pénztárca kímélő megoldások
 

Trafik cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Trafik

2015. július 27, hétfő

19:20  A Família Kft. trafikot kap, Hunyadi főtörzs bevándorlót keres [HVG - Kultúra]
  A Twin Peaks vagy az X-akták újraindítása még érthető volt, de a Xena című sorozat felmelegítésével egy határt átlépett a tévés világ. Innentől kezdve bármelyik retró-szériát elő lehet venni, színvonaltól, aktualitástól függetlenül. Eljátszottunk a gondolattal, mely sorozatokat kellene folytatni. Ki térjen vissza? Hunyadi főtörzs vagy a Spáh ikrek? Mitch Buchannon vagy Magnum? Szavazzon!

2015. július 24, péntek

11:59  Hülyítenek és hazudnak nekünk - Gúr [Klubrádió]
  Az MSZP szerint csak a plakátokon működnek a kormány reformjai. Gúr Nándor azt mondta, a kormány leplezni akarja, amit csinált. Példaként a többi között a Quaestor-ügyet, a trafikmutyit, a földmutyit, a kaszinókoncessziókat, illetve a korábban bevezetett új adónemeket említette. "Hülyítenek és hazudnak nekünk ahelyett, hogy valós reformokat csinálnának" - fogalmazott.

2015. július 20, hétfő

21:12  Füstölgések [Magyar Nemzet Online]
  Bizonytalannak érzik a jövőt a trafikosok, ezért országos konzultációt indítanak.
19:26  7,7 milliót kért a minisztérium a közérdekű adatokért egy LMP-stől - és még olcsón megúszta [HVG - Itthon]
  Sallai R. Benedeknek oldalanként tíz forintot számoltak fel a 770 ezer oldalas dokumentációért, amelyből kiderülhetne, hogyan osztott szét az állam több ezer hektár földet. A DK-tól 20 milliót kért az NFM a trafikpályázatok anyagaiért. Az októbertől hatályos új törvény alapján nemcsak az anyag-, hanem a munkaerőköltséget is felszámolhatják az állami szervek, tehát még ennél is jobban megkérhetik az árát a nyilvánosságnak.

2015. július 19, vasárnap

16:54  LMP: Saját politikai céljaira használja a kormány a közérdekű adatokat [Magyar Nemzet Online]
  Saját politikai céljaira használja a kormány a közérdekű adatokat az LMP szerint. Az ökopárt képviselője az állami termőföldpályázatok eredményével kapcsolatban kért adatokat a Nemzeti Földalaptól, az NFA azonban nettó 7 millió 700 ezer forintért adná ki ezeket, ráadásul a nyertesek nevét kisatírozná a dokumentumokból. Az Együtt a Trafikellátó szerződéseire kíváncsi. Bár a kancelláriaminiszter már június közepén azt ígérte, hogy minden adat nyilvános lesz, a fejlesztési minisztérium továbbra is titkolja az adatokat.
13:21  Az Együtt a NAIH-hoz fordul a dohány-nagykereskedelmi szerződés ügyében [STOP.hu]
  Az Együtt - a Korszakváltók Pártja a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) fordul azért, hogy a kormány kiadja a dohány-nagykereskedelmi koncessziós szerződést, amelyet a BAT Pécsi Dohánygyár Kft. és a Tabán Trafik Zrt. konzorciumával kötött.
12:56  Amit Lázár megígér, nem mindig sikerül betartani [Népszabadság - Belföld]
  Az Együtt - a Korszakváltók Pártja a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) fordul azért, hogy a kormány kiadja a dohány-nagykereskedelmi koncessziós szerződést, amelyet a BAT Pécsi Dohánygyár Kft. és a Tabán Trafik Zrt. konzorciumával kötött.

2015. július 16, csütörtök

11:21  Trafikból gazdagodik meg egy szocialista képviselő [Magyar Nemzet Online]
  A törökbálinti Serfőző István 2013 óta 450 millió forintot kaszált nemzeti dohánybolt üzemeltetésével. Szerinte ezzel nincs is gond, ő csak használja a jót.

2015. július 15, szerda

13:31  Tízmilliárdos lyukakat üt Brüsszel a költségvetésen - bekeményítettek pláza és trafikügyben [HVG - Vállalkozó szellem]
  Az Európai Bizottság (EB) hivatalos, mélyreható vizsgálatot indított az élelmiszerláncok által fizetendő felügyeleti díj, illetve a dohánytermékek kereskedelmét terhelő egészségügyi hozzájárulás miatt. Brüsszel felháívta a amagyar kormány figyelmét arra, hogy a vizsgálat idejére, amíg kiderül, hogy a magyar intézkedések sértik-e az EU jogokat, semmi esetre se szedje be az adókat.

2015. július 14, kedd

10:17  Ezer hazai pénztárgép fogad e-pénzt [Híradó]
  NAV működési engedéllyel rendelkező pénztárgépekbe kerül az elektronikus pénz elfogadásának lehetősége. Hamarosan trafikokban és közértekben is fizethetünk e-pénzzel.

2015. július 13, hétfő

16:57  A boltoknak is megéri az e-pénz [Piac és Profit]
  Több mint ezer, a NAV működési engedélyével rendelkező pénztárgépbe kerül be az elektronikus pénz elfogadásának lehetősége, ami jelentős lépés a készpénzmentes világ felé. Hamarosan trafikokban és közértekben is fizethetünk e-pénzzel, ami a kiskereskedőknek is költségcsökkentést jelent - közölte a Barion.

2015. július 10, péntek

15:11  Hamarosan trafikokban, CBA-kban , Coopokban is fizethetünk e-pénzzel [Portfólió]
  Több mint ezer, a NAV működési engedélyével rendelkező pénztárgépbe kerül be az elektronikus pénz elfogadásának lehetősége - derül ki a Barion közleményéből. Hamarosan trafikokban és közértekben is...
14:29  Elektronikus pénz is kerülhet már az e-kasszákba [HVG - Gazdaság]
  Több mint ezer, a NAV működési engedélyével rendelkező pénztárgépbe kerül be az elektronikus pénz elfogadásának lehetősége, ami jelentős lépés a készpénzmentes világ felé. Hamarosan trafikokban és közértekben is fizetni lehet az e-pénzzel.

2015. július 04, szombat

20:43  Előzetesben a debreceni dohány- és élelmiszerboltok kirablói [HVG - Itthon]
  Négy fiatal rabolt ki trafikokat és élelmiszerüzleteket.

2015. július 02, csütörtök

20:37  Lázár beszólt a biztosnak és az EB elnökének is [Magyar Nemzet Online]
  Visszaszólt a kancelláriaminiszter a dohánykereskedelem magyar szabályozását bíráló uniós biztosnak. Lázár János szerint a brüsszeli politikus a multinacionális dohánycégek lobbistájává szegődött, amikor a magyarországi trafikrendszert bírálta. Brüsszel viszont közben kötelezettségszegési eljárást fontolgat.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác
 

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks
 

Csak ráviszem a kurzort a címre és gyorsan átfuthatom a hírek rövid tartalmát.

Győrfi Bence
Debrecen
 

Minden fontos hír megtalálható, egy helyen

Suhajda Gergely
Debrecen
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár