pénztárca kímélő megoldások
 

Kamara cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Kamara

2014. október 21, kedd

13:43  Három felperes is győzött Strasbourgban a magyar állam ellen [Népszava - Belpolitika]
  Az ítéletek egyelőre nem véglegesek, a magyar állam fellebbezhet az úgynevezett Nagykamarához.
09:49  Ami történt, az "nagyon nem jó" [Magyar Nemzet Online]
  Az amerikaiak profibbak annál, hogy a kitiltási ügy és az azt körülvevő titkolózás csak egy "baki" legyen a részükről - erről beszélt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a Lánchíd Rádióban.

2014. október 20, hétfő

14:35  Mégsem akart elnök lenni Rezesova kizárt szakértője [HVG - Itthon]
  Bár több szervezet is őt javasolta az országos igazságügyi kamara elnökének, és a jelölést el is fogadta, Melegh Gábor az utolsó pillanatban visszalépett az elnökjelöltségtől.

2014. október 18, szombat

22:37  Agárdi Tamás az új elnök [STOP.hu]
  Agárdi Tamást választották a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara (MISZK) elnökévé szombaton, a szervezet budapesti rendkívüli tisztújító küldöttgyűlésén - közölte a MISZK az MTI-vel.
16:31  Agárdi Tamás a MISZK új elnöke [Gondola]
  Agárdi Tamást választották a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara (MISZK) elnökévé szombaton, a szervezet budapesti rendkívüli tisztújító küldöttgyűlésén - közölte a MISZK az MTI-vel
16:31  Agárdi Tamás a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara új elnöke [InfoRádió]
  Agárdi Tamást választották a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara (MISZK) elnökévé szombaton, a szervezet budapesti rendkívüli tisztújító küldöttgyűlésén - közölte a MISZK az MTI-vel.
15:54  Haltermelőkkel kötött együttműködést a NAV [OrientPress - Belföld]
  Együttműködési megállapodást írt alá a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a Magyar Haltermelők és Halászati Vízterület-hasznosítók Szövetségével (MAHAL) október 17-én Kisbajcson, a Győri Előre Halászati Termelőszövetkezet telephelyén - írja közleményében a NAK.
14:54  Agárdi Tamás lett a MISZK új elnöke [OrientPress - Belföld]
  A Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara (MISZK) szombaton, Budapesten megtartott rendkívüli tisztújító küldöttgyűlése Agárdi Tamást választotta meg a szervezet elnökének. A korábbi elnök, Lovász Zoltán egészségügyi okok miatt a nyáron mondott le tisztségéről, és azóta Agárdi Tamás látta el az elnöki teendőket. A három elnökjelölt közül Melegh Gábor a küldöttgyűlésen lépett vissza a jelöltségtől - tudatta közleményben a MISZK.
14:45  Agárdi Tamás a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara új elnöke [Híradó]
  Agárdi Tamást választották a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara (MISZK) elnökévé szombaton, a szervezet budapesti rendkívüli tisztújító küldöttgyűlésén.
14:37  Agárdi Tamás a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara új elnöke [ATV]
  Agárdi Tamást választották a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara (MISZK) elnökévé szombaton, a szervezet budapesti rendkívüli tisztújító küldöttgyűlésén - közölte a MISZK az MTI-vel.
12:50  Agárdi Tamás lett a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara elnöke - Az új elnök a szakértői érdekérvényesítés átalakítását tűzte zászlajára [Jogi fórum]
  A Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara (MISZK) szombaton, Budapesten megtartott rendkívüli tisztújító küldöttgyűlése Agárdi Tamást választotta meg a szervezet elnökének. A korábbi elnök, Lovász Zoltán egészségügyi okok miatt a nyáron mondott le tisztségéről, és azóta Agárdi Tamás látta el az elnöki teendőket. A három elnökjelölt közül Melegh Gábor a küldöttgyűlésen lépett vissza a jelöltségtől.
12:31  Folytatódik a szenátusi választás Csehországban [InfoRádió]
  Folytatódik a részleges szenátusi választás második fordulója Csehországban. A voksolás legfőbb tétje, hogy a kormányoldal megőrzi-e a többségét a kétkamarás parlament felsőházában.
12:01  Marad Budapest a Duna központja [ProfitLine]
  Hazánk hídszerepet tölt be a Duna menti kamarák rendszerében, ennek elismerését jelenti, hogy továbbra is Budapest adja a szövetség székhelyét, illetve elnökét Szatmáry Kristóf személyében. A Duna menti Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetsége tegnap tartotta ülését, ma pedig a Duna program részleteiről tanácskoztak a szakemberek. Itt elhangzott: 2015-től több mint 260 millió forintból épülhet a határokon túlnyúló Duna-közösség.
09:42  Folytatódik a szenátusi választás Csehországban [Híradó]
  A voksolás legfőbb tétje, hogy a kormányoldal megőrzi-e a többségét a kétkamarás parlament felsőházában.
09:38  Folytatódik a részleges szenátusi választás Csehországban [Ma.hu - Külföld]
  A voksolás legfőbb tétje, hogy a kormányoldal megőrzi-e a többségét a kétkamarás parlament felsőházában.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Minden fontos hír megtalálható, egy helyen

Suhajda Gergely
Debrecen
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks
 

Sok színű, egy kattintással átszínezhetem.

Barna Beatrix
Dunaújváros