pénztárca kímélő megoldások
 

Tejtermék cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Tejtermék

2017. október 14, szombat

07:15  Szombati HarmoNet horoszkóp 2017-10-14 [HarmoNet]
  Ma örülünk, ha családi programokra nyílik lehetőségünk. Szervezzünk olyan elfoglaltságot, ami a felnőtteknek és a gyermekeknek egyformán örömére van. A családi kirándulások is jól sikerülnek. Ma fogyasszunk több fehérjét, különösen akkor, ha sportolunk is! Ebben az esetben még nagyobb szükségünk van erre a táplálékfajtára. A sovány hús, vagy a joghurt remek építőkövei a szervezetünknek! A tejtermékek mérsékelhetik a csontritkulás esélyének kialakulását.

2017. október 10, kedd

12:06  A vártnál alacsonyabb lett a szeptemberi infláció [ProfitLine]
  A szeptemberi fogyasztói árindex alacsonyabb lett a piaci várakozásnál. A maginfláció emelkedése viszont tükrözi az élénkülő belső keresletet, de leginkább a dohánytermékek jövedéki adóemelését, valamint a tej- és tejtermékek régiós és európai árnövekedési ciklusát - emelték ki az MTI-nek nyilatkozó elemzők a szeptemberi inflációról kedden kiadott KSH-jelentést kommentálva.

2017. október 05, csütörtök

18:23  Növényi olajok nyomják a nemzetközi élelmiszer árakat [Piac és Profit]
  Valamivel emelkedtek a nemzetközi élelmiszerek árcédulája szeptemberben a növényi olajok - és részben a tejtermékek - árának erősödésével, az alapvető gabonák árában bekövetkezett csökkenés ellenére.

2017. szeptemper 21, csütörtök

15:22  Tizennégyezer tonna ételt dobott ki a Tesco [HVG - Vállalkozó szellem]
  Péksüteményből és gyümölcsökből dobták ki a legtöbbet, de a tejtermékeknél és a húsoknál sem mindig sikerült eltalálni, mennyit lehetett volna eladni.

2017. szeptemper 12, kedd

05:32  Gyanúsan olcsók a külföldi tejek [STOP.hu]
  - Szerintem alapvetően a fogyasztó döntése, hogy milyen forrásból származó tejet és tejterméket vásárol - hangsúlyozta a sonline.hu-nak nyilatkozva Szommer Gábor, a kaposvári Fino Food kereskedelmi vezetője. - Azt gondolom, hogy helyi gyártású, hazai áru garancia lehet a minőségre. A somogyi alapanyagból készült tejtermékeket rendkívül alaposan ellenőrzött körülmények között állítják elő, s a rendszeres hatósági ellenőrzések is a fogyasztók biztonságát szavatolják. Márpedig számunkra ez a legfontosabb.Szerinte gyanúra adhat okot, hogy amíg a nyers tej ára folyamatosan drágul, addig számos import UHT tej továbbra is feltűnően olcsó. Így az ilyen körülmények között működő élelmiszer-hamisítók vélhetően a korábbinál is nagyobb profitra tehetnek szert.Keszthelyi István, a mosdósi Ma-Wa Kft. ügyvezető igazgatója szerint trükközések továbbra is előfordulhatnak a tejiparban. A problémára a szigorú hatósági ellenőrzés a megoldás, de célszerű, ha a vevők is figyelnek a boltokban. Úgy vélte: nem biztos, hogy az agyonakciózott külföldi tejet érdemes megvenni.- Akár súlyos következménye is lehet az áfacsalásnak, az adóhivatal nem tréfál - mondta Keszthelyi László, a Magyar Számviteli Szakemberek Egyesületének somogyi alelnöke. - Szerintem érdemes résen lenni a nagykereskedőknek is: ha feltűnően olcsó áron kínál egy terméket a partnercég, akkor természetesen célszerű elgondolkodni, s minél több információt begyűjteni az üzletkötés előtt.

2017. szeptemper 06, szerda

17:18  Zabpelyhes magbundába csomagolt banán [Életforma]
  Egy nagyon egyszerű, pillanatok alatt elkészíthető édesség receptjét osztjuk meg veletek. Könnyű, nyers, gluténmentesen elkészíthető, vegán, tejtermék és répacukormentes. A banánokat mi most kendermagba forgattuk, de elkészíthető más apróbbra őrölt magokkal, diófélékkel.

2017. szeptemper 05, kedd

20:37  Így készíts sajttortát tejmentesen! [N?k Lapja Café]
  Kerülöd a tejterméket, de a sajttortára azért ráfajulnál? Itt a megoldás!

2017. szeptemper 04, hétfő

16:06  Laktózérzékenység a családon belül? Interjú Fűszeres Eszter gasztrobloggerrel, isteni csokimousse recepttel! (x) [Femina]
  Rejtett laktózt nem csak a tejtermékek tartalmaznak.
09:23  Szakmai napokat szervez a tejeseknek a NAK [Piac és Profit]
  Joghurt, kefir, túró, gomolya előállítása témákban szervez ingyenes tejipari szakmai napokat a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. A programsorozat a kezdő és a már működő tejtermék-előállító vállalkozásoknak is hasznos tudással szolgál.
09:03  Gyakorlati tudással is segíti a tejtermék-előállítókat a NAK [Híradó]
  Ingyenes tejipari szakmai napokat rendez a Nemzet Agrárgazdasági Kamara.

2017. szeptemper 02, szombat

07:15  Szombati HarmoNet horoszkóp 2017-09-02 [HarmoNet]
  Ma távolságtartóbbak vagyunk családtagjainkkal is. Megtörténhet, hogy inkább magányra vágyunk, szívesen szentelnénk fél napot a gondolatainknak, vagy saját igényeinknek. Ha fáradtnak érezzük magunkat, akkor vonuljunk el egy kicsit. Ma együnk rostban gazdag táplálékokat, ilyenek például a zöldfélék, amelyek egyébként is gazdagok vitaminokban, ásványi anyagokban. Ránk fér némi kalcium tartalmú élelmiszer (pl. tejtermék) is, hiszen erre csontrendszerünknek lehet szüksége.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Mióta ezt használom felére csökkent a mobil számlám.

Szuhár Balázs
Siófok
 

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs
 

A hírfigyelő segítségével néhány perc alatt átnézhetem a számomra fontos híreket.

Szurkos Norbert
Budapest
 

Sok pénztárca kímélő ötletet kapok rendszeresen.

Szabóné Feleki Mária
Agárd