pénztárca kímélő megoldások
 

Pénztárgép cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Pénztárgép

2017. február 23, csütörtök

20:32  Jó, jó ez az online kassza, csak kár, hogy állandóan tönkremegy [FN - Belföld]
  Egy csornai vállalkozónak két év alatt harmadjára ment tönkre az online, NAV-hoz bekötött pénztárgépe. Nincs egyedül.
19:52  Online kassza: az egyik típussal sok a baj, panaszkodnak a vállalkozók [HVG - Vállalkozó szellem]
  Két év alatt harmadszor megy tönkre az online pénztárgép egy csornai vállalkozásnál. Bármit csinálnak vele, a kassza egyszerűen semmire sem reagál. Legutóbb azt mondták a tulajdonosnak, hogy vegyen egy újat, kedvezményesen, csaknem 100 ezer forintért. Nemcsak ő járt így. Több vállalkozó szerint is sok a probléma az egyik típussal - hangzott el a csütörtöki RTL Híradóban.

2017. február 20, hétfő

15:51  Kiket vizsgál idén fokozottan a NAV? Itt az új ellenőrzési irányelv [Adózóna]
  Alvó cégek, székhelyszolgáltatók, közösségi értékesítők, off-shore gyanúval érintett adózók, online pénztárgép használatára kötelezettek, áfakulcscsökkentésben érintettek ellenőrzésére fordít fokozott figyelmet 2017-ben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) - derül ki a Tamásné Czinege Csilla, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) adószakmai ügyekért felelős helyettes államtitkára által ismertetett ide ellenőrzési irányelvekből.

2017. február 10, péntek

17:15  Így fosztják ki a kasszát fizetés közben - videó [N?k Lapja Café]
  Inkább bűvésznek kellett volna mennie a rendőrség által közreadott videón szereplő 25 éves férfinak, akit azért keresnek, mert zseniális kézügyességével ellopott két köteg pénzt egy magára hagyott pénztárgépből.Forrás: Nők Lapja Café: Így fosztják ki a kasszát fizetés közben - videó

2017. február 08, szerda

10:06  Nyárra minden kávéautomatán átírhatják az árakat [N?k Lapja Café]
  Az étel- és italautomaták üzemeltetőinek is online pénztárgépre van szükségük. Várhatóan a havi adatszolgáltatási díjat ráterhelik a fogyasztókra.Forrás: Nők Lapja Café: Nyárra minden kávéautomatán átírhatják az árakat

2017. február 07, kedd

07:41  Szenvednek az online pénztárgép miatt a taxisok [Gazdasági Rádió - Privátbankár.hu]
  Nem akarnak büntetést vállalni, így akik eddig bejelentették a taxisokat, most vállalkozóként szeretnék viszontlátni a sofőröket.

2017. február 03, péntek

09:32  Változott a NAV szemlélet pénztárgép ügyben! [Piac és Profit]
  Bár eddig úgy volt, hogy helyszínen nyújtott szolgáltatás esetében elfogadja a NAV a nyugtaadást olyan vállalkozók esetében is, akik egyébként online pénztárgép használatára kötelezettek, az Adózóna értesülése szerint változott a megítélés.
06:59  Mégsem lesz durva létszámleépítés a NAV-nál [STOP.hu]
  A Magyar Nemzet csütörtökön arról írt, hogy az idén újabb, akár kétezer fős leépítés is várható a NAV-nál. A szaktárca leszögezte: nem terveznek létszámcsökkentést. Ezt egyrészt azzal indokolta, hogy a 16 hónapja tartó létszámzárlatnak köszönhetően jelenleg már csak 19 500-an dolgoznak adóhivatalnál, míg tavaly januárban még 21 300 munkatárs dolgozott ott.Másrészt, a magyar adó- és vámhivatal uniós összehasonlításban az egyik legtöbb feladatkörrel bíró szervezet, és ezeket a feladatokat csak megfelelő számú és szakképesítésű dolgozóval lehet ellátni - emelték ki. Megjegyezték, több intézkedést is olyan hatékonyan hajtott végre a hivatal, hogy ezek - mint például az ekáer vagy az online pénztárgép - nemzetközi szinten is példaértékű és másolandó modellé váltak.A Magyar Nemzet információi szerint Bakonyi Tibor, az informatikai főosztály vezetője távozott a NAV-tól, Suller György Attila sajtófőnököt pedig leváltották. Ezzel kapcsolatban a szaktárca azt közölte, hogy Bakonyi Tibor és Suller György munkájára 2017. február 1-jétől más munkakörben számít a NAV.
05:15  Mégis kell pénztárgép a házhoz járó és helyszíni szolgáltatóknak? [Adózóna]
  Az Adózóna értesülései szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az eddigiektől eltérően ítéli meg az ügyfél otthonában vagy az általa megadott helyszínen nyújtott szolgáltatások esetén a pénztárgép-kötelezettséget (ide tartozhatnak például a masszőrök vagy a gépjárműjavítási tevékenységet végzők).

2017. február 02, csütörtök

23:15  Nem lesz létszámleépítés az adóhatóságnál [STOP.hu]
  A Magyar Nemzet csütörtökön arról írt, hogy az idén újabb, akár kétezer fős leépítés is várható a NAV-nál.A szaktárca leszögezte: nem terveznek létszámcsökkentést. Ezt egyrészt azzal indokolta, hogy a 16 hónapja tartó létszámzárlatnak köszönhetően jelenleg már csak 19 500-an dolgoznak adóhivatalnál, míg tavaly januárban még 21 300 munkatárs dolgozott ott.Másrészt, a magyar adó- és vámhivatal uniós összehasonlításban az egyik legtöbb feladatkörrel bíró szervezet, és ezeket a feladatokat csak megfelelő számú és szakképesítésű dolgozóval lehet ellátni - emelték ki.Megjegyezték, több intézkedést is olyan hatékonyan hajtott végre a hivatal, hogy ezek - mint például az ekáer vagy az online pénztárgép - nemzetközi szinten is példaértékű és másolandó modellé váltak.A Magyar Nemzet információi szerint Bakonyi Tibor, az informatikai főosztály vezetője távozott a NAV-tól, Suller György Attila sajtófőnököt pedig leváltották.Ezzel kapcsolatban a szaktárca azt közölte, hogy Bakonyi Tibor és Suller György munkájára 2017. február 1-jétől más munkakörben számít a NAV.

2017. január 27, péntek

10:12  PTGTAXUZ [APEH]
  Adatlap üzemeltetőknek pénztárgépekről és taxaméterekről. Kérjük, szíveskedjen az új verziót használni!

2017. január 19, csütörtök

07:23  A taxik többségében már van online pénztárgép [Origo - Menedzs. Fórum]
  A taxik többségében, a 9500-ból már 7000-ben van online pénztárgép - mondta el az Országos Taxis Szövetség elnöke a Világgazdaság csütörtöki számában.

2017. január 16, hétfő

06:05  Kovács Árpád: a nullszaldós büdzsé senkinek nem volt célja [Origo - Menedzs. Fórum]
  A tavaly év végi költségvetési bevételek a tervezettnél jobban teljesültek, nem kismértékben az ekáer (elektronikus közúti áruforgalom-ellenőrző rendszer), az online pénztárgépek és az adóhitel intézményének bevezetése nyomán, és az idei, januári számok is hasonlóan kedvező kilátásokkal kecsegtetnek - nyilatkozta a Magyar Hírlap hétfői számában Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke.

2017. január 13, péntek

05:10  Pénztárgépes nyugtaadás új tevékenységekre [Adózóna]
  2017-től újabb szakasza kezdődik az online pénztárgépek szabályozásának, ugyanis ekkortól lép életbe a hosszú ideje nem változott, pénztárgép használatára kötelezett tevékenységek bővülő és módosuló köre.

2017. január 11, szerda

14:47  Aki lekéste a határidőt, kézírással kerülheti el a milliós NAV bírságot [Híradó]
  Aki január elsejéig nem váltott online pénztárgépre, az vagy kézi számlákkal és havi adatszolgáltatással pótolja, vagy fizeti a milliós bírságot.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Csak ráviszem a kurzort a címre és gyorsan átfuthatom a hírek rövid tartalmát.

Győrfi Bence
Debrecen
 

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest
 

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár