pénztárca kímélő megoldások
 

Pénztárgép cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Pénztárgép

2017. április 28, péntek

12:08  El vagyok már késve az online pénztárgéppel? [ProfitLine]
  A januártól online pénztárgép használatra kötelezetteknek még öt napjuk van arra, hogy igénybe vegyék az 50 ezer forintos állami támogatást. Ehhez május 2-ig üzembe kell helyezniük a pénztárgépet - figyelmeztetett pénteken a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
11:19  Aki keddig nem üzemeli be, bukja az állami támogatást [Pénzcentrum]
  Még 5 napig vehetik igénybe a támogatást az online pénztárgépre a vállalkozások....
09:31  Öt nap maradt beüzemelni a kasszákat [Piac és Profit]
  A januártól online pénztárgép használatra kötelezetteknek a kitolt határidőnek köszönhetően még öt napjuk van arra, hogy igénybe vegyék az 50 ezer forintos állami támogatást- közölte az NGM. Ehhez csak annyit kell tenniük, hogy május 2-ig üzembe helyezik a pénztárgépet. A vállalkozások már több mint harminc pénztárgéptípusból választhatnak.
09:11  Az állami támogatáshoz keddig be kell üzemelni az online pénztárgépet [Ma.hu - Gazdaság]
  A kasszánként 50 ezer forint állami támogatást a vállalkozások legfeljebb öt pénztárgépre vehetik igénybe.
08:55  Öt nap maradt az online kasszák üzembe helyezésére [VG - Gazdaság]
  A januártól online pénztárgép használatra kötelezetteknek még öt napjuk van arra, hogy igénybe vegyék az 50 ezer forintos állami támogatást. Ehhez május 2-ig üzembe kell helyezniük a pénztárgépet - figyelmeztetett pénteken a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
08:01  Az állami támogatáshoz keddig üzembe kell helyezni az online pénztárgépet [Híradó]
  A januártól online pénztárgép használatra kötelezetteknek még öt napjuk van arra, hogy igénybe vegyék az 50 ezer forintos állami támogatást. Ehhez május 2-ig üzembe kell helyezniük a pénztárgépet - figyelmeztetett pénteken a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
07:13  Online kasszák: öt nap múlva lejár a határidő [Adózóna]
  A januártól online pénztárgép használatra kötelezetteknek még öt napjuk van arra, hogy igénybe vegyék az 50 ezer forintos állami támogatást. Ehhez viszont május 2-áig üzembe kell helyezniük a pénztárgépet - figyelmeztet az NGM. A vállalkozások már több mint harminc pénztárgéptípusból választhatnak.
06:50  Szorít a határidő: még nem késő bekötni a kasszákat [Gazdasági Rádió - Privátbankár.hu]
  Öt napja maradt a vállalkozásoknak az új pénztárgépek üzembe helyezésére.
06:34  Még öt napig igényelhető az 50 ezer forintos állami támogatás [Origo - Menedzs. Fórum]
  A januártól online pénztárgép használatra kötelezetteknek még öt napjuk van arra, hogy igénybe vegyék az 50 ezer forintos állami támogatást. Ehhez csak annyit kell tenniük, hogy május 2-ig üzembe helyezik a pénztárgépet. A vállalkozások már több mint harminc pénztárgéptípusból választhatnak.

2017. április 26, szerda

10:17  Többen választják a privát egészségügyet, mint az államit [VG - Vállalatok és piacok]
  A páciensek és az ágazat érdekében egy tucat meghatározó szolgáltató létrehozta a Primus Magán Egészségügyi Szolgáltatók Egyesületét. Az átláthatóság elősegítése érdekében azt javasolják a kormánynak, terjesszék ki az online pénztárgép használatát a magánegészségügy teljes területére.
04:12  Pénztárgépet akarnak a magánorvosok [VG - Vállalatok és piacok]
  leírás nincs publikálva

2017. április 25, kedd

17:31  Online kasszát a magánegészségügybe is! [Piac és Profit]
  A hazai magán egészségügyi szektor 12 meghatározó szolgáltatója összefogott, és április 25-én hivatalosan is bejelentette a Primus Magán Egészségügyi Szolgáltatók Egyesületének megalapítását. Az Egyesület legfontosabb célja az, hogy képviselje a magán egészségügyi szolgáltatásokat igénybe vevő páciensek érdekeit. Ezért a közeljövőben egy védjegyet hoz létre, amely informálja a betegeket arról, hogy egy magán egészségügyi szolgáltató mennyire felel meg a betegbiztonsági követelményeknek, és mennyire működik etikusan. Az átlátható működés elősegítésére a Primus Egyesület azt javasolja a Kormánynak, hogy az online pénztárgép használatát terjessze ki a magán egészségügyi szolgáltatókra is.

2017. április 14, péntek

16:08  Tanácstalanság uralja az e-adatszolgáltatást [ProfitLine]
  Új kötelezettségként idén július 1-jétől valamennyi számlázási funkcióval rendelkező programmal kibocsátott számla adattartalmáról elektronikus adatszolgáltatást kell teljesíteniük a számlakibocsátóknak, amennyiben egy belföldi adóalanyra legalább 100 ezer forintnyi áfát hárítanak át. Egyelőre azonban sem az adatszolgáltatás módja, sem annak előírt pontos tartalma, sem az adatszolgáltatás elvárt gyakorisága nem ismert, noha a szereplőknek immár kevesebb, mint negyedévük van a felkészülésre. A BDO Magyarország álláspontja szerint amennyiben a készülő rendelet új adatstruktúrát vagy a pénztárgépekéhez hasonlóan valós idejű adatközlést írna elő, a bevezetési határidő kitolására, vagy legalább deklarált türelmi időre lehet szükség.

2017. április 13, csütörtök

14:22  Fogy az idő a pénztárgéptámogatás igénybevételéhez [Adózóna]
  A januártól online pénztárgép beszerzésére kötelezetteknek még 18 napjuk van arra, hogy igénybe vegyék az 50 ezer forintos állami támogatást, ehhez csak annyit kell tenniük, hogy április 30-áig üzembe helyezik a pénztárgépet - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára az MTI-nek.
14:08  Áprilisban még igényelhető támogatás online pénztárgépekre [ProfitLine]
  A januártól online pénztárgép beszerzésére kötelezetteknek még 18 napjuk van arra, hogy igénybe vegyék az 50 ezer forintos állami támogatást, ehhez csak annyit kell tenniük, hogy április 30-ig üzembe helyezik a pénztárgépet - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára az MTI-nek.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

A hírfigyelő segítségével néhány perc alatt átnézhetem a számomra fontos híreket.

Szurkos Norbert
Budapest
 

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

Mióta ezt használom felére csökkent a mobil számlám.

Szuhár Balázs
Siófok
 

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc