pénztárca kímélő megoldások
 
ATV hírek Vegyes hírek
 

Mai top100 hírek

2014-11-01 06:12  Volt washingtoni nagykövet: Orbán?tudja,?mit?kellene tennie
  A Hetek interjúja Simonyi András korábbi washingtoni nagykövettel.
2014-11-01 08:41  Novemberi változások az ATV-n
  Novembertől új műsorokkal és új műsorstruktúrával jelentkezik az ATV.
2014-11-01 08:54  A telekommunikációs cégek is ünneplik az internetadó visszavonását
  Nem csak a tüntetők, az érintett vállalatok is ünneplik az internetadó visszavonását. A nagy telekommunikációs cégek szinte egytől egyig hangosan tiltakoztak a tervezet ellen. A Telekom vezetője sokkolónak nevezte az internetadót, a Vodafone első embere pedig csalódásnak nevezte, hogy a kormány ilyen ötlettel állt elő. Az ATV Híradója megkeresésére pénteken már egyikük sem akart kamera elé állni. A legnagyobb szolgáltatókat tömörítő Hírközlési Érdekegyeztető Tanács egy szűkszavú közleményben üdvözölte a döntést, és mint írják, továbbra is a kormány partnerei lesznek az ország digitális felzárkóztatásában.
2014-11-01 08:49  Az elnök testőre az új elnök Burkinában
  Különös utódlás Burkinában
2014-11-01 08:27  Súlyos csapás az űrturizmusra
  Próbarepülés közben pénteken lezuhant a Virgin Galactic magánvállalat szuborbitális utasszállító űrrepülőgépe az Egyesült Államokban, a kaliforniai Mojave sivatagban - közölte a Sir Richard Branson brit milliárdos alapította vállalat.

2014-11-01 08:12  Szobrot kap a portugál futballsztár
  Szobrot kap szülővárosában, Funchalban Cristiano Ronaldo, a portugálok futballsztárja.
2014-11-01 06:37  ISIS-gárdisták a Templom-hegyen
  Új fejezet kezdődött a jeruzsálemi Templom-hegy körüli konfliktusban - állítják izraeli és arab források egyaránt. Az izraeli parlament, a Kneszet elnökhelyettese szerint ?a Hamasz és az Iszlám Állam? aktivistái ?megszállták? a történelmi és vallási szempontból kiemelkedő fontosságú szent helyet. A magát az ?Al-Aksza sejkjének? nevező Raed Szalah szerint viszont a zsidók készülnek arra, hogy több lépésben elfoglalják az iszlám szentélyt. A feszültség tovább növekedhet, ha az izraeli kormány az iszlamista zavargások miatt megosztja a muzulmán és a zsidó hívők között a Templom-hegy látogatási idejét. A Hetek cikke.
2014-11-01 09:27  Ománban folytatódnak az iráni atomprogramról szóló tárgyalások
  Az iráni és az amerikai külügyminiszter, valamint Catherine Ashton, az Európai Unió leköszönő kül- és biztonságpolitikai főképviselőjének részvételével Ománban folytatódnak november 9-én és 10-én az iráni atomprogramról szóló tárgyalások - közölte az amerikai külügyminisztérium szóvivője pénteken Washingtonban.
2014-11-01 09:54  Az ellenzék nem hisz Orbánnak
  Az ellenzék Orbán Viktor vereségéről, részleges beismerésről beszél a kormányfő rádióinterjúja kapcsán, de egyik párt sem gondolja, hogy a kormány véglegesen letett az internetadóról. Digitális kérdésről van szó: minden digitális eszközt fel kell használni, hogy a Nemzeti Konzultációban a legszélesebb véleményspektrumot be lehessen gyűjteni - ezt mondta Deutsch Tamás az ATV Híradónak adott exkluzív interjújában azután, hogy a kormányfő megbízta a Nemzeti Konzultáció előkészítésével.
2014-11-01 09:37  Lakástűzben vesztette életét egy férfi Újtelken
  Holttestet találtak a tűzoltók egy családi ház egyik szobájában keletkezett tűz oltása közben a Bács-Kiskun megyei Újteleken szombaton reggel ? tájékoztatta a katasztrófavédelem az MTI-t.

2014-11-01 08:59  A seattle-i lövöldözés újabb sebesültje is életét vesztette
  Négyre emelkedett a múlt heti amerikai iskolai ámokfutás halálos áldozatainak száma.
2014-11-01 08:05  Vas megyében gyakorlatozik a katasztrófavédelem
  Polgári védelmi riasztási gyakorlatot tartanak Vas megyében november 3. és december 10. között, a kiértesítő személyesen keresi fel az érintett települések védekezésre beosztott állampolgárait - tájékoztatta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-t.
2014-11-01 10:17  A filmvásznon omlik össze a tartótiszt
  Egyszerre nyomasztó, izgalmas, felkavaró és lehangoló Varga Ágota A tartótiszt című alkotása. A dokumentumfilm a kommunista diktatúra egyházakra gyakorolt befolyását mutatja be mindeddig egyedülálló módon: a főszereplő a Belügyminisztérium egykori alezredese, aki tartótisztként több száz fős ügynökhálózatot irányított az ?egyházi reakció elhárítása? érdekében. A nyugdíjas korú férfi az arcát is adja a filmhez, elmeséli életét és pályája részleteit, sőt, hajlandó találkozni több, egykor általa figyeltetett egyházi személlyel ? mindezek ellenére azonban a neve nem derül ki. Kedves, mosolygós, idős bácsi, emlékezete friss. Mint egy szeretetreméltó nagypapa. A Hetek cikke.
2014-11-01 09:59  Újabb bank ment csődbe az Egyesült Államokban
  Tizenhatra nőtt az idén eddig csődbe jutott bankok száma az Egyesült Államokban, tavaly összesen 24 bankot zártak be.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Mióta ezt használom felére csökkent a mobil számlám.

Szuhár Balázs
Siófok
 

Csak ráviszem a kurzort a címre és gyorsan átfuthatom a hírek rövid tartalmát.

Győrfi Bence
Debrecen
 

Könnyen testre szabható

Szegedi Melinda
Budapest
 

Sok pénztárca kímélő ötletet kapok rendszeresen.

Szabóné Feleki Mária
Agárd
 

Minden fontos hír megtalálható, egy helyen

Suhajda Gergely
Debrecen