pénztárca kímélő megoldások
 

Tejtermék cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Tejtermék

2016. augusztus 27, szombat

16:34  Jön az iskola, óvoda: mi lesz a gyerekemmel a menzán, ha nem mindent ehet meg? [Gazdasági Rádió - Privátbankár.hu]
  A tejcukorra érzékeny gyerekek napi rutinjában is lényeges a kiegyensúlyozott táplálkozás, aminek részét képezik a diétába beilleszthető és már országszerte elérhető laktózmentes tej- és tejtermékek. A családoknak azt is érdemes tudniuk, hogy a szakorvosi igazolással rendelkező gyerekeknek az iskolai menzán kötelező biztosítani a megfelelő diétás étrendet.

2016. augusztus 25, csütörtök

08:31  Gyönyörűek, egészségesek és vegák - 7 szexi sztár aki nem eszik húst [Mindmegette]
  A vegetáriánus és vegán életmód mind több hívet szerez magának - ami nem csoda, hiszen, az állati eredetű termékek mellőzése számtalan pozitív hatással jár: nem csak testsúlyod csökken, de az egészséged megőrzésében is segít, emellett pedig a Földért és az állatvilágért is sokat teszel a húsok és tejtermékek kiiktatásával. A celebvilágban is egyre többen térnek át a húsmentes étrendre, és elmondásuk szerint csak pozitív változásokat tapasztalnak - nézzük, ki, hogyan jutott elhatározásra!

2016. augusztus 23, kedd

21:23  Így mérhető fel a gazdálkodás hatása a klímaváltozásra [ProfitLine]
  Már elérhető az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) új és interaktív eszköze, amely elsősorban gazdálkodóknak, döntéshozóknak és tudósoknak teszi lehetővé, hogy megbecsüljék a hús, tejtermékek és tojás előállítása során keletkező üvegházhatású gázkibocsátást és így javítsák termelékenységüket és váljanak egyúttal klímabaráttá is.

2016. augusztus 19, péntek

10:12  Rendőrök és egy állatorvos is tagja volt az átcímkéző maffiának [HVG - Itthon]
  Egy ócsai cég lejárt és hamarosan lejáró szavatosságú élelmiszereket vett át, amelyeket megsemmisítés helyett újra eladtak. Nyers hús és tejtermékek is voltak az újrahasznosított hulladékok között. Egy törökbálinti cég raktárában pedig újracímkézték az egyébként használhatatlan árut. És mindehhez négy rendőr valamint egy állatorvos is asszisztált. Tizenkilenc ember ellen emeltek vádat.

2016. augusztus 12, péntek

10:57  Össztűz alá vették a McDonalds-ot [Népszabadság - Mozaik]
  Új online kampányban vették össztűz alá a McDonalds-ot, amelytől azt követelik, hogy világszerte minden éttermében tegye tiltólistára azokat a húsokat és tejtermékeket, amelyek antibiotikummal kezelt állatokból származnak. Tudósok szerint ugyanis ezek növelik az olyan ellenálló kórokozók számát, amelyek csak az Egyesült Államokban 27 ezer ember halálát okozták egy év alatt.

2016. augusztus 09, kedd

11:31  Ez történik, ha nem fogyasztunk tejtermékeket [HáziPatika]
  Egyre többen tervezik, hogy csökkentik, vagy épp teljesen lemondanak a tejtermékek fogyasztásáról egészségügyi, vagy egyéb megfontolások miatt. Nekik, és mindenki másnak sem árt tudni, milyen hatással lehet ez a szervezetre. ...

2016. augusztus 06, szombat

11:23  Megtorpanni látszik a FAO élelmiszerár-index [ProfitLine]
  Az elmúlt hónapot tekintve visszafogott csökkenés figyelhető meg a legfontosabb mezőgazdasági termények árszintjében, megállítva ezzel egy öt hónapja elindult emelkedő tendenciát. A gabonaféléket és a növényi olajokat alacsonyabb áron jegyezték a nemzetközi piacon, így hiába a tejtermékek, húsfélék és a cukor stabil ára, a FAO havi élelmiszerár-indexe (161,9) közel 1 %-kal zárt alacsonyabban júniushoz képest.

2016. augusztus 03, szerda

19:43  Korábban halnak, akik sok vörös húst esznek [168 óra]
  Egy amerikai kutatás megerősítette: a vörös hús, a tojás és tejtermékek fogyasztása növeli a korai halál kockázatát. Az eddigi...

2016. július 26, kedd

09:48  A Tesco elosztó központjaival is baj lehet [HVG - Gazdaság]
  Az egész ágazatot jellemző válságtünet is lehet a Népszabadság szerint az a jelenség, hogy a XIV. kerületi Tesco Expressben nincs elég dolgozó, és lassan általános jelenséggé válik az is, hogy nincs hús a húspultban, s foghíjas a tejtermék felhozatal is.

2016. július 15, péntek

12:13  Boldogok a sajtkészítők [Hetek]
  Az esztenákról sokan nem is hallottak, pedig ma is fontos szerepük van az erdélyi állattenyésztésben és a lassan tért hódító kistermelői piacokon. A télen megközelíthetetlen hegyi legelők nyári szállásai praktikusak: nem kell mindennap hazajárni a jószággal, itt fejik az állatokat, és készítik a különböző tejtermékeket. Az esztenán lakik tavasztól őszig a pásztor is, ugyanúgy élve mindennapjait, mint sok évszázaddal ezelőtt. Erdélyben ma is sok ilyen nyári szállás van, egyikükön Moldovan Matei gazda tereli jószágait. Elzárva él itt mindentől, de boldogan készíti sajtjait.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

A hírfigyelő segítségével néhány perc alatt átnézhetem a számomra fontos híreket.

Szurkos Norbert
Budapest
 

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest
 

Sok színű, egy kattintással átszínezhetem.

Barna Beatrix
Dunaújváros
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár
 

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs