a hírportálnak a szolnoki piac egyik árusa. Természetesen ő is kiírta, mennyi is a darabonként 40, illetve 42 forintos tojás kilója. - Nevették is a kiírást! A tojást mindig is darabra vásárolták, szerintem fölösleges kilóban számolni - vélekedik, míg egy másik vevő megállapítja: ez fölösleges bürokrácia. Olyan is van, aki poénkodik: én kilenc deka tojást kérek!- Igazából a vevők és a termelők védelme a célja ennek a rendeletnek - mutat rá a szoljon.hu-nak nyilatkozva Hubai Imre Csaba, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) megyei elnöke. - Magyarországon a tojástermelés hátrányos helyzetbe került, a saját termékekkel nem tudjuk fedezni a hazai igényt, így importálni kell. Egy tojás átlagosan 45-50 gramm, a kilónkénti árak megadásával biztosítható, hogy ne lehessen a kisebb darabokat a nagyobbra vonatkozó árakon értékesíteni. Nálunk az a jellemző, hogy az őstermelőktől törzsvásárlók veszik a tojást, kapcsolatuk a bizalomra épül, nem egy-két deka különbséget ellenőrizgetnek.
12:35  Még a pályázatot is megírják a gazdák helyett [VG - Vállalatok és piacok]
  A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Pályázati Tanácsadói Hálózata révén segítséget nyújt közel 400 ezer tagjának a megfelelő pályázatok kiválasztásában, minőségi elkészítésében és megvalósításában.
02:09  A vidéki életminőség javítását szorgalmazza az osztrák és a magyar agrárkamara [ProfitLine]
  A vidéki életminőség javítása érdekében az infrastruktúra, köztük az internetelérés fejlesztését és az uniós agrártámogatások változatlan szinten tartását szorgalmazza az osztrák és a magyar agrárkamara Kismartonban kedden aláírt közös nyilatkozatban.

2017. március 21, kedd

18:15  88 nőt vert át a nőgyógyász, etikai vizsgálat is indul [N?k Lapja Café]
  Csalásért már elítélte a bíróság a Nyírő Gyula Meddőségi Centrum volt főorvosát, most az Orvosi Kamara kezdett el vizsgálódni az ügyben.Forrás: Nők Lapja Café: 88 nőt vert át a nőgyógyász, etikai vizsgálat is indul
16:43  Internetet akarnak a magyar és az osztrák gazdák [SG.hu]
  A vidéki életminőség javítása érdekében az infrastruktúra, köztük az internetelérés fejlesztését és az uniós agrártámogatások változatlan szinten tartását szorgalmazta az osztrák és a magyar agrárkamara.
15:13  Nyolc izgalmas koncert a Zeneakadémián [Híradó]
  A 37. Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF) március 31-i nyitóestjének színhelye a Liszt Ferenc Zeneakadémia nagyterme. Rangos vendéget fogad a fesztivál: a Lausanne-i Kamarazenekart. Ravel és Haydn műsorukat világhírű vendégkarmesterük, Bertrand de Billy vezényli. Ravel csillogó G-dúr zongoraversenyét a briliáns francia zongoraművész, Pascal Rogé játssza.
14:34  Etikai eljárás indult a 88 nőt átverő nőgyógyász ellen [HVG - Itthon]
  A Nyírő Gyula Kórház Meddőségi Centrumának korábbi főorvosát és társát csalásért ítélte el a bíróság decemberben, most a Magyar Orvosi Kamara is vizsgálja ügyüket.
09:08  Eldőlt: beválasztották a kamara elnökének feleségét a Monetáris Tanácsba [HVG - Gazdaság]
  A parlamentben is rábólintottak arra, hogy az MKIK-elnök felesége üljön be az MNB Monetáris Tanácsába.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Csak ráviszem a kurzort a címre és gyorsan átfuthatom a hírek rövid tartalmát.

Győrfi Bence
Debrecen
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

Mióta ezt használom felére csökkent a mobil számlám.

Szuhár Balázs
Siófok