pénztárca kímélő megoldások
 

Kamara cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Kamara

2014. július 25, péntek

17:46  Egymásra talál a klasszikus zene és a színjátszás a Kaposfesten [Ma.hu - Kultúra]
  2014. augusztus 13-19. között rendezik meg az V. Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivált (Kaposfestet). A rendezvény minden évben különböző módon vegyíti a művészeti ágakat.
11:41  Tejágazat: újabb lépések is tervben vannak [Magyar Nemzet Online]
  Újabb törvénymódosításokat is elképzelhetőnek tart az agrárkamara a tejágazat szereplőinek megsegítésére - közölte a szervezet mezőgazdaságért felelős országos alelnöke a Lánchíd Rádióban.

2014. július 24, csütörtök

16:45  Mindenkit megleptek, de imádták a Pet Shop Boys-ot Londonban [HVG - Kultúra]
  A BBC Proms fesztiváljának késő éjszakai programsorozatában mutatták be a Pet Shop Boys 50 perces "zenei életrajzát", melyet Alat Turing brit matematikusnak emlékére írtak. A nyolc részből álló, 18 fős kamarakórus kíséretével felhangzó, néha atonális darab jelentősen eltér az eddig megszokottól.
15:21  Milliárdos elvonás: Saját lábukba lőttek az Agrárkamara vezetői? [ATV]
  Az Agrárkamara vezérkara is nagyot bukhat, némelyikük milliárdokat, azzal az intézkedéssel, amit éppen rájuk hivatkozva jelentett be Lázár János és Fazekas Sándor. Ráadásul Lázár pont olyan cégekről szedi le rendszeresen a keresztvizet, mint amilyeneknél a kamarai vezetők dolgoznak, vagy azok tulajdonosai közé tartoznak.
12:44  68,4 millió forint elmaradt kamarai hozzájárulás - Az adóhatóságnál június végéig 6349 behajtási eljárás volt folyamatban [Jogi fórum]
  Június végén 68,4 millió forint elmaradt kamarai hozzájárulás behajtására 6349 behajtási eljárás volt folyamatban; a 2013-ban behajtott összeggel együtt 2014. június végéig összesen 53,3 millió forintot hajtott be a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ezen a jogcímen az érintett adózóktól - közölte az adóhatóság.
11:12  Itt a következő évtizedek hívószava [Magyar Nemzet Online]
  A következő évtizedek hívó szava a mérnök lesz - mondta a Lánchíd Rádiónak a Magyar Mérnöki Kamara elnöke.
09:15  Íme a Belvárosi Színház programja - jegyek itt [Zene]
  A budapesti Belvárosi Színház - mint befogadószínház - színházterme korszerű építészeti kialakításának, technikájának, kiszolgáló egységeinek és nézőterének köszönhetően egyaránt alkalmas: színházi előadások, kamarakoncertek, szórakoztatóműsorok, díjkiosztó-, diplomaosztó ünnepségek, sajtótájékoztatók, szakmai előadások, konferenciák, közgyűlések, divatbemutatók, aukciók, céges partnertalálkozók tartására. [Dátum: 2014.07.24. 09:15]

2014. július 22, kedd

19:54  Az őszi búza csaknem felét már learatták [Magyar Nemzet Online]
  Zala megyében az őszi búza csaknem felét már learatták, az eddigi hozam 5,5 tonna volt hektáronként - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei elnöke kedden az MTI-vel.
14:41  A gabonatáblák 80 százalékát aratták le Szabolcsban [OrientPress - Belföld]
  A gabonatáblák közel 80 százalékát aratták le eddig Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - közölte a térségi agrárkamara elnöke kedden az MTI-vel. Rácz Imre elmondta, hogy a 61 591 hektáros terület 78 százalékán, 47 838 hektáron fejeződött be a betakarítás.
11:23  Rászáll a NAV a kamarai tagdíjra [Piac és Profit]
  Június végén 68,4 millió forint elmaradt kamarai hozzájárulás behajtására 6349 behajtási eljárás volt folyamatban; a 2013-ban behajtott összeggel együtt 2014. június végéig összesen 53,3 millió forintot hajtott be a NAV ezen a jogcímen az érintett adózóktól.
10:37  A nagy értékű műalkotások értékbecslési rendjéről - Jogszabályi akadályokat szüntetett meg a kormány rendelete [Jogi fórum]
  A nagy értékű műalkotások értékbecslési rendjéről döntött pénteki ülésén a kormány - mondta Kurucz Éva kormányszóvivő.Tájékoztatása szerint az új rendelet azokra az esetekre vonatkozik, amikor az állam egyedi vásárlások során vásárol műtárgyakat. Mint kifejtette: a jövőben három független szakértőnek kell megállapítania az alkotás értékét, az állam nem fizethet magasabb vételárat ezek átlagánál. Kurucz Éva jelezte: minden jogszabályi akadály elhárult, a kormány folytathatja a tárgyalásokat a magántulajdonban lévő Munkácsy-festmények tulajdonosaival, a rendelet kihirdetése után a kabinet vételi ajánlatot tehet. A kormányszóvivő közölte: a kabinet arról is döntött, hogy további 1,629 milliárd forintot különít el a 2013-as árvíz helyreállítási feladataira. Az említett összeg többek között az árvízvédelmi töltések, zsilipek, belvízvédelmi és vízpótló csatornák helyreállítását és megerősítését szolgálja. A kormány pénteki ülésén emellett megvitatta a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara javaslatát a magyar mezőgazdaság munkaintenzív fejlesztésével és az agrártámogatási rendszer átalakításával kapcsolatban.forrás: Jogi Fórum
10:23  Két vezető távozik a Kamarától [Portfólió]
  A testület főigazgatója, valamint tag- és partnernyilvántartási igazgatója hagyja el a NAK hajóját...

2014. július 21, hétfő

21:01  NAK: két vezető távozik a kamarától [ProfitLine]
  Távozik a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarától (NAK) a testület főigazgatója, valamint tag- és partnernyilvántartási igazgatója - derül ki a NAK honlapján hétfőn közzétett közleményből.
19:31  Június végéig 53,3 millió forint kamarai hozzájárulást hajtott be a NAV [InfoRádió]
  Június végén 68,4 millió forint elmaradt kamarai hozzájárulás behajtására 6349 behajtási eljárás volt folyamatban; a 2013-ban behajtott összeggel együtt 2014. június végéig összesen 53,3 millió forintot hajtott be a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ezen a jogcímen az érintett adózóktól - tudta meg az MTI az adóhatóságtól.
19:01  Június végéig 53,3 millió forint kamarai hozzájárulást hajtott be a NAV [ProfitLine]
  Június végén 68,4 millió forint elmaradt kamarai hozzájárulás behajtására 6349 behajtási eljárás volt folyamatban; a 2013-ban behajtott összeggel együtt 2014. június végéig összesen 53,3 millió forintot hajtott be a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ezen a jogcímen az érintett adózóktól - tudta meg az MTI az adóhatóságtól.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác
 

Minden fontos hír megtalálható, egy helyen

Suhajda Gergely
Debrecen
 

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

Mióta ezt használom felére csökkent a mobil számlám.

Szuhár Balázs
Siófok
 

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest