pénztárca kímélő megoldások
 

Tejtermék cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Tejtermék

2014. augusztus 22, péntek

18:12  Kazahsztánon át is bejuthat a magyar áru az orosz piacra [Magyar Nemzet Online]
  Akár Kazahsztánon keresztül is bejuthatnak a magyar termékek az orosz piacra. Az agrárgazdaságért felelős államtitkár azt mondta, hogy az uniós agrárminiszterek szeptember 5-én tárgyalnak az embargó miatti teendőkről. Czerván György azt reméli, hogy a termelők kártalanítására szánt összeg emelkedni fog, illetve a termékskála is bővül majd a hús- és tejtermékekkel.

2014. augusztus 21, csütörtök

17:46  Nem kell az összes tejtermékről lemondania, ha laktózérzékeny [Ma.hu - Életmód]
  Tejtermékek fogyasztása után fellépő hasmenés, puffadás, hasi görcsök- néhány tünet, melyek laktózérzékenységre utalhatnak. Ám ez nem azt jelenti, hogy minden tejterméktől búcsút kell venni!
16:27  A laktóérzékenyek is fogyaszthatnak tejterméket [OrientPress - Belföld]
  Tejtermékek fogyasztása után fellépő hasmenés, puffadás, hasi görcsök- néhány tünet, melyek laktózérzékenységre utalhatnak. Az állapot egyre több embert érint kisebb-nagyobb mértékben, hazánkban az egészséges lakosság közel 15%-a tejcukorérzékeny. Bár elsőre sokan megijednek, hogy abszolút ki kell zárniuk a tejtermékek fogyasztását a táplálkozásukból, valójában ennyire nem szigorú ez a diéta Varga Dóra dietetikus, a Budai Endokrinközpont dietetikusa szerint.

2014. augusztus 19, kedd

09:20  Nem tetszik a minisztériumnak a tej áfájának csökkentése [Klubrádió]
  Tíz százalékra csökkenté a tejtermékek áfáját a Tej Terméktanács. A szervezet elnöke a Klubrádióban elmondta: ezzel talán megoldódna az áfa-csalással Magyarországra kerülő főként szlovák tej és trappista jellegű sajtok problémája.

2014. augusztus 18, hétfő

01:01  Háborús idők [Magyar Nemzet Online]
  Bajban van a Krím. Az Oroszország által annektált ukrán tartomány arra kérte Moszkvát, hogy mentse fel az ukrajnai eredetű élelmiszerek behozatalára vonatkozó tilalom alól. - Átmeneti időszakot élünk, és egyelőre - úgyszólván - sziámi ikrek vagyunk Ukrajnával, ami a tejet, a tejtermékeket illeti - érvelt a jogilag ma is Ukrajnához tartozó, de gyakorlatilag már orosz fennhatóság alatt lévő félsziget mezőgazdasági minisztere, aki a tej és tejtermékek, a burgonya, a marhahús, a paradicsom és a kukorica behozatali tilalma alól szeretne felmentést kapni.

2014. augusztus 17, vasárnap

23:59  Háborús idők [Magyar Nemzet Online]
  Bajban van a Krím. Az Oroszország által annektált ukrán tartomány arra kérte Moszkvát, hogy mentse fel az ukrajnai eredetű élelmiszerek behozatalára vonatkozó tilalom alól. - Átmeneti időszakot élünk, és egyelőre - úgyszólván - sziámi ikrek vagyunk Ukrajnával, ami a tejet, a tejtermékeket illeti - érvelt a jogilag ma is Ukrajnához tartozó, de gyakorlatilag már orosz fennhatóság alatt lévő félsziget mezőgazdasági minisztere, aki a tej és tejtermékek, a burgonya, a marhahús, a paradicsom és a kukorica behozatali tilalma alól szeretne felmentést kapni.
14:21  Oroszország engedélyezi a kínai sertéshús importját [Metropol]
  Moszkva augusztus 7-én embargót vetett ki az Európai Unióból, Egyesült Államokból, Ausztráliából, Kanadából és Norvégiából származó húsfélékre, tejtermékekre és zöldség-gyümölcsre.

2014. augusztus 16, szombat

10:46  Tovább csökkenhet az agrártermékek ára az oroszok miatt [Origo - Menedzs. Fórum]
  Az orosz importtilalom felerősíti az árak csökkenést a magyarországi agrártermékek piacán - mondta Lukács László agrárszakértő, a Tejtermék Tanács korábbi ügyvezető igazgatója.
09:31  A Krím az orosz szankciók alóli felmentését kéri [Gondola]
  Krím a tej- és tejtermékek, a burgonya, a marhahús, a paradicsom és a kukorica behozatali tilalma alól szeretne felmentést kapni

2014. augusztus 15, péntek

22:01  Az orosz importtilalom felerősíti az árcsökkenést a magyar mezőgazdaságban [ProfitLine]
  Az orosz importtilalom felerősíti az árak csökkenést a magyarországi agrártermékek piacán - mondta Lukács László agrárszakértő, a Tejtermék Tanács korábbi ügyvezető igazgatója pénteken az MTI-nek.
21:36  Az Ukrajna elleni orosz szankciók alóli felmentését kéri a Krím [Híradó]
  Krím a tej- és tejtermékek, a burgonya, a marhahús, a paradicsom és a kukorica behozatali tilalma alól szeretne felmentést kapni.
18:37  Hiába a rekordtermés, az orosz embargó keresztbe tesz [Magyar Nemzet Online]
  A mezőgazdasági árak további csökkenésétől tart az orosz embargó miatt a Tejtermék Tanács korábbi ügyvezető igazgatója, aki áfacsökkentéssel és a jegybanki növekedési hitelprogrammal segítene a termelőkön. A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint a felvásárlási árak csaknem tíz százalékkal maradnak el az egy évvel korábbiaktól. A földművelésügyi tárca parlamenti államtitkára egy hajdúböszörményi ágazati rendezvényen bejelentette: a magyar kormány azt kéri az Európai Uniótól, hogy több pénzt fordítson a károk enyhítésére.
11:01  Biztonságpolitika - ez történt a 32. héten Európában [Honvédelem]
  Válaszul az Oroszországot sújtó szankciókra, Moszkva az Egyesült Államokból, az Európai Unió 28 tagállamából, Norvégiából, Kanadából, és Ausztráliából származó hús, hal, tejtermékek, gyümölcsök és zöldségek importjának egy éven át tartó tilalmát vezette be.

2014. augusztus 14, csütörtök

05:12  A tej: 10 kérdés, amelyekre itt a válasz! [WEBBeteg]
  Naponta legalább fél liter tej vagy ennek megfelelő minőségű tejtermék elfogyasztása javasolt, amellyel a napi ajánlott kalciumbevitel nagy része fedezhető - olvasható az ajánlásban. Mi a helyzet azokkal, akik nem bírják a tehéntejet? Házi tej vagy dobozos?

2014. augusztus 12, kedd

14:50  FM: nem számottevő az orosz embargó közvetlen hatása a magyar agrárexportra [HVG - Gazdaság]
  Az orosz embargó a Földművelésügyi Minisztérium szerint elsősorban csak olyan vállalkozásoknak okozhat nehézséget, amelyek kizárólag, vagy jelentős arányban Oroszországba exportálnak. Az augusztus 6-án elfogadott orosz elnöki határozat értelmében tilos a friss, hűtött vagy fagyasztott marha-, sertés- és baromfihús, egyes húskészítmények, a hal, rák és más tengeri eredetű termékek, a tej és tejtermékek, a friss, hűtött vagy fagyasztott zöldség és gyümölcs bevitele Oroszországba.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

A hírfigyelő segítségével néhány perc alatt átnézhetem a számomra fontos híreket.

Szurkos Norbert
Budapest
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár
 

Mióta ezt használom felére csökkent a mobil számlám.

Szuhár Balázs
Siófok
 

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

Csak ráviszem a kurzort a címre és gyorsan átfuthatom a hírek rövid tartalmát.

Győrfi Bence
Debrecen