pénztárca kímélő megoldások
 
>>> Csak címek
 
2015. december 02, szerda


00:11  Különleges tárlatvezetések és kedvezmények decemberben a Műcsarnokban [Ma.hu - Kultúra]
  Még több látogatóval szeretnék megismertetni a Magyarországon kevéssé ismert, de kalocsai születésű Nicolas Schöffer (schöffer Miklós) művészetét bemutató tárlatot.
00:05  A gyémánt kora leáldozott? [Magyar Nemzet Online]
  A szén új szerkezetű formáját fedezték fel az Észak-Karolinai Állami Egyetem kutatói. A Q-szén később akár ki is válthatja a gyémántot, ám a segítségével már most elő tudnak állítani kisebb gyémántrétegeket - írja az Index.
00:05  Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp - 2015. 12.02. [N?k Lapja Café]
  Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett. Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp - 2015. 12.02.
00:01  16110 [APEH]
  16110. számú Igénylőlap az államháztartással szembeni gyakorított, illetveegyszeri támogatási előleg igényléséhez Kérjük, hogy az igénylőlapot ne nyújtsa be 2016. január 1-je előtt.
00:01  Napi horoszkóp 2015. 12. 02: Egy lépéssel közelebb a céljaidhoz [N?k Lapja Café]
  Ma egy lépéssel közelebb juthatsz a céljaidhoz. A körülmények, és minden lehetőség adott, csak a szándékod, és az elhatározásod kell hozzá.Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp 2015. 12. 02: Egy lépéssel közelebb a céljaidhoz
00:00  1611 [APEH]
  1611. számú Bevallás az államháztartással szembeni egyes juttatások igényléséről Kérjük, hogy a bevallást ne nyújtsa be 2016. január 1-je előtt.
00:22  Merkel szerint ismét nagyon sok migráns érkezhet [Magyar Nemzet Online]
  Angela Merkel német kancellár szerint a Szíria térségében működő menekülttáborok súlyos alulfinanszírozottsága miatt ismét magasra szökhet az Európai Unió felé elinduló menekültek száma.
00:00  Napi előrejelzés 12 jegy számára [Ma.hu - Életmód]
  A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár
 

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks
 

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs
 

Sok pénztárca kímélő ötletet kapok rendszeresen.

Szabóné Feleki Mária
Agárd