pénztárca kímélő megoldások
 

Tejtermék cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Tejtermék

2015. március 24, kedd

07:30  Így vond be a tejtermékeket a kisbabád étrendjébe! [N?k Lapja Café]
  A legtöbb baba a tejet ismeri meg első táplálékként, az anyatejtől eltérő állati tejek és tejtermékek azonban teljesen más kategóriába esnek, ezért ezek bevezetését az étrendbe körültekintően kell elkezdeni.Forrás: Nők Lapja Café: Így vond be a tejtermékeket a kisbabád étrendjébe!

2015. március 20, péntek

13:30  Sajttal trükköztek [Objektív Hírügynökség]
  A dunaújvárosi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik egy tejtermékeket szállító sofőrt akartak megtéveszteni - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

2015. március 18, szerda

07:45  Beindultak a gyártósorok a HCB-botránnyal érintett karintiai tejipari cégnél [ProfitLine]
  Újrakezdték a gyártást a karintiai Sonnenalm tejipari cégnél - közölték a cég vezetői kedden. Az üzem még decemberben állt le, miután kiderült, hogy rákkeltő hexaklórbenzol (HCB) vegyületet találtak tejtermékeikben.

2015. március 16, hétfő

11:09  Joghurtkartellezés miatt 193 millió eurós büntetés - Példanélkül - A francia versenyhivatal 11 tejtermékgyártó vállalatot bírságolt meg [Jogi fórum]
  A francia versenyhivatal joghurtok és egyéb tejtermékek árának kartellezése miatt 192,7 millió eurós büntetést szabott ki 11 tejtermékgyártó vállalatra."Az egyik legjelentősebb büntetésről van szó az összeget illetően" - mondta sajtótájékoztatóján Thierry Dahana, a hatóság alelnöke, aki szerint nagyon szervezetten történt a kartellezés. A legnagyobb büntetést 56,1 millió eurós összegben a Lactalis Nestlére szabták ki, amely a világ vezető tejtermékgyártójának, a Lactalisnak és a Nestlé svájci élelmiszer-gyártónak a közös vállalata. A cég azonnal fellebbezett a szerinte "szélsőségesen szigorú" büntetés ellen. A Senagral nevű vállalatot, amely a Senoble csoporthoz tartozik, 46 millió euróra büntette a hatóság. Az Andros nevű vállalat Novandie leányvállalatának pedig 38,3 millió eurót kell befizetnie. A kisebb gyártókat tömörítő Maitres Laitiers du Cotentin nevű szövetkezet 22,9 millió eurós büntetést kapott, a Triballat nevű kisvállalkozót 1,4 millió eurós büntetés sújtja. A kisebb cégek közül csak egy, a Saint-Malo-i tejtermékgyártó vállalat vitatta a vádat, rá 300 ezer eurós büntetést szabott ki a hatóság. Az egyik legnagyobb tejgyártó, a Yoplait megúszta a büntetést. Nem azért, mert nem vett részt a kartellezésben, hanem azért, mert ő leplezte le a törvénytelenséget. A francia cég többségi tulajdonosával, az amerikai General Millsszel fordult a hatóságokhoz 2011-ben. Miután a másik 11 kartellezőre vonatkozó terhelő bizonyítékokat átadták a hatóságoknak, a törvény számukra felmentést biztosított a büntetés alól. A Yoplait és a General Mills képviselőinek úgynevezett titkos naptárából értesült a versenyhivatal azokról a titkos mobiltelefonokon folytatott telefonbeszélgetésekről és találkozókról, amelyeken a konkurensek összehangolták kereskedelmi politikájukat a nagy áruházláncok felé, elsősorban a joghurtok áremeléseit illetően. Az első megbeszélések 2002-re nyúlnak vissza, de a tényleges kartellezés 2006 és 2012 között történt, amelyet 2006 december és 2007 decembere között hét megbeszélésen, 2008-ben pedig öt találkozón készítettek elő a vállalatok. A találkozókra párizsi szállodákban és kávézókban került sor, a diszkréció miatt minden alkalommal más helyen. A hatóság 2011-ben hasonló döntést hozott a mosóporokat gyártó vállalatokkal szemben, tavaly decemberben pedig háztartási szereket és kozmetikai árucikkeket gyártó vállalatokra szabott ki egymilliárd eurós büntetést árkartellezés miatt.forrás: Jogi Fórum
08:00  Hétfői HarmoNet horoszkóp 2015-03-16 [HarmoNet]
  Ma visszafogott hangulatban leszünk, nem kedveljük az érzelmességet. A megértés sem lesz a sajátunk, nem tűrjük a figyelmetlenséget, szétszórtságot. Ha vezető beosztásban dolgozunk, akkor nagyon keményen bánunk a beosztottainkkal. A mai napon törekednünk kell arra, hogy szervezetünk ásványi anyag utánpótlását biztosítsuk. Fogyasszunk több kalciumot, ezzel megelőzhetjük a későbbi csontritkulást. Ha több tejterméket eszünk, akkor már sokat tettünk az egészségünkért.

2015. március 12, csütörtök

23:05  Majdnem kétszázmillió eurót kell fizetnie 11 francia tejipari cégnek [Magyar Nemzet Online]
  A francia versenyhivatal joghurtok és egyéb tejtermékek árának kartellezése miatt 192,7 millió eurós büntetést szabott ki 11 tejtermékgyártó vállalatra csütörtökön.
23:00  Joghurtkartellezés miatt 193 millió eurós büntetés 11 francia tejtermékgyártóknak [ProfitLine]
  A francia versenyhivatal joghurtok és egyéb tejtermékek árának kartellezése miatt 192,7 millió eurós büntetést szabott ki 11 tejtermékgyártó vállalatra csütörtökön.
15:28  Joghurtkartellezés miatt 193 millió eurós büntetés 11 francia tejtermékgyártóknak [Híradó]
  "Az egyik legjelentősebb büntetésről van szó az összeget illetően."
14:23  Kiborult a joghurtos bili, óriási összegre büntettek 11 tejes céget [HVG - Vállalkozó szellem]
  A francia versenyhivatal joghurtok és egyéb tejtermékek árának kartellezése miatt 192,7 millió eurós büntetést szabott ki 11 tejtermékgyártó vállalatra csütörtökön.

2015. március 06, péntek

22:23  Személyautóra dőlt egy teherautó a 63-as főúton [Objektív Hírügynökség]
  Közlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot március 6-án, pénteken kora délután. A 63-as főúton, az aba-bodakajtori elágazó közelében egy személygépkocsi és egy tejtermékeket szállító teherautó ütközött - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

2015. február 24, kedd

04:28  Változtak a gyerekek helyes étrendjének irányelvei Amerikában [Ma.hu - Életmód]
  Az étrendet az öt ételcsoportból - gyümölcsök, zöldségek, teljes értékű gabonafélék, alacsony zsírtartalmú tejtermékek és minőségi fehérjék - válogatva kell összeállítani, és a hét folyamán a lehető legváltozatosabban kell étkezni.

2015. február 23, hétfő

14:26  Változtak a gyerekek helyes étrendjének irányelvei Amerikában [Híradó]
  Az Amerikai Gyermekgyógyászok Társasága szerint az étrendet az öt ételcsoportból - gyümölcsök, zöldségek, teljes értékű gabonafélék, alacsony zsírtartalmú tejtermékek és minőségi fehérjék - válogatva kell összeállítani, és a hét folyamán a lehető legváltozatosabban kell étkezni.

2015. február 15, vasárnap

10:00  Nem tilos a zsír! [HáziPatika]
  További fejlemények a brit táplálkozásügyi botrányban! Az ajánlásokkal ellentétben mégsem kell elkerülnünk sem a vajat, sem a zsírosabb ételeket, tejtermékeket? ...

2015. január 22, csütörtök

13:24  Magyarországnak nem kell a GMO - takarítják a tejtermékeket [Gazdasági Rádió - Privátbankár.hu]
  Nemrég indult harcba a kormány a génmódosított élelmiszerek ellen, az első lépéseket már megtették a magyar piacon árult tejek esetében - jelentette be Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára.

2015. január 20, kedd

08:00  Keddi HarmoNet horoszkóp 2015-01-20 [HarmoNet]
  Ma törekednünk kell rá, hogy szervezetünk ásványi anyag utánpótlását biztosítsuk. Fogyasszunk több kalciumot, hiszen ezzel megelőzhetjük a későbbi csontritkulást. Ha több tejterméket eszünk, akkor hosszú távon is biztosítjuk csontjaink egészségét.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Sok színű, egy kattintással átszínezhetem.

Barna Beatrix
Dunaújváros
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár
 

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs
 

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest