pénztárca kímélő megoldások
 

Pénztárgép cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Pénztárgép

2016. február 09, kedd

14:55  PTGSZLAA [APEH]
  PTGSZLAA adatlap a pénztárgéphasználatra kötelezett, bizonylat-kibocsátási kötelezettségét kizárólag számlával teljesítő adózók adatszolgáltatásához Kérjük, szíveskedjenek az új verziót használni! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a 2014. december 31-ét követően kibocsátottszámlák vonatkozásában 2015. január 1-től a havi adatszolgáltatási kötelezettségteljesítéséhez a PTGSZLAH adatlapot kell használni.

2016. február 08, hétfő

11:27  Javult a kasszahelyzet az online átállás miatt [ProfitLine]
  Nyugvópontra jutott a kasszapiac az online átállás után. A pénztárgépek általános műszaki helyzete javult, hiszen a törvényi előírások miatt sokan új, még garanciális készüléket szereztek be. Az egyik legjelentősebb kasszamegoldás-szállító Laurel cégcsoport tapasztalatai szerint a panaszok, hibajelzések száma nem haladja meg az online bekötés előtt jellemző volument, sőt valamelyest csökkent is.
10:46  Online kasszák: nincs panasz [Piac és Profit]
  Nyugvópontra jutott a kasszapiac az online átállás okozta viharos időszak után. A pénztárgépek általános műszaki helyzete javult, hiszen a törvényi előírások miatt sokan új, még garanciális készüléket szereztek be. A Laurel cégcsoport tapasztalatai szerint a panaszok, hibajelzések száma nem haladja meg az online bekötés előtt jellemző volument, sőt valamelyest csökkent is.

2016. február 05, péntek

08:15  PTGOPTA [APEH]
  Adatlap az egyedi mentesítéssel rendelkező adózók pénztárgépei adattartalmánakCD/DVD-n, illetve egyszer írható optikai adathordozón történő megküldéséhez

2016. február 03, szerda

09:48  PTGTAXSZ [APEH]
  Kérelem a pénztárgép, taxaméter szervizelésének nyilvántartásba vételéhez, törléséhez, továbbá a műszerészi igazolvány, plombanyomó igényléséhez, változás bejegyzéséhez.

2016. január 27, szerda

11:04  Jól mentek Vajnáék kaszinói, de az állam is megdobta őket 4 milliárddal [HVG - Gazdaság]
  Nagot szakított Vajna és Szima a kaszinóikból, és az állam tett arról is, hogy még jobban megérje a játékbarlang biznisz: a fizetendő koncesszós díjat egy az egyben levonhatják a játékadóból, így mintegy 4 milliárddal azonnal beljebb is vannak. Online pénztárgép sem kell, a NAV elnöke szerint bőven elegendő a szervezet ellenőrzési terve.

2016. január 26, kedd

10:50  Online pénztárgépekkel nyűgözte le mongol tárgyalópartnereit Varga Mihály [FN - Belföld]
  A nemzetgazdasági miniszter is Orbán Viktorral és Szijjártó Péterrel tartott Mongóliába.

2016. január 14, csütörtök

09:25  PTGSZLAH [APEH]
  Adatlap a pénztárgép használatra kötelezett, bizonylat-kibocsátási kötelezettségét számlával teljesítő adózók havi adatszolgáltatásához Kérjük, az új verziót használni szíveskedjenek.
06:05  Az online kassza használatának bővítését tervezi a kormány [ATV]
  Az ügyvédekre és a sportpályákra is kiterjesztheti a kormány az online kasszák használatát ? ezt Varga Mihály jelentette be a Joint Venture szövetség konferenciáján. A miniszter azt mondta, hogy többletbevételt várnak a módosítástól. Az ügyvédi kamara elnöke ugyanakkor indokolatlannak tartja a változtatást. Bánáti János szerint lehetnek olyan ügyvédek, akiknek többe kerülne a pénztárgép beszerzése, mint amennyi bevételről el tudnak számolni. További részletek a videóban.
04:46  Az ügyvédeknek is kötelező lehet az online pénztárgép [VG - Gazdaság]
  leírás nincs publikálva

2016. január 12, kedd

19:02  Bizonytalan az új online kasszák sorsa [Magyar Nemzet Online]
  Egyre több területen gondolja meg magát a Nemzetgazdasági Minisztérium az online kasszák bevezetésével kapcsolatban. Nem lesz adóhatósághoz bekötött pénztárgép a fodrászoknál, a falusi vendéglátóhelyeken, a tavaly novemberben bejelentett új piaci szereplők pedig utoljára ősszel hallottak a kiterjesztésről.

2016. január 11, hétfő

11:06  Online pénztárgép: itt vannak a szabályok, kinek kötelező, kinek nem [Adózóna]
  Békén hagyja a kormány egyelőre a fodrászokat, kozmetikusokat, taxisokat, autószerelőket, és nem kell nekik kötelezően online pénztárgépet használniuk. Tekintettel ugyanakkor az e nélkül is széles kört érintő szabályokra, cikkünkben összefoglaltuk a pénztárgépes nyugtaadási kötelezettség fő szabályait.

2016. január 09, szombat

16:23  Videó: élmény nézni a 17 éves Agüero csodálatos szólóját [NemzetiSport]
  A 101 Great Goals sportportál előásta a múltból Sergio Agüero (Manchester City) talán legszebb gólját, amelyet a támadó még 17 évesen, 2005. szeptember 11-én szerzett nevelőegyesületében, az argentin Independientében. A csatár nagyszerű szólót követően (még a bedobott pénztárgépszalaggal is "megküzdött") talált be a Racing Club kapujába, ő szerezte csapata negyedik gólját az Independiente 4-0-s sikerét hozó találkozón. Nézze meg a találatot!
09:40  Itt sem kell online kassza [Adózóna]
  Mentesülnek a falusi vendégfogadásból élő magánvállalkozók az online pénztárgép bevezetésétől, noha januártól nekik is kötelező lett volna elektronikus kasszával kiállított nyugtát adniuk turisztikai szolgáltatásukról - írja a Magyar Idők.
09:32  Online pénztárgép: vidéken sokan mentesülnek [Magyar Nemzet Online]
  Mentesülnek a falusi vendégfogadásból élő magánvállalkozók az online pénztárgép bevezetésétől, noha januártól nekik is kötelező lett volna elektronikus kasszával kiállított nyugtát adniuk turisztikai szolgáltatásukról - írja a Magyar Idők szombati számában.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Sok színű, egy kattintással átszínezhetem.

Barna Beatrix
Dunaújváros
 

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs