pénztárca kímélő megoldások
 

Tűzijáték cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Tűzijáték

2016. július 23, szombat

15:03  F1: Alonso hibája adta Rosbergnek pole-t [Vezess]
  A Magyar Nagydíj kaotikus, maratoni időmérőjén a mercedeses Nico Rosberg lett az első, míg csapattársát, Lewis Hamiltont feltartotta a kipördült Fernand Alonso. Eső, balesetek, tűzijáték a Hungaroringen.

2016. július 22, péntek

22:20  Tűzijáték a hajrában [XLsport]
  A magyar leányválogatott fantasztikus utolsó negyedet produkálva tízpontos hátrányból állt fel és győzött a horvátok ellen a Sopronban zajló U18-as A divíziós Európa-bajnokságon. Balogh Judit együttese szerdán a szerbekkel küzd meg a nyolc közé jutásért. Lakner Gábor • A magyar … Bővebben

2016. július 21, csütörtök

17:15  15 fotó Japán egyik leglátványosabb tűzijáték-fesztiváljáról, a Tezutsu Hanabiról [N?k Lapja Café]
  A japán Gion Fesztivált részeként Toyohashi város lakói minden évben elkészítik a "Tezutsu Hanabit", azaz a kézzel barkácsolt tűzijátékot. Aki részt szeretne venni a felvonuláson, saját kezűleg kell legyártania a hagyományosan bambuszból, szőtt rizsből és puskaporból készült kézi ágyút. Az ágyúsok tűzálló ruhába bújnak, hogy a lehulló parázs ne égesse meg őket, a nézőket pedig elkápráztatja a látványos tűzijáték.Forrás: Nők Lapja Café: 15 fotó Japán egyik leglátványosabb tűzijáték-fesztiváljáról, a Tezutsu Hanabiról

2016. július 20, szerda

18:20  Fényűző, milliomos esküvő a Budai Várban [Origo - Itthon]
  Soha nem látott pompával díszítették fel a Budai Várban az oroszlános udvart szombat estére. Mesebeli környezetben, királyi gazdagsággal, díszvilágítással, tűzijátékkal várták a szervezők a Londonban élő arab párt, akik úgy döntöttek, Budapesten házasodnak össze. A szervezőkkel arról beszélgettünk, hogy miért éppen a magyar fővárost választotta a család, és milyen előkészületekre volt szükség ahhoz, hogy ezt a pompás, csillogó, nagyon gazdag esküvőt létrehozzák.

2016. július 15, péntek

22:29  Gázolásos merénylet a francia Riviérán [Magyar Nemzet Online]
  A terrortámadások egy nem ismeretlen, de szokatlan módszerével szembesültek a július 14-i francia nemzeti ünnep alkalmából rendezett tűzijátékra kilátogatók Nizzában: egy tunéziai származású férfi belehajtott a tömegbe a tengerparti sétányon, legalább 84 embert, köztük külföldieket gázolt halálra. A szélsőségesek erőszakos akcióihoz lassanként hozzáedződő nyugati közvéleményt is sokkolta a támadás, mert újfent arra világított rá, hogy az egyre szigorodó biztonsági intézkedések ellenére mindig akad egy újabb, kivédhetetlen módszer. A támadásnak egy magyar sérültje is van.
11:30  Azonosították: Ez a férfi mészárolt le 84 embert Nizzában [ATV]
  A francia hatóságok azonosították azt a férfit, aki a fehér színű teherautójával belehajtott a nizzai tengerparton tűzijátékot néző tömegbe, ahol halálra gázolt 84 embert. A 31 éves tunéziai férfit Mohamed Lahouaiej Bouhlelnek hívják.
09:05  Terror Nizzában: köztörvényesként ismerték a támadót [Magyar Nemzet Online]
  A francia nemzeti ünnepen, Bastille bevételének napján csapott le a tunéziai-francia terrorista. A nizzai Promenade des Anglais sétányon a hagyományos tűzijátékra érkezők közé hajtott teherautójával, miközben pisztolyából tüzelt, 84 halottat és 100 sebesültet maga mögött hagyva. Az áldozatok között nagy számban vannak a gyermekek, egy magyar sérültről tudni.
08:42  Lefújták Rihanna nizzai koncertjét [HVG - Kultúra]
  Nizzában koncertet, Marseille-ben esti tűzijátékot fújtak le azt követően, hogy Nizzában csütörtökön este egy teherautós merénylő több mint nyolcvan embert gázolt halálra.
08:42  Lefújták Rihanna nizzai koncertjét [HVG - Kultúra]
  Nizzában koncertet, Marseille-ben esti tűzijátékot fújtak le azt követően, hogy Nizzában csütörtökön este egy teherautós merénylő több mint nyolcvan embert gázolt halálra.
07:50  Terror Franciaországban, már legalább 84 halálos áldozat [VG - Külföld-EU]
  A francia nemzeti ünnepen rendezett tűzijáték alatt hajtott egy férfi teherautóval a tömegbe Nizzában. A támadásnak legalább 84 áldozata van.
07:10  (18+) Holttestek borították Nizza utcáit: felkavaró képek [ATV]
  Borzalmas terrortámadás rázta meg ismét Franciaországot. Nizzában egy teherautós több mint 80 embert gázolt halálra, köztük kisgyermekeket. A járókelők éppen a július 14-ei nemzeti ünnep tűzijátékában gyönyörködtek. A tömegrendezvény pillanatok alatt valóságos horrorba csapott át. Felkavaró képsorok.
06:31  Terrortámadás - Tömegbe hajtott egy kisteherautó Nizzában [InfoRádió]
  Járókelők közé hajtott egy teherautó csütörtök este a franciaországi Nizzában, és 80 kilométeres óránkénti sebességgel haladva egy sétány két kilométeres szakaszán sok embert szándékosan elgázolt a francia nemzeti ünnep alkalmából rendezett tűzijátékot néző tömegben. Az eddigi jelentések szerint több mint 70 ember vesztette életét, sokan megsebesültek, a jármű sofőrje állítólag belelőtt a tömegbe, majd a rendőrök lelőtték őt. A hatóságok szerint terrorcselekményről van szó, a teherautóban fegyvereket találtak, de túszejtés nem volt. A francia elnök azonnal válságstábot hívott össze Párizsba.
06:19  80 halott Nizzában [Klubrádió]
  Súlyos terrortámadás történt a dél-franciaországi Nizzában. Legalább 80-an meghaltak és több mint 100-an megsérültek, amikor egy teherautóval a százezres tömegbe hajtottak a nemzeti ünnepen. A tűzijáték miatt a tengerparti sétányon összegyűlt tömegben, a támadó mintegy két kilométeren keresztül 80 kilométer /órás sebességgel, szándékosan cikk-cakkban haladt és lőtt is az emberekre. A merénylőt végül sikerült lelőni. A fegyverek mellett gránátokat is találtak nála. Úgy tudni, egy tunéziai származású nizzai férfi lehetett a támadó. (MTI, Index)
00:15  (18+) Lángokban az Eiffel-torony: terrortámadás Franciaországban - galéria [ATV]
  Terrortámadás történt Nizzában, ahol a tűzijátékot néző járókelők közé hajtott egy teherautó, majd lövöldözni kezdtek a merénylők a tömegben. Lángok csaptak fel az Eiffel-toronynál is, nem tudni egyelőre, hogy van e összefüggé a két eset között.

2016. július 14, csütörtök

23:55  (18+) Terrortámadás Franciaországban: 50 embert gázolt halálra egy kamion - frissül [ATV]
  A franciaországi Nizzában járókelők közé hajtott egy teherautó csütörtök este, a helyszíni beszámolók szerint legalább 50 ember életét vesztette. A hatóságok arra gyanakodnak, hogy terrortámadás történt. A halálos gázolást követően lövöldözés is volt a francia városban. A járókelők éppen a július 14-ei nemzeti ünnep alkalmából rendezett tüzijátékot nézték.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Sok színű, egy kattintással átszínezhetem.

Barna Beatrix
Dunaújváros
 

Csak ráviszem a kurzort a címre és gyorsan átfuthatom a hírek rövid tartalmát.

Győrfi Bence
Debrecen
 

A hírfigyelő segítségével néhány perc alatt átnézhetem a számomra fontos híreket.

Szurkos Norbert
Budapest
 

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác