pénztárca kímélő megoldások
 
>>> Csak címek
 
2017. szeptemper 26, kedd


00:06  4 millió szavazót vesztett Angela Merkel németországi választásokon [ProfitLine]
  Mintegy 8 százalékot, több mint 4 millió szavazót vesztett Angela Merkel németországi választásokon - emelte ki Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő, aki szerint ez a "katasztrofális vereség" annak következménye, hogy a bevándorlás ügyében a német kancellár mellé nyúlt.
01:06  Partnerségre lép a Generali leányvállalata és a Saxo Bank [ProfitLine]
  A biztosítási piac ikonjának számító, több mint 180 éve működő Assicurazioni Generali leányvállalata, a Banca Generali és a Saxo Bank megállapodást kötöttek arról, hogy partnerségre lépnek az online kereskedési szolgáltatások terén.
01:06  Aláírta az ukrán elnök az új oktatási törvényt [ProfitLine]
  Petro Porosenko ukrán elnök aláírta hétfőn az új oktatási törvényt, amelyet szeptember 5-én fogadott el a kijevi parlament, és amely a kisebbségi nyelveken történő oktatás visszaszorítása miatt komoly tiltakozásokat váltott ki belföldön és külföldön, köztük Magyarországon is.
02:06  500 ezer eurós összdíjazású pán-európai startup versenyt hirdet az EIT Digital [ProfitLine]
  A digitális innovációban és oktatásban vezető szerepet betöltő európai szervezet, az EIT Digital immár negyedik alkalommal hirdeti meg pán-európai versenyét, az EIT Digital Challenge-et. Innovatív, különleges technológia megoldásokat kínáló vállalkozások pályázhatnak öt digitális területen 2017. október 8-ig. A győztesek egyenként 100.000 euró értékű támogatást nyerhetnek az EIT Digital pán-európai innovációs hálózatától.
02:06  Nincs többé rejtett költség az utazási ajánlatokban [ProfitLine]
  Repülőtéri-, biztonsági- és kikötői illeték, csomagszállítási díj, panzió- és fix ülőhely felár, transzfer díj, üzemanyag pótdíj, foglalási díj, vízumdíj, vagy szervízdíj. A legtöbb magyar ember számára ismert költségtételek, hiszen ezek rendre felmerülnek, amikor a vakációjukat, vagy más utazásukat tervezik. A gondot az okozza velük kapcsolatban, hogy az irodák a szervezett utakra vonatkozó ajánlatoknál csak az alapárakat, azaz a szállás, utazás, étkezés költségét tüntetik fel, és ugyan minden esetben tájékoztatást adnak az adott útra vonatkozó kötelező költségekről, ez utóbbiakat nem foglalja magába a - például hirdetésekben is - feltüntetett foglalási ár. A leendő utasoknak kell ezekkel még külön kalkulálni, ami viszont lassítja, nehézkessé teszi a különböző ajánlatok összehasonlítását, és így az is könnyen előfordulhat, hogy az ár szerinti rendezésnél a legolcsóbbnak tűnő út végül mégsem bizonyul annak.
00:41  Szabadon lehet firkálni az aluljárókat [Ma.hu - Belföld]
  A MÁV vasútállomások gyalogos aluljáróinak dekorálására várja tanulócsoportok jelentkezését.
01:46  Kutatók éjszakája - Rovarevésről és okosházakról is lesz előadás Somogyban [Ma.hu - Tudomány]
  A rovarevés, az autóalkatrészek digitális képalkotó vizsgálata és az okosház is téma lesz a pénteki Kutatók éjszakája Somogy megyei rendezvényein.
02:46  Litkey: gyors hajóval és jó taktikával sikerül győzni a Soling-világbajnokságon [Ma.hu - Sport]
  Nincs szükség szélsőséges stratégiára.
03:01  Gépészmérnök - 52380 [Workania]
  Nagykanizsa, Pannon-Work Személyzeti Szolgáltató Zrt.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Minden fontos hír megtalálható, egy helyen

Suhajda Gergely
Debrecen
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác