pénztárca kímélő megoldások
 

Tűzijáték cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Tűzijáték

2014. szeptemper 17, szerda

13:43  Belépődíjat fog szedni London a szilveszteri tűzijátékért [NetHírlap ]
  Forrás: vs.hu

2014. szeptemper 10, szerda

12:15  Marton Gergely: A végső kihívás! - cél az összetett dobogó [XLsport]
  Az év alighanem legfontosabb versenye következik az M-F Motorsport ifjú tehetsége, Marton Gergely számára, aki az előttünk álló hétvégén a Rallycross Challenge Europe sorozat utolsó fordulóján áll rajthoz a csehországi Ceska Lipában található Autodrom Sosnova Circuiten. A tét a rangos nemzetközi sorozat év végi dobogós helyezése a Super1600-as kategóriában. A 16 éves magyar pilóta jelenleg 74 pontjával összesítésben a 3. helyét foglalja el a bajnoki tabellán, csak a korábbi kétszeres Európa-bajnok Sven Seeliger és a holland Thijs Heezen előzi meg a maga 103, illetve 85 pontjával. Egy hétvége alatt egyazon versenyző által maximálisan 32 pont gyűjthető, így matematikailag Gergőnek még a bajnoki címre is van esélye, ám ez tényleg csak elméleti eshetőség, hiszen az éllovas Seeligernek elég célba érnie ahhoz, hogy megőrizzen valamennyit tetemes előnyéből. A 2. hely viszont még reális célkitűzés lehet a tavaly a SuperNational kategória abszolút és géposztály magyar bajnoki címével feltűnést keltő ifjú tehetség számára, hiszen a Heezennel szembeni 11 pontos hátránya egy erős sosnovai szerepléssel még ledolgozható. Tegyük hozzá, az év végi bronz is nagyon szépen csillogna odahaza a vitrinben, tekintve, hogy Gergő az egész Challenge-mezőny legfiatalabb tagja és csupa nála idősebb és tapasztaltabb pilóta ellen versenyez. Már önmagában az is bravúr, hogy annak ellenére is van még esélye az utolsó forduló előtt Seeligerrel és Heezennel szemben, hogy velük ellentétben ő nem volt ott a bajnokság összes idei versenyén, hiszen a franciaországi szezonnyitót kihagyta. Eggyel kevesebb versenyt teljesített tehát, mint a két fő rivális, de nincs egy győzelemnyi ponthátrányban velük szemben, ami önmagában megsüvegelendő teljesítmény. A hétvégi versenyen a Rallycross Challenge Europe mezőnye együtt fut a Közép-Európai Zóna Trófea, valamint az osztrák és cseh nyílt bajnokság mezőnyével, így a pilótáknak a szokásosnál is nagyobb és erősebb mezőnyben kell helytállniuk. Igazi év végi tűzijátékra van tehát kilátás, egy magyar főszereplővel az első sorban. Marton Gergely (Super1600, Skoda Fabia Mk1)

2014. szeptemper 01, hétfő

13:57  A tűzijáték ölt meg két embert a milliárdos üzletember esküvőjén [Népszabadság - Mozaik]
  Tragédiába torkollott egy brit üzletember esküvője. Az esemény záróakkordjaként tartott tűzijáték alatt robbanás történt, ami miatt ketten életüket vesztették.
08:01  Szigorúbb nyomon követhetőség kellene a tűzijáték termékekre [IT-Extreme]
  A tűzijátékpiac szempontjából meghatározó időszak volt a nyár...

2014. augusztus 28, csütörtök

04:59  Sokan kapcsoltak a tűzijátékra [VG - Vállalatok és piacok]
  A nyár végével lassan minden visszatért a rendes kerékvágásba, magyarul megint toronymagasan a Barátok közt epizódjait követik a legtöbben. Ezúttal csak az RTL Klub sorozatát nézték több min...

2014. augusztus 27, szerda

05:34  Berki Krisztiánért kapkodnak, Győzike viszont senkinek sem kell [Origo - Menedzs. Fórum]
  A nyár végi tévés kínálat nem hozott nagy izgalmakat, meglepő inkább az volt, hogy a tűzijátékot tévén keresztül mekkora tömeg követte ezúttal is. Az uborkaszezont a TV2 legerősebb bulvárarca, Berki Krisztián és a csatornától elküldött Gáspár Győző színesítette.

2014. augusztus 24, vasárnap

20:17  Véget ért a Kolozsvári Magyar Napok [Híradó]
  Az ExperiDance Production látványszínházával és tűzijátékkal ér vasárnap este véget az 5. Kolozsvári Magyar Napok.

2014. augusztus 23, szombat

10:45  Bottas nyerte a jórészt eseménytelen harmadik szabadedzést [a5.hu]
  A Mercedesnek ezúttal be kellett érnie a 3. és az 5. hellyel Szerző:  A5 A harmadik spái tréning első felében a versenyzők nem kockáztattak a vizes pályán. Csak a már jócskán felszáradt aszfaltra merészkedtek ki, az utolsó 20 percben röpködtek a mért idők. Valtteri Bottas és Daniel Ricciardo is meg tudta lepni a mercedeseseket a gyors tűzijátékban. A Williams finnje volt a leggyorsabb, és mögé fel tudott zárkózni Ricciardo. Nico Rosbergnek maradt a harmadik hely a képzeletbeli dobogón. Ajánlott cikkek:  Meglepte a gyenge tapadás Lotterert Villeneuve: Verstappen szerződtetésénél rosszabb nem is történhetett volna Hamiltont és Ricciardót is leöntötték - videó és képgaléria
10:01  Képek: Tűzijáték tűzoltói biztosítása Budapesten [Lánglovagok]
  Mintegy kilencven tűzoltó húsz gépjárművel és egy tűzoltóhajóval ügyelt az állami ünnep alkalmából tartott tűzijáték biztonságos lebonyolítására.

2014. augusztus 22, péntek

08:15  Hallgasd meg az ünnepi tűzijáték zenéjét [Zene]
  A 29 perces mixet most újra élvezheted, vagy ha lemaradtál róla, akkor megismerheted azt a zenei összeállítást, ami az idei budapesti égi kavalkádot színesítette. [Dátum: 2014.08.22. 08:12]

2014. augusztus 21, csütörtök

23:17  Ennyi pénzt költöttek az állami ünnepre [Magyar Nemzet Online]
  Az augusztusi 20-ai központi rendezvényekre az előzetes számítások alapján nagyjából 220 millió forintot költöttek, ebből 150 millió forintot fordítottak a tűzijátékra - közölte Kun Szabó István, a Honvédelmi Minisztérium Nemzeti Rendezvényszervező Hivatalt (HM NRH) is felügyelő helyettese államtitkára csütörtökön az MTI-vel.
22:31  220 millióba került az idei augusztus 20-a [InfoRádió]
  Az augusztusi 20-ai központi rendezvényekre az előzetes számítások alapján nagyjából 220 millió forintot költöttek, ebből 150 millió forintot fordítottak a tűzijátékra - közölte Kun Szabó István, a Honvédelmi Minisztérium Nemzeti Rendezvényszervező Hivatalt (HM NRH) is felügyelő helyettese államtitkára csütörtökön az MTI-vel.
20:43  Augusztus 20. - 220 milliót költöttek a központi rendezvényekre [Híradó]
  Ebből 150 millió forintot fordítottak a tűzijátékra.
20:42  Tizenhárom államtitkár egy évi bére jönne ki a tűzijáték árából [Index]
  leírás nincs publikálva
20:22  Nagyjából 220 millióba kerültek az ünnepi rendezvények [Ma.hu - Belföld]
  Az augusztusi 20-ai központi rendezvényekre az előzetes számítások alapján nagyjából 220 millió forintot költöttek, ebből 150 millió forintot fordítottak a tűzijátékra.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Sok színű, egy kattintással átszínezhetem.

Barna Beatrix
Dunaújváros
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár
 

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest
 

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks
 

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron