pénztárca kímélő megoldások
 

Takarmány cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Takarmány

2017. augusztus 18, péntek

18:07  Nébih: Magyarországon a fogyasztók a jó minőségű magyar tojást válasszák! [WEBBeteg]
  Amíg a fipronillal szennyezett tojások ügye Európában nem tisztul le, addig Magyarországon a fogyasztók inkább a friss és jó minőségű, fipronilmentes magyar tojásokat válasszák - mondta Pleva György, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) élelmiszer és takarmánybiztonsági igazgatója csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

2017. augusztus 17, csütörtök

15:06  Magyar tojás vásárlását javasolja a Nébih [Klubrádió]
  Amíg a fipronillal szennyezett tojások ügye Európában nem tisztul le, addig Magyarországon a fogyasztók inkább a friss és jó minőségű, fipronil mentes magyar tojásokat válasszák - mondta Pleva György, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) élelmiszer és takarmánybiztonsági igazgatója az állami tévében.

2017. augusztus 16, szerda

15:58  Már biztos: Hazai boltokba is került a fertőzött tojásokból [ATV]
  Mégsem szennyezettek a fagyasztott omlettek, boltok polcaira viszont kerültek fipronillal fertőzött tojások. Erről beszélt az ATV Híradójának Pleva György, az Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság vezetője.
13:15  Újabb fordulat: mégsem érkezett mérgezett tojás Magyarországra [N?k Lapja Café]
  Nébih élelmiszer- és takarmánybiztonsági igazgatója szerint lehetséges, hogy nem a szennyezett tételből kapott a magyar vállalkozás.Forrás: Nők Lapja Café: Újabb fordulat: mégsem érkezett mérgezett tojás Magyarországra

2017. augusztus 14, hétfő

11:07  Nem emelkedik a tojás ára [ProfitLine]
  A szennyezett tojások darabszáma és volumene nem éri el azt a szintet, hogy az árban változást okozzon, azonban a piaci folyamatokat befolyásolhatja - mondta Nagy Attila, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Élelmiszer és Takarmánybiztonsági Igazgatóságának igazgatóhelyettese az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.
10:36  Mi lesz a tojás árával? [Adózóna]
  A szennyezett tojások darabszáma és volumene nem éri el azt a szintet, hogy az árban változást okozzon, azonban a piaci folyamatokat befolyásolhatja - mondta Nagy Attila, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Élelmiszer és Takarmánybiztonsági Igazgatóságának igazgatóhelyettese az M1 aktuális csatorna ma reggeli műsorában.
10:30  Nem dobja meg az árakat a tojásbotrány [Piac és Profit]
  A szennyezett tojások darabszáma és volumene nem éri el azt a szintet, hogy az árban változást okozzon, azonban a piaci folyamatokat befolyásolhatja - mondta Nagy Attila, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Élelmiszer és Takarmánybiztonsági Igazgatóságának igazgatóhelyettese.

2017. augusztus 10, csütörtök

03:07  Több étkezési búza termett idén [ProfitLine]
  Az átlaghoz képest több étkezési őszi búza termett az idén: az étkezési és a takarmánybúza aránya általában harminc-hetven százalékos, az idén viszont fele-fele arányú - hangsúlyozta a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szerdán a Vas megyei Chernelházadamonyához tartozó Kukucsa majorban.

2017. augusztus 09, szerda

19:30  Búzából jól állunk [Piac és Profit]
  Az átlaghoz képest több étkezési őszi búza termett az idén: az étkezési és a takarmánybúza aránya általában harminc-hetven százalékos, az idén viszont fele-fele arányú - hangsúlyozta a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szerdán a Vas megyei Chernelházadamonyához tartozó Kukucsa majorban.
17:57  Elég sok étkezési búza termett idén [Origo - Menedzs. Fórum]
  A búza össztermésének általában 30 százaléka az étkezési, és 70 a takarmány, de most fele-fele lett az arány.

2017. július 26, szerda

13:00  Vízilóvédelmi területet hoznak létre Nigerben [Híradó]
  A védelmi területet a folyó árterében alakítják ki, ahol takarmányt és minden, az életükhöz szükséges feltételt biztosítanak nekik.

2017. július 21, péntek

16:13  Mert ők a miniszter barátai [STOP.hu]
  A Hortobágyon lezajlott egy olyan ellenőrzés, amit mindig követeltem. Vicces, hogy egy olyan állattartónál ellenőriztek, akitől egy csomó korábban használt legelőt elvettek. Persze, hogy minden rendben volt. A maffiózók bezzeg továbbra is állat nélkül vehetik fel a támogatásokat, mert ők a miniszter barátai, őket senki sem ellenőrzi. Azt is jelezték a kollégák, hogy az aszály miatt iszonyatos takarmányhiány van. Az állatoknak tejeskukorica levelet vesznek. Ez nem rossz takarmány, de drága a fuvar, és ennek is hamar lemegy a szezonja. Miközben elhanyagolt, állat nélküli legelőkön hatalmas mennyiségű takarmány megy kárba, a csalók dörzsölik a markukat, és lopják az uniós pénzt.Jövőre, ha a nép is úgy akarja, véget érhet a jó világuk, de az állatoknak addig is enni kell.Tegnap azt is megtudtam, hogy az érdi ipari park fejlesztésnek az az akadálya, hogy a 30 aranykoronás földön nem is csak génbank van, hanem valakik vetőmagot állítanak elő. Ezt találta mondani az alpolgármester.Üzenem neki, hogy ipari parkokat lehetne elhanyagolt, és agyonszennyezett volt laktanyák területén is kialakítani, de vetőmagot betonon nem lehet termelni. Aki így gondolkodik, azt nem érdekli, hogy 20-30 év múlva mit esznek majd az emberek, ha lebetonozzuk a legjobb földeket. Az éjjel bejött nagy szél átmenetileg lehűtötte a levegőt, de továbbra is forróság várható. Nagy türelmet kívánok hozzá mindenkinek.
05:07  Gyenge a gabonatermés Szlovákiában [ProfitLine]
  Szlovákiában a korábbi éveknél gyengébb terméshozam várható a gabonaféléknél az idén - derült ki a takarmányelőállítók szövetsége által csütörtökön közzétett előzetes adatokból.

2017. július 18, kedd

05:07  Aláírták az Európai szója nyilatkozatot [ProfitLine]
  Tizennégy uniós ország agrárminisztere hétfőn aláírta a GMO-mentes pillangós növények, köztük a szója élelmiszeripari és takarmányozási célra történő termesztésének ösztönzését vállaló Európai szója nyilatkozatot.

2017. július 12, szerda

18:07  Rákkeltő anyagból készült reggeliző készletet vontak ki a forgalomból [ProfitLine]
  Kivonta a forgalomból a Disney "Minnie Mouse" mintás, három részes reggeliző készleteket a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), miután abban egy rákkeltő anyagból, a kadmiumból az elfogadott maximális érték több mint kétszeresét mutatta ki a cseh hatóság. A Nébih az Európai Unió élelmiszer- és takarmánybiztonsági riasztási rendszerén (RASFF) értesült a bejelentésről.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

Sok pénztárca kímélő ötletet kapok rendszeresen.

Szabóné Feleki Mária
Agárd
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác
 

Mióta ezt használom felére csökkent a mobil számlám.

Szuhár Balázs
Siófok
 

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs