pénztárca kímélő megoldások
 

Trafik cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Trafik

2015. augusztus 31, hétfő

17:01  Augusztus 31. [Klubrádió]
  Augusztus 31. Menekültek, menekültek, és még mindig menekültek. A műsor első felében a menekültek kerülnek a fókuszba. Beszélünk a tranzitzónák helyzetéről, arról miért nem mehetnek Németországba egyenesen azok, akiket egyébként befogadnának, és vajon milyen börtönbe kerülnének a kriminalizált migránsok, amikor a hazaiak így is túlzsúfoltak? A trafikoknál is nagyobb lenyúlásra készülnek földügyben? Megszólal a szakmai képviselet. Mekkora krízist és szakmai kiüresedést okozhat a tömeges kivándorlás? Lassan nem lesz, aki megfoltozza a ruhánkat? Dagad a Dagály ügy. Ködösít a kormányÂ… Az aktuális fórumról jelentjük. És végül: holnaptól fontos jogszabályi változások a hírközlésben, védettebbek lesznek a fogyasztók.

2015. augusztus 30, vasárnap

16:31  Késsel rabolta ki az óbudai trafikot, egy órán belül elfogták a tettest [Nana]
  Egy órán belül elfogták azt a férfit, aki egy III. kerületi Nemzeti Dohányboltban fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegette az eladót.
08:12  Késsel raboltak ki egy trafikot Budapesten [ATV]
  Késsel felfegyverkezve rabolt ki egy dohányboltot egy símaszkos férfi Óbudán szombaton késő este, a tettest a rendőrök elfogták - közölte a rendőrség honlapján.
07:15  Késsel támadt a rabló a trafikosra - elfogták [N?k Lapja Café]
  Rablás történt egy fővárosi dohányboltban, a rendőrség azonban 1 órán belül elkapta a tettest, és az ellopott pénz is meglett. Forrás: Nők Lapja Café: Késsel támadt a rabló a trafikosra - elfogták
06:00  Botrányos földbérlet után kedvezményes földtulajdon? [HVG - Vállalkozó szellem]
  A trafikmutyi emelt szintű változata lehet az állami földek kormány által tervbe vett eladása, az ugyanis egyet jelentene a korábbi földbérleti pályázatokon helyzetbe hozott holdudvar tulajdonhoz juttatásával. Ráadásul mindezt úgy tennék, hogy még a parlamenti kétharmad egyetértésére se legyen hozzá szükség.

2015. augusztus 29, szombat

12:11  Brüsszel még beinthet a nagy magyar trafikbiznisznek [Népszabadság - Piac-gazdaság]
  Vizsgálja a dohánynagyker monopóliumának kiosztását az Európai Bizottság. Egy panasz nyomán mérlegelik, hogy a magyar eljárás megfelel-e az uniós versenyszabályoknak. A bizottság szerint a nemzetstratégiai jelentőségűnek minősített cégfúzióknál is ki kellene kérni a Gazdasági Versenyhivatal álláspontját. Szerintük így átláthatatlan, hogy a magyar kormány kinek miért adja meg a felmentést a fúziós eljárás alól.
07:14  Vizsgálja a trafikellátót az Európai Bizottság [Klubrádió]
  A Népszabadság úgy tudja, egy panasz nyomán mérlegelik, hogy a magyar eljárás megfelel-e az Uniós versenyszabályoknak és nem kizárt, hogy tiltott állami támogatásnak minősítik a British American Tobacco és a hódmezővásárhelyi székhelyű Continental közösen elnyert és a kormány által bebetonozott ügyeletét. Ebben az esetben akár fel is függeszthetik a kormányhatározat végrehajtását. Brüsszel szerint a nemzetstratégiai jelentőségűnek minősített cégfúzióknál is ki kellene kérni a Gazdasági Versenyhivatal álláspontját, mert most átláthatatlan, hogy a magyar kormány kinek és miért ad felmentést a fúziós eljárás alól- írja a lap. (Népszabadság)

2015. augusztus 26, szerda

10:23  Most akkor 5,7 millió dobozzal szívunk kevesebbet? [Origo - Menedzs. Fórum]
  Az év első felében 5,75 millió dobozzal kevesebb cigaretta került a trafikokba, mint a tavalyi év hasonló időszakában.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Sok pénztárca kímélő ötletet kapok rendszeresen.

Szabóné Feleki Mária
Agárd
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár
 

Csak ráviszem a kurzort a címre és gyorsan átfuthatom a hírek rövid tartalmát.

Győrfi Bence
Debrecen
 

A hírfigyelő segítségével néhány perc alatt átnézhetem a számomra fontos híreket.

Szurkos Norbert
Budapest
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác