pénztárca kímélő megoldások
 

Pénztárgép cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Pénztárgép

2014. szeptemper 14, vasárnap

18:01  Erre kell figyelni az új kasszáknál! [ProfitLine]
  Számos változást hoz a kereskedők életében az online pénztárgépek üzemeltetése. Ez nemcsak a napi használatra vonatkozik, hanem a karbantartási, szervizelési szabályokra is. Az alábbiakban összefoglaljuk, mire kell figyelniük az üzemeltetőknek. Az egyik legfontosabb változás, hogy a rendelet értelmében a pénztárgépnaplót a kereskedő köteles vezetni és megőrizni az adómegállapítási jog elévüléséig. Korábban annak szakszerű kitöltése a szerviz, illetve a forgalmazó feladata volt.

2014. szeptemper 12, péntek

15:57  Mit csinál egy adóellenőr szombaton? A vendéglősök már tudják! [Piac és Profit]
  Kétszáz NAV-os belvárosi éttermekben, kávézókban és kocsmákban töltötte a szombatját, nem öncélúan. Volt olyan exkluzív étterem, ahol nemhogy online pénztárgép nem volt, de még nyugtát sem kaptak a vendégek.

2014. szeptemper 11, csütörtök

12:15  Kétszáz NAV-os, kétszáz helyszín, kétszáz ellenőrzés [APEH]
  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal az utóbbi évek legnagyobb volumenűakciójával folytatta a vendéglátóhelyek ellenőrzését. Kétszáz NAV-os belvárosiéttermekben, kávézókban és kocsmákban töltötte a szombatját, nem öncélúan. Voltolyan exkluzív étterem, ahol nemhogy online pénztárgép nem volt, de még nyugtátsem kaptak a vendégek.
10:54  Az éttermek harmada megbukott a NAV-ellenőrzésen [Magyar Nemzet Online]
  Minden harmadik étterem megbukott a NAV vizsgálatán. Az adóhivatal egy nap alatt kétszáz vendéglátóhelyet ellenőrzött. Az éttermek és kávézók a legtöbbször a számlaadást mulasztották el, de olyan hely is akadt, ahol még online pénztárgép sem volt bekötve.
09:50  PTGTAXUZ [APEH]
  PTAdatlap üzemeltetőknek pénztárgépekről és taxaméterekről.
09:27  Eddigi legnagyobb akcióján van túl a NAV [OrientPress - Belföld]
  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal az utóbbi évek legnagyobb volumenű akciójával folytatta a vendéglátóhelyek ellenőrzését. Kétszáz NAV-os belvárosi éttermeket, kávézókat és kocsmákat ellenőrzött. Volt olyan exkluzív étterem, ahol nemhogy online pénztárgép nem volt, de még nyugtát sem kaptak a vendégek - írja közleményében a NAV.
09:04  Szombat este nagyrazziát tartott kétszáz NAV-os kétszáz helyszínen [Gazdasági Rádió - Privátbankár.hu]
  A NAV az utóbbi évek legnagyobb volumenű akciójával folytatta a vendéglátóhelyek ellenőrzését. Kétszáz NAV-os belvárosi éttermekben, kávézókban és kocsmákban töltötte a szombatját, nem öncélúan. Volt olyan exkluzív étterem, ahol nemhogy online pénztárgép nem volt, de még nyugtát sem kaptak a vendégek.
08:52  Újabb nagyszabású razziát tartott a NAV - bőven találtak szabálytalanságot [Ma.hu - Gazdaság]
  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal az utóbbi évek legnagyobb volumenű akciójával folytatta a vendéglátóhelyek ellenőrzését. Kétszáz NAV-os belvárosi éttermekben, kávézókban és kocsmákban töltötte a szombatját, nem öncélúan. Volt olyan exkluzív étterem, ahol nemhogy online pénztárgép nem volt, de még nyugtát sem kaptak a vendégek.
08:28  Exkluzív éttermet is bezárat a NAV [HVG - Gazdaság]
  Két éttermet és egy kávézót várhatóan be fognak zárni Budapest belvárosában, miután rövid időn belül kétszer derült ki, hogy eltitkolják a bevételeiket. A NAV azt közölte, egy külföldi érdekeltségű, exkluzív étteremben sem online pénztárgépet nem használtak, sem nyugtát nem adtak.
08:23  Kétszáz NAV-os, kétszáz helyszín, kétszáz ellenőrzés [Objektív Hírügynökség]
  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal az utóbbi évek legnagyobb volumenű akciójával folytatta a vendéglátóhelyek ellenőrzését. Kétszáz NAV-os belvárosi éttermekben, kávézókban és kocsmákban töltötte a szombatját, nem öncélúan. Volt olyan exkluzív étterem, ahol nemhogy online pénztárgép nem volt, de még nyugtát sem kaptak a vendégek - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
07:07  NAV-csapatok szállták meg a kocsmákat, éttermeket [Adózóna]
  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal az utóbbi évek legnagyobb volumenű akciójával folytatta a vendéglátóhelyek ellenőrzését. Kétszáz NAV-os belvárosi éttermekben, kávézókban és kocsmákban töltötte a szombatját, nem öncélúan. Volt olyan exkluzív étterem, ahol nemhogy online pénztárgép nem volt, de még nyugtát sem kaptak a vendégek - közölte a NAV.

2014. szeptemper 09, kedd

08:03  Egyre kreatívabb a NAV: meglepő ellenőrzés zajlott a Városligetben [HVG - Gazdaság]
  Piknikező baráti társaság tagjainak adták ki magukat azok a NAV-ellenőrök, akik nemrégiben VI. és VII. kerületi éttermekből rendeltek ételt és italt a városligeti tóhoz. Egyik vendéglátó hely sem adott azonban szabályos pénztárgépi nyugtát, ezért megbírságolták őket.

2014. szeptemper 07, vasárnap

19:42  Minden évben ellenőrizni kell az online kasszákat [Prim Online]
  Számos változást hoz a kereskedők életében az online pénztárgépek üzemeltetése. Ez nemcsak a...

2014. szeptemper 05, péntek

12:11  Az adóhatóság is halad a korral - könnyen ráfaraghatunk [Piac és Profit]
  Az online pénztárgépek bevezetése, és azok ellenőrzése kapcsán a NAV is modernizálta ellenőrzési módszereit. Ezt az adóellenőri jelenlétet általában forgalomszámlálásnak hívják. Az adóhivatal ellenőrei megjelennek a boltban, számolják a forgalmat, és közben nézik, hogy szabályosan használják-e az online pénztárgépet a bolt dolgozói.

2014. szeptemper 04, csütörtök

06:11  Minden évben ellenőrizni kell a kasszákat [Piac és Profit]
  Számos változást hoz a kereskedők életében az online pénztárgépek üzemeltetése. Ez nemcsak a napi használatra vonatkozik, hanem a karbantartási, szervizelési szabályokra is. Az alábbiakban összefoglaljuk, mire kell figyelniük az üzemeltetőknek.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

Minden fontos hír megtalálható, egy helyen

Suhajda Gergely
Debrecen
 

A hírfigyelő segítségével néhány perc alatt átnézhetem a számomra fontos híreket.

Szurkos Norbert
Budapest
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár
 

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs