pénztárca kímélő megoldások
 

Tejtermék cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Tejtermék

2016. július 26, kedd

09:48  A Tesco elosztó központjaival is baj lehet [HVG - Gazdaság]
  Az egész ágazatot jellemző válságtünet is lehet a Népszabadság szerint az a jelenség, hogy a XIV. kerületi Tesco Expressben nincs elég dolgozó, és lassan általános jelenséggé válik az is, hogy nincs hús a húspultban, s foghíjas a tejtermék felhozatal is.

2016. július 15, péntek

12:13  Boldogok a sajtkészítők [Hetek]
  Az esztenákról sokan nem is hallottak, pedig ma is fontos szerepük van az erdélyi állattenyésztésben és a lassan tért hódító kistermelői piacokon. A télen megközelíthetetlen hegyi legelők nyári szállásai praktikusak: nem kell mindennap hazajárni a jószággal, itt fejik az állatokat, és készítik a különböző tejtermékeket. Az esztenán lakik tavasztól őszig a pásztor is, ugyanúgy élve mindennapjait, mint sok évszázaddal ezelőtt. Erdélyben ma is sok ilyen nyári szállás van, egyikükön Moldovan Matei gazda tereli jószágait. Elzárva él itt mindentől, de boldogan készíti sajtjait.

2016. június 21, kedd

14:46  Nincs elég újító a mezőgazdaságban [Piac és Profit]
  Míg az élelmiszeripar az elsők között, addig a mezőgazdaság az utolsók között szerepel az újítók listáján, amelyet a K&H állított össze. Az innovatív élelmiszeripari termékek listáját a tejtermékek, míg az exportra alkalmas áruféléket a zöldség-gyümölcsfélék vezetik.
08:15  Keddi HarmoNet horoszkóp 2016-06-21 [HarmoNet]
  Ma visszafogott hangulatban leszünk, csak a munkánkra akarunk figyelni. Nem vagyunk kaphatóak a munkahelyi pletykálkodásra. Még a barátainkkal sincs kedvünk a közös programokhoz, inkább a kötelezettségeink foglalkoztatnak. Gondoljuk végig, hogy mennyi kalciumot juttatunk a szervezetünkbe. Idősebb korban a csontok törékenyebbé válnak. Ha hajlamunk van erre, akkor fontos, hogy már fiatalabb korban figyeljünk a kalcium utánpótlásra. Együnk sok sajtot, fogyasszunk tejtermékeket.

2016. június 02, csütörtök

11:41  Nézegessen fotókat sajt után rohangáló emberekről! [FN - Belföld]
  Íme a tejtermék-utolérés Mozartjai.

2016. június 01, szerda

15:01  A tej: 10 kérdés, amelyekre itt a válasz! [WEBBeteg]
  Naponta legalább fél liter tej vagy ennek megfelelő minőségű tejtermék elfogyasztása javasolt, amellyel a napi ajánlott kalciumbevitel nagy része fedezhető - olvasható az ajánlásban. Mi a helyzet azokkal, akik nem bírják a tehéntejet? Házi tej vagy dobozos?
13:31  3 tévhit a tejről, a tej világnapja alkalmából! [Mindmegette]
  Bár a tej és a belőle készült tejtermékek több szempontból is nagyon fontos szereplői lehetnek az egészséges, kiegyensúlyozott étrendnek, egyre kevesebb fogy belőlük...


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

A hírfigyelő segítségével néhány perc alatt átnézhetem a számomra fontos híreket.

Szurkos Norbert
Budapest
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác
 

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron