pénztárca kímélő megoldások
 

Trafik cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Trafik

2014. november 26, szerda

20:46  Az új trafiktörvényről vitázott a parlament [Metropol]
  Az ellenzék a tervezet visszavonását követelte. Több terméket árusíthatnak majd a trafikok.
20:20  Készül a "lex Continental", a trafikügy újabb fejezete [Népszava - Belpolitika]
  Már a dohány sem érdekli a fideszes képviselőket - Még évekig tarthat a nyomozás.
18:04  Parlament: készül a nagy pofon a hipermarketeknek [VG - Külföld-EU]
  A dohánylobbi nagy napja a mai a Parlamentben: a mai öt napirendi pont közül három is a trafikok ügyét rendezné. Jön a hipermarketek életét megkeserítő törvényjavaslat vitája is.
15:12  Módosítás: nincs szó monopolizációról [Magyar Nemzet Online]
  Nem monopolizálják a dohánykereskedelmet - mondta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára az ágazatra vonatkozó törvény parlamenti vitájában. Hegmanné Nemes Sára szerint a jogszabály módosítása a kiskereskedőket védi. A tervek szerint bővülne a trafikokban árult termékek köre, és kétezer helyett, háromezer lakosonként kötne az állam koncessziós szerződéseket. Az ellenzék újabb trafikmutyiról beszélt.
14:58  Abszurd törvényhez abszurd módosító [Klubrádió]
  A trafiktörvény dohányelosztókat létrehozó intézkedésének a Liberálisok szerint nincs más célja, mint a Fidesz-közeli vállalkozások kifizetése. Éppen ezért Fodor Gábor módosító javaslatot nyújtott be az Országgyűlésnek – írja közleményében az MLP.
14:58  Kiröhögte a trafikos a béna rablókat [Blikk - Aktuális]
  Ács - Trafikot akart rabolni két férfi, de az álcázás igencsak félresikerült.
14:12  Csökkenhet a trafikok száma [Magyar Nemzet Online]
  A társadalmi igényekkel és elvárásokkal, a dohánytermék-kiskereskedőktől kapott jelzésekkel és az elmúlt időszak gyakorlati tapasztalataival indokolta a fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről szóló törvény módosítását a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium vagyonpolitikáért felelős államtitkára szerdán a parlamentben.
12:11  Módosítás: nincs szó monopolizációról [Magyar Nemzet Online]
  Nem monopolizálják a dohánykereskedelmet - jelentette ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára az ágazat átalakításáról szóló törvény parlamenti vitájában. Hegmanné Nemes Sára szerint a jogszabály-módosítás a trafikokat védi, amelyek eddig kiszolgáltatottak voltak a nagykereskedőknek. A kormánypárti előterjesztés szerint a jövőben csak a központi dohányellátótól szerezhetnék be a cigarettát a nemzeti dohányboltok.
11:08  Parlament: drágulhat-e száz forinttal a cigaretta? [VG - Külföld-EU]
  A dohánylobbi nagy napja lehet a mai a Parlamentben: a mai öt napirendi pont közül három is a trafikok ügyét rendezné. Jön a hipermarketek életét megkeserítő törvényjavaslat vitája is.
10:21  Ilyen trafikrablókat még nem látott a világ [Origo - Itthon]
  Fordítva vette fel a kabátját két ácsi férfi, így akarták kirabolni a helyi trafikot. A kapucnival takarták el az arcukat, de így is felismerték, és három óra alatt elkapták őket.
08:22  Dohánytörvényektől hangos a Ház [Origo - Itthon]
  Több dohánytörvény általános vitáját is lefolytatja a mai napon az Országgyűlés. A dohány-kereskedelem további államosítását jelenti, hogy május elsejétől egyetlen közvetítő kereskedő feladata lesz a trafikok dohányáruval történő ellátása. 2015-től pedig a dohánygyártóknak és nagykereskedőknek rendkívüli egészségügyi hozzájárulást kell fizetniük. Az intézkedés főleg amerikai gyártókat sújt, ezért az amerikai beutazási tilalomra adott kormányzati büntetőlépés lehet. Kövesse percről percre!
08:04  Fontos nap elé néznek a trafikosok és a hiperek [Gazdasági Rádió - Privátbankár.hu]
  Sávosan emelkedő dohányipari egészségügyi hozzájárulásról és a dohány-nagykereskedelem átalakításáról, valamint a veszteséges nagyobb üzletek szankcionálásáról tárgyal az Országgyűlés mai ülésén.
07:52  Trafikcunami a Parlamentben [VG - Külföld-EU]
  A dohánylobbi nagy napja lehet a mai a Parlamentben: a mai öt napirendi pont közül három is a trafikok ügyét rendezné. Jön a hipermarketek életét megkeserítő törvényjavaslat vitája is.

2014. november 25, kedd

16:38  Tízezrek hallgatását törheti meg a korrupcióellenes szervezet [Origo - Itthon]
  Zászlót bontott a Korrupcióellenes Szövetség (KelleSZ), alapítói között az áfacsalási botrányban ismertté vált volt NAV-os Horváth Andrással, és a trafikügyet kirobbantó Hadházy Ákos volt fideszes képviselő. Hamarosan egyesületet is létrehoznak, és céljuk, hogy megtörjék a korrupcióról tudó tízezrek hallgatását.
16:25  Petíciót nyújtottak be a trafikosok [Metropol]
  Az egészségügyi hozzájárulást, és a dohánytermék-kiskereskedelem integrációjáról szóló törvényjavaslatot ellenzik.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác
 

Mióta ezt használom felére csökkent a mobil számlám.

Szuhár Balázs
Siófok
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár