pénztárca kímélő megoldások
 

Tejtermék cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Tejtermék

2016. február 11, csütörtök

06:31  Natúr joghurt egy kis mézzel, és máris kész a baj [HáziPatika]
  Franciaországban a joghurt az egyik legnépszerűbb és egészségesnek elfogadott tejtermék, amelyet gyakran fogyasztanak cukorral, mézzel vagy lekvárral elkeverve. Ez az előre csomagolt ízesített termékek egészséges alternatívájának tűnhet, de az... ...

2016. február 08, hétfő

13:25  Tilos a tejtermékek fogyasztása az allergiásoknak [Híradó]
  Sokan keverik a tejallergiát a tejcukor-érzékenységgel, pedig nem ugyanaz.
12:39  Már megint a tehéntejjel van a gond? [Életforma]
  Egy friss kutatásból kiderült: sok édesanya a baba első desszertjeként tekint a különböző tejtermékekre, és már egészen korán, 5-6 hónapos kortól kínálja őket, míg 8-12 hónapos korra többségük a tehéntejet is a hozzátáplálás részéve teszi. Pedig a tehéntej túl korai bevezetése növeli az ekcéma kialakulásának esélyét, károsan hat a baba emésztőrendszerére, haspuffadást, vastagbélgyulladást, valamint vashiányos vérszegénységet is okozhat.

2016. február 06, szombat

10:13  Eltüntetnék a vevőcsalogató tejtermékeket [OrientPress - Belföld]
  A Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács elnöke szerint éjszakába nyúlóan tárgyalt a kormány pénteken a magyar tejpiaci válság kezeléséről. Mélykuti Tibor a Magyar Hírlapnak elmondta, bízik benne, hogy döntenek a folyadéktej jelenlegi 18 százalékos áfakulcsának ötszázalékosra mérsékléséről, mivel ez jelentené a legnagyobb segítséget.

2016. február 03, szerda

18:31  Vigyázz a tejjel! 1 éves kor alatt bevezetve akár vérszegénységet is okozhat! [Mindmegette]
  Egy friss kutatásból kiderült: sok édesanya a baba első desszertjeként tekint a különböző tejtermékekre, és már egészen korán, 5-6 hónapos kortól kínálja őket, míg 8-12 hónapos korra többségük a tehéntejet is a hozzátáplálás részéve teszi. Pedig a tehéntej túl korai bevezetése növeli az ekcéma kialakulásának esélyét, károsan hat a baba emésztőrendszerére, haspuffadást, vastagbélgyulladást, valamint vashiányos vérszegénységet is okozhat.
14:43  Együtt védené a magyar tejágazatot a NÉBIH és a Tej Terméktanács [OrientPress - Belföld]
  A kiváló minőségű magyar tej- és tejtermékek védelme érdekében hosszú távú együttműködési megállapodást írt alá ma délelőtt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal és a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács. A szerződést a NÉBIH részéről Oravecz Márton elnök, a Terméktanács részéről pedig Mélykuti Tibor elnök látta el kézjegyével.
14:34  Együttműködési megállapodást kötött a NÉBIH és a Tej Terméktanács a magyar tejágazat védelméért [Objektív Hírügynökség]
  A kiváló minőségű magyar tej- és tejtermékek védelme érdekében hosszú távú együttműködési megállapodást írt alá ma délelőtt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal és a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács. A szerződést a NÉBIH részéről Oravecz Márton elnök, a Terméktanács részéről pedig Mélykuti Tibor elnök látta el kézjegyével. A rendezvényen Bognár Lajos országos főállatorvos kiemelte, hogy az ügyeskedők leleplezése, az illegális üzemek felszámolása legalább annyira a tisztességes kereskedők, mint a vásárlók érdekében történik. A szakmaközi szervezetek ismereteinek, tapasztalatainak ötvözése pedig a minisztériumban és a hatóságnál felhalmozott tudással kiemelkedő eredményekhez vezethet e téren - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

2016. február 02, kedd

16:35  A babának túl korán adott tehéntej komoly kockázatot jelent [Népszava - Belpolitika]
  Sok szülő a csecsemő első desszertjeként tekint a különböző tejtermékekre, és rosszul teszi.

2016. január 31, vasárnap

14:21  A tej áfájának csökkentését sürgeti az LMP [Népszava - Belpolitika]
  Valamennyi tejtermék forgalmi adóját mérsékelni kellene.

2016. január 29, péntek

17:51  Több mint 300 milliárdot költöttek a cégek a televíziós reklámokra [Híradó]
  A reklámok közül a legnagyobb nézettséget a napi fogyasztási cikkeknél az édesség, a szeszes ital, a tejtermék, az alkoholmentes szomjoltó ital, az illatszer, a tisztítószer, a hajápoló, a testápoló érte el.

2016. január 28, csütörtök

21:31  Olcsóbb lehet a hal, éppúgy, mint a hús [Magyar Nemzet Online]
  Nemcsak a sertéshús, hanem a tejtermékek és a halak áfáját is csökkenteni kellene az ágazatok szereplői szerint. A korábban a Haltermelők Országos Szövetsége és Terméktanácsa élén álló Lévai Ferenc lapunknak arról beszélt, hogy az alacsonyabb adó miatti állami bevételkiesés akár egy év alatt megtérülhetne. Számításai szerint Magyarországon 15 ezer tonna hal fogy évente. Kilónként ezer forinttal számolva a csökkentés az államnak 2,5 milliárd forintjába kerülne.

2016. január 21, csütörtök

08:15  Antibiotikum szedés után kerülje a tejtermékeket! [Vital]
  Antibiotikum kúrát követően, vagy hasmenéssel, hányással járó fertőzések után sokan tapasztalják, hogy a tejtermékek fogyasztása kellemetlen hasi tüneteket - puffadást, hasfájást - okoz.

2016. január 20, szerda

08:00  Az antibiotikumok nem várt mellékhatása [HáziPatika]
  Antibiotikum-kúra után vagy hasmenéssel, hányással járó fertőzések után sokan tapasztalják, hogy a tejtermékek fogyasztása kellemetlen hasi tüneteket - puffadást, hasfájást - okoz. A jelenség okairól és kezeléséről dr. Polgár Marianne... ...

2016. január 18, hétfő

14:55  Antibiotikumszedés után kerülje a tejtermékeket! [WEBBeteg]
  Antibiotikum kúrát követően vagy hasmenéssel, hányással járó fertőzések után sokan tapasztalják, hogy a tejtermékek fogyasztása kellemetlen hasi tüneteket - puffadást, hasfájást - okoz. A jelenség okairól és kezeléséről dr. Polgár Marianne gasztroenterológus, gyermekgyógyász főorvost kérdeztük.
10:27  Kerüljük a tejtermékeket, ha antibiotikumot szedünk [OrientPress - Belföld]
  Antibiotikum kúrát követően, vagy hasmenéssel, hányással járó fertőzések után sokan tapasztalják, hogy a tejtermékek fogyasztása kellemetlen hasi tüneteket - puffadást, hasfájást - okoz. A jelenség okairól és kezeléséről Polgár Marianne gasztroenterológus, gyermekgyógyász, a Budai Allergiaközpont főorvosa beszélt.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest
 

Sok pénztárca kímélő ötletet kapok rendszeresen.

Szabóné Feleki Mária
Agárd
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár
 

Egyetlen kattintással változtathatom a betű méretet.

Csongrádi Felícia
Tatabánya
 

A hírfigyelő segítségével néhány perc alatt átnézhetem a számomra fontos híreket.

Szurkos Norbert
Budapest