pénztárca kímélő megoldások
 
>>> Csak címek
 
2016. december 10, szombat


01:10  Obama elrendelte az elnökválasztással kapcsolatos számítógépes támadások átvizsgálását [ProfitLine]
  Barack Obama, amerikai elnök elrendelte az elnökválasztással kapcsolatos valamennyi számítógépes támadás teljes átvizsgálását.
00:36  Hosszú Katinka megszerezte az ötödik aranyérmét a vb-n [Index]
  Már az előző arannyal is rekordot állított be, most 100 méter vegyesen is első lett.
02:10  Országos felsőoktatási kollégiumfejlesztési stratégiát fogadott el a kormány [ProfitLine]
  Országos felsőoktatási kollégiumfejlesztési stratégiát fogadott el a kormány. Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny pénteki számában jelent meg.
02:00  Romániai választások: Az erdélyi magyarok is számítanak [ProfitLine]
  A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke szerint a vasárnapi romániai választásokkal kapcsolatban az a legfontosabb, hogy az erdélyi magyarok nélkül ne tudjanak döntéseket hozni, ne legyenek megkerülhetők.
00:55  Új kismonográfia-sorozatot indított az MMA Művészetelméleti Tagozata [Ma.hu - Kultúra]
  Új kismonográfia-sorozatot indított a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) Művészetelméleti Tagozata, az első három kötetet pénteken mutatták be a Pesti Vigadóban.
01:00  Juncker: Nem érkezett el Európa feldarabolásának ideje [ProfitLine]
  Teljes tévedésben vannak azok, akik azt gondolják, hogy elérkezett az idő Európa feldarabolására, mindazonáltal az Európai Uniónak a mai világhoz kell igazítania a szabályait, és egyes államok számára új pályát kell kialakítania - hangsúlyozta Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke pénteken, az Európai Uniót létrehozó maastrichti szerződésről szóló megállapodás 25. évfordulóján.
00:32  Hosszú Katinka nagy csatában maradt le a dobogóról [FN - Belföld]
  Sokáig tudta tartani a harmadik helyet 400 gyorson, japán riválisa hajrában azonban megelőzte.
00:11  Rp. úszó-vb: Hosszú aranyérmes 100 vegyesen! [NemzetiSport]
  Hosszú Katinka megnyerte a 100 méteres vegyes úszást a windsori rövid pályás úszó-vb-n. A magyar kiválóság így már öt aranynál és egy ezüstnél jár!
00:11  Újabb éjszaka, újabb Hosszú-arany, már az ötödik! [Magyar Nemzet Online]
  leírás nincs publikálva
02:55  MÁV: december közepétől szünetel a mobilos jegyvásárlás [Ma.hu - Autó]
  Jogszabályi előírások miatt december 15-én éjféltől szünetel a mobilos vasúti menetjegyváltás.
12:28  Teljesen leégett a kassai egyetem tetőszerkezete, milliárdos a kár [Híradó]
  Átmenetileg használhatatlanná vált a kassai Pavol Jozef Safárik egyetem természettudományi karának épülete, miután a péntek esti tűzben az épület teljes tetőszerkezete megsemmisült.
09:05  Album egy párhoz - Árnyékban éles fény vagy [Híradó]
  Gyarmati Fanni 1946. augusztus 12-én Abdánál, a Rábca árterén egy kórót szakított le. Ezt a kórót őrizte aztán élete végéig, hiszen ez olyan vadvirág volt, amely egy gödör szélén virított. Egy tömegsír szélén, ahonnan férje Radnóti Miklós földi maradványait hantolták ki.
08:40  A magyar örökség védelme is tét a romániai választáson [Híradó]
  Az erdélyi magyar kulturális örökség védelmét is segíthetik azok a magyarok, akik elmennek vasárnap szavazni a romániai parlamenti választáson. A magyar vállalkozók is figyelnek a december 11-ei voksolásra.
13:02  Szörnyű pusztítást végzett a felrobbant vonat (fotó és videó) [Híradó]
  Az első jelentések szerint négy ember meghalt és többen megsérültek, amikor kisiklott egy vonat két szerelvénye, majd felrobbant a rakománya Bulgária északkeleti részén, a Rusze-Várna vonalon.
03:10  Mégis van elég kéményseprőnk [ProfitLine]
  Megvan a szükséges számú szakember kéményseprési feladatok ellátására - emelte ki Hajdu Márton, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője pénteken az MTI-nek.
03:00  Mi a helyzet az építőiparral? - ábra [ProfitLine]
  volumenindex, előző év azonos időszaka egyenlő 100
02:51  A Louis-Bar-szindróma tünetei [WEBBeteg]
  Az ataxia teleangiectasia kromoszómaelváltozással járó örökletes megbetegedés, melynek következtében zavart szenved a szervezet immunológiai védekezése.
13:05  Orbán Viktor a nemzetközi birkózószövetség elnökével tárgyalt [Híradó]
  Orbán Viktor miniszterelnök szombat délelőtt az Országházban fogadta a Nemzetközi Birkózó Szövetség (UWW) elnökét, Nenad Lalovicot - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
13:03  Több mint egymillió forintot hoztak a hírességek tárgyai a közmédia akciójának [Híradó]
  Már most több mint egymillió forint folyt be a közmédia ötödik Jónak lenni jó! elnevezésű jótékonysági akcióján, amelyet a december 18-i egész napos műsorfolyam zár.
12:38  Közel 1,5 milliárd forintot szán az erdélyi óvodák fejlesztésre a magyar kormány [Híradó]
  Csaknem másfél milliárd forint jut Erdélybe a magyar kormány 2017-2018-ra meghirdetett óvodafejlesztési programja keretében - mondta Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár szombaton Sepsiszentgyörgyön, a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége (RMPSZ) megalakulásának 25. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen.
12:12  Jobbik: csak a képviselő-testületek gazdálkodhassanak az önkormányzati vagyonnal [Híradó]
  A Jobbik törvénymódosító javaslatban kezdeményezi, hogy váljon az önkormányzati képviselő-testületek át nem ruházható jogkörévé a helyi vagyon értékesítése és hasznosítása.
12:40  Mégis elismerte vereségét a gambiai elnök [Híradó]
  Semmis és érvénytelen Yahya Jammeh gambiai elnök kijelentése, miszerint mégsem ismeri el a múlt heti választások eredményét - foglalt állást a kérdésben az Afikrai Unió szombaton. Az addisz-abebai székhelyű pánafrikai szervezet szerint Jammeh már elismerte vereségét, nem visszakozhat.
09:10  Dakota Johnson fülledt ágyjelenetei ismét kasszát robbanthatnak [Híradó]
  Amerikában már most meg lehet venni a jegyeket A sötét ötven árnyalatára.
13:48  Tucatnyi honatyát ítéltek el a leköszönő román parlamentből [Híradó]
  Rekordot döntött a képviselői "migráció" a bukaresti törvényhozásban.
09:56  Máshogy ígér az erdélyi magyar párt [Híradó]
  Az RMDSZ választási programja realista hozzáállást mutat a gazdasági és kisebbségi kérdésekben is. Nem úgy a nagy román pártok fogadkozásai - véli Barabás T. János elemző.
03:01  Itt az első, igazán komoly téli baleset Oroszországból - videó [HVG - Cégautó]
  A csúszós havas út és a gyorshajtás nem túl jó párosítás.
13:46  Tízezrek menekülnek Aleppó keleti részéből [Híradó]
  Folyamatosan menekülnek az emberek Aleppó keleti, még a felkelők kezén lévő részéből, amelyet körülzártak a kormányerők, az elmúlt két napban ötvenezren hagyták ott a városrészt - tudatta szombaton az orosz védelmi minisztérium szóvivője.
14:16  Halálos baleset a 8-as főúton [Híradó]
  Két gépjármű ütközött össze Székesfehérvár térségében
11:27  Próbaidő alatt is árulta a drogot [Híradó]
  Kábítószer-kereskedőt fogtak el a rendőrök a Pest megyei Tatárszentgyörgyön. A 32 éves férfit a nyomozók tetten érték, amikor saját lakásában éppen négy vásárlójának adott el drogot.
00:10  Brit élelmiszeripar: külföldi EU-munkavállalók nélkül romlana a helyzet [ProfitLine]
  A legnagyobb brit élelmiszeripari társaságok szerint drágábban és a jelenleginél kisebb választékban jutnának élelmiszerekhez a brit fogyasztók, ha a szektor a brit EU-tagság megszűnése után nem alkalmazhatna szabadon külföldi EU-munkavállalókat.
13:53  Megkezdődött a Magyar Írószövetség tisztújító közgyűlése [Híradó]
  Megkezdődött a Magyar Írószövetség tisztújító közgyűlése szombaton Budapesten. Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a résztvevőket köszöntő levelében kiemelte: az Írószövetség fontos közösség a nemzet életében, tisztújító közgyűlésének minden időben van tétje.
13:29  MSZP: le kell váltani a Fidesz-kormányt [Híradó]
  Az MSZP országgyűlési képviselője szerint a Fidesz-kormány a felelős az oktatás, az egészségügy romló helyzetéért, a gyermekszegénység növekvő mértékéért, ezért 2018-ban le kell váltani.
14:27  Karatésok kértek menedéket Németországban [Híradó]
  Kiderült, hogy a törökök nem versenyre érkeztek az országba.
11:15  Szijjártó: Magyarország egy erős unióban bízik [Híradó]
  Magyarország egy erős Európai Unióban bízik, az ország csak egy erős unióban tud sikeres lenni - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Die Presse című osztrák lap szombati számában megjelent interjújában.
13:57  Dömötör: Magyarországon 26 éve nem volt ilyen magas a foglalkoztatottság aránya [Híradó]
  Magyarország erősödik, mert az adócsökkentéseknek és a béremeléseknek köszönhetően 26 éve nem volt ilyen magas a foglalkoztatottság aránya - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Horváth László kormánypárti országgyűlési képviselővel közösen tartott szombati gyöngyösi sajtótájékoztatón.
11:26  Rétvári: 2017 a béremelés folytatásának éve lesz az egészségügyben [Híradó]
  2017 a béremelés folytatásának éve lesz az egészségügyben - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szombaton sajtótájékoztatón, Budapesten.
14:44  Új előadások a Nemzeti Táncszínházban [Híradó]
  A repertoár hat előadással bővül 2017 elején.
10:40  Mit tehetünk a meningococcus fertőzés megelőzésére? [Híradó]
  A meningococcus betegség klinikailag két formában jelentkezhet, agyhártyagyulladás, illetve vérmérgezés, vagyis szepszis képében. A vérmérgezés órák alatt kialakulhat és igen gyorsan halálhoz vezethet.
11:32  Meggondolta magát a gambiai elnök [Híradó]
  Mégsem ismeri el választási vereségét Gambia elnöke: péntek esti tévébeszédében közölte, hogy szabálytalanságok derültek ki az egy héttel ezelőtti választásról, és ezért határozottan elutasítja annak végeredményét.
04:00  Mit kell tenni év végén a ki nem adott szabadságokkal? [ProfitLine]
  Lassan itt az év vége, ezért a vállalkozásoknak időszerű áttekinteni, hogy az egyes munkavállalók hány nap szabadságot vettek ki az éves szabadságból, illetve hány nap szabadság adható még ki részükre. A kérdés azért is aktuális, mert a Munka Törvénykönyve úgy rendelkezik, hogy a szabadságot főszabály szerint az esedékesség évében kell kiadni (azaz a 2016. évi szabadságot a 2016-os évben). A szabadság kiadása csak a törvényben meghatározott kivételes esetékben és feltételekkel vihető át a következő évre. De melyek is pontosan a szabadság kiadásának szabályai? A Bán és Karika Ügyvédi Társulás szakértőjével, Dr. Parázsó Helgával beszélgettünk erről a témáról.
04:10  Szükség lehet méhészeti szövetkezetekre? [ProfitLine]
  A magyar méhésztársadalomnak el kellene gondolkoznia azon, hogy szövetkezeteket hozzon létre, a méhészek külön-külön nem tudnak kellő erőt felmutatni - mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) parlamenti államtitkára pénteken Gyulán.
00:08  Az elnöklányból lehet az igazi first lady [Index]
  Az apja szerint jó bula, de ennél sokkal komolyabb erényei vannak a 35 éves Ivanka Trumpnak. Ő lehet az első olyan elnökgyerek, akinek nagyobb befolyása van, mint az elnök feleségének. Intelligens, nyugodt, kiváló üzletasszony és a liberális elittel is remekül megérti magát.
11:50  David Beckham 11 éves fia kiváló popsztár alapanyag - ő lehet az új Justin Bieber [Híradó]
  Cruz Beckham ugyanis édesanyja eredeti pályáját követi, vagyis az énekléssel szeretne karriert csinálni magának.
14:56  NPK: bérek, álláshelyek, végzettségek [Híradó]
  A bérekről, az álláshelyekről és a végzettségek elismeréséről fogadott el állásfoglalásokat az NPK .
00:05  Földrengés okozott nagy pánikot a horvát tengerparton [ProfitLine]
  Kisebb földrengés volt a horvát tengerparton, amely áldozatokat nem követelt, de nagy pánikot okozott - jelentette a horvát közszolgálati rádió pénteken.
07:15  Tökéletes karácsonyi sütik, amik nem hiányozhatnak az ünnepi asztalról - recept [N?k Lapja Café]
  Tudod már, hogy mi kerül az asztalra karácsonykor? Ha még nem, ezek közül az ünnepi sütik közül válogathatsz.Forrás: Nők Lapja Café: Tökéletes karácsonyi sütik, amik nem hiányozhatnak az ünnepi asztalról - recept
07:15  Így ápold a bőröd télen! [N?k Lapja Café]
  Száraz, viszket és feszül a bőröd? Mutatjuk, mire figyelj a téli bőrápolás során!Forrás: Nők Lapja Café: Így ápold a bőröd télen!
00:05  Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp - 2016. 12. 10. [N?k Lapja Café]
  Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett. Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp - 2016. 12. 10.
07:16  Erdélyi helyzetkép választás előtt [Magyar Nemzet Online]
  leírás nincs publikálva
08:25  Kemény beszédet mondott Európa jövőjéről az Európai Bizottság elnöke [Klubrádió]
  Teljes tévedésben vannak azok, akik azt gondolják, hogy elérkezett az idő Európa feldarabolására, mindazonáltal az Európai Uniónak a mai világhoz kell igazítania a szabályait, és egyes államok számára új pályát kell kialakítania - hangsúlyozta Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke pénteken, az Európai Uniót létrehozó maastrichti szerződésről szóló megállapodás 25. évfordulóján.
03:01  Itt az első, igazán komoly téli baleset Oroszországból - videó [HVG - Cégautó]
  A csúszós havas út és a gyorshajtás nem túl jó párosítás.
04:43  Orbán titkos levele a nyugdíjasoknak [Népszava - Belpolitika]
  Nem hajlandóak elárulni, hogy mit írt a kormányfő az Erzsébet-utalványai mellé.
04:43  Simonka: nem tudok a nyomozásról [Népszava - Belpolitika]
  Elég komoly probléma is lenne, ha tudna róla.
07:15  Gyülekezetbe indult, de nem érkezett meg Tamara [N?k Lapja Café]
  Eltűnt egy 15 éves budapesti lány, a rendőrök is keresik.Forrás: Nők Lapja Café: Gyülekezetbe indult, de nem érkezett meg Tamara
04:43  Magas nyomású lesz a gazdaság? [Népszava - Belpolitika]
  A jegybanki programok lassacskán kifújnak, most a költségvetés és a fogyasztás gerjesztheti a gazdaságot.
04:43  Kéményseprőből a fele is elég? [Népszava - Belpolitika]
  Az OKF korábban szakemberhiányra panaszkodott.
01:11  Rp. úszó-vb: Hosszú a 6. helyen döntős 50 háton [NemzetiSport]
  Hosszú Katinka döntőbe jutott 50 méter háton a windsori rövid pályás úszó-vb-n. Időeredménye 26.37, ezzel a hatodik legjobb időeredménnyel szerzett jogot a fináléra.
07:15  Egy magyar lett a világ legjobb hegedűkészítője [N?k Lapja Café]
  Draskóczy Gábor dupla aranyérmet nyert, hegedűjének hangzását és a hangszer kidolgozottságát is a legjobbnak ítélte a nemzetközi zsűri.Forrás: Nők Lapja Café: Egy magyar lett a világ legjobb hegedűkészítője
07:15  Két pilóta is búcsúüzenetet küldött csapata karácsonyi bulijáról []
  Parc Fermé: Két pilóta is búcsúüzenetet küldött csapata karácsonyi bulijáról
15:14  Le kell váltani a Fideszt - Bangóné Borbély Ildikó [Klubrádió]
  Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője szerint a Fidesz-kormány a felelős az oktatás, az egészségügy romló helyzetéért, a gyermekszegénység növekvő mértékéért, ezért 2018-ban le kell váltani.
04:48  Megszűnik Tasnádi László BM-államtitkár megbízatása [Ma.hu - Belföld]
  A belügy nemrég kinevezett rendészeti államtitkárát sokan támadták III/II-es múltja miatt.
08:44  Liverpool: az MU és a Bayern is hívta a csatárt, de hiába [NemzetiSport]
  A Manchester United és a Bayern München hívására is nemet mondott Divock Origi, a Liverpool belga támadója, mielőtt 2015-ben az Anfield Roadra szerződött.
15:18  Juncker: ,,másik pályát,, is lehetővé kell tenni a vonakodóknak [Klubrádió]
  Teljes tévedésben vannak azok, akik azt gondolják, hogy elérkezett az idő Európa feldarabolására - hangsúlyozta Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke az uniót létrehozó maastrichti szerződésről szóló megállapodás 25. évfordulóján.
08:44  Chape: "Sem Ronaldinho, sem a többi sztár nem jön ide!" [NemzetiSport]
  Bár a tragédia után felvetődött, hogy akár Ronaldinho vagy Juan Román Riquelme is a Chapecoensében folytathatja, a klub elnöke biztos abban, egyik sztár sem fog hozzájuk szerződni. Máshogy képzelik el ugyanis a jövőt.
07:12  Húsz százalékkal nő a kecskeméti Mercedesnél dolgozók alapfizetése [Index]
  A szakszervezet szerint további négy cégnél sikerült 10-16 százalékos bérfejlesztésről megállapodni.
08:43  Megvan az Oceans 8 fő rosszfiúja [SG.hu]
  Damian Lewis fogja megkeseríteni az új Oceans-film szereplőinek életét.
07:12  Puzsér Róbert nem mehet Fábry Sándor közelébe [N?k Lapja Café]
  A kritikus elmondta, hogy az MTVA vezetősége megtiltotta Fábrynak, hogy meghívja őt a műsorába. A közmédia szerint egy másik csatorna arca nem szerepel máshol.Forrás: Nők Lapja Café: Puzsér Róbert nem mehet Fábry Sándor közelébe
12:46  Elégedett a kormány - 26 éve nem volt ilyen magas a... [STOP.hu]
  A kormány egyik legfontosabb feladata, hogy 2017-ben újabb adócsökkentésekkel növelje Magyarországon a foglalkoztatottságot - hangsúlyozta a politikus.Dömötör Csaba emlékeztetett, hogy a kormány adócsökkentési politikájának köszönhetően 2010 óta 680 ezren jutottak munkához az országban.
08:44  6 milliárdból épül tovább a ferihegyi 2-es terminál [Origo - Menedzs. Fórum]
  A KÉSZ Zrt. építheti tovább a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es terminálját, a beruházás értéke több 6 milliárd forint - tájékoztatott a társaság pénteken.
12:48  Nem agyhártyagyulladása van a meghalt fiú osztálytársának [Origo - Itthon]
  A fertőző agyhártyagyulladásban szerdán meghalt 18 éves gimnazista fiú egyik osztálytársa is kórházba került, de kiderült, hogy a rosszullétét csak egy hétköznapi téli vírusos fertőzés okozta. Egy másik fiatalt viszont az intenzíven ápolnak agyhártyagyulladás miatt.
13:16  A zokogó Dumbledore-t mi tényleg kihagytuk volna [Magyar Nemzet Online]
  leírás nincs publikálva
09:26  Hetvenedik születésnapját ünnepli Fittipaldi [Magyar Nemzet Online]
  Hétfőn lesz hetvenéves Emerson Fittipaldi brazil autóversenyző, a Forma-1 kétszeres, az amerikai CART-sorozat egyszeres bajnoka, kétszeres Indy 500 győztes.
09:25  Megvan a magyarázat: ezért nem szórjuk két kézzel a pénzt [Gazdasági Rádió - Privátbankár.hu]
  Alig nőtt októberben a kiskereskedelmi forgalom, mi lehet az oka?
11:44  Profi boksz: Crawford kihívója már a mérlegelésnél elbukott [NemzetiSport]
  Már a mérlegelésnél elbukta a Terence Crawford birtokában lévő WBO-WBC kisváltósúlyú világbajnoki övek megszerzését John Molina Jr., aki az omahai gála pénteki mérlegelésén nem tudta hozni a szabályokban előírt súlyt.
09:55  Ha nem csak feketelista lenne a bankoknál az ügyfelek is jól járnának [Origo - Menedzs. Fórum]
  Ha a Központi Hitelinformációs Rendszerben (KHR) a lakossági adósok korábbi és meglévő hitelszerződéseire vonatkozó pozitív adatokat jogszabályi felhatalmazás alapján teljes körűen megismerhetnék a hitelintézetek, akkor csökkenhetnének a lakossági hitelek kamatfelárai a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szakértői szerint.
09:46  Megint kimaradnak a közmunkások a fizetésemelésből? [Magyar Nemzet Online]
  leírás nincs publikálva
10:15  Az égből már tökéletesen látni, milyen lesz a Haladás új stadionja - drónvideó [pepsifoci.hu]
  A Vasidrón készített videót az épülő szombathelyi arénáról.
09:48  Előzetesben a győrszemerei baltás támadó [Origo - Itthon]
  Úgy fejbe vágta baltával ismerőseit a győrszemerei férfi, hogy betört az áldozat koponyája - a támadás gyanúsítottját előzetes letartóztatásba helyezték.
09:44  Kép: tökéletes! Ezt a képeslapot küldi a kluboknak az Arsenal [NemzetiSport]
  Az Arsenal labdarúgócsapatánál nem szórakoznak, ha a karácsonyról van szó! A londoniak képeslapot küldenek mindegyik angol klubnak, most épp a negyedosztályú Carlisle United mutatta meg, mit kapott az ünnepekhez közeledve.
12:43  Durva! Ennyi maradt a porig égett Volán-buszból - Fotók [Népszava - Belpolitika]
  A műszaki mentés idejére teljesen lezárták az 51-est.
11:46  Orbán hivatalában fogadta az evangélikusok elnök-püspökét [ATV]
  Orbán Viktor miniszterelnök szombaton hivatalában fogadta Gáncs Pétert, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspökét, a találkozón jelen volt Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere is - közölte a miniszterelnök sajtófőnöke a megbeszélést követően az MTI-vel.
08:41  Ilyen volt az első magyarországi vakvezető kutyás divatbemutató - fotók [Híradó]
  "Társ, lány, barátnő, erőemelő, gazdi, és valahol végső soron vak. Ez mindig az utolsó, mert a többi fontosabb, jellemzőbb, érdekesebb".
09:55  Üzlet képekben: Ez lesz Obama új otthona [Origo - Menedzs. Fórum]
  Az még nem dőlt el, hogy Donald Trump, a következő elnök saját lakóhelyén marad, vagy beköltözik a Fehér Házba, az viszont biztos, hogy a leköszönő elnök távozik onnan. A sajtóban az is megjelent, hogy Barack Obama és családja hova költözik.
09:24  Súlyos dolgot hozott nyilvánosságra a CIA [Gazdasági Rádió - Privátbankár.hu]
  Kicsit belepiszkáltak az elnökválasztásba az oroszok.
11:49  Megbukott a marxizmus egy michigani étteremben [Magyar Nemzet Online]
  leírás nincs publikálva
09:50  Milliókat költhet a CÖF Vona lejáratására [Index]
  Titok, mennyit fizettek a bohócos hirdetésért, de a bevallott eredményük alapján nem jönne ki.
08:43  Csahkijev: Szeretnék újra a régi önmagam lenni [Profiboksz.hu]
  Múlt hétvégén ismét egy kellemetlen kiütéses vereséget volt kénytelen elkönyvelni a korábbi világbajnoki kihívó Rahim Csahkijev, az orosz öklözőt ezúttal honfitársa, Maxim Vlaszov állította
15:25  CSOK-helyzetkép: hitel van, új lakás nincs [Híradó]
  Kezdetben az érdeklődés volt nagy, de banki konstrukció még nem létezett, ma pedig már válogathatunk a csok-os ajánlatok közül, csak éppen termék, azaz új építésű ingatlan nincs elég.
10:17  Na ezért kell beoltani a gyereket rotavírus ellen [Pénzcentrum]
  A szájon át adható oltás már 6 hetes kortól alkalmazható....
10:15  Hamilton és Felix - Találkozott a sprint királya és királynője []
  Parc Fermé: Hamilton és Felix - Találkozott a sprint királya és királynője
13:15  A Dal 2017 - Kállay Saunders Band: 17 [Zene]
  Íme A Dal 2017 legjobb 30 produkciója közé került felvétel, jöjjön a Kállay Saunders Band: 17 című alkotása. [Dátum: 2016.12.10. 13:28]
13:15  10 vicces fotó, amivel terhességet jelentettek be [N?k Lapja Café]
  Ha még nem tudjátok hogyan jelentsétek be az ismerősöknek, hogy új taggal bővül a család, íme néhány bájos és humoros ötlet.Forrás: Nők Lapja Café: 10 vicces fotó, amivel terhességet jelentettek be
11:44  Traktort vennél EU-pénzből? - Fontos változások léptek életbe! [Portfólió]
  Csak azok vásárolhatnak kertészeti gépeket egy közelmúltban megjelent, de csak jövő január 6-tól beadható vidékfejlesztési uniós pályázaton, akiknek a kapcsolt vállalkozásokat is figyelembe véve az...
11:22  MNB: olcsóbbak lennének a lakáshitelek, ha lenne kötelező pozitív adóslista [Portfólió]
  Azokban a régiós országokban, ahol kötelező pozitív adóslista nem áll rendelkezésre a hitelbírálatokhoz, magasabbak a felárak a lakáshitelezésben, ezért ennek bevezetését szorgalmazza Magyarországon...
10:26  Ajánlatok a Népszabadság újságíróinak [Magyar Nemzet Online]
  leírás nincs publikálva
13:48  Két ember meghalt a 8-as úton [Index]
  Székesfehérvárnál ütköztek össze.
12:31  Az LMP átfogó bérrendezést sürget a közszférában [ATV]
  Az LMP átfogó bérrendezést sürget a közszférában - közölte Sallai R. Benedek, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón
10:54  A Népszabadság után az FHB-ből is kiszállnak az osztrákok [Gazdasági Rádió - Privátbankár.hu]
  Heinrich Pecina a Takarékbanknak adta adta el a részesedését.
10:51  Videó: Fejszével fejbe vágta ismerősét, előzetesben van [ATV]
  A Győri Járásbíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a 37 éves győrszemerei lakosnak, aki a megalapozott gyanú szerint egy fejszével fejbe vágta haragosát.
10:26  Washington további 200 katonát küld Szíriába [Magyar Nemzet Online]
  További mintegy kétszáz katonával egészíti ki az eddigi csaknem háromszáz fős kontingensét az Egyesült Államok Szíriában, hogy így segítse az Iszlám Állam nevű terrorszervezet "fővárosának" számító Rakka elfoglalását - jelentette be szombaton a Bahreinben tartózkodó Ash Carter amerikai védelmi miniszter.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác
 

Minden fontos hír megtalálható, egy helyen

Suhajda Gergely
Debrecen
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár
 

Sok pénztárca kímélő ötletet kapok rendszeresen.

Szabóné Feleki Mária
Agárd