pénztárca kímélő megoldások
 

Takarmány cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Takarmány

2016. szeptemper 23, péntek

10:23  Technológus (takarmánykeverő üzem) [Workania]
  Nyíregyháza Nyugat 40 Km, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, JobArena Humán Szolgáltató Kft.
07:31  Így ismerjük fel a génmódosított élelmiszert [HáziPatika]
  Szigorúbbá váltak a GMO-mentes termelés szabályai, kedden életbe lépett a genetikailag módosított szervezetektől mentes termelés szabályait, valamint a GMO-mentes élelmiszer és takarmány előállítás és forgalmazás feltételeit meghatározó magyarországi... ...

2016. szeptemper 22, csütörtök

09:11  Ezentúl jelölik a GMO-mentes termékeket [Piac és Profit]
  Szigorúbbá váltak a GMO-mentes termelés szabályai, kedden életbe lépett a genetikailag módosított szervezetektől mentes termelés szabályait, valamint a GMO-mentes élelmiszer és takarmány előállítás és forgalmazás feltételeit meghatározó magyarországi rendelet - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).
08:54  Szigorúbbá váltak a GMO-mentes termelés szabályai - Külön jelölést kaphat a GMO-mentes élelmiszer [Jogi fórum]
  Szigorúbbá váltak a GMO-mentes termelés szabályai, kedden életbe lépett a genetikailag módosított szervezetektől mentes termelés szabályait, valamint a GMO-mentes élelmiszer és takarmány előállítás és forgalmazás feltételeit meghatározó magyarországi rendelet - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).
08:50  Külön jelölést kaphatnak a GMO mentes termékek [Édenkert]
  Életbe léptek a genetikailag módosított szervezetektől mentes termelés szabályait, valamint a GMO-mentes élelmiszer és takarmány előállítás és forgalmazás feltételeit meghatározó magyarországi rendelet - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szerdán az MTI-vel.

2016. szeptemper 21, szerda

19:57  Önkéntes jelölés segít megtalálni a GMO-mentes élelmiszereket és takarmányokat [Objektív Hírügynökség]
  Szeptember 20-án életbe lépett a GMO-mentes termelés szabályait, valamint a GMO-mentes élelmiszer és takarmány előállítás és forgalmazás feltételeit meghatározó hazai rendelet. Az új, önkéntes jelölés a vásárlók tájékozódását és a GMO-mentes élelmiszerekhez való könnyebb hozzáférést segíti - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
17:03  Szigorúbbá váltak a GMO-mentes termelés szabályai [Híradó]
  Szigorúbbá váltak a GMO-mentes termelés szabályai, kedden életbe lépett a genetikailag módosított szervezetektől mentes termelés szabályait, valamint a GMO-mentes élelmiszer és takarmány előállítás és forgalmazás feltételeit meghatározó magyarországi rendelet - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szerdán az MTI-vel.
14:23  Technológus (takarmánykeverő üzem) [Workania]
  Nyíregyháza Nyugat 40 Km, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, JobArena Humán Szolgáltató Kft.

2016. szeptemper 20, kedd

01:23  Kevés magyar élelmiszer nem felel meg az uniónak [ProfitLine]
  Az unió élelmiszer- és takarmánybiztonsági riasztási rendszerében (RASFF) tavaly közzétett mintegy 3000 bejelentésből 0,7 százalék vonatkozott magyar előállítású termékre - idézte az Európai Bizottság éves összegzését a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) által hétfőn az MTI-hez eljutatott közlemény.

2016. szeptemper 19, hétfő

20:19  Összegzés az EU élelmiszerbiztonsági helyzetéről [Objektív Hírügynökség]
  Az EU élelmiszer- és takarmánybiztonsági riasztási rendszerében (RASFF) közzétett 3000 bejelentés kevesebb mint 1%-a érintett magyar előállítású terméket 2015-ben - derült ki az Európai Bizottság éves összegzéséből. Hazai vonatkozású ügy 86 volt, melyek főleg gyümölcsöket, zöldségeket, gabona és pékáru termékeket érintettek - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
17:04  Jó minőségűek a magyar élelmiszerek [Magyar Nemzet Online]
  Az unió élelmiszer- és takarmánybiztonsági riasztási rendszerében (RASFF) tavaly közzétett mintegy 3000 bejelentésből 0,7 százalék vonatkozott magyar előállítású termékre - idézte az Európai Bizottság éves összegzését a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) által hétfőn az MTI-hez eljuttatott közlemény.
15:14  Itt a bizonyíték: kiemelkedően jók a magyar termékek [Gazdasági Rádió - Privátbankár.hu]
  Az EU élelmiszer- és takarmánybiztonsági riasztási rendszerében közzétett 3000 bejelentés kevesebb mint 1 százaléka érintett magyar terméket tavaly.

2016. szeptemper 17, szombat

05:23  Magyar javaslatra engedélyezték az állatgyógyászati vakcinázást Brüsszelben [ProfitLine]
  Lehetővé vált a szarvasmarhákat és a bivalyokat veszélyeztető himlővírusos megbetegedés, az úgynevezett bőrcsomósodáskór (LSD) elleni megelőző vakcinázás, miután Brüsszelben a Növények, Állatok, Élelmiszerek és Takarmányok Állandó Bizottsága (SCoPAFF) csütörtöki ülésén elfogadta az erre vonatkozó magyar javaslatot - közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) pénteken az MTI-vel.

2016. szeptemper 12, hétfő

10:23  Technológus (takarmánykeverő üzem) [Workania]
  Nyíregyháza Nyugat 40 Km, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, JobArena Humán Szolgáltató Kft.

2016. szeptemper 09, péntek

09:23  Termékértékesítési menedzser/takarmány (Ref.sz.: MTB 64576) [Workania]
  Fejér megye, ADECCO Kft.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

Mióta ezt használom felére csökkent a mobil számlám.

Szuhár Balázs
Siófok
 

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest
 

Sok pénztárca kímélő ötletet kapok rendszeresen.

Szabóné Feleki Mária
Agárd