pénztárca kímélő megoldások
 

Trafik cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Trafik

2015. november 27, péntek

15:59  Szigorítják az e-cigaretta használatát [OrientPress - Egészségügy]
  A kormányzat tervei szerint a jövőben e-cigarettát is csak dohányzásra kijelölt helyen szabad majd használni, és emellett csak trafikban lehetne e-cigarettát és utántöltőt vásárolni - derül ki egy lapunk által megismert törvénytervezetből. A tervezet felháborodást váltott ki, a bírálók szerint ugyanis az e-cigarettát használók nem akarnak egy légtérbe szorulni a dohányzókkal.
13:37  Szigorítják az e-cigaretta használatát [Magyar Nemzet Online]
  A kormányzat tervei szerint a jövőben e-cigarettát is csak dohányzásra kijelölt helyen szabad majd használni, és emellett csak trafikban lehetne e-cigarettát és utántöltőt vásárolni - derül ki egy lapunk által megismert törvénytervezetből. A tervezet felháborodást váltott ki, a bírálók szerint ugyanis az e-cigarettát használók nem akarnak egy légtérbe szorulni a dohányzókkal.

2015. november 26, csütörtök

20:12  Hende perre ment, de vesztett [Magyar Nemzet Online]
  Másodfokon pert vesztett a Nyugat.hu ellen Hende Csaba. A kormánypárti politikus még 2 éve perelte be a hírportált egy cikk miatt, amelyben a szocialista pártra hivatkozva azt írták, hogy a trafikpályázat nyerteseit ő választotta ki. A Győri Ítélőtábla most kimondta: a Nyugat.hu nem sértette meg Hende Csaba személyiségi jogait. A perköltséget a volt honvédelmi miniszternek kell állnia.
13:17  Lesz cigaretta a trafikokban [Magyar Nemzet Online]
  Megegyezett az Országos Dohányboltellátóval a Philip Morris.
09:32  Önkormányzati forrásból bekamerázták Kaposvár közterületeit - 155 térfigyelő kamerát adtak át [Jogi fórum]
  Önkormányzati forrásból, több mint kétszázmillió forintból bekamerázták Kaposvár közterületeit. A 155 kamerából álló térfigyelő rendszert adták át a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságon.Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára köszöntőjében azt mondta: "ez az átadás jó hír a törvénytisztelő kaposváriaknak, hiszen a mai naptól, ettől a pillanattól nagyobb biztonságban lesznek". Az államtitkár köszönetet mondott Szita Károly (Fidesz-KDNP) polgármesternek azért, hogy az országban egyedülálló módon megvalósították a közterületek bekamerázását. Kiemelte, az önkormányzat és a rendőrség együttműködése példaértékű, és összecseng azzal a kormányzati törekvéssel, hogy a különböző szervezeteknek a lehető legszélesebb körben együtt kell működniük a polgárok biztonsága érdekében. Kontrát Károly emlékeztetett arra, hogy 2010-ben, a második Orbán-kormány megalakulásakor a nemzeti együttműködés programjában azt ígérték, hogy helyreállítják a rendet Magyarországon. Ennek érdekében megerősítették a rendőrséget, szigorú törvényeket hoztak és a bírósági eljárásokat felgyorsító törvényeket fogadtak el - sorolta az akkori vállalásokat, hozzátéve: ezeknek az intézkedéseknek köszönhetően százezerrel csökkent öt év alatt az ismertté vált bűncselekmények száma Magyarországon. "Azt mondhatjuk, hogy ma Magyarországon az emberek biztonságban vannak, Magyarországon rend van, Magyarországon biztonság van" - szögezte le Kontrát Károly, megjegyezve: "de minden nap többet kell tenni, mint amit tegnap tettünk, és holnap meg még többet kell tennünk". Szita Károly polgármester azt hangsúlyozta: nemcsak beszélnek a közbiztonságról, annak fontosságáról, "hanem Kaposvár jó példával tesz is érte". Felidézte, hogy amikor másfél évvel ezelőtt meghozták a döntést, kikérték a rendőrség és lakosság véleményét is. Piros Attila megyei rendőrfőkapitány szerint az önkormányzat és a rendőrség együttműködésével kiépített kamerarendszer jó példa arra, hogy "van értelme az összefogásnak", egyúttal a polgármester szavait megerősítve a szubjektív biztonságérzet fontosságát hangsúlyozta. A főkapitány a nap 24 órájában működő és a közvetített képet a rendőrségi kameraszobában rögzítő térfigyelő rendszer felvételeit mutatva, egyúttal példák sorát is felhozva - köztük az áprilisi trafikos gyilkosság elkövetőjének mozgását nyomon követő képeket - leszögezte: nem érdemes Kaposváron bűnt elkövetni, mert ha nem is azonnal, de napokon belül elfogják a tettest.forrás: Jogi Fórum
07:26  Eldőlt: mégsem lesz hiánycikk a Marlboro sem a trafikokban [HVG - Gazdaság]
  Az Országos Dohányboltellátó (ODBE) Kft. kedden megkötötte a szerződést a Philip Morris Magyarország Kft.-vel is - közölte a társaság.

2015. november 25, szerda

21:50  A Philip Morris is beadta a derekát [Népszabadság - Piac-gazdaság]
  A multik eddig vártak Brüsszelre, ám nem kaptak segítséget, így jobb híján belementek a Fidesz-diktálta nagykereskedelmi rendszerbe. A megegyezéssel elhárult a cigarettahiány réme, rövidesen újra lehet kapni Marlborót is a trafikokban.
16:50  A trafikokba kényszerítik az e-cigarettát is [Népszabadság - Belföld]
  Csak a nemzeti dohányboltokban árusítható, és kizárólag dohányzásra kijelölt helyen lehet rágyújtani elektronikus cigarettára is egy a parlament előtt lévő törvényjavaslat szerint. A tervezet szerdai szakbizottsági vitájában az ellenzék próbált lazítani a jövő nyártól hatályos szigorításokon, ám egyetlen módosító indítványukat sem támogatták a kormánypárti képviselők.

2015. november 24, kedd

20:12  Vádemelést javasolnak a trafikrablás kapcsán [Magyar Nemzet Online]
  Vádemelést javasol a Szabolcs megyei rendőrség egy nyírbátori dohánybolti rablás ügyében.
12:57  Lövöldözést és rablást terveztek tinik Komárom-Esztergomban [FN - Belföld]
  A társaság azt tervezte, hogy egy trafikot támadnak meg. Négy kamasz és egy 14 éves lány ellen indult eljárás.

2015. november 23, hétfő

20:57  Adok-kapok az antikorrupciós vitanapon [Magyar Nemzet Online]
  Trafik- és kaszinómutyi, illetve törvényesített korrupció az egyik oldalon, míg a vesztegetés miatt eljárás alatt álló MSZP-s Hiszékeny Dezső, a hűtlen kezelés miatt elítélt szintén MSZP-s Juhász Ferenc és a kémügybe keveredett jobbikos Kovács Béla ügye a másik oldalon - ezek voltak a hétfői korrupciós vitanap slágertémái. A kormánypártok szerint az egész ellenzék korrupciós ügyektől hemzseg, az MSZP szerint a Fidesszel és a KDNP-vel van a gond, míg a Jobbik és az LMP az összes eddigi kormányt bírálta.
14:57  Elzárnák a terroristák pénzcsapját [Metropol]
  A 130 áldozattal járó, november 13-i párizsi merényleteket a francia kormány szerint a trafikokban megvásárolható, feltölthető bankkártyákkal finanszírozták.
14:52  A terrorizmus finanszírozása ellen is fellép a francia kormány [Ma.hu - Külföld]
  A 130 áldozattal járó, november 13-i párizsi merényleteket a francia kormány szerint a trafikokban megvásárolható, feltölthető bankkártyákkal finanszírozták. A személyi okmányok bemutatása nélkül megvásárolható kártyákra évente 2500 euró tölthető fel.
14:11  Megnehezíti a terroristák pénzügyeit Franciaország [FN - Belföld]
  A párizsi merénylők trafikokban megvásárolható, eldobható bankkártyákon bonyolították fizetnivalóikat.
05:17  Elfogynak az ismert cigaretták [Magyar Nemzet Online]
  Sok trafikban gyorsan elfogynak a népszerű cigaretták, de többen bespájzoltak Multifilterből és Marlboróból. Vidéken és Budapesten is találtunk olyan dohányboltot, ahol a keresettebb fajták polcai szinte teljesen üresek voltak. Az Imperial Tobacco és a Philip Morris múlt hét szerda óta nem szállít, mert nem kötöttek szerződést az állami dohányellátóval.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs
 

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

Sok színű, egy kattintással átszínezhetem.

Barna Beatrix
Dunaújváros