pénztárca kímélő megoldások
 
Hetek hírek Vegyes hírek
 

Mai top100 hírek

2017-10-19 05:34  Ragadozók klubja - Mit üzen a Weinstein-botrány?
  Fiatal színészpalánták ezrei látogatnak Hollywoodba, reménykedve, hogy megvalósíthatják álmaikat. A csillogó felszín mögött azonban egy kegyetlen és zárt világ várja őket. A hollywoodi filmgyár közel százéves történetének legnagyobb botránya tört ki az elmúlt hetekben, amikor leleplezték Harvey Weinstein befolyásos producer elképesztő szexbotrányait.
2017-10-19 05:23  A legyőzhetetlen forradalom
  A magyar nép volt az egyetlen, aki az 1945 utáni hatalmi struktúrát megkérdőjelezve fegyverrel szállt szembe a szovjet birodalommal Európában. Az 1956-os forradalom és szabadságharc világesemény volt, az egyidejűleg zajló szuezi háború sem homályosította el. A Dávid és Góliát küzdelmének képzetét keltő összecsapás máig pozitívan befolyásolja a magyarokról alkotott külföldi képet. Alighanem világszerte ez a magyar történelem legismertebb eseménye.
2017-10-19 05:23  Betelt a pohár - Reform az UNESCO-ban?
  Az Egyesült Államok úgy döntött, hogy az ENSZ-szervezet Izrael-ellenessége és az alapvető reformok hiánya miatt felmondja állandó tagságát. "Bátor és erkölcsös döntés, mert az UNESCO az abszurditás színházává vált, és mert nem őrzi, hanem eltorzítja a történelmet" - így vélekedett Benjamin Netanjahu az Egyesült Államok ENSZ-szervezetből történő kilépéséről. Izrael ezt követően szintén bejelentette távozását.
2017-10-19 05:23  A nyugat nem akarja hallani
  Év végéig akár 2,5 milliárd forintra is nőhet az az összeg, amit a magyar állam az üldözött keresztények megsegítésére fordít - mondja Azbej Tristan, a témáért felelős helyettes államtitkár.
2017-10-19 05:23  Kié a szólás szabadsága?
  Az elmúlt héten interjút készítettünk a People for the American Way szervezet két vezetojével arról, miért akarják elhallgattatni a konzervatív-keresztény médiumokat és személyiségeket. Most a CBN televízió hírigazgatóját kérdeztük.

2017-10-19 05:23  "Jól érzem magam itt" - Pajor Tamás a Heteknek
  "Fontosnak tartom, hogy konszolidált, kiegyensúlyozott életet éljek, mert az élet sokkal fontosabb, mint az alkotás." Így vall magáról Pajor Tamás, aki a napokban jelentette meg a limitált példányszámú Pajor Tamás & AMEN 1988-2017 összesítő albumot.
2017-10-19 05:23  A sárkányok bolygója - Kik voltak az Ősföld titokzatos óriásai?
  A kozmosz titkai mellett a legtöbb érdeklődés a dinoszauruszok letűnt korára irányul, ami nem meglepő annak fényében, hogy már évezredek óta gondolkozik az emberiség arról, kik voltak azok a "sárkányok", akik a bolygót uralták.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

Sok pénztárca kímélő ötletet kapok rendszeresen.

Szabóné Feleki Mária
Agárd
 

Csak ráviszem a kurzort a címre és gyorsan átfuthatom a hírek rövid tartalmát.

Győrfi Bence
Debrecen
 

Minden fontos hír megtalálható, egy helyen

Suhajda Gergely
Debrecen
 

Egyetlen kattintással változtathatom a betű méretet.

Csongrádi Felícia
Tatabánya