pénztárca kímélő megoldások
 
ATV hírek Vegyes hírek
 

Mai top100 hírek

2014-08-30 05:49  A részeg biztonsági főnök miatt halhatott meg Diana
  Egy nagyon rossz ötlet és a részeg biztonsági főnök miatt kellett meghalnia Diana hercegnőnek ? állítja egy francia rendőrtiszt a hercegnő halálának 17. évfordulójára megjelent könyvében.
2014-08-30 06:17  Frontvonalban: Magyarok az Iszlám Állam harcosai között
  Több szélsőjobboldali magyar szervezet is példaként tekint az iszlám terroristákra, az azonban nem tudható, kik azok a honfitársaink, akik jelenleg is muzulmán terrorszervezetekben harcolnak. Egy kutatás szerint mindenesetre több tucat magyar is az Iszlám Állam soraiban küzdhet. A Hetek cikke.
2014-08-30 10:05  Ilyen MSZP-s sajtótájékoztatót még biztos nem látott - felvétel
  Egy légkalapács és egy Bobcat adta meg az alaphangulatát az MSZP diósgyőri vár rekonstrukciójával kapcsolatos visszásságokról tartott, pénteki helyszíni sajtótájékoztatójának.
2014-08-30 06:41  Gázai konfliktus: izraeli diákok érkeztek a Balatonra
  A gázai övezet közvetlen határán fekvő területekről érkeztek gyerekek a Balatonra, hogy egy hetet töltsenek el itt, s egy kicsit feledjék az otthoni rakéták és robbanások okozta borzalmakat. Az első csoport már itt van, a második pedig a jövő szerdán érkezik Magyarországra. A háborús övezetből ideiglenesen kimenekített gyerekeket Badacsonyban meglátogatta Ilan Mor Izrael budapesti nagykövete is. Részletek a videóban.
2014-08-30 06:05  Felismerték a németek, elfogták a magyar csalót - felvétel
  Hazahozták Frankfurtból H. Endrét, akit már egy éve köröztek. A férfit azzal gyanúsítják, hogy több mint 1 milliárd forint értékben fiktív számlákat állíttatott ki és ezzel az államnak 270 millió forintos kárt okozott. H. Endrét még július végén kapták el Németországban. Szingapúrból érkezett a frankfurti repülőtérre, amikor az útlevél-ellenőrzésnél felismerték és lebukott. Részletek a videóban.

2014-08-30 08:37  "1100 tank" Az ukrán haderő képes lenne megvédeni magát
  Az ukrán haderő képes lenne megsemmisíteni az ország területére állítólagosan behatolt orosz erőket, bár Oroszország bármeddig provokálhat, s újabb orosz csapatok is érkezhetnek Ukrajnába - mondta Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Hadtudományi és Honvédtisztképző Karának egyetemi docense pénteken az MTI-nek. Ezzel együtt kiemelte, hogy ha az oroszok "be akartak volna vonulni" Ukrajna területére, már megtették volna.
2014-08-30 08:59  Orbánék válaszoltak a norvégoknak: részletek
  A magyar kormány a norvég kormánnyal fennálló vitájának gyors és eredményes lezárásában érdekelt, és visszautasítja, hogy Magyarország alapvető demokratikus értékek iránti elkötelezettségét bárki kétségbe vonja. Mindezt az a levél tartalmazza, amelyet a Miniszterelnökség pénteken küldött el az Európai Unió, a NATO, valamint az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet tagországai Budapesten akkreditált nagyköveteinek, válaszul Vidal Helgesen norvég európai ügyi miniszter megnyilatkozásaira.
2014-08-30 10:54  Tálas: rosszabbul fognak élni az oroszok
  A nemzetközi közösség belekényszerül abba, hogy csináljon valamit a kialakult helyzetben, de az biztos, hogy nem fog fegyveres konfliktust kezdeményezni Oroszországgal szemben ? ezt Tálas Péter mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
2014-08-30 10:49  Lelőtték az ukrán légierő egyik katonai gépét
  Lelőtték az ukrán légierő egyik katonai gépét az oroszbarát szakadárok elleni harcban Kelet-Ukrajnában - közölte a hadsereg szombaton.
2014-08-30 08:54  Csak a vizet nem lopták ki a soproni halastóból - felvétel
  Csak a vizet nem lopták ki abból a halastóból, amelynek gazdája az utóbbi hónapokban már csak az üres tavat etette. A gazdának áprilistól lett gyanús, hogy etetéskor egyre kisebb a mozgás a vízben. Eleinte még a halak étvágytalanságára gondolt, de azt is érezte, ez nem tarthat hónapokig. A tavat leengedték és így szembesültek vele, hogy egy árva keszeg sincs benne. A halaknak lába kélt. Részletek a videóban.

2014-08-30 11:12  Bűnözés miatt lerombolták a hírhedt ferencvárosi épületet - felvétel
  Lebontották a hírhedt, ferencvárosi Dzsumbuj épületegyüttesének utolsó darabját. Az itt élő 36 családot vagy cserelakásokba költöztette az önkormányzat, vagy pénzt kaptak. A szegénytelep felszámolására a felerősödő bűnözés miatt volt szükség- mondta a polgármester. Ferencvárosban több olyan terület is van, ami hasonló sorsra vár. Ilyen például a Kén utcai kis dzsumbuj is. Részletek a videóban.
2014-08-30 07:54  Adatvédelmi kihívások: a?genomika?kora
  A DNS magában hordozza azokat az információkat, amelyekre az emberi szervezet teljes felépítéséhez szükség van, ráadásul a különféle betegségekre való hajlamot, érzékenységeket vagy éppen a rezisztenciára utaló információt is tartalmazza. Éppen ezek miatt a személyre szabott genomika egyre fokozódó lázban tartja a tudományos világot, melynek fejlődését olyan ígéretes címszavak motiválják, mint a személyre szabott orvoslás, gyógyszerek vagy akár betegségek megelőzése a tünetek megjelenése előtt. A genomika azonban komoly adatvédelmi kihívásokat is rejt magában, amelyre még nem készültünk fel kellőképpen. A Hetek cikke.
2014-08-30 11:37  Palkovics: ez a tanév is bővelkedik majd új kihívásokban
  Lezárult egy korszak a felsőoktatásban, de ez a tanév is bővelkedik majd új kihívásokban - mondta a felsőoktatásért felelős államtitkár szombaton a Szegedi Tudományegyetem tanévnyitóján.
2014-08-30 11:12  35 éves lesz az Alien: Ripley visszatér a mozivásznakra
  Idén szeptemberben lesz 35 éve, hogy Ridley Scott sci-fi klasszikusa, az Alien az európai mozikba került. Az évforduló tiszteletére A nyolcadik utas: a Halál egy rövid vetítéssorozaton visszatér a mozivásznakra Magyarországon is.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár
 

Sok színű, egy kattintással átszínezhetem.

Barna Beatrix
Dunaújváros
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác