pénztárca kímélő megoldások
 

Takarmány cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Takarmány

2017. június 23, péntek

00:07  Elkészült a Fővárosi Állatkert új kiszolgáló zónája [ProfitLine]
  A Fővárosi Állat- és Növénykertben zajló fejlesztések eredményeként csütörtökön átadták az intézmény új kiszolgáló zónáját, amelyben műhelyek, öltözők, állatorvosi állomás és a központi takarmánykonyha kapott helyet.

2017. június 20, kedd

14:12  Már megint állati takarmány miatt bukott meg sportoló doppinggal [Index]
  Az amerikai csúcstartó futót mégsem tiltották el.

2017. június 15, csütörtök

02:07  Az afrikai sertéspestis megjelenése nehéz helyzetbe hozná a hazai sertéstartókat [ProfitLine]
  Az afrikai sertéspestis és a madárinfluenza volt a témája többek között a Budapest Bank által szervezett agrárszakmai beszélgetésnek, amelyre május 30-án került sor a Tedej Zrt. hajdúnánási telephelyén. A baromfi- és sertéságazat állategészségügyi kihívásait taglaló rendezvényen a Tiszántúl legjelentősebb állattartói mellett a takarmányozás és a higiénia területén tevékenykedő szakemberek, vállalatok is képviseltették magukat.

2017. június 06, kedd

13:08  Takarmány keverő és Pet-Food üzemvezető - Zala megye [Workania]
  Zala, Zala megye, GY-HR Solutions Kft.

2017. május 31, szerda

13:08  Új elnöke van a Gabonaszövetségnek [ProfitLine]
  Új elnöke van a Gabonaszövetségnek, Kiss Péter, az ADM Agrár Kft. ügyvezető igazgatója váltotta a vezetői székben a korábbi elnököt, Lakatos Zoltánt - közölte a Magyar Gabonafeldolgozók Takarmánygyártók és Kereskedők Szövetségének (Gabonaszövetség) főtitkára szerdán az MTI-vel.
11:20  Kiss Péter a Gabonaszövetség új elnöke [Híradó]
  Új elnöke van a Gabonaszövetségnek, Kiss Péter, az ADM Agrár Kft. ügyvezető igazgatója váltotta a vezetői székben a korábbi elnököt, Lakatos Zoltánt - közölte a Magyar Gabonafeldolgozók Takarmánygyártók és Kereskedők Szövetségének (Gabonaszövetség) főtitkára szerdán az MTI-vel.

2017. május 14, vasárnap

05:27  Dráma a Hortobágyon [STOP.hu]
  Amióta kiosztották a Hortobágyi Nemzeti Park legelőterületeit, azóta próbálják a berettyóújfalui gazdák felhívni a figyelmet arra, hogy olyanok kaptak földeket bérbe, akik nem teljesítik a vállalt feltételeket. A kiírás szerint kéthektáronként kellene egy állatot tartani annak, aki legelőt nyert.Időközben a bíróság is megállapította, hogy sokan fiktív lakcímekkel nyertek a pályázaton, de a földek ennek ellenére a nevükön maradt."Ahogy körbementünk, körülbelül 2000 hektárt tudtunk belátni és összesen harminc darab olyan állatot találtunk, ami hivatalos nyertesnek az állományában van. Ez azt jelenti, hogy az ezer darabbal szemben a töredékét, tehát három százalékát láttuk meg" - véli Gőgös Zoltán az MSZP alelnöke.A szocialisták agrárpolitikus szerint a legnagyobb baj az, hogy senki sem ellenőrzi azt, hogy mi történik ezeken a területeken. Az egyik gazda azt mondta, hogy ő egy olyan legelőn legeltet, amit más nyert meg. "Bérleti díjat nem kér tőlem, de a támogatást ő veszi fel utána" - mondta Búj Gyula az ATV Híradójának. A gazdák közül többen is azon gondolkodnak, hogy felszámolják a gazdaságaikat, állataikat leölik, mert legelő nélkül nem tudnak nekik takarmányt vásárolni.

2017. május 12, péntek

17:08  Műszakvezető (takarmánykeverő üzem) [Workania]
  Kiskunmajsa, Bács-Kiskun megye, Csongrád megye, Románia, Szerbia, JobArena Humán Szolgáltató Kft.
16:09  Nem jelölt tej összetevőt tartalmazó vaníliakrémmel töltött keksz került forgalomba Magyarországon [Objektív Hírügynökség]
  A RASFF-on (az Európai Unió élelmiszer- és takarmánybiztonsági riasztási rendszerén) keresztül érkezett szlovák bejelentés szerint nem jelölt tej összetevőt tartalmazó vaníliakrémmel töltött szendvicskekszet szállítottak Magyarországra - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
13:44  Jelöletlen tej-összetevőt tartalmazó keksz miatt figyelmeztet a hatóság [Híradó]
  Az Európai Unió élelmiszer- és takarmánybiztonsági riasztási rendszerén (RASFF) keresztül érkezett bejelentés szerint nem jelölt tej-összetevőt tartalmazó, vaníliás ízesítésű krémmel töltött szendvicskekszet szállítottak Magyarországra - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken.

2017. május 11, csütörtök

07:24  A busztól a takarmányig: mivel törhetnek be a magyar cégek Iránba? [Gazdasági Rádió - Privátbankár.hu]
  Az exportáló vállaltok felét szeretné elérni az Exim Bank - ajánlják például az iráni befektetéseket, egyelőre 85 millió eurós hitelkerettel.

2017. május 10, szerda

14:08  Műszakvezető (takarmánykeverő üzem) [Workania]
  Kiskunmajsa, Bács-Kiskun megye, Csongrád megye, Románia, Szerbia, JobArena Humán Szolgáltató Kft.
14:08  Kereskedelmi Igazgató [Workania]
  Dunántúl, Budapest, Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Takarmányipar

2017. május 05, péntek

09:08  Takarmány keverő és Pet-Food üzemvezető - Zala megye [Workania]
  Zala, Zala megye, GY-HR Solutions Kft.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

Mióta ezt használom felére csökkent a mobil számlám.

Szuhár Balázs
Siófok
 

Sok pénztárca kímélő ötletet kapok rendszeresen.

Szabóné Feleki Mária
Agárd
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest