pénztárca kímélő megoldások
 
Klubrádió hírek Vegyes hírek
 

Mai top100 hírek

2017-08-18 08:01  Változik több BKK-járat menetrendje az ünnep miatt
  Az augusztus 20-i ünnepségek, illetve az útlezárások miatt jelentősen módosul a budapesti közösségi közlekedés menetrendje, egyes változások már pénteken életbe lépnek - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
2017-08-18 07:42  Tovább pusztul Mészáros Lőrincék semmibe vezető kerékpárútja
  Erről ír a Magyar Nemzet. A 2015-ben átadott, a Heves megyei Hatvant és Boldogot összekötő kerékpárút, a hozzá kapcsolódó hatvani sétánnyal, gyalogoshíddal és a kerékpáros kalandparkkal együtt 1,1 milliárd forintos európai uniós támogatásból készült. A projektet a Mészáros Lőrinc és Szíjj László érdekeltségébe tartozó Duna Aszfalt Kft. kivitelezte. Az úton már az átadás utáni évben garanciális javításokat kellett végezni.
2017-08-18 09:00  Pluszvonatokat állít forgalomba a MÁV 20-án
  Plusz vonatokat is forgalomba állít a MÁV az augusztus 20-i tűzijáték után, és az utasforgalmi igényekhez igazodva az InterCity vonatokat több kocsival közlekedteti - közölte a Mávinform.
2017-08-18 07:31  Szombat estig tart a kánikula, aztán 15 fokot zuhan a hőmérséklet
  Ma délelőtt a Tiszántúlon döntően fátyolfelhők borítják majd az eget, máshol többnyire gyengén felhős időre és szikrázó napsütésre van kilátás. Csapadék nem lesz. Délután sok napsütésre és változóan felhős égre készülhetünk, fátyol-, illetve gomolyfelhőkkel. Csapadék nem várható. Északnyugaton mérsékelt lesz a délnyugati szél, máshol gyenge marad a légmozgás. Délután 31, 36 fokra számíthatunk.
2017-08-18 07:26  Az alt-right-tal pozícionálja magát középr Trump - külföldi lapszemle
  A világ lapjai és hírportáljai ezekben az órákban főként a barcelonai gázolásos terrormerénylettel, illetve az azt követő további spanyolországi fejleményekkel foglalkoznak. E drámai történet szemlézése már csak a gyorsan pergő események miatt sem lehet ennek az elsősorban a magyar vonatkozásokra összpontosító médiaáttekintésnek a tárgya.

2017-08-18 07:05  Terror Barcelonában - összefoglaló
  A legfrissebb hivatalos tájékoztatás szerint 13-an haltak meg, és 88-an sebesültek meg Barcelonában a tegnapi gázolásos merényletben, több mint húsz országból. Magyar áldozatról nem tudni.A katalán régió belügyminisztériuma közölte, hogy a spanyolokon kívül franciák, németek, hollandok, argentinok, venezuelaiak, belgák, peruiak, írek, kubaiak, görögök, macedónok, britek, osztrákok, pakisztániak, tajvaniak, kanadaiak, ecuadoriak, amerikaiak, kuvaitiak, törökök és kínaiak is vannak az áldozatok között. Azt nem pontosították, hogy ki halt meg és ki az, aki csak megsebesült közülük.
2017-08-18 10:11  Részvétét fejezte ki Orbán a terrortámadás miatt
  Orbán Viktor miniszterelnök részvét táviratot küldött Mariano Rajoy spanyol kormányfőnek a barcelonai merénylet miatt.
2017-08-18 10:51  Új helyi nyilvánosságot kell létrehozni - Vágó
  Új helyi nyilvánosság létrehozásának fontosságáról beszél majd Vágó Gábor, civil aktivista az augusztus huszadikai ellenzéki tüntetésen – erről mint a tüntetés egyik szónoka beszélt a Klubrádió Reggeli gyors című műsorában beszélt.


Kezdőlap | Vissza | Oldal tetejére

 
 Miért ez a kedvencem...

Egyszerűen beállítom a hírfigyelőt és egyetlen számomra fontos hírről sem maradok le

Szélesi Zoltán
Vác
 

De jó - Ez Nem Mese...

Csákiné Kedves Edit
Sopron
 

Több mint 100 hírforrás híreiből válogathatok.

Diószegi László
Kaposvár
 

Még a bevásárlás is olcsóbb mióta használom az akció keresőt.

Tóthné Barna Katalain
Miskolc
 

Bejelentkezés után, bárhol a saját hírportálomat olvashatom.

Sarkadi Bendegúz
Budapest