pénztárca kímélő megoldások
 

Trafik cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Trafik

2014. október 27, hétfő

06:32  Norvég Alap [Népszava - Belpolitika]
  A trafikpályázat és földbérleti pályázat legalább (!) annyira érintik a magyar adófizetőket, mint a norvég alapból szétosztott pénzek.

2014. október 24, péntek

21:11  Mutyiáradat átlátszó minisztériumi hazugsággal [Népszabadság - Piac-gazdaság]
  A kistelepülési trafikpályázatoknál is a korábban ismertetettel azonosan, manipuláltnak tűnő módon osztogatták a pályázatokra adott pontokat. Csak különösen jó és kirívóan rossz üzleti tervvel pályáztak a trafikokra, közepessel nem. A pályázatot lebonyolító dohánykereskedelmi monopólium és a szaktárca hónapok óta hallgat vagy mellébeszél.

2014. október 22, szerda

23:47  XXV. Trafik Kupa [XLsport]
  Több mint negyed század telt el azóta, hogy első alkalommal optimist vitorlákat bontottunk az Omszki-tó partjan. 1987-ben került megrendezésre az első Trafik Kupa! Most újra jubileumi év van a HUSZONÖTÖDIK TRAFIK KUPÁT RENDEZZÜK IDÉN!!!

2014. október 21, kedd

17:54  Nesze neked, trafikmutyi - itt egy császári és királyi vállalkozás [Gazdasági Rádió - Privátbankár.hu]
  Sok szó esik manapság Magyarországon arról, hogy a jogszabályok gyakori változása, a visszamenőleges törvénykezés, az igazságszolgáltatás lassúsága miatt nincs elég jogbiztonság. Közben az állam sok mindent államosít, vagy új érdekcsoportok kezébe ad. Itt egy példa arról, hogy lehet másképp is.
11:57  Eltűnt a rejtélyes trafikos kasszacég [Népszabadság - Piac-gazdaság]
  A Timing In Central Europe (TICE) Kft.-t a trafikrendszer meghirdetésével egy időben alapították, a vállalkozás tavaly százmillió forintos forgalmat ért el. A cég júniusban tulajdonost váltott, azóta viszont az ügyfélkezeléssel kapcsolatban komoly problémák merültek fel, mert a TICE gyakorlatilag elérhetetlenné vált.
09:08  Vádat emeltek a trafikrabló ikerpár ellen [Ma.hu - Bulvár]
  Vádat emelt az ügyészség azzal a két fivérrel szemben, akik a nyomozás adatai szerint kétszer is kiraboltak egy trafikot Győrben.
08:52  Újabb botrány a pénztárgépek körül: eltűnt az egyik forgalmazó [Pénzcentrum]
  Elérhetetlenné vált a trafikos ügyfelei és a sajtó számára a cég....

2014. október 20, hétfő

15:45  Korrupciógyanús ügyekkel tele van a padlás [HVG - Gazdaság]
  Hiába tagadják a magyar kormány tisztségviselői, dugig vagyunk korrupciógyanús ügyekkel. Áfabotrány, trafikmutyi, takarékrablás, földpályázatok az elmúltnégyév termései, és ezek csak a nagyobbak. Az külön pikáns, hogy két magyar kutató magyar korrupcióról szóló tanulmányát az USA-ban díjazták, nálunk nem tudott megjelenni.

2014. október 19, vasárnap

22:57  Rogán a kitiltási ügyről: ez most vicc, vagy komoly? [Portfólió]
  Rogán Antal bizonyítékokat akar, az amerikai ügyvivő szerint azok a magyar kormány orra előtt hevernek, elég csak a trafikügyre gondolni. André Goodfriend szerint viszont ahhoz a magyar kormánynak...

2014. október 14, kedd

07:59  Egyre nő a zugcigi részesedése [FN - Gazdaság]
  A trafikrendszer bevezetése a feketepiacnak kedvez - lassan minden nyolcadik szál cigaretta adózatlanul kerül a vevőkhöz.
07:23  Svarcban füstöl a fél ország [Népszabadság - Piac-gazdaság]
  Folyamatosan terjeszkedik a feketepiac - derül ki a GfK Hungária, dohánypiaci szereplők megrendelésére készült újabb felméréséből, amely a csempészett és hamisított dohányáruk jelenlétét mérte föl. Ismert tény: a feketepiac a trafikrendszer bevezetése után már tavaly nyárra tíz százalékra nőtt a magyar piacon, ami akkor is duplázódást jelentett.

2014. október 12, vasárnap

18:41  Ahol a Liberálisok esélyesek, és ahol a KDNP a Fidesz ellen nyomul - dél-dunántúli körkép [HVG - Itthon]
  Szita Károly népszerűsége Kaposváron kikezdhetetlen, a szekszárdi LMP-s Hadházy Ákos, a trafikbotrány kirobbantója mögé viszont az egész baloldali ellenzék felsorakozott, Szigetváron pedig az okozhat izgalmakat, hogy a Fidesz és a KDNP más jelöltet támogat. Dombóváron is esélyes a baloldali jelölt, Baranya megyében pedig a liberálisok két jelöltjének is van keresnivalója.

2014. október 11, szombat

21:21  Családi trafikmutyi Zuglóban? [STOP.hu]
  A Fideszbe beolvadt Kisgazdapárt jelmondata volt az Isten, Haza, Család, mely értékrendet a Fidesz rendre igyekszik kizárólagosan magáénak tekinteni. Most tekintsünk el attól, hogy más pártoknak is van e jussa ehhez a szemlélethez, inkább beszéljünk arról, hogy milyen képviselője lehet egy közösségnek az, aki férjéül egy többszörösen visszaeső, büntetett előéletű csalót választ.

2014. október 10, péntek

18:12  Hiányzott a fegyház, kirabolt egy trafikot [Index]
  13 évet kapott. Azt mondta, kilátástalan az élete és nincs munkája, ezért akart börtönbe menni.

2014. október 09, csütörtök

10:52  Másik rablást is beismert a szegedi trafikrabló [Ma.hu - Bulvár]
  Egy élelmiszerbolt ellen elkövetett rablótámadást is beismert a szerdán, Dörgicsén elfogott fiatalember, akit egy júliusi trafikrablás miatt hallgattak ki a szegedi nyomozók.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár
 

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest
 

Sok pénztárca kímélő ötletet kapok rendszeresen.

Szabóné Feleki Mária
Agárd
 

Csak ráviszem a kurzort a címre és gyorsan átfuthatom a hírek rövid tartalmát.

Győrfi Bence
Debrecen
 

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks