pénztárca kímélő megoldások
 

Tűzijáték cégeket erre talál >>>

 

Ezek a szavak vannak kiemelve: Tűzijáték

2014. november 14, péntek

20:52  Így néz ki, amikor egy nagy adag tűzijáték véletlenül egyszerre robban fel [Index]
  leírás nincs publikálva

2014. november 03, hétfő

20:32  Óriási robbantásra készül a Private Colt Budapesten [Zene]
  Bombariadó nélküli robbantásra készül az amerikai power rockban utazó, tehetséges fiúkból verbuválódott banda. A detonációt november 7-re tervezik a Városligeti fasorbeli BackStage Pub színpadán, ahol a hangulatos tűzijátékban sztártűzszerészek is vendégeskednek. [Dátum: 2014.11.03. 20:32]

2014. október 27, hétfő

17:20  Román-magyar - Pénteken várható fegyelmi döntés [Népszava - Belpolitika]
  UEFA: a románokat nézőtéri rendbontás, tűzijáték és petárda használata, illetve dobálása, valamint lézerfény használata miatt vonhatják felelősségre.
17:11  Román-magyar: pénteken várható fegyelmi döntés [Ma.hu - Sport]
  A magyar felet a vendégdrukkerek nézőtéri rendbontása, tűzijátékozás és a magyar futballisták túl sok - hét - sárga lapja mellett a szurkolók rasszista megnyilvánulásaiért büntethetik.

2014. október 25, szombat

19:52  Tűzijátékkal lőtték ki a családapa hamvait [Ma.hu - Bulvár]
  Van, aki egy urnában őrizgeti a szekrényen. Van, aki a tengerbe szórja bele, mások olyan helyen hintik szét, ahol az elhunyt szeretett lenni. De most először lőtték ki tűzijátékként egy elhunyt hamvait.

2014. október 21, kedd

08:43  Felrobbant egy indiai tűzijátékgyár [HVG - Világ]
  Legalább húszan meghaltak, mikor felrobbant egy indiai tűzijátékgyáűr, ahol a közelgő divali fesztiválra készítettek tűzijátékokat.

2014. október 16, csütörtök

15:15  Év végi tűzijáték a 1G Records-tól [MyMusic.hu]
  Jócskán benne vagyunk 2014 utolsó negyedévében, ezért időszerű, hogy az év végi megjelenésekre és eseményekre, esetlegesen a zenekarok jövő év eleji terveire fordítsuk a figyelmünk. A 1G Records háza táján bizony sok érdekes és színvonalas produktum van készülőben: új lemezzel jelentkezik többek között a Junkies, a The Carbonfools, vagy éppen a Muriel, de különleges koncertekről és albumokról is beszámolhatunk.

2014. október 11, szombat

13:37  Tűzijáték a Volvótól: új csúcs literteljesítményben [Magyar Nemzet Online]
  A literteljesítményt egyre feljebb srófolják a gyártók: a Mercedes már a 45 AMG motorral is magasra helyezte a lécet, de a VW és a PSA is rálicitált a csillagosok erőforrására. Ezúttal a Volvo száll be a versenybe, méghozzá hihetetlen eredménnyel.

2014. október 08, szerda

17:45  Joe Schilling is bemutatkozik a Bellator-ban, méghozzá Manhoef ellen [XLsport]
  Komoly neveket sikerült már idáig is a Bellator MMA-ba csábítania Scott Coker-nek, aki húzott még egy komoly lépést, és leszerződtette a Glory bajnok Joe Schilling-et is a csapatba. A K-1-es harcos ellenfele is megvan már, aki az a Melvin Manhoef lesz, aki Doug Marshall ellen tette le a névjegyét legutóbb. A párosítás komoly tűzijátéknak ígérkezik, Manhoef lemondott inkább a címmeccs lehetőségéről Schilling kedvéért, de az az érzésem, hogy mi is sokkal jobban járunk így. A találkozóra a Bellator 131 programjában kerül sor, azon az estén, amikor Ortiz és Bonnar rendezik egymás között a számlát, valamint a könnyűsúlyú bajnoki cím is ismét gazdára talál majd Chandler és Brooks között, és King Mo is ketrecbe lép Tom DeBlass ellen. A felhozatalra tehát nem lehet panasz, a Bellator amúgy is kényeztet minket az elmúlt hetekben a jobbnál jobb gáláival, bár nem tartanak még az UFC színvonalán, már most sokkal szórakoztatóbbak, mint Rebney vezetése idején. H.Ákos

2014. augusztus 18, hétfő

12:06  Vasárnapi videónk []
  A Sziget utolsó napján itt volt velünk a várva várt Outkast, NOFX, La Roux, The Kooks, volt szerpentin party és egy hatalmas, látványos, tűzijátékkal kísért endshow-val zártuk a fesztivált. Köszönjük, hogy itt voltatok és megvalósítottátok az örömteli, őrületes egyhetes Island of Freedomot! Jövőre találkozunk ugyanitt!

2011. október 19, szerda

14:00  Temetés a Holdon [FN - Tudomány]
  Űrbe, Holdra kilőve, kegyeleti ékszerbe zárva, töltényhüvelybe vagy tűzijátékba töltve-, íme, néhány új lehetőség saját temetésünk végakaratának érvényesítésére.

2006. november 05, vasárnap

15:32  Villám gyilkolt egy indiai tüzijátékgyárban [Origo - Nagyvilág]
  Négy ember meghalt és 54 megsérült egy tűzijáték-kellékeket készítő indiai gyárban, mert villám csapott az üzemépületbe. A villám először tüzet, majd robbanássorozatot okozott.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest
 

A hírfigyelő segítségével néhány perc alatt átnézhetem a számomra fontos híreket.

Szurkos Norbert
Budapest
 

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs