pénztárca kímélő megoldások
 
ATV hírek Vegyes hírek
 

Mai top100 hírek

2014-07-11 05:05  Videó: egy óra alatt kapták el a csecsemőrablót Szombathelyen
  A gyermekrablók készültek a gyereknevelésre.
2014-07-11 10:49  "Boszorkányüldözés kezdődött Magyarországon"
  Magyarország fellép "a viking összeesküvés" ellen címmel közöl tudósítást pénteken a Libération. A francia baloldali lap szerint "boszorkányüldözés" kezdődött Magyarországon: Vlagyimir Putyin orosz elnökhöz hasonlóan Orbán Viktor is támadást indított a szabadságjogok védelmezőivel szemben, amikor a KEHI mintegy 58 szervezet ellen indított eljárást.
2014-07-11 06:21  Öngyilkos bevetések minisztere is van a kormányban
  Abu Bakr al-Bagdadi, az új Iszlám Állam vezetője felelősöket rendelt minden feladat menedzselésére ? a pénzügyektől a merényletekig. Az Irakot és Szíriát ostromló terrorcsoport ezzel lényegében létrehozott egy árnyékkormányt. A ?kabinetben? két volt iraki katonatiszt is helyet kapott.
2014-07-11 09:27  Kékszalag, mentés a Balatonon: a mezőny nagy része már a kikötőkben van
  A mezőny nagy része már a kikötőkben van, reggel 8 óráig közel 400 hajó futott be az 522 induló közül a balatonfüredi célba, 50-60 pedig feladta a küzdelmet a 46. Kékszalag Audi Nagydíj Balaton-kerülő vitorlásversenyen.
2014-07-11 09:12  Keményen beszóltak Gyurcsányéknak: ?nincs meggyőződésük?
  A DK politikusainak nincs meggyőződésük. A hatalom, a politikai siker érdekében bármire képesek - mondta Schiffer András az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

2014-07-11 05:12  Angliába szerződött a Barcelona csatára
  Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal megszerezte az FC Barcelonától a chilei válogatott Alexis Sanchezt.
2014-07-11 04:49  Kiselejtezett NDK-s étkezőkocsiból lett vonata Albert Flóriánnak
  Egy kiselejtezett NDK gyártmányú étkezőkocsiból lett a Császárvonat. A MÁV Nosztalgia újjáépített vagonjában csütörtöktől Albert Flórián ereklyéi utaznak majd szerte Európában. Az első kirándulásra elvitték minden idők egyik legbecsesebb magyar foci trófeáját, az Aranylabdát is. Részletek a videóban.
2014-07-11 11:54  Tóba zuhant egy óvodabusz, mindenki meghalt
  Nyolc óvódás, két tanár és a buszsofőr meghalt, amikor a közép-kínai Hunan tartományban a gyerekeket épp hazaszállító kisbusz felborult, és egy tóba zuhant - jelentette a helyi hatóságok közlése alapján a kínai média.
2014-07-11 08:17  KT: 4-5 évig nem dog csökkenni az államadósság
  A következő évben minimális költsége lesz a paksi bővítésnek. A visszatörlesztés csak 2026-ban kezdődik, akkor fog igazán jelentkezni a hatása mondta Kovács Árpád az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
2014-07-11 07:17  Mazsihisz-választás: Schwezoff alul maradt
  Kunos Pétert, a Budapesti Zsidó Hitközség számvizsgáló bizottságának elnökét, az Agrobank volt vezetőjét választották a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) ügyvezető igazgatójává a testület csütörtöki közgyűlésén.

2014-07-11 06:37  Komoly baj a Balatonon: folyik a mentés
  A Kékszalag vitorlásverseny résztvevőinek mintegy ötöde felkészületlennek bizonyult tudásban, vagy műszakilag, ezért bajba került az egyébként nem rendkívüli időjárásban, a vizimentők csütörtök délután óta folyamatosan mentik az embereket; az anyagi kár jelentős, személyi sérülés csak néhány esetben történt eddig, azok sem súlyosak.
2014-07-11 10:27  Bokros: nem baj, hogy nem kapunk állami támogatást
  Magyarország nagyon tragikus állapotban van minden téren, ezért a MOMA- nak helye van a politikai palettán - ezt Bokros Lajos mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
2014-07-11 07:49  Ha nem vesznek össze, nyolc kerületben nyerhet a baloldal
  Megpróbáljuk felvázolni azt a problémahalmazt, amit a baloldali ellenzéknek meg kellene oldania, hogy legyen jövője Budapesten.
2014-07-11 12:37  S. Ábel előzetesben marad
  Előzetes letartóztatásban marad a bíróság pénteki határozata szerint az a férfi, aki a vád szerint még 2013 nyarán egy budapesti gyorsétteremben lövöldözni kezdett. A lőfegyverrel visszaéléssel és fegyveresen elkövetett garázdasággal vádolt S. Ábel továbbra is ártatlannak mondja magát.
2014-07-11 11:37  Vizsgálódik az államtitkárság az újszülöttosztályokon
  Soron kívüli vizsgálatot rendelt el az újszülöttosztályokon Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkársága pénteken az MTI-vel.

2014-07-11 08:59  KSH: csökkentek a fogyasztói árak
  Az idén júniusban a fogyasztói árak 0,3 százalékkal csökkentek az egy évvel korábbihoz képest az áprilisi és májusi egyformán 0,1 százalékos csökkenés után. Az előző hónaphoz mérten pedig 0,1 százalékkal emelkedtek az árak - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.
2014-07-11 06:17  Lépfene: előírások tömkelegét sértették meg Tiszafüreden
  Az állategészségügyi előírások tömkelegét sértették meg a City Farm-nál, ahol - a gyanú szerint - lépfene miatt pusztultak el a szarvasmarhák - erről beszélt a megyei főállatorvos egy tiszafüredi lakossági fórumon. Kiderült: a fertőzés napvilágra kerülése előtt már csaknem egy hónappal levágták az első beteg állatot, és annak a húsa került a közétkeztetésbe. Most egyébként két újabb szarvasmarha is elpusztult a lépfene-fertőzés miatt.
2014-07-11 11:37  Ukrán válság: tüzérségi támadás, fegyverropogás az orosz határon
  Novosahtyinszknál, a dél-oroszországi Rosztovi terület és a délkelet-ukrajnai Luhanszk megye találkozásánál lévő település forgalmas határállomása közelében nem hallgatnak a fegyverek. Az átkelő a múlt hétfőtől gyakorlatilag nem működik, de nem biztonsági okokból, hanem mert az ukránok lezárták saját határállomásukat a forgalom elől. Az orosz-ukrán határ mentén azóta sem szűntek meg a harcok, hogy külföldi újságírók, köztük az MTI tudósítója szerdán a helyszínen járt.
2014-07-11 11:27  Érpataki modell: kétszer is átadták a rendőrörsöt, mégsincs rendőr
  Népszerű vezetője volt Érpataknak a mostani polgármester, de nem tudott semmit megvalósítani a programjából, és az akciói miatt már kiábrándultak belőle - ezt Szőllősi Gábor mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
2014-07-11 10:37  Még legalább 25 évet várni kell a Mars-utazásig
  Húsz-huszonöt év múlva megvalósulhat az ember Marsra utazása - jelentette ki Alekszandr Danyiljuk, a CNYIIMAS (a gépgyártás központi tudományos kutató intézete) orosz állami űripari vállalat igazgatója a RIA Novosztyi orosz állami hírügynökségnél csütörtökön megrendezett kerekasztal-beszélgetésen.Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Sok pénztárca kímélő ötletet kapok rendszeresen.

Szabóné Feleki Mária
Agárd
 

Néhány kattintással elkészíthetem a saját hírportálomat

Rendes Tamás
Pécs
 

Minden fontos hír megtalálható, egy helyen

Suhajda Gergely
Debrecen
 

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

Mióta ezt használom felére csökkent a mobil számlám.

Szuhár Balázs
Siófok