pénztárca kímélő megoldások
 
Objektív Hírügynökség hírek Vegyes hírek
 

Mai top100 hírek

2017-06-23 12:57  Felfüggesztette egy budai étterem ételkészítő és -forgalmazó tevékenységét a NÉBIH
  30 kg nyomon követhetetlen készétel forgalomba hozatalát tiltotta meg a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal egy budai vendéglátóhelyen. Az ellenőrzés során megállapított komoly élelmiszer-biztonsági és higiéniai hiányosságok miatt azonnali hatállyal elrendelték az üzlet ételkészítő és -forgalmazó tevékenységének felfüggesztését is - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
2017-06-23 15:30  Nemzeti értékeink a nagyváradi Szent László Napokon
  Június 19-25. között, immár ötödik alkalommal adott otthont Nagyvárad a Szent László Napok rendezvénysorozatnak. Az eseményen Tóth Katalin, a Földművelésügyi Minisztérium nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára köszöntötte a kézműves vásár kiállítóit és látogatóit - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az FM Sajtóiroda.
2017-06-23 12:57  "Tudjon róla! Segíthet!"
  A NAV honlapján mától elérhető az új rovat, "Tudjon róla! Segíthet!" címmel. A hivatal mostantól havonta frissíti azon beszámolókat, melyek az ellenőrzéseknél tapasztalt hibákról szólnak. Megéri folyamatosan figyelni a rovatot, hiszen a hivatal ezzel is segíti a vállalkozásokat a szabályok betartásában - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
2017-06-23 12:57  Tetten ért termesztő
  Kábítószer-ültetvényt számoltak fel a bajai nyomozók Nagybaracskán - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.
2017-06-23 12:57  Kábítószer úszott a tankban
  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei több mint 13 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy személyautóban, Röszkén - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Némedi-Varga Éva sajtóreferens.

2017-06-23 12:57  Kettős tragédia a 62-es úton
  Jánosmajor térségében egy tehergépkocsi és egy személyautó ütközött össze, ezért forgalomkorlátozásra kell számítani - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a megyei RFK sajtószolgálata.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Mindig aktuális

Segesvári József
Paks
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest
 

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác
 

Sok színű, egy kattintással átszínezhetem.

Barna Beatrix
Dunaújváros