pénztárca kímélő megoldások
 

Trafik cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Trafik

2016. augusztus 30, kedd

17:43  Augusztus 31. [Klubrádió]
  Augusztus 31. Szerda reggel, Reggeli Gyors Pikó Andrással! A nap témájaként, Mészáros Lőrinc felemelkedéséről fogunk beszélgetni, a Stafétában pedig felelevenítjük a trafik-törvényt. 9 órától Köves Alexandra ökológiai közgazdász lesz a vendégünk.

2016. augusztus 25, csütörtök

17:33  Elkapták az egyik nőtincsi trafikrablót, őt viszont még keresik - fotó [HVG - Itthon]
  Két férfi kirabolt múlt szombaton egy dohányboltot a Nógrád megyei Nőtincsen. Egy szürke Daewoo-val menekültek el, és a rendőrök szerint majdnem sikerült elkapniuk akkor őket. Az egyik férfi időközben feladta magát, a másikat továbbra is keresik - közölték csütörtök.
14:44  Nem csak játékpisztolyos trafikrablással, húsklopfolós boltrablással is próbálkozott a törökbálinti nő [FN - Belföld]
  A boltban nem járt sikerrel, ellenben a dohányboltban igen: tízezer forintot kért, de százezret kapott. Meg is köszönte.

2016. augusztus 24, szerda

15:58  Meglepő dolgokat rejthet egy trafikrabló nő táskája [Index]
  leírás nincs publikálva

2016. augusztus 20, szombat

16:13  Nőtincsen raboltak trafikot, aztán kocsiba szálltak és elporzottak [HVG - Itthon]
  Két nógrádi férfit keresnek, akik Nőtincsen raboltak ki egy trafikot szombaton. A bolt zárva volt, de betörték az ajtaját és rengeteg cigarettát elvittek.
15:18  Ma nincs nyitva semmi, úgyhogy ők feltörtek egy trafikot [Index]
  leírás nincs publikálva

2016. augusztus 19, péntek

08:30  Senkinek sem patyolat a múltja a fideszes betlinégyesből [Index]
  Sorra jöttek a hírek nyáron a fideszes képviselők botrányairól. Egyiküknek sem ez az első ügye - trafikok, luxusutak és más furcsaságok a listán.

2016. augusztus 18, csütörtök

19:34  Jön a cigifasizmus, mégsem változik semmi [Népszabadság - Piac-gazdaság]
  Bár holnap lép hatályba a cigaretták egységes csomagolásáról szóló törvény, semmi nem változik a dohányboltokban. Az egésznek sok értelme nincs, de milliárdokba kerül, és nehéz helyzetbe hozza a trafikokat.
08:46  Szombaton fontos változás jön a trafikokban [Piac és Profit]
  Szombaton hatályba lép a dohánytermékek csomagolását szabályozó új kormányrendelet, amely szerint az új dohánytermékek már csak egységes csomagolásban kerülhetnek piacra, de a már piacon lévő márkák és típusok átmeneti mentességet kapnak - derült ki a Magyar Közlöny legfrissebb számából.
07:26  Több trafikot is kaptak az olimpikonjaink [Index]
  Sok híresebb olimpikonunk tervez a sport utáni élettel is, és saját bizniszben gondolkoznak.
06:27  Az üzletben is jól teljesítenek ezek a magyar olimpikonok [VG - Vállalatok és piacok]
  Bögrék, pólók, képregények, trafikok, vendéglők – olimpikonjaink több tucat cégben és területen teszik próbára az üzleti szerencséjüket. Némelyikük egészen jól teljesít.
06:11  Trafikbizniszbe vágott több magyar olimpikon [HVG - Vállalkozó szellem]
  Olimpikonjaink nem csak a sportágaikban próbálnak szerencsét, sokan belevetik magukat az üzleti életbe is - írta a Világgazdaság.
04:34  Nem lesz többé mentolos cigaretta [VG - Vállalatok és piacok]
  Hamarosan le fog döbbenni, ha belép egy trafikba. A kormány teljesen átszabja és egységessé teszi a cigarettásdobozok és dohánycsomagok kinézetét. Egy kormányrendelet szerint, amely augusztus 20-á...
04:34  Trafikosok is vannak olimpikonjaink között [VG - Vállalatok és piacok]
  Bögrék, pólók, képregények, trafikok, vendéglők – olimpikonjaink több tucat cégben és területen teszik próbára az üzleti szerencséjüket. Némelyikük egészen jól teljesít

2016. augusztus 17, szerda

06:12  Ha dohányos vagy, augusztus 20-tól megváltozik az életed [STOP.hu]
  A kedden megjelent kormányrendelet megfelel az Európai Unió 2014-ben elfogadott irányelvének, amelynek értelmében a cigaretták és fogyasztási dohányok csomagolása kötelezően megváltozik: 2017. május 20-ától már csak olyan dohánytermékek lehetnek kiskereskedelmi forgalomban, amelyek csomagolásának elő- és hátoldali felületét 65 százalékban képpel kombinált szöveges figyelmeztetések fedik. Emellett a szabályozás szerint az oldalsó felületeken is általános figyelmeztetések láthatóak majd, és kötelező feltüntetni a leszokásban segítséget nyújtó portál elérhetőségeit is.Ezen felül a magyar szabályozás bevezeti a dohányáruk egységes csomagolását is. Ennek értelmében augusztus 20-ától új márkájú vagy típusú cigarettát, illetve fogyasztási dohányt már csak olyan csomagolásban lehet piacra dobni, amelyen jelzés, illetve védjegy sincs.A már piacon lévő márkákat és típusokat 2016. december 31-éig lehet gyártani, importálni, bejegyzett kereskedő által fogadni és 2017. május 20-áig lehet forgalomba hozni. A fokozatos átállást biztosítja a rendelet, de legkésőbb 2019. május 20-tól már csak olyan dohánytermékek lehetnek a trafikok polcain, amelyek megfelelnek az augusztus 20-án hatályba lépő szabálynak és egységes csomagolásban vannak.A kormányrendelet megszabta azt is, hogy mentol ízesítésű cigaretta és mentol ízesítésű cigarettadohány 2020. május 20-áig forgalmazható, akkor, ha a mentolos ízesítést a gyártási vagy csomagolási folyamat során adják hozzá a dohánytermékhez, és az ízesítés hozzáadása részben sem függhet a fogyasztótól, így különösen nem lehet kapszulát alkalmazni a mentolos ízesítés hozzáadásához.A kormány 2010 óta számos eszközzel fellépett a dohányzás visszaszorítása érdekében: korlátozta a munkahelyi, közterületi vagy éppen éttermi dohányzást. A trafikrendszer bevezetésével csökkent az elárusítóhelyek száma és a jövedéki adók folyamatos emelése is a dohányzással szemben hat.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác
 

Mióta ezt használom felére csökkent a mobil számlám.

Szuhár Balázs
Siófok
 

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron