pénztárca kímélő megoldások
 

Takarmány cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Takarmány

2014. október 09, csütörtök

18:01  Százmillió forintos beruházás valósult meg Herceghalomban [ProfitLine]
  Százmillió forintos beruházás valósult meg Herceghalomban az Állattenyésztési, Takarmányozási és Húsipari Kutatóintézet (NAIK-ÁTHK) állatházának és laboratóriumának csütörtöki átadásával - közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) a létesítmény átadását követően az MTI-vel.
15:37  Laboratóriummal és állatházzal gazdagodott Herceghalom [OrientPress - Belföld]
  A humán orvos és az állatbiológus kutatók, a Földművelésügyi Minisztérium és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. megtalálták azt a kölcsönösen előnyös, igen keskeny, kanyargós ösvényt, amelyen két évig haladva végül célhoz értek - mondta Czerván György az Állattenyésztési, Takarmányozási és Húsipari Kutatóintézet (NAIK-ÁTHK) állatházának és laboratóriumának ünnepélyes megnyitóján, Herceghalomban.
15:06  Százmilliós beruházás Herceghalomban [Híradó]
  Átadták az Állattenyésztési, Takarmányozási és Húsipari Kutatóintézet állatházát és laboratóriumát.

2014. október 08, szerda

08:54  Még drágább lesz a búza [FN - Gazdaság]
  A továbbiakban a malmi és takarmánybúza árának lassú emelkedésére lehet számítani Magyarországon - írja a napi.hu

2014. október 05, vasárnap

07:33  Lezárult a gyógynövényes takarmányozási projekt [Gondola]
  A közel 210 millió forint összköltségű fejlesztéshez a Bicskei Mezőgazdasági Zrt

2014. október 04, szombat

19:04  Lezárult a gyógynövényes takarmányozási projekt [Híradó]
  A közel 210 millió forint összköltségű fejlesztéshez a Bicskei Mezőgazdasági Zrt.104,46 millió forintos uniós támogatást kapott.
18:38  Befejeződött a gyógynövényes takarmányozási projekt [Ma.hu - Gazdaság]
  A projekt 2012 tavaszán kezdődött. Az Etyek Ödön-majorban a szarvasmarhák ellenőrzött körülmények között, a lehető legtermészetesebb forrásból jutottak hozzá a gyógy- és fűszernövényekhez.

2014. szeptemper 19, péntek

17:01  Konyhasó tételeket hívatott vissza a hatóság [WEBBeteg]
  Állati takarmányozásra szánt kálium-klorid felhasználásával gyártott, csökkentett nátrium tartalmú étkezési só tételek azonnali hatályú visszahívását rendelte el az élelmiszerlánc-felügyeleti hatóság.Az intézkedés a Compex-Só Kft. 2014-ben gyártott, csökkentett nátrium tartalmú termékeit érinti.
04:54  Gabona: sok és olcsó [VG - Vállalatok és piacok]
  Kiváló országos terméseredmények, de területenként nagyon eltérő termásátlagok jellemzik az idei évet a kalászos gabonák szempontjából. Sok lett a búza, de jelentős része takarmányminőségű, kifejezetten jó árpatermés lett, és nagyon nagy mennyiségű lesz az ezután betakarítandó kukorica is. Ráadásul általános a gabonapiacokon az áresés, ezért az idei év nagy nyertese a korábban nehéz helyzetű állattartás lehet
01:01  Konyhasó termékeket hívatott vissza a hatóság [ProfitLine]
  Állati takarmányozásra szánt kálium-klorid felhasználásával gyártott, csökkentett nátrium tartalmú étkezési só tételeket rendelt vissza azonnal a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

2014. szeptemper 18, csütörtök

21:23  Konyhasó tételeket hívatott vissza a hatóság [Objektív Hírügynökség]
  Állati takarmányozásra szánt kálium-klorid felhasználásával gyártott, csökkentett nátrium tartalmú étkezési só tételek azonnali hatályú visszahívását rendelte el az élelmiszerlánc-felügyeleti hatóság. Az intézkedés a Compex-Só Kft. 2014-ben gyártott, csökkentett nátrium tartalmú termékeit érinti - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
19:17  Takarmánynak szánt kálium-klorid a konyhasóban [Magyar Nemzet Online]
  Állati takarmányozásra szánt kálium-klorid felhasználásával gyártott, csökkentett nátriumtartalmú étkezési sót rendelt vissza azonnal a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).
18:49  Takarmányozásra szánt kálium-klorid a konyhasóban [Magyar Nemzet Online]
  Állati takarmányozásra szánt kálium-klorid felhasználásával gyártott, csökkentett nátriumtartalmú étkezési sót rendelt vissza azonnal a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).
15:22  Veszélyes konyhasó - a termék fogyasztása nem biztonságos! [Ma.hu - Belföld]
  Állati takarmányozásra szánt kálium-klorid felhasználásával gyártott, csökkentett nátrium tartalmú étkezési só tételeket rendelt vissza azonnal a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).
14:43  Állati takarmány került a sóba Magyarországon! [Blikk - Aktuális]
  Állati takarmányozásra szánt kálium-klorid felhasználásával gyártott, csökkentett nátrium tartalmú étkezési só tételeket rendelt vissza azonnal a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). A hatóság csütörtöki közleménye szerint az intézkedés a Compex-Só Kft. 2014-ben gyártott, csökkentett nátrium tartalmú termékeit érinti.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Mióta ezt használom felére csökkent a mobil számlám.

Szuhár Balázs
Siófok
 

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest
 

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc