pénztárca kímélő megoldások
 

Tanúsítás cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Tanúsítás

2015. március 31, kedd

20:00  Nem sikerült a határidőket tartania a OnePlus-nak a hivatalos Lollipop ROM-okkal kapcsolatban [HUP]
  A OnePlus Inc. március közepén közzétette, hogy mikorra tervezi kiadni hivatalos Lollipop-alapú ROM-jait, az általa fejlesztett OxygenOS-t és a Cyanogen Inc. által támogatott CM 12S-t. A cég által felállított határidők szerint az OxygenOS-nek március 27-ig, a CM 12S-nek pedig március 30-ig kinn kellett volna lennie. A határidőket a cég szerint extra minőség-ellenőrzés, felmerült bugok és tanúsítási problémák miatt nem tudta teljesíteni. Ahogy korábban ígérték, öt darab 64 GB-os OnePlus One-t kisorsoltak a közösség tagjai közt. A cég azt ígérte, hogy mostantól naponta beszámolnak arról, hogy hol tart a kiadási folyamat. Részletek itt.

2015. március 19, csütörtök

08:45  Számlatanúsítás: a Hunguard vitt mindent [VG - Gazdaság]
  "Számlatanúsítás címén néhány hónap alatt milliárdos bevételt zsákolhatott a közműcégektől a tevékenységre a Fidesz által egyedüli jogosulttá tett Hunguard" – írja csütörtöki számában a Népszabadság. A lap szerint a magáncég milliárdos bevételeit áttételesen a fogyasztók fizetik meg, miközben nem világos, hogy milyen érdemi haszna volt az egész szabályozásnak, hisz a közműszámlák megbízhatónak bizonyultak.
06:14  Százmilliókat játszanak át egy Fidesz-kegyencnek csak úgy a mi zsebünkből [Népszabadság - Belföld]
  Számlatanúsítás címén néhány hónap alatt milliárdos bevételt zsákolhatott a közműcégektől a tevékenységre a Fidesz által egyedüli jogosulttá tett Hunguard. A magáncég milliárdos bevételét áttételesen a fogyasztók fizetik. Miközben a szavak szintjén a számlahitelesítésre az ő érdekükben van szükség, senki nem érti, mi értelme az egésznek.

2015. március 16, hétfő

21:55  A Magyar Gáz Tranzit megkapta a tulajdonosi szétválasztást tanúsító határozatot [ProfitLine]
  A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) elkészítette a tanúsítást arról, hogy a Magyar Gáz Tranzit (MGT) Zrt. megfelel a teljes tulajdonosi szétválasztás követelményeinek, ami a szállítási rendszerüzemeltetési engedély kiadásának előfeltétele - jelentette be a MEKH hétfőn.
21:44  Zöld utat kapott a Magyar Gáz Tranzit [T?zsdeFórum]
  A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) elkészítette a tanúsítást arról, hogy a Magyar Gáz Tranzit (MGT) Zrt. megfelel a teljes tulajdonosi szétválasztás követelményeinek, ami a szállítási rendszerüzemeltetési engedély kiadásának előfeltétele - jelentette be a MEKH hétfőn.

2015. március 09, hétfő

20:22  Az élelmiszertörvény is módosul [Ma.hu - Belföld]
  Új elemként kerül be a törvénybe az az előírás, hogy akinek jogát vagy jogos érdekét a mezőgazdasági termékek és élelmiszerek ökológiai gazdálkodási követelmények szerinti tanúsítását végző szervezet döntése sérti, az kifogást emelhet ellene.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác
 

Mióta ezt használom felére csökkent a mobil számlám.

Szuhár Balázs
Siófok
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár
 

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc