pénztárca kímélő megoldások
 

Kamara cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Kamara

2014. augusztus 28, csütörtök

06:41  Elnök lesz Rezesová volt szakértője? [Magyar Nemzet Online]
  Október 18-án választhat új elnököt a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara - tudta meg lapunk. A testület vezetői posztjára a Rezesová-ügy miatt elhíresült Melegh Gábor is bejelentkezett. Indulásának egyelőre nincs akadálya, az ellene emelt panasszal ugyanis a szervezet etikai bizottsága nem foglalkozhat addig, amíg a felvidéki nőt jogerősen el nem ítélik vagy fel nem mentik.

2014. augusztus 27, szerda

18:37  Hiába az orosz lépés, a magyar termelőknek nem könnyű [Magyar Nemzet Online]
  Érdemben nem jelent könnyebbséget a cégeknek az, hogy augusztus 20-ától több terméket levett Oroszország az embargós listáról, mivel szerény e termékek részesedése a teljes exportból - mondta az MTI érdeklődésére Tóth Imre, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) magyar-orosz üzleti tagozatának tiszteletbeli elnöke.
15:31  MKIK: az orosz embargó enyhítése nem hoz könnyebbséget a cégeknek [InfoRádió]
  Érdemben nem jelent könnyebbséget a cégeknek az, hogy augusztus 20-ától több terméket levett Oroszország az embargós listáról, mivel szerény ezen termékek részesedése a teljes exportból - mondta az MTI érdeklődésére Tóth Imre, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) magyar-orosz üzleti tagozatának tiszteletbeli elnöke.
14:34  Túl sokat nem nyernek a magyar cégek az orosz importtilalom enyhítésével [Origo - Menedzs. Fórum]
  Érdemben nem jelent könnyebbséget a cégeknek az, hogy augusztus 20-ától több terméket levett Oroszország az embargós listáról, mivel szerény ezen termékek részesedése a teljes exportból - mondta az MTI érdeklődésére Tóth Imre, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) magyar-orosz üzleti tagozatának tiszteletbeli elnöke.

2014. augusztus 26, kedd

19:58  Kamarai utazások: soha, sehová, semennyiért [Népszabadság - Belföld]
  leírás nincs publikálva
16:50  A MISZ elnöke lehet a Rezesova-perből kizárt szakértő [Klubrádió]
  Nem folytatja az etikai eljárást saját kamarája az Eva Rezesova által felkért, majd az ügyből kizárt szakértő, Melegh Gábor ellen, sőt jelölik a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara (MISZK) elnökének – tudta meg a hvg.hu. Az igazságügyi szakértők legfőbb vezetőjének javasolt Melegh gábor már el is fogadta a jelölést. A posztra őt javasoló szervezetek vagy nem nyilatkoztak, vagy próbálták megmagyarázni, hogy ez nem is olyan jelölés.
10:30  Etikai eljárás nem lesz, sőt, elnöknek jelölik Rezesova szakértőjét [HVG - Itthon]
  Nem indít etikai eljárást saját kamarája az Eva Rezesova által felkért, majd az ügyből kizárt szakértő, Melegh Gábor ellen, sőt, jelölik a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara (MISZK) elnökének - tudta meg a hvg.hu. Az igazságügyi szakértők legfőbb vezetőjének javasolt Melegh már el is fogadta a jelölést. A posztra őt javasoló szervezetek vagy nem nyilatkoztak, vagy próbálták megmagyarázni, hogy ez nem is olyan jelölés.

2014. augusztus 25, hétfő

22:12  Átalakul az agrár-felsőoktatás [Magyar Nemzet Online]
  Nagyobb hangsúlyt kap a jövőben az agrár-felsőoktatás, amely az eddigieknél fokozottabban igazodik a reálgazdaság igényeihez - jelentette ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.
18:41  Nagyobb hangsúlyt fektetnek az agrár-felsőoktatásra [Magyar Nemzet Online]
  Nagyobb hangsúlyt kap a jövőben az agrár-felsőoktatás, amely a nemzeti agrárkamara elnöke szerint az eddigieknél fokozottabban igazodik majd a reálgazdaság igényeihez.
15:49  Tizenkét új bemutató a debreceni Csokonai Nemzeti Színházban [Metropol]
  Az első premier szeptember 26-án az Istent a falra festeni című előadás lesz a Víg Kamarában.
15:31  Agrárkamara: nagyobb hangsúlyt kap a jövőben az agrár-felsőoktatás [InfoRádió]
  Nagyobb hangsúlyt kap a jövőben az agrár-felsőoktatás, amely az eddigieknél fokozottabban igazodik a reálgazdaság igényeihez - jelentette ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.
15:31  Tizenkét új bemutatóra készül a debreceni Csokonai Nemzeti Színház [Híradó]
  Tizenkét bemutatóval várja az új évadban a közönséget a debreceni Csokonai Nemzeti Színház, az első premier szeptember 26-án az Istent a falra festeni című előadás lesz a Víg Kamarában, Mészáros Tibor rendezésében - közölte a színház igazgatója a hétfői évadnyitó társulati ülésen.
14:31  Nagyobb hangsúlyt kap a jövőben az agrár-felsőoktatás [Gondola]
  Nagyobb hangsúlyt kap a jövőben az agrár-felsőoktatás, amely az eddigieknél fokozottabban igazodik a reálgazdaság igényeihez - jelentette ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón
05:17  Újabb csavar a kanadai cigányok ügyében [Magyar Nemzet Online]
  Szeptemberben hallgathatja meg a kanadai ügyvédi kamara azt az ügyvédet, aki ellen több olyan magyar roma is panaszt emelt, akinek korábban elutasították a menedékkérelmét - tudta meg lapunk.

2014. augusztus 24, vasárnap

18:01  Zrínyi 1566 rock-musical 2014-ben is! Jegyek és szereposztás itt! []
  Zrínyi Miklós születésének 500. évfordulójának tiszteletére készült Zrínyi 1566 rock-musical a szigetvári hősöket mutatja be, mikor 1566-ban védték a várat a Bécs ellen vonuló Szulejmántól, majd az utolsónak maradt 300 ember kitört a lángoló belső várból és hősi halált halt. Az akkori eseményeket érzelmekre hatóan és lendületesen bemutató színpadra szánt produkció méltán számíthat nagy érdeklődésre, történelmi témája, hősiességének aktualitása, dalainak slágergyanús dallama és szövege, valamint a benne szereplő énekesek és színészek kedveltsége révén. A különleges előadás 2014. szeptember 6-án a Pécs Szabadtéri Színpad ad otthon az előadásnak. Káptalan utcai Szabadtéri Színpad újra Zrínyi korába varázsolja a nézőket. Online jegyvásárlás az előadásra ide kattintva! Szereposztás: Zrínyi Miklós gróf - SASVÁRI SÁNDOR (Jászai díjas) Lahib, / Pribék János / janicsár - FEKE PÁL Cserenko Ferenc, kamarás - CSENGERI ATTILA Anna, szakácsnő - DÉVÉNYI ILDIKÓ Rosenberg Éva, Zrínyi felesége - VERMES TÍMEA Szokoli Mehmed, török nagyvezér - BELEZNAY ENDRE Novák János, hadnagy - KELEMEN CSABA Nádasdyné, a nádor özvegye - IVÁN ILDIKÓ Salm gróf, osztrák fővezér - BLASKÓ BALÁZS (Jászai díjas) Kata, szolgálólány - BODONYI BEÁTA Kecskés György, hadnagy - VÁRHELYI DÉNES Dandó Ferenc, hadnagy - SZEBENI JÁNOS Radovan Jakab, hadnagy - GÖTZ ATTILA Gerecs Bartolus, hadnagy - VIDÁKOVICS SZLÁVEN Orsits István, hadnagy - TUNYOGI PÉTER Lulla, török háremhölgy - ÁLMOSD PHAEDRA Perván, janicsár aga - BLASKÓ BÁLINT Borbála, szolgálólány - BOKOR NOÉMI Csenge, szolgálólány - BENCZE MERCÉDESZ Ali, török aga - MOLNÁR RÓBERT György, Zrínyi Miklós fia - ÓDOR BOTOND Apród - CSEPORÁN ZSOLT Juli - RAGONCSA TÍMEA Valamint magyar és horvát vitézek, török vitézek, magyar asszonyok, lányok, török háremhölgyek szerepében. Zrínyi Tánckar tagjai Zrínyi Vitézek Hagyományőrző Szakosztályának tagjai IH EuroDance Táncszínház Zrínyi Miklós Hagyományőrző Íjász és Lovas DSE Zrínyi Gárda Csáktornya - Zrinska Garda Cakovec Horvát nyelvű fordítás Tomek Iván Díszlet - Bényei Miklós Jelmez - Molnár Gabriella Koreográfus - Halmi Zoltán Segédrendező - Oláh-Fenyvesi Judit Rendező - Moravetz Levente Munkatársak: Ragoncsa Zoltán, Várhelyi Dénes, Murányi Mariann, Moravetz Péter, Rovó Attila, Antal Andrea, Horváth Róbert


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

Sok pénztárca kímélő ötletet kapok rendszeresen.

Szabóné Feleki Mária
Agárd
 

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks
 

Minden fontos hír megtalálható, egy helyen

Suhajda Gergely
Debrecen
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc